maandag 12 oktober 2015

Pauw met Paradijs en Roemer door nieuwe ondergrens

Vrijdag was het zover. We hadden zowaar een vrij uurtje en besloten nog 1 keertje eens goed voor de talkshow van Jeroen Pauw te gaan zitten. Er was van alles gebeurd die dag en die week: Syrie, Putin, Obama die steunprogramma voor (gematigde...?!?) terreurgroepen a raison van USD$ 600 miljoen terugdraait, MH17-manipulatie, etcetera etcetera.

ROEMER is het nieuws!

Voor Pauw was dit alles geen nieuws. Ook de opstootjes bij Oranje, waren geen nieuws voor Pauw. Het nieuws voor Pauw was het feit dat Emile Roemer het fout vond dat het kabinet Oranje had overladen met buitenproportionele hoeveelheden vluchtelingen, en dat hij de VVD beschuldigde om de problemen die dat veroorzaakte te gebruiken om voor een strenger beleid te pleiten.

Slappe in zijn schulp-kruipende Roemer verschompelt tijdens verloop uitzending...

Dus niet de problemen in Syrie, zelfs niet de problemen in Oranje, zijn onderwerp voor Pauw. Maar het feit dat Emile Roemer uit Boxmeer bovenstaande feiten constateerde! Kortom, Emile Roemer is het grote nieuws!

Roemer maakte in zijn openingsbetoog zijn positie glashelder. Hij had het woord "complot" nooit gebruikt, maar zijn opponenten legden hem dat wel in de mond. Mooi staaltje framing. Waartegen hij zich dan bij Pauw kwam verdedigen. En Pauw bleef maar doorzagen dat Roemer toch wel een beetje aan het complotdenken was, en Roemer zakte beetje bij beetje steeds verder weg en werd gewoon murw geslagen. "Never waste a good crisis", dat is wat hij de VVD verweet. En zo'n Anglosisme kun je 1 keer bezigen. Vooruit, als je uit Boxmeer komt, mag je dat 2 x doen. Maar Emile Roemer uit Boxmeer kwam 3 x (we hebben het echt geturfd) met "NEVER WASTE A GOOD CRISIS!". Dan zak je verbaal dus door het ijs.

Bizar verwijt Paradijs aan politicus Roemer: "U bedrijft politiek!"

En als je denkt dat je het dan gehad hebt, zit je mis. Want wie hadden we nog meer aan tafel? De uitgerangeerde ex-krantenbaas Sjuul Paradijs. Hij is inmiddels zelfstandig ondernemer (2,5k douceurtje van Pauw om ook financieel weer een beetje aan te sterken?) en kwam zijn nieuwe nieuws-site pluggen www.sjuulparadijs.nl. (Wij zijn zoals u ziet de beroerdsten niet en pluggen gewoon mee voor Sjuul).

Vregge, altijd politiek-bedrijvende Paradijs, beschuldigt politicus Roemer ervan.... politiek te bedrijven...

Tevens mocht Paradijs meeschieten op Roemer (deed hij in zijn Telegraaf-tijd al, dus Roemer was gewaarschuwd) met het meest bizarre verwijt wat je een politicus kunt maken: "U bedrijft politiek!" (het wordt ons steeds duidelijker waarom Paradijs zijn biezen moest pakken bij de Telegraaf). In plaats van dat Roemer Paradijs op zijn nummer zette, zoals Hero Brinkmann dat wel deed met Peter Error de Vries, kroop de slappe Roemer steeds verder terug in zijn schulp. Wat Roemer Paradijs had moeten zeggen was: "Ik ben politicus en een politicus bedrijft (veelal) politiek, als u, meneer Paradijs als journalist bij de Telegraaf nou wat meer journalistiek bedreven had in plaats van van je blad een partijpolitieke bode te maken, had je je baan misschien nog gehad." Maar de veel te bescheiden en vooral slappe Roemer deed niets van dit alles en bleef beleefd en verschompelde gedurende het verloop van de uitzending.

Doen alsof

Iemand op twitter omschreef het mooi: "Emile Roemer was druk bezig een politicus na te doen die oppositie bedrijft". Wij zouden graag aanvullen: "Pauw is druk bezig een praatprogramma na te doen dat ergens over zou gaan". De vraag is hoe lang Jeroen Pauw het nog uithoudt om zo'n slecht toneelstuk avond na avond te blijven opvoeren. Niemand gelooft dit programma nog, en Pauw krijgt steeds meer moeite om zelf de schijn op te houden als zou hij er zelf nog in geloven. Kijkers zijn -in plaats van te luisteren naar de gescripte nepdiscussies- meer bezig met de vraag welke gasten hoeveel geld krijgen om een uurtje aan te schuiven.

Jut en Jul

Over aanschuiven gesproken: Wim Kieft en Joeri Mulder (2 x 2,5k?) mochten nog wat cliché's werpen aangaande Kazachstan-Nederland. Ze zaten er als Jut en Jul bij, en maakten het programma nog triester dan het al was.

Jauch

Gisteren zagen we een piepklein stukje van Jauch op zondag op de WDR van de oosterburen. Dat programma staat ook niet bekend om zijn open discussies maar daar hoorden we in 5 minuten meer helderheid dan in een week bij de slaafse Pauw die precies doet wat zijn bazen hem opdragen. Bij Jauch werd het gewoon gezegd: Duitsland stuurt wapens naar Saudi Arabie die daar burgers in Jemen mee terroriseert en vluchtelingen kweekt. Oftewel, we zijn zelf (mede-)schuld aan de vluchtelingen die komen. Discussie van dit niveau zit er, met Pauw's voor geld-komende betaalde gasten, niet in.

Pauw... druk bezig een talk-show-host na te doen die het nog interessant vindt...

UPDATE

Zo als het er nu naar uitziet gaat Pauw vanavond een nieuwe dalpoging wagen. Blijkbaar was het jl. vrijdag nog niet diep genoeg. Zijlstra en Pechtolt worden opgetrommeld voor een stevig gescript "debatje", en Peter Bosz gaat verhalen over zijn mogelijke schorsing van vier wedstrijden (wie in Nederland is hier niet mee bezig. Bij elk koffie-apparaat, in elk kantoor laat dit onderwerp niemand koud.....). Het is duidelijk dat Pauw er na dit seizoen mee op gaat houden. Dit komt niet meer goed.

NOS Teletekst 229 3/3 NPO 1

 23.05-00.00 uur PAUW 00.20-01.15 uur (HH)

Late night talkshow,live uit Amsterdam. Presentatie:Jeroen Pauw.

* VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra en D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold in debat.De centrale vraag is:hoe moeten we vluchtelingen opvangen?

* Trainer Peter Bosz van Vitesse in beroep bij de tuchtcommissie KNVB over zijn mogelijke schorsing van vier wedstrijden.

312 opmerkingen:

 1. Heej Blik, er zit een knop op je tv he?? Kan je ook andere dingen kijken. Voor enorm slechte tv-recensies kan ik net zo goed de Televaag lezen!!! Maar ja, je moet weer eens iemand afzeiken anders heb je geen stukje om te schrijven....wat een droefenis hier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Off topic:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3195289/Was-MH17-blown-board-bomb-planted-CIA-Bizarre-new-theory-Russian-security-expert.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   "Sergei Sokolov – head of a shadowy organisation called Analytics and Security which boasts close ties to the secret services in Moscow – claimed today that the plane was downed in an operation called 17.17 by the CIA "

   Dus iemand met hechte banden met Kremlin beweerd een bom????

   LOL

   Zoveelste sprookje
   Kremlin beweerde ook dat men op Putins vliegtuig richte
   Die over Polen vloog

   LOLLLLL

   Verwijderen
 3. Ach ja, de Russen komen dagelijks met andere theorieën....goh wie zou er verantwoordelijk zijn voor MH17 en andere theorieën verzinnen om de aandacht van henzelf te verleggen???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. het bewijs is niet geleverd anders dat er een minsens een BUK is afgevuurd,Australie daagt Plasterk, Teeven en Opstelten voor het Int. Gerechthof ,zegt toch wel iets

   Verwijderen
 4. Nee joh, je moet binnen een uur je stelling hebben en hem daarna niet meer loslaten.

