zaterdag 14 november 2015

Aanslag Parijs

Heb je nieuws over de aanslag, gedachtes of compleet-analyses, plaats ze in deze draad.

Er wordt in de sociale media van alles gemeld, maar in dit mobieltjes tijdperk zijn er nog bar weinig heldere beelden. Plaats ze gerust. Of zat je nichtje toevallig in het stadion of je broer op een andere plek in Parijs, of zit je er zelf en heb je iets meegemaakt, meld het hier.


Obama en Verhofstad hebben al hun reactie gegeven, maar President Holande nog niet. Even wat anders, heeft Obama (wij hebben het mogelijk gemist), eigenlijk meedeleven betoond met de Russen na de Egyptische air-crash? Ook die link dan graag plaatsen.

Zouden Ghislaine Plag en Bert van Slooten zich al opmaken om Frank van Kappen uit te nodigen on met hem te bespreken hoe merkwaardig het is dat na vanavond de Franse staatsmedia minder aandacht geven aan de Westerse bombardementen in Syrie en Irak? De vraag stellen is hem beantwoorden. Waar het Pauw gelukt is te zwijgen over de Russische ramp, puilt zijn show vanavond al uit over Parijs.

Welke media-bewegingen zie je? Qui bono?

"Aanslag voor Syrie"

Zouden we hier van Twitter de media-beweging te pakken hebben?

Nieuwsuur ‏@Nieuwsuur · 2 min.2 minuten geleden

Daders Parijs riepen dat ze de aanslagen plegen voor Syrië http://nos.nl/l/2068988 via NOS

Radio 1: "Holande klinkt aangeslagen door de aanslagen..."

109 opmerkingen:

 1. Kremlin attaches no importance to absence of condolences from Obama over plane crash
  http://tass.ru/en/politics/833725

  Geen condoleances van Obama, wel van Kerry.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ga je al. Veelzeggende nietszeggendheid. Dank Oli.

   Verwijderen
  2. Taak van de MSM is om de russen/rusland/poetin zwart te maken en te demoniseren.
   Compassie / medeleven tonen past dus niet in het plaatje, gaan ze dus niet doen.

   Verwijderen
  3. Klopt Oligorch,
   Onze Nationale Propaganda Omroep (NPO 1, 2 en zelfs 3) stellen alles in het werk om Rusland / Putin zwart te maken. De Fascistische Staten van Amerika waren namelijk nogal bezorgd / boos over het feit dat de handelsbetrekkingen tussen Rusland en Europa de afgelopen jaren enorm waren verbeterd. Dit was niet best voor de dollar, dus daar moest wat aan gebeuren. (MH-17 is daar ook een onderdeel van.)
   NPO, onze propaganda-makers, vertelt ons precies wat zij willen dat wij geloven. Alles komt rechtstreeks uit de hoge hoed van Reuters die via de Rothschild-clan weer aan de elite is gekoppeld. En krijgt men eens de kans om geheel zelfstandig het échte nieuws te brengen, draait men het beeld gewoon op zwart (Tarik Z.).
   Niet dat het bij de commerciëlen beter gaat hoor... Kijk bijvoorbeeld maar naar SBS, onderdeel van de Sanoma-Groep met een directie die vertegenwoordigd is in de Bilderbergconferenties...

   Onze propaganda halen wij uit de TV, de radio, de krant en andere tijdschriften....
   Ons nieuws moeten we zelf op internet opzoeken, maar wel alles zelf blijven controleren.... want tenslotte kan iedereen van alles op het net zetten...

   Verwijderen
 2. 60 doden tot nu toe lees ik. zelfmoordaanslagen en schietpartijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rutte: "hele bevolking leeft met Frankrijk mee... etcetera" Heeft Rutte ook zoiets over Rusland gezegd met 200+ doden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De aanslagen zullen wel gevolgd worden door verdere inperking van onze privacy.

   Verwijderen
  2. Meeleven is een groot woord, maar ik vind het wel erg voor alle slachtoffers en nabestaanden (ongeacht nationaliteit) van aanslagen die het Amerikaans-Europese fascisme pleegt...

   Verwijderen
  3. Tja, dat is het niveau van de brabbel. Kan het erger en dommer? NEE!

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Dank je, Blik.
   Ik zal helaas niet vaak hier iets schrijven (tijdgebrek, net een beetje tijd om het nieuws achter de propaganda uit te vinden) maar zo af en toe "moet" het gewoon even...

   Verwijderen
 5. Wat weten we tot nu toe.

  Het waren goed georganiseerde aanslagen.

  Het waren aanslagen op restaurants, bij stade de france (met hollande), concert zaal Bataclan maw symbolische doelen van Frankrijk zijn geraakt.

  De Iraanse president Hassan Rouhani heeft na de aanslagen in Parijs zijn staatsbezoek aan Frankrijk en Italië afgezegd

  Volgens aanwezegen waren de schutters kalm en riepen ze: dit is voor Syrië en het bekende allah is groot.


  Het lijkt dat de aanslag door moslim extremisten uitgevoerd. "merkwaardig" genoeg benoemt de msm dit (tot nu toe) niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze aanslag bevestigd mij weer waarom ik voorstander van Poetin, Sisi, Assad en Rouhani ben.

   Verwijderen
  2. Tja, Oligarch, die aanwezigen. Jij zit dus ook naar die 10 (!!!!!) uur durende uitzending op Ned 1 te kijken? Ik heb hem er net maar weer snel vanaf gegooid, ben een beetje propaganda-moe.
   MNaar die kerel die dat vertelde (over hoe kalm ze waren en dat ie daar verbaasd over was), hoe kan hij dat zien, weten of opmerken??
   Als ik ergens zou zijn waar ze beginnen te schieten, zouden dat soort zaken mij niet opvallen. Duidelijk gevalletje van iemand die precies vertelt wat hem wordt opgedragen....

