zaterdag 16 mei 2015

Deel 8: Van Moskou naar Shanghai

Terwijl onze politici en "opiniemakers" het discours volgen dat we een "blok" moeten vormen tegen "de Russen" en tegen "de Chinezen", blijken deze landen, en de mensen in deze landen, en hun politici, juist enorm open te staan om samen te werken met het Westen. Dus terwijl die landen met ons een relatie van samenwerking willen aangaan, vertellen onze politici dat we ze juist moeten argwanen, en "en bloque" moeten bestrijden... Vreemd dat je trouwens nooit iemand hoort over een blok vormen tegen de Amerikanen. Ook niet na hun twijffelachtige invallen en onrust zaaien in talloze landen ver van hun bed. Maar nee. Wij moeten een blok vormen tegen de Russen en Chinezen. Van Rusland wisten we al dat dat pure nonsense was. Maar wat blijkt. We zijn nog niet koud in China, of ook daar worden we met de armen wijd open ontvangen: "Wij willen communiceren met jullie!", "We willen samen met jullie!", "Jullie zijn welkom in China!". Hartverwarmend! Zeker als je het afzet tegen het bangmaak discours, zoals gezegd, van "onze" politici en gelieerde opiniemakers en "sjoernalisten". Wordt vervolgd!Shanghai by Night. Eigen foto gemaakt door Blik op NOS-journaal.

98 opmerkingen:

 1. https://willyvandamme.wordpress.com/2015/05/15/oekranede-instorting/#comment-5168

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trouwens, even on topic; Chinezen schrijf je met een z, geen s....Daarnaast is er door geen enkel land gesproken over en bloque optreden tegen Rusland of China....alleen de hoop uitgesproken dat dit mocht gebeuren door EU-leden tegen Rusland, meer niet. Maar u hebt er nogal een handje van dingen erger te maken dan ze zijn, toch Huib?? Daarnaast is er een levendige handel tussen Nederland en China, laat staan de EU en China, dus alweer misgeschoten. Kortom u verzint een hele hoop, in de wanhoop nog lezers te trekken. En dan nogmaals, China heeft meer steden als Shanghai, dan pakt u meteen het meest westers gerichte deel van China. Hier wordt nog erger als in de VS de harde open markt handel gevoerd, worden dure feestjes en winkels geopend en gegeven, rijdt net als in Monaco de Formule 1 door de stad enz....de jachthaven is ook groter en rijker als in Europa. Dus tja, daar verwelkomen ze u met open armen!! In binnenland China zullen ze u raar aankijken omdat ze daar weinig buitenlanders zien, of het nou Europeanen, Amerikanen, Afrikanen of Russen zijn..Die gaan u misschien verwelkomen maar meer omdat ze nieuwsgierig zijn ,niet om propaganda te voeren van "U bent welkom, voer handel met ons, communiceer met ons" zoals u verzint. En de Russen hebben na de economische sancties keihard de kont tegen de krib gegooid en willen totaal geen handel meer met VS/Europa...dus niks zij willen met ons communiceren enz...dat u dat verzint mag, maar breng het wel feitelijk zoals het is, niet zoals u denkt dat het wellicht ooit nog mag worden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kroelie,
   Het is niet voor niks dat de Russen hun handel verleggen naar het oosten ip v naar het westen. Ze kregen sancties om hun oren, alleen maar omdat de NATO een coup in Kiev had gepleegd en zij daar op reageerden omdat hun veiligheid in gevaar was.

   Waar is uw grote mond tav Saoedi Arabië met de oorlog tegen Yemen ?. Die mogen wel een land aanvallen vanwege hun veiligheid ??.

   Rusland mag het mogelijk maken om verkiezingen op de krim te houden met de vraag of het land bij oekraïne wil blijven of bij Rusland wil horen. Servië mocht wel Kosovo kwijt raken en Oekraïne mag niet de krim kwijtraken. Lekker met 2 maten meten he Kroelie.

   Verwijderen
  2. kroelie,
   nee, yanukovich is door eerlijke verkiezingen door het volk gekozen. In yemen en oekraïne is dezelfde situatie gaande. Rusland vind de nieuwe machthebbers in Oekraïne beangstigend. Zijn door een coup aan de macht gekomen-obama en victoria hebben dat zelf bevestigd, amerika brokered the deal en yats is our man-. SA is bang voor de houthi's waarvan men zegt dat die een proxy zijn voor Iran en dus een gevaar voor SA.
   Krim is hetzelfde als Kosovo. Bevolking wilde niet bij het betreffende land horen.
   Trouwens India denkt er hetzelfde over en heeft Frankrijk gestraft voor haar opstelling jegens Rusland. Rafaele mag nog maar 36 toestellen leveren. De grote pluk van de order gaat naar sukhoi.
   Eigenlijk overal in de wereld stelt men Rusland in het gelijk. Behalve in de door de anglo amerikaanse elite beheerste gebieden, waar de elite ook de msm pers beheerst.

