dinsdag 3 november 2015

Duitse ARD doet aan éénzijdige Rusland-berichtgeving

De Propagandaschau heeft een maand lang de Rusland-verslaggeving van de ARD gevolgd. Wat kwam daar uit (en vermoedelijk zou hetzelfde voor NOS-journaal/Nieuwsuur gelden)?

Een uiterst gering deel van de aandacht gaat naar binnenlandse politieke thema's (10%). De berichtgeving is gelardeerd met de bekende Propaganda-stereotypen: Militairisering en repressie in Rusland.
Bij de buitenlandse politiek speelt de MH17 een overheersende rol. Los van 6 neutrale meldingen zijn alle 40 berichten over Rusland negatief en stereotyp: Rusland is ondemocratisch, vormt een bedreiging en bevindt zich in een geïsoleerde positie. Er kan geconcludeerd worden dat de ARD-Aktuell berichtgeving over Rusland éénzijdig is en veelal in tegenspraak met de feiten. De Russofobe grondhouding wordt met vele inmiddels bekende stereotypen versterkt. Zaken als begrip kweken, objectiviteit en de waarheid, spelen een ondergeschikte rol bij de ARD-Rusland-berichtgeving.

Rusland wordt sinds enkele jaren met opmerkelijke "één-oogigheid" beschuldigd van gebrek aan democratie, gesensureerde en gestuurde media, druklegging op buurlanden en manipulatieve beïnvloeding van de Europese energievoorziening. Het Oekraïne conflict dient al meer dan een jaar ervoor om Rusland af te schilderen als destabiliserend, militair agressief, en vredebedreigend. De propagandistische en desinformatieve doelstellingen komen met name duidelijk naar boven bij het demoniseren van President Vladimir Putin, als het boze Russische wicht.

In het kader van de desinformatie hoort ook het verzwijgen van geo-politieke feiten en context. De vraag wie eigenlijk wie in deze wereld bedreigt wordt met "natuurlijk Rusland ons allemaal" beantwoord alsof het al lang vaststaat en niet meer gestaafd dient te worden. Permanent wordt verdoezeld dat het militaire budget van de VS met 600 miljard Dollar minstens 8 maal zo hoog is als dat van Rusland met 80 miljard. Dan hebben we het nog niet eens over de 400 miljard in de oorlogskassen van partner NATO-landen. De VS bezetten rondom de globe 800 militaire bases, vloot- en luchtmachtsteunpunten en in enkele daarvan wordt ook gemarteld. In Duitsland zijn momenteel 179 militaire installaties van de VS, waaronder de atoom opslagplaats in Büchel.

Bij het antwoord op de vraag wie in onze wereld wie bedreigt hoort ook de volgende vaststelling: Sinds 1990 zijn er onder leiding en hoofdverantwoordelijkheid van de VS in de zogenaamde oorlog tegen terreur 4 miljoen burgers omgekomen. Sinds de tweede wereldoorlog hebben de VS minstens 20 miljoen burgers gedood in hun strijd voor mensenrechten en democratie. Andere bronnen spreken zelfs over 30 miljoen. Alleen deze cijfers tonen al wie de kroon van de wereld agressor mag dragen.

Alles lijkt erop gericht het Duitse publiek te doen geloven dat de mensen in Rusland onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven, in tegenstelling tot bij ons in het "democratische westen".Bron en meer info, bij de Propagandaschau.

435 opmerkingen:

 1. Het is zò overduidelijk, toegeven Blair dat de oorlog al bekokstoofd was duidelijke bewijzen dat wij de boel belazeren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Russische oppositie legt de wapens neer:

  In her letter, Mrs Paskal openly admits that the Russian people are totally behind Putin and that her fellow “oppositionists” have exactly zero traction, credibility or influence in Russia. We already knew that, but it is interesting to hear that admission from a bona-fide Putin hater like Mrs Paskal.

  http://thesaker.is/lets-lay-down-our-arms-my-fellow-oppositionist-letter-from-a-bona-fide-putin-hater/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, het boek van Udo Ulfkotte, "Gekaufte Journalisten", is wel bij het Duitse publiek aangekomen maar de Gekaufte Journalisten willen hun weelderige leventje (nog) niet opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach tja, hij is eerst zelf "gekocht", klaagt dan over zijn collega's, harkt zelf bakken met geld binnen maar klaagt dan dat hij niks meer krijgt...gek he?? Je eigen collega's verraden terwijl er niets aan de hand is??? Iedereen krijgt namelijk betaald vriend, ook journalisten. Enige die er overtuigend bewezen gekocht uitkomt is...jawel, Udo Ulfkotte, van de rest kan hij het niet eens bewijzen!!! Wat een oetlul is het ook!!

   Verwijderen
  2. "Wat een oetlul is het ook!!"

   Heb je het laatste NASA rapport al gelezen?

   Dan weet je wie hier de "oetlul" is en dat zijn niet Udo Ulfkotte en ik.

   Verwijderen
  3. Hahaha....weet je wat?? Ga jij fijn met je aluhoedjeskameraadjes in de zandbak spelen en pretenderen dat de aarde plat is en zo....wat ben je toch een naïeve complottheorist die zijn eigen complotten nog niet eens snapt, en naïef als ie is voor elke complottheorist met zijn eigen verhaaltje valt, zoals Udo....dan ben je niet alleen een oetlul maar een verrekte domme oetlul!!

   Verwijderen
 4. Tja, en dan dit hé? Het OM ziet geen aanleiding om een onderzoek in te stellen naar eventuele nalatigheid die hebben geleid naar de ramp met MH-17. Alhoewel het DSB rapport stelt dat Oekraïne haar luchtruim had moeten sluiten (lees: heeft nagelaten) ziet het OM geen aanleiding om een onderzoek naar "nalatigheid" in te stellen.

  Opperste krankzinnigheid!

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4176729/2015/11/02/Geen-onderzoek-naar-nalatigheid-bij-ramp-MH17.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   Zelfs iemand als Jeroen Akkermans begint nattigheid te voelen:

   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/schrijvers-rapport-mh17-zijn-afgeleid-misleid-en-verleid

   Verwijderen
  2. En:

   "Tjibbe Joustra’s opmerking dat uit het OVV-verslag met betrekking tot vliegramp MH17 blijkt dat het hier om ‘sluitend’ bewijs gaat, dient resoluut te worden afgewezen. Dat blijkt onder meer na bestudering van de bevindingen van de Russische BUK-fabrikant Almaz-Antei."

   http://www.ravage-webzine.nl/2015/11/02/mh17-rapport-openbaringen-geheimzinnigheid-en-machiavellianen/

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Nou voor mij is de SU-25 optie nog steeds niet van tafel.

   1. Omdat Kiev verklaarde op 17 juli 2014 géén SU-25's in de lucht te hebben gehad, terwijl die er wél waren.

   2. Er meer dan 10 ooggetuigen zijn die ze hebben gezien.

   3. Plotseling de primaire en secundaire radar uitstonden en dit was een nieuwtje, want die hadden wij nog niet eerder gehoord.

   4. Funny how quickly we get the black box and satallite data as compared with MH17, isn't it?

   Read more: whatreallyhappened.com http://whatreallyhappened.com/#ixzz3qTETFVj7

   Verwijderen
  4. Nee alleen uiterst domme en gefrustreerde aluhoedjes blijven hun papieren vliegtuigjestheorie nog aanhangen, ook al is ie door vriend en vijand debunked!!! Hoe dom wil je zijn en blijven, of doe je een poging voor de domste oetlul van de planeet te gaan?? Je wint glansrijk hoor!!!

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Zou jij voor mij de volgende vraag kunnen beantwoorden:

   Als Tjibbe Joustra toegang heeft gekregen tot staats geheime satellietbeelden dan moeten toch ook de juiste coördinaten daarop te zien zijn en geen gebied van 320 vierkante km.?

   Verwijderen
  6. Oh joop
   1 En waarom kon ook Rusland geen radarbeelden overhandigen waarop die te zien zijn?
   2 ach, de ooggetuigen, en die moeten we op hun blauwe ogen geloven?
   3 en die van Rusland dus ook

   En wie zegt dat het sat beelden waren van lancering
   Kan net zogoed zijn van rijende buk
   Maar dat is aan OM

   Verwijderen
  7. "En wie zegt dat het sat beelden waren van lancering"

   John Kerry!

   Secretary of State John Kerry: ‘We picked up the imagery of this launch. We know the trajectory. We know where it came from. We know the timing. And it was exactly at the time that this aircraft disappeared from the radar.’

   "Kan net zogoed zijn van rijende buk"

   NJET!!!!!!

   "Maar dat is aan OM"

   NJET!!!
   Als het OVV een gebied van 320 vierkante kilometer aan kan geven, dan kan het ook de exacte locatie vanwaar die zogenaamde BUK zou zijn afgevuurd aangeven, scheelt het OM enorm veel werk.

   Ik heb het antwoord inmiddels al binnen. En inderdaad, Tjibbe Joustra zit te liegen, hij geeft geen 'staats-geheime' satellietbeelden gezien anders had hij de exacte locatie aan kunnen geven vanwaar die zogenaamde BUK zou zijn afgevuurd. Het klopt ook met de uitspraken van Ivo Opstelten toen hij de Tweede Kamer weigerde deze beelden te laten zien.

   'Staatsgeheim'? Mijn hoela!!!

   Verwijderen
  8. @ Joop

   Joustra is een beetje selectief aan het winkelen. In het eindrapport blijft alles in het vage, maar Joustra heeft 'beelden van de Amerikanen' gezien waaruit van zou blijken. Alleen, jammer maar helaas, geheim voor ons.
   Beschamend allemaal.

   Verwijderen
 5. Het gedrag van de fascistische staten is totaal beschamend al jaren. Dit kan er ook nog wel bij:

  This is almost too embarrassing to watch! The US State Department can’t answer for its baseless accusations against Russia in Syria.

  https://www.facebook.com/RussiaInsider/videos/1654236104846626/?fref=nf

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom oefenen ze ook samen...heerlijk hoe jullie er in tuinen.

