maandag 19 oktober 2015

Grensland: goed; Nieuwsuur: vaag

Iemand gisteren Grensland en Nieuwsuur gezien?

Grensland over Letland, best goed gedaan. Mijn tenen gingen nergens krommen (en dat zegt wat!). Zowel het standpunt van de (behoorlijk nationalistische) Letten als dat van de Russen in dat land werd prima getoond. Prima werk van Jelle.

Daarna kwam Nieuwsuur met Rudy Bouma

Het werd een warrig verhaal. Die opstoppingen bij de blokposten, kwam dat door de Novorossiya zijde? Toevallig net vandaag protest van Novorossiya zijde bij de OVSE met de vraag of de Oekrainers zich bij de blokposten wat minder agressief willen opstellen. HIER

Bewoners van DNR hebben vanochtend geprotesteerd bij de Speciale monitoring groep van de OVSE, met het verzoek de organisatie van de blokposten aan Oekraiense zijde te beoordelen, waar grenswachters systematisch burgerrechten met voeten treden en plaatselijke burgers in elkaar slaan. Bij het protest waren zo'n 500 man aanwezig. Er ontstaan enorme files. Daarover klagen zelfs de mensen die van Oekraine naar DNR willen. De mensen toonden hun ongenoegen over het feit dat Oekraiense grenswachten steeds meer steekpenningen verlangen. Eén van de demonstranten vertelde dat ze het Oekrainese volkslied moesten zingen en wie dat niet kan, wordt in elkaar geslagen. BRON.

Eénzijdig

En dan het verhaal van de zwaar verminkte Maxime, slachtoffer van de rebellen. Ik vond het een warrig verhaal. Mag van mij nog duidelijker. Maar zet er, voor het evenwicht!, dan ook een slachtoffer van het Oekraiense geweld tegenover, zou ik zeggen. Die zijn er volop, daar hoef je niet lang voor te zoeken.

Nu lijkt het of Donbass een grote gevaarlijke chaos is, en dat is niet het beeld zoals wij dat van onze contactpersonen doorkrijgen. Eerder de Oekraiense zijde. En daarover wordt gedaan als dat dat allemaal prima georganiseerd is. "Zelfs een winkeltje bij de blokbost om de mensen van Novorossiya te helpen want alles is zo duur bij hen."

Ook werd mij goed duidelijk waarom die textielfabrikant uit Donetsk zijn spullen niet meer in Oekraine kon verkopen. Aan wie lag dat nou? Allemaal vaag, vaag, vaag.

Ik snap ook niet waarom, met alle respect voor Bouma, die kun je niet verwijten dat hij die taal niet spreekt, maar waarom ze daar niet een Russisch sprekende verslaggever naar toe sturen. Moet allemaal met een vertaalster heen en weer. Dan krijg je dus uiteindelijk zo'n mistig verslag. Naar de VS stuur je toch ook geen correspondent die geen Engels kan?

"Poroshenko haal moordenaars weg van de grens!"

536 opmerkingen:

 1. Een leuk artikel voor de trollen!!! Daar ga je dan met je miljarden bronnen!!!! Hahahahaha!!!!!!!

  "Waar het hier evenwel om gaat is dat uit WETENSCHAPPELIJK onderzoek keer op keer BLIJKT dat de GELOOFWAARDIGHEID van de WESTERSE PERS almaar AFNEEMT. Door de opkomst van internet heeft de COMMERCIËLE PERS haar MONOPOLIE op de BERICHTGEVING VERLOREN en daarmee de GREEP op de WAARHEIDSBEPALING. Een groeiende groep burgers krijgt nu INFORMATIE die voorheen door de massamedia werd VERZWEGEN. Bovendien kan de ZOGEHETEN VRIJE PERS NIET langer meer exclusief BEPALEN in welke context het NIEUWS dient te worden GEÏNTERPRETEERD."

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/10/andreas-kouwenhoven-mainstream_18.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahaha!!!!!!!

   http://www.naturalnews.com/051617_global_warming_hoax_counterfeit_science_climate_change.html

   http://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2015/10/get-attachment-461.jpg

   Verwijderen
  2. Je geeft zelf het goede voorbeeld.

   Je kan idd beter bloggers volgen zoals Bellingcat en Ukraine@war
   En natuurlijk de vele ltwitteraars
   (zo wisten we al binnen een uur waar de SAM gelanceerd was die MH17 neerhaalde)
   Dit geeft een veel beter beeld van de waarheid

   Vergelijk dat eens met Rusland
   Daar is er bijna alleen 'commerciële pers'
   Een blogger dient zich te registreren
   Kremlin probeert nog steeds controle over nieuws te houden

   Verwijderen
  3. Ach laat Joop maar, hij is gewoon te dom om een eigen mening te hebben en laat zich liever leiden door paranoïde psychopaten die achter elk grassprietje een complot zien. Blik is ook zo iemand want hij haalt wel mijn comments weg maar niet die van paranoïde psychopaat Joop!!

   Verwijderen
  4. "Blik is ook zo iemand want hij haalt wel mijn comments weg maar niet die van paranoïde psychopaat Joop!!"

   Ook dat is weer een leugen van het Kroelemannetje1974!!!

   Zie je nu wat ik bedoel, @LGK?

   Hahahahaha!!!!!!!

   Verwijderen
  5. Nee hoor, ik lieg niet, maar jij doet het constant. En als je het niet liegt dan verzin je het ter plaatse....bijna nog erger!!

   Verwijderen
  6. jooop heeft al bewezen dat hij alleen maar leugens post

   Wil je inhoudelijk ingaan op de post is hij niet thuis

   Zegt al genoeg

   Verwijderen
 2. "Je kan idd beter bloggers volgen zoals Bellingcat en Ukraine@war"

  Nee @LGK, dan sta je weer aan de verkeerde kant van de streep. Bellingcat, Ukraine@war en twitteraars zijn géén betrouwbare bronnen.

  "(zo wisten we al binnen een uur waar de SAM gelanceerd was die MH17 neerhaalde)"

  Zoals twitteraar 'WowihaY', alias van Vladimir Djukov, die de fake rookpluim van de BUK de wereld instuurde en waar Bellingcat dankbaar gebruik van heeft gemaakt om desinformatie te verspreiden. Daarnaast bestaat er geen enkel bewijs over de locatie vanwaar er een BUK is afgevuurd (als er al überhaupt een BUK is afgevuurd) anders had de DSB dat wel in haar rapport opgenomen.

  "Dit geeft een veel beter beeld van de waarheid"

  O, is dat zo? Als ik alleen al naar jou kijk dan komt er weinig waarheid uit die vingers, wat daar dan ook de oorzaak van mag zijn.

  "Vergelijk dat eens met Rusland
  Daar is er bijna alleen 'commerciële pers'"

  Dan is de Russische pers dus vrijer dan die in het westen en dat maakt het artikel van Stan van Houcke ook wel duidelijk.

  "Een blogger dient zich te registreren"

  Ik heb mij ook bij Google moeten registreren om hier te kunnen reageren en Coogle wordt weer gecontroleerd door....vul het zelf maar in.

  "Kremlin probeert nog steeds controle over nieuws te houden"

  Hoe Mark Rutte een opiniestuk op Joop wilde verwijderen

  ‘Ha Mark...’

  ‘Wat flik jij mij nou?’ Wat is dat voor idioot stukje op die website? Waar haal je die onzin vandaan? Dat stuk moet eraf en daar ga jij voor zorgen.’ Een vloek volgde.

  ‘Dat stuk moet onmiddellijk van die website, want anders zie je mij voorlopig niet bij dat programmaatje van je.’

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/17245_hoe_rutte_een_opiniestuk_op_joop_wilde_verwijderen/

  Ik moet kostelijk om jou lachen, @LGK!  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook om jou Joop, met je leugens en verzinsels en je dwaalsporen waar jijzelf misschien nog intrapt maar iemand met een beetje verstand al niet. Heerlijk hoe jij je keer op keer voor paal zet hier. En ik probeer je nog te beschermen door het aan te wijzen maar in plaats van je koers te verleggen ga je gewoon op je eigen domme complotmanier door waarmee je dit blog definitief de afgrond intrekt!! Ga vooral zo door Joop!!

   Verwijderen
  2. Hahahahaha!!!!!!!

   Verwijderen
  3. Samenvatting

   Gekaufte Journalisten

   Auteur: Udo Ulfkotte


   Alle productspecificaties

   Journalisten manipulieren uns im Interesse der Mächtigen

   Haben auch Sie das Gefühl, häufig manipuliert und von den Medien belogen zu werden? Dann geht es Ihnen wie der Mehrheit der Deutschen. Bislang galt es als »Verschwörungstheorie«, dass Leitmedien uns Bürger mit Propagandatechniken gezielt manipulieren. Jetzt enthüllt ein Insider, was wirklich hinter den Kulissen passiert.

   Der Journalist Udo Ulfkotte schämt sich heute dafür, dass er 17 Jahre für die Frankfurter Allgemeine Zeitung gearbeitet hat. Bevor der Autor die geheimen Netzwerke der Macht enthüllt, übt er konsequent Selbstkritik. Er dokumentiert hier zum ersten Mal, wie er für seine Berichterstattung in der FAZ geschmiert und die Korruption gefördert wurde. Und er enthüllt, warum Meinungsführer tendenziös berichten und wie der verlängerte Arm der NATO-Pressestelle Kriege medial vorbereitet. Wie selbstverständlich wurde auch der Autor in die Netzwerke amerikanischer Eliteorganisationen aufgenommen, erhielt im Gegenzug für positive Berichterstattung in den USA sogar eine Ehrenbürgerurkunde.