  MH17: De Russen hebben het gedaan!
  9/11 : Al Queida heeft het gedaan!

  Daar moet je dan later niet meer op terugkomen; ook al is er overweldigend bewijs dat het anders in elkaar zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welk overweldigend bewijs?? Dat zie ik hier en op de andere aluhoedjessites dus nooit, alleen een verrekte hoop aannames, zogenaamd gestaafd met "deskundigen" en een hoop vage youtubefilmpjes. Maar die geloven jullie dan wel meteen....kortom wie is hier slim en wie dom??Wij wachten het onderzoek af, jullie gaan er al meteen van uit dat Al Qaida en Rusland totaal onschuldig zijn....das enorm dom....

   Verwijderen
  2. Dit overweldigend bewijs;

   https://hectorreban.wordpress.com/2015/09/11/project-%C2%A8haunt-the-buk%C2%A8-paris-match-buk-photo-decisively-debunked/#more-561

   https://www.dropbox.com/s/uumdjvuqt09yzt2/Haunt%20the%20BUK%20%5Ben%5D%20rev2.pdf?dl=0

   en dit overweldigende bewijs;

   https://hectorreban.wordpress.com/2015/09/19/the-trail-that-wasnt-a-launch-plume-a-reconstruction/

   Heb jij toevallig nog een ooggetuige die een rookpluim van een BUK heeft gezien in de aanbieding, nitwit?

   Verwijderen
  3. Ach onze opperaluhoed komt meteen met een paar aluhoedjessites....kom op man, je kan beter als dit. Hiermee kom je nog niet eens sprookjespark Efteling binnen, zo slecht verzonnen is het!!!

   Verwijderen
  4. Weerleg het, dan mag je met ons meepraten en anders moet je je mondje dichthouden.

   Verwijderen
  5. "Heb jij toevallig nog een ooggetuige die een rookpluim van een BUK heeft gezien in de aanbieding, nitwit?"

   Ja, degene die de foto nam
   Is meerdere malen geïnterviewd

   En niemand heeft een buk gezien in de plaats die Kremlin aanduiden in het Almaz rapport
   Niemand daar heeft iets gezien of gehoord daar

   Maar er is wel een foto van rookpluim nabij Torez

   LOL in uw link
   "white plume doesn´t change in shape over time;"
   De 2 foto's zijn vlak na elkaar genomen
   Wat verwacht u???
   Welke tijd???

   LOL

   Verwijderen
  6. Werkelijk weer lachen met joop

   "The test was done by a high ranking FSB expert. I can't give his name. "

   Dacht u nu echt dat die FSB expert ging zeggen dat het een buk was die Kremlin heeft afgevuurd????

   LOL met joop en zijn onweerlegbare bewijs

   Verwijderen
 5. Morgen zal het propaganda apparaat van de oorlogspartij weer overuren draaien.Al het harde forensische bewijs is in handen van de onderzoekers: autopsierapporten, het vliegtuigwrak, de flightrecorders, de communicatie tussen bemanning en verkeersleiding. Dan zijn er nog de data van militaire waarnemings- en spionageapparatuur. Als de OVV/het JIT zouden willen zijn oorzaak en daders gisteren bekend. Maar nee,………

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En in het JIT zit Rusland zelf....dus tja....wie komt er elke week met andere versies over wat er gebeurd zou kunnen zijn?? Bommen, straaljager(s), ufo's, andere raketten....echt waar, heb alles al voorbij zien komen van (pro)Russische sites....te dom voor woorden maar jullie trappen er met open ogen in..

   Verwijderen
  2. Kakelmans 1974

   De Russen maken geen deel uit van het JIT. Zelfs dat is te moeilijk voor je. En ondertussen maar liegen en kakelen.

   Verwijderen
  3. Overal te lezen op het internet, behalve bij de miljarden bronnen van Cruelmannetje1974.

   Participating in the investigation along with the Netherlands, are the 4 other members of the Joint Investigation Team (JIT), Belgium, Ukraine, Australia, and Malaysia. Malaysia was the last to join the JIT, being accepted as a full member in late November 2014.

   Verwijderen
  4. Ze werken samen...jullie doen ook constant dingen overdrijven, maar daar mag niks over gezegd worden.Weet je wat?? Blijf maar liegen, bedriegen en nazitaal bezigen hier en samen terroristen verdedigen. En aluhoedje zijn, want dat zijn jullie vooral samen met het nazizijn!!
   Ik ga zinniger dingen doen, dus neem een heeeeeeeeeel lange pauze....Maar als de Russen en/of de separatisten (terecht) worden genoemd als daders kom ik nog wel eens langs met ik zei het toch!!! Maar ja, zelfs al wordt dat gezegd en bewezen dan nog liggen jullie terroristen/aluhoedjes te miepen over iets...want jullie kunnen niet anders, en dat ben ik enorm zat!! Altijd maar negatief zijn, miepen, zaniken, klagen, mensen naar beneden brengen.....echte terroristen en mensenhaters!! Blaas jullie zelf op in Syrië, doen jullie de mensheid een enorm plezier!!!

   Verwijderen
  5. "Ik ga zinniger dingen doen, dus neem een heeeeeeeeeel lange pauze...."

   Je bent hartstikke zinnig bezig hier en hoeveel minuten mogen wij van je afwezigheid genieten?

   Verwijderen
  6. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  7. @ Joop

   Aan het Staatsjournaal van vandaag 20.00 u te horen brengt het OVV morgen een absoluut flutrapport uit. Kritiek uit Rusland wordt alvast geneutraliseerd door over propaganda in Rusland te beginnen.

   Verwijderen
  8. @ Kakelmans 1974

   http://static-webregio.nl//content/images/medium/634991434315591912.jpg

   Verwijderen
  9. @Dawg,

   Ach, de conclusies van de Paris Match foto en de foto van de BUK rookpluim zijn duidelijk, beiden zijn gemanipuleerd. Dus ieder bewijs die het OVV denkt te hebben berust dus op een leugen.

   Verwijderen
  10. @ Kakelmans 1974
   tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok tok toktoktok

   Verwijderen
  11. joop

   Jammer voor je dat die onzin ook al gedebunked is

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/09/suncalcing-buk-and-vostok-transport-to.html

   Verwijderen
  12. dawg

   Wlke kritiek?
   Eerst was Kremlin het eens met het Almaz rapport en nu niet meer????

   Kremlin weet ook niet meer welke leugen ze nu weer naar buiten brengen

   Verwijderen
  13. Ben

   En nu nog de onderbouwing

   OHH, die heeft u niet

   Verwijderen
  14. @ LGK

   "Al het harde forensische bewijs is in handen van de onderzoekers: autopsierapporten, het vliegtuigwrak, de flightrecorders, de communicatie tussen bemanning en verkeersleiding."

   Wat de Russen doen of laten interesseert met geen zak. Jouw verzinsels daarover nog minder. Oorzaak en daders van de aanslag over MH17 mogen niet in de doofpot verdwijnen. Al het andere is bijzaak.

   Verwijderen
  15. "Jammer voor je dat die onzin ook al gedebunked is"

   Jammer voor jou dat ukraineatwar in datzelfde artikel gedebunked is.

   Next!

   Verwijderen
  16. Waar?

   Weer geen enkele onderbouwing

   Maar goed dat OVV morgen met rapport komt

   Ik raad u aan om een extra alu hoedje te kopen

   Verwijderen
  17. Ik blog kunt u terug vinden dat de foto van Paris match overeenkomt met tijdstip door sun calc

   Dit is wat anders dan de sat foto's van Kremlin die over tijd een beeld laten zien die niet overeenkomt met seizoen.
   En ook nog de sat foto met erop de 'verdwenen' buk die wel op alle commerciele sat beelden te zien is

   Werkelijk lachwekend wat joop nu weer probeert

   Oh, wat joop doet is Kremlin repeteren

   Verwijderen
  18. "Waar?"

   Dan ga je het maar lezen, hé? Maar jij bent niet zo'n ster in lezen, zeker niet als daar de onderbouwing in staat.

   "Weer geen enkele onderbouwing"

   Tja.

