maandag 16 november 2015

VS sturen Oekraïne radarsystemen

Zich weinig aantrekkend van Minsk-2 die buitenlandse mogendheden oproept zich niet te mengen in het conflict in Oekraïne, gaat de VS verder met olie op het vuur te gooien en het Oekraïense leger dat de bevolking van Donbass op barbaarse wijze terroriseert, verder te voorzien van meer wapensystemen.

In dit geval gaat het om een vliegtuiglevering in het Westen van de Oekraïne, in Lvov, waar een partij anti-batterij radars wordt afgeleverd.


"En zo werken we eraan om onze posities in het Oosten van ons land te versterken", aldus de vertegenwoordiger van de generale staf van de Oekraïense strijdkrachten, Vladislav Seleznev. De kosten van 1 set: USD 15 miljoen. Twee sytemen zijn door Obama geleverd in het kader van "niet-dodelijke militaire steun". BRON.


Tanks Kiev richting Donbass

Op het treinstation van Cherson is gisteren om 15:30 uur een nieuwe partij tanks waargenomen die richting Donbass ging. BRON.

14 opmerkingen:

 1. Een goede Franse kennis van mij heeft bij zowel het publiek (1) als bij de crew (1) totaal 2 vrienden/bekenden verloren in de concertzaal in Parijs.

  Voor de twijffelaars die niet uitsloten dat er helemaal niets gebeurd was (behoor ik zelf ook toe; houd alle opties zoveel mogelijk open, niets is wat het lijkt), is dit wel een sterke indicatie dat het bloedbad in de concertzaal in ieder geval reëel was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik heb er nooit aan getwijfeld dat het niet echt was. False flag aanslagen hebben een (geo)politiek doel. In de jaren 80 van de vorige eeuw hadden wij de aanslag op het station in Bologna, Italië (80+ doden) zogenaamd uitgevoerd door De Rode Brigades maar in werkelijkheid door de NAVO. De moord op Aldo Moro, toegekend aan De Rode Brigades, maar in werkelijkheid uitgevoerd door de NAVO. Aanslag op Delhaize in België, toegekend aan de Bende van Nijvel, maar in werkelijkheid uitgevoerd door de NAVO. In Duitsland de moord op Hanns Martin Schleyer, toegekend aan de Rote Armee Fraktion, maar in werkelijkheid door de NAVO. In die jaren bestonden er nog Communistische partijen en daar mochten geen regeringscoalities mee gevormd worden

   En zo kan ik nog wel even doorgaan.

   Verwijderen
  2. Dank voor dit historische rijtje, Joop. Heb die events wel meegemaakt, maar was in die tijd nog niet erg analytisch ermee bezig.

   Had vandaag nog gesprek over 9/11 en het Pentagon. Zijn daar nog mensen op deze site die geloven dat er een vliegtuig inging? (Kom maar met info en links en probeer me maar te overtuigen) Daar er geen enkele foto van een vliegtuigdeel te zien is, en in het gat geen vliegtuig past, lijkt me dat dus wel in scene gezet. (+ Alle andere verwikkelingen er omheen) En vandaar ook de verdere scepsis.

   Verwijderen
  3. @Blik,

   "Heb die events wel meegemaakt, maar was in die tijd nog niet erg analytisch ermee bezig."

   Geldt ook voor mij, Blik. In die jaren interesseerde politiek mij helemaal niets. Bij mij is het pas begonnen na 9/11.

   Vandaar onderstaande video van DE raket die in het Pentagon sloeg.

   https://www.youtube.com/watch?v=5cFewUG3rSY

   Verwijderen
  4. Misschien bestaat er ook een geheime video van Flight 77, de Boeing 757 van American Airlines, die het Pentagon in vliegt?

   Dan zijn we uitgeluld natuurlijk.

   Verwijderen
 2. Blik, volgens mij bestaat er geen twijfel aan het aantal doden dat gevallen is. Zoiets in scene zetten lijkt mij onmogelijk.
  De daders komen uit zowel België als Frankrijk en het brein erachter is een geradicaliseerde Belg die nu (waarschijnlijk) weer terug is in Syrië. Op het VRT journaal van 19u was er een portret van hem. Of hij zich zou laten omkopen door de cia of welke dienst dan ook betwijfel ik ook. Wat wel zeker is, is dat hij Amerika en Frankrijk haat voor de bommen wat ze in Irak en Syrië hebben afgegooid en dat deze aanslagen puur wraakacties waren.
  Wie regen zaait zal storm oogsten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   "Of hij zich zou laten omkopen door de cia of welke dienst dan ook betwijfel ik ook."

   Daar hoef je niet aan te twijfelen want het gebeurd. Osama Bin Laden stond tot op de dag van 9/11 op de loonlijst van de CIA. De mastermind achter de bomaanslagen in Londen bleek connecties te hebben met de Britse geheime dienst MI5. De aanslag op de Israëlische ambassade in Londen is door de Mossad uitgevoerd. Daarvoor zijn er twee Palestijnen voor 20 jaar onschuldig veroordeeld. En deze informatie heb ik van een ex MI5 agente.

   En ook hier kan ik nog wel even doorgaan.

   Verwijderen
  2. O ja, en bij de Franse politie zijn in 2 dagen tijd ineens 168 locaties bekent waar zij naar geradicaliseerde moslims moeten zoeken? En Molenbeek is ineens een uitvalsbasis van I.S., onder de neus van de Belgische veiligheidsdienst?

   Zou het niet eerder zo zijn dat veiligheidsdiensten zelf deze moslims geradicaliseerd heeft om Assad omver te werpen?

   Verwijderen
 3. Interessante theorie van Paul Craig Roberts!

  Donald Trump is duidelijk aan de winnende hand in de VS. Probeert het gevestigde establishment met deze aanslagen die kiezers weer op hun hand te krijgen?

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/15/paris-changes-everything-say-merkels-german-political-allies/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Shit, I forgot my passport!

  http://www.ukcolumn.org/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe kan er een video van de aanslagen in Parijs op YouTube staan, één dag vóór de aanslagen plaatsvinden? Was dat om landen in de wereld in staat te stellen om bepaalde gebouwen van rood-wit-blauwe lampen te voorzien?

  http://libertyfight.com/2015/videos_Paris_attack_exclusively_shuts_down.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op het NOS Journaal was net een man van Raqqa is Being Slaughtered die beweerde dat Frankrijk geen enkele burger raakt maar Rusland doelbewust op burgers mikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarna zei hij dat het niet te zien was wie bombardeerde.

   Dit kan enkel bij de NOS.

   Snelle reactie trouwens. Is Rusland niet pas vandaag met Raqqa begonnen? En item was met daglicht gefilmd.

   Verwijderen
 7. Zich weinig aantrekkend van Minsk-2 die buitenlandse mogendheden oproept zich niet te mengen in het conflict in Oekraïne,

  Wat doet Rusland dan in UA?

  BeantwoordenVerwijderen