   In diesem Buch erfahren Sie, in welchen Lobbyorganisationen welche Journalisten vertreten sind. Der Autor nennt Hunderte Namen und blickt auch hinter die Kulissen jener Organisationen, welche unsere Medien propagandistisch einseitig beeinflussen, etwa: Atlantik-Brücke, Trilaterale Kommission, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute und Institut für Europäische Politik. Enthüllt werden zudem die geheimdienstlichen Hintergründe zu Lobbygruppen, die Propagandatechniken und die Formulare, mit denen man etwa bei der US-Botschaft Fördergelder für Projekte zur gezielten Beeinflussung der öffentlichen Meinung in Deutschland abrufen kann.

   Wenn die CIA vorgibt, was geschrieben wird

   Können Sie sich vorstellen, dass Geheimdienstmitarbeiter in Redaktionen Texte verfassen, welche dann im redaktionellen Teil unter den Namen bekannter Journalisten veröffentlicht werden? Wissen Sie, welche Journalisten welcher Medien für ihre Berichterstattung geschmiert wurden? Und haben Sie eine ungefähre Vorstellung davon, wie renommierte »Journalistenpreise« vergeben werden? Da geht es im Hintergrund zu wie bei den einstigen Ehrungen der »Helden der Arbeit« in der früheren DDR - da wird Propagandaarbeit ausgezeichnet. Vom Journalisten zum Propagandisten ist es nicht weit. Wenn Sie dieses Buch gelesen haben, werden Sie unsere Zeitungen mit ganz anderen Augen sehen, den Fernseher öfter einfach abschalten und auch wissen, was Sie dem Radio noch glauben können: fast nichts. Denn Ulfkotte schreibt auch penibel auf, welcher Sender welcher politischen Partei gehört und welche Journalisten wie beeinflusst werden. Sie erkennen, wie Sie manipuliert werden - und Sie wissen, von wem und warum. Am Ende wird klar: Meinungsvielfalt wird jetzt nur noch simuliert. Denn unsere »Nachrichten« sind häufig reine Gehirnwäsche.

   Is het je nu duidelijk, @LGK? En kom niet aan met complotjes want dat begint afgezaagd te worden.

   Verwijderen
  4. joop

   U laat weer ens zien er niets van te begrijpen

   "(als er al überhaupt een BUK is afgevuurd) anders had de DSB dat wel in haar rapport opgenomen."

   dat is niet aan OVV, dat is aan OM

   Verwijderen
  5. "dat is niet aan OVV, dat is aan OM"

   Sorry joh maar dan heb jij het niet begrepen, want waarom wijst het OVV dan wel een gebied aan vanwaar de BUK is afgeschoten, dat hadden zij dan ook aan het OM over moeten laten, het is namelijk een 'Plaats Delict'?

   Begrijp je het, @LGK?

   Verwijderen
  6. "Ik heb mij ook bij Google moeten registreren om hier te kunnen reageren en Coogle wordt weer gecontroleerd door....vul het zelf maar in."

   Ohja????
   Heeft u moeten aantonen bij Google wie u werkelijk bent?????
   ID of paspoort moeten overleggen

   Dat moet in Rusland wel

   'commerciële pers'"

   Dan is de Russische pers dus vrijer

   En aanhalingstekens snapt u ook al niet
   Hoe kunt u dan waarheid van leugen onderscheiden?

   Verwijderen
  7. @LGK,

   Mooi, dus je bent het met mij eens dat je uit je nek zit te lullen.

   "Ohja????
   Heeft u moeten aantonen bij Google wie u werkelijk bent?????
   ID of paspoort moeten overleggen"

   Oh nee, @LGK heeft nooit van IP-adressen gehoord, dan heb je geen ID of paspoort nodig!!!

   "En aanhalingstekens snapt u ook al niet"

   Het waren geen aanhalingstekens, maar ik begreep je wel. Plaats nog eens een linkje van The Moscow Times.

   Verwijderen
  8. Nog steeds niet begrijpen wat OVV doet en OM

   In het rapport staat ook dat het gebied waarvan Kremlin denkt waar de buk is afgeschoten een stuk kleiner is dan wat OVV zegt

   Waarom maakt Kremlin gebied kleiner???

   Ps is binnen gebied wat OVV publiceerde

   PS IP adres is zo te omzeilen
   Dus weer roeptoeteren wat joop doet

   Verwijderen
  9. "Nog steeds niet begrijpen wat OVV doet en OM"

   O, ik begrijp héél goed wat het OVV en het OM doen, nu jij nog.

   "Waarom maakt Kremlin gebied kleiner???"

   Waarom neemt het OVV deze aanbeveling niet in haar rapport op?

   "Ps is binnen gebied wat OVV publiceerde"

   Dus?

   "PS IP adres is zo te omzeilen
   Dus weer roeptoeteren wat joop doet"

   Niet bij Google, nitwit. En stop er eens mee te doen dat je slimmer bent dan een ander, je bent het namelijk niet.

   Verwijderen
  10. LOL

   "O, ik begrijp héél goed wat het OVV en het OM doen, nu jij nog."

   U liet zonet zien het niet te begrijpen
   OVV doet geen uitspraken over wie schuldig zou kunnen zijn

   Leg me dan eens uit waar juridisch gezien OVV ophoud en OM begint?

   Ik kan het wel doen maar u geeft zojuist aan het heel goed te weten

   Dus ben ik benieuwd naar uw uitleg

   PS
   "Niet bij Google, nitwit."
   En ook geen verstand hebben van internet
   LOL

   Verwijderen
  11. "U liet zonet zien het niet te begrijpen
   OVV doet geen uitspraken over wie schuldig zou kunnen zijn"

   Dan laat je wederom blijken er niets van begrepen te hebben.

   "Leg me dan eens uit waar juridisch gezien OVV ophoud en OM begint?"

   Ook al geen verstand van het technische en het criminele aspect, @LGK?

   "En ook geen verstand hebben van internet"

   Meer dan jij denkt en daarom kan ik je met vol vertrouwen een nitwit noemen.


   Verwijderen
  12. Roeptoeter Joop. Je kan geen antwoord geven he?? Tja je bent als trol alleen opgeleid om desinformatie te geven en verwarring te zaaien. Echt een eigen antwoord geven is veeeeeeeeel te moeilijk!!! Heb eigenlijk enorm medelijden met je....alleen maar truukjes herhalen en niks zelf mogen doen, eigenlijk ben je dus gewoon een slaaf die wat truukjes moet doen van zijn baas (bazen) en niet meer mag.

   Verwijderen
  13. "Roeptoeter Joop."

   Hahahahaha, ga toch weg lulhannes die je bent. Jij wekt alleen maar de lachspieren in mij op.

   Verwijderen
  14. Ach kijk, hij weerspreekt alleen het roeptoeter zijn. Dus de rest is waar?? Dan het roeptoeter zijn ook....echt waar wat een droeftoeter ben je ook....je verraad jezelf alleen maar meer en meer...als Blik je nu nog laat staan weet ik helemaal dat dit een trollensite is!!

   Verwijderen
  15. "Ach kijk, hij weerspreekt alleen het roeptoeter zijn."

   Nee, was ruimtebesparing!!!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  16. Jammer dat joop nooit iets onderbouwd

   Dit kwalificeert hem gelijk tot roeptoeter

   Op inhoudelijke vragen gaat hij niet in

   Verwijderen
  17. Nee geen ruimtebesparing, dat doe je bewust! Omdat je simpelweg niks weet en niet met zulke vragen om kan gaan!! Laat staan daar iets in de richting van een antwoord op kan formuleren of verzinnen. Complotten en leugens verzinnen en formuleren ben je een kei in, maar een simpel antwoord op een simpele vraag is te veel van het goeie....

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lol

   Een hittezoekende raket is iets anders dasn een buk systeem

   Verwijderen
  2. LOL,

   Maar je hebt ook andere raketten!!!

   LOL

   Verwijderen
  3. In een bad trip van Joop denkt hij echt dat je met raketjes van Ola kan schieten....dat zal het zijn!! Verder komt deze nitwit niet met denken want hij pent alles over van aluhoedjessites en propagandasites rechtstreeks uit Rusland. Zelf denken kan hij niet !!

   Verwijderen
  4. @knip,
   Bent u familie van Karel Knip ?. De wetenschapsjournalist van de nrc.
   Hij vertegenwoordigt het officiële verhaal wat wij moeten geloven.

   Verwijderen
  5. "En welke zijn dat dan?"

   Dat heb ik je al eens eerder uitgelegd, maar dat was kennelijk aan dovemansoren gericht.

   Verwijderen
  6. Nee, dat heeft u niet

   U heeft geen enkele keer laten blijken verstand te hebben van wapen systemen

   Dus doe nog eens een poging
   Anders is het weer roeptoeteren

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. "Nee, dat heeft u niet"

   Ja hoor, dat heb ik wel en jij gedraagt je nu als een Bellingcat.

   Verwijderen
  9. knip snapt net als Joop ook al niks van wapensystemen en de waarheid spreken. Zelfs als iedereen in de wereld nu officieel zegt dat het een BUK is geloven zij nog in SU25, UFO en andere verhaaltjes, zolang je hun geliefde pro-Rusland rebellen en/of Russische soldaten maar niet aanvalt!!

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. "...zolang je hun geliefde pro-Rusland rebellen en/of Russische soldaten maar niet aanvalt!!"

   Dat durft ook niemand, nitwit die je er bent. Wat ben jij toch voor een oetlul, kan je dat misschien eens uitleggen?

   Verwijderen
  12. Jij snapt echt niks he??? We moeten alles voorkauwen, uitleggen, je tig keer leren en voorzeggen en dan nog weet je niet wat er geschreven staat. Wie is er dan de nitwit?? Om over oetlul maar te zwijgen, maar ja, je hebt geen eigen mening, geen ballen, niks!! Je legt nooit iets uit, geeft nooit antwoord, laat zien totaal niks te snappen...jij bent de ultieme trol!!

   Verwijderen
  13. "Jij snapt echt niks he???"

   Ik snap dat jij een oetlul bent, dat is voor mij goed genoeg.

   Verwijderen
  14. Dank je wel, je laat nu definitief zien dat je een trol bent en hier dus niks te zoeken hebt. Blik lees je mee??