   "Maar goed dat OVV morgen met rapport komt"

   Waar niets in staat.

   "Ik raad u aan om een extra alu hoedje te kopen"

   Ja, en ik raad jou aan een condoom te kopen en over je hoofd te trekken.

   Verwijderen
  19. LOL

   weer een post van joop zonder inhoud en onderbouwing

   Alleen maar roeptoeteren

   Maar enig bewijs ontbreekt totaal

   LOL

   Verwijderen
  20. Ohh

   U heeft het rapport al gelezen???
   Want u weet al dat er niks in staat

   Ik denk wel te weten wat er in staat
   Maar daarvoor moet u meer lezen dan alleen maar globalresearch

   Bv twitter of ook blogs

   Maar dat kunt u niet

   Verwijderen
  21. Veel plezier vannacht in je eentje, he!

   Verwijderen
 6. @Blik,
  IJZERSTERK STUK

  relatie Obama Poetin
  https://pbs.twimg.com/media/CPrOQmXWcAAnWJZ.jpg
  https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2630/4295/original.gif

  Snackbar Snackbar
  https://www.youtube.com/watch?t=1&v=MsCbG0t1Ds8

  Russisch wapengekletter ondersteund door een muziekje. Pak de popcorn er maar bij. (persoonlijk hou ik er niet zo van, maar ja in geval van die nihilisten heb ik er vrede mee)
  https://www.youtube.com/watch?v=i-CJ4isw7JM

  Irakezen hebben bij IS weer geavanceerde TOW2 raketten gevonden en geconfisceerd. Hmmmonder het mom van bombarderen bevooraden ze ze. Geen wonder dat het grondgebied van IS kon groeien behalve daar waar het gebied bestemd was voor de koerden.
  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940720000502


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet fijn om nu een baard te zijn
   ‘Growing panic’ observed among Daesh militants in Syria amid Russia strikes
   http://presstv.ir/Detail/2015/10/12/433035/Russia-Daesh-Syria-Konashenkov-growing-panic

   Verwijderen
 7. Dumpen van US dollar door buitenlandse partijen is op gang gekomen.

  Foreign Banks Dumping US Debt at Record Pace
  http://schiffgold.com/key-gold-news/foreign-banks-dumping-us-debt-at-record-pace/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dumpen van US dollar door buitenlandse partijen is op gang gekomen = Dumpen van amerikaanse obligaties door buitenlandse partijen.

   Verwijderen
  2. Venezuela is now the most expensive country in the world
   http://www.sovereignman.com/trends/venezuela-is-now-the-most-expensive-country-in-the-world-17498/

   Moeilijk te bevatten die (hyper) inflatie.

   Verwijderen
  3. Beurzen stegen onder behoorlijk slecht nieuws. Waarom ?

   "They know we have depleted our gold reserves and leveraged our finances beyond anything in history. The banks, the brokers, the derivatives, state and federal governments …are all over leveraged and reversal will wipe out any remaining equity VERY FAST!"

   http://www.globalresearch.ca/oversold-markets-rising-equities-the-derivatives-implosion-the-fed-looses-credibility/5481710

   Verwijderen
 8. Turkije wordt steeds instabieler en Erdogan staat aan de basis daarvan. Hij dacht garen te spinnen met electorale winst door chaos te creëren. Helaas voor hem hebben veel turken dat door.

  Protests Erupt In Turkey As Government Accused Of False Flag In Weekend Suicide Blast
  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-12/protests-erupt-turkey-government-accused-false-flag-weekend-suicide-blast

  BeantwoordenVerwijderen
 9. MH17 probe:’ Intl investigation failed to use Russian data’ – Fmr OSCE PA vice-president

  On Tuesday, the Dutch Safety Board will release its final report on the fate of the crashed Malaysian Airlines MH17 flight. Ahead of the report’s publication we take a look at the key facts, theories and false trails surrounding the investigation.

  Willy Wimmer, former Vice-President of the OSCE Parliamentary Assembly

  https://soundcloud.com/rttv/mh17-report

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 10. LIVE: Russian arms manufacturer Almaz-Antey delivers MH17 report

  https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=LKAXKwnUTg0&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Russian Almaz-Antey Delivers MH17 Report (VIDEO)

  Russian arms manufacturer Almaz-Antey presents the results of its own report into an alleged missile launch that may have downed the MH17 Malaysian Airlines plane over eastern Ukraine.

  The investigation results confirm that MH17 was taken down from an area under control of the Ukrainian forces. "Today we can say for sure that the Malaysian Boeing was shot down by a BUK missile 9M38 from direction Zaroshenskoye," Yan Novikov CEO of the Buk missile system producer Almaz-Antey CEO said Tuesday during a briefing in Moscow.

  The full-scale experiment demonstrates that MH17 could have been taken down by an even earlier missile modification than previously supposed, he added.

  "During the experiment it became perfectly clear that, if MH17 was brought down by a BUK-M1 missile, that was the 9M38 missile, which has no strike elements shaped as I-beam," Novikov said.

  Read more: http://sputniknews.com/world/20151013/1028437455/mh17-russia-report-almaz-antey.html#ixzz3oQrjk8HX

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "The investigation results confirm that MH17 was taken down from an area under control of the Ukrainian forces."

   LOL
   Zag gisteren docu waarin de bewoners van dat dorp geinterviewd worden.
   Man vertelde dat die buk 1km achter zijn huis moest hebben gestaan

   Hij had niets gezien of gehoord

   Die leugen van Kremlin kan ook de vuilnisbak in

   Verwijderen
  2. "niks dus"

   Nu geeft u zelf al toe geen bewijs te hebben

   Kremlin blijft maar met leugens strooien om verwarring te veroorzaken

   Verwijderen
  3. hahahahaha niks dus aan bewijs door lpg.

   Verwijderen
 12. Volgens Larousse hoort de Krim weer bij Rusland:

  https://twitter.com/pmsxa/status/652978845163888640

  Einde discussie dus.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Russian missile maker hands over data of first field experiment to MH17 commission

  Russia's arms manufacturer Almaz-Antey has handed over to the international commission on the investigation of the MH17 air crash the documents on the first stage of the field experiment, but the corporation’s findings have been ignored in the preliminary report, the company’s head Yan Novikov said on Tuesday.

  Missile fragments in bodies of MH17 passengers would confirm Almaz-Antey version.

  http://tass.ru/en/world/828410

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, ergens houdt het op en tegen corruptie is geen kruid gewassen.

   Verwijderen
  2. En hoe zit het dan met de kogelgaten in de cockpit? Mag dat onderdeel nu wel getoond worden op Gilze Rijen?
   Mijn stelling is dat mh17 is aangeschoten door een UA jet en toen het toestel op lagere hoogte kwam is het 'werk' afgemaakt door de UA buck.
   Er vlogen dagen van te voren, en op de dag zelf, jets van UA over het gebied, getuigen genoeg daarvoor. Waarom hoor je daar niets meer over?
   En dan natuurlijk het feit dat Oekraïne dat veto recht heeft in het team. Zij kunnen alles wat ook maar in hun richting wijst tegenhouden dus van een eerlijk onderzoek kan nooit sprake zijn.

   Verwijderen
  3. Blijken dus gaten te zijn van de schrapnel van buk

   Gelukkig heeft OVV er meer verstand van dan u

   Verwijderen
  4. Ik heb het OVV rapport gelezen
   Komt geen UA jet aan te pas

   Verwijderen
  5. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
 14. 4 questions for Dutch probe into MH17 crash

  1. Why did the DBS fail to use the BUK manufacturer’s declassified data in the probe?
  2. Why did the probe ignore Russian findings?
  3. Why did the investigation focus on the BUK missile version?
  4. Why did DBS fail to collect all debris in over a year after the crash?

  https://www.rt.com/news/318452-mh17-dutch-probe-questions/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, ergens houdt het op en tegen corruptie is geen kruid gewassen.

   Verwijderen
  2. Tegen de corruptie van RT in ieder geval niet

   Verwijderen
  3. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  4. Bij gebrek aan bewijs vervalt ben in oneliner

   Verwijderen
  5. Dat antwoord heeft Tjibbe vanavond gegeven in interview

   Verwijderen
  6. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
 15. Ik zou graag de laatste gesprekken willen horen tussen de Kiev controle-toren en de MH17.

