vrijdag 27 november 2015

BREAKING "Niet Russische SU boven Turkije maar Turkse F16 vloog boven Syrië"Volgens informatie van het Russische Ministerie van Defensie vloog niet de SU boven Turkije, maar de Turkse F16 tot 2 kilometer binnen Syrië en verbleef er 40 seconden. Volgens de Russen is met deze laatste informatie onomstotelijk komen vast te staan dat het hier om een goed voorbereide volledig geplande aanslag gaat. ."Het toont dat de operatie vantevoren gepland was en de gevechtsvliegtuigen klaar waren om vanuit de luchthinderlaag aan te vallen." Bovenstaand de video van de persconferentie van het Russische Ministerie van Defensie, met Engelse ondertitels. Wel even aanzetten. Met dank aan @voxpopulievo.

Ook het feit dat er professionele cameraploegen klaar stonden, op verschillende filmpunten, om het neerhalen in het centrum van de camera en in-focus vast te leggen, bevestigt het geplande karakter van de daad. In anderhalf uur stonden de professionele filmbeelden op het internet. Bron Vesti / Russia24.Commentaar Blik

Het plaatje voor de NATO wordt steeds donkerder en dus zie je dat de MSM het allemaal niet meer zo interessant vinden. "Het betrof een warrige situatie. En de Russen hebben het een beetje over zich zelf afgeroepen. En Putin was boos." Dat was het plaatje van 3 dagen geleden en daar is het bij gebleven. Ons staats Mickey Mouse journaal negeert de belangrijkste en pikantste nieuwe feiten gewoon helemaal. Die hebben het vanavond over een groene trein en weer een emo-item over een herdenking van de Parijs aanslagen, maar dat de Amerikanen op de hoogte waren van de exacte bewegingen van de SU24 en niet de Russen boven Turkije, maar de Turken tot in Syrië achter de Russen aanzaten, negeren de NATO-journalisten eenvoudigweg. Inmiddels is de situatie helemaal niet warrig, maar kraakhelder, hebben de Russen juist alles gedaan om dit te voorkomen. Maar dat is juist gebruikt om deze aanslag, want laten we de beestjes bij de naam noemen, op hen te plegen. Pieter Waterdrinker in colloboratie met de Telegraaf verdraait de zaken weer 180 graden en zij koppen "Zo riskeert Poetin wereldoorlog".

Fout

Dus, de NATO voert een geplande en goed voorbereide, je mag wel zeggen terroristische aanslag uit op de Russen, maar volgens Waterdrinker en de Telegraaf zijn niet "wij" van de NATO het, die op die manier met vuur spelen en een oorlog riskeren. Nee, bij de foute Waterdinker en de Telegraaf komt het oude karakter weer naar boven en maken van Putin de man die een wereldoorlog riskeert. Veel fouter kun je het niet krijgen maar bij de NSBegraaf en collaborateur Waterdrinker die al eerder voor foute zaken is veroordeeld, zit dit gedrag kennelijk in hun DNA. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de twee het al zo lang goed met elkaar lijken te vinden.Centjes

Ook de denktrant die Waterdinker bezigt, "Putin zal niet snel militair vergelden want dan treedt het NATO-verdrag in werking", is verontrustend. Tuurlijk heeft Waterdrinker hier gelijk. Putin zal wel 3 maal nadenken. Maar juist omdat de NATO zo'n verdrag heeft (een aanval op 1, is een aanval op ons allen) betekent dat natuurlijk ook dat de leden heel goed het gedrag van de medeleden in de gaten moeten houden want voordat je het weet zit je zo in een oorlog die je eigen verdragslid begonnen is of aangestoken heeft! Dit verdrag betekent dat als de Turken samen met de Amerikanen op eigen houtje beginnen met Russische vliegtuigen boven Syrië uit de lucht te schieten, dat je moet beginnen met daar iets van te zeggen!!! Maar dat doet Pietertje bij de Telegraaf natuurlijk niet, want dat is niet waar deze collaborateur voor is aangenomen en waar hij zijn centjes voor krijgt.