   Verwijderen
  15. Ja, Blik leest mee en die laat mijn reacties staan en die van jou verwijdert hij.

   Verwijderen
  16. Zegt ook genoeg over Blik dan dat hij de ware trollen laat staan.....

   Verwijderen
  17. LOL

   joop de trol is op dreef

   Hoeveel rublu zou hij vanavond verdeint hebben???

   Verwijderen
  18. En wederom weer geen inhoudelijke reactie van joop

   Veel roeptoeteren maar nooit iets onderbouwen.....

   Verwijderen
 4. Een hoopvol artikel van Paul Craig Roberts.....hoewel?

  "Western civilization is in collapse. Every public and private institution in every western country, with the sole exception of Iceland, is corrupt. Government at every level is corrupt. The courts and judicial systems are corrupt. Justice is nonexistent. The financial systems are corrupt. The media is corrupt. The corrupt corporations continue to maximize their profits by destroying the environment and by replacing domestic workers with foreign ones. The income and wealth continues to gravitate to the One Percent."

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/10/19/whatever-happened-to-sex/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. If you enter Syrian airspace.....

  http://en.mehrnews.com/news/111158/Russian-warplanes-intercept-Israeli-fighters-in-southern-Syria?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The Russian army asserts its superiority in conventional warfare
  http://www.voltairenet.org/article189043.html

  De amerikanen kunnen niets doen tegen de Russische oorlogsvoering in Syrië.
  Zbig wil de russen ontwapen (lees vernietigen) in Syrië. Dream on oude demente psychopaat.

  Rusland schiet gewoon door dat peperdure Amerikaanse raketschild heen. LOL Amerikanen geven 10x meer aan defensie uit dan de russen, maar ze staan schaakmat op het oorlogsveld.
  De zionistische anglo Amerikaanse centrale bankiers verliezen voor het eerst sinds tweehonderd jaar het centrum op het geopolitieke schaakbord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   Schitterend bericht, niet?

   Verwijderen
  2. Waarom zijn die Amerikaanse wapens zo duur? Waarom wordt er sinds 9/11 $8 triljoen uit het Pentagon vermist? Aan wiens vingers blijven die $$ kleven?

   Verwijderen
  3. @Joop,
   Prima bericht wat mij betreft.
   De russen zijn nu de good guys. Ze ruimen de terroristen op in Syrië en ze ruimen de nationalisten/fascisten op in Oekraïne. (allebei proxy's van de centrale bankiers).

   Waarom wordt er sinds 9/11 $8 triljoen uit het Pentagon vermist? Aan wiens vingers blijven die $$ kleven?
   Militaire industriële complex en de centrale bankiers oligarchen. Die hebben nooit genoeg.

   Verwijderen
  4. Belgische econoom, jurist en analist weet het zeker. Er komt in de fascistische staten (niet de bevolking, wel de leiders) hyperinflatie. Geen NIRP, waar ik ook niet aan denk. Er is al negatieve rente doordat de inflatie groter is dan de rente. Dat verschil zal alleen maar toenemen in de loop der tijd.

   Economist Warns of Hyperinflation in the U.S. "Yes it can happen" - Thibaut Lepouttre Interview
   https://www.youtube.com/watch?v=goQLlIrcxhc

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   "Prima bericht wat mij betreft."

   Wat mij betreft ook, niets mis mee.

   "De russen zijn nu de good guys."

   Bij de Nederlandse overheid is het angstvallig stil, alleen leek het hen niet verstandig om hun F-16's tegenover meer geavanceerde Russische jagers te plaatsen omdat het luchtruim boven Syrië dan te vol wordt (LOL). Ik las ergens ook iets dat de Russen met Europa een basis op de maan willen vestigen? Worden ze eindelijk wijs hier?

   Ik denk ook dat er een hoop Pentagon $$ verhuizen naar een staat in het Midden-Oosten die mee mag doen met het Europees kampioenschap voetbal. Hoever reikt Europa eigenlijk?

   Verwijderen
  6. Verder is die cocaïne en GHB/XTC en heroïne mix wel goed voor je?? Want als je dit uit je mond kunt raaskallen ben je OF flink aan de drugs OF gewoon knettergek OF een combi van die 2. Joop kennende is het een combi en neemt hij een flinke dosis drugs voor elk complot wat hij hier ter plekke verzint met wat aluhoedjessites in de aanslag mochten de drugs niet meer werken....

   Verwijderen
  7. @Cruelman1974,

   Jouw reacties worden alleen nog maar voor kennisgeving aangenomen. Het heeft niets inhoudelijks en heeft kennelijk alleen maar te maken met geestelijke frustraties die zich in jouw hoofd voordoen.

   Verwijderen
  8. Je beschrijft nu je eigen reacties en duikt weer weg voor je eigen verantwoordelijkheden, wat je hier constant doet!! Wees eens een vent en toon ballen en zeg gewoon dat je een aluhoedje en Kremlintrol bent, want uit alles blijkt dat al, alleen heb je zelf de ballen niet om het toe te geven!!

   Verwijderen
  9. O vertel eens, wat zijn volgens jou MIJN verantwoordelijkheden, klootzakken als Cruel en LGK achterna lopen?

   Verwijderen
  10. Mij hoef je niet achterna te lopen, hoop dat je een eigen mening hebt en eigen geweten. Maar aangezien je constant terroristen, massamoordenaars en verkrachters hier loopt te verdedigen gok ik zo van niet. Maar ja, erg slim ben je ook al niet want nog nooit heb je 1 vraag naar behoren kunnen beantwoorden, zelfs al waren ze zeer simpel.....

   Verwijderen
  11. O, dus ik moet jouw mening wel achterna lopen!

   Verwijderen
  12. Nee gewoon een simpele vraag beantwoorden!~!! Maar lezen is ook al niet je sterkste kant dus hoef nooit een antwoord van je te verwachten. Maar dat kan ook niet want je bent een professionele trol en die doen alleen aan desinfo verspreiden en herrie schoppen. Slaaf zijn van een baas of bazen die je opdracht geven om vooral geen antwoord te geven, moet je wel enorm stom voor zijn en absoluut geen geweten en eigen mening. Wie is er nu de nitwit??

   Verwijderen
  13. "Nee gewoon een simpele vraag beantwoorden!"

   Die heb ik net beantwoord!! Jij wilt dat ik net zo'n lulhannes als jij wordt!!!!

   Dat doe ik dus niet, dat is mijn eigen mening!!!

   Lulhannes die je er bent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Verwijderen
  14. Weer een inhoudloze reactie van joop

   De roeptoeteren joop is op dreef
   Maar niks onderbouwen

   Verwijderen
  15. Mening van niks dus en zoals gewoonlijk weer een antwoord van niks. Joop geef nou gewoon toe dat je een trol bent die van toeten noch blazen weet en hier gewoon zit om de boel in de fik te steken en flink onrust te stoken. Voor een goeie discussie of vragen beantwoorden zit je overduidelijk niet hier!!

   Verwijderen
 7. Ondertussen bij de fascistische staten
  Chicago Cops Have “Disappeared” More than 7,000 People at Secret Interrogation Warehouse

  Grrrr....................Wanneer worden die amerikanen eens betrokken met hun medemensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit was het opmerkelijke nieuws van maandag 19 oktober 2015.

  - Britse journaliste hangt zichzelf op op Turks vliegveld, toevallig stond de beveiligingscamera UIT. Voor wie het geloven wil.

  - Franse straaljager betreedt Zwitsers luchtruim om een Russisch toestel met diplomaten gedag te zeggen. Voor wie het geloven wil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de crash van de GermanWings Airbus waren ook geruchten van een Franse straaljager. Uiteindelijk hebben zij er maar van gemaakt dat de co-piloot op de heenweg 5 proef duikvluchten heeft gemaakt (had hij geluk dat ik niet de captain was, want ik had hem een schop onder z'n ballen gegeven) en op de terugweg crashed hij het vliegtuig in de bergen (als ik de captain was geweest en weet wat hij op de heenweg heeft geflikt dan had ik mijn plasje wel even opgehouden).

   Verwijderen
  2. - Franse straaljager betreedt Zwitsers luchtruim om een Russisch toestel met diplomaten gedag te zeggen. Voor wie het geloven wil.

   Tsja, we leven in tijden van politieke hoogspanning. Uiteindelijk storm in een glas water. Slechte communicatie leidt altijd tot misverstanden en aannames.

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   "Tsja, we leven in tijden van politieke hoogspanning. Uiteindelijk storm in een glas water. Slechte communicatie leidt altijd tot misverstanden en aannames."

   Of een "False Flag"!

   Verwijderen
  4. Alleen aluhoedjes hebben het over False Flags...rara wie verzinnen ze en waarom komen ze nooit uit?? Goed zo...de aluhoedjes zelf...en ze verzinnen alles om hun fantasietjes maar geloofwaardig te maken, of het nou uitkomt of niet!!

   Verwijderen
  5. Werkelijk weer een verzameling waar Grim niet aan kan tippen hier

   PS
   Was een Zwiters vliegtuig
   Maar ga zo door joop met jezelf belachelijk te maken

   Ik wacht nog op een paar inhoudelijke reacties

   Verwijderen
  6. Kan je lang op wachten LGK, wacht al maanden op inhoudelijke antwoorden van Joop, maar enigste wat je krijgt is verwijten, scheldpartijen, vloeken, retorische vragen, dwaalsporen enz....alles behalve een goed geformuleerd antwoord. Kortom hij weet van toeten noch blazen en zit hier alleen maar de trol uit te hangen, en doet zeer goed zijn best om zoveel mogelijk desinformatie te verspreiden en zijn scheldwoordenverzameling met ons te delen.

   Verwijderen
 9. FSA RPG Shooter Gets SAA Sniper Headshot with ( Slow Motion)
  https://twitter.com/Ibra_Joudeh/status/656128053664460800

  Zo zie ik het graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. When the going gets tough, the tough gets going!

   Verwijderen
 10. BANG!!!

