donderdag 26 november 2015

BREAKING: "Amerikanen wisten exacte koers van onze SU24"

Putin heeft bij de persconferentie samen met Hollande meer details prijs gegeven betreffende de omstandigheden in Syrië in het algemeen en rond de neergehaalde SU-24 in het bijzonder.



Putin sprak zijn verbazing uit over hoe dit heeft kunnen plaatsvinden, in aanmerking genomen dat zij (de Russen) de leiders van de coalitie (de Amerikanen) precies geïnformeerd hebben over het vluchtplan van de betreffende SU. Waar hij gaat vliegen, wanneer, welk echalon. Ook legde hij uit de aanval van die kant nooit verwacht te hebben, anders had hij dat vliegtuig daar nooit zo onbeschermd laten rondvliegen, maar begeleid door gevechtsvliegtuigen, en met electronische beveiligingsuitrusting. Ook sprak hij nogmaals zijn telleurstelling uit dat een land als Turkije dat hij beschouwde als een vriend, dit doet. BRON BRON BRON.




De rode lijn is het traject van de Russische SU volgens de Russen; de zwarte gebroken lijntjes is het traject volgens de Turken. De andere lijn is de Turks-Syrische grens.

Turken varen wel bij ISIS: Goedkope olie

Putin herhaalde ook wat hij op de G20 (nota bene in Turkije) had gezegd over de oliehandel van ISIS. Hij heeft op de G20 duidelijke luchtfoto's getoond van een bijna levende pijplijn van ISIS gebied richting Turkije. Het gaat dus niet om enkele amateuristische vaatjes olie, maar om grootschalige, bedrijfsmatige oliehandel. Bestemming Turkije. Hoewel moeilijk voor te stellen, is het theoretisch mogelijk dat de Turkse regering hier niet van weet. Zo stelde Putin. Dit is olie met bloed eraan, want van de opbrengst worden terreurdaden gefinancierd tegen Russen (Sharm el Sheik), in Frankrijk, en wereldwijd. Aldus Putin.

Nu op NPO radio 1, Jaap de Hoop Scheffer misleidt de boel

Nu bij het Oog op Morgen stelt Jaap de Hoop Scheffer dat de Russen hun transponder uit doen en daarmee risico's aangaan met gevolgen zoals deze week zijn voorgevallen. Geen enkel wordt van hem (of elders bij de Nederlandse MSM?) over hetgeen juist Putin heeft verklaard dat diametraal staat op wat de Hoop zegt.

Klein detail, bij NOS 20.00 uur journaal

Het was vanavond een klein detail, maar toch, het zit 'em vaak in de details. Rob Trip sprak in de opening van het journaal over Premier Cameron, President Obama, President Hollande, Kanselerin Merkel, en Putin. De rest met titel, President Vladimir Putin, zonder titel.



BLIK OP MSM: NRC Handelsblatt (ingezonden bijdrage van Oligarch)

Van Lux et Libertas mag je verwachten dat die een referendum in het algemeen toejuichen en een referendum over het associatie verdrag met Oekraïne helemaal. Daar zijn nl figuren aan de macht die wetgeving hebben goedgekeurd die oa de gewapende milities van Stephan Bandera vereren. Deze milities hebben oa op beestachtige wijze meer dan honderdduizen Polen vermoord.

Nee hoor het propaganda vod van de zionistische corporatistische bankiers vindt het allemaal maar niks. Je speelt Poetin ermee in de kaart. Die smerige Poroshenko krijgt alle ruimte om zijn valse beschuldigingen en praatjes te mogen uiten in dat akelige fascistische propaganda vodje. Porosjenko: GeenPeil is ‘koren op molen Poetin’ http://www.nrc.nl/next/2015/11/26/porosjenko-geenpeil-is-koren-op-molen-poetin-1559813 De man (Porosjenko) vindt onder andere dat de kinderen in de Donbass in kelders moeten opgroeien. Pensioenen afpakken. Poroshenko: "Their children will hole up in the basements - this is how we win the war!" Kijk HIER. [ENG SUBS]

Nu vindt hij het ook prima dat de Krim voor 50% van de tijd zonder stroom zit.
Poroshenko verlaat het Binnenhof. Er was, los van een toevallige passant nagenoeg geen publiek aanwezig. Ook activisten waren er niet. En, ook was er, bij het wegrijden van Poroshenko geen pers aanwezig. Harry van Bommel heeft met Poroshenko gesproken en gaat bij het referendum stemmen tegen de associatie met Oekraine. Anoushka van Miltenburg, de Tweede Kamer voorzitster, zei het iets te vinden om met een President van een land te spreken dat 8000 man verloren heeft. Blijkbaar heeft Poroshenko weer de zieligheidskaart gespeeld en is hij vergeten dat hij zelf met tanks naar Donbass is gereden en de meeste van die burgerdoden zijn verantwoordelijkheid zijn. Zoals die van Kristina en de kleine Kira, bruut vermoord door een bombardement van Poroshenko op een woonwijk van Gorlovka.