Dreigend ontslag

Nu de Telegraaf begonnen is met journalisten te ontslaan lijkt het erop dat Waterdrinker nog verder gaat om zijn baantje te behouden en bereid is om aan werkelijk alles mee te werken, om zijn plekje bij het voormalige NSB-blad maar te behouden. Ook in Rusland wordt hij, zelfs zonder dat die mensen zijn Nederlandse werk kunnen lezen, volgens zijn eigen zeggen, op straat soms voor fascist uitgemaakt. De Russen, die het meest te lijden hebben gehad onder het fascisme, hebben daar waarschijnlijk een neus voor ontwikkeld.

79 opmerkingen:

 1. BREAKING "Niet Russische SU boven Syrie maar Turkse F16 vloog boven Syrië"

  Tja, dat was al duidelijk en nu helemaal als Erdogan over de"rooie" gaat dat Rusland zijn S-400 in Syrië heeft geïnstalleerd. In een vraaggesprek met CNN antwoordde Erdogan op de vraag;

  "Hoe zou u reageren als een Turkse F-16 boven Syrië zou worden neergeschoten door een S-400?"

  "Dat is pas een daad van agressie en Moskou zou daar de consequenties wel van gaan ondervinden!"

  Ferme taal van Erdogan, met de NAVO in zijn rug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Duits EP lid vraagt om verwijdering van Turkije uit de NAVO en zal geen voet zetten in Brussel als lid van de EU. Ook uit Amerikaanse militaire kringen rijst de vraag of Turkije nog wel in de NAVO moet blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Joop
  In plaats van Turkije proberen eruit te krijgen kunnen Duitsland (of Nederland) naturlijk gewoon beter zelf uit deze criminele organisatie stappen. En net als Oostenrijk, gewoon NATO-vrij door het leven gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, maar dat heeft ook indien nodig behoorlijke nadelen. Aangezien wij bijna geen leger meer hebben.

   Verwijderen
 4. Ik lees berichten dat de koerden bezig zijn de overgebleven grensovergangen tussen Syrië en Turkije te sluiten. Het Turkse leger staat klaar om Syrië binnen te dringen. Dit natuurlijk om het kalifaat te kunnen blijven bedienen van de nodige wapens en voedsel.

  Ook naar de Iraakse grens brengen ze treinladingen met tanks
  https://twitter.com/agitpapa/status/670287472547483649

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Turkije heeft de afgelopen 2 dagen 10 miljard aan russisch toerisme misgelopen, ISIS olie handel, de gas pijpleiding south stream en een voedsel embargo. Als Turkije de koerden gaat aanvallen, dan verliest turkije ook nog eens 20% van zijn land aan naar onafhankelijkheid strevende koerden.

   Verwijderen
 5. Heftig, die persco van het Russische MoD. En nu?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ankara Suspends Air Force Flights Over Syria After Attack on Su-24 - Media

   http://sputniknews.com/middleeast/20151127/1030840917/turkish-aviation-syria-su-24.html#ixzz3sjkI5DZV
   Turkse vliegtuigen wagen het niet meer om Syrië binnen te komen.

   Rusland zal Turkije niet militair vergelden. Maar wat als de turken het nog een keer doen als ze de kans krijgen.?

   Verwijderen
 6. 2 journalisten van Cumhuriyet zijn gevangen genomen.

  Cumhuriyet publishes video for weaponry in lorries affiliated to Turkish intelligence
  https://www.youtube.com/watch?v=LRV9UEJISdk
  ah.........bewijs dat de turkse inlichtingendienst terroristen bewapend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wapen logistiek was bedoeld voor de Turkmenen in west syrie, corrupte hoge majors van Fetullah Gulen hebben de transport vlakbij grens van syrie aangehouden waar Gulen Media aanwezig was om een foutive berichtgeving te doen in de media. Waarvan Cumhuriyet krant meest smerige berichtgeving heeft gedaan. Turkije wapend ISIS stond op de voorpagina. Transport van geheime dienst kan je niet zomaar aanhouden, want geheime dienst staat direct onder de overheid, dus je zal nooit als politie of de leger een document hebben waarop staat dat je bevel hebt om de transport aan te houden. Het ging om de waarneming achteraf zijn al die soldaten door de militaire rechtszaak geoordeeld tot landverraders.