   Verwijderen
  3. Het zou inderdaad kunnen dat ik naar een crisis acteurs heb gekeken

   Verwijderen
 6. Geweld leidt tot geweld:
  WO1, WO2, Korea, Vietnam, Cambodja .........................Palestina, Chili, Joegoslavië, Irak, Libië, Syrië ................ Een bijna onafzienbare reeks van westers geweld. De westerse politieke huilebalken jammeren weer en doen of ze geen idee hebben hoe dit komt en hebben in feite schijt aan de slachtoffers.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, jij schijt toch deze pagina vol?? En censureert mij als volleerde terroristische dictator???

   Verwijderen
  2. Tja, dat is het niveau van de brabbel. Kan het erger en dommer? NEE!

   Verwijderen
  3. Beste Kroel, het westen is eigenlijk geen goede benaming. Het geweld in die landen is uitgeoefend in opdracht van een corporatistische bankiers elite (eigenaar van bepaalde centrale banken en eigenaar van de BIS) die streeft naar wereld dominantie.
   Maar machtige mensen hebben in de geschiedenis van de mensheid altijd geweld gebruikt. Dus ik maak me geen illusies dat het geweld in de wereld op houd als de elitaire bankiers families hun macht verliezen. Maar deze families hebben zulke verschrikkelijke plannen met de mensheid dat we die eerst moeten verslaan en dan zien we wel verder.

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. bedankt rutte
   bedankt obama
   bedankt hollande
   bedankt alle corrupte politici

   Verwijderen
  2. @Mennie, waar moeten we Merkel voor bedanken ?. Voor de invasie van vluchtelingen die ze accepteert en die Europa gaan destabiliseren. Overigens niks ten kwade van de vluchtelingen, want die zijn ook slachtoffer van de wereldcrisis waarin we zitten. (Op die Jihadisten na, die helaas ook tussen de vluchtelingen zitten)

   Verwijderen
  3. Vluchtelingen oké, maar het grootste gedeelte van de stroom "vluchtelingen" komt niet uit Syrië. Overigens is het aantal "vluchtelingen" maximaal 60 % van wat de media ons wil doen geloven hoeveel het er zijn.

   Maar Merkel (en Hollande, Rutte, Cameron en Obama) kunnen ook bedankt worden voor het voorbereiden van deze aanslagen. Als IS Hollande iets wil aan doen, dan doet IS dat, toch..?? Dan komen ze niet met een bomaanslag in een stadion waar deze crimineel toevallig ook zit...
   Hoe kan er trouwens een bomaanslag worden gepleegd, zonder dat de hogere instanties daarvan op de hoogte zijn, in een voetbalstadion, waar je nog geen pakje lucifers naar binnen kunt smokkelen....???!!!!!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. We kunnen Merkel bedanken voor het faciliteren.
   Het was nog nooit zo makkelijk om Europa in te komen, we hadden prima grens controles, prima immigratie beleid.
   Merkel zwichtte niet voor Putin, niet voor Griekenland, maar met een invasie van illegalen kreeg Erdoputin haar op de knieën.


   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3318379/Hunt-Isis-killers-Syrian-passport-body-suicide-bomber-Stade-France.html

   Hunt for the Isis killers: One terrorist identified as 'young Frenchman known to authorities' - another two found with Syrian and Egyptian passports

   However it has not yet been confirmed whether the Syrian passport was authentic, or was one of the many forged passports flooding into Europe with the refugee crisis.

   Verwijderen
 8. Mooi stukje tekst op internet:

  NA DE AANSLAGEN IN PARIJS

  Ik hoor de wereldleiders hun hand in eigen boezem steken.... :
  President Hollande: "Je suis clueless "
  Obamma: "i am crazy"

  Dankjewel "wereldleiders" voor het eindelijk erkennen van jullie eigen kwaliteit, maar de bevolking is wederom het slachtoffer, niet jullie!

  Slachtoffer van Jullie superarrogantie om te denken met super-smart-wapens oorlogen in andere landen te kunnen winnen. Die wapens van jullie zijn niet bij machte je eigen bevolking te beschermen tegen net zulke laffe aanslagen als jullie in die landen plegen hoog vanuit de lucht op afstand bestuurd.

  Jullie die zo laf zijn Israël niet te veroordelen voor het vermoorden van talloze burgers, waaronder veel kinderen en zelfs patiënten in ziekenhuizen.

  Ik treur om de slachtoffers in jullie eigen land die het gevolg zijn van jullie laffe daden.om je supermacht maar te blijven demonstreren.

  Wanneer geven jullie eindelijk eens toe met je oorlogen een doodlopende weg ingeslagen te zijn en slechts bezig zijn de oorlogen naar je eigen land te importeren.

  Jullie zijn behalve de moordenaars van bevolking in andere landen ook de moordenaars van je eigen bevolking!!

  Ik treur om de wereld dat ze met zulke stomme leiders opgescheept te zijn.

  Ik treur voor die slachtoffers.die dankzij de machtspolitiek van hun eigen leiders gemaakt worden, waar ook ter wereld.

  NOUS SOMMES LES VICTIMES ! (Wij zijn de slachtoffers)

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog een mooie van internet:

  We are different, we are not Charlie...
  We sympathise France and mourn her victims.
  We do not expect any sympathy for our sacrifice from most of the Western countries...We know how to forgive.
  Though our rage is justified. Our blood is not water...
  I hope at least something will help the Westerners to understand, that they live in a glass home, that their life is not more precious than the life of people in Russia, Palestine, Syria, Lybia, Iraq...That there is a law of karma.
  Here is a brilliant statement of Aijaz Asad:
  "Yesterday 100 innocent dead in Lebanon Attack, 500 innocent dead in Palestine, 200 Dead In Yemen, last year 400,000 dead in Syria, 5 years ago 1.5 million dead in iraq, Yet No one Says Word , The world Stands silent. And In Paris Attack Today 150 Dead And World Goes Crazy . Obama's statement after attacks in Paris: "This is an attack not just on Paris...this is an attack on all of humanity" Mr . Obama Wake up Humanity Has Been Getting Attacked and it dead long time ago. R.I.P To All those innocents Who Died In Paris Attack Today, and R.I.P To All Those innocent lives Who were never Mentioned In The Attacks , and Still Being Killed and not Being Mentioned".

