dinsdag 17 november 2015

Putin op G20 Top: "Financiers IS bevinden zich binnen deze club"

De NOS negeert zoals gewoonlijk weer de essentie van het nieuws. NOS besprak wel de financiering van IS, maar meldde niet wat Putin daarover te zeggen had. En dat was nou juist zeer pikant. Putin vertelde op een persconferentie op de top dat los van de inkomsten uit (grondstoffen-)handel etcetera, IS financiering ontvangt uit niet minder dan 40 landen, waaronder landen die deel uitmaken van de G20. Hoe explosief wil je het krijgen? De nieuwslezer van laten we zeggen de equivalent van het NOS-journaal, maar dan de Russische variant, en ook veel interessanter, zei het, niet gespeend van gevoel voor ironie: "Enkele van de financiers van IS ontmoeten elkaar in een chique club. De G20."Verder sprak Putin ogenschijnlijk heel ontspannen over hoe Rusland te werk gaat in Syrië. Waar op het bespreken van de daden van de Hollanders in Noord Irak bij de NOS de omerta lijkt te liggen, daar legde Putin uit dat hij van de Amerikanen geen informatie kreeg over plekken die gebombardeerd moesten worden of juist ontzien dienden te worden. Hij begreep dat wel want de Amerikanen dachten natuurlijk dat de Russen dan juist daar wel zouden bombarderen, dat de Russen hen een poets zouden bakken. Putin voegde er iets aan toe dat neerkwam op (niet letterlijk!) hoe de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.

Maar met of zonder informaties van "de partners" is Rusland gewoon aan de slag gegaan en soms krijgen ze het verzoek van de bewapende oppositie om bepaalde plekken ajb niet te bombarderen. Putin gaf aan die communicatie zeker niet uit de weg te gaan (Russen staan erom bekend altijd de lijnen open te houden zelfs met hun grootste opponenten) en die verzoeken serieus te nemen. De goodwill die hij daarmee weer kweekt, kanaliseert dan weer dat die gewapende oppositie zijn pijlen meer op IS richt en zo krijgen die dan de wind van twee kanten.

Goed nieuws van Putin voor Oekraïne

Voor Oekraïne dat nog voor 3 Miljard USD bij Rusland in het krijt staat, had Putin ook nog een niet te versmaden voorstel. De schuld is al of is spoedig (over)due. Maar Putin stelt voor dat de Oekraieners dit jaar nog helemaal niets terug betalen. En pas in 2016 1 miljard, in 2017 1 miljard en in 2018 1 miljard. Rente is niet nodig. En omdat het westen zoveel vertrouwen in, en geld voor, Oekraïne heeft, is de enige voorwaarde dat of de VS, of de EU, of een gerenommeerde financiële instantie zich garant stelt. En zo kan de default van Oekraïne dan voorkomen worden.

Dit is natuurlijk een fantastisch voorstel waarbij snel duidelijk zal worden hoe goed de nieuwe vrienden van Oekraine zijn en of ze in de praktijk net zoveel vertrouwen in de mogelijke nieuwe EU-associate hebben als dat ze met de mond belijden.

Putin in middelpunt van de belangstelling op G20

Het leek wel of de leiders in de rij stonden om met Putin een 1 op 1tje te hebben. We zagen Cameron aanschuiven die opende met het aanbieden van condoleances betreffende het neergestorte vliegtuig. De premier van Italie volgde, idem openend met condoleances. Japan, idem, waarmee de plannen zijn om de banden verder aan te halen. Met de nieuwe Premier van Canada had hij voor het eerst een korte ontmoeting. Putin en Obama spraken elkaar in de pauze van een bijeenkomst een half uur lang. Bekijk HIER meer info en beelden van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken over Putin op de G20.Verdere beschouwingen van Putin op de G20

Over de G20 Toppen van de laatste tijd

De afgelopen 2 jaar zijn er geen problemen geweest. Toen niet en nu niet. Maar de houding was meer gespannen, dan nu. Dat is natuurlijk voelbaar, dat klopt. Vorig jaar hadden de Australische collega's zeer goede voorwaarden geschapen om te werken. Alles was heel correct. Zonder enige problemen. Men wilde enkel de buitenwereld doen geloven dat Rusland geïsoleerd zou zijn, maar van niets van dat alles was sprake.