   Verwijderen
 7. Pepe Escobar heeft een verhelderend verhaal over de reden dat Turkije dit vliegtuig neer haalde: http://www.informationclearinghouse.info/article43556.htm

  Het artikel van Totenhöfer vind ik ook overtuigend, al wordt het door veel reageerders afgebrand: http://www.informationclearinghouse.info/article43561.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We waren je even kwijt maar goed je weer te zien Jan.

   Verwijderen
  2. Ik moet de aandacht over vele zaken verdelen dezer dagen.
   Dan komen die lange draden van mijnheer Blik niet goed uit. Maar nu zijn ze weer korter en wordt het weer beter doenbaar. Groet, JV.

   Verwijderen
 8. Artikel nu ook bij Nujij waar het artikel stijgt.

  http://www.nujij.nl/algemeen/russisch-su24-vloog-niet-boven-turkije-maar.34326007.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Matt,

  http://sputniknews.com/cartoons/20151127/1030875854/europe-boy-scouts.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Russia Insider publiceert een klassiek voorbeeld van kritiek van Jacob Dreizin.

  http://russia-insider.com/en/curb-your-enthusiasm-russia-not-winning-syria/ri11485

  In de Nederlandse mainstream wordt zo'n stuk simpelweg geweigerd of niet gepubliceerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Nederlandse mainstream wordt zo'n stuk simpelweg geweigerd of niet gepubliceerd!

   Zoals dit;

   https://www.rt.com/op-edge/323635-washington-erdogan-turkey-russia-putin/

   Verwijderen
 11. de amerikanen hebben enkele uren nadat het toestel was neergehaald naar buiten gebracht dat het toestel boven syrisch grondgebied is neergehaald ik hoop dat turkije uit de nato wordt gegooid het begint er steeds meer op te lijken dat turkije liever niet ziet dat isis wordt aangevallen ze houden 1st de koerden tegen aan de grens die willen vechten tegen isis dan onder internationale druk laten ze ze toch de grens over 2 dagen later een bom aanslag in turkje (hoe bedoel je false flag) en wie valt erdogan aan niet isis maar de koerden die vechten tegen isis en de nos wil vol houden dat turkije een bondgenoot is in de strijd tegen turkije really

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schitterend om te ervaren dat steeds meer mensen het spelletje doorkrijgen.

   Verwijderen
  2. Erdogan betreurt het gebeuren, maar echte excuses waren er niet bij.
   En inderdaad, steeds meer mensen hebben hem door, dus hoe gaat hij zijn gezicht redden? President Putin zal hem niet zomaar vergeven, dus het is nog lang niet 'einde verhaal' .

   Verwijderen
 12. Ik denk dat de russen, nadat de Russische bommer op valse en lafhartige wijze is neergehaald, nu al de communicatiekanalen van de NATO jammen. De s 400 is in stelling gebracht en ik denk dat alleen Frankrijk en met Syrië bevriende landen boven Syrië mogen vliegen.

  No US airstrikes in Syria since Russia deployed S-400 systems
  https://www.rt.com/news/323815-syria-s-400-us-airstrikes/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ oli

  Op King World News staat een interview met Paul Craig Roberts en daar oppert PCR de mogelijkheid (gehoord van anonieme militaire bron) dat de SU24 werd neergeschoten om de Russen te dwingen hun veronderstelde buitengewone jamcapaciteiten permanent te gebruiken zodat de NAVO de werking ervan kan bestuderen:

  http://kingworldnews.com/dr-paul-craig-roberts-broadcast-interview-available-now-11-28-15/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg. Zou best kunnen. De amerikanen willen graag een antwoord hebben op die elektronische wapens van de Russen.

   Verwijderen
 14. War Returns to Ukraine

  "The question that remains is for how much longer the Europeans will be prepared to go on making their relations with Russia hostage to the ideological obsessions of the Maidan movement and its neocon supporters.

  The mounting evidence - judging from comments by people like Sigmar Gabriel and Horst Seehofer in Germany, Sarkozy in France, and from what happened during the summit in Paris - is that European patience is wearing thin."

  http://russia-insider.com/en/politics/war-returns-ukraine/ri11497

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed stuk van Hans Volgel, via Micha Kat http://revolutionaironline.com/:
  http://www.pravdareport.com/world/europe/27-11-2015/132725-terror_war-0/

  Gaat om achtergrondinfo betreffende Syrie en de hopeloze leugenpolitiek van de Amerikanen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Last night, there was intense mortar fire on Syrian government forces' positions fire from the Mount Jebel Aqra area, which is on the Turkish side," Brigadier General Ali Mayhoub said during a press briefing.