   Verwijderen
  2. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapje

   Verwijderen
  3. @Ben,

   Wij kunnen daar héél kort over zijn, de desbetreffende hospitaals bestaan niet, vandaar ook dat die Witte Huis persofficieren de exacte locatie niet wilden/kunnen prijsgeven.

   http://russia-insider.com/en/politics/syria-hospitals-russia-accused-bombing-dont-exist-defense-ministry/ri10920

   Verwijderen
  4. joop is weer Kremlin propaganda aan het verspreiden

   Hierbij de beelden van vernietigde hospitaal

   http://www.interpretermag.com/putin-in-syria-despite-russias-claims-their-airstrikes-are-hitting-hospitals/

   Verwijderen
  5. "James Miller writes things the warmongers want us to hear (FP). He edits The Interpreter which was founded by Pavel Khordokovsky
   to carry on the work of Open Russia Foundation which was founded by his father Mikhail and governed by Rothschild and Kissinger." hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

   Verwijderen
  6. Sorry joh maar er bestaat geen Al-Eis Hospital in Syrië, wel in Saudi-Arabië.

   Doe nog een poging met je 'goed geïnformeerde' bronnen.

   Verwijderen
 6. Eerst stevig gaan zitten en dan pas naar het filmpje luisteren en kijken over het associatie verdrag met de Oekraïne:
  https://www.youtube.com/watch?v=2kkHicSMz5M&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arno Wellens is onderzoekjournalist bij 925.nl. Dit tweede deel verteld hij over het corrupte handelen van bankiers en politici in de landen van het Oostblok waar de Europese politici zaken mee doen. Grootschalige corruptie en fraude op kosten van de Europese burgers en met medeweten van onze politici. Ook hier speelt Nederland/Dijsselbloem weer een cruciale rol door met fiscale constructies willens en wetens de witwas carrousel te faciliteren.

   Associatieverdrag met de Oekraïne, helpt de corrupte elite het land leeg te roven. Nederland helpt daarbij crimineel geld op een nog makkelijker manier in Europa te witwassen. De burgers worden er niets beter van. Er worden in het verdrag geen mensenrechten, productie van synthetische drugs, wapenhandel of belastingontwijking aangepakt. Het enige wat concreet is geregeld is, dat de brievenbus vennootschappen niet mogen worden aangepakt.

   Verwijderen
 7. Tja, de ARD doet zijn best om afgewogen, onpartijdig en objectief te zijn maar garanderen doen wij niets.

  Russlandberichterstattung von ARD-aktuell – Eine Untersuchung

  https://deutsch.rt.com/inland/35442-russlandberichterstattung-von-ard-aktuell-/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk

   Verwijderen
 8. RT is onafhankelijk wil je zeggen?? PROESTTTT!!! Das toch wel de grap van het jaar. Een van de grootste propagandazenders van de 21e eeuw, een eeuw waarbij we eigenlijk dictators niet meer zouden toestaan, maar toch zitten ze er nog in Rusland, Wit Rusland, Syrië, Noord Korea enz....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is op ieder mainstream nieuwsmedia precies hetzelfde: Assad is een dictator, Putin een gewetenloos crimineel die enkel landen wil veroveren enz. En al zijn er zoveel aanwijzingen dat Amerika de grote oorzaak is van veel ellende, zeker in het midden oosten, dan wordt dat op een of andere manier altijd goedgepraat. Het valt mij ook op dat geen enkel duidingsprogramma hier dieper op ingaat. Net alsof ze dit niet mogen, en als ze het al doen is het zoals in mijn 1e zin hierboven. Bart De Wever (Voorzitter van de grootste partij in België, te vergelijken met de VVD) zei het ook al onomwonden: "de vluchtelingenstroom is er omdat Assad een grote dictator is die gifgasbommen op zijn eigen bevolking gooit" . De Wever heeft blijkbaar niet eens onderzocht of die bommen weleens door de "gematigde, mede door hemzelf gesteunde rebellen" zouden kunnen zijn afgeworpen . Zo zie je hoe ook politici blind zijn en dom gehouden worden. Waarom blijven ze zo krampachtig Amerika steunen?
  Mijn mening is dat de alternatieve media nog meer naar buiten moet treden en de mensen wakker moet schudden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   "Waarom blijven ze zo krampachtig Amerika steunen?"

   "My Ph.D. dissertation chairman, who became a high Pentagon official assigned to wind down the Vietnam war, in answer to my question about how Washington gets Europeans to always do what Washington wants replied: “Money, we give them money.” “Foreign aid?” I asked. “No, we give the European political leaders bagfuls of money. They are for sale, We bought them."

   http://www.paulcraigroberts.org/2014/09/02/warning-world-washington-nato-eu-vassals-insane-paul-craig-roberts-2/

   Verwijderen
  2. Waarom kunnen jullie nou nooit met eigen woorden of eigen ontdekkingen antwoorden?? Maar moeten jullie altijd doorlinken en quoten van aluhoedjessites en Russische propagandasites?? Zoals paulcraigroberts, RT, Russiainsider....nergens een keer een neutrale site die jullie "beweringen" staaft..ow wacht, dat kunnen jullie ook nooit, en wij wel!! Namelijk de MSM bestaat uit enorm vele neutrale bronnen, van links tot rechts en het midden, maar jullie kunnen alleen maar linken vanuit "alternatieve media", oftewel sprookjesverzinners, en propagandasites die niks anders doen als het Kremlin nablaten!!

   Verwijderen
  3. Typisch kroel, wel de site afkraken maar de bron die aangehaald wordt leest hij niet eens.
   Dit is pas een goed voorbeeld van het kromme denken (hm hm) van kroel

   Verwijderen
  4. En of ik het lees!! Maar als ik het lees en lees en lees....dan krijg ik braakneigingen, omdat paul namelijk veel erger doet wat de Russen doen. Een mening opdringen, en bijna met geweld. Daarbij niet eens gestoeld op feiten!! Maar ja, liegen is een kunst en paul is een geweldige kunstenaar dus...Net als al die andere sites die jij en je maatjes hier brengen is het totaal niet serieus te nemen. Maar goed, dat zijn we gewend hier dus gelukkig verras je me niet....

   Verwijderen
  5. Waar liegt Paul? hij haalt "My Ph.D. dissertation chairman, who became a high Pentagon official" aan.
   En wat doen de Russen erger dan Amerika?

   Verwijderen
  6. Je kan beter vragen waar liegt Paul niet, das op 1 handje te tellen. De rest is allemaal leugens en bedrog. Maar ja, je kan niet meer verwachten van een antisemitische complottheorist. En de Russen doen veel meer aan propaganda en leugens dan Amerika en Europa bij elkaar!! Tel alleen maar eens de hoeveelheid leugens van MH17 bij elkaar...daarnaast elke site die oproept als zijnde "alternatieve media" om vooral te doneren is gewoon een frauduleus bedrijf!! Je verkoopt letterlijk je leugens en hoopt dat er domme idioten in trappen die daar geld voor over hebben. Hier in Nederland heb je ze ook,. een Micha Kat, een Niburu.nl, een Andre Vergeer, een Wim Dankbaar....allemaal charismatische oplichters zoals Paul Craig Roberts....En jij kan het niet weerleggen, let maar op!! Of wou je soms beweren dat hij alles weet en niet liegt over een 9/11 of dat hij roept dat Charlie Hebdo werd aangevallen door Amerikaanse commando's?? Dan heb je niet alleen een schroefje loszitten maar de hele schroevendoos inclusief bouten rammelt los in die bovenkamers!!

   Verwijderen
  7. Jij beweert hier van alles,
   bewijzen??
   En heb je niet meer dan mh17 om Rusland zwart te maken?

   Verwijderen
  8. Jawel, genoeg hoor. Je ook al veel uitgelegd, maar jij hebt een selectief leesgeheugen, dat blijkt maar weer. Hoeveel betaalt dat nou, Kremlin trol zijn??? Hoef je dan niet naar de goelag en mag je toch nog blijven leven?? Zo dan!!

   Verwijderen
  9. Kremlin zorgt er zelf voor

   Hier een aardig lijstje met leugens verspreid door Kremlin

   http://www.russialies.com/russias-top-180-lies-about-ukraine/

   Verwijderen
  10. En, zoals ik al voorspelde, je kan niks weerleggen, dus je laat zien dat het een bende oplichters zijn. Een bende oplichters waar jij en je vrienden hier vol in geloven en ze waarschijnlijk nog betalen ook nog....hoe dom wil je dan zijn??? Totaal niet serieus te nemen dus....en je doet de bekende complottertechniek, antwoorden met vragen. Je kan nooit antwoord geven dus bedenk je maar nieuwe vragen. Wat dus feitelijk wil zeggen dat je nooit antwoord hebt. Waarvan akte!!

   Verwijderen
  11. Spiegelbeeld, meer wil ik er niet over kwijt

   Verwijderen
  12. Meer kan je er ook niet over kwijt, je wil jezelf niet nog meer voor lul zetten dan dat je al doet. Want nog meer zeggen laat zien dat je helemaal in je hemd staat en kan je ook niet, want je hebt het nog nooit gekund. Daarintegen komen LGK , mennie en ik nog wel met antwoorden die hout snijden. U en uw kompanen komen niet verder als weer een aluhoedjessite quoten...en dan gaat het al gauw fout!!

   Verwijderen
  13. President Reagan appointed Dr. Roberts Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and he was confirmed in office by the U.S. Senate. From 1975 to 1978, Dr. Roberts served on the congressional staff where he drafted the Kemp-Roth bill and played a leading role in developing bipartisan support for a supply-side economic policy. After leaving the Treasury, he served as a consultant to the U.S. Department of Defense and the U.S. Department of Commerce.

   http://www.paulcraigroberts.org/wp-content/images/photos/Reagan letter August 1981 cropped.jpg

   http://www.paulcraigroberts.org/2015/10/29/us-on-road-to-third-world-paul-craig-roberts/

   Tja, het Dombomannetje uit 1974 blijft een ongeïnformeerde

   nitwit/kloothommel/klootzak/oetlul *

   *=Doorhalen wat niet van toepassing is.