  Beetje openheid zou prettig zijn. Het verbod op vragen na de pers-presentatie voelt ook niet heel erg goed...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mogelijkheid van Oekraïne als potensionele dader werd bij voorbaat al uitgesloten in het onderzoek.
   Als iets stinkt is het dat wel

   Verwijderen
  2. Het was een presentatie, geen persconferentie

   Verwijderen
  3. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  4. 15 maanden proberen te werken aan bewijs, erg mager

   Verwijderen
 16. Benieuwd wanneer de sancties tegen Rusland worden opgeheven:

  http://cdn.onderzoeksraad.nl/documents/brochure-mh17-crash-en.pdf

  En vooral wat de excuses zijn voor die sancties. Wordt in ieder geval lachen.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat de reactie van Rusland het leukst gaat worden.

   Verwijderen
  2. En dan ook nog heel even terugdenken aan het optreden bij de VN van die krankzinnige timmerfrans. Vroeger konden we met trots over straat in het buitenland met Kroef en Kiezer in onze achterzak. Dat is er voorlopig niet meer bij, Maar goed, je kunt altijd doen of je een Belg of een Duitser bent.

   Verwijderen
  3. Die sancties zijn er wegens het anexeren van de Krim en de bemoeienis van Putin met de Bonbas

   Dus die santies blijven

   Verwijderen
  4. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  5. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  6. En, waar is nou het bewijs van uw stelling?

   Verwijderen
  7. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  8. Het westen zal dat idd niet toegeven, want het is niet waar

   Verwijderen
  9. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  10. Maar nog steeds geen bewijs

   Verwijderen
  11. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
 17. https://www.rt.com/news/318505-almaz-antey-video-simulation/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, RT
   Met die hoogtemeter in voet en een voice over die het over meters heeft

   Verwijderen
  2. @ch LGK

   https://rtd.rt.com/films/reflections-on-mh17film/#part-1

   Rond de 27e minuut: hoogtemeter geeft meters aan, geen voeten. Het tegendeel heb je nog nooit kunnen bewijzen. Ondertussen beschuldig je alles en iedereen van liegen. Bespottelijk.

   Verwijderen
  3. Ja, en je ziet ook een andere cockpit

   Het origineel heeft paar weken op RT gestaan
   Toen heeft RT hun blunder gecorrigeerd

   Verwijderen
  4. @LGK

   Van A tot Z gelogen. Jouw taak is te bewijzen wat je stelt. Niet om het ene verzinsel af te dekken met een ander verzonnen feit.

   Verwijderen
  5. @LGK,

   Ben je aan de drugs geslagen of ben je een complottheorist geworden? Blijf lekker hangen in je leugens met het OVV erbij, eikel.

   "Project ¨Haunt the BUK¨: Paris Match BUK-photo decisively debunked"

   "The trail that wasn´t a launch plume"

   Verwijderen
  6. dawg
   Ga het niet opnieuw doen
   In eerdere post heb ik op de seconde aangeduid wanner cockpit 1 en cockpit 2 te zien is

   Lol joop, al die Kremlin leugens en propaganda

   Verwijderen
  7. "Lol joop, al die Kremlin leugens en propaganda"

   Hahaha, deze keer waren het leugens van Bellingcat en ukraine@war, hahaha!

   Verwijderen
  8. Die u nog nooit weerlegd heeft

   Maar vandaag is duidelijk geworen dat Kremlin heeft zitten liegen

   Verwijderen
  9. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  10. O ja, en die leugens zijn doorgevoerd in het OVV rapport want Eliot Higgins heeft de conclusies van zijn leugenonderzoekjes overgedragen aan de DSB.

   Het geeft de 'kwaliteit' van dit rapport weer.

   Verwijderen
  11. "Die u nog nooit weerlegd heeft"

   Die hoef ik ook niet te weerleggen, ik baseer mij op onderzoeken waar ik volledig achtersta en als jij die niet wilt lezen, tja.

   Verwijderen
  12. Weer Lachen met joop

   Van alles beweren en nooit onderbouwen

   Verwijderen
  13. Tjoube loopt nu te vertellen dat Rusland eerst zelf het type warhead aandroeg maar later weer terugkrabbelde

   LOL

   Verwijderen
  14. Heb je die twee onderzoeken al gelezen? Zo niet, dan moet jij je mondje dichthouden en van geluk spreken dat het OVV de leugens van Eliot Higgins heeft overgenomen omdat zij net zo verrot zijn als jij.

   Verwijderen
  15. The Ukrainians did it and the West will never admit it. End of story.

   Verwijderen
  16. "Tjoube loopt nu te vertellen dat Rusland eerst zelf het type warhead aandroeg maar later weer terugkrabbelde"

   Hahaha, Tjibbe weet niet waar hij over praat, Almaz Antey heeft het over een 9M38M(1) zeg maar de drager, MET EEN M314M(1) WARHEAD. Tjibbe Joustra haalt zaakjes door elkaar waar hij geen verstand van heeft en beter zijn mond over kan houden en @LGK doet rustig met Tjibbe mee.

   Verwijderen
  17. Ja, beide onderzoeken gelezen
   Bellingcat doet onderzoek naar openbare informatie en trekt conclusies

   OVV doet onderzoek en heeft veel meer informatie

   Beide komen tot dezelfde conclusie

   Wat niet vreemd is omdat het klopt en de waarheid is

   Verwijderen
  18. Ohhh dus uwas bij die meeting waar Tjibbe het over had?

   Verwijderen
  19. Dan heb je de verkeerde onderzoeken gelezen, dat had ik wel verwacht want jij doet altijd zo dom, zonde van je tijd joh.

   Verwijderen
  20. "Ohhh dus uwas bij die meeting waar Tjibbe het over had?"

   Moet dat dan of heb jij zelf niet het vernuft dat de drager bewust met de springkop wordt verward? Want daar zijn jullie gek op hé, verwarring zaaien en jezelf dom houden?

   Verwijderen
  21. Schitterend doelpunt Robin van Persie, jammer dat het in zijn eigen doel is.

   Tussenstand Nederland - Tsjechië 0 -3

   Verwijderen
  22. Kijk het interview nog maar eens terug
   Almaz heeft eerst de waarheid in meting verteld, later krabelde ze terug

   De enige die verwaring zaait is het Kremlin
   Begon met dat Putins vliegtuig het doel was
   Ruimtegruis is ook nog voorbij gekomen

   LOL

   We weten nu dat het een buk was

   Verwijderen
  23. "Kijk het interview nog maar eens terug
   Almaz heeft eerst de waarheid in meting verteld, later krabelde ze terug"

   Wees eens wat specifieker want nu ben je verwarring aan het zaaien.

   Verwijderen
  24. Tjibbe heeft gezegd dat Almaz in OVV meeting zelf kwam met de 9N314M
   De volgende meeting zeiden ze dat het 9N314 was

   Het was 9N314M, want die bevat de zogenaamde bow objects
   Die gevonden zijn in lichamen
   Deze had Jeroen al eerder op crash site gevonden

   Verwijderen
  25. Weer een leugen van @LGK.

   The plane was hit by an earlier generation of the 9M38 Buk missile complete with warhead 9N314 (“without I-beams”), Almaz-Antey said in its presentation on Tuesday. According to the arms producer, the particles which hit the plane were cube-shaped, not bow-shaped. The last missile of this type was produced in the Soviet Union in 1986, and its life span is 25 years including all prolongations. All missiles of this type were decommissioned from the Russian Army in 2011, it said.

   Verwijderen
  26. Goh, vreemd
   Bij de vorige presentatie van Almaz, in juli spraken ze nog van 9N314M
   En nu ineens is het het oude type geworden degene zonder M

   Blijkt weer eens dat Almaz geintrueerd is door Kremlin
   Kremlin wist al eerder van inhoud rapport en Almaz moest een nieuw verhaaltej vertellen

   Laatste strohalm van Putin

   Verwijderen
  27. "Laatste strohalm van Putin"

   Weer een leugen van @LGK!