   Verwijderen
 3. Taalverbeteringen altijd goed. Heb het aangepast. Dank daarvoor Iwan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan hoor Huib, maar pas dan gelijk alles aan. Het is een compleet verzinsel van aannames en niet onderbouwde stellingen....en sjoernalisten.....kom op zeg, het zijn journalisten. Maar ja, het zegt helaas genoeg over dit blog....taalfouten, verzinsels, stemmingmakerij...daar waar je alles en iedereen van beschuldigt maak je jezelf enorm schuldig aan, namelijk stemmingmakerij, propaganda enz....maar verbeteren?? Ho maar, voelt meneer zich te groot voor, en kan zijn ego niet aan...Daarnaast laat je nog steeds discriminatie, racisme, antisemitisme enz. gewoon staan, wat ook weer enorm veel over je zegt. Maar goed, je trekt er een bepaald soort volk mee, waar voor wij je als critici je behoeden....zowaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 1,

   "Daarnaast laat je nog steeds discriminatie, racisme, antisemitisme enz. gewoon staan,"

   Precies, dat heb je goed gezien, jouw reactie staat er nog steeds.

   Verwijderen
  2. kroel zegt ", waar voor wij je als critici je behoeden...."
   in een intussen verwijderd commentaar van kroel heeft hij toegegeven dat hij hier alleen maar reageert om ons te narren. Dat heeft dus totaal niets met kritiek te maken.
   niet meer op reageren dus, op een gegeven moment heeft hij niks meer om te pesten en mag hij alleen verder spelen in de zandbak zonder vriendjes.

   Verwijderen
  3. jij hebt nog NOOIT een goed commentaar geleverd.
   schelden en afkraken, dat kun je, niets anders.

   Verwijderen
 5. Heb nog geen antwoord gezien waarom er een blok tegen China is
  Geen onderbouwing

  Dus of het is niet waar, of een onderbouwing?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   Jij hebt geen onderbouwing nodig, jij beredeneerd alles vanuit je gebarsten glazen bol.

   Verwijderen
  2. LPG, er is geen blok tegen China. Wel is het zo dat de anglo amerikaanse elite ook china wil destabiliseren. zie de openbaringen van John Mccain.
   The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'
   Een eerste pilot hiervan hebben we gezien in hongkong met occupy central. Deze poging kunnen we als mislukt beschouwen. Het bleek al snel dat de leiders van occupy central directe lijntjes te hebben met NED/USAID.

   Verwijderen
  3. Volk komt vroeg of laat ook in opstand tegen de corporatistische anglo amerikaanse elite.
   Alle revoluties zijn aangestuurd door NED. Mensen worden enthousiast gemaakt via sociale media voor opstand. Later neemt al qaeda (de proxy voor de anglo amerikaanse elite) over. Vrijheid en democratie blijken dan terreur en chaos te zijn.

   Verwijderen
 6. @LPG Het gaat om het "discourse", ga maar eens luisteren naar, of lezen wat de Natalie Righton's of de in elke talkshow opduikende Hans "Mr Maidan" van "Odessa?" Baalens of de Bertus Koendersen van deze wereld zeggen.

  Ondertussen doen de Russen en Chinezen (met een z dus, prima!) zaken met alles en iedereen, en Nederland onder het juk van de grote broer ploetert voort met een economisch plusje van 0,0000000001 %.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kroelie,
   We zien een sterke afzwakking van de groei in het eerste kwartaal van 2015. Laten we hopen dat de groei weer opgang komt. Blik heeft gelijk dat we op dit moment een heel klein plusje hebben. Ik ben trouwens bang dat als je corrigeert voor inflatie dat we een negatieve groei hebben, maar weet dit niet zeker

   Verwijderen
  2. CBS ? je bedoelt zeker het CPB het centraal plan buro. het buro van de statistiek heeft er niks mee te maken. van TBS weet je misschien meer?
   Trouwens, er is tot nu toe geen enkele voorspelling van het cpb uit gekomen. altijd waren de verwachtingen te hoog vergeleken met de werkelijkheid en moesten naar beneden worden bijgesteld.
   Wie is hier kleingeestig als je niet eens weet waarover er gepraat word

   Verwijderen
 7. De Amerikanen of, beter, hun bestuurlijke elite zal ik ze maar netjes noemen, spelen geopolitiek schaak op meerdere borden. Dat is een onvermijdelijk gevolg van hun (ik blijf netjes) veiligheidsconcept: voorkomen dat ergens ter wereld een economische en militaire grootmacht ontstaat die de Amerikaanse hegemonie naar de kroon zou kunnen steken. China wordt als zo'n toekomstige rivaal van de VS beschouwd. De Amerikanen reageren hierop met wat in het geopolitieke jargon van het State Department 'de pivot to China' wordt genoemd. Google op die term 'pivot to China' en je ziet meteen dat de VS in Asia activiteiten ontplooien bedoeld voor 'strategical containment' van China.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Geheel correct!