  "Combined in their release this week, the two Dutch organizations (OVV en NLR) and the two Dutch reports claim that a Russian-made Buk missile of the 9M38 model series, armed with warhead type 9N314M, was fired at MH17, exploding to the left of the aircraft at about two metres from the cockpit.

  ...........

  According to the DSB report, shrapnel killed the crew in the cockpit, and three pieces of shrapnel, characteristic of warhead type 9N314M , were found in the bodies of the pilot and co-pilot. No crew member or passenger in the aircraft, outside the cockpit, was struck by this shrapnel, according to the DSB.(the only evidence for the source of the three metal fragments turns out to be a classified military secret of the Dutch Ministry of Defence.0

  .........

  Questioned today for the source of its evidence for the firing of the 9M38 or 9M38M1 model missile , and for the detonation of the 9N314M warhead, NLR spokesman Jan Venema said the NLR will not disclose how, and from what source, it had obtained the missile and warhead data for its detonation and shrapnel testing, and for the conclusions it has reported.

  .............

  Almaz-Antei has reported several times in public this week that the 9N314M warhead cannot be operated from the 9M38 missile series. The two cannot be connected electronically, according to the missile manufacturer. In addition, Almaz-Antei has confirmed that in the warhead types containing the distinctive shrapnel — the Russians are calling this “I-beam”, the Dutch “bowties” and “butterflies” — there are approximately 7,800 elements in total. Of this number, not less than a third, or 2,600 fragments, are of the bowtie type, again according to the manufacturer. If the DSB and its consultant analysts are all telling the truth, the identification of just three in the cockpit crew’s bodies, and one other fragment in the cockpit wreckage, is inexplicable. Almaz-Antei says its computer modelling, as well as its physical blast simulation, make this impossible.

  ...........

  Asked today to explain how the evidence of Almaz-Antei that the missile model and the warhead type cannot be combined operationally and fired together, Venema said NLR is prohibited from answering questions by an agreement with the DSB."

  http://johnhelmer.net/?p=14340

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat ligt bij OM

   En Almaz heeft zelf al toegegeven dat het een 9N314M was

   Maar voor 'publiek' draait Almaz zijn verhaal

   Verwijderen
  2. Ohhh

   Dus de buk is ingeslagen onder een andere hoek dan wat OVV zegt en dan kunne er geen schrapnel in lichamen zijn volgens Almaz??

   LOL

   Verwijderen
  3. @LGK

   "If the DSB and its consultant analysts are all telling the truth, the identification of just three in the cockpit crew’s bodies, and one other fragment in the cockpit wreckage, is inexplicable."

   'Just three'. Dat betekent 'slechts drie', LGK. Dat is een beetje onmogelijk volgens Almaz-Antei als er een hagel van 2.600 bowtie elementen op een afstand van een paar meter richting Boeing afkomt.

   De herkomst van die drie deeltjes is dan ook nog eens een keer een staatsgeheim.

   Verwijderen
  4. John Helmer = Kremlin trol, net als jullie, dus totaal niet serieus te nemen. Zijn site staat bol van de fouten, aannames en complete verzinsels....eigenlijk net deze site dus....niet serieus te nemen dus...NEXT!!

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   "De herkomst van die drie deeltjes is dan ook nog eens een keer een staatsgeheim."

   Jeroen Akkermans, besmet bewijs dus.

   Verwijderen
  6. "Dus de buk is ingeslagen onder een andere hoek dan wat OVV zegt en dan kunne er geen schrapnel in lichamen zijn volgens Almaz??"

   Nee, dat zegt Almaz niet, doe nog een poging.

   Verwijderen
  7. @ Joop

   "De herkomst van die drie deeltjes is dan ook nog eens een keer een staatsgeheim.

   Jeroen Akkermans, besmet bewijs dus."

   Wie zegt dat?

   Feit is dat klaarblijkelijk autopsieresultaat klaarblijkelijk als een staatsgeheim wordt geclassificeerd. Dat is, zachtjes gezegd, opmerkelijk te noemen. Wringt bovendien zijn met nationale wetgeving van een land als Australie, die vereist dat de doodsoorzaak bekend wordt gemaakt. Helms gaat in een aantal andere artikelen in op het 'probleem' dat uit Australische lijkschouwingsrapporten blijkt dat er geen/onwaarschijnlijk weinig BUK-deeltjes zijn aangetroffen in de lichamen van de passagiers en dat het geheimhouden van de doodsoorzaak van passagiers wringt met de Australische wetgeving.

   Verwijderen
  8. @Dawg,

   "Wie zegt dat?"

   Ik. Jeroen Akkermans is de enige geweest die ik met shrapnel heb zien lopen zeulen, in de U.K. heeft laten analyseren bij Jane's en hij zal het later wel doorgespeeld hebben naar het OVV. Over hoeveel stukjes shrapnel heeft het DSB rapport het ook alweer, 3 toch? Wel, hieronder in de link zijn er al 2. Moeten wij de DSB geloven dat er 120 fragmenten uit een lichaam zijn gehaald? Als je zo transparant bent als dat je zegt, laat die 120 fragmenten dan maar zien. Zien is geloven.

   Daarnaast heb ik het regelmatig gehad over Dr. David Kelly, zijn autopsierapport ligt voor 70 jaar achter slot en grendel en mag ook niet door zijn vrouw worden ingezien en dat allemaal omdat hij zelfmoord heeft gepleegd?

   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/buk-raket-bewezen-fotos-videos-en-analyses

   "Feit is dat klaarblijkelijk autopsieresultaat klaarblijkelijk als een staatsgeheim wordt geclassificeerd."

   Verwijderen
  9. Ach ja, dombo's die vanaf hun toetsenbordje denken onderzoeker te zijn en niks weten van internationale regels. Heerlijk hoe jullie keer op keer door de mand vallen maar ook keer op keer weer dezelfde fouten maken. En dan opvallend stil te zijn omdat jullie weten fout te zitten of je wordt getrakteerd op een scheldkanonnade waar de honden nog geen brood van lusten. Wat zal het deze keer zijn??

   Verwijderen
  10. "Wat zal het deze keer zijn??"

   Misschien een wilde analyse van een kroelmannetje, maar die verschuilt zich liever achter de DSB.

   Verwijderen
  11. En alweer geen inhoudelijk antwoord, zoals we onderhand kennen van onze Joop. Alleen wat roeptoeteren en lege zinnen produceren. Ik verschuil me niet achter de DSB, verre van. Maar jij gelooft nog steeds dat er vliegtuigjes op MH17 geschoten hebben, iets wat door zowel het JIT als het OVV als ook Rusland naar het land der fabelen is verwezen. Maar toch gaat oppercomplotter Joop gewoon door met zijn fantasieverhaaltjes, gebaseerd op klinkklare leugens!!

   Verwijderen
  12. "Ik verschuil me niet achter de DSB, verre van. ...iets wat door zowel het JIT als het OVV als ook Rusland naar het land der fabelen is verwezen."

   Hahahahaha, kroeligmannetje verschuilt zich niet alleen achter de DSB maar ook nog achter het JIT en Rusland heeft het vliegtuigverhaal helemaal niet naar de prullenbak verwezen. Waar heeft het Russische MoD gezegd dat het geen SU-25 was? Graag een linkje van één van je miljarden bronnen!

   Verwijderen
  13. Ach ja Joop, ga jij maar lekker verder met liegen en bedriegen, staat je goed. Heb je niet anders leren kennen. Heb jou ook al honderden keren gevraagd voor bewijzen van je SU25 theorie....en heb ik die gekregen?? Nee nooit, tot op de dag van vandaag niet. En mijn bronnen en bewijzen?? Miljarden en overdadig in de msm aanwezig, je kan op bijna elke site kijken en je ziet wel iets over MH17. Doe zelf maar eens iets voor de verandering, iets nuttigs bedoel ik dan. Dat geroeptoeter en complotteren van je ben ik meer als zat. EN je toont er totaal geen respect mee richting nabestaanden en slachtoffers, maar dat had je al nooit. Liever verschuil jij je achter de daders en juich je die toe in plaats van de waarheid te willen zien!!

   Verwijderen
  14. Kom maar op met je linkje, ik wacht met smart.

   Hahahahahaha!

   Verwijderen
  15. Zoals ik al zei, die liggen voor je neus. Dat jij je neus er voor optrekt is jouw fout!! Maar aangezien jij ook nog tig antwoorden en links en dergelijke moet geven geef ik jou voorrang, zo'n gentleman ben ik wel. Maar ik vrees dat ik er een jaar op moet wachten, net als de eerste keer dat ik je netjes iets vroeg. Maar ja, dat is trollen eigen, veel eisen van anderen maar zelf niks (kunnen en willen) produceren....je valt keer op keer door de mand jochie maar ga vooral weer door, kunnen wij weer lachen om jouw hysterische gelach en gehuichel en gelieg....

   Verwijderen
  16. Tsja, het laatste woord over de oorzaak van het neerkomen van MH17 is nog niet gezegd en dat gaat pas ophouden als de volledige waarheid boven water is gekomen. Net als dat de conspiracacies over 9/11 niet verdwijnen zolang niet de volledige waarheid boven komt.

   Verwijderen
  17. In beide gevallen lopen er nog onderzoeken dus voorbarig om daar nu al conclusies aan te verbinden. En zowel jij als ik weten ook wel dat 100 % van de waarheid die bovenkomt een utopie is....maar ik neem al genoegen met 90%, dus dat je een duidelijke dader en motief hebt...alle details en al zullen nooit helemaal bovenkomen,helaas...

   Verwijderen
  18. "Zoals ik al zei, die liggen voor je neus."

   Ik zie niets, niet één enkele link van jouw miljarden bronnen die zegt dat het Russische MoD de vliegtuigoptie in de prullenbak heeft geflikkerd. Wederom zit je dus weer uit je nek te lullen.