Over de neergestorte A321

Het neerstorten van het vliegtuig is een tragedie voor het hele Russische volk. Wat de reden ook is. Wij kennen alle versies, en die worden allemaal beschouwd. De eindconclusie kan gedaan worden na het uitvoeren van alle expertises.

Over de Syrische oppositie

Een deel van de gewapende oppositie acht het mogelijk om actieve militaire handelingen te beginnen tegen terreur-organisaties, voornamelijk IS, in het geval wij luchtsteun geven. En wij zijn bereid hen deze steun te geven. Wij hebben, zoals dat heet, op het strijdveld contacten gelgd met een deel, natuurlijk niet met allemaal, met een deel van de zogenaamde gewapende Syrische oppositie, die ons zelf gevraagd hebben geen aanvallen uit te voeren op posities die zij bezetten.

Over de anti-terroristische coalitie

Ik denk niet alleen dat het mogelijk is, maar dat het noodzakelijk is. Ik sprak hierover al op de 70 jarige verjaardag van de VN. Precies daarover sprak ik, en de tragische gebeurtenissen die daarna passeerden bevestigen enkel ons gelijk.

Over de mogelijkheid dat de sancties opgeheven worden

Als onze partners het de tijd vinden om de verhoudingen te veranderen, dan juichen wij dat toe. Wij hebben samenwerking nooit afgewezen en wij hebben ons niet afgesloten. Deze éénzijdige maatregelen die ons beperken in onze samenwerking op diverse gebieden, zijn niet door ons ingesteld, maar door onze partners.

Over de pijplijding via Turkije

Daar bestaan problemen, vraagstukken, die verband houden met, prmitief gesproken, handel, wat was er eerder, de kip of het ei. Het project, we gaan uit van de "Turkse stroom", haar juridische neerzetting, of korting op doorvoer van ons gas naar de Turkse markt, of eerst kortingen en daarna juridische afhandeling. In ieder geval is Turkije geïnteresseerd, zoals ons is verteld, in het behoud en het vergroten van de hoeveelheden van onze waren op hun markt.

60 opmerkingen:

 1. De Grootmeester speelt zijn spel voortreffelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Obama tegen Poetin;

  "Als jij die 40 landen geheim houdt, dan zorg ik er voor dat de sancties tegen jullie worden opgeheven. Deal?"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ineens doen de Krim en MH-17 er niet toe.

   Verwijderen
  2. By the way, het betrof niet alleen 40 landen maar ook nog individuen uit die 40 landen. Dat moeten dan hele rijke mensen zijn.

   Hallo, George, hoe gaat het met je, blij dat je de G20 hebt gehaald?

   Verwijderen
  3. Joop, ga er maar van uit dat Putin dit niet vergeet. 40 landen geheim houden? waarom? iedereen weet dat nu intussen, ook al word het niet in de msm vermeld.
   De Krim zal bij Rusland blijven, dat is 1 ding wat zeker is, en hier zal obomba op een gegeven moment zijn fiat aan geven, niet dat dit veel gewicht (fiat 500, meer is het niet:-))in de weegschaal zal leggen voor Putin, maar het kan het einde van de sancties inluiden. MH17 verhaal is nog lang niet afgelopen.
   Wat mij voornamelijk opvalt is dat obomba er alles aan doet om zijn gezicht te redden. Mensen zien nu hoe achterlijk Amerika zich tot nu toe in Irak gedragen heeft, dat hun wapens (voor de buitenwereld) niet werken. Doen ze wel maar op de verkeerde plaatsen. Zelden resultaat en nu is Rusland daar wel ineens veel resultaat. De wereld kijkt toe en heeft hem zo stilaan door. Ik denk dat obomba heel blij zal zijn als zijn termijn is afgelopen en hij op staatspensioen kan.

   Verwijderen
  4. Tja, misschien houdt Poetin de bewijzen over 9/11, die hij zegt te hebben en dreigt openbaar te maken, ook wel geheim? Als ik zo in de shit getrapt zou worden zoals Poetin, had de hele wereld van mij mogen weten wie er achter 9/11 zat. Maar ja, wat in het vat zit verzuurt niet. Ondertussen maakt Obomba zijn termijn vol met golfen en zoveel mogelijk vakantie vieren. Dat deed zijn voorganger ook.

