donderdag 8 oktober 2015

Antwoord van Russen op Aantijgingen Stoltenberg (NATO)

Wij plukten het onderstaande bericht vandaag van Teletekst: "De NAVO is bezorgd over de Rol van de Russen in Syrië". en: "NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg verwijt de Russen dat ze de Syrische president Assad steunen in plaats van hun aanvallen te richten op de strijders van Islamitische Staat."

Het volledige Teletekst bericht

NOS Teletekst 126

 NAVO bezorgd over Russen in Syrië

  Op de NAVO-top in Brussel staat de bezorgdheid over de Russische acties in Syrië centraal.NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg verwijt de Russen dat ze de Syrische president Assad steunen in plaats van hun aanvallen te richten op de strijders van Islamitische Staat. Stoltenberg zegde bondgenoot Turkije steun toe.Het Turkse luchtruim werd de afgelopen dagen drie keer geschonden door Russische MiG's.Minister Hennis zei zich zorgen te maken over risico's voor Nederlandse piloten in de regio. De opmars van de Taliban in Afghanistan staat ook op de agenda.Duitsland wil de NAVO-troepen daar langer stationeren.


Antwoord van de Russen

Het antwoord van de Russen op deze aantijgingen zijn bij Teletekst van de Hollandse staatsomroep niet te vinden. Was waarschijnlijk geen ruimte voor. Maar wij geven u die onderstaand:

De officiële vertegenwoordiger van het Russische Ministerie van Defensie, Generaal majoor Igor Konashenkov, in antwoord op de beschuldigingen van buitenlandse staatsfunctionarissen als zouden de bombardementen van Russische eenheden op ISIS niet effectief zijn, heeft verklaard dat het optreden van de Westerse landen geen resultaat heeft opgeleverd.

"Ik zou onze critacasters als volgt willen antwoorden: "Heren, U bent meer dan een jaar bezig geweest met ISIS, in deze contrijen. En het resultaat? Het terrein van ISIS, in Syrië en Irak, is enkel groter geworden, vermenigvuldigd.", aldus de officiële vertegenwoordiger van het Russische Ministerie van Defensie.

Naar zijn zeggen komen de beschuldigingen zonder enige onderbouwing van feiten of concrete aanwijzingen.

"Daarbij weten we dat onze critici onze materialen zien, deze analyseren en ze begrijpen welke klappen wij ISIS uitdelen in deze regio. Echter, in de openheid spreekt men in holle frazen "we geloven het niet" of "niet effectief", aldus Konashenkov.

Hij benadrukte dat het Ministerie van Defensie dagelijks de internationale gemeenschap informeert over de strijd tegen de internationale terroristen van ISIS, "met het aanwijzen op kaarten in welke gebieden bommen zijn gevallen, het verschaffen van gegevens die gelegenheid geven objectief de resultaten te controleren betreffende de vernietiging van loodsen met munitie, fabrieken van explosieven en dodelijke wapens."

Eerder heeft hij journalisten verteld dat in de nacht naar 8 Oktober vliegtuigen van de Russische luchtmacht 22 gevechts-sorties hebben gemaakt en 27 objecten bestookt hebben, op syrisch grondgebied.

"Met precisie bombardementen zijn ondergrondse schuilplaatsen bestookt die eerder met satelieten waren ontdekt in de buurt van Arafit en Salma." Aldus vulde Konashenkov aan.

Volgens hem zijn eveneens als resultaat van spionage vanuit de ruimte bases ontdekt van gecamoufleerde illegale gewapende groepen van IS in de bossen, die daarna als consequentie werden vernietigd door enkele SU-25 jachtvliegtuigen.

Analyse Blik op NOS-journaal

Terwijl wij in Nederland van Minister Hennis geen enkele informatie krijgen over de resultaten van haar bombardementen in Irak, en het duidelijk is dat het Westerse optreden in Syrie omgeven is met nevel, mist, en geen enkel positief resultaat, daar krijgen de Russen die veel meer info geven, en wel resultaat boeken, direct kritiek zonder enige vorm van onderbouwing. En de Hollandse staatstelevisie NOS en haar Teletekstbedrijf zorgen voor de propagandistische afwerking van het geheel. De holle frazen en beschuldigingen van de NATO worden gebracht als zoete koek. Het antwoord van de Russen en hun verdediging worden genegeerd.

211 opmerkingen:

 1. Te bedenken dat het Britse parlement in 2013 "nee" heeft gestemd bij Britse betrokkenheid in Syrië, bleken er in juli 2015 ineens Britse piloten op te duiken die waren 'embedded' in Amerikaanse en Canadese squadrons, op 7 september maakte David Cameron bekend dat een Britse drone 2 Britse burgers had gedood die zich hadden aangesloten bij Islamitische Staat en tot overmaat van ramp berichtte The Sunday Express op 2 augustus dat 120 man elite troepen van de Special Air Service (SAS) zijn betrokken in 'Operation Shader' (een undercover operatie die Syrische doelen moeten uitschakelen onder het mom I.S. te bestrijden), verkleed als I.S. strijders. Ditzelfde is in 2005 gebeurd in Basra, Irak, waar Britse Special Forces, verkleed als Arabieren, met een met explosieven volgeladen auto door de Iraakse politie werden gearresteerd en gevangengenomen en later m.b.v. een Britse tank uit het politiebureau werden bevrijd. Webster Griffin Tarpley schrijft overigens in zijn boek "9/11, synthetic terror made in the USA" dat de Britse geheime dienst jonge moslims ronselt bij voornamelijk Londense moskeeën, traint en inzet in het Midden-Oosten. Verbindt zelf de puntjes maar met elkaar. Maar goed, wij komen dus tot de conclusie dat David Cameron het "nee" uit 2013 gewoon aan zijn laars lapt, evenals Leon Panetta voor de Armed Service Committee verklaarde dat de VS rechtstreeks orders aanneemt van de VN en de NAVO en daarmee het Amerikaans Congres omzeild.

  http://www.globalresearch.ca/british-sas-special-forces-dressed-up-as-isis-rebels-fighting-assad-in-syria/5466944

  http://www.globalresearch.ca/britain-apologizes-for-terrorist-act-in-basra/1094

  Syria: Russian Intervention Exposes Coalition Lies. “The Terrorists R US”

  http://www.globalresearch.ca/syria-russian-intervention-exposes-coalition-lies-the-terrorists-r-us/5480359

  https://www.youtube.com/watch?v=WSzZAOQnYFI

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Syrië heeft de hulp ingeroepen van bondgenoot Rusland en die hebben daar gehoor aan gegeven. Wat is daar mis mee? De navo roept toch ook altijd dat ze hun bondgenoten wil helpen. Syrië is een soeverein land. Amerika heeft die vraag van Syrië niet gehad dus wat doen die daar? I.S. bestrijden? Dat doen ze officieel in Irak met, hoe moet ik het zeggen, donderend succes?
  Waar halen ze het recht vandaan om een gekozen staatshoofd te verwijderen?
  Waarom moet Assad eigenlijk weg? Die vraag word nooit gesteld in de media. Worden er vragen gesteld wie die gifgas bommen nu werkelijk gegooid heeft?
  Waarom steunt Amerika nu ineens de gematigde rebellen wat voorheen al quaida was, de grootste vijand van Amerika na 9-11?
  Er zijn 3 Russische jets over het grensgebied met Turkije gevlogen en ineens is de westerse media te klein om dit te veroordelen.
  Putin heeft al meermaals aangeboden om samen te werken maar de navo ,met Amerika voorop, weigeren dat halsstarrig. Waarom? Omdat ze stiekem hopen dat Rusland een fout maakt zodat ze dan toch hun zo gewilde oorlog kunnen starten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helder.