   Verwijderen
  2. Ik ben helemaal niet bang voor die pivot to china. Ze willen het land afsnijden van olie. hahahahahahahahahaha. Die amerikaanse marine schepen liggen binnen de kortste keren op de bodem van de zee en de olie blijft rijkelijk naar china stromen. Ze hebben al grote voorraden en ze worden ook bevoorraad vanuit siberië. Geen kans voor de schaduw regering van amerika. Als het er op aan komt doen die landen zuid korea, japan, singapore en de philipijnen toch niet mee. Net als dat europa niet mee doet in het spel om samen met oekraïne tegen Rusland te vechten.

   Verwijderen
  3. Banden tussen China en India zijn ook goed. Dan heb je een blok van Rusland, China, Iran, Pakistan en India tegen je. Ga er maar aan staan. nee joh. Die gekleurde revoluties hadden 12 jaar geleden moeten beginnen. Het is nu te laat.

   Verwijderen
  4. China bestaat volgens mij al duizenden jaren Kroelie, met of zonder het westen. Dus ga jij maar met je p*k spelen als je toch iedere keer laat blijken dat je er geen verstand van hebt.

   Verwijderen
 8. Een hele lijst aan anti-semitisme:

  Oktober 2014

  Turkey and Israel Are Directly Supporting ISIS and Al Qaeda Terrorists In Syria

  http://www.informationclearinghouse.info/article39825.htm

  December 2014

  AIDING ISIS: Israel Bombs Syria For Fifth Time in 18 Months, Gives Arms, Medical Aid to Militants

  http://21stcenturywire.com/2014/12/08/aiding-isis-israel-bombs-syria-for-fifth-time-in-18-months-gives-arms-medical-aid-to-militants/

  Januari 2015

  Israel Joins Forces With ISIS? Tel Aviv Bombs Syria for Sixth Time in 18 months

  http://21stcenturywire.com/2015/01/20/israel-joins-forces-with-isis-tel-aviv-bombs-syria-for-sixth-time-in-18-months/

  Februari 2015

  UN Report Reveals How Israel is Coordinating with ISIS Militants Inside Syria

  http://21stcenturywire.com/2015/02/19/un-report-reveals-how-israel-is-coordinating-with-isis-militants-inside-syria/

  April 2015

  Wall Street Journal: Israel Caught Red-handed Aiding al-Qaeda in Syria

  http://21stcenturywire.com/2015/04/04/wall-street-journal-israel-caught-red-handed-aiding-al-qaeda-in-syria/

  April 2015

  Israel Moves to Cover-up its Alliance with Al Qaeda in Syria

  http://www.globalresearch.ca/israel-moves-to-cover-up-its-alliance-with-al-qaeda-in-syria/5442717

  https://www.middleeastmonitor.com/articles/inquiry/17993-israel-moves-to-cover-up-its-alliance-with-al-qaeda-in-syria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel goed Joop. Belangrijke info

   Verwijderen
  2. Is onafhankelijke media LPG. John Mccain op fox news geeft toe dat hij constant contact heeft met isis. Is dat ook Kremlin bronnen. LOL. Hij is zelfs intiem met ze.
   ISIS : John McCain admits he met ISIS and says "We know these people intimately" (Sept 16, 2014)

   Verwijderen
  3. mensen zullen luisteren naar mccain en hun eigen conclusies trekken

   Verwijderen
  4. @Hij, die klein van geest is 2,

   "Jammer dat het alle Kremlin bronnen zijn"

   Tja, wij kunnen alle bronnen wel terugvoeren naar het Kremlin, ook die van jou.

   "John zegt dat hij in contact staat met de (gematigde) Syrische rebellen"

   Op de eerste plaats bestaan er géén gematigde Syrische rebellen en op de tweede plaats waarom noem jij deze mafketel "John"? Wat is jou relatie tot McCain dat jij hem zo innig "John" noemt?