   Verwijderen
  14. Tja, een republikein zijn zowiezo oorlogszoekers dus altijd fout!!! Maar nu geloof jij wel een Republikeinse oetlul die complotten verzint, maakt en gelooft omdat die toevallig in jouw straatje piest....nou nou....maakt van jou meer een nitwit/kloothommel/oetlul/dombo 1e klas/ complottheorist en wat diens meer zij, en niet van mij. Ik geloof geen idioten die een blog hebben dat betaald moet worden, volgeschreven met de meest onwaarschijnlijke complotten en domme verhaaltjes, of het nou een Amerikaan is, Rus, Nederlander of Chinees. Maar dat jij iedere complotbedenker wel gelooft zegt meer over jou dan over mij, meneer de oetlul!!

   Verwijderen
  15. Hahahahahahahahahaha, die Dombomannetje uit 19, nee, maak er maar 1874 van!!!!!!!!!!!!!

   Woorden schieten hem tekort!!!

   Gniffel, gniffel, gniffel!!!!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  16. Mede door jouw stompzinnige er totaal niet toe doende en totaal niet inhoudelijke reactie heb ik dus volledig gelijk, waarvoor dank!! Je ontwijkt het werkelijke antwoord met weglachen en denigrerende opmerkingen. Als ik echt ongelijk had dan had je me met feiten en beargumenteerd de les gelezen, maar aangezien die feiten tegen je spreken en argumenten geven nooit je sterkste punt is geweest heb ik gelijk, waarvoor dank. Verder nog iets?? Nee?? Ga dan door met dit blog volpoepen met je propaganda en complotjes die grenzen aan het onwaarschijnlijke en dus totaal verzonnen!!!

   Verwijderen
  17. Ach, houdt toch op met je lulverhalen, lulhannes die je er bent.

   "Daarintegen komen LGK , mennie en ik nog wel met antwoorden die hout snijden."

   Je vriendje @LGK begin daarnet 2 blunders waar de honden geen brood van lusten.

   Verwijderen
  18. Ach wij beantwoorden tenminste nog elke vraag, voor jou staan er nog tienduizenden open....en weer weerleg je niks dus je geeft me ALWEER gelijk!! Je bent goed bezig Joop, begin je steeds meer te mogen!! Je geeft me gelijk met je niet antwoorden!! Heel goed Joop, heel goed!! Ga vooral zo door!!

   Verwijderen
  19. "Ach wij beantwoorden tenminste nog elke vraag"

   Nee hoor, jullie geven kritiek op door ons geplaatste bronnen, dat is iets anders dan vragen beantwoorden. Als jullie met feiten worden geconfronteerd dan blijven jullie stil. Ach, en voor jou staan er nog miljarden vragen open waarop je geen antwoorden kan geven.

   Verwijderen
  20. Klopt helemaal Joop, behalve dat stil blijven, want in plaats van ook maar 1 antwoord te geven beginnen ze met schelden: alu hoedjes, complotters, kremlin trol, oetlul enz.
   Dit is het overtuigend bewijs van hun totale onmacht.
   Het blijft lachen met die kleuters.

   Verwijderen
  21. @Matt,

   Ik kwam daarnet nog een recente uitspraak van Jean Claude Juncker tegen,

   “We must make some efforts to (establish) practical relations with Russia. It might be not sexy, but it has to be done. Things can’t go on like this… We cannot allow our relations with Russia to be dictated by Washington.”

   die moet je eens tegenover die van Paul Craig Roberts plaatsen.

   "My Ph.D. dissertation chairman, who became a high Pentagon official assigned to wind down the Vietnam war, in answer to my question about how Washington gets Europeans to always do what Washington wants replied: “Money, we give them money.” “Foreign aid?” I asked. “No, we give the European political leaders bagfuls of money. They are for sale, We bought them."

   Vraag; Hoe kan je Europese politieke leiders van soevereine Europese landen je wil dicteren?

   Verwijderen
  22. Zowel Joop als Matt geven me gelijk, waarvoor dank. En kritiek geven doe ik inderdaad Joop, maar dat schelden Matt, dat doen jullie dan weer. Wij antwoorden slechts op jullie onbeholpen manieren waarmee jullie denken te kunnen communiceren. In feite leggen jullie de schuld bij anderen maar nooit bij jezelf, typisch iets wat complotters blijven doen, en natuurlijk een hoop shit uitbraken om waarom ze dan zo onschuldig zijn. Maar antwoord geven of iets weerleggen wat de critici terecht opmerken lukt dan weer niet....oftewel het blijven goedgelovige domme sullen die geld overmaken aan oplichters en hun evil sprookjes geloven....

   Verwijderen
  23. "En of ik het lees!!"

   Nee, jij gaat niet inhoudelijk in op de bronnen die wij hier plaatsen. Dat is te checken door het tijdstip waarop wij het bericht plaatsen en waarop jij met je ongefundeerde reacties komt, Zo dom ben jij nu, de klok hebben ze niet voor niets uitgevonden.

   "Zowel Joop als Matt geven me gelijk, waarvoor dank."

   Ja, wij geven je gelijk waar het jouw stupidity betreft, verder nergens anders in.

   Verwijderen
  24. Quote of the Century: “Today’s European politicians . . . are Test-tube Politicians…”

   Verwijderen
  25. Ja ik lees snel, en daarbij, ik lees vaak complotsites om jullie gekte al voor te zijn. Scheelt me een hoop domme linkjes te lezen en doordat het rechtstreeks van aluhoedjessites komt ben ik jullie al voor. De leugens in die verhaaltjes zijn vaak ronduit stuitend en vraagt complotten waar duizenden mensen van moeten hebben geweten en die kan je niet allemaal omkopen om te zwijgen, laat staan die allemaal af te persen. Daarbij blijven ze nooit stil, en het is ook onmogelijk dat jij, als almachtige Joop, Dawg of Matt, wel ineens alles weet, tenzij jij het complot zelf hebt opgezet!! Kortom je bent of medeplichtig of de dader zelf, en geen "expert"... zo ook die PC Roberts...die is ook een dader/medeplichtige, en ook Kat, Dankbaar, Vergeer, Boudine en noem ze allemaal maar op....maar je geeft alweer geen inhoudelijk antwoord Joop, alleen weer afleiden en denigreren en schelden. Zoals gewoonlijk. Je weet dus van niks, je doet alsof je alles weet...kortom je doet alsof je iemand bent terwijl je een niemand bent, die hier denkt ego te kunnen kweken. Prima jochie, jij je zin. Overtuig je vriendjes hier maar met je zieke fantasieën, mij heb je er niet meer mee. Ik heb je volledig door!! Je bent een domme psychopaat die nergens voor terugdeinst om anderen zijn domme gedachtes te laten "delen", al moet ie ze er in rammen. En zo zijn die vriendjes Matt, Dawg, Blik en dergelijke ook....fantasten met een gebrek aan ego maar een overdaad aan fantasie....zieke fantasie dan wel!!

   Verwijderen
  26. Mooi, je geeft dus toe dat je onze bronnen niet leest en bij voorbaat al bestempeld als complotsites. Meer hoefde ik niet te weten, maar ik wist het al hééééél laaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnggggggggggggggg!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  27. Je leest ook al niet, ik zeg dat ik ze al lang lees, of gelezen heb...lang voordat jij het hier brengt idioot!! Maar zoals gewoonlijk ben je weer lekker schijterig de verdenking van jezelf proberen af te wentelen, iets wat ik allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang wist te voorspellen. Dat doen namelijk alleen domme verstokte complottheoristen zoals jij!! Maar ze zijn te stom om daarmee juist alleen maar meer en meer te denken dat het niemand opvalt maar ze bevestigen juist keer op keer met hun domme ontwijkende antwoorden die Joop keer op keer geeft dat ze juist asociale eigenwijze verstokte complotterroristen zijn die niks anders kunnen als andere sites quoten. Iets uit hunzelf komt niet...hoogstens dronken gebral....

   Verwijderen
  28. Weet het Dombomannetje uit 1874 eigenlijk wel dat er maar 24 uur in een dag zitten en dat het in die tijd ONMOGELIJK is om zijn eigen miljarden bronnen en ook nog eens 'onze' complotsites te lezen?

   Nee, dat weet het Dombomannetje uit 1874 niet. Hij gaat net zolang door met zich voor lul zetten totdat zijn eikel eraf valt.

   Verwijderen
  29. Zoals ik al zei, ontwijkend antwoorden, zieke psychopathische complotdenker dat je bent. En racist, fascist enz....je bent echt een zielig hoopje mens dat niks verdient, maar ja, helaas moeten er mensen zoals jij ook zijn om ons ervan te doordringen dat wij gelukkig normaal zijn en we toch psychische hulp moeten blijven aanbieden aan mensen zoals jij, ook al heeft het weinig zin!!

   Verwijderen
  30. O, het Dombomannetje uit 1874 kan het niet zo goed hebben als hij met zijn eigen stupiditeiten wordt geconfronteerd. Sorry joh, het zijn JOUW stupiditeiten, niet die van mij. Het is nu eenmaal herfst en dan vallen er eikeltjes van Dombomannetjes, vooral uit 1974.

   Tjonge jonge zeg, wat een nitwit.

   Verwijderen
  31. Ik geef je nergens gelijk kroel, behalve dat je een enorm groot ego hebt.
   Ik blijf me afvragen wat jij op dit blog doet. Kan je echt nergens anders (meer) terecht?

   Verwijderen
  32. Zoals ik al zei en voorspelde, ontwijkende poging tot antwoorden en het steeds repeterende schelden, denigreren en zichzelf superieur voelen riedeltje. Je hoort zeker bij de NVU, een zielig clubje blank uitschot wat denkt door te schelden, vloeken en keihard eigen volk eerst indruk te maken. Nou niemand mag jou en je NVU vriendjes. Weet je ook wel, daarom zit je op een zielig blogje als dit want de rest pruimt jou al niet meer. Wat een zielig hoopje mens ben je toch. En dan wijs je jezelf op je eigen stupiditeiten en je hebt het niet eens door. Ik hoef niks te doen, alleen maar te reageren. Het voor schut zetten van jezelf doe jij hoor, ik hoef niks te doen. Zei ik al heel vaak, en wat zei ik dan ook?? Ow ja, ga vooral door Joop, ga vooral door!! Je doet het heel goed !!