   NOS JOURNAAL weer enorm op dreef "Russen maken situatie Syrië erger'
   (Gogh, de Nato in Irak, Libië en Syrië met hun regimechange en geweld zorgen pas voor verbetering pfffff)

   "Russen komen zomaar naar Syrie"
   (Russen uitgenodigd Door wettige regering Assad; Nato terroristen helpen lokale terroristen)

   Verwijderen
  2. Het staat er echt hé, Islamitische Staat is 100% bewezen CIA.

   We are now in cold war 2. With Russia kicking America out of Syria, and ISIS being proven to be 100 percent CIA

   http://investmentwatchblog.com/watch-for-the-propaganda-we-are-now-in-cold-war-2-with-russia-kicking-america-out-of-syria-and-isis-being-proven-to-be-100-percent-cia/

   Verwijderen
  3. En nog een complotsite; NEXT!!!

   Verwijderen
  4. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  5. Nee zeer terechte uitspraak, of je moet het kunnen weerleggen en kun je niet!! Dus NEXT!!

   Verwijderen
  6. Ik hoef niets te weerleggen, dat moet jij doen als je onze post als niet waar beschouwd. Bewijs dan het tegendeel of hou je bek

   Verwijderen
  7. Hahaha altijd lachen met die Matt. Nooit iets bewijzen maar wel eisen stellen...

   Verwijderen
 3. Helder Oli. Dank voor deze aanvulling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker vier raketten die waren afgevuurd vanaf een Russische schip op doelen in Syrië, zijn terechtgekomen in Iran. Dat hebben bronnen bij de Amerikaanse autoriteiten gezegd tegen CNN.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4159288/2015/10/08/Russische-raketten-komen-terecht-in-Iran.dhtml

  Is dit bij iemand bekend hier of is dit weer een stukje westerse propaganda? Alleen de Mail Online bericht erover en de bron komt uit de VS.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3264574/Russia-s-cruise-missiles-seen-speeding-skies-way-destroy-ISIS-targets-Syrian-army-begins-major-attack-towns-held-terrorists.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "No matter how unpleasant and unexpected it is for our colleagues in the
   No Syria-bound Russian missiles landed in Iran: Moscow

   Pentagon and Langley, our strike yesterday with precision-guided weapons at ISIS (Daesh) infrastructure in Syria hit its targets," the Russian Defense Ministry spokesman added.

   http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/08/432591/Russia-cruise-missiles-Daesh-militants-Syria-crash-Iran-rejection

   Verwijderen
 5. Nog zo een verontrustend bericht. Het zijn dit soort zaken die de lont in het kruitvat kunnen aansteken.
  http://stopdebankiers.eu/moldavische-gangsterbendes-probeerden-kernmateriaal-te-slijten-aan-is/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Dan zal je hier ook niet blij van worden.

   http://www.globalresearch.ca/dangerous-crossroads-lunatics-in-washington-want-direct-military-confrontation-with-russia/5480381

   Verwijderen
  2. Joop, er gebeuren de laatste tijd zoveel vreemde zaken waar ik niet blij mee ben. (lijst is best wel lang: mh17, ttip, asiel beleid enz.)
   Er lopen te veel gekken rond op deze wereld en daar word ook nog eens naar geluisterd, das het ergste.

   Verwijderen
  3. Ja jij bent 1 van die gekken en de rest zitten bij je vrienden; oligarch, Dawg, Joop, enz.... Dus tja...je hebt zelfkennis gelukkig. Schande dat er nog ergens naar jullie geluisterd wordt!!

   Verwijderen
  4. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  5. Nee hoor, volop fundament. Beter als jullie ooit bewijzen hebben geleverd. Next!!

   Verwijderen
  6. Ik hoef niets te weerleggen, dat moet jij doen als je onze post als niet waar beschouwd. Bewijs dan het tegendeel of hou je bek

   Verwijderen
  7. Doe maar lekker dom Matt, je weerlegt zelf nooit iets en ik wel, dus pas als jij eens iets bewijst doe ik het ook weer...deal??

   Verwijderen
 6. Ook de telegraaf speelt het westerse spelletje mee: http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/24591945/___Poetin_schiet_op_iedereen___.html
  Eigenlijk geeft dit alleen hun onmacht aan, want wie is 'iedereen'?
  In mijn vorige post heb ik al gezegd dat Putin zijn bondgenoot helpt en dus legitiem bezig is. Is 'het westen' blind of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   "Is 'het westen' blind of zo?"

   Nee, psychopathische criminelen zijn niet blind. Boven heb je al kunnen lezen dat zelfs het Britse parlement en het Amerikaanse congres wordt genegeerd, zelfs Nederland is illegaal bezig met het bombarderen van I.S. in Irak. hoor je iemand uit de Tweede Kamer protesteren?

   Verwijderen
  2. Joop, dat bedoel ik nu juist, die psychopaten zijn inderdaad niet blind maar onze zogenaamde vertegenwoordigers in de regering wel. En een groot deel van de bevolking ook, op sommigen na, die verder willen kijken dan hun neus lang is maar zwaar in de minderheid zijn.
   En dat heeft niks met complotten te maken.

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Misschien enige geruststelling.

   Obama just blinked on Syria, and no doubt will be called a coward by the warhawks like John McCain.

   But Obama is dealing with the reality that the US is militarily and economically exhausted. Stockpiles have been drawn down by 12 years of invading other countries. The US' older weapons are now worn out, and the newer weapons are costly pieces of bloated junk. The US is not the manufacturing powerhouse that allowed it to prevail in WW1 and WW2. And the US has lost the support of the American people for any more war, against anyone, anywhere.

   In contrast, Russia's economy, although battered by the US sanctions and oil price war, is strong. Their weapons are in good repair, their stockpiles full. Russia's newest weapons out-perform their US counterparts while costing substantially less. Because of the US sanctions, Russia has been reviving its domestic manufacturing. And Putin has the support of the Russian people (and people around the world) to halt the US aggression. The US cannot win a conventional war against Russia, which means that the US will resort to their nuclear arsenal. After all, despite the propaganda about Iraq's nuclear weapons and Iran's nuclear weapons, the only nation to actually use nuclear weapons against the civilians of another country is ... the United States!

   Read more: whatreallyhappened.com http://whatreallyhappened.com/#ixzz3o0ki3g4p

   Verwijderen
  4. Joop, geruststelling? het zijn juist die knettergekke Amerikanen die er niet voor terug deinzen om met hun nukes te gaan spelen (zie mijn cartoon hierover). Het zal niet de eerste keer zijn. Vergeet niet dat eind vorig jaar de senaat in de USA heeft toegestemd dat ze, als zogenaamde verdediging, als eerste mogen aanvallen.
   Ze (de bevolking) worden gewoon belogen want Amerika, is volgens Obama op de VN top, de sterkste militaire macht ter wereld, en natuurlijk vinden die Amerikaanse chauvinisten dat prachtig, dom als ze gehouden worden...