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doet me denken aan Albright. Luister je mee Kroel ?. Hoe goed de amerikaanse ministers denken over mensen levens.(in opdracht van elite bankiers die wereld dominantie nastreven)

   Madeleine Albright - The deaths of 500,000 Iraqi children was worth it for Iraq's non existent WMD's
   https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8

   Verwijderen
 10. En nog een:

  "Dear People Speaking Out About Paris:

  If you’re truly upset about the terrorist attacks in Paris and the innocent lives lost, but never speak out about the war crimes committed DAILY by your own government in Palestine, Syria, Afghanistan, Iraq, and Africa (to name a few), then let this be a wake up call to you.

  Paris, while tragic, is nothing compared to the suffering perpetuated by the very Military/ Corporate/ Industrial/ Political system you glorify and perpetuate by your silent complacency to maintain your privileged standard of living while the rest of the world has been bearing the burden for decades, far away. Deploring violence against the privileged parts of the world, but remaining silent about the destruction of third-world countries & ecosystems by your own government, is hypocritical and a primary reason these things happen.

  This attack in Paris, covertly engineered by secret government agencies to benefit the Western agenda or not, is simply a byproduct of the unwarranted death, destruction, and pathological influence spread by a system run by psychopaths that has brainwashed you to coerce your conformity. If you really care, then let the deaths in Paris mean something and let it awaken your conscience. Speak out for those without a voice, not just bandwagoning for whoever the mainstream media manipulates you to express concern for.

  “You know what I’ve noticed? Nobody panics when things go “according to plan.” Even if the plan is horrifying! If, tomorrow, I tell the press that, like, a gang banger will get shot, or a truckload of soldiers will be blown up, nobody panics, because it’s all “part of the plan”. But when I say that one little old mayor will die, well then everyone loses their minds!”

  ~ Humberto Braga

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Poetin kan ook Libanon helpen bij het bestijden van ISIS. Hij biedt zijn diensten aan. Hij jaagt de terroristen na waar ze ook zitten. Prima.
  Russia ready to support Lebanon in countering Daesh terrorists
  http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/13/437540/Russia-Lebanon-Daesh-Nabih-Berri-Beirut--Putin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toeval of niet maar gisteren voor de aanslagen op de Russische tv Putin met zijn defensiestaf; EgyptAir dus geband uit Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm. Wat moet ik daar nu weer mee. Waarom moet Egyptair gestraft worden ?. Ik kan me niet voorstellen dat bij die organisatie terroristen werken.

   Verwijderen
 13. Ik heb het vermoeden dat de aanslagen zijn gepleegd door KSA en/of in samenwerking met de Mossad.
  Ze zijn het er niet mee eens dat er op dit moment in wenen wordt gezocht naar een politieke oplossing voor Syrië -waarbij Assad blijft zitten- . Teleurgesteld in de houding van de NATO landen dat Assad niet van de troon is geschoten. Frankrijk een land met veel Daesh strijders is een makkelijk slachtoffer.

  Ik heb ook het vermoeden dat deze aanslag voor de MSM een verrassing was. Er is door hun niet direct een dader aangewezen, wat bij valse vlaggen onmiddellijk gebeurt.
  Maar ja, de Franse geheime dienst heeft het weer laten gebeuren. Dat geeft mij een vermoeden van corrupte elementen binnen de Franse geheime dienst of de geheime dienst is totaal incapabel. Je hoort ook niet dat ze regelmatig hele netwerken oprollen. Ik hoop dat ons voortschrijdende inzicht ons een verklaring geeft wie achter deze aanslagen zitten en waarom.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Pieter Waterdrinker heeft geretweet
  Алексей Пушков ‏@Alexey_Pushkov 3 u3 uur geleden

  Это уже не теракт. Это подлинная террористич.война, пришедшая в Европу с Бл.Востока. Прямое следствие оккупации Ирака, войн в Ливии и Сирии.

  Het is al geen terreuraanslag meer. Het is een platvloerse terreur-oorlog, naar Europa gekomen uit het nabije Oosten. Direct gevolg van de bezetting van Irak en de oorlogen in Libie en Syrie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paris under attack. This is war. Nothing less.
   https://twitter.com/geertwilderspvv/status/665288252295913472

   Volgens Wilders ook oorlog. Waarom zulke grote woorden ?

   Verwijderen
  2. Timmermans had ook van die grote woorden. We moeten één worden want het alternatief is oorlog, want alle andere opties in europa hebben altijd tot oorlog geleid.

   Verwijderen
 15. Highway 47 — Main Strategic Communications Line Between Terrorist Capital of Raqqa and Captive Iraqi City of Mosul — Cut on First Day; Kurds Advance to Sinjar City Center; U.S. A-10 Warthogs and B-1 Bombers Hit ISIS Butchers; Goal of Offensive Is Cutting Terrorist Caliphate in Two; New York Times Spreads Defeatism; Time to Restore US National Honor After Shame of Petraeus-Allen Phony War Policy
  http://tarpley.net/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Paris Attacks Highlight Western Vulnerability, And Our Selective Grief And Outrage

  As France enters yet another period of mourning, Lebanon is just emerging from one. Not that you probably heard anything about it.

  https://newmatilda.com/2015/11/14/paris-attacks-highlight-western-vulnerability-and-our-selective-grief-and-outrage/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En Assad voorspelde dit al in 2013:

  Syria's Bashar Assad warns 'terrorism' will come back to West

  http://articles.latimes.com/2013/apr/17/world/la-fg-syria-assad-20130418

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 18. !!De mensen die denken dat de elite "verteld" wat ze gaan doen hebben deze aanslag al voorspeld!! 11.3 11.5 kan in 2015 alleen maar op 1 datum duiden 13 november 2015

  Volgens hun moeten de aller machtigste op aarde -van hun religie/gewoonte - de bevolking altijd vertellen wat ze gaan doen c.q. Vertellen welke belangrijke door hun georkestreerde gebeurtenissen gaan plaatsvinden.