   Verwijderen
 3. Iemand heeft dit artikel op Nujij geplaatst. Artikel zit daar flink in de lift. Hartelijk dank!

  http://www.nujij.nl/algemeen/putin-op-g20-top-financiers-is-bevinden-zich-in.34196233.lynkx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lees ook Steve Brown's analyse van de G20 klup.

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/11/17/g20-misdaadgroep-samen-terrorisme-helpen-en-bestrijden-en-financieren/comment-page-1/#comment-54980

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mocht je je nog afvragen waarom de heroine productie zo gestegen is sinds de Amerikanen daar aangeland zijn, lees dan ook Steve's blog:

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/06/01/het-sinaloa-drugskartel-onderonsje-van-obama-maakt-de-crime-top-100-van-crimesite-tot-belgen-mop/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Merkel levert wapens via S.Arabie) en Erdogan (heeft IS doorgesluisd)
  Obama bewapende bepaalde IS groeperingen om Assad weg te krijgen, vond alles ok incl het bomdarderen van de Koerden.
  En Merkel bewapend de koerden.(wel terecht).
  Frankrijk heeft sinds Charly Ebdo alleen maar verzaakt, net als belgie !
  De groeten van Vlaams belang.
  Wat een puinhoop wah?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Peter. Dank voor je bijdrage en welkom op de site!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wie had de link naar het massagraf in Oekraine geplaatst? Wil je hem nogmaals plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoelde je deze?

   http://srbin.info/2015/11/15/u-krasnoarmejsku-pronadjena-tela/

   Verwijderen
  2. Ja, dank Joop, Huub ook bedankt. Kan geen bevestiging van dit bericht vinden; betrouwbaarheid dus beetje onduidelijk. Te erg om waar te zijn...

   Verwijderen
 9. In de tussentijd houdt de MSM de kaken stevig op elkaar. Als wij er niets over naar buiten brengen dan bestaat het gewoon niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat bedoel ik dus. Niet één!

   http://russia-insider.com/en/politics/putin-outed-isiss-g20-financiers-not-single-western-media-outlet-reported-it/ri11231

   Verwijderen
  2. Bewijst dus, wat we al wisten, dat alles bij de Westerse MSN van voor tot achter geregisseerd en gecontroleerd is.

   Blik staat op 1 bij nujij vandaag dankzij de onbekende plaatser (nogmaals dank). Autoriteit NOS Journaal krimpt met de dag.

   Verwijderen
 10. Link van het massagraf in het Nederlands
  http://time2wakeup.me/donetsk-massagraf-ontdekt-met-286-lijken-van-meisjes-en-jonge-vrouwen/  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Foto,s zeggen soms meer als woorden
   https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12227143_183956608614813_6877574826198144656_n.jpg?oh=45320de8b8d8b985e6b5b22a75b48f17&oe=56B34140

   https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12208664_1024887814223334_622724109858486918_n.jpg?oh=81d52dc164e5c8bae2eef2c4ec840ac1&oe=56B3B671

   https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/t31.0-8/11406372_955605204484929_1513673787407387735_o.jpg

   Verwijderen
  2. Ja, horror foto's; jonge vrouw met kind is in een parkje in Gorlovka. Met dank aan Poroshenko. En natuurlijk de VVD met prominent van Baalen voorop die de man onvoorwaardelijk steunt. Tegen beter weten in.

   Verwijderen
 11. Jen Psaki en Marie Harf ontslagen als persvoorlichtsters van het US State Dept. Hun twee opvolgers, John Kirby en Elizabeth Trudeau, moeten na dit optreden voor hun baan vrezen.

  http://russia-insider.com/en/politics/must-watch-craziest-pentagon-state-dept-press-briefing-ever-john-kirby-video/ri11052

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Terreuralarm in Hannover! "Concreet gevaar voor heel Hannover."

  http://www.ad.nl/ad/nl/37401/Aanslagen-Parijs-november-2015/article/detail/4188801/2015/11/17/Terreuralarm-in-Hannover.dhtml
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Joop de Jong15 november 2015 16:11

  O jee, komt er a.s. dinsdag tijdens de oefeninterland Duitsland - Nederland in Hannover óók een I.S. aanslag?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een verschil maakt een dag!