   Verwijderen
  33. Kijk, ook Matt doet geen poging tot inhoudelijk antwoorden. Lees mijn antwoorden en je weet ook wat je bent. En het mooie is, niet ik zeg het, jij doet het zelf met je eigen acties en poging tot antwoorden....

   Verwijderen
  34. @Joop, ik vermoed dat de EU begint in te zien dat ze met een zinkend schip te maken hebben en dat Rusland hun wel eens uit de penarie kan helpen. Amerika laat steeds meer, mede door de klokkenluiders, zijn ware gezicht zien. Kijk maar, als voorbeeld, naar de afluisterschandalen bij Merkel e.a. en hoe ze overal hun wil willen opdringen en ,hoeveel levens dat ook mag kosten, de baas over de wereld willen spelen. Het begint stilaan in de EU door te dringen dat ze op het verkeerde paard wedden.

   Verwijderen
  35. Hahaha dream on Matt. Waarop baseer je dit weer?? Weer roeptoeteren wat je doet...zoals jij en je vriendjes hier constant doen.

   Verwijderen
 10. Soros vindt het allemaal een goed idee, Zegt genoeg:

  https://www.rt.com/op-edge/320747-soros-european-values-orban/

  Deze rat hoort bij dezelfde club:

  “The numbers may be intimidating but we have no right to reject,” Mr Sutherland said. “We have no right to do other than be hospitable.”

  http://www.irishtimes.com/news/social-affairs/peter-sutherland-critical-of-europe-on-migrant-crisis-1.2320013

  Achter de 'human rights' de verborgen agenda:

  http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 19 year old girl in German city becomes victim of refugee rape gang, 4th attack this month alone

   https://www.youtube.com/watch?v=lVDKkZBAlPQ

   Verwijderen
  2. Ach ja Joop, doe een oproep tot vreemdelingenhaat. Wat een loser en onmens ben je toch ook. Je bent het opknopen aan een boom nog niet waard, heb dan medelijden met de boom die jou moet dragen. Is ook milieuvervuiling trouwens....

   Verwijderen
  3. Heb je een vrouw/vriendin? Laat haar dan lekker over straat lopen.

   Verwijderen
  4. Ja doe ik, sterker nog, ze werkt met deze "verkrachters" zoals jij ze ziet. Niks gebeurd, niet eens bespuugt of wat dan ook. Alleen maar dankbaarheid dat ze hier zo goed opgevangen worden. Godzijdank woont daar geen tuig zoals jij wat NVU uitschot is dus en alleen maar gebaat is bij angst creeëren...want dat doen psychopaten als jij en niet die asielzoekers!!! Eigenlijk moeten ze jou naar Syrië sturen, zijn we er met goed fatsoen van af....niet zeiken als het je daar niet bevalt, je vriendjes Putin en Assad zorgen vast goed voor je!!!

   Verwijderen
  5. Ach, natuurlijk werkt jouw vrouw/vriendin weer TOEVALLIG bij de opvang van asielzoekers. Jij hangt van TOEVALLIGHEDEN aan elkaar.

   Verwijderen
  6. Volgens mij leeft kroel in een fantasie wereld. Ik kan me met de beste wil niet voorstellen dat er een vrouw met hem wil samenwonen. Lijkt me een hel voor haar. Nooit gelijk krijgen. Trouwens het is bewezen dat er met narcisten niet samengeleefd kan worden

   Verwijderen
  7. Nee hoor, en zelfs al zou dat zijn. Das nog altijd beter dan dat jij van nazipraktijken, fascisten en racistenpraktijken aan elkaar hangt. Eigenlijk dus een soort Goebbels 2....die hier probeert iedereen voor zijn zaak, de NVU of een soortgelijke fascistische nationalistische nazi-zaak te werven. Eigenlijk dus een soort IS, maar dan anders. Dat wil je toch Joop??

   Verwijderen
  8. Ik geef haar graag gelijk hoor, Matt. Iets wat jij niet kan en nooit wil als narcist en nazi zijnde. Voor jou is er alleen jouw en de wereld rondom jou met andere randdebielen zoals Joop en Dawg die allemaal meeklikken met hun laarzen en heil Putin roepen. Of die andere leider....zolang het maar iemand is, want jullie ego is dan nog wel onderworpen aan een of andere "sterke" leider, zo eentje die elke vorm van kritiek vermoord!!

   Verwijderen
  9. "Dat wil je toch Joop??"

   Je spreekt jezelf nu tegen maar zelfs dat heeft het Dombomannetje uit 1874 niet door! Lijdt jij aan een verder gevorderd stadium van syfilis toevallig?

   Verwijderen
  10. Sta je nu weer voor je spiegel te lullen? kan je echt niks beter dan anderen hun woorden omdraaien?
   Beetje laf vind je niet? of ga je dat ook weer omdraaien

   Verwijderen
  11. Enige die tegen hun spiegel staan te lullen omdat ze verder geen vrienden hebben en alleen dit als hun "hobby" hebben zijn jullie Matt en Joop. Maar ach, jullie zijn nu al zo vaak door de mand gevallen, is niet leuk meer om jullie nu nog voor lul te zetten, dat doen jullie namelijk al keer op keer!!

   Verwijderen
  12. Hoezo, door de mand gevallen, dom Dombomannetje, jij bent toch degene die zijn eigen uitspraken niet uit kan leggen?

   Verwijderen
  13. Ik kan het wel en doe het ook vaak genoeg, jij kan echter nooit uitleggen wat je bedoelt. Maar tussen de regels in lezen kan ik wel, namelijk dat jij een domme nazi bent die zich hier keer op keer aan het verraden is met zijn buitenlanderhaat en domme praat. Hoe dom kan je zijn?? Maar val vooral verder door de mand Joop, ga door!! Ik lach er alleen maar mee!!

   Verwijderen
  14. "Ik kan het wel en doe het ook vaak genoeg,"

   Waar dan dom, dom, Dombomannetje? Laat het ons dan eens zien, kom eens met een voorbeeld? Je hebt miljarden bronnen maar je gebruikt er niet één van, je zit alleen maar dom uit je nek te lullen.

   Verwijderen
  15. Ach als jij niks wil begrijpen dan houd het op he....je laat jezelf dom blijven. Prima, maar besteed ik geen letter meer aan je, dom racistische fascist!! Die zelfverkozen dom wil blijven!!

   Verwijderen
  16. "Prima, maar besteed ik geen letter meer aan je, dom racistische fascist!!"

   Lijkt mij een héél goed idee en dom ben ik allerminst want ik heb jou toch zo ver gekregen dat jij géén letter meer aan mij besteedt. Een fascist ben ik evenmin want ik bestrijd juist het neo-fascisme die zijn oorsprong vindt in de VS en zich nu over Europa uitspreidt.

   Verwijderen
  17. Nee joh, je bent hier de fascisten aan het bezingen en aan te moedigen verder te gaan Europa weer over te nemen zoals ze dat vanaf 1939 al deden en graag weer....nu dan geen Duitse Führer maar een Russische....en jullie als nieuwe SS voorop....wat een idioten zijn jullie!!

   Verwijderen
  18. Wanneer houdt jij je nu eens aan je woord, eikel? Als je niet consequent in je woord kan zijn hoe serieus wil jij dan genomen worden?

   Verwijderen
  19. Ach ik hou me aan mijn woord hoor, ga geen letter meer aan jou besteden en doe ik dus ook niet. Ik ga wel in op je "bijdrages" aan de menselijkheid, die dus eigenlijk totaal niet bestaat. Eigenlijk eerder een afbreuk aan menselijkheid en die bestrijd ik met alle mogelijke middelen, dus ook het woord. Maar jij laat weer zien niks inhoudelijk te kunnen zonder schelden. Wat jou dus de echte dombo maakt, maar dat was al duidelijk vanaf je geboorte!!

   Verwijderen
  20. O, jij houdt je aan je woord, wat zijn al die tekentjes dan, dat zijn geen letters?

   Verwijderen
  21. Kijk, jij hebt je al nooit aan je woord gehouden, van de dag dat je gesticht bent, dus hoef ik het in die korte tijd dat ik je ken al helemaal niet!! Jij durft en kunt niet eens antwoord geven, bang dat je als een gieter afgaat. Ik heb nieuws van je, dat doe je constant, en je staat constant voor lul!! Dacht dat je daar aan gewend was intussen...of je bent gewoon enorm koppig en hardleers...of gewoon oerdom, maar ik denk een combi van dat alles!!

   Verwijderen
  22. Des te meer reden om géén letter meer aan mij te besteden, toch?

   Verwijderen
  23. Ach, die joop

   Nooit een antwoordt geven, alleen roeptoeteren

   De rasechte fascist actief hier

   Verwijderen
 11. "Rainer Wendt, German chef of the police trade union knows what he is talking about. He predicts that Germany is facing destabilization and social unrest. Wendt reports about massive violence, rape, theft from super markets, etc. Invaders don’t have respect for rules. Core message: Germany is losing control. Pleads for building a fence."

  https://www.youtube.com/watch?v=UHS6mfbnqH4

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen domme mensen denken iets te bereiken met hekken, goelags en dergelijke. Zie Hitler, Putin, Stalin, Assad, Hoessein enz....ze denken een volk onder de duim te krijgen alleen bijt het volk altijd terug!!!

   Verwijderen
  2. Dat moet je even nader uitleggen, Dombomannetje uit 1874, maar ik heb zo'n flauw vermoeden dat jij dat niet kan!

   Verwijderen
  3. Joop snapt het weer niet....had ook niet anders verwacht. Lees nog eens goed en laat je hersens eens ECHT werken in plaats van lui te kopiëren en plakken op aluhoedjessites!!

   Verwijderen
  4. "Joop snapt het weer niet..."

   Ach, hoe voorspelbaar allemaal weer, het Dombomannetje uit 1874 kan niet eens uitleg geven over zijn eigen uitspraken.