  Na 2 aanslagen achter elkaar ben ik op zoek gegaan of zo ons deze aanslagen "verteld" hebben. Ik ontdekte dat de Vigilant Citizens de voorpagina van de door de Rothschilds gecontroleerde Economist (meestal aanwezig bij de Bilderberg vergaderingen) besproken heeft ivm wat de elite ons te "vertellen"heeft over wat gaat gebeuren
  http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/

  WE ZIEN ONDER ANDERE

  .Een spook met het bord "holiday" erop. Dit kan wijzen op de dood die de russische vakantiegangers vonden.

  . We zien de pijlen 11.3 en 11.5 dit kan alleen duiden op de datum 13.11.15. Geen enkele andere datum is mogelijk. De terreur aanslag in Parijs vond plaats op 13 November 2015

  .We zien ook een crashende beurs en paniek veroorzaakt door China. Met daarbij de Federal Reserve. Ook gebeurd dit jaar of de daling van de beurzen gaat verder (wat ik denk). Ongeïnformeerde jongen kijkt toe

  .We zien een boze wereld waarin oost en west tegen over elkaar staan. Dat zien we op dit moment in extreme mate.

  .We zien de fluitspeler van hamelen. Een middeleeuws sprookje wat staat voor massale sterfte of op massale immigratie. Wat we ook meemaken in 2015! Verder duidt het op de massa die klakkeloos de massa media volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De aanslagen op 'Nine/Eleven' worden gezien als het startpunt van de 'war on terror'. Geef geen stuiver voor de officiele lezing van de gebeurtenissen op die dag. De berichtgeving over de 'war on terror' in de MSM volg ik daarom met de grootst mogelijke scepsis. 'k Zie die geregisseerde oorlog als een excuus voor imperialistische moordpartijen in het buitenland en het optuigen van een 'surveillance. maatschappij' in het binnenland.

  Op een aanslag als gisteren in Parijs kon je wachten en het lijkt me eerder de vraag hoeveel aanslagen in Europa er nog in de pijplijn zitten, dan of er nog meer aanslagen zullen volgen. Voor een black flag vind ik de timing van de recente aanslag in Parijs aan de vroege kant; er lijkt al meer dan genoeg tegenstand onder de Europese bevolking te bestaan tegen de immigratiegolf uit islamitische landen.  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het was een NAVO/Gladio valse vlag aanslag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop, dat kan dan wel een valse vlag zijn, opgezet door Israël of de 'elite', maar feit blijft dat ze enkele jongelingen zover hebben gekregen dat ze zichzelf hebben opgeblazen in het kader van hun 'geloof'.
   Hier zit het grote gevaar voor ons: wij zitten hier als "sitting ducks"

   Verwijderen
 21. The Saker waarschuwt:

  Dear friends,

  While it is way too early to come to any conclusions about what really happened in Paris, I want to share the following thought with you: President Hollande has just declared that what took place was an act of war. This, in turn, means that the entire NATO alliance could be called in to respond to this (under Article 5). As for the attackers, already one Syrian passport was found, and witnesses say that one of them screamed “for Syria” before opening fire. In other words, this attack has just given NATO a pretext to intervene in Syria. Last, but not least, the only French aircraft carrier was schedule to leave its port this Wednesday. For the Middle-East, precisely.

  Coincidences?

  You tell me.

  The Saker

  http://thesaker.is/a-warning-about-the-paris-terror-attacks/

  We gaan het zien.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Stukje persconferentie Wenen gezien. Het verschil in kwaliteit tussen de erudiete rasdiploaat Sergei Lavrov en de zenuwachtige John Kerry die continue zijn tong uit zijn mond steekt (psycholoog in de zaal die dit kan duiden?) was groot. In het voordeel van Lavrov.

  Hij wees Kerry er fijntjes op hem niet te kunnen volgen toen die zei dat als Assad verwijderd zou worden, dat dan de hele regio het tegen IS op zou nemen. Lavrov zij deze logica niet te kunnen volgen na Irak en Libië waar de VS ook ideale toestanden voorspiegelen als Sadam en Khadaffi geëlimineerd zouden worden.

  We hebben allemaal kunnen zien wat de voorspiegelen van die lui waard zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hun bekende retoriek. Niks nieuws onder de zon.

   ISIS is in Syrië en ISIS strijders vertrekken naar Syrië omdat Assad daar zit. Willen we ISIS bestrijden, dan moeten we eerst Assad wegnemen, want hij is de kern van waarom ISIS daar is. Laten we Assad zitten, dan zal ISIS een probleem blijven want die zullen niet rusten totdat Assad weg is.

   Het gevaarlijke is dat Europese regeringsleiders de bevolking mogelijk zo gek kunnen krijgen om een oorlog tegen Assad te beginnen. Persoonlijk acht ik die kans niet zo groot. Misschien is het de bedoeling geweest om europese leiders te manen om zich hard te maken voor een politieke oplossing voor Syrië zonder Assad. Weinig kans van slagen denk ik, maar goed je kan het proberen.

   Wat zijn de aanslagen in Parijs een trouwens een issue op de televisie. Het gaat de hele dag non stop door. Wat een verschil tussen de aanslag op de airbus 321 en de aanslagen in Parijs. Waarbij er zowat niets vermeld werd.

   Verwijderen
  2. Op de dag van de aanslagen in Parijs is Washington begonnen met een lucht campagne boven Libië
   U.S. TAKES WAR AGAINST ISIS INTO LIBYA
   http://www.infowars.com/u-s-takes-war-against-isis-into-libya/

   Verwijderen
  3. Die zelfde Lavrov die bewerde dat Almaz net betrokken n was in MH17 onderzoek??

   Almaz komt aantal keren voor in OVV RAPPORT

   Lovros is niet te vertrouwen

   Verwijderen
 23. A huge fire has broken out at the vast ‘Jungle’ refugee camp near the French port of Calais, just hours after a string of bloody attacks struck Paris, leaving over 100 dead.
  https://www.youtube.com/watch?v=S3weEYn654U

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Angela Merkel certainly had foreknowledge of what would happen when she issued her “Welcome” call to not only Syrian war refugees and their families but any asylum-seeker in the world. She had been warned by her domestic intelligence as well as via the GASIM Report that borders would be stormed and Germany destabilized. She is clearly cooperating with a script which is not understood by the German people but appears to be originating from western intelligence agencies who are confirmed to be following the Greenhill recipes. Merkel steadfastly refuses to close borders and deal with the chaos this is causing in Europe."

   snipje uit
   http://www.waynemadsenreport.com/forum/21/219

   Uit de artikelenserie " Merkel, Soros and CIA’s Weapons of Mass Migration" die laat zien dat de immigatiegolven die op Duitsland worden afgestuurd nadrukkelijk bedoeld zijn als een vorm van oorlogsvoering tyegen dat land. Zeer lezenswaardig.   Verwijderen
  2. De toekomst wordt er niet leuker op als duizenden asielzoekers in de anonimiteit verdwijnen zonder verblijfsvergunning en geronseld worden door IS sympathisanten.