   Verwijderen
  19. Jij WIL niks zien, dat is het probleem bij jou!! Alleen je eigen complotten (oftewel leugens en fantasieloze verhaaltjes) geloof je nog, en die vanuit Rusland en op aluhoedjessites. De realiteit wil je niet geloven, omdat je teveel in je eigen fantasialand wil zitten. Prima, maar miep dan niet als een kind dat zijn zin niet krijgt. Ga fijn in je eigen fantasieland spelen en kom hier niet de volwassenen lastig vallen!!!

   Verwijderen
  20. Je zit uit je nek te lullen en dat al een jaar lang, Steek dan de moord maar in je miljarden bronnen die je niet hebt.

   Verwijderen
  21. Ik heb ze wel, heb ze al meerdere malen genoemd maar ja, jij wil en kan en mag niet lezen schijnbaar. Prima joh, dan blijf je willens en wetens een oerdomme complottheorist die zijn IQ gebruikt om nog dommer te worden dan hij al is!!

   Verwijderen
  22. Ja, maar kennelijk ben je niet in staat om wat er uit dat gat van je komt te onderbouwen met de miljarden bronnen die je hebt en dan zit je dus gewoon uit je nek te lullen. Klaar!

   Next.

   Verwijderen
  23. Nogmaals, allang gedaan!! Maar dat WIL en KAN je schijnbaar niet lezen!! Jij zit in je eigen complotten waanwereld opgesloten. Prima, mag!! Maar ga dan niet zeuren en miepen dat ik het niet doe, ik doe het wel!! Jij komt iedere keer met de meest gore leugens en verzinsels aanzetten die je vervolgens niet kan onderbouwen met feiten en eigen argumentatie ontbreekt elke keer. Jij doet niet eens een poging tot lullen, je zet alleen jezelf voor gek, maakt er voor jezelf van dat je een "alleswetende held" bent en scheld iedereen verrot. Dat betekent dus dat je een psychopaat bent die niet tegen kritiek kan!! Ik onderbouw alles, geef normaal antwoord en mijn bronnen zijn wijd en verbreid bekend en kan je overal lezen, hoef je niet eens een obscure complotblog voor raad te plegen!!

   Verwijderen
  24. Je lult uit je nek en je kunt niets onderbouwen over wat er uit dat gat van je komt. Klaar!

   Next.

   Verwijderen
  25. Nogmaals, jij hebt het zelf verkozen om al ziende blind en al IQ hebbende enorm dom te blijven>Dus je doet het jezelf aan. Niet serieus te nemen, hoogstens als psychopaat. NEXT!!!

   Verwijderen
 11. Amerikanen vragen of de Russische piloten boven Syrie ajb Engels willen spreken.....


  https://news.mail.ru/politics/23686488/?frommail=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kunnen de Russen vragen of de ammerrikanen Russisch willen spreken.

   Verwijderen
  2. Dat kunnen ze wel vragen maar antwoordt is Nee

   Russen hebben wel Engels geleerd maar Amerikanen geen Russisch

   Verwijderen
  3. Er is iig een overeenkomst tussen amerika en rusland dat ze elkaars vluchtschema doorgeven. Dat is een positief gegeven. Als amerika nu ook ISIS gaat bombarderen ipv energie centrales in aleppo, dan gaan we helemaal de goede kant op.

   Verwijderen
  4. Als Rusland nu ook eens ISIS gaat bombarderen en de coalitie van de gematigde moslims met rust laat dan komen we daadwerkelijk een stuk verder!!! Maar iedereen heeft zijn eigen verborgen agenda en doet van alles een beetje....een keer een geoliede machine neerzetten die de vijand binnen no-time verslaat is sinds wo2 niet meer voorgekomen...

   Verwijderen
  5. brabbel is zoals altijd weer goed geïnformeerd: proest!

   Verwijderen
  6. Onsportief volk die amerrikkanen. Spreken geen eens Russisch.

   Verwijderen
  7. Ach ja, en jij hebt totaal geen verstand van internationale luchtvaart en de bijbehorende regels, dat blijkt maar weer. Eigenlijk heb je nergens verstand van, laat je hier keer op keer zien. Alleen maar roeptoeteren en oneliners de lucht in gooien zonder onderbouwing... eigenlijk een soort Geert Wilders. Veel roepen maar iets voor elkaar krijgen ho maar!!

   Verwijderen
  8. "Ach ja, en jij hebt totaal geen verstand van internationale luchtvaart"

   Tja en jij niet van Internationaal Recht of je hebt er gewoon schijt aan net als je Amerikaanse vriendjes. Die mooie coalitie van jou die opereert illegaal in Irak en Syrië maar daar horen zo'n lamlul als jij niet over met zijn miljarden bronnen die hij niet heeft.

   Verwijderen
  9. "Als Rusland nu ook eens ISIS gaat bombarderen en de coalitie van de gematigde moslims met rust laat dan komen we daadwerkelijk een stuk verder!!!"

   Hier, nog zo'n domme uitspraak. Het is algemeen bekend dat er geen gematigde rebellen in Syrië zijn, alleen Al-Qaida en Islamitische Staat en nu gaat het Dommemannetje1974 Al-Qaida verdedigen, die eerst 3 vliegtuigen in gebouwen laat vliegen en daarna 2 bomaanslagen pleegt in Madrid en Londen en maar vol blijven houden dat hij ze allemaal op een rijtje heeft.

   Verwijderen
  10. tja, een oliebol heeft meer goed werkende hersencellen dan brabbel.

   Verwijderen
  11. Kroel,
   Gematigde rebellen zijn er al lang niet meer in Syrië. Het zijn ALLEMAAL huurlingen. Ze vechten vaak voor de partij die het meeste betaald.

   Verwijderen
  12. @oli,
   Nou heb je het verklapt!

   Verwijderen
  13. De enige met domme opmerkingen en die ware terroristen verdedigen en complotten verzinnen om die terroristen uit de wind te houden inclusief hun broodheren zoals ene Vladimir Poetin zijn Ben, Joop en oligarch...wat een droeftoeters zijn het ook. Ze steunen openlijk massamoordenaars en verkrachters en terroristen, maar weten niet wat internationaal recht is, hoe de internationale vlieginstructies zijn, wat er WERKELIJK speelt in Syrië enzovoort....nog nooit zo'n domme bende maffiamaatjes bij elkaar gezien. En ze denken echt nog dat ze slim bezig zijn ook nog!! Zonder ook maar 1 bewijs te leveren waarom ze zo slim bezig zijn?? Ja hoor...ik ga jullie aangeven bij Opgelicht....niet als daders maar als slachtoffers van Vladimir Poetin, Assad, IS, Al Qaida enz.....jullie laten je, vrijwillig ook nog, hersenspoelen om misdaden tegen de menselijkheid te vergoeilijken voor hun. Hoe ziek en dom moet je dan zijn???

   Verwijderen
  14. @Dommannetje uit 1974,

   Kom op joh wees eens een vent en geef toe een lover te zijn van 'gematigde' Al-Qaida rebellen die vliegtuigen gebouwen in laten vliegen en bomaanslagen pleegt.

   Verwijderen
  15. Nee dat doe jij al. Durf te wedden dat je een van die gemaskerde beulen van IS bent die laf hoofden af aan het hakken was. Gewoon omdat je wat zin in spektakel had. Daarnaast kom je hier liegen en bedriegen en IS en Al Qaida en Rusland als terroristengroeperingen de hand boven het hoofd houden!!

   Verwijderen
  16. @Dommannetje uit 1974,

   Hé wat vervelend nou, nu zit je jezelf weer tegen te spreken! Maar ja, wat kan ik anders verwachten van een Dommannetje uit 1974.

   Verwijderen
  17. Ach jij bent de enige die zich hier tegenspreekt. Word je daarop gewezen blijf je oorverdovend stil...al zo vaak gebeurt hier!! Maar ja, daarvoor heb je dan weer geen ballen om dat toe te geven....vent van niks!!

   Verwijderen
  18. Zoals ik al zei, het blijft oorverdovend stil. Je kan niet anders als me gelijk geven omdat je diep van binnen weet dat je een vent van niks bent en nooit iets kan weerleggen met feiten. Want de feiten liegen niet en spreken jou en je maatjes en jullie verzinsels altijd maar dan ook ALTIJD tegen!! En wat rest jullie dan nog?? Inderdaad....schelden, want als je zwak staat moet je proberen de ander af te bluffen met schelden!! Jaja....je hebt geen ballen, je bent geen vent dus dan ga je maar schelden en verder met liegen en bedriegen en aluhoedjessites quoten....want tja, dat zijn de enigen die nog in jullie waanwereld mee durven te gaan....

   Verwijderen
  19. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel.

   Verwijderen
 12. Is ook wel logisch aangezien je een internationale coalitie hebt rondvliegen en elkaar niet per ongeluk uit de lucht wil schieten!!! Eigenlijk een zeer logische vraag dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de internationale luchtvaart is Engels de gesproken taal, zou jij moeten weten. Maar helaas dus niet...niet dat ik anders van je verwacht had!! Je moet je wereldwijd in het Engels identificeren als vliegtuigpiloot, commercieel, militair of privépersoon met een vliegtuig....je wordt zelfs zo opgeleid!! Maar ja, dat weet jij dan weer niet...maar wel alles weten over SU25 en zo...tuurlijk Ben!!! Geloof je meteen!! Maar niet heus uiteraard...

   Verwijderen
  2. Logica en brabbel: een wonderlijke combinatie.

   Verwijderen
  3. Ja inderdaad; jij als brabbel snapt de meest logische dingen nog niet...maar goed, ben ook niet anders van je gewend. Wat dat betreft zijn jij en Joop als mislukte complottertrollen nogal voorspelbaar en oerdom. Wat het ons weer makkelijker maakt om jullie keer op keer voor paal te zetten, voor zover jullie het zelf al niet doen. En natuurlijk zeer vermakelijk want de dommigheid druipt van jullie "bijdrages" af...