   Verwijderen
  28. Carlos was een hoax
   Ruimtegruis ook onzin
   Toen kwam de su25
   Toen kwamen er 2 su25
   En het werden er 3

   Toen werd het su25 en buk

   Verder zagen we nog een Israelise su25

   En 2 weken geleden nog een bom

   Oh en het Almaz rapport van juli met buk

   Samengevat, Kremlin zag dat ze al de andere onzin naast buk niet konden volhouden, je hoort Kremlin er ook niet meer over.

   Enige is buk, maar die is dan wel van UA

   Laatste strohalm van Putin

   Al het bovenstaande is een leugen gebleken van Kremlin, die u volgde

   Want vandaag staat vast dat het een buk was

   Verwijderen
  29. "Laatste strohalm van Putin"

   Nadat je al de open vragen hebt beantwoordt uit de onderstaande link, zo niet, dan ben je aan het ROEPTOETEREN !!!

   https://consortiumnews.com/2015/10/13/mh-17-the-dog-still-not-barking/

   Verwijderen
  30. LOL joop

   Parry begint al met een fout

   "The Dutch Safety Board report concludes that an older model Buk missile apparently shot down Malaysia Airline Flight 17"

   Nee, dat zegt Almaz

   Zie zelf uw Kremlin propaganda website

   https://www.rt.com/news/318592-report-buk-missile-crash/

   Verwijderen
  31. LOL

   "t could have been anywhere within a 320-square-kilometer area in eastern Ukraine, making it hard to determine whether the firing location was controlled by the rebels or government forces."

   Dat is later aangevuld door Tjibbe
   Zowiezo was dat hele gebied op 17 juli gecontroleerd door sepa

   En Almaz geeft locatie tientallen km hiervandaan
   Waar niemand een buk gezien of gehoord heeft (uw eigen ooggetuigen)

   Verwijderen
  32. LOL

   Weer een leugen van Parry
   " BND, concluded that the Russian government was not the source of the missile battery"

   dat was een hoax, uitgebried in Duitse media voorbij gekomen.
   BND raporteerde dat het 1 van de mogelijkheden was

   Verwijderen
  33. "The Russian government has insisted that it no longer uses the 9M38 version."

   Er zijn vele foto's opgedoken waar dit type nog steeds in gebruik is

   Ik heb hier eerder een foto met die SAM met Putn op voorgrond gepost

   Verwijderen
  34. Parry heeft ze niet meer op een rijtje

   Verwijderen
  35. Nog even als toevoeging

   Het gaat om de warhead, welk een 9N314M was
   De deeltjes die hierin zitten zijn gevonden door OVV vierkantjes en vlinders

   Echter Almaz zei in juni ook dat dit type warhead was gebruikt
   Maar nu zeggen ze dat het een 9N314 was

   Verwijderen
 18. Schandalige spin van de Staatsomroep trouwens. Zum kotzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De slachtoffers hebben niet kunnen merken wat hun overkwam, zo snel was de dood er voor hun, doordat het vliegtuig in stukken brak en ze meteen bewusteloos waren door zuurstof gebrek.
  Dit is wat de nabestaanden verteld word.
  Waarom verteld Timmermans dan dat er slachtoffers zijn gevonden met zuurstofmaskers op?
  Wie liegt hier? Iemand verteld in ieder geval niet de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat er 1 slachtoffer is gevonden met een zuurstofmasker.
   Die zat rond de nek

   kan dat die persoon in reflex masker omdeed
   Of dat masker door val een masker meenam

   Er is niemand die liegt

   Verwijderen
  2. "Er is niemand die liegt"

   Jazeker wel, jij, want jij 'vergeet' weer te vertellen wat er na de uitspraak van Timmermans over Timmermans gezegd werd.

   Verwijderen
  3. Dat jij bewust verzwijgt wat er na die uitspraak over Timmermans werd gezegd.

   Verwijderen
  4. Er is zoveel over Timmermans gezegd
   Maar gelogen heeft hij niet

   Verwijderen
  5. timmerfrans is een bewezen leugenaar

   Verwijderen
  6. alleen sufferds hebben dat niet door

   Verwijderen
  7. en dus is ook lpg een bewezen sufferd of hij doet alsof

   Verwijderen
  8. in het tweede geval is hij een bewezen leugenaar

   Verwijderen
 20. Niet alleen pauw, roemer en paradijs door de ondergrens. Nederlands elftal ook door ondergrens. We kunnen niet meer winnen van ijsland, tsjechië en turkije.......

  LOLLOLLOL
  Obama Says Russian Strikes On ISIS Are “Strengthening” ISIS
  http://www.activistpost.com/2015/10/obama-says-russian-strikes-on-isis-are-strengthening-isis.html
  Amerika zakt nog veeeeel verder door de ondergrens dan wij.LOL


  The Mystery of Fleeing Saudi Princes and Their Immense Oil Wealth Smuggled into Europe
  http://www.awdnews.com/top-news/the-mystery-of-fleeing-saudi-princes-and-their-immense-oil-wealth-smuggled-into-europe

  LOLLOLLOL De prinsen vluchten het land uit zo hard als ze kunnen voor sociale onrusten en voor wraakacties vanuit Yemen. Het is zo erg dat ze nu nog maar $500.000,- dollar per maand naar het buitenland overmaken anders is het land zo door zijn reserves heen LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Russofobe Jeroen Pauw pleit ervoor om het WK in Rusland te boycotten en te mijden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee
   Dit zullen meer westerse landen volgen

   1) toewijzing kwam door omkoping (niet vreemd voor Russen)
   2) Putin kan niet toegeven een fout hebben gemaakt (ook niet vreemd voor Russen)

   Verwijderen
  2. Ja, ja westerse landen gaan pauw volgen. met de dag gekker.

   Verwijderen
 22. @ LGK

  "Ik heb hier eerder een foto met die SAM met Putn op voorgrond gepost"

  http://www.bing.com/images/search?q=putin+armenia+buk&view=detailv2&&id=171A4B64BFAA289832040F7BA98888029419B663&selectedIndex=0&ccid=wjtdwcTt&simid=608037898073017991&thid=OIP.Mc23b5dc1c4ed593c49e04f874434d83bo0&ajaxhist=0

  Ja, en toen werd je al verteld dat die foto genomen was tijdens een staatsbezoek van Poetin aan Armenie. Oplichter.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nog even heel kort het verhaal van Almaz-Antei:
  "During the experiment, "Almaz-Antei" missile exploded 9M38M1 (BUK-M1) with X-shape and parallelepipeds. It exploded next to the left side of the IL-86 (similar in design to the Boeing 777). It simulates the situation from start Zaroschenskoe (pro Ukraine) and from Snezhnoe (rebels DNR).

  Almaz-Antei conclusions:
  1) Boeing no apertures such as "Butterfly", - then use another missile, possibly an older version of 9M38, which in the warhead only parallelepipeds (supplied to Ukraine, completed the delivery to the troops of the Russian Federation in 1986), the life of the 9M38 ended in 2011.

  2) If the missile flew from the Snezhnoe, then flew to the Boeing would be on a collision course, unless the Zaroschenskoe - perpendicular to rate Boeing.

  Splinters fly perpendicular to the axis of the missile semicircle.

  If the shot of Snezhnoe, debris would hit only right side of the fuselage, left and right side of cockpit and the most likely. However, the right side of incoming Boeing have numerous holes.

  In the case of the approach by the Zaroschenskoe - hit the left side - cab, engine, left wing, stabilizer.

  Conclusion: Boeing could not have been hit by a missile 9M38M1 (is in service with Russia and Ukraine), could not be brought down by the Snezhnoe.

  I would add that it all could not be brought down by BUK - number and size of holes in the Boeing case is not the same."

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En??
   "Boeing no apertures such as "Butterfly","
   Hoe weet Almaz dat?

   Weer een leugen van Kremlin

   Probeerde het jaar geleden nog met su25
   Bleek ook niks van waar te zijn

   Verwijderen
  2. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 24. De vs is ontevreden over het DSB rapport:
  https://www.rt.com/news/318613-usa-rebels-mh17-buk/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel buk, maar niet wie schoot. Mooi, want ze hebben toch zelf de satellietbeelden.