   Dat zal ik je even uitleggen, @Hij, die klein van geest is 2. McCain is een Republikein die aan de verkeerde kant van de Republikeinse partij staat, hij is een neo-con oftewel een neo-fascist. Deze jammerlijke vergissing van jou geeft je politieke voorkeur weer of je politieke onkunde, maar gezien de overige reacties van jou kunnen wij rustig stellen dat het van jou een bewuste politieke keuze is.

   Hetzelfde geldt voor de Democratische kant. De lieftallige Hillary Clinton is een Democratische neo-con. Dat is voor jou misschien moeilijk te begrijpen, daarom heb ik je ook genoemd zoals ik je heb genoemd. Nu komen wij uit bij een sommetje, als je één Republikeinse neo-con en één Democratische neo-con hebt, wát is dan het verschil tussen Republikeinen en Democraten?

   0 !!!!!
   Verwijderen
 9. De georchestreerde spanning tussen de NAVO en Rusland kun je overigens moeilijk los zien van de hierboven genoemde 'pivot to China'. De VS willen hun politieke en militaire aanwezigheid versterken, maar tegelijkertijd voorkomen dat er in het Europa een wat al te innige economische en politieke banden ontstaan tussen West Europa en Rusland, want die combinatie betekent vrijwel onvermijdelijk dat 'The New American Century' een toontje lager geblazen zal moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Wederom, geheel correct!

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 1,

   Tja, dat hebben wij op 9 mei in Moskou gezien, Poetin is geheel afhankelijk van Washington. Washington jankt dat zij de NAVO nodig hebben om Rusland onder de knie te krijgen. Dus Europa mag de vechtkracht leveren omdat de VS graag baasje over de wereld wil spelen.

   Verwijderen
  3. @Hij, die klein van geest is,

   "1 drukje op de knop en Rusland ligt in puin."

   Doe is een poging, zou ik zo zeggen.

   Verwijderen
  4. @Hij, die klein van geest is,

   "Dus nogmaals...wie wil er oorlog???"

   Hij, die klein van geest is, jij dus.

   Verwijderen
  5. @Hij, die klein van geest is,

   "Wederom een bewijs dat U klein van geest bent...."

   Wederom het zeer originele antwoord van een persoon met een mentaal zeer kleine geest.

   Verwijderen
  6. @Hij, die klein van geest is,

   Maakt mij niet uit joh, als ik je maar zoveel kan sarren waar het bij jou pijn doet, zielig mannetje dat je er bent.

   Verwijderen
  7. @Hij, die klein van geest is,

   Maakt mij niet uit joh, jij blijft Hij, die klein van geest is en een zielig mannetje, die woorden van anderen nodig heeft omdat zijn geest te klein is.

   Verwijderen
  8. sta je weer voor je spiegel te lullen.
   eigenlijk moet ik medelijden met je hebben: zooo eenzaam, en dan willen de mensen op dit blog niet meer met je spelen, want je komt hier toch zo graag. zielig.

   Verwijderen
  9. @Hij, die klein van geest is,

   "Whahahahaha ik lach me hier een breuk om jullie"

   Zei Hij, die klein van geest is,

   Verwijderen
  10. @Hij, die klein van geest is 2,

   "Verwacht geen inhoudelijke reacties"

   Dit zijn inhoudelijke reacties. Het zijn namelijk dezelfde reacties die jij samen met je broertje geeft, Hij, die klein van geest is 1.

   Verwijderen
  11. @Hij, die klein van geest is 2,

   "Cruel, ik moet er ook om lachen"

   O ja joh? Lach jij ook om je gebarsten glazen bol en dat jij er van overtuigd bent dat september voor augustus komt?

   Verwijderen
  12. @LGK

   Vandaar dat de VS het uiteenvallen van de NAVO riskeren om economische sancties tegen Rusland door te drijven.

   Verwijderen
  13. kroel zegt"En ach Matt, ga jij anders weer fijn kleutertekeningetjes die jij "cartoons" mag noemen maken....doe je tenminste iets een soort van nuttigs...."
   dat is nu het grote verschil tussen kroel en ik: ik DOE tenminste nog iets nuttigs.
   Ik werk ook met gehandicapte kinderen om met hun te schilderen. Als je me niet geloofd kijk dan maar eens op mijn site.
   Ik nodig je uit om eens een keer mee te doen. Zal je goed doen.

   Verwijderen
 10. Nieuwe Keizersgracht 58 Amsterdam, 8 April 1943
  AMSTERDAM/C
  Aan de Medewerkers van den Joodschen Raad
  I Voorz. voor Amsterdam.
  C/dL/vdL/HH

  Mijne Heeren,

  Nu U Uw woonplaats gaat verlaten, ,en daardoor ook Uw
  functie als vertegenwoordiger van den Joodschen Raad moet opgeven,
  voelen wij het als een plicht U van ganscher harte dank te zeggen
  voor al wat U in deze functie hebt volbracht.