Kristina, Kira hebben het bombardement van de troepen van Poroshenko niet overleefd. (Groot-)moeder Natasha blijft alleen achter en brieven aan de vrouw van Petro Poroshenko blijven onbeantwoord.

Russische tv meldt dat alle terroristen in het gebied waar de piloot is vermoord, vernietigd zijn. BRON. (Russisch talig)

28 opmerkingen:

  1. Artikel ook bij Nu.jij waar het een opmars maakt http://www.nujij.nl/algemeen/amerikanen-wisten-exacte-koers-van-onze-su24.34311305.lynkx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij is dit best wel explosief; ik geef onderstaand even de letterlijke vertaling van Putin's woorden, en daaronder het origineel in het Russisch zodat iedereen het ook in Google translate zelf kan vertalen.

    Vladimir Putin, President van de Russische Federatie:
    "Wij hebben vooraf onze Amerikaanse partners geinformeerd waar, wanneer en in welke echalonen onze piloten zouden werken. Amerikaanse zijde, die de coalitie leidt, waarin ook Turkije plaats heeft, wist van de plaats en tijd van het verblijf van onze vliegtuigen, en precies daar, en op dat tijdstip, kregen we die klap."

    De President stelde zich de vraag: "Waarvoor hebben we die informatie aan de Amerikanen gegeven?"

    Владимир Путин, президент РФ: «Мы заранее проинформировали наших американских партнеров о том, где, когда и на каких эшелонах будут работать наши летчики. Американская сторона, которая возглавляет коалицию, в которую входит Турция, знала о месте и времени пребывания наших самолетов, и именно там и в это время мы получили удар».

    Президент задался вопросом, «зачем мы эту информацию передавали американцам», передает «Интерфакс».

    Подробнее на НТВ.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1577857/?fb#ixzz3sgi2ATie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, hebben de Russen ook doorgegeven dat ze over Turks grondgebied gingen vliegen?

      Verwijderen
  3. Porosjenko live in Leiden

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/27_november_president_porosjen.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Massacres of Poles in Volhynia and Eastern Galicia
      https://en.wikipedia.org/wiki/Massacres_of_Poles_in_Volhynia_and_Eastern_Galicia
      Hier kan men lezen wat de huidige Porky regering vereerd als helden. In Volhynia en oost galicië hebben de helden een genocide uitgevoerd van zo'n kleine 100.000 mensen. De slachtoffers waren voornamelijk VROUWEN en KINDEREN.
      Ukraine to Honour Soldiers who Slaughtered Poles at Volhynia
      http://inside-poland.com/t/ukraine-to-honour-soldiers-who-slaughtered-poles-at-volhynia/

      Met de huidige regering, die staats pensioenen en andere voordelen geeft aan mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan genocide en nazi collaboratie, valt geen verdrag te sluiten lijkt mij.

      Verwijderen
  4. Turkey's Grand Game: Three Reasons Behind Su-24 Downing
    http://sputniknews.com/middleeast/20151127/1030850915/turkey-erdogan-su24-isis-oil-nato.html#ixzz3sgzuKJgR
    Sputnik geeft 3 mogelijke redenen waarom Turkije de russische bommer naar beneden heeft gehaald.
    1. Turkije wil ISIS redden door een anti ISIS coalitie te frustreren.
    2. Turkije hoopte op vergelding van Rusland, zodat ze met artikel 5 de NATO in het conflict konden betrekken en zo een anti Rusland coalitie konden vormen en daarmee de aandacht van ISIS weg konden halen en mede de russen in Syrië kunnen verzwakken cq verslaan.
    3. Vergelding voor de vernietiging van de "rijdende oliepijplijn" uit Irak en Syrië. Meer dan 1000 olie trucks vernietigd. Het transport van de gestolen olie uit Syrië en Irak was een zaak waarvan men zegt dat de zoon van Erdogan -Bilal Erdogan-veel geld mee verdiende.

    p.s.Wesley Tarpley waarschuwde voor de opkomst van Obama en de mensen die obama op de troon hebben gezet. Hij zei dit in 2008 voordat Obama gekozen werd.
    Webster G. Tarpley | The Men Behind Obama
    https://www.youtube.com/watch?v=OygG10gaHTg
    Hij zei hierin oa dat het beleid onder Obama verschoven zou worden van Iran naar Rusland en China. Dat is uitgekomen.

    John McCain zei in 2011 dat het virus van de gekleurde revoluties uiteindelijk moskou en Beijing zouden raken. Dus dat duidt er op dat de speerpijlen van de obama administratie op moskou en beijing gevestigd is.
    The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'
    http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zoals Blik al meerdere malen heeft gezegd en beargumenteerd, was het neerhalen van de SU24 een van tevoren geplande actie. Gepland door de hoogste man van Turkije, waarschijnlijk met behulp van heren binnen de NATO die graag zien dat de NATO zich met het conflict gaat bemoeien.
      “I gave the order myself” − Turkish PM on downing Russian plane
      http://thinkpol.ca/2015/11/25/i-gave-the-order-myself-%E2%88%92-turkish-pm-on-downing-russian-plane/

      We moeten niet vergeten dat Obama het incident nooit heeft betreurd.