   Verwijderen
  5. @ Matt

   Precies, naarmate de VS steeds meer weg krijgt van een kat in het nauw worden de sprongen steeds raarder. Ik zie de stand-off in Syrie boven alles als een escalatie van de geweldspriraal.

   Verwijderen
  6. @Matt,

   Natuurlijk een geruststelling, de Russen hebben ook nukes en ik denk wel betere dan die van de VS. De Russische Topol M ICBM kan zelfs het raketschild doorbreken om zijn doel in de VS te bereiken en de Russische luchtmacht is superieur aan die van de VS.

   En wat denk je hiervan? Einde van het VS dictaat!

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/08/grosse-rolle-rueckwaerts-eu-will-normale-beziehungen-zu-russland/

   Verwijderen
  7. Alweer een complotsite!! NEXT!!!

   Verwijderen
  8. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  9. Nee hoor, 1000% gelijk want anders had je het weerlegd en dat kan je gewoon niet!! NEXT!!!!!

   Verwijderen
  10. Ik hoef niets te weerleggen, dat moet jij doen als je onze post als niet waar beschouwd. Bewijs dan het tegendeel of hou je bek

   Verwijderen
 7. CENTRAL ASIA ADVANCE OF ISIS, UPDATES
  http://southfront.org/central-asia-advance-of-isis/

  De centrale bankiers dirigeren IS naar noord Afghanistan om van daaruit Rusland aan te vallen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk nieuws van Generaal majoor Igor Konashenkov. Het lijkt erop dat ze zeer effectief tegen de terroristen opereren.

  Bedankt voor dit draadje Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Saudi Arabia Bombs Second Yemeni Wedding in a Week – At Least 23 Dead
  http://libertyblitzkrieg.com/2015/10/08/saudi-arabia-bombs-second-yemeni-wedding-in-a-week-at-least-23-dead/

  Gaat maar door met die criminelen. Ze hebben niet eens toestemming van de VN om te mogen bombarderen. Enorme inbreuk op de soevereiniteit van een land. Trouw feesten bombarderen. Tss.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het antwoord vind je in dit artikel. Heel helder uitgelegd:
   http://achterdesamenleving.nl/saoedi-arabie/

   Verwijderen
  2. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  3. Nee je levert geen bewijs dat het anders is dus NEXT!!!

   Verwijderen
  4. Ik hoef niets te weerleggen, dat moet jij doen als je onze post als niet waar beschouwd. Bewijs dan het tegendeel of hou je bek

   Verwijderen
 10. Kets!

  ‘Which side are you fighting for?’ Russia Blasts US for Refusing to Share ISIS Intel
  http://21stcenturywire.com/2015/10/08/which-side-are-you-fighting-for-russia-blasts-us-for-refusing-to-share-isis-intel/
  Amerika, waarom delen jullie niet de info die jullie hebben over IS met de russen ?
  He ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moskou deed meer in 1 week, dan amerika in 1 jaar
   Combat report: Russian jets strike 27 terrorist facilities in Syria overnight
   https://www.rt.com/news/318013-syria-russia-airstrikes-new/

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   "Moskou deed meer in 1 week, dan amerika in 1 jaar"

   Zegt genoeg lijkt mij.

   Verwijderen
  3. Hahaha met RT als informatiebron....propagandakanaal nummero uno!! Doet niks anders als Putin nablaten!!

   Verwijderen
  4. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  5. Nee das waarheid; zo niet weerleg het maar dat kunnen jullie nou nooit. NEXT!!

   Verwijderen
  6. Ik hoef niets te weerleggen, dat moet jij doen als je onze post als niet waar beschouwd. Bewijs dan het tegendeel of hou je bek

   Verwijderen
  7. Jij moet weerleggen, ik heb dat al tientallen malen gedaan, jij nog nooit!

   Verwijderen
 11. Media eisen openheid rond MH17 bij de rechter
  http://4nieuws.nl/binnenland/1564937/media-eisen-openheid-rond-mh17-bij-de-rechter.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hillary’s privatized foreign policy network

  http://www.infowars.com/evidence-suggests-clinton-ran-a-parallel-outsourced-state-dept/

  Deep state

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Deep state"

   Nee, privébelangen. Fondsen voor haar presidentscampagne. Bill Clinton deed hetzelfde in 1996.

   Verwijderen
  2. Ach ja infowars...hoe dom wil je het hebben?? De meest uitgekotste site ter wereld inclusief beheerder oppercomplotter Alex Jones!!!

   Verwijderen
  3. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  4. Nee want je kunt het niet weerleggen; NEXT!!

   Verwijderen
  5. Ik hoef niets te weerleggen, dat moet jij doen als je onze post als niet waar beschouwd. Bewijs dan het tegendeel of hou je bek

   Verwijderen
  6. Aangezien je me niet met respect behandeld en ik dat met jullie, gek genoeg, wel doe geef ik absoluut niet toe aan dat verzoek....beetje vriendelijker vragen maar dat zit niet in jullie complottheoristen. Ga anders nog een complot verzinnen of wo 4 verzinnnen.

   Verwijderen
 13. Voormalig ambassadeur UK in Syrie veegt vloer aan met beleid Cameron:

  "David Cameron's policy on Syria is wrong and Russia's is right"

  https://www.youtube.com/watch?v=CAAb4ItRuNE

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Duidelijk verhaal.

  http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/08/432546/Russia-US-Daesh-Syria-Iraq

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Iraniers ontkennen dat er een raket bij hun is neergekomen.

  Hele verhaal, door de Westerse pers gretig gebracht, blijkt dus broodje aap verhaal.

  Typisch voorbeeld van het Westerse hypen (NOS altijd voorop) van angsten, geruchten en verdenkingen (aan het adres van de Russen), en het negeren van feiten, argumenten, en logica.

  https://news.mail.ru/politics/23574622/?frommail=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En als er wel een raket, waarschijnlijk per ongeluk, wel Iran is neergekomen zal dat geen gevolgen hebben want Iran is ook een bondgenoot van Rusland. De vraag is; wat winnen de westerse media bij dit soort propaganda? Proberen ze een wig te drijven tussen Rusland en Iran?

   Verwijderen
  2. Die raket is niet in Iran terecht gekomen. Allemaal verzinsels van de VS-terroristen.

   Verwijderen
  3. Enige terroristen die ik kan zien komen uit Rusland. Ze vermoorden tot op de dag van vandaag onschuldige mensen in Oekraïne!!

   Verwijderen
  4. Ongefundeerde uitspraak van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  5. Nee hoor, bewijs maar dat het anders is. NEXT!!

   Verwijderen
 16. de framing is nu wel erg makkelijk te doorzien, lijkt soms dat de nieuwslezer het ook niet meer gelooft....

  waar zijn al die oogklepfiguren hier gebleven? Of was een purge nodig...?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hier nogmaals, nu in het engels, het antwoord van de Russen op alle Westerse broodjes aap verhalen van de afgelopen 24 uur. Raket op Iran, operatie niet effectief, etcetera.

  https://www.rt.com/news/318059-russia-syria-ccn-iran-missiles/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen foto's of wat voor bericht dan ook van in Iran terechtgekomen Russische raketten. Weer een leugenverhaal uit het land van de onbegrensde mogelijkheden.

   https://www.rt.com/news/318113-msm-trolled-iran-missiles/

   https://www.rt.com/news/318102-russian-missiles-iran-lie/

   Prima, opgesodemieterd met die kut Amerikanen.