   Verwijderen
  4. Goh je bent het eens een keer met me eens....effe opschrijven...legendarische dag...Ben is het met me eens. Was het nou zo moeilijk om toe te geven dat je een trol bent?? Nee he???

   Verwijderen
 13. Hebben de amerrikkanen eindelijk hun rol gevonden in Syrie en bombarderen ze electriciteitscentrales:
  http://russia-insider.com/en/politics/why-us-silently-bombing-syrias-electricity-network/ri10609?utm_source=Russia+Insider+Daily+Headlines&utm_campaign=7ea3113d57-Russia_Insider_Daily_Headlines11_21_2014&utm_medium=email&utm_term=0_c626db089c-7ea3113d57-227204805&ct=t(Russia_Insider_Daily_Headlines11_21_2014)&mc_cid=7ea3113d57&mc_eid=43ac49213f

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of je bombardeert een hospitaal van AzG met opzet en zegt dat het een ongelukje was. Daarna rijdt je er met een tank heen om de bewijzen van het ongelukje weg te werken.

   http://www.globalresearch.ca/humanitarian-lies-evidence-proves-us-afghan-hospital-attack-was-deliberate/5482700

   Verwijderen
  2. En alweer een aluhoedjessite van opperaluhoedjesgelover en verspreider Joop. Niet serieus te nemen dus!!! NEXT!!!!

   Verwijderen
  3. Kijk, het Dommemannetje uit 1974 ontkent dat de VS een hospitaal in Kunduz hebben gebombardeerd.

   Verwijderen
  4. Dat beweer ik dus niet...LEZEN psychopaat LEZEN!! Maar nogmaals, dat kun en wil je niet...jouw probleem. Je selectieve dyslexie komt je enorm goed uit, evenals je selectieve geestelijke incompetentie...nou ja, die is niet selectief noch tijdelijk, die is gewoon constant aanwezig!!

   Verwijderen
  5. Ja hoor, dat ontken je wel, evenals je ontkent een Al-Qaida lover te zijn, Dommannetje uit 1974. 'Gematigde' rebellen, die niet bestaan, mogen van jou vliegtuigen gebouwen in laten vliegen en bomaanslagen plegen. Maar ja, je heet niet voor niets het Dommemannetje uit 1974.

   Verwijderen
  6. Ach jij doet aan desinformatie verspreiden en trollenstreken uitvoeren, maar ja, als huispsychopaat van Blik moet je ook wel, want een andere manier om ons in diskrediet te brengen is er niet. Zielig dat ze jou op ons afsturen, een derderangspsychopaat die nooit bewijzen kan leveren maar alleen roeptoeteren en schelden....

   Verwijderen
  7. @Dommannetje uit 1974,

   Je mag best toegeven dat je een Al-Qaida lover bent en ziet als 'gematigde' rebellen die vliegtuigen gebouwen in boort en bomaanslagen pleegt. Dat past precies bij Dommemannetjes uit 1974 die het verschil toch niet kunnen zien.

   Verwijderen
  8. Nee jij als terroristenlovertje die massamoordenaars en verkrachters de hand boven het hoofd houd. Sterker nog, denk dat je volop met hun meedoet!! Zo'n sadist ben je wel, ergens anders kom je niet aan je trekken!!

   Verwijderen
  9. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel.

   Verwijderen
 14. Uitgebreid overzicht van de veldslagen en ontwikkelingen in syrië door Southfront
  International Military Review & Analysis – Syria-Iraq Battlespace, Oct. 19.10.2015
  https://www.youtube.com/watch?v=w5DnHWJWNN8

  Goed te weten dat de politie in istanbul isis training centra sluit. Niet te geloven. Kinderen worden opgeleid als terrorist. Er is een behoorlijk steekje los aan de ouders die hun kind naar zo'n (buitenlandse) school sturen in Turkije. Deze kinderen komen uit tadjikistan en uzbekistan
  ISIS BASE DESTROYED IN ISTANBUL
  http://southfront.org/isis-base-destroyed-in-istanbul/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De commandant van de Amerikaanse strijdkrachten in Europa, Lt. Gen. Ben Hodges, zei in een interview met Defense News Weekly dat hij verbaasd, sprakeloos, verbijsterd, verwonderd, verstomd, pick your word, was over de Russische capaciteit om zo snel een anti-terrorisme campagne in Syrië te ontplooien en dat hij moest toegeven dat Moskou 'misschien' wel een groter potentieel had dan hij zich had voorgesteld. Hij kon niet zeggen hoelang de Russische campagne zou duren en dat dat af zou hangen van mogelijke Russische verliezen die volgens hem onvermijdelijk zijn.

  Wel Ben, als je nu aan John 'Crazy' McCain vraagt zijn stinger raketten in zijn reet te steken, dan is de kwestie in no-time opgelost.

  http://sputniknews.com/middleeast/20151019/1028728572/ben-hodges-russia-syria-isil.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. RAND PAUL: SYRIA NO-FLY ZONE “RECIPE FOR WORLD WAR III”
   http://www.infowars.com/rand-paul-syria-no-fly-zone-recipe-for-world-war-iii/

   Toch zijn er nog volop presidents kandidaten zoals hitlery en Bush die en no fly zone van Syrië willen maken. Die leven helemaal in dromenland. Die hebben geen idee hoe de amerikanen over oorlog denken. Één ding is zeker, de volgende president van de VS is een impopulaire en een oorlogszuchtige. Ah.......de president wordt gekozen door Bilderberg vandaar.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/TrumpRFKtreatment.jpg

   http://www.washingtonexaminer.com/panicked-establishment-readies-for-war-against-trump/article/2574454

   Verwijderen
  3. Infowars met uitgekotste wereldgek Alex Jones...hahaha!! Echt waar...nog dommer als dit worden jullie geloof ik niet...dacht ik...want daar komt Joop; met whatreallyhappened....en als er nou 1 site liegt dat het gedrukt staat is het die site wel!!! Heerlijk!! Ga zo door jongens!! Jullie doen het verdomde goed met jullie zelf voor lul zetten!!

   Verwijderen
  4. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel.

   Verwijderen
 16. Zbigniew Brzezinski's levenslange droom gaat in rook op.

  http://www.realjewnews.com/?p=1070

  Het wordt ook tijd dat de man ten grave wordt gedragen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bijvangst.

  "The U.S. courts have ruled that 30,000 emails received by Hillary Clinton when she was U.S. Secretary of State from 2009 to 2013 should be released."


  Waaronder een explosief memo:

  "A bombshell White House memo has revealed for the first time details of the ‘deal in blood’ forged by Tony Blair and George Bush over the Iraq War. The sensational leak shows that Blair had given an unqualified pledge to sign up to the conflict a year before the invasion started. It flies in the face of the Prime Minister’s public claims at the time that he was seeking a diplomatic solution to the crisis. He told voters: ‘We’re not proposing military action’ – in direct contrast to what the secret email now reveals.

  http://www.informationclearinghouse.info/article43170.htm

  Niet teruggooien, maar ophangen... eh arresteren die aalgladde schoft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar wij het volgende aan toe kunnen voegen en waar onze "007", J.P. Balkenende, mee onder zijn arm liep omdat Tony Blair tegen hem had gezegd;

   "For your eyes only"

   http://downingstreetmemo.com/memos.html

   Verwijderen
  2. Broer JP Ronald is/was Director of Tenaris Process and Power Plant Services. Heeft/had waarschijnlijk ook financiële belangen in dat bedrijf. Hij mocht iig pijpleidingen maken voor Afghanistan en waarschijnlijk Irak.

   De hoop scheffer mocht in 2004 navo baas worden.

   Verwijderen
  3. Bewijzen?? Ho maar...alles weer van horen zeggen op diverse aluhoedjessites die een hoop roepen maar ook totaal niks kunnen bewijzen, zoals gewoonlijk!!

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Geheel correct.

   "De hoop scheffer mocht in 2004 navo baas worden."

   En houdt tot aan de dag van vandaag vol dat Rusland de oorlog met Georgië startte.

   Weet je ook waarom Jeroen Akkermans de Russen zo graag de schuld wil geven van MH-17?

   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/de-moordenaars-van-stan-storimans

   Verwijderen
  5. Ach Joopie...hoe aandoenlijk die ongelooflijke domheid van je!! Je roept wel veel maar je kan weer geen klote van deze "verhaaltjes" bewijzen, maar ja, dat is je specialiteit, meer kan je niet. Meneer roeptoeter!! Blijft lachen met je als huispsychopaat hier!!

   Verwijderen
  6. "Bewijzen??"

   Ronald Balkenende wist met de hulp van zijn broer een Iraaks contract binnen te halen van $144 miljoen en Tenaris heeft in 2012 een service center geopend in Basra.

   Beter je huiswerk doen, domme trol die je bent.


   Verwijderen
  7. Je lult wel een hoop uit je nek maar bewijzen lever je nooit. Bronnen?? Ander bewijs?? Heb je niet he?? Of kom je weer met een derderangs aluhoedjessite die dat beweert??

   Verwijderen
  8. Ach, ach, ach, wat een grote woorden voor zo'n Dommannetje uit 1974, met miljarden bronnen die hij niet heeft. Zijn miljarden bronnen kunnen in ieder geval niets vinden over de $144 miljoen deal met Irak. Zegt genoeg over de miljarden bronnen van het Dommemannetje uit 1974.

   Verwijderen
  9. Kortom je kan niks leveren, dank je wel voor het WEER jezelf voor LUL zetten!! Goed bezig Joop!!

   Verwijderen
  10. @Dommemannetje uit 1974,

   Toe maar, nu gaat het Dommemannetje uit 1974 ook nog eens Tenaris voor leugenaar uitmaken!

   Verwijderen
  11. Nee jou!!! Maar dat is al bij iedereen hier duidelijk!!

