maandag 16 november 2015

Fantasie-journalist Olaf Koens richt pijlen nu op Assad

Olaf Koens heeft Rusland verlaten. Hij vond het er niet leuk meer. De sfeer was niet meer wat hij ooit geweest was. Hij koos voor Israel. Het land dat in de zomer van 2014 Gaza platgebombardeerd heeft. 2000 Onschuldige mensen, vrouwen, kinderen, pubers incluis, naar hogere sferen geholpen. Voor Koens blijkbaar een logische keuze. Dat is de zogenaamde Koens-logica.

Maar de Koens logica houdt niet op bij zijn persoonlijke keuzes. Zo rollen de wereldleiders na de aanslagen in Parijs over elkaar heen om hun commentaar te geven en medeleven te uiten. Soms een beetje hypocriet. Van de leiding in Saoedie Arabië, dat zelf al meer dan 150 executies en onthoofdingen heeft uitgevoerd dit jaar en ISIS met raad en daad bijstaat, tot de President van het land dat met geweld het ene land na het andere binnenvalt en dood en verderf zaait onder het mom daar een ideale democratie te gaan installeren.

Vanuit zijn comfortabele onderkomen onder de Mediterrane zon van Israel mag Olaf Koens zijn fantasie de vrije loop laten gaan en de onnavolgbare Koens-doctrine uitspugen over de RTL-nieuws kijkers en zijn twitter-volgelingen.

De commentaren van deze mensen springen bij de fantasierijke Koens niet in het oog. Het is juist het commentaar van de leider van Syrië (democratisch gekozen), het land dat het meest te lijden heeft onder de terreur van ISIS en aanverwante groeperingen dat kwaad bloed zet bij de NATO-journalist:

Olaf Koens ‏@obk 14 nov.

Opportunistische massamoordenaar Assad probeert slaatje uit barbaarse aanslagen in Parijs te slaan.

En dit is dan de tweet waar de ster-verslaggever zich aan stoorde:

Syria's Assad: What France suffered is what Syrian people have been enduring for five years http://xhne.ws/myryz

Koens heft beginnende symptomen van wat men in de Psychologie "selectieve verontwaardiging" noemt. Lees de tweet van Koens HIER.

Velen doorzien op hol geslagen fantasie van NATO-"journalist" Koens

Dat er nog maar weinigen zijn die de twitter-vruchten van de reeds langgeleden door de mand gevallen Koens serieus nemen, blijkt uit de storm van afkeurende reacties op de Koens-tweet. Een greep daaruit:

Rein de Vries ‏@reindevries76 14 nov.

@obk en dit soort verslaat, na een totale mislukking in Oekraïne, nu het Midden Oosten.. OBK spuit propaganda en is van een intriest niveau!

Christopher DH ‏@CDHVDS 14 nov.

@obk Massamoordenaar van terroristen

Richard van der Veen ‏@RichardvdVeen 14 nov.

@obk Opportunistische Olaf Koens probeertje slaatje te slaan door een propaganda tool te zijn.

to bar ‏@tba_to 14 nov.

@obk @XHNews Lees je ook wel eens nieuws van andere dan linkse MSM? #Syriërs waren welvarend onder #Assad. Juist vanwege seculiere regering

En zo gaat het daar nog even door.

Wat verder opvalt is dat het discours in de NATO-gecontroleerde pers, waar Koens dus onderdeel van uitmaakt, na de aanslag op het Russische vliegtuig er één was van, "zie je wel Rusland, je hebt er ook niets te zoeken (in Syrië), het gaat ten koste van je bevolking, stop er nou maar mee". Terwijl na Parijs het discours voor de NATO-pers is: "Er moet iets gedaan worden!" (maakt niet uit wat. Meer bommen? Prima!). Zie in dat kader ook de tweet van de Olaf Koens van 6 November:

Koens... beginnende symptomen van Selectieve verontwaardiging.

Olaf Koens ‏@obk 6 nov.

Waarom het Syrië-avontuur niet zo zeer Poetin, maar wel de Russische middenklase duur komt te staan

De ontmaskerde Koens haalt daarbij een tweet aan met de volgende tekst: "... For Russia, the growth of terrorism prevention means that even fewer resources will go into the healthcare system, the pension system that leaves old people hungry, or even infrastructure (the awfull state of housing in some of russia's coldest regions, for example)... But for an undemocratic state with such high levels of inequality like Russia..."

In de tweet van Koens zit alles wat van een NATO-journalist verwacht mag worden: Geveinste zorgen om de Russische bevolking "in de koudste gebieden", en proberen een wig te zoeken tussen Putin aan de ene kant en het Russische volk aan de andere kant. Helaas voor de fantast Koens kan hij dan lang zoeken en fantaseren daar Rusland het enige Europese land is waar de regering een zo hoge acceptatiegraad heeft van circa 85%. Blijkbaar het enige land in Europa waar een regering doet wat het volk wil. En volgens de Koens-logica is dat nou juist een voorbeeld van een "ondemocratische staat". Volgt u het nog? Niet helemaal meer? Nou, dat is juist de Koens logica! Of de Koens-doctrine!Koens richt zijn pijlen op Assad

Barney richt zijn pijlen op 180 (one-hundred and eighhhhh-ty!)

10 opmerkingen:

 1. "Wat verder opvalt is dat het discours in de NATO-gecontroleerde pers, waar Koens dus onderdeel van uitmaakt, na de aanslag op het Russische vliegtuig er één was van, "zie je wel Rusland, je hebt er ook niets te zoeken (in Syrië), het gaat ten koste van je bevolking, stop er nou maar mee". Terwijl na Parijs het discours voor de NATO-pers is: "Er moet iets gedaan worden!" (maakt niet uit wat. Meer bommen? Prima!)"