   Verwijderen
 25. CrossTalk: MH17 Report:
  http://thesaker.is/crosstalk-mh17-report/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We weten dus binnenkort wie het gedaan heeft.

   Verwijderen
  2. Wat Ben bedoelt is dit: ( In Crosstalk) Volgens John Laughland zal die 'criminal investigation' doodbloeden als de Ukiraïne de dader is. Maar mochten er toch bewijzen zijn dat de Sepa's of Putin schuld heeft, dan zal die criminal investigation wel doorgaan.

   Maar Ghadaffi had niks met Lockerbie te maken, en toch ging de rechtszaak door, en werd een Libiër veroordeeld.
   Maar een Schotdse politie-baas heeft achteraf verklaard dat de Amerikanen valse evidence hebben geplaatst.
   Eneen VN waarnemer vond de rechtszaak in Zeist een 'travesty of justice'.
   En de twee meest betyrokkenen bij die rechtszaak, Dr. Swire ( zijn dochter was slachtoffer van Lockerbie) en rechter Brown zijn beiden zo goed als overtuigd dat Libië niks met de aanslag in Lockerbie te maken had. Dat kon je zien op een VPRO docu die jarenlang op YT stond, maar nu is weggehaald.
   Dus: een veroordeling van Sepa's is tòch mogelijk, en dan horen we - als we geluk hebben- over 10 jaar dat die rechtszaak een bedrieglijke aangelegenheid was.
   -------

   Ik las dit in de comments bij de Saker, en misschien is het relevant:
   Appendix V presents the arguments made about the intial report, and the Dutch Safety Board responses. A comment from the RF/FATA notes that there was no analysis of the “high energy objects”. – “The investigation did not identify the steel grade from which the high energy objects were manufactured. Such analysis was absolutely necessary for each type of fragments in particular because 9M38 and 9M38M1 rocket warheads use different types of steel grades for pre-formed fragments…”. The Safety Board response was: “Studying the detailed chemical composition of the steel is not relevant to the investigation as the high-energy objects are usually made from low-grade metal (unalloyed steel) originating from different batches … Matching the fragments found with reference material from an intact warhead would not be possible because of these differences.”

   So here we have an unsupported assertion from the Safety Board in direct contradiction to the manufacturer, who presumably knows what he’s talking about. The Safety Board excuses itself from having to confront this evidence.

   Verwijderen
  3. Dank Ben en Jan.

   Ik voeg er aan toe, natuurlijk niet te weten wie het gedaan heeft. Maar als het Kiev/US was, dan is het regelrechte moord met voorbedachte rade.

   Als het het verzet was, dan hebben die daar in juni al voor gewaarschuwd. Kiev/US bombardeerde er op los, en het verzet probeerde -en met succes- die moordmachines uit de lucht te halen. Ze merkten in juni al op dat de moordmachines zich met voorbedachte rade, achter verkeersvliegtuigen verstopten. Die verklaringen hebben we hier op de site. Wie is er in dat geval dan moreel verantwoordelijk?

   Verwijderen
  4. @Jan. Nu heb je het verraden. Ik hoop altijd dat mensen naar Crosstalk luisteren voor een ander geluid.

   Verwijderen
  5. @ Ben

   Hoorde gisteren (als ik me niet vergis was het Joustra) nog zeggen dat 1)de bestudering van het wrak van groot belang was geweest om tot de in het rapport getrokken conclusies te komen en 2) dat het erg lastig was geweest om alle wrakstukken te verzamelen. Wetend hoe de OVV te werk is gegaan met het bergen van de wrakstukken is dit om je te bescheuren als het allemaal niet zo in en in treurig was.

   Verwijderen
  6. @Dawg

   Het is in en in treurig en dat komt omdat we in het wilde westen de wereld op zijn kop gezet hebben en dat resulteert in onverantwoordelijk gedrag ipv verantwoordelijk gedrag waarin list en bedrog de plaats in hebben genomen van de waarheid. Uiteindelijk gaat dat slecht aflopen.

   Verwijderen
  7. LOL

   Stelletje complotters hierboven die dus niets van metaal afweten
   Wat OVV zegt klopt gewoon
   Analyze kan niet gedaan worden

   Maar jullie zijn vast alle experts in metal knowledge

   Verwijderen
  8. en wat jullie nog meer belachelijk maakt is dat julliea lle dachten dat het een su25 was

   Nou, dat is dus nu naar rijk van fabeltijes gestuurd

   Verwijderen
  9. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 26. The Ukrainian intelligence, which today is actually a branch of the US intelligence services, went even farther in its collaboration with the most dangerous terrorist group in the world. The Foreign Intelligence Service of Ukraine published a complete list of the Russian military equipment at its Syrian air base in Latakia aimed at combating terrorists.

  The authorities of the country, the population of which is beginning to see things clearer, seem to be paraphrasing the famous poem by the young female Maidan participant: "We and ISIS have become brothers. We have the same sponsor and the same mother". After all, Islamic terrorists and the Ukrainian regime were bred by the United States of America.

  Hele artikel hier:
  http://fortruss.blogspot.com.by/2015/10/breaking-pattern-of-ukrainian-propaganda.html

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De terechte vragen van Hans Vogel: "Hoeveel burgerdoden heeft Nederlands (Ons!) militair optreden al veroorzaakt?"

  Op deze cruciale vraag krijgt hij GEEN antwoord. En verder interesseert die vraag niemand van het "officiele" journaille. Die klagen liever over propaganda in Rusland. Lees het hele artikel hier: http://revolutionaironline.com/nato-weet-niet-hoeveel-burgerdoden-het-heeft-veroorzaakt/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Kees Van Der Pijl talks to RT on MH17 investigation report

  https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2gBzL6Sg5tA&app=desktop

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch even opmerken: Kees van der Pijl was aanwezig in de Balie op 25 juni. ( Mijnheer Blik was er ook, en Wierd Duk, en uiteraard Joost Niemöller en Karel van Wolferen.
   https://www.youtube.com/watch?v=XxAbZSqPBfs

   Verwijderen
  2. PS: Kees van der Pijl heeft goede info hier op RT.

   Verwijderen
  3. Goh

   Theekranje van Kremlin propaganda volgers bij elkaar

   Was vast weing te bespreken dan behalve aan elkaar toegeven dat Putin gelijk heeft

   (zonder zelf verder na te denken)

   Verwijderen
  4. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 29. Paul Craig Roberts doet ook nog een duit in het zakje over het MH-17 rapport:

  When I read that the report on the downing of the Malaysian airliner over Ukraine was being put in the hands of the Dutch, I knew that there would be no investigation and no attention to the facts.
  And there wasn’t.
  http://www.paulcraigroberts.org/2015/10/13/the-mh-17-report-paul-craig-roberts/?fb_action_ids=10201179572448302&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.Vh4HRKzfGd8.like

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja... We hebben een reputatie hoog te houden...

   Verwijderen
  2. Ach, de Kremli trol Paul aan het woord
   Maar geen tegenbewijs geven

   LOL

   Verwijderen
  3. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 30. AUTOPSY OF THE MH17 CRASH — DUTCH SAFETY BOARD REVEALS 3 POSSIBLE PIECES OF BUK SHRAPNEL IN THE BODIES OF THE COCKPIT CREW, AND CHEMICAL EVIDENCE IT CANNOT SUBSTANTIATE — AUSTRALIAN FEDERAL POLICE ISSUE PUBLIC REJECTION OF AUSTRALIAN GOVERNMENT ALLEGATIONS

  The Dutch Safety Board (DSB) reported yesterday that its evidence for concluding that a single ground-to-air Buk missile caused the crash of Malaysian Airlines Flight MH17 was an explosive blast of sound on the cockpit voice recorder lasting 2.3 milliseconds; a spray pattern of damage to the cockpit area of the fuselage; three distinctively shaped metal fragments (lead image) found in the bodies of the cockpit crew; a chemical analysis of explosive residues missing 2 out of 3 warhead explosives; and a match of paint samples collected up to 4 months apart.

  http://johnhelmer.net/?p=14322

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik het goed begrijp, kan het BUK verhaal dus de vuilnisbak in.