  Heb je de leiders van G20 gezien in Turkije. Ze wilden allemaal een één op één met Poetin. Poetin is onze man. Hey Vlad nog gecondoleerd met het vliegtuig boven de Sinaï. We zijn jouw partner in de strijd tegen IS.

  Ik heb het vermoeden dat de alliantie tegen Assad zag aankomen dat ze zouden verliezen. Ze wilden mogelijk Rusland deze overwinning niet gunnen. Nu komt de overwinning op IS mede op naam van de fransen en de amerikanen.

  Nu de kou uit de lucht is speelt Poetin mogelijk het spel mee en zegt dat de Boeing door een bom uit de lucht is gehaald. Eerst konden geen sporen van explosieven vinden. Met deze verklaring krijgt hij extra support van zijn bevolking voor zijn strijd tegen de terroristen. Het verhaal van de bom kan natuurlijk waar zijn, maar wel merkwaardig dat ze eerst geen sporen van explosieven konden vinden en nu blijkbaar wel. Mensen, mensen in wat voor een wereld leven wij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Draghi zal bij de volgende ECB meeting wel gebruik maken van de aanslag en enorme geldcreatie aankondigen. Onder het mom van als de beurs daalt dan winnen de terroristen. De fed zal ook wel geen rente verhoging door voeren. Nee dat kan niet met de huidige onzekerheid. Politie staat kan verder worden uitgebouwd. Never let a good crisis go to waste

   Verwijderen
  2. Vandaag voor het eerst sinds weken weer eens naar het Staatsjournaal gekeken. Man, man, man, wat een propagandacircus.

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Zou het kunnen dat Poetin bedoelde dat er in de loop der tijd bepaalde individuen uit die 40 landen 'overlijden'?

   Verwijderen
  4. "Wel vreemd dan dat Rusland nog geen noemenswaardig doel van IS heeft getroffen en Frankrijk nu wel IS in hart kan treffen.
   Rusland was nog niks aan het winnen, ze bombardeerde alleen maar gemtigede rebellen"

   Waar haal je deze onzin vandaan.? Kuwaires vliegveld is onder druk van enorme russische bombardementen bevrijd van IS.
   Rusland heeft al enorm veel doelen van IS bestookt, ook in Raqqa. Denk aan die kruisraketten vanuit de Kaspische zee

   Verwijderen
  5. "Wel vreemd dan dat Rusland nog geen noemenswaardig doel van IS heeft getroffen en Frankrijk nu wel IS in hart kan treffen."

   Niet vreemd. Als het Assad lukt de rebellen/huurlingen in het noordwesten van Syrie te verdrijven kunnen ze samen met de Koerden de grens met Turkije afgrendelen en daarmee de logistieke support van dat land voor ISIS afsnijden. Isis zit met name in het oosten van Syrie en Irak. In het noordwesten kom je vooral Al Nusra en Al Qaida tegen als grotere van de tientallen strijdgroepen die in Syrie oorlog voeren. Dus worden die (kuch) gematigde rebellen gebombardeerd.

   Niet zo vreemd dus wat die Russen doen. Wat wel vreemd is dat Rusland daarvoor nu in onze MSM verdacht worden gemaakt, maar niemand valt over de logistieke steun van NAVO bondgenoot Turkije aan ISIS, bijvoorbeeld bij de distributie van de olie die ISIS oppompt. Sowieso niemand moeilijk doet over de rol van de NAVO bij de bewapening en training van ISIS.
   Verwijderen
  6. @ LGK

   Het FSA stelt niks voor, De grens met Turkije ligt open.

   http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10697998/Syria-conflict-anniversary-who-controls-what.html

   Doe eens linkje van Assad en die olie.

   Verwijderen
  7. Goh oli

   Wel vreemd dan dat Rusland nog geen noemenswaardig doel van IS heeft getroffen en Frankrijk nu wel IS in hart kan treffen.
   Rusland was nog niks aan het winnen, ze bombardeerde alleen maar gemtigede rebellen

   "Met deze verklaring krijgt hij extra support van zijn bevolking voor zijn strijd tegen de terroristen."
   Waarom heeft dat dan 18 dagen moeten duren als hij zo graag support van eiegn bevolking wilde?