  Read more: http://sputniknews.com/middleeast/20151128/1030923106/syrian-army-mortars.html#ixzz3ssOg5rCA
  http://sputniknews.com/middleeast/20151128/1030923106/syrian-army-mortars.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dacht dat de Turken altijd zo bezig waren met grenzen respecteren..... Blijkt toch net ff anders te liggen. ..

   Verwijderen
  2. Iedere keer dat lpg zijn vod c/p en dat blijft herhalen zal ik dat ook doen met deze uitspraak van .grandalf.
   Vers gelekt:
   LKG blijkt 'n criminele vluchteling uit Rusland te zijn!
   Hij was oa. veroordeeld voor landverraad, erger: het is 'n zware crimineel, die nu middels MK-ultra technieken door onze veiligheidsdienst omgespoelt is tot LKG-ACT: Laagste Klasse Gehersenspoelde Anti-Cremlin-Trol.
   Hij, of beter het, werd oorspronkelijk gebruikt op NUJIJ, maar is daar inmiddels alom bekend als de anti Poetin-Rusland-Kremlin trol, die gebruik maakt van 'n paar schandknaapjes, zoals Cruelmuts, om hun fascistische propaganda te verspreiden.
   Overigens is LPG ook de beheerder van het propaganda blog Ukieatwar, dus is zeg maar het hol-burgerse Bellendpoesje. Het ip-adres van LPG & Ukieatwar komen van dezelfde botox-defensie-server.

   Onzin? Bewijs het tegendeel trollen-knolletjes!

   Verwijderen
 17. LPG, los van meningsverschillen, neem ajb beetje omgangsvormen in acht en spam ajb niet de door ons verwijderde bijdragen. Bij voorbaat dank hiervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lachuhhhh hé LGK?

  “It could well be that this is going to work out so much in Russia’s favor that Putin will send a letter of thanks to the Turkish President and say, ‘Thank you very much. You’ve done us a huge favor. (Laughter). We lost a pilot and a naval marine but we sure have gained a lot. That was only two deaths for winning a war.”…

  “No, except make a fool of itself by supporting ISIS. We brought ISIS in there (to Syria) — everybody knows that. Just the other day the former head the Pentagon’s Defense Intelligence Agency said on television that ‘Yes, we created ISIS and we used them as henchmen to overthrow governments.’ (Laughter).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1 NOVEMBER 1937, LGK, 1 NOVEMBER 1937!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
 19. Former DIA Chief Michael Flynn Says Rise Of ISIS Was A "Willful Decision" Of US Government
  https://www.youtube.com/watch?v=qRnq4TEe5DU


  Former DIA chief admits the truth
  https://www.youtube.com/watch?v=x95hPS7lIxc

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jaha, en het neerhalen van de SU-24 heeft natuurlijk niets te maken met het hernieuwd oplaaien van het geweld van Oekraïne in de Donbas, neehee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Joop, het lijkt er inderdaad op dat men Rusland wil dwingen om op 2 fronten tegelijkertijd te laten strijden. In Syrië zijn ze duidelijk aan de winnende hand maar in Oekraïne liggen de zaken iets anders. Rusland zal daar niet zomaar binnen vallen, maar er wel alles aan doen om de Krim te beschermen.
   De 'vlaggen' fabrikant kan zijn orders niet verwerkt krijgen.
   Het kan nog een heel hete herfst worden.

   Verwijderen
 21. Austrian ISIS 'poster girl' beaten to death after trying to flee extremist group – reports
  https://www.rt.com/news/323441-isis-killed-austrian-teenager/

  Lekker clubje die IS. Trouwens, die meiden die daar heen gaan moeten een beetje gek zijn.