   Verwijderen
  5. Natuurlijk kan ik het, maar nazi's snappen weinig. Die luisterden en begrepen alleen wat hun opgedragen werd en de rest was allemaal lulkoek. Ow wacht, net zoals jullie doen dus!!! Kijk....verdere uitleg is niet nodig toch?? Je bent een volbloed nazi met complotfantasieën!!

   Verwijderen
  6. Daaaaaaaaaaaaagggggggggggg, Dombomannetje!

   Verwijderen
  7. Dankjewel voor het bevestigen Joop!!

   Verwijderen
  8. Welke bevestiging, dat jij niet instaat bent je eigen uitspraken uit te leggen?

   Verwijderen
  9. Hij snapt zijn eigen beweringen niet eens....nou ja beweringen....pogingen tot uitspraken. Net als je denkt Joop kan niet dieper zinken doet hij het toch!!!

   Verwijderen
  10. Waar dan dom, dom, Dombomannetje? Laat het ons dan eens zien, kom eens met een voorbeeld? Je zit alleen maar dom uit je nek te lullen.

   Verwijderen
  11. joop snapt echt weinig

   Het enige wat joop laat zien is dat hij voorstander is van dictatuur

   De ware facist joop

   Duidelijk

   Verwijderen
 12. Margot Wallström, de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, heeft in een interview met de krant Dagens Nyheter gezegd dat haar land verplicht wordt een harder standpunt in te nemen inzake de vluchtelingenopvang, omdat het sociaal systeem op langere termijn de druk niet zal aankunnen.

  http://www.express.be/business/nl/economy/zweeds-minister-buitenlandse-zaken-ons-systeem-dreigt-in-te-storten/216666.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet alleen Zweden maar ieder EU land zal met die problemen te maken krijgen. Geen enkel sociaal systeem is tegen die vloed opgewassen.
   Wie gaat dat uiteindelijk allemaal betalen? Er wordt nu al jaren zwaar bezuinigd op voornamelijk sociale zaken.
   Nu al kan de bevolking van een willekeurig dorp zijn eigen sporthal al niet meer gebruiken en straks moeten er ook nog eens moskeeën gebouwd worden.
   Ik heb niks tegen echte oorlogsvluchtelingen maar wat nu allemaal naar hier komt zijn dat voor het grootste deel niet.

   Verwijderen
  2. Tja, zie de televisiebeelden maar, er komen honderden nieuwe rubberboten met allemaal dezelfde reddingsvesten. Je zou haast gaan denken dat het een vooropgezet plan was.

   Verwijderen
  3. Kun je inderdaad vraagtekens bij zetten. Eerst €4000 betalen aan smokkelaars en dan ook nog een bootje kopen. Als je dan de stranden ziet vol met bootjes dan vraag ik me af of die 'vluchtelingen' allemaal zo rijk zijn. Maar eenmaal hier 'hun' huis, auto en straks moskee opeisen.

   Verwijderen
  4. Ach ja vreemdelingenhaat. tuurlijk. Gaat het lekker hier NVU volk?? En ja, bij sommige "vluchtelingen" zet ik ook vraagtekens, maar die filteren ze er zo uit. Maar jullie zien alleen de problemen, oplossingen komen in jullie woordenboek niet voor. Typisch dom nazigebral van jullie dus!!

   Verwijderen
  5. joop

   Had u gewilt dat die vluchtelingen eerst uitgebreid gingen shoppen om een keus te maken voor een reddingsvest?

   Verwijderen
 13. "De dagen van de klasse die ons in deze ellende heeft gestort, zijn goed en wel geteld. In de woorden van Douglas Murray: "The people that got us into this mess, might not be the ones to get us out of it."

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/essay_de_laatste_stuiptrekking.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zojuist Peter d'Hamecourt op de Nederlandse staatsradio, radio 1.... "Propaganda", "Propaganda", "Propaganda", wederom, precies zoals ook uit het Duitse onderzoek naar voren kwam, 90% negatief en verdachtmakingen. Zelfs als Rusland dus zelf lijdt onder een vliegtuigcatastrofe, is het allemaal negatief. "Het Kremlin weet nog niet wat het moet communiceren", "gespannen sfeer bij nabestaanden, die zouden weleens in opstand kunnen gaan komen"

  Beelden van een samen rouwende bevolking, maar ook discussie die is ontstaan in Rusland dat men (in de (grote) steden) gewoon doorging met vrolijke Halloween feesten, blijven onderbelicht.

  Peter zag er iets verdachts in dat de "staats" tv nu (nagenoeg) gestopt is met het tonen van succesvolle luchtaanvallen in Syrie. Tja... elk nieuws heeft zijn houdbaarheidsdatum en nieuwswaarde.... over de Mexicaanse griep in Nederland hoorden we niks meer nadat 32 miljoen shots ingekocht waren; als je het over verdacht hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   ".... over de Mexicaanse griep in Nederland hoorden we niks meer nadat 32 miljoen shots ingekocht waren; als je het over verdacht hebt..."

   Jaha, en onze ome Ab maakt zich vreselijk ongerust om onze ouderen want als je de griepprik niet gaat halen dan verslappen je spieren en kon je weleens in een verzorgingshuis terechtkomen. Mijn vrouw en ik hebben ook een oproep gekregen omdat wij inmiddels tot de 'risicogroep' behoren. Mijn huisarts flikte het een paar jaar geleden om mij ook zo'n kwikthermometer aan te smeren omdat ik hartpatiënt zou zijn. Huh, ik, hartpatiënt?

   Griepprik raakt steeds meer uit de gratie

   Viruskenner Ab Osterhaus begrijpt niet dat steeds minder mensen van de gratis prik gebruikmaken. ,,Het is het veiligste vaccin dat er is. En het kan het verschil maken tussen je leven voortzetten na een griep of zo veel spiermassa verliezen dat je in een verpleeghuis moet worden opgenomen.''

   O, het is het veiligste vaccin wat er is! Kan je nagaan hoe 'veilig' de overige vaccins zijn.

   http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/4178462/2015/11/04/Griepprik-raakt-steeds-meer-uit-de-gratie.dhtml

   Verwijderen
  2. Ome Ab schreeuwt zijn keel schor om Jan en allemaal aan de injectienaald te krijgen. Hij doet dat zo fanatiek dat je haast zou denken dat hij persoonlijk belang zou hebben bij de verkoop van de middelen....

   Verwijderen
  3. Ach ja hoor, Micha Kat adepten die totaal nergens verstand van hebben. Kom pas terug als jullie ergens IETSJE verstand van hebben, dan pas je muil opentrekken!!

   Verwijderen
  4. Dan mag jij wel heel lang wegblijven want je hebt totaal nergens verstand van. Kat is een heilige vergeleken met jou.
   Vergeet je spuitje niet te halen
   En nu je muil houden.

   Verwijderen
  5. Kat een heilige?? Dan verdienen jullie alsnog geaborteerd te worden als jullie dat werkelijk denken, dan ben je echt enorm van het padje af. Maar dat is al overduidelijk bewezen, door jullie zelf notabene!!!

   Verwijderen
  6. "Peter zag er iets verdachts in dat de "staats" tv nu (nagenoeg) gestopt is met het tonen van succesvolle luchtaanvallen in Syrie."

   Kijk een goed voorbeeld van Kremlin propaganda

   Eerst laten zien aan eigen volk hoe succesvol het Russische leger is.

   Nu blijkt dat er consequenties zijn, het lijkt er steeds meer op dat het geen ongeluk was.
   Putin is bang dat de bevolking zich tegen hem gaat keren
   En het tonen van de bombardementen aan volk stopt

   Want stel je voor dat het Russische volk gaat denken; "hoe meer Russische bombardementen, hoe meer Russische burgervliegtuigen uit de lucht wordengehaald"

   Verwijderen
  7. "Putin is bang dat de bevolking zich tegen hem gaat keren"

   Nee hoor, de Russische bevolking is zich ervan bewust dat Poetin de veiligheid van Rusland en de Russen aan het verdedigen is.

   Verwijderen
  8. "Russische bevolking is zich ervan bewust dat Poetin de veiligheid van Rusland en de Russen aan het verdedigen is."

   Goh
   Hoe gaat Putin dat dan doen???

   Nu al 200 Russische burger dood door bombardamenten van Putin in Syrie

   Verwijderen
  9. Gisteren Russische 1ste kanaal gekeken. Gewoon weer duidelijk verslag en beelden van de bombardementen op Syrië.

   Dus wat Peter beweert kan als merkwaardig bestempeld worden.

   Trouwens, iemand ooit beelden gezien of resultaten gehoord van de Hennis bommen op Irak?

   Verwijderen
 15. https://www.rt.com/shows/crosstalk/320719-russia-bashing-politics-elite/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als de hysterische propaganda van Westerse politici en MSM ('Putin's missile') direct na het neerschieten van MH17maatgevend is, zouden we nu berichten als 'Obama bomb' in dezelfde media mogen verwachten. Er veschijnen immers steeds meer berichten die wijzen op een bomaanslag op het Russiche verkeersvliegtuig. Een bom van IS, het IS dat een creatie van de Angloamerikaanse veiligheidsdiensten is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De VS en Europa doen nu wel iets wat Rusland consequent weigert....helpen de daders te vinden!!!

   Verwijderen
  2. Helpen de daders te vinden? Wie zijn de daders dan? Ja, de achterlijke idioten Cameron, Obama en Odombomannetje uit 1874 weten het natuurlijk al, het was Islamitische Staat. Zouden jullie misschien zo vriendelijk willen zijn om de Russen hun werk te laten doen voordat jullie ongefundeerd je muil open trekken?

   Verwijderen
  3. Zegt een nitwit die een OM en OVV en weet ik al wie meteen in twijfel trekt nog VOORDAT ze onderzoek doen, maar nu moeten we de Russen alle tijd geven...tuurlijk joh!! Zet jezelf ALWEER voor lul joh, je doet hier niet anders!!!

   Verwijderen
  4. Tja, het kon nooit lang duren dat jij jezelf niet aan je afspraak zou kunnen houden géén letter meer aan mij te besteden. En kijk, dat jij bewijst een enorme oetlul te zijn bewijs je wederom met je kut opmerking. Wij hebben hier gesteld dat de uitkomst van het onderzoek van het OVV en OM op 18 juli 2014 al vast stond.