   Verwijderen
  2. LOL

   OVV heeft hierop al geantwoord
   Metaal komt uit verschillende batches
   Is niet te checken

   Weer een Kremlin ' mist'

   Verwijderen
  3. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 31. Kiev vindt het beetje jammer dat Nederland niet staat te springen om ze met open armen in de Europese familie te ontvangen....

  http://netherlands.mfa.gov.ua/en/press-center/comments/4369-zajava-shhodo-rishennya-pro-provedennya-v-niderlandah-referendumu-stosovno-ratifikaciji-ugodi-pro-asociaciju-ukrajina-jes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede kans dat NL advocaten in rep en roer zijn want er is nu veel geld met processen van MH17 nabestaanden tegen de regering in Kiev.

   Verwijderen
  2. Waarom?
   Kiev had geen enkele reden om luchtruim te sluiten

   Zelfde dat KLM nog steeds over Noord Korea vliegt
   Die hebben hun luchtafweer wel onder controle

   Waarom hadden de Russen dat niet in de Donbas?

   Verwijderen
  3. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 32. Predictable BS in MH 17 Report, No Evidence Against Russia

  Predictably the upcoming long-awaited (from July 2014 to October 2015) report on MH-17 does not present one shred of evidence incriminating the Russian Federation or President Putin. So maybe those media outlets accusing Russia and her President of the downing of the MH-17 would like to stand up and apologize?

  To apologize, you need fiber, morals, substance, backbone and character. To sling accusations all you need is to be a foul-mouthed guttersnipe, all you need is looseness of morals, an absence of character and a general nastiness. To refuse to apologize afterslinging the mud shows pure spinelessness, spitefulness and worthlessness.

  http://russia-insider.com/en/politics/predictable-bs-mh-17-report-no-evidence-against-russia/ri10494?utm_source=Russia+Insider+Daily+Headlines&utm_campaign=4c479d7f4c-Russia_Insider_Daily_Headlines11_21_2014&utm_medium=email&utm_term=0_c626db089c-4c479d7f4c-227204805&ct=t(Russia_Insider_Daily_Headlines11_21_2014)&mc_cid=4c479d7f4c&mc_eid=43ac49213f

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, voor ben is putin heilig
   Nee, niets wijst in de richting van Kremlin

   LOL

   En dan komen met Kremlin links
   Weer geen onderbouwing

   Kremlin loog al op 21 juli 2014
   3 leugens onderbouwd bewezen

   Hoe geloofwaardig zijn ze???

   Verwijderen
  2. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 33. CNN Journalist ‘Governments Pay Us To Fake Stories’, Shocking Exposé

  According to Amber Lyon, a three-time Emmy award winning journalist, CNN is routinely paid by the US government and foreign governments to selectively report on certain events. Furthermore, the Obama administration pay CNN for editorial control over some of their content.

  http://worldtruth.tv/cnn-journalist-governments-pay-us-to-fake-stories-shocking-expose/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh...ze zijn bezig om het bekritiseren van man made global warming in de toekomst te gaan verbieden.

  http://www.telegraph.co.uk/comment/11924776/Judges-plan-to-outlaw-climate-change-denial.html

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Death cross us dollar index een feit. De trend is US dollar naar beneden.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-14/death-dollar

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik pijnig mijn geheugen, maar ik weet niet meer waarom ik Tjibbe Joustra een schurk vond, vroeger.
  Het dateert uit de tijd dat hij baas was op 'Landbouw'.
  Ik meen dat het was omdat hij enkele vrienden ( van het ministerie) baas maakte over de grootste boerderij in Nederland: ERF BV.
  Maar helemaal zeker ben ik niet.
  Wat ik wel zeker weet is dat ik me herinner dat de man niet , absoluut niet, oprecht is.
  Ik moet destijds iets hebben uitgezocht. Wat weet ik niet meer, maar de conclusie weet ik dus nog wel.

  Ook was hij hoofd terrorismebestrijding.

  Nu is dat terrorisme natuurlijk een echte VS productie. ( of een Israelische productie, zo U wil. Lees Livia Rokach's 'Israel's Sacred Terrorism.")
  Sibel Edmonds beschrijft hoe Richard Pearle ( en andere Neocons) miljarden naar Turkije en omstreken stuurden . zogenaamd om in dioe landen ' goede dingen te doen'. Voor 66% ging het naar goede dingen ( je hebt een dekmantel nodig) , voor 33% werd het geld gebruikt om madrassa's te bouwen en islam-extremisten te kweken.
  Dit begon al in 1985.


  Als hoogste baas moet je dus een man hebben die weet hoe de hazen lopen, en geen man die last heeft van oprechte buien en een geweten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet wel dat Sibel Edmonds, in één van haar interviews met James Corbett over "Gladio B", het heeft gehad over een hooggeplaatste Amerikaanse dame die een relatie had met een Turkse dame en daarmee gechanteerd werd.

   Verwijderen
  2. Jammer dat zijn geweten door de propaganda van Kremlin prikt
   Het gedraai van Kremlin en Almaz wat hij heeft moeten aanhoren....
   Daar tja...

   Verwijderen
  3. lpg: je bent een leugenaar of een sufferd. aan jou de keus.

   Verwijderen
 37. Er gaan nu ook Cubaanse militairen naar Syrië
  http://www.foxnews.com/world/2015/10/14/cuban-military-forces-deployed-to-syria-to-operate-russian-tanks-say-sources/

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zelfs in de volksverlakker:
  BUK-raket is afgevuurd vanaf Oekraïens grondgebied

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/-buk-raket-is-afgevuurd-vanaf-oekraiens-grondgebied~a4162178/?utm_source=facebook&utm_content=free&utm_medium=social&hash=9bfd34fd949142a7ff86b8e8177cc3d03d986827&utm_campaign=shared%20content

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Transparantie, openheid.....

  "Maandagavond maakte minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) het feitenonderzoek naar de MH17-lezing van de Leidse anatoom George Maat openbaar. Alleen: er is bijna niets te lezen"

  http://www.mareonline.nl/archive/2015/10/14/eindelijk-openbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hoe kwamen we eigenlijk aan dat Joint Investigation Team? Eh..... tja.

  "Resolution 2166 makes no reference to an investigation undertaken by a body like the JIT. That investigation was set up independently soon after Resolution 2166 was passed, without reference to the Security Council, by a group of states including the Netherlands, Belgium, Australia and Ukraine following private discussions between each other (Malaysia joined several months later).

  The setting up of a second inquiry under a veil of secrecy before the “full, thorough and independent international investigation” set up by the Security Council had even begun its work is extraordinary and points to the error made by Australia’s inexperienced foreign minister Julie Bishop when she proposed Resolution 2166.

  She failed to realise that an inquiry set up by the Security Council under “civil aviation guidelines” would mean an inquiry in which the Russians had a say.

  That is why the Russians - to Bishop’s surprise - voted for Resolution 2166 and why a few weeks later, probably following angry recriminations behind the scenes, an entirely different inquiry independent of the Security Council and not bound by “international civil aviation guidelines” and from which the Russians were excluded, was hurriedly set up."

  http://russia-insider.com/en/politics/predicted-dutch-safety-board-produces-inconclusive-report-mh17/ri10509

  En achter de rug van het JIT weggedoken kan het OVV suggestieve onderzoeksresultaten fabriceren die met behulp van de westerse media de Russen in het beklaagenbankje houden zonder ooit met doorslaggevend juridisch bewijs te komen dat stand zou houden voor een rechtbank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat was wel duidelijk te horen in het interview wat Tjibbe Joustra gaf na zijn presentatie. De Dutch Safety Board mocht het niet noemen in haar rapport, maar in een interview mag je het Joint Investigation Team toch zeker wel een voorzetje geven?

   Verwijderen
  2. Bijvoorbeeld. Was natuurlijk ongehoord dat Joustra dat deed (en daar klaarblijkelijk gewoon mee weg komt). Formeel stelt de OVV zich roomser dan de paus op, maar ondertussen.