  Wij weten, dat Uw werk niet alleen met groote toewij-
  ding is geschied, maar dat U zich ook vele belangrijke opofferingen
  daarvoor heeft getroost.

  Wij wenschen U van ganscher harte het beste in Uw nieu-
  we verblijfplaats. Wij zullen Uw arbeid in trouwe herinnering be-
  waren.

  Met de meeste hoogachting,
  JOODSCHE RAAD VOOR AMSTERDAM
  A. Asscher Prof. Dr. D. Cohen
  Voorzitters

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drie keer raden wat die "nieuwe verblijfplaats" was?

   Verwijderen
  2. En wie waren A. Asscher D. Cohen?

   Verwijderen
 11. Duitsers, en zeker de oudere generatie voelen de bui dus al weer hangen. Nie wieder, zeggen ze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK

   Dit is de correcte vergelijking:

   Minsk = Parijs + Berlijn + Moskou - Washington - London.

   Verwijderen
 12. Onverbeterlijke haters zijn jullie....totaal geen onderbouwingen, alleen maar bevestigingen van de discriminatie, antisemitisme, Jodenhaat en andere haatbezigheden die hier plaatsvinden. En dat durft dan te beweren iets van de 2e W.O. geleerd te hebben....gatverdamme wat een stelletje mislukte neonazi's zijn jullie toch!! Tuurlijk zijn de Russen dol op jullie, jullie zijn net zo erg als die neonazi's daar!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 1,

   http://whatreallyhappened.com/IMAGES/SMALL_abefoxmantalkingdoll.jpg

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 1,

   Wederom het zeer originele antwoord van een persoon met een mentaal zeer kleine geest.

   Verwijderen
  3. @Hij, die klein van geest is,

   Sinds wanneer gebruik jij voor mij het woordje "U"? Of raakt Hij, die klein van geest is, een beetje in de war met zijn persoonlijkheid?

   Verwijderen
  4. @Hij, die klein van geest is,

   O, nu ben je ineens netjes opgevoed, ja ja. En de rest van je onderbouwing onderstreept precies de naam die ik voor je verzonnen heb.

   Verwijderen
  5. @Hij, die klein van geest is,

   Wederom het zeer originele antwoord van een persoon met een mentaal zeer kleine geest.

   Verwijderen

 13. Award-winning Serbian director and musician Emir Kusturica believes that when Washington eventually starts World War III, RT will become one of its first and primary targets, being an extremely powerful weapon challenging US state propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin wil ook geen oorlog anders was Oekraïne allang aangevallen, en dan bedoel ik ook echt aangevallen, niet die enkele vakantiegangers die er toen zaten. Kiev was in 2 dagen veroverd als Putin dat gewild had.
   Nu jij weer

   Verwijderen
  2. @Hij, die klein van geest is 2,

   "Tevens laat u zien ook niks van geo politiek te begrijpen."

   Ja, en jij ook. Jij laat in ieder geval duidelijk merken "The Grand Chessboard" van Zbigniew Brzezinski niet te hebben gelezen of er niets van begrepen te hebben.


   Verwijderen
 14. Poetin loopt nergens naar toe. Hij doet zaken met Berlijn en Parijs. Als het even meezit hebben de VS met hun intrige in UA de driehoek Parijs, Berlijn, Moskou eerder versterkt dan verzwakt. En dat dan eerder ondanks dan dankzij de EU.

  Goed moment om als gebaar van goede wil die twee Franse helicopterschepen op te leveren en de sancties op te heffen. Next.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Dawg. Sancties opheffen en boten leveren. De acties van de anglo amerikaanse elite hebben alleen de banden tussen India, China en Rusland versterkt. Europa heeft geen zin in de route van washinton. Dat is ook zeker. Europa moet wel van de anglo amerikaanse elite, maar niet van harte.

   Verwijderen
  2. Kerry was in Socchi en leek ineens minder vijandig te zijn.
   Er zijn allerlei interpretaties over geschreven, die ik nu even niet meer paraat heb.
   Enkele dagen eerder zei Merkel nog: 'de annexatie van de Krim was misdadig'. ( In Moskou, met Putin naast zich. ! )
   Nu zegt Kerry veel vredelievender zaken, in Socchi, tegen Putin.

   Wat moeten we daar uit opmaken?
   Dat de VS begrijpt dat ook deze aanval op Rusland mislukt is?
   Is het gevaar voorlopig geweken?
   Of is Kerry tijdelijk overgelopen naar de meer vredelievende factie van Obama, en laat hij de haviken zoals McCain en al die idiote Neocons, even in het stof bijten?
   Willen ze eerst - zonder gedoe met Putin- Syrië kapot maken? Heeft Putin tijd gekocht door daaraan mee te werken?