   "maar wel merkwaardig dat ze eerst geen sporen van explosieven konden vinden en nu blijkbaar wel."
   Maar u weet natuurlijk alles op gebied van dit soort onderzoeken
   Zagen we ook bij MH17
   Bleek dat u ongelijk had

   Verwijderen
  8. @LGK,

   "Wel vreemd dan dat Rusland nog geen noemenswaardig doel van IS heeft getroffen"

   Dan moet je ook een verklaring geven waarom het SAA vooruitgang boekt met het heroveren van terrein met Russische luchtsteun, heb jij die verklaring?

   Verwijderen
 14. U.S. approves $1.29 billion sale of smart bombs to Saudi Arabia

  The proposed sale includes 22,000 smart and general purpose bombs, including 1,000 GBU-10 Paveway II Laser Guided Bombs, and over 5,000 Joint Direct Attack Munitions kits to turn older bombs into precision-guided weapons using GPS signals.

  Read more at Reutershttp://www.reuters.com/article/2015/11/16/us-saudi-usa-arms-idUSKCN0T51NC20151116#3skqsvRiQUxE8IQT.99

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook Rolling Stone begint het licht te zien maar er bestaan er nog steeds twee die het nog niet zien.

  ROLLING STONE: “Conspiracy Theorists Of The World, Believers In The Hidden Hands Of The Rothschilds, We Skeptics Owe You An Apology.”

  http://politicalvelcraft.org/2013/04/30/rolling-stone-conspiracy-theorists-of-the-world-believers-in-the-hidden-hands-of-the-rothschilds-ww-skeptics-owe-you-an-apology/

  Reactie van Mike Rivero;

  An apology (long overdue) is nice. How about a job with a decent salary, since we have been doing your job for you all these years unpaid!  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   joop komt er nu ook achter dat hij een oud artikel plaatst

   "Ook Rolling Stone begint het licht te zien "
   Dat plaatste RS 2 jaar geleden al

   Dus dat 'begint' is dan een discrepantie tussen wat joop later poste
   "Dat houdt in dat jij al twee jaar achterloopt "
   Nee joop, u komt er nu net zelf achter dat het al 2 jaar oud is

   Verwijderen
  2. @LGK,

   Ik dacht dat wij deze discussie al hadden gehad en nee, ik kwam er niet net achter dat het artikel al 2 jaar oud was, ik wist dat het artikel al 2 jaar oud was.

   Verwijderen
 16. PRAY FOR YEMEN
  https://www.artsenzondergrenzen.nl/verhalen/karline-kleijer/%E2%80%98kinderen-speelden-het-spelletje-luchtaanval%E2%80%99

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Spotlight: "Terrorists will never destroy the Republic": Hollande
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/11/17/spotlight-terrorists-will-never-destroy-the-republic-hollande.html

  Zei Bush dat ook niet. Zoveel overeenkomsten met 9/11. Het script van 9/11 is overduidelijk van de plank gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Kijk we zijn er weer, een false flag"

   Ja, een false flag! Gek hé? Die worden al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw in Europa uitgevoerd door de NAVO. Moet je je huiswerk maar doen en alles wat niet in je straatje past naast je neerleggen.

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/watch?v=OXavIbOQnZw

   Verwijderen
 18. Ben blij deze blog gevonden te hebben en zal vanaf heden ook frequent bezoeken. Stoor mij sinds de berichtgeving omtrent MH17 mateloos aan de gekleurdheid van de massamedia. Kan me nog goed herinneren hoe in het NOS-journaal die separatist die die knuffel omhoog hield bewust werd geknipt terwijl ik later om internet het gehele fragment zag waar hij de knuffel respectvol terug legde en een kruisje sloeg. Dat laatste was er bij de NOS bewust afgeknipt. Later nog een keer zo iets met Putin die een journalist geweigerd zou hebben te woord te staan wat helemaal niet zo bleek. Dat was voor mij de druppel, voor mij geen nieuws meer via de 'oude' media.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schandalige gekleurdheid van de berichtgeving van de NOS.

   Ik herinner me ook dat fragment waar Poetin een vraag krijgt van een engelse journalist mbt de betrokkenheid van Rusland bij het neerhalen van MH17. Volgens de NOS ontweek Poetin deze vraag en liep hij door. Terwijl als je op You tube dat fragment zag, dan zag je Poetin uitgebreid ingaan op die vraag van de engelse journalist.

   Verwijderen
  2. @Unknown & oligarch,

   Hieronder staat het hele verhaal.