   Verwijderen
  12. De enige die dit blog probeert onderuit te halen ben jij kroel, zo een hoop geblaat heb ik op nog geen enkele site gezien, daar kom je volgens mij nog niet eens op, zij weren onzin brabbelaars.
   Blijf maar lekker jouw miljarden, (pff, ik wist niet eens dat je tot een miljard kon tellen in een mensenleven en dan heeft hij het over miljarden), sites zitten en geloven wat die jou allemaal wijsmaken zonder hun te controleren op waarheid, want dat doe je niet, je gelooft hun op hun woord. Wat Joop doet is juist links aandragen naar artikelen waar we zelf uit kunnen opmaken of die waar zijn of niet. Hij plaatst tenminste iets, net als Oli en Ben.
   Waar zijn jouw links?
   Je hebt blijkbaar niet in de gaten dat jij het bent die zich op dit blog onsterfelijk belachelijk maakt. Doe zo door, kunnen wij blijven lachen.

   Verwijderen
  13. Ach komt opperzwamhoofd en complottheorist nummero duo naast Joop nog even stront gooien op deze site. Matt kan alleen kleutertekeningetjes maken en komt ook nooit met links...ja oke, van een vierderangs aluhoedjessite dus ook alweer niet serieus te nemen...NEXT!!

   Verwijderen
  14. @Joop,
   Kakelmans 1984 zoekt zelf nooit iets op. Hij is een produkt van het onderwijssysteem van de corporate elite, waarbij de info wordt toegediend. Je hoeft het alleen maar te herhalen wat is toegediend. Zelf iets opzoeken of ontdekken wordt niet ontwikkeld.

   @Kroel,
   Joop hoeft niks uit te leggen. Je kan de info zelf opzoeken met de NSA spionage software. Via de software weten ze alles van ons,dat is een voordeel voor hun. Maar het nadeel voor hun is dat de mensheid informatie krijgt waarvan ze niet willen dat wij die hebben. Dat werkt in hun nadeel (zoals Hitlery al zei. Ze verliezen de infowar en dan werkt hun speelplannen niet meer)

   Verwijderen
  15. @Dommemannetje uit 1974,

   "Nee jou!!! Maar dat is al bij iedereen hier duidelijk!!"

   O, waarom heb jij dan niet bij je miljarden bronnen gekeken, Dommannetje uit 1974, van mij? Want zo beschouw ik jou nu, mijn Dommemannetje uit 1974, die niet één enkel bronnetje van zijn miljarden bronnetjes kan overleggen.

   Verwijderen
  16. Ik hoor je alleen een hoop shit uitpoepen uit je mond Oligarch, zit geen 1 zinnig woord tussen. Maar ja, als medeverkrachter, mede terrorist en medesadist van Joop moet je wel, want je valt je medebroeders niet af als terrorismebroeders....vannacht moeten de vrouwen weer hun deuren en ramen sluiten want oligarch, Matt en joop gaan weer op rooftocht!!

   Verwijderen
  17. @Dommemannetje uit 1974,

   Stop maar, je hebt nu al genoeg bewezen niet in staat te zijn onze argumenten te weerleggen met je fictieve miljarden bronnen. Verder gaan maakt je alleen nog maar een DOMMERMANNETJE uit 1974 dan je al bent, echt, je doet je generatiegenoten geen plezier jezelf hier constant voor lul te zetten met miljarden bronnen die je niet hebt.

   Verwijderen
  18. Ik bewijs tenminste nog alles, jij komt niet verder als schelden....dus wie is de ware asshole?? Ja goed zo, Joop himself!!

   Verwijderen
  19. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel.

   Verwijderen
 18. Pas op kroel, ik heb een kleutertekening van jou gemaakt toen jij met die kleuters aan het spelen was. Jouw woorden en die kunnen ook op een andere manier tegen jou gebruikt worden, dus pas op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, ik weet dat ik aan de goede kant sta en niks op mijn kerfstok heb dus pas jij maar op zielig mannetje met je tekeningetjes....is dat alles wat je hebt?? Een paar streepjes op papier maar geen snipper bewijs, alleen het verafgoden van je derderangs aluhoedjeshelden zoals David Icke en Micha Kat die door iedereen uitgekotst worden en dus jij ook!! Stumperd...zou bijna medelijden met je krijgen maar door je debiele tekeningen en uitspraken hier maak je jezelf echt belachelijk!!

   Verwijderen
  2. Of jij aan de goede kant staat betwijfel ik zeer want je neemt je vriend demmink in bescherming en de meesten hier weten wel wat voor persoon dat is en dat zegt meer dan voldoende over jou. Met mij moet je echt geen medelijden hebben, ik heb geen medelijden met jou, dat ben je niet eens waard.

   Verwijderen
  3. Ach natuurlijk, buiten een Al-Qaida lover is het @Dommemannetje uit 1974 ook nog eens een pedofielenbeschermer. Demmink is na 1986 niet meer in Turkije geweest, hoewel inreisdocumenten iets anders aantonen maar het @Dommemannetje uit 1974 blijft in de onschuld van de pedofiel geloven. Je zou er bijna wat van geen denken.

   Verwijderen
  4. Haha Nee hoor jochie, ik neem niemand in bescherming, ook Demmink niet. Die behoort lang in de gevangenis te zitten, MITS hij schuldig is. Tot nu toe hoor ik alleen maar lulverhaaltjes van fantasten, Koerdische maffia en een stelletje gefrustreerde ex-Justitiemedewerkers...en allemaal zonder bewijs!! Dus tja...en ja de meesten weten hier wel wie Demmink is, jullie zijn niet voor niks aluhoedjes met een terroristisch oogmerk. Namelijk beschadigen wie jullie maar kunnen, maar bewijs leveren kunnen jullie niet, alleen een hoop stront over het internet uitgooien.

   Verwijderen
  5. @Dommemannetje uit 1974,

   Hoppa, hoe verder de tijd verstrijkt, hoe verder het Dommemannetje uit 1974 zijn leugens openbaart. Het Dommemannetje uit 1974 achtte de pedofiel in eerste instantie onschuldig, ook toen de pedofiel in kwestie loog wanneer hij voor het laatst in Turkije was geweest maar van Dommemannetje uit 1974 op dit blog mag de pedofiel in kwestie liegen, daar heeft het Dommemannetje uit 1974 geen enkel probleem mee. Het wordt steeds lolliger met deze nitwit.

   Verwijderen
  6. En alweer kan hij niks weerleggen...je wordt vervelend. Daarbij ben JIJ degene die misdaders verdedigt, niet ik. Jij verdedigt bewezen misdadigers, ik hou nog altijd een slag om de arm om niet bewezen misdadigers. Maar bij jou is iedereen schuldig, bewijs of niet. Prima, ben jij ook meteen verkrachtende pedofiel die terroristen steunt. Want tja, volgens jouw denkwijze mag ik dat zo maar zeggen.

   Verwijderen
  7. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel.

   Verwijderen
 19. Tja, en aangezien jij bekent staat als de zichzelf herhalende en niks bewijzende brabbel geef ik je volledig gelijk!!!! En complimenteer je met de verworven zelfkennis!! Eindelijk geef je toe geen reet van betekenis te hebben op dit blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel. De bewijzen stapelen zich op!

   Verwijderen
 20. bekend natuurlijk....kijk ik geef mijn fouten tenminste toe...iets waar jullie nog wat van kunnen leren, maar uiteraard doen jullie dat niet. Jullie blijven de verkrachters, pedofielen, moordenaars, terroristen en de rest van de misdadigers hier hartstochtelijk steunen, want jullie vinden foute mensen nogal leuk. Aangezien jullie elkaar ook leuk vinden en kritische mensen niet worden gewaardeerd omdat die jullie een tegenwoord geven, ligt het voor de hand dat jullie of een strafblad hebben of die nog gaan opbouwen, dat kan niet anders met dat gedrag van jullie en de bijbehorende uitspraken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ach Dawgtje, wat wil je nou??? Dat ik bang word?? Ik niet heb namelijk een schoon en goed geweten. Das al veel meer dan jullie kunnen zeggen...maar je doet maar hoor, politie houd je al in de gaten, dankjewel voor nog meer aanvullingen op je dossier!! Het is gewoon een optelsom voordat ze je gaan oppakken, en met deze erbij gaat het niet lang meer duren grapjas!!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Enige misselijke kwal die ik nu zie ben jij. Jij verdedigt misdadigers, ik niet!!

   Verwijderen
  5. Het enige dat echt bewezen is, is dat een oliebol meer goedwerkende hersencellen heeft dan de brabbel. De bewijzen stapelen zich op!

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @ Ben

   Komt waarschijnlijk doordat hij altijd een uurtje met z'n hoofd tegen een muur staat te bonken als ik hem weer eens vermanend heb moeten toespreken.

   Verwijderen
  8. @Dawg,
   Je overschat je zelf. Er dringt bijna niets bij hem door tgv een permanente overload van zijn hersencellen.

   Verwijderen
  9. "....kijk ik geef mijn fouten tenminste toe.."

   O, dus je geeft ook toe dat er van Demmink een Turks arrestatiebevel bestaat voor het verkrachten van minderjarige jongetjes en door Ivo Opstelten als authentiek is benoemd. Je geeft ook toe dat Demmink gelogen heeft over het feit dat hij na 1986 niet meer in Turkije is geweest terwijl er inreisdocumenten bestaan die het tegendeel bewijzen? Jij bent toch een vurige aanhanger van de sites Barracuda en Swapichou die de handel en wandel van pedofielen en met name Demmink goed praten?

   Hoe komt het dan dat jij jouw 'fouten' allemaal afschuift op ons, zoals onderstaande uitspraken van jou bewijzen terwijl je zegt dat jij je 'fouten' toegeeft?

   "ben jij ook meteen verkrachtende pedofiel die terroristen steunt"

   "jullie blijven de verkrachters, pedofielen, moordenaars, terroristen en de rest van de misdadigers hier hartstochtelijk steunen, want jullie vinden foute mensen nogal leuk."