   Die EU ist offenbar sehr beeindruckt von Wladimir Putins Aktionen in Syrien: EU-Präsident Jean-Claude Juncker sagt plötzlich, die EU dürfe sich ihr Verhältnis zu Russland nicht von den USA diktieren lassen. Er forderte eine Normalisierung der Beziehungen - und damit indirekt ein Ende der Sanktionen.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/08/grosse-rolle-rueckwaerts-eu-will-normale-beziehungen-zu-russland/

   Verwijderen
  2. Alleen weer triest dat er een passagiersvliegtuig neergehaald voor moest worden.
   Collateral damage!

   Verwijderen
  3. Ach jij hebt liever de Russen die zich met Hezbollah heulen!! De echte terroristen!!! Heel goed dat we weten dat jij een vette terroristenlover bent!!

   Verwijderen
  4. En knap hoe jij in 1 bericht 2 complot/leugensites weet te proppen....deutsche wirtschafts nachrichten en rt.com...heel goed bezig Joop!!

   Verwijderen
  5. Één bronnetje maar van al die miljarden bronnen van jou?

   Hahahahaha, dombo, nitwit, loser.

   Verwijderen
  6. Je hebt zelfkennis zie ik, hoef ik je zo al niet meer te noemen....en het zijn 2 bronnen Joop. Je kan ook al niet meer tellen. Die wat voor hersens moeten doorgaan bij jou zijn echt goed aangetast...vooral meer complotsites geloven meneer de complotterd!!

   Verwijderen
  7. Nee lul, ik vraag om één bronnetje van jou!

   Hahahahaha, dombo, nitwit, loser.

   Verwijderen
  8. Heb die vraag nou al tientallen keer beantwoord, maar jij leest simpelweg niet goed of wilt het niet lezen. Jouw probleem analfabetische terroristencomplotterd!!

   Verwijderen
  9. Zo zo, dus jij hebt linkjes van jouw bronnen geplaatst terwijl het feit nog plaats moest vinden.

   Verwijderen
  10. Ach het is goed met je terroristenvriendje. Rusland steunt Hezbollah, jij dus ook...goed om te weten. En je gelooft alleen complotsites, dus een erg slimme terrorist ben je dan ook weer niet. Zo eentje die tijdens het bouwen van een bom zichzelf aan duizend stukjes blaast...

   Verwijderen
  11. Hahahahaha, dombo, nitwit, loser.

   Verwijderen
  12. Ja we kennen je nu al lang, je hoeft jezelf niet keer op keer te introduceren!!

   Verwijderen
  13. Nou, nog één keertje dan!

   Hahahahaha, dombo, nitwit, loser

   Verwijderen
  14. Nu kennen we je weer!! Heb je nog meer leuke namen voor jezelf??

   Verwijderen
  15. Nope! Vanaf nu laat ik je in je sop gaar koken!

   Hahahahaha, dombo, nitwit, loser!!!!!!!

   Verwijderen
  16. Je bent niet erg veranderlijk en fantasierijk qua namen, maar wel in het verzinnen van complotten, verhaaltjes en andere domme dingen die je hier op dit blog pleurt. En jij bent echt het voorbeeld van iemand die ze vroeger voor hoogverraad hadden gefusilleerd, hopelijk starten ze daar ooit nog mee...kan jij meteen als voorbeeld dienen!!

   Verwijderen
  17. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
 18. De vrouwen zijn gek op Putin. Deze is speciaal gemaakt voor zijn verjaardag deze week: https://www.youtube.com/watch?v=lzSn4I1A684

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Advies aan Soros. Neem nog wat nieuwsdiensten over in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Armenië en Italië. Want deze mensen leven blijkbaar nog niet in een orwelliaanse wereld.

   Verwijderen
  2. Advies aan oligarch; kom eens terug in de grote mensen wereld en stap eens uit de peuter complotwereld!!! Je hersens zullen er flink van opknappen!!

   Verwijderen
  3. Ow en mijn miljarden bronnen zijn de o.a. de MSM, dus BBC,NOS,RTL, SBS, ARD,ZDF, CNN, FOX enz enz enz ...te veel om hier te vermelden. Daarbij kan je die ook zelf opzoeken maar jij blijft liever zelfverkozen lui en je houdt het bij je handjevol complotsites....wat een dombo, nitwit en loser ben je dan inderdaad Joopje!!

   Verwijderen
  4. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
 19. Blik op de Bilderberg media outlets.

  Welkom tot de ORWELLIAASE NACHTMERRIE waarin we beland zijn. Al Nusra - officieel de syrische Al Qaeda branch- is GEMATIGD aldus de zogenaamde ONAFHANKELIJKE hoofdredacteur van het AD.
  Nee AD, dit zijn hard core extremisten. Dit zijn mensen die ons haten vanwege onze vrijheden. Zij willen sharia wetgeving overal in de wereld invoeren en vooral in het westen!.

  Russische marine bestookt IS en Al Nusra met raketten
  http://www.ad.nl/ad/nl/13868/Burgeroorlog-in-Syrie/article/detail/4158094/2015/10/07/Russische-marine-bestookt-IS-en-Al-Nusra-met-raketten.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vrijheid van meningsuiting!

   BBC Censors Comments On Syria Crisis
   http://www.liveleak.com/view?i=d3a_1444353207#PWdzErym5JMcFDV5.99

   Allemaal pro poetin neem ik aan.

   Verwijderen
  2. Ach Hezbollah is dus de beste vriend ineens van Rusland want die worden met rust gelaten?? Laat me niet lachen oli....hoe dom wil je overkomen???

   Verwijderen
  3. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
 20. zilver is trouwens al 10 % gestegen in de laatste 10 dagen. Hij kan zijwaarts gaan de komende dagen of wat dalen. Over een paar maanden staat de in dollar gemeten koers van zilver beduidend hoger dan nu. Over 3 jaar 150 dollar minimaal.
  Geld uit obligaties, de gedrukte dollars door de FED. Het geld (de valuta) stroomt dadelijk allemaal naar de minst geïnflateerde bubbels. Dat zijn op dit moment de grondstoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arcelor Mital (grondstofgebonden?) ook zo'n 12 % in 2 dagen erbij....

   Op 5,90 nog steeds een koopje? (Komt van rond een tientje rond de zomer...)

   Verwijderen
  2. Ook al geen verstand van economie zie ik...waar hebben jullie in godsnaam wel verstand van?? Ja complotten verzinnen....maar dat kan iedere 4 jarige met te veel fantasie!!

   Verwijderen
  3. @Blik,
   Ik ben altijd een beetje huiverig van mijnbouw bedrijven. Daar moet je echt een studie van maken. Vooral hoe is hun schuldenpositie, hoe lucratief zijn hun mijnen (marge) en hoeveel derivaten hebben ze op de balans, kans op nationalisaties e.d.
   Maar inderdaad, een gezond mijnbouw bedrijf zal het (veel) beter doen dan de markt de komende jaren.

   Verwijderen
  4. @Blik, Bloggers,
   Iedereen op dit blog zal zich toch op de één of andere manier moeten verdedigen tegen inflatie. Het wordt waarschijnlijk een hobbelige weg met deflatie en inflatie afwisselend. Maar toch uiteindelijk inflatie en daarna een reset van het monetaire systeem.