   "Per UNHCR and EU, an additional 3.7 million migrants are on the way to Europe from Asia, Africa and the Middle East and will reach Germany in the next few months. There are 60 million refugees on the move globally with a potential for 100 million total per UNHCR"
   Behoorlijk beangstigende aantallen.

   In het voorjaar toen de eerste schepen met vluchtelingen aanspoelden voor de kust van Italië zei ik al dit het begin was, er komen er nog miljoenen bij. Maar de aantallen die hier genoemd worden doen me zowat duizelen.

   Ben benieuwd naar de volgende artikelen van Wayne.

   Één ding staat vast. De verzorgingsstaat is binnen een paar jaar nog maar een schim van wat hij nu is.

   Verwijderen
  3. De verzorgingsstaat? Moeten we het beestje niet beter bij z'n naam noemen: Europa moet kapot.Voor de derde keer in een eeuw. Het is oorlog oli, compleet met een Vijfde Kolonne. En dan heb ik het niet over de moslims maar over Brussel.

   Verwijderen
  4. Europa moet kapot en in chaos gestort worden. Er moet een enorme woede bij de Europese bevolking komen (zoals in de jaren 30 in Duitsland) en die woede moet gekanaliseerd worden tegen Rusland. De aanslagen zorgen voor een politiestaat, compleet met stasi, met moderne controle middelen en geen privacybescherming meer voor de gewone burgers. Brussel moet voorlopig blijven bestaan en mag pas desintegreren als Rusland uiteengevallen is en ik denk niet dat dat gebeurt zolang Poetin of een andere nationalist daar zit.

   De vraag alleen is wat doen al die anti europa partijen met europa als ze aan de macht komen. En aan de macht komen doen ze. Front national is nu de grootste partij in Frankrijk.

   Verwijderen
  5. Ik denk dat dit Soros/elite plan weer het zoveelste plan is wat niet gaat werken zoals zij dat graag willen.
   Die 1 wereld zonder grenzen en zonder echte sterke staten met sociale voorzieningen waarbij alle mensen in de wereld gemengd worden en allemaal met de SDR betalen. Ik zie het niet gebeuren. Maar ja ze proberen het.

   Verwijderen
  6. @ oli

   "Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable."

   John F. Kennedy

   Het Front Nationaal is eerder anti-EU dan anti-europees. Ik zou me eerder zorgen maken als nationalistische, beter: patriotistische, stromingen geen stem krijgen via het democratisch proces en zo in het kamp van de gewelddadige stromingen worden gedreven.


   Verwijderen
  7. Goh

   en wie zorgt ervoor dat er zoveel vluchtelingen zijn?

   Verwijderen
  8. @ LGK

   Vertel jij het maar LGK. Elke keer diezelfde trollenvraagjes gaat op den duur een beetje vervelen.

   Verwijderen

  9. Deze mail kreeg ik van Grandalf . Ik citeer:

   "Vers gelekt:
   LKG blijkt 'n criminele vluchteling uit Rusland te zijn!
   Hij was oa. veroordeeld voor landverraad, erger: het is 'n zware crimineel, die nu middels MK-ultra technieken door onze veiligheidsdienst omgespoelt is tot LKG-ACT: Laagste Klasse Gehersenspoelde Anti-Cremlin-Trol.
   Hij, of beter het, werd oorspronkelijk gebruikt op NUJIJ, maar is daar inmiddels alom bekend als de anti Poetin-Rusland-Kremlin trol, die gebruik maakt van 'n paar schandknaapjes, zoals Cruelmuts, om hun fascistische propaganda te verspreiden.
   Overigens is LPG ook de beheerder van het propaganda blog Ukieatwar, dus is zeg maar het hol-burgerse Bellendpoesje. Het ip-adres van LPG & Ukieatwar komen van dezelfde botox-defensie-server, die tevens mijn googel account op Blik blokkeert! Vrijheid van meningsuiting???

   Onzin? Bewijs het tegendeel trollen-knolletjes!

   In orthodox Rusland is tegenwoordig meer vrijheid van meningsuiting, dan in het fascistische wilde westerse fantasialand!

   Groet Grandalf van Tast van Acht tot Zevenen""
   Einde citaat.
   Ben benieuwd naar de reactie.

   Verwijderen
 24. IK ben trouwens benieuwd of Charlie Hebdo nog de draak gaat steken met de "oorlog" in parijs, zoals ze dat deden iig wel deden bij de terreur aanval op de russische toeristen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De media aandacht is ook weer non stop. Terwijl de Russische vliegtuigcrash bij Pauw niet 1 maal besproken is, wordt er nu zelfs een extra Pauw uitgezonden.

  Geen enkele aandacht bij NOS voor de ontmoeting Kerry Lavrov in Wenen. Enkel Parijs. En de intocht van Sinterklaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paris Attacks Prompt Statement of Solidarity From Russia
   Russian foreign ministry says, ‘Your pain is our pain.’
   http://www.wsj.com/articles/paris-attacks-prompt-statement-of-solidarity-from-russia-1447457823
   In tegenstelling tot Obama weet Poetin hoe het hoort.

   Verwijderen
  2. Lees nog en keer

   Putin heeft niets gezegd

   Verwijderen
  3. "Putin heeft niets gezegd"

   Nee, de minister van defensie wel en dat is nog altijd meer dan wat de VS heeft gezegd.