      Verwijderen
    2. @kroel,
      Er zijn duidelijke aanwijzingen dat de "opstandelingen" bewapend en gefinancierd worden door zo'n 40 landen in de wereld. Het zijn huurlingen die betaald worden om Assad van de troon te stoten. Assad heeft vele voordelen. Het is een seculiere leider. Hij is modern. De inwoners hadden geel slecht leven onder hem. En vergelijk dat eens, met wat daar voor in de plaats komt. Eén en al ellende.

      Verwijderen
    3. Dat was de ironiemodus...

      nou inderdaad. Laten we hopen dat Assad blijft zitten. Zo niet, dan wordt Syrië een broedplaats van extremisme en daar gaan wij in Europa in toenemende mate mee te maken krijgen. Gelukkig doet Rusland het vuile werk voor ons.

      Verwijderen
    4. Nato backs Turkey on downing of Russian fighter jet over Syrian border
      http://www.ibtimes.co.uk/nato-backs-turkey-downing-russian-fighter-jet-over-syrian-border-1530443

      Verwijderen
    5. Sputnik.....???

      Tja, de propaganda zender van Kremlin

      Die hebben nooit een bericht wat afwijkt van de gedachten van Putin

      Verwijderen
  5. Lekker Assad weghalen, en dan die gematigde rebellen van Erdogan en Obomba, die Koppensnellers die we deze week met die bungelende piloot in de weer hebben gezien, er voor in de plaats; zullen de inwoners van Damascus als een bevrijding gaan ervaren.....
    Dat was de ironiemodus...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou
      De helft van bewoners van Damascus zullen dat idd als een bevrijding ervaren

      Maarblik heeft geen verstand van de verschillende groepen in Syrie/Damascus

      Verwijderen
  6. Even wat anders, iemand 1 homo-rechten activist gehoord of gezien, ten tijde van het bezoek van Poroshenko?

    Ze maakten zich toch zo druk ook om hun collega's in Rusland; in Oekraine is het niet beter.... vreemd...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, niet gezien
      Want die volgen het nieuws
      Oekraine neemt vele wetten aan die rechten van homo sterk verbeterd

      Maar dan moet blik wel eens een keer verdiepen in UA

      Verwijderen
    2. "Oekraine neemt vele wetten aan die rechten van homo sterk verbeterd"

      Heeft één voordeel, komen er niet zoveel Oekraïners meer bij die zich kunnen aansluiten bij Pravy Sektor, Svoboda, Azov Battalion etc.

      Verwijderen
  7. #Russia is cancelling Visa-free travelling with #Turkey as per beginning 2016.
    #BackStabbed
    https://news.mail.ru/politics/24106606/?frommail=1

    Er zijn voldoende moreel-verantwoorde alternatieven voor vakantie in Turkije; Thailand, Iran, Krim, Sotshi, Ecuador, Venezuela, IJsland, Cuba, Tsjechie, Hongarije

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beetje jammer dat die bijna alle beetje ver weg zijn
      Is voor Rus modaal niet te betalen

      Maar blik leest slecht
      Het is dat Rusland visa instelt voor Turken
      Russen kunnen nog gewoon naar Turkije

      Verwijderen
  8. Cruelman is zeker een trollige overheidsmol? en anders wel een mollige overheidstrol.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. UEFA bestraft Oekraïne voor racistisch gedrag supporters
    http://www.vi.nl/nieuws/uefa-bestraft-oekraine-voor-racistisch-gedrag-supporters.htm

    Dynamo Kiev wordt voor het zelfde gedrag bestraft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij Russische clubs is het niet veel anders!! Die kopen zelfs Blatter om zodat ze een WK kunnen krijgen. Normaal gesproken hadden ze die nooit kunnen krijgen maar met geld kan je alles kopen dat zie je maar weer!!

      Verwijderen
    2. Volgens mij is ook bekend dat de Duitsers en Qatar Blatter hebben omgekocht........dus......wat wil je nu zeggen ???? Wat heeft dat met racisme te maken ??

      Verwijderen
    3. Niks, wel met fascisme en een bepaald leider die zijn ego gestreeld wil zien....maar dat zal jij wel weer niet snappen....

      Verwijderen
    4. Wat dat wil zeggen is dat bij zo'n beetje alle Russische club holigans zijn die extreem rechts zijn en fascisten zijn

      Oh dus als Qartar het doet mag Rusland het ook??
      Nogal waardeloos argument

      Verwijderen
  10. Reacties
    1. Ja weer een slaaf erbij!! Knielt u maar voor Blik !! En durf hem niet tegen te spreken, u wordt direct verwijderd!!

      Verwijderen
  11. " over hetgeen juist Putin heeft verklaard dat diametraal staat op wat de Hoop zegt. "

    Putin heeft nergens gezegd dat de transponder aanstond

    Dus wat probeert u nu te zeggen?

    BeantwoordenVerwijderen