   Zie hoe goedkoop de goudmijnen op dit moment zijn, lijkt me geen slechte investering.

   http://finance.yahoo.com/echarts?s=%5EHUI+Interactive#{"range":"5y","allowChartStacking":true}

   http://www.zealllc.com/2015/gsmajbo.htm

   de AMEX Gold Bugs Index (ticker: HUI). Deze certificaten lopen dus gelijk op met die index, maar dan in euro's en zijn verhandelbaar op Euronext Amsterdam onder fondscode 43600.

   'Bugs' in Gold Bugs Index staat voor: 'Basket of Unhedged Gold Stocks' en bevat dus inderdaad overwegend unhedged goud(- en zilver) mijnen, getuige ook de samenstelling van die index:

   Verwijderen
  5. Top Advisor To Sovereign Wealth Funds Says Gold And Gold Stocks To Shock Investors By Becoming The New Momentum Plays
   http://kingworldnews.com/top-advisor-to-sovereign-wealth-funds-says-gold-and-gold-stocks-to-become-the-new-momentum-plays/

   Verwijderen
 21. Tja, domme herhaalde oneliners die niks toe te voegen hebben aan het verhaal worden WEL toegelaten en laat Blik staan, zeg ik weer eens de waarheid, namelijk dat de complotterroristen hier hun leugens blijven verkondigen als een stelletje zielige aartsleugenaars wordt dat gelijk weggehaald. Tja, Blik kan de waarheid niet echt waarderen, is al vaker gebleken. Maar men vind hier in het algemeen de leugen leuker als de waarheid. Men ziet hier terroristen aan voor helden en echte helden worden als terroristen afgeschilderd. Omgekeerde wereld maar hier mag men liegen en bedriegen....gelukkig wordt dit blog nauwelijks gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
  2. Ja inderdaad Ben, je bent erg dom!!

   Verwijderen
  3. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
  4. Ja dat ben je, ben blij dat je het zelf inziet en hier uitgebreid meld. Maar ja, je houdt over met Rusland en Hezbollah, dan ben je inderdaad heel erg dom!!

   Verwijderen
  5. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
  6. Dat zeg, je bent erg dom!! Ben Brabbel!!

   Verwijderen
  7. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
  8. Totaal nutteloze reactie van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  9. Nee hoor, zeer waardevolle opmerkingen van mij. Matt is degene die ongefundeerde en nutteloze reacties geeft op deze site. NEXT!!

   Verwijderen
  10. Dat moeten we nog meemaken: een "zeer waardevolle opmerkingen van mij"
   En ik doe precies hetzelfde als jij altijd doet en nu zijn het ineens nutteloze reacties. Vreemde kronkels in kroel zijn hersenen(...)

   Verwijderen
  11. Hahaha jij bewijst nooit iets, ik doe niet anders. Je staat (zoals gewoonlijk) weer eens voor lul Matt. Je wordt hier doodgezwegen dus zo belangrijk ben je ook weer niet. En ik heb nog hersenen, is al meer dan wat we van jou kunnen zeggen....

   Verwijderen
  12. Ik hoef me helemaal niet belangrijk te voelen. ik ben niet zo een egotripper als jij.
   Ik heb wel links naar goede artikelen aangedragen en dat is iets wat jij NOG NOOIT gedaan hebt. Die hersenen van jou kunnen dat niet aan.
   En ik krijg wel goede respons op mijn links, van jou heb ik nog nooit een positieve reactie gezien, van niemand niet. Maar het is bekend: autisten genieten ook van negatieve reacties.

   Verwijderen
  13. Gelukkig zijn jou imaginaire vriendjes er blij mee....meer zeg ik er niet op. Ik bewijs constant. jullie doen niks nakkes nada....ja schelden en terroristen steunen, dat kunnen jullie als de beste!!

   Verwijderen
 22. En intussen worden ze ook in Kiev steeds gekker:

  Top Ukraine Official Wants to Facilitate ISIS Attacks in Russia

  Russian prosecutors have charged a prominent Ukrainian politician with inciting terrorism, after he called for Islamic State to attack Russian pilots involved in the campaign against ISIS in Syria.

  Anton Gerashchenko, an adviser to Ukrainian Interior Minister Arsen Avakov, shared a message from a Facebook ‘friend’ who wants to help ISIS militants take revenge against Russian forces in Syria “in accordance with Sharia law”.

  http://russia-insider.com/en/politics/top-ukraine-official-wants-facilitate-isis-attacks-russia/ri10383?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alweer een complotsite....wat een droeftoeters zijn jullie ook!!

   Verwijderen
  2. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
  3. Totaal nutteloze reactie van kroel; NEXT!!!

   Verwijderen
  4. Matt je bent een eikel dat niks kan weerleggen/bewijzen!! NEXT!!!

   Verwijderen
  5. kroel, Bewijs dat het een complotsite is, bewijs wat er gelogen is.
   Echt bewijs graag en geen loos gebrabbel.
   Om het met jouw eigen woorden te zeggen: jij beweert dus jij bewijst.
   Nou, doe dat dan! bewijs dat het een complotsite is...

   Verwijderen
  6. Heel simpel. Alleen het "onomstotelijke bewijs" dat zij zeiden te hebben dat het een vliegtuig was die MH17 neerschoot....inmiddels al lang anders bewezen...de "piloot" die door hun werd aangeleverd....Maidan wat een ongeluk was en geen aanslag....enz enz....nog meer nodig???

   Verwijderen
  7. Wat is ie toch dom die brabbel!

   Verwijderen
  8. Leuke combinatie, christelijke nationalisten/fascisten samen met islamitische extremisten. De overeenkomst is dat ze allebei extreem zijn, maar daar houdt het volgens mij dan ook mee op. Gaat niet werken.

   Verwijderen
  9. Bij jou boven werkt het ook niet, maar dat is geen wereldramp....mensen als jij moeten er ook zijn, want anders verdienen de complotters geen reet. Jij moet hun steunen dus doneer je braaf aan alle mogelijke anti VS sites en pro-Rusland sites enz.....elke site met verhalen die te maf zijn om waar te zijn kunnen op fans van hier en donaties van hier rekenen. Oftewel geld in een bodemloze put gooien!!

   Verwijderen
  10. Hier gruwelman http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/09/obama-berater-empfehlen-den-militaerischen-abzug-der-usa-aus-syrien/

   Verwijderen
 23. Ret. Army General: Putin Launched a Proxy War; ‘How Can The United States Stand By And Do Nothing?’
  http://www.cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/ret-army-general-putin-launched-proxy-war-how-can-united-states

  Nu is Rusland een proxy oorlog begonnen. Hmm, in dit conflict is de VS al 5 jaar met een proxy oorlog bezig. Sinds het begin van de "arabische lente"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Obama Weighs "Syria Retreat" As White House Ends Training Of Moderate Rebels
   http://www.zerohedge.com/news/2015-10-09/obama-folds-white-house-weighs-syria-retreat-it-ends-training-moderate-rebels

   Tegen de generaal zou ik willen zeggen, wen er maar aan dat Amerika niets doet, als de russen iets doen wat niet tegen NATO staten gericht is.