   Jij bent een lul,
   en jij zal altijd een lul blijven.

   Verwijderen
  5. Ach ja, jij bent al een lul vanaf je geboorte, die eigenlijk nooit had mogen plaatsvinden. We hebben al ooit nazi's gehad, en die willen we niet meer. Maar ja, toen jij geboren werd moesten we toch ineens erkennen dat we nooit van die zwarthemden afkomen die niks hebben met democratie en andere mensen.

   Verwijderen
  6. Als ik een nazi was geweest was jij er in ieder geval nooit geweest.

   Verwijderen
  7. Dank je wel dat je het toegeeft liever een nazi te zijn, of er al 1 te zijn. Want dat doe je. Maar ook dat is niet vreemd, en jammer dat er critici zoals ik bestaan he?? Die jouw zelfverzonnen "superieuriteit" aantasten?? Je bent gewoon een lui varken dat alle aluhoedjes nablaat maar zelf totaal niks kan bedenken, valt me nog mee dat je netjes kan plassen en poepen op een wc. Zie je dat ook overal doen, net als hier je nazipraat eruit gooien.

   Verwijderen
  8. Ik zei dus; "ALS IK EEN NAZI WAS GEWEEST"! Jij lult niet alleen uit je nek, je hebt ook nog stront in je ogen.

   Verwijderen
  9. Ach kijk, je eigen beweringen ook nog downplayen...wie hou je nou voor de gek?? Ons of toch vooral jezelf???

   Verwijderen
  10. Nee, ik vraag mij af of er ooit nog eens een stukje eerlijkheid uit die vingers van jou komt?

   Verwijderen
  11. Die is er constant geweest, alleen uit jouw vingers komt alleen propaganda en nazipraat eerste klas. Haat jegens alles en iedereen, maar als je geen vrienden en geen leven hebt snap ik het wel. Je bent gewoon een enorme zielige lul die hier denkt nog wat te maken van zijn leven....ook al niet gelukt dus....complete failure Joopje ben je!!

   Verwijderen
  12. "Die is er constant geweest."

   O ja, waar dan?

   Verwijderen
  13. Wie heeft er nu stront in zijn ogen?? Ow wacht, jij als hoop stront kan ook niet anders....uit jouw vingers komen alleen leugens, je hebt nooit de moeite genomen ze terug te nemen of mijn antwoorden erop te weerleggen, wat dus wil zeggen dat je of je eigen leugens niet kan staven met bewijs en/of ik de waarheid spreek. Lul je daar maar eens uit, maar dat doe je dus nooit...omdat je niet kan, wilt of mag....Kortom jij lult en liegt er maar op los en denkt dat wij het wel slikken....tuurlijk jochie!!!

   Verwijderen
  14. "Wie heeft er nu stront in zijn ogen??"

   Jij, want je bent wederom niet in staat je onschuld te bewijzen.

   Verwijderen
  15. Weer LOL met joop

   OVV en OM mogen van hem geen onderzoek doen
   Maar Rusland nu wel

   De stroom leugens van Kremlin zijn gigantisch
   Zo heb ik meerdere malen aangetoond hoe Kremlin via RT de su25 theorie in stand probeerde te houden
   Echter de leugens waren eenvoudig te doorprikken

   Maar nu heeft VS weer ongelijk, en moet voor joop Rusland rustig onderzoek kunnen doen
   Maar als OVV het doet is het niet goed

   Hilarisch, die joop

   Verwijderen
  16. "Maar als OVV het doet is het niet goed"

   Waar zeg ik dat het OVV geen onderzoek mag doen, nitwit?

   Verwijderen
  17. Omdat u beweerd dat onderzoek al klaar was op 18 juli 2014

   Verwijderen
  18. Voor jou stond die conclusie toch ook al vast, dat waren jou eigen woorden.

   Verwijderen
  19. Ik heb niet deweerd dat de conclusie al vast staat

   Ik zei dat heel veel 1 richting uit wijst

   En dat klopt dus nu
   Wat ik dacht heeft OVV bevestigd

   Verwijderen
  20. Hoppa en weer liegen!

   Verwijderen
  21. Waar is uw bewijs voor die leugen

   Of is roeptoeter joop weer op dreef?

   Verwijderen
 17. 3mn more migrants could arrive in EU by end of 2016 – Euro Commission
  The EU is predicting that 3 million more migrants could arrive in Europe by the end of next year. Autumn economic forecasts released Thursday say that based on current migrant entries and a “technical assumption,” arrival rates are unlikely to slow before 2017. “Overall, an additional 3 million persons is assumed to arrive in the EU over the forecast period,” the European Commission said. More than 700,000 people have come to Europe so far this year.

  https://www.rt.com/news/line/

  Drie miljoen. Getal is ongetwijfeld een slag in de lucht, maar de EC laat ons in ieder geval even even weten dat ze zero intentie heeft de migrantenstroom af te stoppen.

  Oh ja,

  "The refugee crisis has resulted in additional government spending, the Commission said, claiming that it could have a small positive impact on European economies within a few years."

  De gekte van een bureaucratie in beeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar Putin laat zien juist de migrantenstroom te versnellen
   Als hij nu eens stopt met burgerdoelen te bombarderen in westen van Syrie

   Verwijderen
  2. lpg behoort tot de afdeling stompzinnigheid.

   Verwijderen
 18. Das Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung (ZEW) beispielsweise hat errechnet, dass nach Berücksichtigung aller Zahlen und Zahlungen jeder hier lebende Ausländer ein langfristiges Staatsdefizit von 79 000 Euro begründet. Das Defizit bei den deutschen Bürgern beträgt 3100 Euro. Die Forscher unterstellen zudem, dass die sogenannte zweite Generation noch mit einem Minus von 44 100 Euro zu Buche schlägt.

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/wirtschaft-und-finanzen/janne-joerg-kipp/-wir-werden-alle-aermer-hilferuf-eines-professors.html;jsessionid=BFDBF7319BA472240CF1307617F31EE8

  De andere kant van die "additional government spending" die mogelijk "a small positive impact on European economies within a few years." zou kunnen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 2.1 Million Greeks Face Blackout As Public Power Company Unpaid Bills Soars
  http://www.zerohedge.com/news/2015-11-05/21-million-greeks-face-blackout-public-power-company-unpaid-bills-soars
  2,5 miljard euro. Dat staat open aan energie facturen in Griekenland. 2,1 miljoen Grieken zitten zonder energie als degene die een betalingsachterstand hebben worden afgesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Russia’s VTB Bank Joins As SGE Member. Chinese Direct Gold Imports Increase

  http://www.silverdoctors.com/russias-vtb-bank-joins-as-sge-member-chinese-direct-gold-imports-increase/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja
   Rusland kan zijn goud niet kwijt, tot nu toe koopt de Russische CB het op
   Dus nu kan ook China goud kopen van Rusland

   Verwijderen
 21. "Het verbaasde mij hogelijk dat [de OVV] degene die als laatste vanuit de verkeerstoren met MH17 gesproken heeft, niet gesproken heeft. Ze vonden de tapes genoeg."

  Uitspraak van kamerlid Omzigt in een verhelderend Gesprek op Niveau.

  http://www.geenstijl.nl/

  Nog eentje:

  "Er bestaat in Nederland een missconceptie dat dit een onafhankelijk, niet-politiek onderzoek is. Maar dit is één van de hoogste politieke onderzoeken die we ooit gehad hebben in Nederland. Dit is een geopolitiek onderzoek. De consequentie als je iemand aanwijst, is heel erg groot."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een onzin
   Het was een onderzoek door OVV onder richtlijnen van ICAO
   En ICAO is onderdeel van VN

   En wat gaat een interview toevoegen aan de tapes?

   Verwijderen
  2. De opmerkelijkste uitspraak van Omtzigt was dat de Nederlandse regering medeverantwoordelijk was en dat kan je in dit kader héél breed opvatten.

   Verwijderen
  3. Dat is een uitspraak van Omzigt, zijn mening, echter OVV conclusie is de juiste

   Maar ben benieuwd wat verantwoording van NL is?

   Verwijderen
  4. "Wat een onzin"

   O ja, vertel? Jij plaatste ook al een link van een hospitaal die in Saudi-Arabië lag en niet in Syrië.

   "Het was een onderzoek door OVV onder richtlijnen van ICAO"

   Waarin staat dat iedereen daar medewerking aan moet verlenen en dat is dus niet gebeurd. Wat is er zo moeilijk aan voor jou om dat te begrijpen?

   "En wat gaat een interview toevoegen aan de tapes?"

   Niets!

   Verwijderen
  5. "Dat is een uitspraak van Omzigt, zijn mening, echter OVV conclusie is de juiste"

   NJET, dat is een conclusie die voortkomt uit het DSB rapport.en de conclusie van de OVV is niet de juiste.

   "Maar ben benieuwd wat verantwoording van NL is?"

   Ik ook en die zou weleens verder kunnen reiken dan jij denkt.

   Verwijderen
  6. En?
   Waarom is conclusie van OVV niet juist?
   Wat was de verantwoording van NL?

   Verwijderen
  7. Ahja
   Die medewerking
   Waar zijn de radarbeelden van Rusland?
   (zie pagina 40 uit rapport)

   En u bevestigd nu zelf dat wat Omzigt zegt onzin is,
   Hulde voor joop

   Verwijderen
  8. "Wat was de verantwoording van NL?"

   Om de onderste steen boven te krijgen en dat is jammerlijk mislukt. Daarom is de conclusie van het OVV niet juist, omdat het een POLITIEK ONDERZOEK was. Snap je dat, Laag Gekwalificeerd Karakter?

   Verwijderen
  9. "En u bevestigd nu zelf dat wat Omzigt zegt onzin is,"

   Waar bevestig ik dat?

   Verwijderen
  10. Weer LOL met joop

   OM onderzoek loopt nog
   Of weet u al waarmee zij gaan komen?

   Nog steeds geen onderbouwing dat conclusie van OVV niet juist is

   En kom nou niet aanzetten met de 10 ooggetuigen, want hiermee zet u uzelf voor gek.