  Wat hebben die amerikanen eigenlijk een jaar lang gedaan tegen IS ?
  De russen zijn 2 maandjes bezig en ze schreeuwen moord en brand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oli zegt: "Wat hebben die amerikanen eigenlijk een jaar lang gedaan tegen IS ?"
   Dat lijkt toch duidelijk, ze hebben niks anders gedaan dan de olietransporten naar Turkije te ondersteunen . Hebben ze zelf toegegeven, dus is geen complot theorie.
   Voor de schijn hebben ze hier en daar een bommetje gegooid op wat hoopjes stenen. En om helemaal de schijn op te houden hoe goed ze wel bezig zijn arresteren ze een op ander (overgelopen) kopstuk.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Al hadden de Amerikanen het niet toegegeven, dan was het ook geen complottheorie. En trouwens, de echte Amerikanen zijn indianen maar die zijn zowat uitgeroeid, evenals de Aboriginals en de Maori.

   Verwijderen
  3. Klopt Joop, maar wie heeft die bevolkingen uitgeroeid? Ik denk dat wij toch een beetje de hand in eigen boezem moeten steken want het waren ONZE voorouders die dat geflikt hadden. Hollanders in India en Zuid Amerika, Belgen in Kongo, Engelsen, Ieren en Duitsers in Amerika enz.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Tja, daar heb jij weer gelijk in.

   Verwijderen
 22. First, tourism will be badly damaged, according to the lawmaker.
  Second, Turkish companies doing business in Russia will also be affected
  Third, Turkish companies exporting their products to Russia will sustain losses
  Finally, Russia would deal an overall blow to the entire Turkish budget because incomes from exports and tourism will decrease, he said.

  Read more: http://sputniknews.com/business/20151129/1030952333/russian-sanctions-turkey-pushkov.html#ixzz3stnRPWuO

  Nu heeft die spijt. LOL wat een huilebalk. Door massale verkiezingsfraude zit hij op het pluche. Tijd voor een gekleurde revolutie in Turkije.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Na al die ellende vind ik dat het tijd is voor een beetje humor.
  Stel je het volgende voor; je zit in een auto en rijdt tegen een bepaalde snelheid. Rechts van je rijdt, in de zelfde richting als jij, een brandweerwagen met zwaailicht, links van je gaapt een afgrond, vóór je rent een paard met een kind erop en achter je rijd een tank van het leger met lpg aan het boorkanon.
  Hoe kun je veilig stoppen zonder dat er ongelukken gebeuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. LGK is nu echt van het padje af!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit artikel heeft al vele duizenden pageviews. Een top-5 artikel van deze site. Plus: het gaat hier niet om een Mickey Mouse inhoud. Als je een verhoogde activiteit van de huistrol ziet, weet je dat er iets aan de hand is.

   Verwijderen
 25. Neerhalen SU-24 was pre-planned.

  http://eng.mil.ru/en/news_page/country/more.htm?id=12066900@egNews

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Die lgk, hij blijft het proberen maar hij moet op een gegeven moment toch in de gaten krijgen dat zijn anti Putin propaganda hier niet werkt.
  Wat drijft die knul toch? Betaald per klik? Of is het echt gebrek aan IQ of is hij zo zwaar gehersenspoeld dat hij het verschil tussen waarheid en leugens niet meer weet en leugens als waarheid ziet. Poor boy, lijden aan een supermoderne ziekte (brainwash).
  Goed werk, Blik, door hem te verwijderen want hier zit niks constructiefs in, maar of hij voor de "kijkcijfers" zorgt betwijfel ik. Mensen die alternatieve media bezoeken zijn op zoek naar de waarheid en niet naar geraaskal van een lpg of kroel. Of ze komen voor de humor, want het is wel vaak lachen met die 2.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog erger, hij verdraait feiten. bij canvas ging het om de Russische SPREKENDE seperatisten. Dat is heel wat anders dan daadwerkelijk Russische soldaten. Ook werd verteld dat de misdaden van BEIDE kanten kwamen.

   Verwijderen
  2. @ Matt

   Onze huistrollen zijn autoritaire dwergjes die de gedachte dat de geloofsartikelen van de MSM weersproken worden onuitstaanbaar vinden. Zie het maar als mentale verkrachters.

   Verwijderen
  3. @dawg, dan moeten ze nog heel erg hun best doen willen ze mij geestelijk op een ander pad krijgen. Je kunt beter stellen dat zij het zijn die door hun 'mentors' geestelijk verkracht zijn.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   You've got the hidden history on your hands.