   Toen John Allen van de "job" gehaald werd wist ik dat de handdoek geworpen was. Project ISIS is mislukt. Op dit moment hebben de Russen al 40% van de ISIS infrastructuur vernietigd. Dit kan niet meer gerepareerd worden. ISIS gaat dood of lost op in strijders die heel snel weg lopen en heel snel hun baard afscheren.

   Verwijderen
  2. Je kan zien dat het een (re)tired generaal betreft, weet de beste man wel wat "proxy" betekend? Die lui zijn echt knettergek.

   Verwijderen
  3. Nee jullie zijn knettergek, om zerohedge als complotsite serieus te nemen. Maar das overduidelijk!!

   Verwijderen
  4. Bewijzen graag van jouw beweringen, of blijf je liever roeptoeteren?
   En als je het weer eens niet kunt halen ga je dan weer schelden?

   Verwijderen
  5. Nee dat schelden laat ik aan jullie over, zijn jullie heer en meester in. Weerleggen van jullie onzinposts heb ik al te vaak gedaan, mede als het met bewijzen staven van mijn beweringen. Jullie willen het echter niet zien of wijzen het direct af. Dat terwijl mijn beweringen ondersteunt worden door miljarden sites, kranten, mensen enz....jullie van een paar mensen en bijbehorende complotsites.

   Verwijderen
  6. Hahahaha...veiligheidsadviseur van Obama adviseert Obama om zich militair terug te trekken uit Syrië ennuuhhhh.....laat die Assad maar zitten eigenlijk.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/09/obama-berater-empfehlen-den-militaerischen-abzug-der-usa-aus-syrien/

   Wie is er hier de schijthuis en waarom vertrek je met je staart tussen de benen als je een beetje tegenstand krijgt van een president die wél tegen je op durft te staan? Waar zijn al die doden dan voor gevallen? Waar is het godverdomme allemaal voor nodig geweest?

   Verwijderen
  7. Die miljarden bronnen van Cruel hebben met mijn voorgaande reactie en het advies van Obama's veiligheidsadviseur ineens geen enkele waarde meer, alleen de bevestiging dat zij er de hele tijd naast hebben gezeten.

   Verwijderen
  8. @Joop, deze nederlaag heeft enorme consequenties voor de invloed die de centrale bankiers elite heeft in het midden oosten.

   Landen in de invloedssfeer van Rusland en China kunnen nu zeggen, ik wil mijn grondstoffen of producten niet langer meer in US dollars verkopen aan het buitenland. De VS zullen/ kunnen niets daartegen doen. Dit was hiervoor ondenkbaar.

   Dit is een enorme deuk in het aanzien van de VS als supermacht. Ik vrees met grote vrezen voor de toekomst van de US dollar.

   Verwijderen
  9. @oligarch,

   Zou het te maken kunnen hebben met de komende derivatenbubbel van $250 triljoen van 5 grote banken?

   Verwijderen
  10. @Joop,
   Ik weet niet wat je precies bedoeld, maar inderdaad die derivaten bubbel is buiten alle proporties en inbeeldingsvermogen.
   Ik verwacht dat er weer een tijd komt dat centrale banken honderden miljarden aan valuta moeten aanmaken om partijen van de ondergang te redden. Niet bevorderlijk voor de koopkracht en vertrouwen van de valuta's.

   Verwijderen
  11. Ach ja Joop, jij gelooft weer meteen complotsite d-w-n.....niks checken in miljarden andere media mogelijkheden, welnee joh, meteen geloven die slappe hap!! Het is goed hoor, laat je zien dat je een domme complotgelover bent!!!

   Verwijderen
  12. @oligarch,

   http://theeconomiccollapseblog.com/archives/global-financial-meltdown-coming-signs-that-the-great-derivatives-crisis-has-now-begun

   Verwijderen
  13. Hoe droef...meneer de complotgelover linkt gewoon door naar de volgende complotsite...tis goed met je!!

   Verwijderen
 24. Het mysterie omtrent de nieuwe Toyota pick-up trucks is opgelost. Zij zijn beschikbaar gesteld door de US State Department en de Britse overheid aan de 'Free Syrian Army' (kuch).

  http://landdestroyer.blogspot.nl/2015/10/the-mystery-of-isis-toyota-army-solved.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja Rusland steunt openlijk Hezbollah met wapens en al dus tja, de volgende dode in Israël is er mede dankzij Rusland. Zullen ze daar blij mee zijn.....

   Verwijderen
 25. Amerika heeft een 3 maands obligatie uitgegeven met 0% rente. Wie koopt dat voor 0% ? Lijkt me alleen de FED.

  From time to time, the U.S. government holds auctions where it sells bonds to raise money. On Monday, the government held an auction selling three-month Treasuries that yield 0.00%. The auction raised $21 billion.
  https://www.caseyresearch.com/articles/this-has-never-happened-before-in-us-history

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ga verder niet meer in discussie met kroel, is verloren moeite. Op bewijzen moeten we eeuwen wachten.
  Maar ik heb de juiste beschrijving van de persoon kroel gevonden, perfect weergegeven in deze clip:
  dit is de echte kroel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je ook iets zinnigs melden, dus bewijzen of zo voor al je beweringen, in plaats van een dom filmpje zoeken?? Dan weten we je eigenlijke bedoeling hier, gewoon de trol uithangen. Niks zinnigs over Rusland, Syrië, Oekraïne of welk land dan ook...nee persoonlijk zijn en nooit bewijzen. De ideale trol!! Toch Blik?>?

   Verwijderen
  2. Of je kijkt naar deze video. Daarin worden de leugens van kroel en de zijne in 1 uur en 17 minuten uitgelegd door Ray McGovern en Elizabeth Murray.

   https://www.youtube.com/watch?v=W7Lia8caiZM

   Verwijderen
  3. Typisch complotterantwoord.....kijk deze of deze video eens....zelf denken en zelf een antwoord verzinnen kunnen ze niet, alleen copy/paste of verwijzen naar artikelen. Zelf denken mag niet!!

   Verwijderen
  4. HA HA HA Je bent de enige die er op reageert, kroel en dan staat het je niet aan ga je huilihuili doen bij Blik.

   Verwijderen
  5. Kroel, hadden / hebben jouw ouders een varkens boerderij ? zoals Matt denkt.

   Verwijderen
  6. Denken kunnen jullie niet eens dus ga ik dat antwoord niet eens aan...jullie verzinnen vast een complot waar ik woon en zo....das het enige wat jullie kunnen. Verhalen bijeen liegen en mensen bedriegen!!

   Verwijderen
  7. En die oetlul met zijn miljarden bronnen denkt ook nog dat hij een antwoord voor ons heeft?

   Verwijderen
  8. Blik,
   Volgens mij morgen tijd voor een grote schoonmaak van het draadje.

   Verwijderen
  9. Ja Blik, ruim oligarch en Joop maar op, wel zo overzichtelijk en krijgen we weer wat waarheid op dit blog met die leugenaars weg.....

   Verwijderen
 27. Nee hoor dombo, ik doe niet aan huilie huilie....je kan ook weer niet lezen he??? Maar goed, betrap ik je elke keer op. Gelukkig teken je ietsje beter dan je leest, maar is allebei niet best. Maar goed, je mag zelf niet denken. Wees blij dat er nog iemand op je reageert, de rest doet het al niet eens meer!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb toch gezegd dat je een dombo, nitwit en een loser bent, oetlul? Dat antwoord was helemaal niet een jou gericht.