   Politiek heeft er niets mee te maken, was onderzoek onder VN richtlijnen
   Waar ook Rusland zich aan gecomit heeft

   Verwijderen
  11. "OM onderzoek loopt nog
   Of weet u al waarmee zij gaan komen?"

   Ja, dat heeft Tjibbe Joustra al verklapt. Dat de BUK is afgevuurd uit een gebied van 320 vierkante kilometer, terwijl John Kerry heeft verklaard dat de VS precies weet vanwaar die BUK is afgevuurd. Maar dat heb ik je al eerder geschreven.

   Secretary of State John Kerry: ‘We picked up the imagery of this launch. We know the trajectory. We know where it came from. We know the timing. And it was exactly at the time that this aircraft disappeared from the radar.’

   En jij bent dan zo'n lul die daar geen antwoord op heeft. De coördinaten waren ook bekend.

   Verwijderen
  12. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   Je begrijpt nu toch zo langzamerhand wel waarom ik jou zo noem, hé?

   Verwijderen
  13. @ LGK

   Rusland heeft zijn radargegevens niet ter beschikking van het onderzoek gesteld, maar UA, en NAVO evenmin. Al die partijen zijn daar krachtens die ICAO richtlijnen wel toe verplicht, maar klaarblijkelijk stellen die ICAO reglementen niet zo veel voor.

   Wat zo'n interview van de vluchtleiders toevoegt aan wat nu bekend is? Niks als feiten alleen maar in de weg staan van de voorgeprogrammeerde uitkomst van een neponderzoek.

   Verwijderen
  14. "John Kerry heeft verklaard dat de VS precies weet vanwaar die BUK is afgevuurd."

   Zelfs Almaz heeft aan OVV verklaard waar buk van is afgevuurd
   Een veel kleiner gebied dan dat wat OVV zei
   Zie wederom OVV rapport

   En dat is allemaal voor OM, niet OVV

   Ps, zelfs de lanceer locatie is exact bekent

   Verwijderen
  15. O ja joh, waarom wijst het DSB rapport dan een gebied van 320 vierkante kilometer aan als zij de exacte locatie weten?

   Verwijderen
  16. dawg

   Een leugen die u verteld, zie pagina 40 uit OVV rapport
   UA heeft wel radar gegevens overhandigd

   Rusland totaal niet
   Vreemd, als Rusland zo graag wilt aantonen dat er een su25 vloog, waarom was hun antwoordt dan; " we hebben radarbeelden van buitenland vernietigd"
   Wat ook nog eens tegen richtlijn van ICAO is

   Al een antwoordt hierop?
   Ik wacht af

   Verwijderen
  17. joop

   En waarom limiteert Almaz dit gebied tot zo'n 80 km?
   Binnen het gebied wat OVV aangeeft?

   Verwijderen
  18. "Zelfs Almaz heeft aan OVV verklaard waar buk van is afgevuurd"

   Ja, van door Oekraïens bezet gebied, waarom blijf jij dan volhouden dat de Russen en separatisten er achter zitten?

   Verwijderen
  19. "UA heeft wel radar gegevens overhandigd"

   Hier vertel je weer een leugen.

   Verwijderen
  20. "En waarom limiteert Almaz dit gebied tot zo'n 80 km?
   Binnen het gebied wat OVV aangeeft?"

   Geef godverdomme eens een keer antwoord op de vragen die ik je stel en beantwoord ze niet met vragen, lul die je er bent.

   Verwijderen
  21. Nop

   Zie pagina 40 uit rapport

   "Ja, van door Oekraïens bezet gebied"
   ten eerste is alles daar UA gebied

   Almaz heeft 2 verhalen verteld
   1 richting OVV wat terug te vinden is in rapport dat gebied binnen OVV gebied licht

   Ander is voor Russisch volk, dat de lanceer locatie stuk westerlijk lag
   Hoewel ook bewezen dat het door sepa's gecontroleerd werd

   joop, je moet wel lezen en niet alleen roeptoeteren

   Verwijderen
  22. joop

   Lees het OVV rapport eens voordat u weer als een dombo overkomt

   Verwijderen
  23. Sodemieter toch op man, er valt met jou geen discussie te voeren.

   Verwijderen
  24. Tja, als u het rapport van OVV niet gelezen heeft valt er geen discussie te voeren

   Het enige wat u doet is roeptoeteren

   Was u vroeger marktkoopman?
   Lopen roeptoeteren; "verse appels, alles 1 euro"
   Kom je thuis zijn ze na 1 dag rot

   Verwijderen
  25. @ LGK

   NIEMAND, maar ik moet me zelf klaarblijkelijk herhalen, heeft z'n primaire radargegevens afgedragen. Daar zijn ze wel toe verplicht volgens de bepalingen van de ICAO en via die gegevens zou, bijvoorbeeld, duidelijk kunnen worden of er wellicht ook gevechtsvliegtuigen in de lucht waren op 17 juli. Ik hoef je dat toch niet allemaal te gaan voorkauwen. . Dus praat niet over die bepalingen alsof ze heilig zijn voor alle betrokkenen. Ze worden geschonden als het zo uitkomt. Als niemand met de gegevens afkomt die het onderzoek vooruithelpt, werken ze dus allemaal dat onderzoek tegen, de Nederlandse overheid incluis.

   Verwijderen
  26. Goh dwag

   Dan toch wel vreemd dat Kremlin de schuld bij UA wilt leggen, maar bewijs hiervoor niet heeft
   Het ultime van Kremlin zou toch zijn primaire radar gegevens

   En hiervan zegt kremlin die niet bewaard te hebben

   Hoe vreemd van Kremlin?
   Of staat er niks op die beelden?

   En NL werkt helemaal niet tegen
   Na een jaar is OVV zelfs naar Moskou gegaan om te vragen of ze info hebben
   Waarom brengt Kremlin dat niet binnen een maand aan bij OVV?
   En waarom niet een paar camara's erbij als Kremlin dit overdraagt?

   Antwoordt zal ik u geven

   Omdat Kremlin helemaal niets heeft wat de schuld richting UA kan schuiven!!

   Verwijderen
  27. @ LGK

   Wat begrijp je niet aan het woord NIEMAND. trol.

   Verwijderen
  28. Kiev heeft het gedaan, 100% zeker. Dat mag niet naar buiten komen. Einde verhaal.

   Verwijderen
  29. Vreemd, in het voorlopige rapport MH-17 staat op pagina 14 het volgende:

   2.5 Luchtverkeersleiding

   2.5.1. Luchtverkeersleidinggegevens

   Voor dit onderzoek werden gegevens van de luchtverkeersleiding verkregen van zowel Oekraïne als de Russische Federatie. De verkregen gegevens betroffen:

   * PRIMAIRE radar opgenomen door Russische stations
   * SECUNDAIRE radar (Security Surveillance Radar / Mode S);
   * ontvangst van automatisch uitgezonden vliegtuiggegevens (Automatic Dependent Surveillance - Broadcast, ADS-B).

   Hoe kan er in het definitieve rapport dan staan dat er van de Oekraïne en Russische Federatie geen PRIMAIRE radargegevens beschikbaar zijn en van de Russische Federatie ook geen SECUNDAIRE radargegevens?

   Onderstaande tabel van pagina 40, definitief rapport.

   https://jalta.nl/wp-content/uploads/2015/10/ovvtabel.png

   Verwijderen
  30. "In maart 2015 reisde de speciale gezant van de OVV, de heer Adriaan Jacobovits de Szeged (oud ambassadeur van Nederland in de VS, maar ook vloeiend in Russisch), naar Oekraïne om de radargegevens te krijgen. Hij kreeg ze niet: de Oekrainers vertelden dat de civiele radar op 17 juli in onderhoud was en dat de militaire radar uitstond op 17 juli."

   NOOT:

   PRIMAIRE RADAR: geeft de aanwezigheid van militair vliegverkeer weer;

   SECUNDAIRE Radar: geven de gegevens van de vliegtuigen die daar met civiele transponders vlogen.

   Er staan dus op zijn minst 2 leugens in het definitieve rapport maar er is meer, er is altijd meer. Het impliceert namelijk dat de drie andere vliegtuigen die bij MH-17 in de buurt er vlogen er helemaal niet gevlogen hebben. Zie het beeld in het voorlopige rapport MH-17 op pagina 12. Het zijn namelijk ingetekende vliegtuigen.

   http://www.onderzoeksraad.nl/uploads/phase-docs/700/8b685254bd8bprem-rapport-mh-17-nl-interactief2.pdf

   Verwijderen
  31. @ Joop

   Heel merkwaardig inderdaad. Wist, op grond van dat voorlopige rapport, ook niet beter dan dat de Russen hun radargegevens allang hadden overgedragen. Nu duikt in het eindrapport opeens die pagina 40 op en neimand wijst op de merkwaardige tegenspraak tussen voorlopig en defintief rapport.

   Niemand maakt z'n primaire radargegevens bekend. Je kan toch niet anders dan constateren dat het publiek niet mag weten wat er nog meer in dat luchtruim vloog op 17 juli. Vraag is dan waarom de Russen aan dat spelletje meedoen. Mijn hypothese is dat een bungelende en chanteerbare UA en NAVO meer waard zijn voor de Russen dan een onthulling van wat er werkelijk is gebeurd.

   Verwijderen
  32. @Dawg,

   Je constatering is juist en met deze gegevens ook mijn vermoedens, die ik vorig jaar al had, dat er gerotzooid is met de radarbeelden van de Dnjepropetrovsk luchtverkeersleiding.

   Verwijderen
  33. Zal Carlos vast gedaan hebben....PROEST!!!

   Verwijderen
  34. Goh wat vreemd

   Rusland heeft ineens geen beelden meer met die su25

   Verwijderen
  35. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   Leg jij mij de contradictie tussen het voorlopige en het definitieve rapport dan even uit met je grote bek, vuile, vieze gore leugenaar die die bent?

   Verwijderen
  36. @Laag Gekwalificeerd Karakter,
   Want ik ben in mijn hele leven nog nooit iemand tegengekomen die zo'n verachtelijk karakter bezit als jij.