   Verwijderen
 26. Journalism is printing what someone else does not want printed. Everything else is public relations. - George Orwell

  Blik op NOSjournaal is journalistiek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Blik op NOSjournaal is journalistiek"

   Huh
   Meestal kopiert hij de berichten van Stelkov

   Verwijderen
  2. Deze mail kreeg ik van Grandalf . Ik citeer:

   "Vers gelekt:
   LKG blijkt 'n criminele vluchteling uit Rusland te zijn!
   Hij was oa. veroordeeld voor landverraad, erger: het is 'n zware crimineel, die nu middels MK-ultra technieken door onze veiligheidsdienst omgespoelt is tot LKG-ACT: Laagste Klasse Gehersenspoelde Anti-Cremlin-Trol.
   Hij, of beter het, werd oorspronkelijk gebruikt op NUJIJ, maar is daar inmiddels alom bekend als de anti Poetin-Rusland-Kremlin trol, die gebruik maakt van 'n paar schandknaapjes, zoals Cruelmuts, om hun fascistische propaganda te verspreiden.
   Overigens is LPG ook de beheerder van het propaganda blog Ukieatwar, dus is zeg maar het hol-burgerse Bellendpoesje. Het ip-adres van LPG & Ukieatwar komen van dezelfde botox-defensie-server, die tevens mijn googel account op Blik blokkeert! Vrijheid van meningsuiting???

   Onzin? Bewijs het tegendeel trollen-knolletjes!

   In orthodox Rusland is tegenwoordig meer vrijheid van meningsuiting, dan in het fascistische wilde westerse fantasialand!

   Groet Grandalf van Tast van Acht tot Zevenen""
   Einde citaat.
   Ben benieuwd naar de reactie.

   Verwijderen
  3. nog te veel eer voor lpg van Grandalf, deze is leuk en gaat zeker ook over lpg:
   https://www.youtube.com/watch?v=wvVPdyYeaQU

   Verwijderen
  4. LOL

   Hoe de fantasie van complottertjes op hol slaat

   Opvallend is wel dat dit blog draait op een VS server

   Registrar:
   MarkMonitor Inc.
   391 N. Ancestor Place
   United States of America

   Verwijderen
  5. Echte naam van LGK is Dajey Petros of misschien ook niet, zoals hij zelf op zijn ukraine@war blogje schrijft en staat in nauw contact met Bellingcat (Eliot Higgins). Zie reactie mijnerzijds van 22 juni 2015.

   Joop de Jong22 juni 2015 20:32

   @LGK,

   Ukraine@war is van een Nederlandse blogger Dajey Petros???, die al in een zeer vroeg stadium met Bellingcat ging samenwerken.

   Jij schrijft toevallig ook gebrekkig Nederlands!

   Verwijderen
  6. "Opvallend is wel dat dit blog draait op een VS server"

   Wat is daar opvallend aan?

   Verwijderen
 27. Gelijk alle gebouwen in de wereld in kleuren van de franse vlag........Kan dit zonder dat dit georchestreerd is ?.
  http://www.theguardian.com/world/gallery/2015/nov/14/paris-attacks-memorials-victims-friday-13

  Je suis paris!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nederlandse domtoren had de kleuren van de franse vlag

   Verwijderen
  2. Attack in France = State Sponsored Terror, But Which State?

   "Those involved in this most recent attack will also likely be revealed to have been tracked by French security agencies long before the attacks – this is because the attacks will, by necessity, need to be linked to the Syrian conflict to justify the recent appearance of France’s largest warship, the nuclear-powered aircraft carrier, the Charles de Gaulle, off the coast of Syria, and the much larger Western military intervention needed in order to save a proxy war that has been all but lost by the West.

   As the refugee crisis expanded in Europe, it was warned that it would be purposefully manipulated to create maximum hysteria to justify more direct military intervention in the West’s losing proxy war in Syria.

   In a previous report titled, “Can Pan-European Hysteria Save NATO’s Syrian War?,” it was warned that:

   What is taking form is a controlled strategy of tension, where far-right groups are being arrayed against the migrants and their European supporters, to create hysteria and eventually violence that will be leveraged by those who orchestrated it.

   While France will undoubtedly try to use this attack to justify further intervention in Syria to topple the government in Damascus, it was most likely France’s own allies in Turkey, Jordan, Saudi Arabia, Qatar, and even Paris itself who were directly or indirectly involved in the training, arming, and funding of those who spilled blood on Parisian streets this week.

   The first and most important question in examining any great crime is “cui bono?” or to whose benefit? Attacking Paris, and in particular a football match full of nationalists already increasingly violent and hysterical seems to only benefit a government seeking further justification to wage wider war abroad – a war it is currently losing and a war it currently lacks wide public support to continue fighting.

   It now, all so conveniently, has the support it was looking for."

   Citaten uit:

   http://www.globalresearch.ca/attack-in-france-state-sponsored-terror-but-which-state/5488941

   Dus ja, dikke kans dat er een direct verband bestaat tussen de strijd in Syrië en de aanslagen in Parijs. Afgelopen woensdag stuurde de Fransen hun enige vliegdekschip al op pad.

   Verwijderen
  3. Ah, we zijn er al............

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/24742901/__Valls__Wij_zijn_in_oorlog__.html

   Verwijderen
  4. Rutte: we zijn in oorlog met IS
   http://nos.nl/artikel/2069063-rutte-we-zijn-in-oorlog-met-is.html

   Dawg, je weet dat ik altijd positief ben geweest over het conflict in Syrië. Maar nu wordt de situatie precair tussen de grootmachten. Deze hele kermis wordt opgevoerd zodat er resultaat behaald wordt bij de politieke oplossing voor Syrië in wenen. Ze zullen waarschijnlijk eisen dat Assad moet vertrekken, zo niet dan komen de fransen en amerikaanse vliegtuigen in conflict met de Russische vliegtuigen boven Syrië. Alles hangt nu af van de politieke vaardigheden van de Russen/Iraniërs. En dat zijn top pokeraars/onderhandelaars. We gaan het zien.

   Verwijderen
  5. @ oli

   Daar lijkt het allemaal wel op.

   Waarom is de zeggenschap over Syrië zo belangrijk dat er een chickengame over gespeeld moet worden die uit kan lopen op een militaire confrontatie op wereldschaal?