   Verwijderen
  2. Ach schelden kan je alleen maar, wou dat je eens een antwoord had. Maar dat kan je niet eens produceren. Wat kan je überhaupt wel produceren??

   Verwijderen
  3. Ik vind het heerlijk om te schelden tegen zo'n dombo, nitwit, loser en oetlul zoals jij bent.

   Verwijderen
  4. Tja je moet wat als je totaal geen antwoord hebt op de vele vragen van LGK en mij. Dan maar dom en onbeholpen schelden.

   Verwijderen
  5. Wat wil jij als dombo, nitwit, loser en oetlul horen dan?

   Verwijderen
  6. Van jou niks meer, aangezien alles wat er uit jouw mond komt of gelogen is, of gescheld is of iets anders wat totaal niet tot de fatsoensnormen hoort. Kortom er komt geen fatsoenlijk woord uit je mond, maar de rest hier doet het al niet veel beter...

   Verwijderen
 28. We moeten TTIP tegenhouden met zijn allen !!
  Het invullen van de petitie zorgt ervoor dat onze politici zich bedenken om het akkoord te tekenen en bovendien kunnen we met genoeg stemmen een referendum afdwingen. Alle reden dus om de petitie te ondertekenen en om morgen naar de anti TTIP demonstratie te gaan in amsterdam. Als je tijd hebt tenminste,
  https://stop-ttip.org/nl/
  https://www.facebook.com/events/807044286082700/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "We moeten TTIP tegenhouden met zijn allen !!"

   Dat krijg je alleen voor elkaar met het equivalent van 1776 en dat is 1789.

   Er schiet mij trouwens ineens een artikel van Paul Craig Roberts te binnen waarin hij het volgende schrijft en ik citeer:

   “My Ph.D. dissertation chairman, who became a high Pentagon official assigned to wind down the Vietnam war, in answer to my question about how Washington gets Europeans to always do what Washington wants replied: “Money, we give them money.” “Foreign aid?” I asked. “No, we give the European political leaders bagfuls of money. They are for sale, We bought them. They report to us.”

   Verwijderen
  2. Joop, niet zo pessimistisch. :-).
   Je laten horen helpt echt!

   Verwijderen
  3. Hoe wil jij die neonazi's in Brussel dan verdrijven?

   Verwijderen
  4. Jammer trouwens dat er nu geen verkiezingen zijn. Marine le Penn en Wilders en andere nationalisten zouden winnen en de transnationale oligarchen zien geen ttip of oekraïne of vluchtelingen agenda slagen. LOL

   Trouwens, ttip komt er toch niet. Er komt een verzet tegen. Niet normaal.!

   Verwijderen
  5. Wat verwacht je van de verkiezingen dan? Pechtold wordt de nieuwe premier, dat is bij de Bilderbergconferentie van 2014 al besloten.

   Verwijderen
  6. Nee hoor Pechtold kan het shaken. Door de achterdeur naar buiten. Die bakt er de volgende verkiezingen niks meer van.

   Verwijderen
  7. Misschien als er eerlijke verkiezingen worden gehouden.

   Verwijderen
  8. Over Bilderberg beginnen en dan hard volhouden geen complotter te zijn....das net zoiets als alle albums van Black Sabbath kopen maar volhouden geen fan te zijn van hun...

   Verwijderen
 29. Moscow ready to establish contacts with FSA, help it unite forces with Assad against ISIS
  https://www.rt.com/news/317880-putin-syria-settlement-hollande/

  Dit is goed nieuws. De meester strateeg Poetin haalt nu ook de FSA naar zijn kant.
  Kunnen de centralen bankiers ook niet meer zeggen dat Poetin zich richt tegen de "gematigde rebellen" en niet tegen IS. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Technical Default or Death Sentence for Ukrainian Economy?
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/10/10/technical-default-or-death-sentence-for-ukrainian-economy.html

  Het land met zijn mooie mensen is technisch failliet en aan de hyena's overgeleverd. De rest van de bezittingen wordt ook gestript en aan de oligarchen gegeven. Porky zit er over een half jaar niet meer. Zou best kunnen dat buitenlandse technocraten het land overnemen. Of de bevolking dat pikt ? In en in triest wat er met het land gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. China gaat nu beginnen met hun nieuwe wereldwijde betaalsysteem. CIPS. De Yuans gaan nu over de wereld stromen en blijven niet langer in China.

  China’s Central Bank has started a global payment system which provides cross-border transactions in yuan. The China International Payment System (CIPS) intends to internationalize the yuan and challenge the US dollar's dominance.
  “The establishment of CIPS is an important milestone in yuan internationalization, providing the infrastructure that will connect global yuan users through one single system,” Helen Wong, greater China chief executive at HSBC, was cited as saying by the Financial Times.
  https://www.rt.com/business/318103-china-payment-system-yuan/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het Russische Imperium:

  https://www.youtube.com/watch?t=1&v=cHfBIO-alTI

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het wilde westen gedumped:

  http://sgtreport.com/2015/10/dumped/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 34. This is the Way the Empire Ends

  Russia has certainly changed the storyline in the Middle East. Not differentiating rebel forces (rebels being all forces counter to Assad); Russia fights them all – including those “moderate” forces backed by the empire.

  http://bionicmosquito.blogspot.rs/2015/10/this-is-way-empire-ends.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 35. De zionistische centrale bankiers elite gaat de "rebellen" geavanceerde wapens geven om Russische gevechts vliegtuigen en -helikopters uit de lucht te halen. Om Rusland toch een slag toe te dienen. Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Amerika en Engeland hebben openlijk toegegeven dat ze gloednieuwe pick up trucks hebben gegeven zogenaamd aan de FSA. We zijn niet achterlijk en hebben gezien dat de trucks zijn gegeven aan ISIS in 2014. Ze kwamen toen met duizenden in hun hagel nieuwe pick up trucks naar buiten. Weet je nog ?
  Ipv aan de amerikaanse regering vraagt een anti terreur commissie aan toyota waar de pick up trucks vandaan kwamen. Tssss
  http://www.activistpost.com/2015/10/the-mystery-of-isis-toyota-army-solved.html

  http://abcnews.go.com/International/us-officials-isis-toyota-trucks/story?id=34266539

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik hoop dat iedereen op dit blog de petitie heeft ondertekend

  https://stop-ttip.org/nl/

  Ik hoop dat niemand zich laat leiden door cynisme en het heeft toch geen zin.