   Hoe interpreteren de pundits op deze blog de houding van Kerry in Socchi?

   Verwijderen
 15. Het begin is gemaakt: Siberië verovert Londen.
  Neon dans

  of: http://rt.com/uk/258801-siberia-dancers-neon-talent/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Raar videoblog, eerst is Vanya er niet en dan naar een land waar we volgens mij geen problemen mee hebben?
  Hoewel China natuurlijk invloed uitoefent op zijn buurlanden (Taiwan bv) of met enige dwang beïnvloed (Hong Kong) zien we daar geen oorlog.
  Dat is een land met een lange termijn visie, iets dat we over Rusland (Putin) niet kunnen zeggen.
  Het hele probleem is ook niet zo zeer het hele volk in die landen, het is de leider Putin die het land de afgrond in laat storten. Het Russische volk probeert enkel te overleven en gaat voor een groot deel mee in de propaganda waarbij ze te horen krijgen dat het westen ze aan wil vallen of over wil nemen.
  Handel met Rusland is altijd lastig geweest, maar het was mogelijk, samenwerking op gebied van ruimtevaart en defensie, het kon allemaal.
  Totdat Putin een keuze maakte om land in te pikken, om militairen te sturen.
  Daarom is er een blok tegen Rusland (Putin), sancties tegen specifieke mensen en bedrijven om Putin heen, iets dat de Russen (Putin) zelf hebben omgedraaid naar sancties tegen het volk door dan maar te stoppen met handel.
  Gelukkig begrijpt het grootste deel van de Nederlandse bevolking dat, maar Huib probeert het kleine deel gekkies hier lekker op te stoken door nog wat olie op het pro-Putin vlammetje te gooien door een gesponsord reisje te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ mennie

   Er is geen 'blok tegen Rusland'

   Er is Eucalypta:

   http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10975435/Hillary-Clinton-Europe-should-toughen-sanctions-on-Russia-after-MH17-crash.html

   en 'American leadership"

   https://www.youtube.com/watch?v=0whr6DGA7y0

   https://www.youtube.com/watch?v=T9aIHopGntE

   Verwijderen
  2. Mennie, lees de Wolfowitz -doctrine uit 1992, die per ongeluk is uitgelekt: "Nooit mag Rusland nog opkrabbelen."
   Lees de PNAC en de RAD ( Rebuilding America's Defenses) : "We moeten zorgen dat we nog 100 jaar de baas zijn. Daartoe moeten we landen als Rusland en China kort en klein slaan als ze de kop op steken." Maar natuurlijk nooit in een gewone orlog: altijd in een 'Unconventional War.': met proxies, met sancties, met nazi's, met moslimextremisten, met Media leugens.
   Het staat er allemaal: 'Training Circular 18-01' Even googlen en downloaden.

   Verwijderen
  3. En altijd 'voor vrijheid, democratie en mensenrechten'.

   Verwijderen
  4. Beste Mennie er is een verschil tussen Joden en Zionisten. En dan speciaal de zionistische coroporatistische anglo amerikaanse centrale bankiers "elite". Ik haat die laatste categorie en dat heeft dus niets met de hardwerkende en creatieve Joden te maken, die juist tijdens de 2e wereldoorlog het slachtoffer zijn geweest van die zionistische coroporatistische anglo amerikaanse centrale bankiers "elite"

   Verwijderen
  5. Mennie,
   U snapt het niet. Ik ben bang dat U het ook niet wil snappen.
   Ik probeer het U toch uit te leggen.
   Ik ben blij dat ik niet in communistisch Rusland woonde, en ik ben blij dat ik niet in het huidige Rusland of China woon. Er is daar meer corruptie en gemenigheid dan bij ons.
   Maar de buitenland-politiek van Amerika is nu al 20 jaar onder controle van enkele idioten die bezig zijn om Israel lebensraum te geven ( vandaar het vernietigen van diverse moslim-landen, en het wereldwijd moslim-bashen, en de steun aan Fetullah Gulen die voor hen de broodnodige moslim-extremisten opleidt.

   Het huidige Amerika is een groot gevaar voor de hele wereld. Ze willen -- middels twee oorlogen tegelijk , zie het PNAC rapport -- de wereld er onder houden. Rusland en China willen alleen maar hun eigen land welvarender maken. Amerika wil Rusland en China vernietigen als ze te machtig worden. Maar Rusland en China willen best de macht delen met Amerika: ze willen een multi-polaire wereld. Amerika wil hegemonie.