   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/mh17-het-ene-bbc-nieuws-ist-andere-niet/

   Verwijderen
  3. Poetin beantwoord vragen van een Britse journalist

   Engels ondertiteld. Poetin legt in zijn eigen woorden uit hoe de spanningen vanuit Russisch oogpunt worden bekeken. Zeer interessant.

   http://www.liveleak.com/view?i=d0b_1443188914

   Verwijderen
  4. @LGK,

   "Dat was wel zo
   Journalist vroeg nar MH17, Putin weigerde antwoordt te geven"

   Dat was het punt niet, het punt was dat Poetin de reporter helemaal niet te woord wilde staan en dat was een smerige leugen.

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html

   Verwijderen
 19. Assad heeft helemaal gelijk. Je kunt niet en terroristen bestrijden en in een unie met Qatar, KSA en Turkije
  France Cannot Fight Terrorism if in Union With Qatar, Saudi Arabia - Assad

  Read more: http://sputniknews.com/politics/20151118/1030312087/france-terrorism-qatar-saudi-arabia-assad.html#ixzz3rq9YxfuR

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Unknown
  Goed dat je ons gevonden hebt; laat niet na je reacties (af en toe) achter te laten.

  @ Unknown en @ Oli
  Die verzetsman met knuffel en fragment met Putin en journalist, dat zijn slechts puntjes van de ijsberg in de westerse propaganda-oorlog.

  Voor ons team dat toegang heeft tot ook de Russische media, is de westerse propaganda nog veel zichtbaarder. Dat proberen we met juie te delen.

  Wat wij het ergst vonden (wat de propaganda ook betreft) is het schandalige negeren van Odessa 2 mei 2014. Tientallen enkel vredelievende mensen bruut afgeslacht. En dat werd afgedaan als "clashes".

  Als de NOS Parijs net zo zou verslaan als Odessa, dan zou het nieuws van Parijs eenmalig op het journaal als vijfde item afgedaan worden als clashes tussen enkele moslims en Parijzenaars waarbij een hondertal mensen helaas zijn omgekomen, en dan over tot de orde van de dag, eredivisieuitslagen, intocht sinterklaas, en weerbericht.

  http://blikopnosjournaal.blogspot.com.es/2014/12/odessa-het-nieuwsmoment-van-het-jaar.html

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn droom is toch dat bij de NL bevolking op een gegeven moment het kwartje valt mbt de corruptie van onze politici en de msm. Dat er dan zo'n 30.000 bouwvakkers en havenarbeiders afreizen naar het binnenhof en dat dan onder hoongelach het hele corrupte zooitje in de hofvijver wordt gemieterd. Daarna worden alle ruiten ingegooid bij de omroepen en de kranten. Ook dit onder luid gejoel. En daarna is het groot feest, een waar carnaval. En het bier vloeit rijkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zal het wel bij een droom blijven. Den Hollander lijkt corruptie al geaccepteerd te hebben en als 'normaal' te beschouwen. Ik geloof dat er al 43 VVD-ers in de top-50 staan maar dat zal de liberale gedachtegoed zijn, tenslotte noemt de VVD het liberalisme de basis en de VVD het logische gevolg.

   Verwijderen
  2. @Joop
   Ik denk dat je gelijk hebt, maar het is wel een mooie droom.

   Verwijderen
  3. @Joop,
   Tja en die corruptie gaat heel ver. Zeker als je eens echt nadenkt en je je dan realiseert dat er helemaal geen liberaal gedachtegoed bestaat in die zin dat het ook echt inhoudelijk wat betekent.

   Verwijderen
 22. En waar komt het terrorisme vandaan? Uit Nederland natuurlijk! En al in de 16de eeuw:

  A very short history of modern ‘terrorism’

  http://stalinsmoustache.org/2015/11/17/a-very-short-history-of-modern-terrorism/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Op sommige momenten is Putin totaal briljant:
  Classic Putin: 'To Forgive The Terrorists Is Up To God, But To Send Them To Him Is Up To Me'
  http://russia-insider.com/en/politics/classic-putin-forgive-terrorists-god-send-them-him-me/ri11258

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Irma begint nu echt boos te worden:

  Column: wil de échte journalist opstaan?