  Precies, die dubbele standaard en de bijbehorende schijnheiligheid. Onuitstaanbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interview van Sophie Shevardnadze met Bashar Hafiz al-Assad uit (alweer) 2012

  https://www.youtube.com/watch?v=pdH4JKjVRyA

  Je kunt beter zelf luisteren naar wat figuren als Poetin of Bassad te melden hebben. Wereld van verschil met wat daarvan in onze door de NAVO gelijkgeschakelde media terechtkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik zo de reacties op zijn tweets lees dan is oLAF k. toch niet echt geloofwaardig meer en kan hij tokkelen wat hij wil, het heeft toch geen zin als niemand hem nog gelooft of serieus neemt. Hij wordt maar beter vriendjes met landverrader lgk, als hij dat al niet is
  Geen aandacht aan schenken is het best wapen hier tegen.
  Aandacht, ook al is het negatieve is altijd welkom voor dit soort sujetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Over de link tussen het (in dit geval) franse imperialisme en terrorisme. Is er op de Staatsomroep al iemand te horen geweest die de aanslagen in Parijs vanuit dit perspectief heeft benaderd.

  https://www.youtube.com/watch?v=1D-9_LFPN7g

  RT, dan maar..........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt hem hier ook horen en...

   http://21stcenturywire.com/2015/11/15/episode-109-sunday-wire-gladio-goes-global-a-pretext-for-world-war-with-guests-mike-whitney-vanessa-beeley/

   ik plak er gelijk een artikel van F. William Engdahl aan vast.

   http://journal-neo.org/2015/11/16/do-we-really-want-a-new-world-war-with-russia/

   Verwijderen
 5. Hier moet Olaf toch een mooi artikel van kunnen maken:

  Putin: ISIS financed from 40 countries, including G20 members

  President Vladimir Putin says he’s shared Russian intelligence data on Islamic State financing with his G20 colleagues: the terrorists appear to be financed from 40 countries, including some G20 member states.

  During the summit, “I provided examples based on our data on the financing of different Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) units by private individuals. This money, as we have established, comes from 40 countries and, there are some of the G20 members among them,” Putin told the journalists.

  https://www.rt.com/news/322305-isis-financed-40-countries/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zou de US Air Force wezen zonder Poetin?

   http://www.nytimes.com/2015/11/17/world/middleeast/us-strikes-syria-oil.html?action=Click&contentCollection=BreakingNews&contentID=54598433&pgtype=article&_r=1

   'Merkwaardig', zeg je dan.

   Verwijderen
  2. O, en nu kan het ineens wel? Hoeveel van de truckladingen zijn er al geweest? Maar 'toevallig', drie dagen na de aanslagen in Parijs vindt de VS ineens dit konvooi?

   Maar de VS wist in 'advance' van dit konvooi af want de aanval stond al gepland.

   Verwijderen
 6. Nu komt de aap uit de mouw waarom Europa met Syriërs moeten worden overstroomd. Dit is waar het allemaal om draait en waarom de moslimhaat moet worden aangewakkerd. Je hoeft niet in complot theorien te geloven, je hoeft alleen maar het geld te volgen en de logica te snappen. Direct na de Paris shootings begon de Franse regering te bombarderen in Syrië en verklaarde John Kerry de oorlog aan Syrië. Ze konden het Irak, Afghanistan en Libië scenario niet meer door onze strot drammen en moesten een andere truuk verzinnen. We worden gedwongen olie en gas te blijven kopen. Olie verkoop en controle via voortdurende oorlogen over oliepijpleidingen dat de waarde van de Petro Dollar garandeert. Dat is de reden waarom de Amerikanen hun miljarden dollars kunnen blijven lenen van de rest van de wereld. En de dollar niet in hyperinflatie eindigt. Op hetzelfde moment wordt de giftige uitstoot in de vorm van koolstof nano-buisjes van loodvrije benzine en kerosine uitlaatgassen gebruikt om ons allen kanker te bezorgen, zodat de farmaceutische bedrijven een groot deel van ons geld kunnen confisceren. Echter de chemo behandeling tegen kanker is zo ontworpen dat het ons immuunsysteem-systeem vernietigt. De kanker komt terug en de tweede chemokuur zal je vermoorden. De nanoparticles in uitlaatgassen van loodvrije benzine (Niet van Diesel!!!!) is ook ontworpen om langzaam onze hersenen te vernietigen en is effectief in het inkapselen van onze pijnappelklier dat onze derde oog is. Dieren gebruiken hun pijnappelklier om te zien in het donker. Dit is waarom er een oog staat op de piramide van de dollar bill. De elite probeert om een groot deel van de mensheid te vernietigen en willen ons in het donker houden. Ons uit de buurt van het in ons allen sluimerend hoger bewustzijn houden. Een bewustzijn dat vroegere beschavingen als de Maja's en de Egyptenaren waarschijnlijk wel hadden. Het voorkomen dat we al onze menselijke mogelijkheden ontwikkelen. Om te voorkomen dat we zo vrij zijn als een vogel, dat we met elkaar kunnen communiceren zoals dieren dat kunnen. Dit geeft ook direct een verklaring voor de oorlog tegen Cannabis. Cannabis gaat de schade aan onze hersenen tegen en is een geestverruimend middel dat ons wellicht in staat stelt om ons derde oog te ontwikkelen. Alle chronische ziekten incl. kanker ontstaan hoofdzakelijk door beschadingen in de hersenen veroorzaakt door de uitstoot van fossiele brandstoffen en veel minder door chemicalien in onze voeding. En dat is precies waarom cannabis zo effectief is omdat het de oorzaak van de ziekte in de hersenen bestrijdt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je bijdrage Loveulongtime. Tijd niet gezien! Goed je weer te zien.

   Verwijderen