   Verwijderen
  6. Wat een goed artikel van Tony Cartalucci!

   Verwijderen
  7. Ja, vind niet alles van Global Research even diepgravend, maar die Cartalucci is een goede analist.

   Verwijderen
  8. @Dawg,
   Geef ik morgen mijn mening over

   Verwijderen
  9. dawg

   citaten uit globalresearch
   Dan weten we het al

   Global Research mostly consists of polemicists, many of whom accept (and use) conspiracy theories, pseudoscience and propaganda. The prevalent conspiracist strand relates to global power-elites (primarily governments and corporations) and their New World Order.[4] Specific featured conspiracy theories include those addressing 9/11,[5] vaccines,[6] genetic modification,[7] Zionism,[8][9] HAARP,[10] global warming denialism,[11][12] Bosnian genocide denialism[13] chemtrails,[14] and David Kelly.[15]

   Verwijderen
  10. @ Oligarch,
   Kleine correctie op je tekst:
   Het zijn niet de kleuren van een Franse Vlag, maar van een Valse Vlag...
   Maar inderdaad, zeer opvallend dat overal ter wereld de gekleurde lampen klaar staan...

   Je ne suis pas Paris...!!!
   Je suis une Hollander die al die onnodige Valse Vlag-operaties nu toch echt wel eens zat is...

   Verwijderen
  11. @C.Paratist,
   Tuurlijk Je ne suis pas Paris tambien. Ik wilde alleen maar de enorme marketing van deze valse vlag operatie aantonen. Kijk You tube is nu vandaag ook in de kleuren van de franse vlag.

   De wereld moet met de Fransen meeleven en de hele wereld moet frankrijk gaan steunen in al haar operaties die gaan volgen op de aanslagen. Dat is het idee erachter.

   Verwijderen
  12. LPG,
   Graag een keer op de inhoud van het artikel ingaan. Tony Cartalucci is een geopolitiek analist die schrijft voor de Landdestroyer en voor new eastern outlook. Zijn artikelen zijn buitengewoon goed. Net als die van Wayne Madsen, thierry meyssan en Pepe Escobar.

   Verwijderen
  13. lpg heeft maar een doel en dat is het onderschijten van deze web-site.

   Verwijderen
  14. @Dawg,Syrië is een enorm belangrijk land voor de macht van Rusland in de regio. Als Syrië valt dan raakt Rusland zijn militaire middellandse zee haven kwijt en zijn militaire basis bij de middellandse zee en daarmee zijn invloed in de regio.
   Syrië is een enorm belangrijk land voor Iran omdat de Hezbollah strijders via Syrië steun krijgen en ook wapens krijgen toegevoerd. Mocht Iran ooit worden aangevallen door Israël, dan wordt Israël vanuit Libanon aangevallen door Hezbollah.
   Syrië ligt strategisch om met pijpleidingen olie en gas naar Europa te transporteren. Wie mag dat doen Iran of Qatar.
   Het is op dit moment zo dat degene die Syrië wint, die wint ook de invloed in Irak. Stel dat de alliantie van Rusland en Iran in Syrië winnen, dan winnen ze ook in Irak. De golfstaten en Saoedi Arabië zijn dan geïsoleerd doordat Yemen en Egypte nu ook pro Rusland zijn. Het duurt dan niet lang voordat er in Saoedi Arabië en mogelijk ook in de golfstaten opstanden komen die daar de koningen van de troon worden stoten. M.a.w. Syrië is nu het kantelland waarbij of de Russische coalitie de macht grijpt/invloed uitbreidt of de coalitie van de zionistische anglo Amerikaanse corporatistische imperialistische naar werelddominantie strevende bankiers elite met eugenics programma de macht grijpt/invloed uitbreidt in het midden oosten. Dus ja er staat wel wat op het spel.

   De russische coalitie heeft wel de steun van het overgrote deel van de bevolking in de regio. Ik geef die coalitie zo'n 90% kans van slagen. De oppositie van Syrië geeft nu aan de russen posities door die ze moeten bombarderen. Rusland werkt ook al samen met de oppositie van Syrië. Mensen in Irak en Syrië zijn die Jihadisten meer dan zat.

   Verwijderen
  15. LOL

   Dus volgens de redenatie die hierboven geponeerd wordt heeft Putin de Airbus 321 neergehaald om zijn aanwezigheid in Syrie te verantwoorden

   Verwijderen
 28. Beste Blik,
  Ga even naar deze youtube, want het is wéér een valse vlag. Op vrijdag de 13e werd er in Parijs een OEFENING gehouden om te reageren op een terroristische aanslag. Het is steeds het zelfde patroon!

  DEEP STATE PARIS MASSACRE EXPOSED

  https://www.youtube.com/watch?v=EcBijXic0dE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 100% valse vlag.

   BOOM! CIA Director Met with French Security Chief and Mossad Before Paris Attacks
   https://www.youtube.com/watch?v=DxkInbEcEZ4   Was die John Brennan ook niet een paar weken voor het neerhalen van MH17 in Oekraïne waar hij een geheim bliksem bezoek bracht aan de geheime dienst van Oekraïne. Dit is gelekt door de voormalige baas van SBU Yakimenko.
   http://journal-neo.org/2015/08/13/who-is-obstructing-the-mh17-investigation/

   Volgens Wayne Madsen de echte Jihadi John niemand minder dan John Brennan
   Growing evidence that CIA’s John Brennan is a Wahhabist convert - See more at: http://www.intrepidreport.com/archives/15993#sthash.O3h5IQkO.dpuf

   JE SUIS NO PARIS

   Verwijderen
  2. Ook weer met die gevonden paspoorten bij die terroristen. Gaap, gaap hebben we dat bij 9/11 al niet eerder gezien. Een paspoort uit Egypte en een paspoort uit Syrië. Weten we precies waar we naar toe moeten. Assad en Sisi moeten van de troon. Het is duidelijk Jihadi John Brennan. We weten wat je wil.:-(

   Verwijderen
  3. Hierbij een link naar de bewijzen dat bij 3 grote aanslagen de hulpdiensten aan het trainen voor precies die aanslagen die snel daarna zouden volgen. 9/11, 7/7/7, paris attack

   http://www.sott.net/article/306404-SOTT-Exclusive-Multi-site-attack-exercises-held-same-day-as-Paris-attack

   Wat een toeval.