  De Hilversumse papegaaien die geregisseerd en betaald worden door de psychopathische pinokkio’s zouden toch onderhand een keer van hun stokjes moeten donderen van schaamte. Datgene wat ze uit de grote ruif blijven vreten om na te kunnen kwetteren wat ze als hapklare (jokke-)brokken wordt aangeleverd, zal uiteindelijk als gif door hun aderen stromen. Ze sleuren namelijk de hele bevolking mee in het verderf, maar het schijnt ze niet te deren. Beroepsdeformatie is ook in de journalistiek blijkbaar nog steeds een rendabele wisselkoers.

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/11/16/column-wil-de-echte-journalist-opstaan/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Blik heeft niets meer te melden

  Waar slaat het stukje over de pijpleiding op?

  "of korting op doorvoer van ons gas naar de Turkse markt,"
  De pijplijn kwam toch rechtstreeks tussen Rusland en Turkije?

  "zijn niet door ons ingesteld, maar door onze partners. "
  En waarom waren die ingesteld?
  Vanwege annexatie de Krim

  "anti-terroristische coalitie "
  En waarom hield Putin dan 2 resoluties tegen met een veto?

  "die ons zelf gevraagd hebben geen aanvallen uit te voeren op posities die zij bezetten. "
  Goh, hoe dat gesprek gegaan zijn???

  "Wat de reden ook is. Wij kennen alle versies, en die worden allemaal beschouwd."
  Een bom, wat we al lang wisten en Rusland pas na 18 dagen zegt

  "Men wilde enkel de buitenwereld doen geloven dat Rusland geïsoleerd zou zijn, maar van niets van dat alles was sprake. "
  Weer een leugen van Kremlin
  Putin vertrok halve dag eerder

  "We zagen Cameron aanschuiven die opende met het aanbieden van condoleances betreffende het neergestorte vliegtuig. De premier van Italie volgde,"
  En wanneer heeft Putin zijn condoleances aan Rutte aangeboden?

  "van de Amerikanen geen informatie kreeg over plekken die gebombardeerd moesten worden of juist ontzien dienden te worden."
  Ohh, dus daarom bombardeerd Rusland burgerdoelen

  Weer veel vragen voor Blik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK,

   Het aluminium doet haar werk goed zie ik.

   Verwijderen
  2. Idd, veel fouten in de topic van Blik

   Eens kijken of er een antwoordt komt

   Verwijderen
  3. @LGK,

   "Idd, veel fouten in de topic van Blik"

   In tegendeel, veel domme vragen van jouw kant die je zelf kan beantwoorden.

   Zo bestaat het veto van Rusland en China uit het feit dat de VS er in Irak en Libië een zootje van gemaakt hebben. In Irak was ten tijde van Saddam Hoessein geen Al-Qaida aanwezig. In Libië waren er ten tijde van Gaddafi alleen Al-Qaida (LIFG) terroristen aanwezig in de driehoek Benghazi-Tobroek-Dharna en die was hij aan het bestrijden toen de opstand uitbrak. De leider van deze tak van Al-Qaida, Abdel Hakim Belhaj, heeft in Guantanamo gezeten, vrijgelaten en zich aangesloten bij het LIFG in opdracht van de VS om een opstand in Libië te organiseren en ineens roept de VN dat Gaddafi burgers aan het afslachten is in Benghazi.

   Jij zal jezelf toch beter moeten informeren voordat je domme vragen gaat stellen en je eenzijdige inzichten hier ventileren. Pas dan kan jij hier als volwaardig gesprekspartner aan discussies deelnemen en niet eerder.

   Verwijderen
  4. @LGK,

   Na ruim 3 uur van stilzwijgen van jou kant, mag ik aannemen dat je jezelf hebt overgegeven.

   Verwijderen
  5. Nee Joop, jij ziet iemand pas als volwaardig als hij of zij als gemakzuchtig schaapje jouw domme verhalen moet volgen en als waar aannemen, eerder neem jij niemand voor vol aan. Kritiek is iets waar jij niet mee om kan of wil gaan, alles moet volgens jouw stramien gaan of diegene is een rat/verrader/trol of hoe je diegene ook noemt. Oftewel jij bent kortzichtig, hebt oogkleppen op, durft maar 1 kant op te kijken en andere inzichten zijn jou vreemd, omdat je die niet wil en kan en mag zien....

   Verwijderen