  HET HEEFT WEL ZIN EN WE MAKEN EEN VERSCHIL. DE MASSA EN HET VOLK HEEFT ENORM VEEL MACHT.
  Als iedereen zich machteloos voelt, dan hebben de social engineers van de centrale bankiers maffia geweldig werk afgeleverd. Als het volk massaal nee zegt, dan gebeurt het gewoon niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dit ruikt zo enorm naar een valse vlag. 3 weken voor de verkiezingen gaat er een bom af in een vredes demonstratie in Ankara.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-10/caught-video-terrorist-bomb-attacks-turkey-peace-rally-leave-86-dead-186-injured
  Erdogan kan hier politiek gezien mooi van profiteren. Hoop dat de bevolking zich hiervan bewust is en dat ze niet op die fascist stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. ORWELLIAANSE BILDERBERG MEDIA OUTLET

  Poetins fascisme
  http://www.nrc.nl/next/van/2015/oktober/10/poetins-fascisme-1545312

  Wat ze zeggen over Poetin en Rusland gaat precies op voor de VS

  "Een van de definities dient volledig te worden geciteerd: „Het fascisme is een vorm van politiek gedrag dat zich kenmerkt doordat het zich dwangmatig richt op het verval van de gemeenschap, vernedering of slachtofferschap en dit compenseert door een cultus van eenheid, energie en zuiverheid, waarbij een partij van toegewijde nationalistische militanten uit de massa in een ongemakkelijke maar doeltreffende samenwerking met de traditionele elite democratische vrijheden laat varen en met behulp van een bevrijdend geweld en zonder ethische of wettelijke beperkingen het doel van inwendige zuivering en externe expansie nastreeft” [Robert Paxton, The Anatomy of Fascism, Londen, Vintage Books, 2005, p. 35].

  Gaat helemaal op voor Amerika.

  "De afwijzing van decadentie? Dat is de kern van de nieuwe Russische ideologie – van de ‘geestelijke banden’ tot de herleving van de godsdienst en de afwijzing van alles wat uit het ‘al te liberale’ Europa komt. Mannelijkheid? Kijk naar de wetten die ‘homoseksuele en lesbische propaganda’ verbieden. De verwevenheid van staatsmacht en oligarchisch kapitaal? Daarin is Rusland wereldkampioen. De corporatieve staat? Allang gevestigd. De ‘verticale macht’ met aan de top een charismatische leider? Uiteraard."

  Gaat helemaal op voor Amerika. Juist de VS is een combinatie van staatsmacht en oligarchisch kapitaal. Een corporatieve staat!. Als het het over een charismatische leider hebt, dan kom je vooral bij Obama uit.

  Eigenlijk moet ik mijn verhaal nuanceren. Wat voor Amerika geld, geldt ook voor Rusland. Dat is ook een corporatistische staat, wordt ook geregeerd door een oligarchie. Alleen zij zijn niet de agressors, zij hebben geen EUGENICS programma, zij willen mij niet dood en arm hebben. Zij zijn de enige die de satanische zionistische anglo Amerikaanse elite kunnen bestrijden. Zij willen de natie staat behouden ipv een één wereld idee. Zij houden van het leven met mooie vrouwen, boten, vakanties ed. Zij zijn niet van de sociopatische control freaks zoals de zionistische money masters enz enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Bij de supermarkt werd mij het corporatistische propaganda vodje onder de neus gedrukt door een promotie team.
  Nrc promotie: Krantje meneer ?
  Oligarch: Nee dank u wel, wat moet ik met die corporatistische propaganda ?
  Ik lees geen gecontroleerd nieuws. Kent u BIlderberg ?
  NRC promotie: Ja ik ken Bilderberg.
  Oligarch: Dat krantje wat jij in je hand heb is van hun. Waarom moet ik 600 euro per jaar betalen om hun propaganda te lezen ?. Ik ben toch niet gek!
  NRC Promotie: Druipt beschaamd af.
  Oligarch: Goede dag verder!, trek het je niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schaamteloos Propaganda vod. Op naar de 0 betaalde oplage.

   Verwijderen
  2. Zeker, opdoeken die rotzooi. Verspilling van inkt en papier.

   Verwijderen
  3. Was dan niet 1 van de "betrouwbare" bronnen van kroel?

   Verwijderen
  4. Kroel heeft geen bronnen. Kroel heeft alleen een grote duim waar hij op zuigt.

   Verwijderen
 41. Weer een bewijs dat de amerikanen ISIS steunen met voedsel en wapens

  OBAMA CAUGHT RED HANDED --Iraqis discover US weapons airdrop for ISIS [VIDEO]
  http://www.redflagnews.com/headlines-2015/treason-iraqis-accuse-us-of-arming-isis-after-discovering-alleged-weapons-airdrop-video

  BeantwoordenVerwijderen
 42. DE DUITSERS BEGRIJPEN HET.

  "The Biggest Protest This Country Has Seen In Years" - Quarter Million Germans Protest Obama "Free Trade" Deal
  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-10/biggest-protest-country-has-seen-years-quarter-million-germans-protest-obama-free-tr

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @LPG, LOL LOL (waarschijnlijk ben je gedesillusioneerd over het volledig mislukken van de geopolitieke agenda van de zionistische anglo amerikaanse verkalkt control freak centrale bankiers)

  Dollar Struggles; More Losses Likely Before Better Demand is Found
  http://www.marctomarket.com/2015/10/dollar-struggles-more-losses-likely.html

  We staan aan de vooravond. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat de $ maar volledig instorten; krijgen we straks geld toe als we gaan tanken ;-)

   Verwijderen
  2. @LPG
   Wees niet bedroefd. Kom naar onze kant. Je behoort toch niet tot de club. Ze willen jou ook dood hebben.

   Verwijderen
 44. Daar gaat de rest van de autofabrikanten met hun diesels

  FOUR MORE CARMAKERS JOIN DIESEL EMISSIONS ROW
  Mercedes-Benz, Honda, Mazda and Mitsubishi’s cars are shown to emit significantly more NOx pollution on the road than in regulatory tests
  http://www.infowars.com/four-more-carmakers-join-diesel-emissions-row/

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Israëlis doden bij airstrike op GAZA zwangere vrouw en 3 jarige dochter.
  Bron Teletekst
  Wat is dat voor een land dat dit doet?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. One Secret Text Gives any Police State Agency Total Control of Your Phone – Even When It’s Off!
  http://countercurrentnews.com/2015/10/one-secret-text-gives-any-police-state-agency-total-control-of-your-phone-even-when-its-off/#

  De geheime dienst stuurt je een tekst boodschap die je niet ziet- WAAR JE WEL VOOR MOET BETALEN- en dan hebben ze volledige controle over je smart phone. OVER ALLES!

  Wisten we al, maar Edward bevestigd het nog een keer en verteld ons hoe ze het doen.
  Tijd voor kamer vragen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Russians angered by Dutch probe

  JUST 48 hours before the release of the official report into the downing of Malaysia Airlines Flight MH17 on July 17, last year, it has emerged that the Russians are far from satisfied with the conduct of the investigations by the Dutch Safety Board (DSB).

  In a scathing letter to the International Civil Aviation Organisation (ICAO), Oleg Storchevoy, Russia’s deputy director of the Federal Air Transport Agency and accredited representative in the international investigation team into the MH17 tragedy, accused the DSB of ignoring “comprehensive information” relating to the investigation provided by the Russian side.

  http://www.nst.com.my/news/2015/10/russians-angered-dutch-probe?d=1

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat horen we nou al constant de laatste 2 maanden dat de Russen "geërgerd" zijn...maar ze zitten zelf in het onderzoek en trekken hun mond internationaal niet open, alleen voor hun eigen persbureau's om zo de propaganda op peil te houden. En als er internationaal dan wordt gevraagd WAT de Russen zo ergert blijft het ineens verdacht stil, omdat men internationaal ook raar vind dat een partij (Rusland) die volop bij het onderzoek betrokken wordt en is zogenaamd van niks weet. Ze roepen hard maar waarom weten ze zelf niet eens!!

   Verwijderen