   Dat alles heeft niks te maken met de kwaliteit van leven in dit of dat land.
   Ik moet wel zeggen dat de levenskwaliteit in de VS ook behoorlijk duikelt, en misschien zou ik op dit moment toch wel liever in Rusland of China wonen dan in de VS. Zeker als alle plannen van de Neocons uitkomen: dan wordt de VS echt een gevangenis.

   Verwijderen
  6. Oligarch 13.38.
   Ik meen te weten dat binnen de joodse religie er meerdere niveau's zijn. De ingewijden ( de elite) mogen de mindere broeders in bepaalde gevallen als pionnen opofferen. In hoeverre de gewone joden dit beseffen weet ik niet. Maar het is in elk geval praktijk. Denk aan de Joodsche Raad.

   Dat geeft natuurlijk een 'hellend vlak', want nu kunnen rijke joden met zakelijke belangen hun eigen sayanim ook in zetten voor hun zakelijke belangen. Ondertussen hun geweten sussend met : 'voor het nut van 't algemeen'.
   De enorme nadruk op 'vervolgd worden' en op 'pogroms' etc dient alleen om de onderlinge solidariteit te verhogen.( en dus opofferingsgezindheid van de pionnen)
   Ook de complete uitsluiting als je buiten het jodendom huwt ( bij de orthodoxen) dient er voor om de groeps solidaritiet te vergroten.

   Evolutionair psycholoog Kevin MacDonald heeft drie geweldige boeken geschreven over de joodse religie die hij beschouwt als een methode om de eigen groeps-evolutie te bewerkstelligen.
   Joden hebben door hun genetische isolatie en hun selectie op hoog IQ in feite hun eigen evolutie geregeld. ( oneerbiedig gezegd: zichzelf gekeekt. zoals je ook paarden fokt met bepaalde eigenschappen.)
   Hij heeft ook een interessante website waar ik helaas al jaren niet meer kom wegens tijdgebrek: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Occidental_Quarterly
   MacDonald: http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_B._MacDonald
   Zijn websites: http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_B._MacDonald#MacDonald.27s_website

   Opmerking: Hoe dichter je bij de waarheid komt, hoe meer je wordt besmeurd door de 'usual subjects'. En MacDonald wordt vaak voor rotte vis uitgemaakt, zoals je zal zien. Maar zijn boeken zijn een toonbeeld van logica en geloofwaardigheid. Als je dat leest begrijp je de wereld.

   ( Rest v d dag ben ik afwezig..)

   Verwijderen
 17. JIj bent toch ook niet voor afscheiding van groningen. Meten met 2 maten ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De essentie van het volkenrecht is:
   Als een volk niet veilig kan leven in het grotere verband waar het in zit, omdat het bijvoorbeeld etnisch of religieus anders is, dan heeft zo'n volk recht op een eigen staat.
   Behalve als het notoire vechtersbazen zijn: dan ziet men zo'n volk liever opgesplitist. Dat kun je een wijze visie noemen. (Voorbeeld: de Koerden) .   In elk land waar bodemrijkdommen in de grond zitten bedenken lokale Big Shots vroeg of laat: 'Hé, als wij ons nu eens afscheiden, dan is al die rijkdom voor mij !"
   Dat is volkenrechtelijk natuurlijk geen grond voor afscheiding.


   Zulke Big Shots worden de beste vrienden met Amerika. Amerika gebruikt hen om verdeeldheid en opstand te creeren in de landen van hun vijanden.
   Lees Training Circular 18-01 uit 2010.
   ( En denk er om: na het lezen dit document vernietigen ! zoals ook in het docuent staat. )
   http://xevolutie.blogspot.nl/2015/04/468-how-america-wages-her-wars.html

   Zo creerde de VS een opstand in Benghazi, Libië.
   En steunt ze de MEK in zuid-oost Iran.
   En steunde ze de afscheiding van Zuid Sudan. ( Een journalist die jaren in het gebied woonde, Keith Harmon Snow, heeft goed beschreven hoe de VS die lieden in Zuid Sudan steunden en stimuleerden om tegen Khartoum in opstand te komen.)
   In Rwanda steunde men Kagame, zodat hij in Oost Congo het centraal gezag ( Kinshasa) kon verdrijven en de bodemrijkdommen nu voor de westerse rovers zijn, die af en toe een kluifje naar de zwarte soldaten werpen ( en die soldaten vrij laten in hun sexuele gruweldaden. Dat is helemaal een goedkope betaalwijze).

   En misschien dat er drie Siberiers zijn die ergens een onafhankelijkheids-wens hebben uitgeschreven. Daar heb ik nog niet over gehoord. Maar de Yanks kennende zullen ze daar zeker aan gedacht hebben. Om nuttige idioten als LGK te voeren. Behoort allemaal tot de media oorlog.