   Verwijderen
 29. Een zelfde boodschap, nu uit een andere bron. Parijs, maar straks ook Canada? Valse vlaggen alom.

  ISIS Warned Of A Canadian Attack Soon To Come

  https://www.youtube.com/watch?v=RYRIDCsXMYk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Pray for Paris but don’t forget Beirut, Baghdad and other cities torn apart by terror that didn’t make your news feed:
  https://www.facebook.com/inthenowrt/videos/544821312334909/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Boudine
  Dacht je dat ik nog twijfelde of het een false flagje was? :-)
  Als het eruit ziet als een false flag, als Pauw er een extra uitzending aan wijdt, als Lara Rense op staatsradio 1 met haar zalvende stem de hysterisch nonstop tot het kookpunt drijft, de NOS al binnen het uur naar Syrie wijst en het Franse vliegdekschip al klaar staat, dan is de kans groot dat we te maken hebben met een false flag.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. You tube promoot de valse vlag aan haar kijkers.
  We stand with paris
  https://www.youtube.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De coup van Maidan heeft een terugslag veroorzaakt voor de zionistische corporatistische centrale bankiers elite in de vorm dat er een anti europa partij cq pools nationalistische partij zou winnen in polen. Die malloten in Kiev gingen wetgeving er door drukken waarin de gewapende milities van Stephan Bandera als helden worden gezien. Iedereen weet dat deze Bandera militia's honderd duizenden polen hebben vermoord. De polen hebben gedacht. Onze regering steunt deze malloten, we gaan voor de nationalistische oppositie kiezen, voor Duda. Nu zie je het resultaat. LOL
  http://www.infowars.com/polands-new-government-rejects-migrant-quotas-after-paris-attacks/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het hele voormalige oostblok weigert immigranten op te nemen. Lachen als al die landen weer naar het russische kamp gaan. Goed gedaan Soros. Ik zal je precies vertellen wat je bent Soros. Een seniele satanische sociopaat. De leukste tijd uit je leven was toen je als 14 jarig jongetje samen met je psychopatische vader de bezittingen van mede joden ging confisceren voor de NAZI's.
   https://www.youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74

   Verwijderen
 34. Waarom zitten er er tussen die aanslagplegers altijd 'bekenden' van veiligheidsdiensten? Doen die veiligheidsdiensten hun werk dan niet goed of hebben wij te maken met LIHOP (Let It Happen On Purpose) zo niet met MIHOP (Made It Happen On Purpose)?

  Dat het een door veiligheidsdiensten en de NAVO false flag operatie was is 100% zeker. Syrisch paspoortje hier, Egyptisch paspoortje daar, alle aanslagplegers doodgeschoten dan wel zichzelf opgeblazen, doelwit waren eigenlijk Francois Hollande en Frank-Walter Steinmeier, hoe komt het dan dat dit jammerlijk mislukt is?

  Bestaat "SHAPE" (Supreme Headquarters Allied Powers Europe) nog steeds? Waarom "Gladio" dan niet? Eureka....wij noemen het gewoon "Gladio B", want wie "A" zegt moet ook "B" zeggen.

  http://wideshut.co.uk/gladio-b-the-origins-of-natos-secret-islamic-terrorist-proxies/

  https://www.corbettreport.com/?s=gladio+b

  BeantwoordenVerwijderen
 35. O jee, komt er a.s. dinsdag tijdens de oefeninterland Duitsland - Nederland in Hannover óók een I.S. aanslag? Merkel en haar voltallige ministersploeg zullen daarbij aanwezig zijn. Zij zijn niet bang, want zij weten van te voren dat hen niets zal overkomen, het zijn ALTIJD DE ONWETENDEN die het moeten ontgelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Kerry zegt dat Assad over 6 maanden weg moet. Verkiezingen in Syrië over 1 1/2 jaar.
  http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/14/437640/Syria-transitional-government-set-

  Wat onder de radar gaat is dat de US een luchtmacht campagne "tegen" IS is begonnen op de dag na de aanslagen in Parijs. Ze hebben nu een excuus om ongehinderd de soevereiniteit van een land te schenden.
  http://www.theguardian.com/world/2015/nov/14/us-airstrike-isis-leader-libya

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Terecht?

  http://www.moonofalabama.org/images4/latuffsyria.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dacht het wel:

  http://www.moonofalabama.org/2015/11/terror-attacks-in-france-some-related-links.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Dacht het wel:"

   Wat heeft Frankrijk I.S. aangedaan dan, zogenaamd bombarderen?

   Kijk naar een 'oudje' van James Corbett.

   https://www.youtube.com/watch?v=TJgv39GtcJ0

   Verwijderen

 39. Hollande:

  "C'est un acte de guerre" commis par une "armée terroriste, Daech", déclare François Hollande au lendemain des attentats parisiens de vendredi soir.

  http://www.europe1.fr/politique/cest-un-acte-de-guerre-commis-par-une-armee-terroriste-daech-declare-hollande-2620367

  President Assad over de aanslagen in Parijs:

  https://www.youtube.com/watch?v=ebEQqn7tCB4

  Wie is beter in staat de ondragelijke hypocrisie rond de recente aanslag in Parijs te verwoorden dan onze MinPres Rutte:

  https://www.youtube.com/watch?v=QTvV-J6DT0c

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Lichamen van 286 jonge vrouwen gevonden in Krasnoarmeysk.

  http://srbin.info/2015/11/15/u-krasnoarmejsku-pronadjena-tela/

  BeantwoordenVerwijderen
 41. De aanslag vrijdagavond in Parijs heeft het stoplicht op groen gezet voor een aanval boven Syrië. De boot lag al klaar. Problem, reaction solution.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-11-15/french-campaign-begins-hollande-launches-massive-bombardment-isis-capital

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ligt Raqqa plat door de vreselijke toorn van Hollande en Obama?

   Verwijderen