   Verwijderen
 27. ...... MIT trucks that were revealed by the Cumhuriyet through photos and reports to be carrying six steel containers containing 1,000 artillery shells, 50,000 machine gun rounds, 30,000 heavy machine gun rounds and 1,000 mortar shells.

  http://www.payvand.com/news/15/nov/1155.html

  Humanitaire hulp van de Turkse veiligheidsdienst voor gematigde rebellen in Syrië. Hulde voor de journalisten Can Dündar en Erdem Gül die de kat de bel aan binden.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Incontrovertible - New 9/11 Documentary by Tony Rooke

  https://www.youtube.com/watch?v=y5UyynjxAyw

  BeantwoordenVerwijderen
 29. NOS journaal alsook Teletekst komen met summier bericht dat russen een markt hebben geraakt in privincie Idlil, n-syrie met een verboden clusterbom. Iemand hier iets over? Paar vage beelden erbij met iemand in een rolstoel...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 40+ killed as market hit by Russian air strike in Idlib province

   https://www.youtube.com/watch?v=UUjvoYedPNI

   Verwijderen
  2. Hecht er maar niet teveel waarde aan, het ziet er weer net zo uit als met de gifgasaanval op Ghouta. Lichaampje hier, lichaampje daar, lichaampjes netjes in gelid.

   Verwijderen
  3. Zeker 18 doden bij Russische aanval op markt Syrië

   "Bij bombardementen van de Russische luchtmacht in het Syrische stadje Ariha zijn zondag zeker 18 doden gevallen op een drukke markt. Tientallen anderen raakten gewond. Dit meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten dat de strijd in Syrië nauwgezet volgt. De meeste doden zouden burgers zijn."

   Bewerkt door: Redactie 29 november 2015, 10:36 - Bron: Reuters

   De bron is klaarblijkelijk het Syrische Observatorium voor Mensenrechten; een schimmige eenmansorganisatie die vanuit de Uk de strijd in Syrie 'nauwgezet' volgt. De nodige scepsis is hier wel op z'n plaats hoewel de MSM het Syrische Observatorium voor Mensenrechten, net als bij Bellingcat, voortdurende als gezaghebbende bron naar voren schuiven.

   Verwijderen
  4. Nog niet genoeg beeld gezien
   Nou hierbij

   https://twitter.com/AEJKhalil/status/670952673487822848

   Verwijderen
  5. linkje:

   http://www.volkskrant.nl/buitenland/zeker-18-doden-bij-russische-aanval-op-markt-syrie~a4197735/

   RT bezocht onlangs de drijvende kracht achter het Observatorium in de UK. De man blijkt nogal mensenschuw voor een woordvoerder van een mediaorganisatie. Hilarische korte repo (+/- 3,5 min)

   https://www.youtube.com/watch?v=2Kwd-8lJUhI

   Verwijderen
 30. Genoeg

  https://www.youtube.com/watch?v=MoiF1s7k7JU

  https://twitter.com/raging545/status/670934853915922432/photo/1

  https://twitter.com/sakirkhader/status/670935480024834048/photo/1

  En nog meer burgerdoelen

  https://twitter.com/IHHen/status/671047246130057216

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zijn de RUSSEN?

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Bron van Al-Jazeera is weer die Rami Abdulrahman, de partijdige directeur van het schimmige Syrische Observatorium van Mensenrechten.
   LGK leest z'n eigen bronnen niet eens.

   Verwijderen
 31. Ik houd 3 opties open hier:
  1. Idd Russen
  2. Erdogan of anderszins zijn zijde (Nato)
  3. Complete fake
  Ik ben een leek en zie bevestiging, noch ontkenning voor elke van deze 3 opties.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 4. Door I.S. vermoord en daar neergelegd!

   Verwijderen
  2. Verdere argumentatie;

   Sinds een tijdje heeft de BBC een afdeling genaamd BBC Media Action (hoe komen zij er op?) Dit moet een 'onafhankelijke' tak van de BBC, die lokale mensen opleidt als reporters in conflictgebieden. Deze 'onafhankelijke' tak wordt financieel ondersteund door de Britse overheid, het Amerikaanse State Dept, de EU en last but not least DE NEDERLANDSE OVERHEID!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  3. Knap dat lgk weet waar Rusland dan wel dan niet bombardeert. Ook weet hij waar IS uithangt. Het komt niet bij hem op dat ze ook onopvallend tussen de bevolking kunnen rondlopen.
   En met zoveel steun, toevallig allemaal uit dezelfde hoek, wil ik ook wel een 1-mans blog op poten zetten.