   Ken jij Marcel v.d. Berg, Laag Gekwalificeerd Karakter? Dat was ooit ook iemand die de Russen als de boosdoener zag maar hij heeft tenminste nog het karakter en het lef zijn ongelijk toe te geven.

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/dsb-did-not-tell-the-truth-about-the-mh17-reconstruction/

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/russian-federation-never-confirmed-mh17-was-shot-down-by-buk-missile/

   Verwijderen
  37. Alweer een aluhoedjessite....heerlijk hoe dom en voorspelbaar je bent Joopje....ga nu eerst even ECHT je best doen op dit dossier en kom pas terug als je het ECHT kent!! En geloof niet klakkeloos elke aluhoed die je tegenkomt met zijn eigen site....

   Verwijderen
  38. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "Rusland heeft ineens geen beelden meer met die su25"

   Zal ik even voor je uitleggen wat de contradictie tussen die twee rapporten betekent voor het SU-25 verhaal, Laag Gekwalificeerd Karakter?

   Dat die nog springlevend is. Tenslotte stond volgens de Oekraïne de Oekraïense primaire radar uit, die het militaire vluchtverkeer boven Oekraïne controleert en was de secundaire radar in onderhoud.

   Het OVV heeft, zegt het OVV, het voorlopige rapport samengesteld van o.a. de primaire/secundaire radargegevens van zowel Oekraïne als de Russische Federatie. In het definitieve rapport heeft, volgens het OVV, alleen Oekraïne zijn secundaire radargegevens beschikbaar gesteld, terwijl de speciale gezant van de OVV in maart 2015 nota bene in Kiev is geweest om die beelden op te halen maar ze niet gekregen heeft. Hoe kan dit, een voorlopig rapport opmaken waarin je schrijft over de primaire/secundaire radargegevens van zowel Oekraïne als de Russische Federatie te beschikken terwijl je ze niet hebt? Tot overmaat van ramp durft de OVV in zijn definitieve rapport te schrijven alleen over Oekraïense secundaire radargegevens te beschikken terwijl de secundaire radar in onderhoud was.

   En jij vindt het definitieve rapport natuurlijk van grote klasse, dan ben je bij deze dus ontmaskert als een vuile, vieze, gore leugenaar.

   Verwijderen
 22. En daarom durft men niet naar Rusland te wijzen, mietjes als het zijn in Den Haag. Is te gevoelig voor de economie enz...en het zou een nieuwe koude oorlog kunnen veroorzaken. Nou die hebben we toch al, als je Rusland aanwijst als dader ( wat feitelijk ook is aangezien zij het wapen hebben gemaakt dat MH17 fataal is geworden en de strijd hebben aangevangen die MH17 fataal is geworden) dan moet je dat ook kunnen uitspreken, no matter what de consequenties ook zijn. Als daar een over het paard getilde dictator zit die niet eerlijk is en liever de dood van 300 mensen weglacht dan dat hij echt meewerkt maar liever complottheorieën de wereld ingooit, ja jammer dan. Hij durft echt geen wapens in te zetten, geen nucleaire althans. 1 raket deze kant op en Putin heeft er 1000 op zijn Kremlin liggen....en weet hij ook....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kiev heeft het gedaan, 100% zeker. Dat mag niet naar buiten komen. Einde verhaal.

   Verwijderen
  2. Kroel, met deze post laat je echt pas zien dat je totaal nergens verstand van hebt. Den Haag bang voor Rusland? Welke economie? ze hebben toch al die sancties. Den Haag is veel banger voor Amerika want als die roepen: zit en geef pootje, dan zit Rutte op zijn knieën met zijn pootje netjes vooruit.
   En dan het wapen. Omdat zowat alle wapens die er in Oekraïne in omloop zijn door Rusland werden gemaakt zullen dus alle misdaden die met die wapens gepleegd worden in de schoenen van Rusland gelegd worden als leverancier. Nou, dan heeft Amerika wat uit te leggen.
   Dan de A-bom, denk je nu echt dat Rusland 1000 raketten zal doorlaten? Het zal eerder andersom zijn, Amerika ligt plat voor ze zelf kunnen reageren. Als Amerika zo zeker van zichzelf was waren ze allang begonnen. Putin is een slimme strateeg die het westen steeds een stapje voor blijft en dat is iets wat Amerika maar al te goed weet.

   Verwijderen
  3. En hiermee laat Matt zien wat voor een dom hoopje mens het is!! Ga terug naar school, beter gezegd, rot op naar je beloofde land Rusland maar ga niet miepen als je een goelag ingegooid wordt omdat je een eigen mening hebt en die afwijkt van Putin!!! De verhalen hieronder zijn stuitend, het is gewoon dictaturen en nazi's verheerlijkend, sterker nog, de leiders van de Sovjet Unie waren nog erger als Hitler, want in de Sovjet Unie werden meer mensen gedood door hun leider als dat er omkwamen in de oorlogen...

   Verwijderen
  4. Vreemde reactie op mijn post: het lijkt echt op het gekakel van een kip zonder kop.
   En natuurlijk niks inhoudelijks.
   Wie is hier het dom hoopje mens? Ik niet, wel die kakelende kip.
   en als je deze uitspraak dom vind: heb ik van jou afgekeken.
   Je bent het niet eens waard om zielig gevonden te worden.

   Verwijderen
  5. En een nog zieligere reactie van Matt....maar ja, tot meer ben je totaal niet in staat. Keer op keer laat je dat blijken. Maar goed dat je het doet, laat zien met wat voor psychoten we hier te maken hebben!!

   Verwijderen
 23. The End of Communism in Russia Meant the End of Democracy in the West

  Financial totalitarianism has subjugated political power. Emotions and compassion are alien to cold financial totalitarianism. Compared with financial dictatorship, political dictatorship is humane. Resistance was possible inside the most brutal dictatorships. Rebellion against banks is impossible.

  The Western economy is infinitely more planned than the economy of the USSR was ever planned. Bureaucracy! In the Soviet Union 10 to 12% of the active population worked in the country‘s management and administration field. In the US this number is 16 to 20%.

  Soviet totalitarianism created a genuinely multi-cultural and multi-ethnic society. It was the Western democracies that made superhuman efforts to fan the flames of various kinds of nationalism, because they considered the breakup of the Soviet Union as the best way to destroy it. The same mechanism worked in Yugoslavia. Germany had always sought the obliteration of Yugoslavia. United, Yugoslavia could strengthen its resistance. The essence of the Western system is to divide in order to make it easier for the West to impose its laws on all parties, and then act as Chief Justice. There is no reason to assume that this know-how will not be applied in relation to the dismemberment of China in the future.

  Zinoviev is absolutely right that westerners are more brainwashed than Soviet citizens ever were. At least in the Soviet Union people knew to take with a grain of salt what the media fed you. In the US, they take it as the gospel truth. To suggest to an American that western media is biased... well it's like trying to reason with a member of a cult.

  http://russia-insider.com/en/history/russian-thinker-1999the-end-communism-russai-signalized-end-democracy-west-alexander

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, onze maatschappij gaat met een rotvaart richting de controle maatschappij van de sovjet unie en we gaan daar nog veel verder in omdat de controle middelen nu zoveel beter zijn. Geen fijn vooruitzicht.

   Mensen in de sovjet unie waren zich bewust dat de pers gecontroleerd was. In het "vrije westen" moet men daar nog achter komen. Hier achter komen is moeilijker omdat mensen niet beseffen dat het hele msm palet van nieuwsdiensten in handen is van een zionistische anglo amerikaanse corporatistische elite (met wat Europese elite families zoals bv de wallenbergjes en de familie die zich van oranje noemt)

   Verwijderen
  2. Yugoslavie (hetgeen Zuid Slavie betekent; yug = zuid) moest kapot; maar Europa dient verenigt te worden... terwijl die met al hun verscheidenheid meer gemeen met elkaar hadden en hebben, dan de EU landen met elkaar hebben... Vakkundig tegen elkaar opgezet, net als nu in Ukraine gebeurt.

   De brainwash in het westen is inderdaad veel ernstiger, veel structureler en veel dieper dan bij de Russen.

   Verwijderen
  3. Het feit dat er in de Sovjet Unie aardig wat dissidenten waren, zegt ook veel over het denk- en discussie niveau daar: dat was hoog (en is daar nog altijd hoger dan hier);

   Welke dissidenten en/of oppositie hebben we hier na Pim, Pamela en Theo nog? Emile en Greet? Hahahahaha!

   Waar de oppositieleden van de VS zitten, weten we; o.a. in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen en in asiel in Rusland.

   Verwijderen
  4. De sovjet unie heeft er mijn inziens inderdaad voor gezorgd dat onze leiders betere politiek bedreven zodat wij niet communistisch zouden worden. Ja, de sovjet unie zorgde ervoor dat er nooit een wereld dictatuur van de zionistische corporatistische bankiers kon komen. Dankzij Poetin lukt dat nog steeds niet. Rusland biedt nu echt een c.q. het betere alternatief voor Europa !.

   Verwijderen
 24. In the Wake of A321 Disaster, Sharm El-Sheikh Airport Chief Gets Promotion

  http://sputniknews.com/middleeast/20151106/1029675967/Sharm-Airport-Chief-Gets-Promotion.html#ixzz3qhcmjEuy

  Waarom ?. Omdat hij een bom naar een Russisch passagiers toestel heeft toegelaten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wederom is het Poetin die met een vredesvoorstel komt, nu voor Syrië.
  Russia Proposes 7-Point Peace Plan for Syria
  http://www.almanar.com.lb/english/adetails.php?eid=237444&cid=22&fromval=1&frid=22&seccatid=45&s1=1

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Cruelman, wat ben jij toch een verachterlijk subject,het lijkt me dat je boven je toetsenbord zit te spannen ,wanneer kan ik weer eens iets achterlijks schrijven,graag zou ik je ontmoeten en je laten voelen hoe cruel ik wil zijn wat jou aangaat ... enige mutilatie lijkt me op zijn plaats, je vingertjes breken b.v. of een huiselijke lobotomie op jou toepassen lijkt me echt verkwikkend . Domme , domme ,oohh zo domme persoon .Ik denk dat je moeder je al op jonge leeftijd verstoten heeft .

  BeantwoordenVerwijderen