   "ligt het voor de hand dat jullie of een strafblad hebben of die nog gaan opbouwen, dat kan niet anders met dat gedrag van jullie en de bijbehorende uitspraken"

   Verwijderen
 21. Nee, neem dan het @Dommemannetje uit 1974, die ons hier wel even zou 'onderwijzen' hoe de wereld in elkaar steekt met zijn lullige 41 jaartjes en zijn miljarden bronnen waar geen ene reet uitkomt. Het enige waar hij ons hier in heeft 'onderwezen' is hoe de term 'complottheorie/rist/site' in diverse varianten te spellen maar één linkje van zijn miljarden bronnen prijsgeven om zijn stelling te kunnen onderbouwen dan wel de capaciteit te beschikken om inhoudelijk te kunnen reageren, kan hij helaas niet.

  De term 'complottheorie' is in 1967 bedacht door de CIA om van criticasters op het Warren rapport een stelletje malloten te maken waardoor iedere discussie uit de weg kon worden gegaan. Het @Dommemannetje uit 1974 doet hier precies hetzelfde. Op de eerste plaats kwam deze nitwit op dit blog door ons allemaal uit te maken voor complottheoristen die gebruik maken van complotsites, niet één site uitgezonderd. Daarmee maakte hij zich direct al schuldig aan 'Argumentum ad hominem' oftewel 'Argument op de man' en een drogreden is die de positie van de opponent in diskrediet brengt. Het is een tegenwerping die betrekking heeft op de persoon die een bewering doet, niet op de bewering zelf. Ik heb het @Dommemannetje uit 1974 regelmatig geschreven niet gediend te zijn van zijn uitdrukkingen en het persoonlijk ervaar als een belediging, wat het in feite ook is, hoe de andere bloggers hier daar tegenaan kijken weet ik niet. Het Dommemannetje uit1974 was hier echter niet gevoelig voor en ging rustig door met het beledigen van mij en mijn mede bloggers. Ondanks het feit dat het Dommemannetje uit 1974 zegt hier aanwezig te zijn om discussie te voeren, voelt hij zich genoodzaakt om in bijna iedere reactie de term 'complottheorie/ist/site te moeten noemen met de bedoeling daarmee de auteur te beledigen en gaat dus niet in op de bewering die de auteur doet, hij reageert dus niet inhoudelijk maar op de man.

  Om met de woorden van John Rambo af te sluiten;

  "He started first blood."

  en als @Blik dit doorgang wil laten vinden is mij dat best maar hij heeft de mogelijkheid om dit soort figuren, die niets maar dan ook werkelijk niets aan dit blog toevoegen, buiten het beledigen van de goedwilligen, van dit blog te weren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja, als jullie mij wel zo mogen beledigen, waarvan de bewijzen echt overweldigend zijn, en nog gewoon terug te vinden op dit blog, dan hoor ik jullie niet miepen. Nee joh, dan gooien jullie er nog een stukje bovenop door nog meer te schelden en mij te bedreigen enzovoort!! Dat vind Blik allemaal ok en jullie ook....maar als je een keertje met hetzelfde wordt teruggepakt is het ineens over the top en ben ik de gebeten hond....wat een stelletje laffe losers zijn jullie toch!!! You started first blood, and the only blood that's gonna be flooding will be yours!!! Getekend Iwan Knelissen, ik durf tenminste als enige met mijn echte naam te tekenen, de rest van jullie zijn gewoon laffe anonieme honden!! Die het niet waard zijn om op deze planeet rond te mogen wandelen want ze moedigen pedofielen, terroristen, verkrachters, moordenaars en andere misdadigers aan, in daden en woorden!!!

   Verwijderen
  2. @Het Dommemannetje uit 1974,

   Jij bent begonnen en daar zal je dan ook de consequenties van moeten dragen. Kan je daar niet tegen, dan moet je opsodemieteren naar waar je vandaan gekomen bent.

   "You started first blood, and the only blood that's gonna be flooding will be yours!!! Getekend Iwan Knelissen"

   Ik vat dit op als een uitnodiging, waar wil je afspreken? Zonder politie als het kan!

   Laffe hond, je verdient een schop onder je reet!

   "want ze moedigen pedofielen, terroristen, verkrachters, moordenaars en andere misdadigers aan, in daden en woorden!!!"

   Jij bent de Barracuda en Swapichou lover die pedofiielen en verkrachters een hart onder de riem steken, niet wij. Heb je ons nog meer gore leugens te vertellen, stuk triefel die je bent?

   Verwijderen
  3. De enige die liegen en bedriegen zijn jullie. Jullie zijn al begonnen vanaf dag 1 dat dit strontblog bestond, louter opgericht om misdaden goed te praten!!! Misdaden tegen de menselijkheid, zoals moord, verkrachting, roof, geweld, executies....alles werd goedgepraat, met als zeer triest dieptepunt MH17 waar Joop zijn uiterste best doet om de werkelijke massamoordenaars te verbergen en goed te praten, met allerlei leugens en verzinsels. Je bent net als de Russen al bezig aan versie weet ik hoeveel....zoveel heb je er al geproduceerd om de waas op te trekken en de ware moordenaars uit de wind te houden. Denk dat jij geld krijgt van die moordenaars om ze uit de wind te houden en hun aan te moedigen nog meer passagiersvliegtuigen uit de lucht te knallen!! Hopelijk zit jij in de volgende!!

   Verwijderen
  4. @Het Dommemannetje uit 1974,

   Jij bent de massamoordenaar door de massamoorden van de VS en haar vazallen goed te keuren, jij bent een pedofielen en verkrachters lover, heb jezelf overduidelijk bewezen. Je ben een Jan Klootzak die dom geboren is en nooit iets verder heeft geleerd.

   Kortom, je bent een NIETS, NAKKES, NADA! Je bent een stuk stront die zich het beste kan melden bij een verbrandingsoven om daarna als krijtlijn op de A67 te dienen, dien je toch nog het algemeen nut.

   Verwijderen
  5. Hahaha, gelukkig kan jij nooit bewijs leveren....en daarbij, je wil met me afspreken toch?? Zonder politie?? LAFBEK!!! Bang dat je als nazi en landverrader die je bent wordt opgepakt?? Heel terecht!! De meesten in dit land kotsen op je!! Je wordt letterlijk gelynched, met de steun voor terroristen, pedofielen, massamoordenaars en meer van die idioten....en jij hebt geen bewijs, ik wel!!! Maar ja, je laat zien de ultieme lafbek te zijn die je eigenlijk bent, weer dreigen met geweld, meer kan je niet. Je hebt geen ballen om het op een faire manier uit te vechten, je kan nooit bewijs leveren, je kan nooit niks leveren. Wat een zak hooi ben je toch!! Heerlijk hoe dom je bent, je dient alleen ter vermaak en voor een publieke terechtstelling mocht je ooit met je grote mond durven op te dagen. Ik heb dan de nabestaanden van MH17 op je wachten, die hebben dan wel een goeie bestemming voor je....

   Verwijderen
 22. Er komt geen eind aan de russofobe bagger die de Guardian blijft uitbraken:

  "Guardian Makes 'Error' in Reading of Dutch MH17 Report, Suggesting Cover Up"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg

   Volgens The Guardian ontstond de fout door de vertaling tussen de Nederlandse en de Engelse versie van het rapport. Hetzelfde dus als met het Irak rapport van Chilcot. It was badly written.

   Verwijderen
  2. Hoort een link bij:

   http://russia-insider.com/en/guardian-makes-error-reading-dutch-mh17-report-suggesting-cover/ri10613

   Verwijderen
 23. Joop, hier sluit ik me volledig bij aan. Er is al vaker gevraagd om op de bal te spelen en niet op de man. Dit zijn blijkbaar letters en woorden die kroel niet kan en zeker niet wil lezen.
  Ik blijf er bij wat ik eerder al zei: hij blijft zich continu belachelijk maken.
  Als hij te ver gaat met zijn beledigingen pak ik hem terug, maar dat pakt niet bij een volbloed narcist wat hij is.
  Mijn cartoon met kroel voor de spiegel was heel duidelijk en ik ben er zeker van dat zijn eerste reactie zal voortkomen uit zijn spiegelbeeld, dus alle woorden gewoon omdraaien.
  Meer kan hij toch niet, eigenlijk een zielig ventje.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Renowned German Journalist Breaks Ranks, Slams Media Portrayal of Russia

  'It is not in the US interest that a prosperous, cooperative relationship between Russia and the EU exist'

  There is now such a significant gap between public and published opinion in Germany that she has become seriously concerned about its democratic institutions. She received vocal public support and applause during the sold-out lecture being held at the Decius book store.

  “Increasing numbers of people no longer see their views represented in the pluralist media landscape”, Krone-Schmalz criticised. This leads to frustration and stokes extremism. “Should it remain like this we'll soon be reduced to viewing our system in a museum.” The journalist was especially critical about the coverage of international topics.

  Wijze woorden van Gabriele Krone-Schmalz, journalist en schrijver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahum:

   http://russia-insider.com/en/media-criticism/renowned-german-journalist-breaks-ranks-says-europe-belongs-russia/ri10642

   Verwijderen
 25. Sweden's News in English, the Local, has just published the Swedish Armed Forces list of countries that have violated Sweden's territory in the last five years. They are:

  USA 7; Germany and Russia 6 each, Norway 5; Monaco (!) 3; the Netherlands, Poland and Qatar 2 each; Albania, Bahrain, Denmark, Estonia, France, Portugal and Turkey 1 each.

  So NATO leads Russia in actual violations 27-6.

  http://russia-insider.com/en/russia-violates-sweden/ri10655

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Twee blows uitgedeeld door de Canadezen voor de Amerikanen!

  http://www.smh.com.au/world/canadas-trudeau-will-dump-130-million-stealth-jets-australia-wants-to-buy-20151020-gke0u7.html

  http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/21/434297/Canada-Trudeau-jets-Syria-Iraq-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dit is het 'logische' gevolg!

   http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4168294/2015/10/22/JSF-wordt-mogelijk-duurder-door-uitstappen-Canada.dhtml

   Verwijderen