   Verwijderen
 32. In moderne oorlogen is gemiddeld 70 tot 80% van de dodelijke slachtoffers burger. Ook de Russen gaan niet voorkomen dat ze dodelijke burgerslachtoffers gaan maken in Syrië. De Westerse MSM zullen nog krokodillentranen te kort komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "This is exactly why Putin is bombing Syria. Not to go after ISIS, but to create even bigger refugee crisis for EU"

   Geloofsartikel wat de oorlogspartij de laatste tijd hard aan het pushen is in de MSM.

   Markt treffen kan een strategische actie zijn in de slag om de publieke opinie. Was de beschieting van de markt in Serajevo ook.

   Verwijderen
  2. Het zeer discutabele Syrische Observatorium voor Mensenrechten beweert wat en wat russofobe twitteraars duikt er op.

   Verwijderen
  3. Is aljazeera nu al een twitteraar?

   Verwijderen
  4. @ LGK

   Nee, maar ook hun bron is weer die Rami Abdulrahman, de partijdige directeur van het schimmige Syrische Observatorium van Mensenrechten.
   Niet gelezen zeker?

   Verwijderen
 33. Het is in ieder geval geen hot topic bij de NOS, de storm en het overleg tussen de EU en Turkije over toetreding van Turkije tot de EU lijken belangrijker te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Stop stop met babbeltjes zijn jullie niets ga de waarheid op zoeken in de geschiedenis boeken.
  Turkije hier voor ottomaanse rijk
  Heeft geen kolonies of genocide uitgevoerd zoals jullie het zeiden van armeniers of wat ook .
  1 wereld oorlog is voor de deur armenen dringen binnen en de turken mogen niets ? Ja dat is waar.
  Raar maar waar . Engeland frankrijk belgie nederland weet ik meer welke land ook heefft kolonies overal in de wereld zoek en lees ga naar jullie overheids biblotheken lees daaar..
  Europees unie praat men over mensen rechten !¿¿ Zie je die vraag teken gaat zelfs op zn kop staan ? Waar zijn de mensen rechten in syrie ? Iraq ? Afrika ? Overal worden de moslims gedood maar this duidelijk dat een christelijke Unie NIET OP KOMT VOOR DE MOSLIMS AA JA kunnen we ook niet verwachten..
  De praatjes die op zulke forums worden gepost erg maar geeen enkel post hier heeft een waarheid over de turkenn hoe jullie het zegggen.
  Stop ermee om isis met turkije bevriend te late zien of eender wat want jullie europees unie traint de koerdische leger op die in turkije strijd voor een onafhankelijke kurdistan die nooit heeft bestaan, koerden mogen gerust een staat hervormen buiten de grenzen van TURKIJE sibiria mischiens ?
  Eu en andere machten bemoeien en hebben altijd bemoeid in andere landen waar ze absoluut niet moesten zijn veel voorbeelden zijn aanwezig.
  ZOALS FRANSE IN MAROKO ALGERIJE EN STUKKEN IN AFRIKA..
  NEDERLAND VOORAL IN afrika, belgie volgt nederland in de zelfde richting, engeland bijna overal kolonies ter wereld, america daar over moeten we nog niet eens beginnen.?
  Deze landen oei ja sry machten hebben toch iets te veel te zeggen ??? Mensen rechten hebben jullie gewoonlijk niet.
  Zoek nu maar verder op om nuttige info.


  Groet
  Nihat
  Limburg Hasselt

  BeantwoordenVerwijderen
 35. 'US cultivated, financed ISIS' - FBI whistleblower Sibel Edmonds

  Sophie Shevardnadze interviewt Sibel Edmonds. 'Rebranding terror'.

  https://www.youtube.com/watch?v=-7AV7A_Hh_M

  'US cultivated, financed ISIS' - FBI whistleblower Sibel Edmonds

  Sophie Shevardnadze interviewt Sibel Edmonds. 'Rebranding terror'. 'ISIS'is het nieuwe merk.

  https://www.youtube.com/watch?v=-7AV7A_Hh_M

  BeantwoordenVerwijderen