   Verwijderen
  3. Voorts blijf ik van mening dat MH-17 door een SU-25 is neergehaald en niet door een BUK. Het argument hiervoor bestaat uit de tig ooggetuigen die ze hebben zien vliegen in de buurt van MH-17, tegen nul ooggetuigen die ook maar iets van het afvuren van een BUK hebben gezien of gehoord. Ook de foto waar Bellingcat/Eliot Higgins zo druk mee was blijkt niet afkomstig te zijn van een BUK.

   Daarnaast wordt er nogal het e.e.a. verzwegen in het rapport zoals de Amerikaanse satellietbeelden waarvan Ivo Opstelten in het Algemeen Overleg MH-17 zei over te beschikken en de tapes met daarop de gesprekken tussen het ATC en MH-17 die door de SBU zijn geconfisqeerd. Wat heeft de Dutch Safety Board gedaan met het stukje shrapnel wat Jeroen Akkermans heeft gevonden en wat als besmet bewijs moet worden beschouwd?

   Verwijderen
  4. @Joop, naast de ooggetuigen hebben we ook de ronde (kogel)gaten bij de cockpit. Het lijkt me niet dat scherven van een BUK zulke mooie ronde gaten kunnen maken en dan nog wel geconcentreerd bij de cockpit.
   Het kan een combinatie van vliegtuigen en een raket zijn geweest.

   Verwijderen
  5. Ik zei het toch; zelfs als er 2 officiële rapporten komen die BUK als wapen noemen, in dit geval zelfs een Russisch rapport dat ik niet al te serieus neem maar goed, dan nog zullen verstokte complottheoristen zoals Joop en Oligarch vast blijven houden aan hun vliegtuigtheorie want ze zijn zo stronteigenwijs in hun zorgvuldig, zonder bewijs, maar lui achter de pc surfend langs een aantal complotsites samengestelde leugen te blijven geloven. Ze hebben nooit een onderdeel van het vliegtuig in handen gehad, een BUK of SU25 in het echt gezien of in Oekraïne geweest en met getuigen gesproken maar toch weten zij zeker dat het nooit een Buk geweest kan zijn. Een mislukt God complex dus, wat ik al sinds het begin zei. Jammer genoeg krijg ik gelijk. Het moreel en psychisch faillissement van oli en Joop is hiermee bevestigd en uitgevoerd door hunzelf!!!

   Verwijderen
  6. kroel zegt: "Ze hebben nooit een onderdeel van het vliegtuig in handen gehad, een BUK of SU25 in het echt gezien of in Oekraïne geweest en met getuigen gesproken"
   Jij wel dan? jij gelooft zonder meer een rapport wat aan alle kanten rammelt, nog erger dan een oude fort T .
   Geef eens antwoord op de analises zoals gesteld door Xander uit de link die ik eerder postte (onderaan deze draad)
   Jouw gelijk zal toch eerst bewezen moeten worden en op dit moment is daar absoluut geen sprake van.

   Verwijderen
 41. Carter: U.S. will take ‘all necessary steps’ to counter Russia
  http://www.politico.eu/article/carter-u-s-will-take-all-necessary-steps-to-counter-russia/

  In Syria, Russia’s airstrikes that started this month are targeting the wrong groups, Carter said, and Russian forces have shown “increasingly unprofessional behavior,” including violating Turkish airspace; firing cruise missiles from a ship in the Caspian Sea without prior warning to friendly nations; flying within a few miles of a U.S. unmanned aerial vehicle; and targeting rebels seeking to overthrow Syrian dictator Bashar Assad.

  AND TARGETING REBELS SEEKING TO OVERTHROW SYRIAN DICTATOR BASHAR ASSAD

  Ze verbloemen het niet eens meer dat het enige doel is om Assad te verwijderen.

  Carter, waar zijn nu jullie aanvallen op ISIS ?. Oh jullie hebben weer 50 ton aan wapens gedropt in Syrië , wat in de handen van ISIS komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik weet niet wat de agenda van Trump is, maar hij zegt niet de dingen die de centrale bankiers willen horen. Hij is bv voor een bewapende bevolking. Hij is voor russisch optreden in Syrië en nu vindt hij dat Rusland niet de schuld mag krijgen voor MH17
  TRUMP: IS RUSSIA TO BLAME FOR MH17?
  http://southfront.org/trump-mh17/

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Putin to NWO Agents: You Are a Bunch of Idiots, Puppets, and Morons

  Putin is actually winning largely because he doesn’t lower his moral and intellectual standards to meet the stupid needs of NWO agents.

  NWO agents are still learning from Putin—and he keeps on surprising them. Putin is actually winning largely because he doesn’t lower his moral and intellectual standards to meet the stupid and diabolical needs of NWO agents.

  A few weeks ago, Putin tried to reason with them. He eventually told them quite explicitly: “Do you have any common sense”?

  http://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putin-to-nwo-agents-you-are-a-bunch-of-idiots-puppets-and-morons/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Even wat achtergrond.

  Het is onbetwijfelbaar dat de Amerikaanse auto's veel beter waren dan de soviet auto's.
  Ook nu nog zijn de Russische consumenten producten van lagere kwaliteit. ( De Kamaz trucks uitgezonderd, natuurlijk.)

  Wij gaan er dan van uit dat dit komt omdat men in Rusland de know how niet heeft.
  Maar het heeft mogelijk meer te maken met gebrek aan competitie ( in communist times) en gebrek aan concurrentie-kracht of corruptie of het maffia-ontmoediging-effect.)

  Omdat de Amerikaanse soldaten er gesofisticeerd uit zien tegenwoordig, denken we dat ze qua leger ook een voorsprong hebben op de Russen.

  Dit is heel waarschijnlijk onjuist.
  Ik zie daar als oorzaak:

  1. De wapen-industrie in de VS is een bedrieglijke aangelegenheid. De grote concerns leveren slechte kwaliteit tegen een heel hoge prijs. De vliegtuigen kunnen vaak nauwelijks vliegen ! ( Weinig vlieguren tov reparatie uren) Zogenaamde 'onzichtbare ' vliegtuigen waren helemaal niet onzichtbaar etc.

  Prof. Robert Bell heeft een boekje geschreven over bedrog op de Wall Street beurs.
  Enkele pagina's beschrijven het enorme bedrog in de VS wapenindustrie.
  Hier te downloaden: http://www.organicfraud.org/beursbedrog/index.html

  In Rusland is er voldoende kennis en geld om echt goede materialen te maken, en ze doen dat dan ook, en omdat er geen concurrerende bedrijven zijn kunnen ze echt goede kwaliteit leveren. De motivatie kan zijn: beroeps-eer, verkoop kansen aan diverse buitenlanden, en existentiële noodzaak: de Russen weten dat ze zullen worden opgeslokt door de boze vijand ( de VS of eerder ook China) , als ze zich niet kunnen verdedigen.


  BeantwoordenVerwijderen
 45. Op deze site worden doelgerichte vragen gesteld. Ik ben benieuwd wat lpg hierop kan antwoorden, behalve dan dat het weer zogenaamde Kremlin propaganda zou zijn (wat het nu toevallig niet is).
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/MH-17-Wat-doelbewust-buiten-het-rapport-is-gelaten-en-waarom

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Buk verhaal definitief in de vuilnisbak:

  MH17 — DUTCH PREPARE MISSILE ATTACK ON MOSCOW

  The Dutch Government has decided to launch a missile attack on Moscow in October. By suppressing all evidence obtained from the bodies of victims of the crash of Malaysian Airlines MH17, officials of the Dutch Safety Board and associated Dutch military officers, police and prosecutors are preparing to release a report on the crash with a gaping hole in its veracity.

  At the same time, and apparently unknown in The Netherlands, an Australian coroners’ report on the identification and forensic testing of the bodies carried out in The Netherlands reveals post-mortem evidence to show that in their public statements the Dutch government officials have been lying about metal evidence they claim to have found. This evidence has not only been buried with the passengers’ remains. It has been buried by the Dutch Government and by coroners in the UK and Australia, who are now legally required to investigate independently what caused the deaths of citizens in their jurisdiction. All are withholding the CT scans, X-rays, autopsy and other post-mortem results, including metallurgical assays, the documentation of which accompanied the coffins of the aircraft’s victims from The Netherlands to their homelands.

  http://apircenter.org/archives/1867

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen