zaterdag 2 mei 2015

Ya ne weryu ("I don't believe") Odessa 2 MayLees verder bij Boudine op Boublog.

151 opmerkingen:

 1. De meeste wapens zwijgen op dit moment in Novorossia. Na een maand van hevige gevechten is weer een bestand van kracht geworden. Tijd dus om de balans op te maken van de afgelopen weken en om te kijken wat de toekomst zal brengen. Later we beginnen met de vraag; is dit een bestand of alleen maar een gevechtspauze? Alle tekenen wijzen er op dat het alleen om een gevechtspauze gaat. En zelfs dat is twijfelachtig omdat van een volledig staakt-het-vuren nog geen sprake kan zijn. Het hele conflict blijft een schaakspel, dat veel groter is dan de Oekraïne en Novorossia.

  Dat er een aanzet is gedaan om een bestand op gang te brengen heeft vooral te maken met de situatie in Debaltsevo, een stad die bij Novorossia hoort, maar door het Kiev leger bezet werd gehouden. Zoals bekend dateerde het eerdere staakt-het-vuren van 5 september 2014, toen er in Minsk een bestand werd afgesloten. Een bestand dat nooit volledig is geweest. Vanaf de eerst dag hebben de Kiev fascisten op de steden van de vrije republieken geschoten en dat werd in de loop van de tijd steeds erger. Ook bleef het vliegveld van Donetsk maandenlang een twistpunt. Toen in januari van dit jaar de aanvallen op de steden steeds heftiger werden en Kiev met een offensief probeerde te beginnen, was voor de milities de maat vol.

  Er werd een tegenoffensief ingezet en dat had als eerste resultaat dat het vliegveld volledig onder controle van de milities kwam en dat de fascisten daar een heftige nederlaag leden, met honderden gesneuvelden. De milities zette het offensief door en het volgende doel werd Debaltsevo, een stad die zich in een soort deuk in de frontlinie bevond. Van daaruit werd op een andere stad geschoten, Gorlovka. Het was dus duidelijk zaak om ook Debaltsevo in handen te krijgen en zo een rechte frontlinie op te bouwen, die veel makkelijker te verdedigen zal zijn. De Amerikanen, die Kiev tot het mislukte offensief hadden aangespoord, maakten zich niet druk om de gevolgen van hun orders. Maar in Europese kringen brak een soort paniek uit toen bleek dat de milities Debaltsevo aan het omsingelen waren, en dat tussen de 5000 en 7000 fascisten in de val zouden zitten. Doorslaggevend hierbij was dat zich onder deze legergroepen veel buitenlandse huurlingen bevinden, die voor het westen vechten. Die mochten natuurlijk niet verslagen worden.

  Deze hele situatie was de reden dat Merkel, trouw gevolgd door Hollande van Frankrijk, op een zogenaamde “vredesmissie” ging. Ze telefoneerde met President Poetin in de hoop dat er kans op een nieuw bestand was. Ze reisde zelfs met haar Franse volgeling naar Moskou. Het zal Poetin zeker zijn opgevallen dat het nu plotseling de Europeanen waren die om vrede bedelden, terwijl juist Moskou voor het september bestand had gezorgd. Europa wilde hier toen niet al te veel van weten en speelde geen actieve rol. Het bleef bij woorden zonder inhoud. Nu zaten daar plotseling twee Europese leiders tegenover hem die een bestand wilden, en snel ook. De Russische president zal een kleine glimlach niet hebben kunnen onderdrukken. Te meer omdat dit initiatief buiten de Amerikanen om van de grond was gekomen. Europa begon blijkbaar bang voor de toekomst te worden. En dat niet zonder reden. De Amerikaanse oorlogsmachine kent immers geen grenzen. Ook geen Europese grenzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merkel en Hollande verdwenen zonder de pers te woord te staan en er werd geen document getekend. De overeenkomst waar Poetin over sprak was al een dag eerder afgesproken door de Contact Groep waar ook de leiders van Novorossia in zitten. Uiteindelijk bleek dat het nieuwe Minsk Akkoord bijzonder veel lijkt op het eerste Minsk Akkoord dat in september werd afgesloten. Terwijl de westerse leiders zwijgend vertrokken had Poetin een overwinning behaald, want hij was er nu in geslaagd om Merkel en Hollande te betrekken bij een plan waarvan hij al in september de architect was geweest. Toen hield het westen afstand, nu zat men er plotseling midden in. Het was dus geen wonder dat men zweeg. Later werd er wel over een sprankje hoop gesproken, maar dat was meer grootspraak dan commentaar geven op de feiten.

   Poetin had overigens nog meer bereikt dan alleen maar een bestand. Door onenigheid tussen de verschillende partijen konden er geen besluiten over Debaltsevo worden genomen. De Russische president zei dat militaire deskundigen eerst zouden kijken of de milities de stad inderdaad omsingeld hadden. Hiermee verschafte hij de milities tijd en ruimte om zelfs na de aanvang van het staakt-het-vuren door te gaan met het offensief tegen Debaltsevo. Toen in de nacht van zaterdag op zondag in de meeste plaatsen de wapens zwegen, ging de strijd om Debaltsevo gewoon door. Intussen hebben de milities de stad in handen en weten de fascisten niet waar ze heen moeten vluchten. Bij honderden legden ze de wapens neer. Opnieuw is dit een verpletterende nederlaag voor het Oekraïense leger en haar westerse meesters. Het rechtrekken van de frontlinie zal nu geen probleem meer zijn. Wat bij het vliegveld maanden duurde is nu bij Debaltsevo in een paar dagen afgewerkt. Als de ketel van Debaltsevo eenmaal is verdwenen zal het front rustiger worden. Maar voor hoe lang?

   Als we naar het Minsk Akkoord kijken zien we dat het alleen uitgevoerd kan worden als de leiding van Novorossia nauw gaat samenwerken met de leiding in Kiev. Met de huidige regering van idioten en fascisten in Kiev zal dat nooit lukken. Dat weet Poetin natuurlijk ook en daarom moeten we er vanuit gaan dat hij het akkoord meer ziet als een plan voor de toekomst, als Kiev de huidige kliek aan de kant zet en weer gaat proberen om een normaal land te worden. Zonder junta en met een onafhankelijke regering die buiten de EU en de NAVO zal blijven. Dat is voor de Russische president altijd de enige werkbare optie geweest. Het plan voor na de fascisten ligt dus klaar. Het ziet er echter niet naar uit dat de fascisten zomaar zullen verdwijnen. Ze worden immers gesponsord door Amerika voor de aanval tegen Rusland.

   Verwijderen
  2. De kans is groot dat er na een paar maanden wapenstilstand een nieuwe poging door Kiev zal worden ondernomen om een offensief tegen Novorossia te beginnen. Dat zal in het voorjaar zijn. Als dit inderdaad gebeurd zal het Kiev leger voor de laatste keer volledig verslagen worden. De Amerikanen zullen wapens leveren en proberen om het Kiev leger te trainen, maar dat zal geen enkel verschil maken. In morele zin is het leger al gebroken na twee grote nederlagen en een nieuwe strijd zal de wil tot vechten helemaal wegnemen. Hier tegenover staan de milities die hoog gemotiveerd zijn, en vechten voor hun eigen huis en haard. De uitkomst is dus niet moeilijk te voorspellen. Het zal alleen weer veel levens kosten, wat een tragedie is. Dit scenario kan alleen voorkomen worden als het regime in Kiev verdwijnt. Dat is dus afwachten.

   Terwijl Europa op deze manier steeds dieper in de ellende wordt meegesleurd kan Poetin rustig verder gaan met zijn plannen voor de toekomst. Hij heeft namelijk iets wat de Europeanen missen, en dat is tijd. Iedere dag dat de vrije republieken standhouden is winst omdat het de NAVO bij de Russische grenzen weghoud. Ook geeft het Rusland meer tijd om de eigen economie om te vormen en onafhankelijker van het westen te worden. Daar komt nog bij, en dit is misschien wel het aller belangrijkste, dat de milities van Novorossia de Amerikaanse aanval op Rusland blokkeren. Voor Moskou is dit van levensbelang en voor de mensen in Novorossia ook. Zo zien we hoe plaatselijke milities, die begonnen met een paar oude geweren en intussen een echt leger zijn geworden, het machtige Amerikaanse Keizerrijk de voet dwars hebben gezet. Als er nog iemand aan twijfelt of verzet tegen het machtige westen zin heeft, is een blik op Novorossia voldoende.

   Als vrije mensen weigeren om de dictaten van een machtige vijand op te volgen en hun eigen weg gaan, kunnen de resultaten nog al eens verrassend uitpakken. Strijd en verzet zijn lonend, dat bewijst Novorossia iedere dag opnieuw. Een ware bron van inspiratie.

   Verwijderen
 2. Die Ansprache der Jugend aus Lugansk an die Jugendlichen aller Welt

  https://www.youtube.com/watch?v=GyZpxoAg_ps

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste mensen,

  ik ben nooit een fan geweest van Maarten van Rossem, maar hier heb ik toch erg van genoten: Youtube: VRIJHEIDSCOLLEGES: Maarten van Rossem, 29 april 2015

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van Rossum heeft zich ooit beklaagd dat hij een half jaar lang niet meer werd uitgenodigd door de NPO omdat hij de gebeurtenis van 9/11 bagetaliseerde. Men verweet hem dat hij de gebeurtenis niet hypte en dat er onmiddelijk troepen naar Irak zouden moeten gaan ed.
   Moet je nagaan als je voor het bagetaliseren van 9/11 al een half jaar lang geen spreektijd meer krijgt. Als je de waarheid verteld krijg je dus 0,0 minuten spreektijd. Ik ga later the youtube bekijken van Maarten. Ben benieuwd of hij in de toekomst nog zendtijd krijgt als hij de waarheid gaat vertellen. Dank voor tip Jan

   Verwijderen
  2. Dat was weer ouderwets genieten van Maartens droge humor en ondertussen met heldere simpele voorbeelden laten zien hoe die propaganda praatjes ons hersenspoelen met angst- en haatzaaien.
   Ik had mijn twijfels de laatste jaren over hem, maar nu hij bevrijdt is van het juk van de angstmachine herken ik mijzelf weer voor 'n groot deel terug in hem. Hij vecht uit naam van zijn vader voor vrijheid in ons land. Zijn vader weigerde net als mijn vader, om voor de bezetters te gaan werken. Mijn republikeinse vader werd op transport naar Duitsland gezet en opgesloten in een werkkamp. Hij was ambtenaar en weigerde het standaard lintje, wat je na 40 dienstjaren krijgt.
   Hij heeft mij de echte geschiedenis van ons koningshuis en de 2e W.O. geleerd. Hij nam ons met de hele familie jarenlang op de fiets van Den Haag naar Duitsland en leerde ons, dat niet de mensen het probleem zijn, maar het systeem en haar aanhangers...

   Zoals dus onze laffe huis-trollen: LGK, Cruelman1974 & juffrouw Menie, dat zijn de huidige landverraders...die hier alleen maar laffe propaganda neerkwakken en LGK nu plotseling ook fascistische propaganda linkjes gaat plaatsen.
   Zij zullen dit college niet kijken en/of al helemaal niet begrijpen, want ze missen het belangrijkste wat 'n mens tot 'n echt mens maakt: gevoel en humor!

   Als ze 'n Rus zien vluchten ze de Put-in: kijk maar uit en vat geen cow-boy, de Indianen zijn nodig weer aan Winnetoe!

   Verwijderen
  3. Ach LPG, als u geen enkel argument heeft, dan roept u dit maar.

   Verwijderen
  4. Wat roep ik?

   U ziet spoken

   Verwijderen
 4. Interessant interview voor vanavond, wat ook laat zien hoe 'n degelijk interview gehouden behoort te worden. Kan Gelauff met z'n leugenmachine NPO 'n voorbeeld aan nemen.

  Is Joost Niemöller ‘persona non grata’ geworden..?
  Een boeiend en indringend gesprek over de werking van de media, over hoe alles entertainment lijkt te moeten worden, en dus ook over de lethargie onder de bevolking. Maar ook over het algehele gevoel van machteloosheid, het verdwijnen van samenhang en democratie in de wereld. En over wat daaraan gedaan zou moeten worden. Als er al iets aan gedaan kan worden…

  Lees verder bij Want to Know: Is Joost Niemöller ‘persona non grata’ geworden..?

  Of kijk direct naar het interview van Tilasmi Frigge met Joost Niemöller: MH17, De Doofpotdeal en de negerende pers met Joost Niemöller

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, mag Joost zijn boek niet meer promoten?
   Wordt steeds duidelijk dat het vol leugens staat

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Hoogste tijd voor een kamerdebat nog dit weekend.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/watch?v=bDtqf0cqOCE

   Verwijderen
  3. Gordon Duff denkt dat (de Israëli's) in Amsterdam een bom in MH17 is gelegd en boven de donbas tot ontploffing gebracht. Is dit een optie ?. Het vliegtuig met de ondergoed bom kwam ook uit amsterdam. Ik wist niet dat fukushima ook door Israëli's (magna) bureau werd beveiligd. Westgate shopping mall trouwens ook.

   Mensen in mh17 waren niet op slag dood.

   Verwijderen
  4. Dawg, Laat LPG maar. Hij wil ook niet aannemen dat er su25 zijn die harder dan 1000 km/u kunnen vliegen.

   Verwijderen
  5. @ Oligarch, 21.18 uur.
   Het verhaal over de onderbroek-bomber is belangrijk en de getuigenis van Kurt Haskell is belangrijk. Goed dat Duff dat nog eens zegt.
   Hij beweert bovendien dat de Israeli's Schiphol gebruiken om hun wapens all over de world te exporteren. Interessant. Doet me ook weer denken aan de ramp in de Bijlmer.
   Waar ik Duff ( en die japanse analyst Yochi ) niet kan volgen is dat hij beweert dat de MH17 door een bom die in het vliegtuig was geplant, op Schiphol, is neergehaald. Ik bedoel: het idee lijkt me heel plausibel, maar is niet te verenigen met die gaten in de cockpit. Daar zijnj toch echt inderdaad 'voorwerpen met hoge intensiteit ' van buiten af in gegaan.
   Duff moet met een korrel zout genomen worden, zo weten we al langer.

   Verwijderen
  6. Ik ben het helemaal met je eens Jan

   Verwijderen
  7. Ach
   Globalresearch, een website voor complotteren
   Na bijna een jaar vinden ze footage met een kogel??

   En verder zag iedereen dat over het hoofd?

   Kogel is niet mogelijk

   Verwijderen
 6. Novorossia is het enige deel van Oekraïne dat na de staatsgreep in Kiev soeverein is gebleven. Dat het nu Novorossia heet, een naam die duidelijk op een band met Rusland wijst, doet daar niets aan af want sinds de ongrondwettelijke machtswisseling die zich in Kiev voltrok hebben de inwoners van Novorossia het volste recht om hun eigen democratisch tot stand gekomen koers te varen. Zelfs de NOS krijgt het niet voor elkaar om een overtuigend aantal inwoners van Novorossia voor de camera te laten verklaren dat ze zich liever bij Kiev zouden willen aansluiten... En dat terwijl het helemaal geen moeite kost om daar een heleboel mensen te vinden die achter de door hen gekozen leiders staan en het bloed vergietende regiem in Kiev verafschuwen...

  Open daarvoor bijvoorbeeld de link die Andzela Remenuka hier op 2 mei 2015 om 15:27 heeft geplaatst: Die Ansprache der Jugend aus Lugansk an die Jugendlichen aller Welt...

  Het wordt tijd dat het Westen tot bezinning komt want wat zich daar met goedkeuring en steun van Het Westen afspeelt zouden we hier bij ons thuis helemaal niet verdragen...

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Novorossia is het enige deel van Oekraïne dat na de staatsgreep in Kiev soeverein is gebleven. "

   Dat kan staatsrechtelijk niet, ook in int recht niet.
   Het Boedapest akkoord, daarin hebben Rusland en VS verklaart de grenzen van UA te erkennen, er was toen niet gesproken over Novorossia.

   "om hun eigen democratisch tot stand gekomen koers te varen"
   LOL
   Verkiezingen in de Donbas waren een farce, verschillende partijen, waaronder de communistische partij mochten niet meedoen.
   DIe mensen hadden dus niets te kiezen.

   Het westen is bij zinnen, en ziet de Imperialisme drang van Putin

   Verwijderen
 7. Voor hen die het beter weten, de Helden op Sokken [HoS-Brigadisten] die zeggen hoe het moet en hoe het werkt in de wereld. De fanatieke PC-strijdmacht op zolder, zij die het te druk hebben om zich op straat te vertonen, hebben we goed nieuws.

  Er is mankracht in Oost-Oekraïne nodig en veel, anders is de 3e Strafexpeditie tegen de Donbass tot mislukken gedoemd.

  Voor de HoS-Brigade die de “westerse beschaving” boven alles stellen. Voor hen die een wereldleger propageren, een internationale politiemacht om in te grijpen en de zaak naar eigen hand te zetten. Voor hen die arrogant beslissen over de hoofden van de direct betrokkenen heen.

  Voor hen die zijn vergeten dat Oorlog niets anders is dan massa-moord met winstoogmerk. Degenen die vinden dat “we” moeten ingrijpen op basis van een virtuele werkelijkheid. Die viruele werkelijkheid die we hier met hand en tand bestrijden. De virtuele werkelijkheid die ons door betweters en PC-fetisjisten worden aangepraat. Voor die Helden op Sokken verwijzen we even naar de rauwe werkelijkheid van oorlog, misleiding, bedrog en het winstoogmerk.

  Er zijn in dit land geen militairen meer en sommigen vinden dat wel best.

  Om oorlog te voorkomen moet een natie-staat bij machte zijn zich te verdedigen tegen andere machten, die menen zich met wapengeweld boven een ander te kunnen stellen.

  De Helden op Sokken die het beter weten op basis van een virtuele werkelijkheid: het is een levensgevaarlijke combinatie.

  In Donetzk en Lugansk hebben de mensen zich in meerderheid uitgesproken voor onafhankelijkheid. Het fascisten regime in Kiev, met ondersteuning van de EU, Corporate D.C., het IMF bankenkartel, het energiekartel en naar verluid de meerderheid van de bevolking, probeert met grof geweld een eind te maken aan een door de mensen autonoom genomen beslissing. Deze mensen vechten voor huis en haard, voor familie en vrienden, voor onafhankelijkheid. De enige informatie die we van het front krijgen komt van de volksmilities, die hun gebied met hand en tand verdedigen. Zij moeten zich te weer stellen tegen niet alleen een overmacht van de Kiev Junta, niet alleen tegen de “westerse beschavingscultuur”, maar ook tegen de betweters, de Helden op Sokken Brigade, de Pc-fetisjisten. die in een virtuele werkelijkheid leven en dat niet beseffen. Deze Helden op Sokken verzoeken wij continu zich in gevechtstenue te hijsen en met zware bewapening hun praatjes gestand te doen.

  Een voorproefje voor de nog op te richten vrijwillige HoS-Brigade.

  Een impressie van straatgevechten om vast wat te wennen aan het echte werk. Motorola Units die een stadje schoonvegen, daar moet je als Held op Sokken dan tegenaan!

  Appeltje – eitje…. voor de Helden op Sokken Brigade:

  https://www.youtube.com/watch?v=-4HveWGGjhs&feature=youtu.be

  Hieronder nog wat sfeerfoto,s van de strafexpeditie tegen verbeten vechtende volksmilities in de Donbass.

  Hoe Oekraïense kameraad-soldaten de oorlog in gaan en hoe ze er uit komen…

  https://i2.wp.com/voicesevas.ru/img/75e3dd827e9679dd4eaf93f3a09a0fd5.jpg
  https://i2.wp.com/voicesevas.ru/img/dc0c412f7b8a5bd88efe9a32de645c85.jpeg
  https://pp.vk.me/c616322/v616322038/19f59/eBn4BLFKOlE.jpg

  Taras Shpiganevich (rechts) verloor tijdens gevecht handen en voeten
  https://pp.vk.me/c619216/v619216079/106e9/U5kVgY0CZQc.jpg

  Gedood in Luhansk
  https://pp.vk.me/c617717/v617717469/1450d/qY2HRrQIYa8.jpg
  https://pp.vk.me/c617717/v617717469/144f8/DXidizjAqLw.jpg

  Grote kans dat je als held op sokken zo eindigt:
  https://pp.vk.me/c616322/v616322038/1a015/tGUCqCrFg_Y.jpg
  https://pp.vk.me/c616322/v616322038/1a00d/F9ls2sZ_X6E.jpg
  https://pp.vk.me/c616322/v616322038/1a005/b_vx5BDqv8k.jpg

  Het is te hopen dat je verkoolde restanten niet in een massagraf wordt gedumpt.

  Niet goed voor het verwerkingsproces, waar “wij Nederlanders” inmiddels goed in zijn geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thousands of people in Ukraine, Russia and around the world took to the streets to mark the first anniversary of the Odessa massacre. Last year, 48 activists were killed and over 200 injured as radicals set the local trade unions house on fire.
  http://rt.com/news/255065-odessa-massacre-anniversary-commemoration/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Prominent Italian journalist Franco Fracassi was detained by Kiev police while on his way to Odessa to commemorate the victims of the May 2, 2014 massacre, an Italian rights activist said on Saturday."


   http://sputniknews.com/europe/20150502/1021640431.html

   Verwijderen
  2. @LGK

   "In Kiev kreeg men alle ruimte
   Vrijheden onder Poroshenko zijn groter dan ooit"

   I see, alleen voor prominente journalisten die schrijven wat de regering wil horen.

   Verwijderen
  3. Kritische journalisten in Kiev worden doodgeschoten

   Verwijderen
 9. De fascisten uit Kiev gaan gewoon door met de beschietingen:
  http://rt.com/news/255161-ukraine-donetsk-airport-shelling/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Russen zijn nooit opgehouden

   https://twitter.com/JulianRoepcke/status/594874941880803329/photo/1

   Verwijderen
 10. De vs is al allang een fascistische staat. Hier een artikel over wat daar aan gedaan kan worden:
  http://21stcenturywire.com/2015/01/31/top-6-ways-to-undermine-fascism-in-america/
  En bij ons is het niet veel beter.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kiev's junta throws out Italian journalist Franco Fracassi for writing the truth about Odessa:
  http://www.politonline.ru/interpretation/22881533.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://sputniknews.com/europe/20150502/1021640431.html#ixzz3Yn9V7RzP

   Verwijderen
  2. En waar zijn onze helden van de vrijheid van meningsuiting? Nergens natuurlijk.

   Verwijderen
  3. Politie wilde wel even praten met een facebook journaist die leugens over Odessa verspreid
   Niet vreemd

   Verwijderen
  4. @LGK

   Zo werkt dat in onvrije landen. Daar wil de politie altijd 'even met je praten' als je zaken aan de orde stelt die de machthebbers niet goed uitkomt.

   Dat jij dat dan weer 'niet vreemd' vindt spreekt boekdelen.

   Verwijderen
  5. Ach gut

   dat men mag demonstreren in Kiev doet er niet toe

   Maar er wordt 1 journalist aangehouden en u staat te juichen dat er toch iets negatiefs te melden valt
   Triest

   Verwijderen
 12. Louis Farrakhan slaat bijna altijd de spijker op de kop:
  https://www.youtube.com/watch?v=_mAwjQpOalM
  Van 10 jaar terug, maar nog steeds actueel.
  Louis is een uitstekend spreker, dus doorgaan tot het gaatje.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig zijn er ook veel verstandige mensen:
  https://www.youtube.com/watch?v=j-MrskRT9Cg&feature=youtu.be

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het Oekraïne verhaal is er een uit een inmiddels hele lange rij van de misdaden van het wilde westen. De bombardementen op Servië zijn al weer 16 jaar geleden:
  http://www.b92.net/eng/news/politics.php?yyyy=2015&mm=03&dd=24&nav_id=93575

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ukraine’s Neo-Fascist Right Sector Claims Responsibility Again for 2 May 2014 Terrorist Pogrom;
  http://gordonhahn.com/2015/05/02/ukraines-neo-fascist-right-sector-claims-responsibility-again-for-2-may-2014-terrorist-pogrom/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK (Mental Midget 2),

   "Dat staat er helemaal niet"

   Dat staat er wel, dat jij alleen leest wat jouw nazi vriendjes schrijven is ook geheel aan jou. Je bent net zo zwakbegaafd als die andere Mental Midget.

   Verwijderen
  2. Nop,

   Er staat oa " patriots defended peace in Ukrainian Odessa"
   En enkele leden van Pravy sector waren trots dat ze de proRU hadden verslagen.
   Dat is iets anders dan dat Pravy sector zegt verantwoordelijk te zijn.

   Vuurt ontstond immers vanbintnenuit

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @LGK (Mental Midget 2),

   "Nop"

   Da!

   Jij ondersteunt een stelletje neo-nazi moordenaars. Wat is je oorsprong de NVU?

   Verwijderen
  5. Waar heeft u vandaan dat het neo nazi's zijn?
   Hebben ze al bv masaal joden omgebracht?

   Nee, ze zijn extreem rechts en gebruiken Swastika.
   Volgens Putin zijn ze dat en u praat hem na

   Verwijderen
  6. @Mental Midget 2,

   Schmuck!

   Verwijderen
  7. Dat Putin extreem rechts in eigen land en in de rest van Europa steunt vindt u niet erg.
   Maar als er extreem rechts in UA is, zijn het in 1 keer neo nazi's

   Triest

   Verwijderen
  8. lpg, hieruit blijkt dat u de russische politiek totaal niet begrijpt. Poetin is juist een zeer gematigde politicus. Hij heeft alleen maar last van die rechtse nationalisten.

   Verwijderen
  9. ik kijk naar de politiek van Poetin en die was tot "de brokered deal in Kiev" pro westers......Nu wordt dat jammer genoeg minder. Rusland was een goede handels partner.

   Verwijderen
  10. anglo amerikaanse elite had geen coup moeten uitvoeren in Kiev.

   Verwijderen
 16. UK: Odessa massacre remembered in graphic photo exhibition in London:
  https://www.youtube.com/watch?v=C-f4fErhI18&feature=em-uploademail

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lauffeuer - Wildfire: Odessa Tragedy. Goede Duitse documentaire over de moorden in Odessa een jaar geleden (+/- 45 min)

  "A film examining the arson attack on Odessa's Trade Unions House at the start of the civil war in Ukraine and the role played by ultranationalism, the police and politics in post-Soviet space. The documentary takes a look at a key event in the conflict and documents a city torn apart as a result of this tragedy."

  via Grijze Duif

  http://degrijzeduif.blogspot.nl/2015/05/lauffeuer-odessa-tragedy.html

  Al eerder gelinkt:

  ODESSA 5/02: The Untold Truth of Kulikovo Field [Part 1 ]

  https://www.youtube.com/watch?v=whqQCx6RXkY

  Lange docu van bijna 2 uur. Tot 1.16 u beelden van wat zich rond het vakbondsgebouw afspeelde. Na 1.16 vragen over met name de rol van groepen als pro-russisch uitgedoste provocateurs die niet op Kuliko aanwezig waren, maar in de stad de anti-Russische gemoederen opstookten door op ultra's ('voetbalhooligans') te schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Jan Verheul

  'k Zie je post nu pas. Je uitspraken worden bevestigd door de docu's waar ik net naar het gelinkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eine Überlebende des faschistischen Massakers in Odessa berichtet

   Tatyana Ivananko ist eine Überlebende des faschistischen Massakers an Antifaschisten und Gewerkschaftern in Odessa, Ukraine am 02. Mai. Die mutige junge Frau berichtet über ihre Erlebnisse an diesem Tag. im Süden der Ukraine gelegenen, Stadt Odessa wächst der Widerstand gegen das, durch USA/NATO und deren imperialer Institution EU (Europäische Union) organisierte und bezahlte faschistische NATO-Putsch-Regime gegen die demokratisch gewählten Institutionen des Landes in der Ukrainischen Hauptstadt Kiew.

   Das NATO-Putsch-Regime hatte faschistische Schlägerbanden mit Bussen nach Odessa gekarrt, um die dortige Bevölkerung einzuschüchtern. Die NATO und ihr illegales Marionetten-Regime wollen um jeden Preis verhindern, das sich auch in Odessa der demokratische Widerstand für eine Volksabstimmung gegen die Faschisten in Kiew konstituiert.

   https://vimeo.com/94676143

   Verwijderen
  2. Dag Dawg,

   dank je voor het compliment over mijn Odessa-post.

   Maar mijnheer Blik heeft hem alweer weg gehaald.
   Ik geef het op.

   Verwijderen
  3. @Jan

   Misschien per ongeluk gebeurt bij het deleten van LGK's getrol.

   Verwijderen
  4. Russische agenten SVR gooien molotov cocktails

   https://twitter.com/GorseFires/status/594460186112307200/photo/1

   Verwijderen
  5. Nee LPG dat zijn oekraïense fascisten. U begrijpt er niets van.

   Verwijderen
  6. u bent blijkbaar kleuren blind

   Verwijderen
 19. Hallo mensen daar ben ik weer (theyknew). Er waren kennelijk personen die het niet zo leuk vonden dat ik hier reageerde onder mijn Wordpress account en die de CAPTCHA code afdekte met biefstukken etc waardoor ik de code niet meer kon zien en niets meer kon publiceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Goed zo They Knew. Ik snap enkel niet wat de (technische) problemen waren om hier te reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   Als je via een Wordpress account reageert krijg je een schermpje waarin je moet bewijzen dat je geen "robot" bent en moet je door een zogenaamde CAPTCHA-code scherm (die je in moet typen om je reactie geplaatst te krijgen). Als je op de optie "ik ben geen robot" klikt, krijg je op dat scherm een code te zien in Hoofd en kleine letters en cijfers die je moet intikken waarna je reactie geplaatst wordt. Sinds een paar dagen verschijnt er een pop-up scherm over dat scherm waardoor je de code niet meer kan zien en dus ook niet meer kan reageren.

   Verwijderen
  2. Ik reageer ook op het weblog van Harry van Bommel om die mensen daar een beetje wijzer te maken dan dat zij zijn. Van Bommel gebruikt ook een leuk tooltje door, zoals bepaalde namen (bijvoorbeeld: Joris Demmink) in een reactie voorkomen, deze reactie niet wordt geplaatst. Vanmorgen had ik nog een stuk geschreven over MH-17 waarin het woord "Russische persconferentie" in voor kwam en dat wordt niet gepikt. Een vorm van censuur dus.

   Verwijderen
 21. @Jan
  Ik haal de berichten van trollen weg. Als mensen reageren op een trol in een door de trol gestarte reactie, dan gaan alle reacties ook verloren.
  Dat spijt me natuurlijk, maar het advies is: doe je bericht dan gewoon onderaan als een eigen reactie, en niet als antwoord op de trol.

  Het is onder andere ook op jouw veroek dat ik zo modereer. Dus help dan ajb ook mee om het zo te doen, in plaats van "ik geef het op".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 22. Verzoek aan de trollen. Toon dan in ieder geval respect voor de Odessa slachtoffers en blijf weg uit deze en komende Odessa draden.

  Trol maar in andere draden, maar voor Odessa-ontkenners en andere fascisten is hier geen plek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.startbeinghappy2day.com/wp-content/uploads/2015/03/thumb-up.jpeg

   Verwijderen
  2. Odessa, een FSB operatie die de Russische invasie (die later niet plaats vond, omdat Rusland erachter kwam dat er teveel weerstand van lokale bevolking tegen Rusland was) moest rechtvaardigen.

   Waarom valt een kleine, relatief goed bewapende, pro RU groep een veel grotere groep UA voetbalfans aan?

   Past in FSB tactiek die men in 1999 ook al eens gebruikte

   http://www.nationalreview.com/article/377818/did-putin-plan-odessa-massacre-robert-zubrin

   Verwijderen
  3. We weten allemaal dat Zubrin een rechtse neocon is. Heeft u geen andere bronnen dan deze onbetrouwbare amerikaanse propagandist.

   Verwijderen
  4. Volgens mij staat u alleen. Niemand die het met u eens is.

   Verwijderen
 23. New York Times lies, falsifies history to promote neo-fascist Kiev regime:
  http://www.wsws.org/en/articles/2015/05/02/time-m02.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoewel er veel debat is over of de homologer genocide was heeftde Eu en 19 landen wel verklaart dat het genocide was

   Dus uit artikel van Andrew Kramer is dat geen leugen

   Verwijderen
  2. Leugens, leugens en nog eens leugens uit de duim van de New York times.

   Ken je die mop dat de VS vrijheid en democratie (new york times, nrc'tje) zou brengen in afrika en het midden oosten...........nou ? Die vrijheid en democratie waren andere worden voor verwoesting en chaos.

   Verwijderen
  3. LPG we hebben het over het nu. Kunt u het aub over de regime changes in noord afrika en het midden oosten hebben die uw geliefde NATO uitvoert.

   De anglo amerikaanse elite heeft progressief macht verworven na de dood van JFK zodat het land nu terecht door Ben de fascistische staten wordt genoemd

   Verwijderen
  4. Heb ik al eens uitgelegd. Overal ter wereld moeten falende staten komen. Nationale politiek moet zwak zijn.

   De anglo amerikaanse elite wil macht uitoefenen in de falende staten via hun too big to fail in concert met hun globale organisaties / NGO's. De natiestaten gaan alleen door de kniën voor deze druk als ze zwak en corrumpeerbaar zien. = nieuwe wereld orde.

   Verwijderen
  5. nieuwe wereld orde = too big to fail + UN. Weg met natiestaat en nationalisme

   Verwijderen
  6. Poetin wil regime in Kiev laten falen......niet Oekraïne

   Verwijderen
 24. Odessa Massacre: 1 year on, 48 victims still get no justice:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FwK8LcfWsgU

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Odessa, een FSB operatie die de Russische invasie (die later niet plaats vond, omdat Rusland erachter kwam dat er teveel weerstand van lokale bevolking tegen Rusland was) moest rechtvaardigen.

   Waarom valt een kleine, relatief goed bewapende, pro RU groep een veel grotere groep UA voetbalfans aan?

   Past in FSB tactiek die men in 1999 ook al eens gebruikte

   http://www.nationalreview.com/article/377818/did-putin-plan-odessa-massacre-robert-zubrin

   Verwijderen
  2. Hou toch op met die aluhoed achtige neocon zubrin. Zijn duim is nog groter voet.

   Verwijderen
  3. u moet de waarheid nog leren

   Verwijderen
 25. Graham Phillips' Personal Account of the Grim Day Odessans Burned:
  http://russia-insider.com/en/odessa-massacre-personal-tribute/6182

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graham week geleden afgevoerd door Londense politie
   Hij kon niet eens een perskaart laten zien

   https://daryamalyutina.wordpress.com/2015/04/27/graham-phillips-vs-stepan-bandera-pro-russian-propagandist-breaks-into-london-museum/

   Verwijderen
  2. Heel goed van Graham. Hij deed alles met opzet. Hij wist dat de politie er aan te pas zou komen en dat het verhaal vervolgens in de media besproken zou worden. Veel aandacht weer voor Stepan Bandera die verantwoordelijk kan worden gehouden voor de afslachtingen van mensen in volyn en oost gallicië
   http://en.wikipedia.org/wiki/Massacres_of_Poles_in_Volhynia_and_Eastern_Galicia
   Goed gedaan Graham.

   Verwijderen
  3. Gaat u maar lezen in wikipedia

   Verwijderen
 26. Graham wordt door de gehele journalistieke wereld niet serieus genomen.
  Uitgezonderd RT

  Dit omdat hij actief heeft deelgenomen aan oorlogshandelingen
  Wat een doodzonde is voor een journalist

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. u roeptoetert maar wat, zoals gebruikelijk

   Verwijderen
  2. Natuurlijk msm in het westen is in handen van de anglo amerikaanse elite. Graham verteld niet het verhaal wat de elite graag aan het volk toont

   Verwijderen
  3. In het westen is blijkbaar geen plaats voor een ander geluid. Noemt u dat vrijheid en democratie

   Verwijderen
 27. Wat er op 2 mei 2014 gebeurde in Odessa.

  Voetbal-Hooligans (Kiev) mochten demonsteren in Odessa.
  De Kiev hooligans werden beschoten door Putin mensen (met St George lintje).
  De boodschap is duidelijk: Putin's vrienden schieten op Kiev demonstranten.
  Dan trekken die Putin-vrienden zich terug, en worden achtervolgd door woedende hooligans.
  De hooligans komen aan bij het Vakbondsgebouw waar ( echte) pro-Putin demonstranten met tentjes staan. Deze Putin vrienden vluchten het Vakbondsgebouw binnen waar ze worden vermoord.
  De daders zijn dus de hooligans, geholpen door bekende Maidan leiders als Micola en Andrei Parubiy, die al langer in Odessa was.

  Heel opmerkelijk is dat politiebaas Fuchedze en een man van het ministerie uit Kiev de Putin-scherpschutters helpen. Dat zien we op de video (op 2 min.)
  Werkt de Odessa politie dan samen met pro-Putin mensen ?

  Nee, want terwijl de (echte) Putin aanhangers in het Vakbondsgebouw worden vermoord, blijft de politie bewust op afstand, en laten ze de Maidan killers hun gang gaan.
  Het is hieruit duidelijk dat de politie pro-Kiev is en dus moeten de sluipschutters met hun St George lintjes wel lieden met een ‘Valse Vlag’ zijn: in werkelijkheid zijn het werknemers in het legertje van Kolomoiski, zoals deze in een telefoongesprek later heeft doen doorschemeren.

  Hier het 7 min durende filmpje waar alles goed te zien is: https://www.youtube.com/watch?v=xZUEBIoZu0w
  ofwel: Odessa 7 min filmpje. Fuchedse op 2 min.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemd he

   Eerst mag pro RU schieten op hooligans schieten
   En later houd politie ze niet tegen bij trade gebouw

   Duidelijk een FSB operatie, waarbij Fuchedze is omgekocht

   Putin wilde zijn eigen Maidan creëren.
   Wat inval van Rusland moest rechtvaardigen
   Echter Putin kwam erachter dat volk niet op zijn hand was en blaasde inval af

   Ook gezien hoe de lichamen in het gebouw liggen, onnatuurlijk.
   Ook werk van Putin, neergelegd om te laten zien hoe erg het is.

   Wat u ook gemist heeft is dat vele mensen uit gebouw gered hebben

   https://www.youtube.com/watch?v=5o_Yv7H_JFs

   Maarja, dat komt RT niet uit

   Verwijderen
  2. Doe meteen even dat filmpje van gisteren erbij waarbij Russische tanks door Luhansk rijden

   Tactiek van LKG, reageren, zodat de post van Jan ook verwijderd wordt

   Verwijderen
  3. @LGK (Mental Midget 2),

   Wat is er met jou aan de hand, waarom schrijf je zo onsamenhangend?

   Die lui die jij ziet als pro-Russen zijn in werkelijkheid pro-Maidanisten. Voor iemand die zegt zo geïnformeerd te zijn ben je wel héél érg naïef. Weet je toevallig hoe de Tweede Wereldoorlog is gestart?

   Er is trouwens een 30mm. kaliber kogel gevonden op de MH-17 crashsite, wist je dat al? Gevonden in een reportage van CNN. De kogel is slechts 3 sec. in beeld. Daar gaat je BUK verhaal, je verhaal dat een SU-25 nooit op de hoogte van MH-17 kon komen en je hele Bellingcat theorie van een Russische BUK op een dieplader, die zogenaamd naar de Russische grens werd teruggereden.

   http://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2015/05/image-1024x601.jpg

   Verwijderen
  4. and

   U zou ook inhoudelijk kunnen reageren

   Verwijderen
  5. Dat zijn geen pro Maidan, maar pro RU

   Na bijna 1 jaar ziet global ineens een kogel in een CNN docu

   En niemand heeft dat eerder gezien

   Yeh right

   Verwijderen
  6. Doe meteen even dat filmpje van gisteren erbij waarbij Russische tanks door Luhansk rijden

   Verwijderen
  7. Heb weer een nieuwe voor u

   D30 in Donetsk, die daar volgens Minsk niet mogen zijn

   http://www.ukrinform.ua/ukr/news/donetskom_sunut_122_mm_gaubitsi_boyovikiv_video_2049672

   Verwijderen
  8. @LGK (Mental Midget 2),

   "U zou ook inhoudelijk kunnen reageren"

   Dat doe ik, maar kennelijk mankeert er iets aan je vermogen om verbanden te willen en kunnen zien. Hoe begon de Tweede Wereldoorlog? Door een paar Duitsers verkleedt in Poolse uniformen op een radiostation in Gleiwitz.Zo begon de Tweede Wereldoorlog. Weet je hoe de Derde Wereldoorlog start? Door een stel verkleedde neo-nazi's die, molotovcocktails niet binnen maar van buiten naar binnen gooide. Zelfs bewegende beelden weet jij anders uit te leggen dan wat er werkelijk te zien is.

   Verwijderen
  9. @LGK (Mental Midget 2),

   "Dat zijn geen pro Maidan, maar pro RU"

   Forget it!

   "Na bijna 1 jaar ziet global ineens een kogel in een CNN docu"

   Oeps, na bijna een jaar ziet Jeroen Akkermans plotseling een stukje shrapnel van een BUK?

   "En niemand heeft dat eerder gezien"

   Nee, maar onze onderzoekers waren wel meer vergeten, nog 7 kisten met menselijke overblijfselen. Kan je nagaan hoe goed zij gezocht hebben.

   "Yeh right"

   Precies, het zouden mijn woorden kunnen zijn.

   Verwijderen

  10. "The violence erupted as fans marching before a football match were ambushed by pro-Russian activists, eyewitnesses say."
   En
   "Some were veteran supporters of Kiev's Maidan protest movement - the Maidan Self Defence Forces - and/or part of the right-wing Pravy Sektor (Right Sector). But eyewitness accounts and videos suggest that many were just ordinary members of the public."

   http://www.bbc.com/news/world-europe-27275383

   Duidelijk

   Jeroen is er in juli/aug geweest
   En daarna in nov, toen heeft hij stukjes metaal meegenomen.
   Wellicht heeft hij zich eerst verdiept waar hij naar moest zoeken

   En die onderzoeker waren afgelopen weken voor eerst op verschillende plekken waar men niet eerder was geweest

   Verwijderen
  11. Woehahahaha, volgens Bellingcat is de server van Global Research down! De foto van de 30mm. kogel mag op Bellingcat niet getoond worden. However, ik heb Eliot Higgins op zijn site Bellingcat enkele zeer vervelende vragen gesteld. Tot nu toe mocht ik nog geen enkel antwoord van hem ontvangen.

   Verwijderen
  12. Volgens uw redenatie start ww3 door inside job van Putin

   https://www.youtube.com/watch?v=bGyzxC0VzVE

   Verwijderen
  13. @LGK (Mental Midget 2),

   "Volgens uw redenatie start ww3 door inside job van Putin"

   Ik heb liever dat jij je bij je eigen redenatie houdt, zoals het niet weten hoeveel 1+1= en zaken anders uitleggen dan hoe zij in werkelijkheid zijn.

   Verwijderen
  14. @ LGK.
   Alles wat U schrijft is compatibel met mijn verhaal.
   Een logisch, en met beelden te verifieren verhaal.

   U beweert zaken over Putin die ergens achter zou zitten, en dan weer besluit om het niet te doen....... U begrijpt toch ook wel dat je met eigen verzinsels àlles in eigen voordeel kunt uitleggen. In de grote-mensen-wereld, waar U geen deel van uit maakt, noemen we dit: kinderfantasiën.

   Ik vind het diep treurig dat mijnheer Blik U laat doorkletsen en mensen laat lastig vallen op dit blog.

   Verwijderen
  15. Joop

   U geeft zelf aan dat Odessa de aanleiding kan zijn voor ww3

   Dan heeft Putin voor die aanleiding gezorgd
   Heel Odessa was een FSB operatie

   http://www.nationalreview.com/article/377818/did-putin-plan-odessa-massacre-robert-zubrin

   Verwijderen
  16. Jan

   "Putin die ergens achter zou zitten, en dan weer besluit om het niet te doen."
   Ik zeg de gehele tijd dat Putin achter 2 mei Odessa zat.

   Eerst worden de hooligans pissig gemaakt door er 4 dood te schieten.
   Dan rennen de pro RU terug en verschuilen ze in het trade gebouw.

   Dan zien we op dak al gelijk 2 mannen met molotov cocktails klaar staan.
   Toeval of geplaned?

   Politie doet beide keren niets...

   Het moest die dag uitlopen op een tragedie

   Verwijderen
  17. @Mental Midget 2,

   "U geeft zelf aan dat Odessa de aanleiding kan zijn voor ww3"

   Ik heb je net gezegd dat jij alles anders uitlegt dan in werkelijkheid gebeurt is.

   "Dan heeft Putin voor die aanleiding gezorgd
   Heel Odessa was een FSB operatie"

   Ja, Poetin laat mensen door de FSB vermoorden die vóór Rusland zijn. Daarom stuurt Poetin ook humanitaire hulpkonvooien naar de gebieden Donetsk en Luhansk. Dan kan hij die mensen beter ook vermoorden, scheelt een hoop Roebels. Maar ja, hoe moet ik dát aan een Mental Midget 2 uitleggen die alles anders uitlegt dan in werkelijkheid gebeurd?

   Verwijderen
  18. joop

   U zegt zelf
   " Weet je hoe de Derde Wereldoorlog start? Door een stel verkleedde neo-nazi's die, molotovcocktails niet binnen maar van buiten naar binnen gooide."

   Dat is wat Putin U wilt laten geloven.
   In eerdere link die ik poste is duidelijk te zien dat men binnen starte met vuur.

   "Ja, Poetin laat mensen door de FSB vermoorden die vóór Rusland zijn"
   Ja, dat doet Putin
   Heeft hij al eerder gedaan, de 300 doden door de flatbommen in 1999.
   Putin was toen nog onbekend, en die bommen rechtvaardigde de oorlog tegen Tjetjenie. En zette Putin gelijk op de kaart als sterke leider van Rusland.

   Dat Putin humanitaire hulpkonvooien stuurt is voor de bühne. Kijk eens hoe humaan Putin wel niet is.

   Alles voor de propaganda

   Verwijderen
  19. @Mental Midget 2,

   Flikker toch op man, je bent net een nazihoer, die schaamt zich ook nergens voor. Zelfs niet als je kaalgeschoren en met pek en veren tentoon wordt gesteld.

   Verwijderen
  20. Uit uw reactie wilt u blijkbaar niet inzien hoe groot en allom de propaganda van Putin is.

   Dan wilt u waarschijnlijk ook niet zien dat Rusland nu zelf Donetsk beschiet, om een volgend offensief te rechtvaardigen

   http://www.kyivpost.com/content/kyiv-post-plus/russian-separatist-forces-cite-shelling-to-justify-next-offensive-387714.html

   Verwijderen
  21. @Mental Midget 2,

   Graag een onafhankelijke bron, zoiets als Global Research, het onderzoekscentrum voor globalisering, want daar praten wij hier toch over hé, @Mental Midget 2, globalisering, en het is niet Poetin die de wereld wil veroveren maar een stelletje achterlijke neo-cons met neo-fascistische, neo-nazistische ideeën, waar jij deel van wilt uitmaken. Mijn zegen heb je maar ik moet je, per ongeluk, niet tegen het lijf lopen.

   Verwijderen
  22. En toch heeft global research gelijk.........

   bv quote
   Globalresearch contributors are happy to source information from anyone who seems vaguely aligned with their ideology; during the 2011 Libyan civil war the site was an apologist for Muammar al-Gaddafi,[16] reproducing his propaganda and painting him as a paragon of a modern leader.

   Ten tijde van Ghadaffi was er voor iedere libiër genoeg. Ze hadden gratis onderwijs en zorg. Veel afrikanen vonden er werk. Met dat geld konden ze in hun eigen land huizen bouwen.....Nu moeten de afrikanen met gammele bootjes over zee naar europa varen om werk te kunnen vinden. Oorzaak: De anglo amerikaanse elite vond het nodig om het land in chaos te storten

   Verwijderen
  23. LPG,
   Ik heb hier zelfs een reportage gezien.
   Er zijn talloze artikelen hierover. Hier bv de eerste die ik aanklik

   Libyan lawlessness has allowed a haven for smugglers to operate along the country’s coastline, but it has also unmoored many African laborers who were working there as migrants. Many of these men now languish in Italian detention centers without contacts or plans for the future, and their growing numbers are frustrating some Italian mayors and other officials.
   http://www.nytimes.com/2015/05/02/world/europe/displaced-again-and-again-some-african-migrants-had-no-plan-to-land-in-italy.html?_r=0

   Verwijderen
  24. LPG ziet u niet in wat uw geliefde anglo amerikaanse elite heeft gedaan door uw geliefde NATO in te zetten tegen ghadaffi......

   Agenda van de anglo amerikaanse elite wordt doorgevoerd
   Chaos chaos chaos chaos en nog meer chaos..................Europese belasting betaler betaald de prijs......

   Verwijderen
  25. Als de mensen konden kiezen tussen Ghadaffi en de chaos van nu dan zouden ze voor het 1e kiezen. De NATO heeft gezorgd voor 30.000 doden , ISIS en al qaeda......
   oh wacht die terroristen werken naast de fascisten in de oekraïene ook voor de anglo amerikaanse corporate centrale bankiers oligarchen om Iran, Rusland, China te destabiliseren......Niet te vergeten India. Moet ook worden gedestabiliseerd.

   Verwijderen
  26. Je ziet dat de mensen in Syrië langzaam wakker worden en beseffen dat de anglo amerikaanse elite woorden Vrijheid en domocratie, verwoesting en chaos betekenen. De propagande van de anglo amerikaanse elite is ontmaskerd

   Verwijderen
  27. arme LPG. Staat alleen in zijn kleine wereldje.

   Verwijderen
 28. What really happened in Odessa on the 2nd of May 2014!

  http://www.globalresearch.ca/eastern-ukraine-one-year-after-the-odessa-massacre/5446988

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Joop, maar dat artikel van Global Research is teleurstellend zwak. Ze schrijven "there are good reasons to question the official Western account."
   Niks 'question the official account ': gewoon harde conclusies zijn gerechtvaaardigd..

   De video van StormCloudsGathering in dat artikel is al een stuk beter.
   Op minuut 4 zegt de voice-over: "Here is a Maidan activist shooting at the people who try to escape from the windows" . Maar uit talloze video's is duidelijk dat het hier om de centauer ( aanvoerder ) van Maidan gaat: Micola. Hij is duidelijk te herkennen.
   Meer info op mijn blogs 344, 349 en 352. http://xevolutie.blogspot.nl/2014/05/344-kiev-junta-kills-civilians-but-west.html

   Verwijderen
  2. @Jan Verheul,

   Is dat alles, Jan? De rest van het artikel ziet er behoorlijk "specific" uit, don't you agree?

   No, you don't!

   Zo zal je Francis A. Boyle, professor in Internationaal Recht en Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Illinois, ook wel een zwak figuur vinden. Hij heeft er voor gezorgd dat George Bush jr., Tony Blair en Israël voor een tribunaal in Kuala Lumpur, Maleisië, schuldig zijn bevonden aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. De voorzitter van het tribunaal verwees echter naar het ICC als de uitspraak van het tribunaal enig effect op zou mogen brengen.

   Verwijderen
  3. Niet meteen zo bozig Joop! (Ik vind het trouwens een goede verandering dat je nu je naam Joop gebruikt. Ligt toch beter in het gehoor dan als je naar iemand refereeert als 'they knew'.

   Ik heb veel van Boyle geciteerd het afgelopen jaar, over Ebola. Dat is zijn specialiteit. Dat hij met het tribunaal van Kuala Lumpur verbonden was wist ik niet. Ik ben een grote fan van de oud president van Maleisië: Mahathir.
   Dat is een mannetjesputter. Wist de vrede te bewaren tussen de Maleiers en de rijke slimme Chinezen, en ze samen te laten werken. Gooide de rovers van het IMF buiten. Zegt openlijk over de joden wat hij van ze vind. Geweldige kerel.

   Verwijderen
  4. @Jan Verheul,

   Sorry Jan, maar ik heb het niet zo op mensen die denken alles beter te weten en dat hun bronnen beter zijn. Maar goed, Francis A. Boyle is niet alleen een expert op het gebied van ebola, wat trouwens uit Fort Detrick afkomstig is, evenals de strain van anthrax van oktober 2001 en het hiv virus, hij is ook een expert op het gebied van neo-fascisme in de VS, evenals Webster Griffin Tarpley trouwens. Maar ja, als jij weigert in te zien en je denigrerend uit wenst te spreken over mijn navorsingen, waarom het neo-fascisme ineens zo'n vlucht neemt, tja? Victoria Nuland, John McCain en Lindsey Graham zijn buiten neo-cons, pure neo-fascisten en dan hebben een gebouwen in de vorm van een Swasika, SS-symbolen en de vorming van een neo-nazi regime in Oekraïne niets met elkaar te maken? Ik weet als voormalig schaakkampioen van mijn stad héél goed de "dots" aan elkaar te verbinden, anders wordt je ook geen schaakkampioen, en wat er zich nu ontwikkelt, ontwikkelt zich niet door toeval, dat stamt al uit de tijd van Leo Strauss.

   Verwijderen
  5. @Jan Verheul,

   O en by the way, de nick They Knew voer ik al sinds ik weet dat 9/11 een Inside Job was en niet vanuit een grot in Tora Bora, Afghanistan, is gepleegd en dat is al een tijdje.

   Verwijderen
  6. Joop

   "waarom het neo-fascisme ineens zo'n vlucht neemt,"

   Omdat Putin het steunt in Europa
   FN kon zomaar een lening krijgen in Rusland
   NDP werd ook geholpen

   Verwijderen
  7. @Mental Midget 2,

   Mooi, je bent niet in staat een onafhankelijke bron voor je vorige lulverhaal te fabriceren en dan stap je maar weer over op een ander onderwerp. Ik krijg echt medelijden met jou verstandelijke vermogens, die je bewust of onbewust te grabbel gooit. Mij maakt het niets uit, je maakt je maar belachelijk zoveel als je wilt, ik heb je toch al een nazihoer genoemd die zich nergens voor schaamt en je ontkent het niet eens, dus je gaat je gang maar met je inmenging in discussies waar je geen kloten verstand van hebt.

   Verwijderen
  8. @Jan Verheul,

   Dank voor je reactie, Jan. Kennelijk wil je alleen communiceren op eenzame hoogte.

   Verwijderen
  9. @Mental Midget 2,

   Komt @Mental Midget 2, met de Engelse Telegraaf als "onafhankelijk" bron!
   Maar er mankeert niets aan zijn verstandelijke vermogens?

   Verwijderen
  10. @Mental Midget 2,

   "Rusland finacieert FN"

   Tja en Israël financiert Geert Wilders. De zionistische Israëlische (Likoed) geheime dienst Mossad levert zelfs beveiliging voor Geert Wilders. Gidi Markuszower, een Mossad agent, wilde zelfs toetreden in het Nederlands parlement. Wat moet ik met zo'n niet geïnformeerde nitwit als jij, @Mental Midget 2?

   Verwijderen
  11. LPG durf jij marine le pen een neo fascist te noemen ??????. Misschien ging dat een beetje op voor haar vader, maar voor Marine absoluut niet. Nee Marine wil gewoon niks met de anglo amerikaanse elite te maken hebben.
   Zeer terecht wil ze de stroom immigranten inperken. De globalisten willen de middenklasse kapot maken en spanningen in de maatschappij creeëren. Hoe kun je dat beter doen dan arme drommen toelaten.

   Verwijderen
  12. ach kom. Marine is gewoon een trotse nationalistische franse vrouw. Net als Poetin een trots is op Rusland. Heel wat anders dat zo'n bankers puppet clown als Obama die Amerika uitverkoopt aan de hoogste bieder Schandalig dat u Marine een fascist noemt.

   Verwijderen
  13. u roeptoetert wederom zonder argumenten

   Verwijderen
 29. Very Real Neo-Nazi Threat in Ukraine. A compilation of what mainstream media isn't showing.

  https://www.youtube.com/watch?v=pYjsCJwcPWk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een smerig zooitje wat op het pluch zit in oekraïene LPG

   Verwijderen
  2. U vindt waarschijnlijke wat in NL zit ook 'smerig'

   Stukken minder dan in Oekraëne LPG. Vind u ook niet ?

   Verwijderen
  3. Op de troon gezet. "Yats is our man" fuck Nuland. Gelukkig leest AIVD mee. U steunt iemand die europa wil aanranden.....

   Verwijderen
 30. Jong geleerd, oud gedaan. Nazi kids in de Oekraïne:
  https://www.youtube.com/watch?v=v5WrBAWwf_I

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   "Er bestaat in Rusland zelf een echte nazi partij"

   Ja en in Nederland zelfs meerdere, van welke ben jij lid?

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "In NL geen meer"

   Je kan je nog steeds aanmelden bij de NVU, dat zal niet staan voor de Russische Volks Unie maar eerder voor de Nederlandse. Beter je huiswerk maken voordat je dit blog weer onder kotst met je niet onderbouwde verzinsels.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   "Ja, beter uw huiswerk doen"

   Ja, die ken ik van een vorige Mental Midget, die hanteerde dezelfde tactiek.

   "NVU is extreem recht"

   Dat is leuk, waar loopt zij naar toe, van oost naar west of van noord naar zuid? Een glimlach is moeilijk te onderdrukken.

   "Heeft u de Russische nazi partijen tekenen?"

   Moet ik hier enig Poroshenko chocola van kunnen maken?

   Verwijderen
  4. Daarom is Poetin zo dierbaar. Stel je voor dat die door de iwan's en de Natasha"s wordt afgezet wat de anglo amerikaanse corporate centrale bankiers maffia zo graag wil.......Precies dan komen de fascisten in Rusland aan de macht!! Dat wil de anglo amerikaanse elite.....De russische fascisten mogen dan vervolgens oorlog gaan voeren tegen Beijing.

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 2,

   "U heeft dus niet gekeken
   Lastig schijnbaar voor u om oogkleppen af te zetten"

   Ik ga af op jouw Nederlandse schrijfvaardigheid en die is niet bijster indrukwekkend.

   Verwijderen
  6. Schrijven is nooit mijn sterkste punt
   Ben een tech iemand, wis en natuur

   Verwijderen
  7. @Mental Midget 2,

   "Schrijven is nooit mijn sterkste punt"

   O, oké en hoe ontcijfert een ander die schrijfsels van jou dan? Dat maakt jou niet uit, die moeten het maar begrijpen? Hetzelfde dat jij overal gelijk in wilt hebben, wij moeten jou begrijpen maar je doet geen moeite om ons te begrijpen. Nou, dat is duidelijk dan.

   Verwijderen
  8. @Mental Midget 2,

   "U bent niet meer inhoudelijk"

   Wat gaan wij nou krijgen, ik ben niet meer inhoudelijk? Ik reageer toch op je niet sterkste punt? Proest, Kuch en wat dies meer zij!

   Verwijderen
  9. @Mental Midget 2,

   "Heeft u de Russische nazi partijen tekenen?"

   O oké, dus je schrijft dit expres zo, zodat niemand je meer kan begrijpen en jij anderen kan beschuldigen dat zij jou niet begrijpen! Jij bent een LUL, weet je dat?

   Verwijderen
  10. @Mental Midget 2,

   En als je niet weet dat je een LUL bent, dan weet je het nu!

   Verwijderen
 31. De, volgens Mental Midget 2, georkestreerde foto's van 2 mei 2014!

  http://www.globalresearch.ca/how-neo-nazi-thugs-supported-by-kiev-regime-killed-odessa-inhabitants-photographic-evidence/5380504

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   "Bron global research?????"

   En daar heb je 3,5 uur over moeten doen? Dat was zoeken zeker?

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Ohh, u herkent uzelf al als een polemiek?"

   Ja, mooi hé, πόλεμέω póleméo?

   Verwijderen