   Verwijderen
  2. @ Jan V

   N.a.v. vorige draadje:

   Mr Sutherland, who is non-executive chairman of Goldman Sachs International and a former chairman of oil giant BP, heads the Global Forum on Migration and Development , which brings together representatives of 160 nations to share policy ideas.

   "The EU should "do its best to undermine" the "homogeneity" of its member states, the UN's special representative for migration has said."

   'Mr Sutherland recently argued, in a lecture to the London School of Economics, of which he is chairman, that there was a "shift from states selecting migrants to migrants selecting states" and the EU's ability to compete at a "global level" was at risk.'

   dixit Peter Sutherland

   Soms komen de draadjes op een zeer overzichtelijke manier bij elkaar.

   Verwijderen
  3. linkje:

   http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

   Verwijderen
  4. Sutherland/Goldman Sachs: 100% joods dus.

   Hij wil verplicht stellen dat we mixen en multi-etnisch worden.
   Laat hem beginnen in Israel.
   Laat hem de joodse godsdienst aanklagen, want als er één religie is die hard t.o.v. mixed huwelijken is, dan is het de joodse godsdienst. Zelfs als je een joodse vader hebt, maar géén joodse moeder, dan ben je al tweederangs: geen lid van de club. Je bent dan niet joods.

   Nogmaals: het is hun strategie om de wereld te controleren: Verdeel en heers. 'By way of deception' is de enige modus operandi.

   Verwijderen
  5. @ Jan V

   Verdeel en heers. De ironie wil dat als je op zoek gaat naar de drijvende kracht achter deze social engineering je jezelf binnen no time tot een instrument maakt van deze stategie: je doet mee aan 't spelletje. 'k Voel alleen daarom al een grote tegenzin tegen het label 'joods/zionistisch'. 't Klinkt mij veel als 'bij voorbaat schuldig vanwege afkomst'. Daarnaast verplaatst de maatschappelijke discussie zich onmiddelijk van de thema's immigratie/nationale zelfbeschikking/ democratie/bevolkingspolitiek naar het gebruik van het woord jood/zionistisch.

   Zo'n Sutherland is geen toevallige voorbijganger, 't is een bobo die 'well connected' is met andere bobo's in de netwerken die de lakens uitdelen. Doet even een paar uitspraken die in een paar zinnen bevestigen wat door de Europese politici al decennia om het hardst wordt ontkend en zoveel mogelijk in de taboesfeer wordt gehouden. Daarover moet wat mij betreft de maatschappelijke discussie gaan. Praten over een eventuele joodse achtergrond van Sutherland leidt allemaal af van de zaak.

   Verwijderen
  6. Beste Dawg,

   nu kan ik je niet goed meer volgen.
   Je schrijft: " Verdeel en heers. De ironie wil dat als je op zoek gaat naar de drijvende kracht achter deze social engineering je jezelf binnen no time tot een instrument maakt van deze stategie: je doet mee aan 't spelletje. "

   Die bewering begrijp ik niet.

   Ik kijk om me heen en zie joodse mensen die pleiten voor massa immigratie. Of joodse mensen die alle hindernissen t.a.v. immigratie met onjuiste beweringen wegnemen.
   ( Ik kan dit uitvoerig onderbouwen. )
   Ik zie geen goyim die dit doen.
   Dat is 1.

   Verder zie ik Oded Yinon ( 1982) die aanraadt: 'zorg dat de arabische landen intern verdeeld worden , zodat ze zichzelf vernietigen in onderlinge strijd.'
   Hij maakt dus gebruik van de verdeeldheid om een vijand te overwinnen.

   Ik lees Michael Ledeen ( belangrijk Neocon) die dat idee ook enthousiast omarmt.
   Ik lees dat moslim-basher Daniel Pipes zegt: ( citaat over Daniel Pipes: ) ' Pipes recommends that the US try to keep the two sides in Syria fighting as long as possible until they destroy each other. Pipes, now serving as an advisor to John McCain, wrote in the Washington Times of 4/11/13 “ Evil forces pose less danger to us when they make war on each other. This keeps them focused locally, and it prevents either one from emerging victorious and thereby posing a greater danger. Western powers should guide enemies to a stalemate by helping whichever side is losing, so as to prolong their debilitating conflict.”
   http://gawker.com/5994500/national-review-writer-makes-the-case-for-perpetual-death-in-syria

   Het boosaardige zit niet gewoon in de mensen of in de elite, het zit in Yinon,
   Ledeen, Pipes etc etc etc.

   Dat is mijn analyse, en ik geef die graag prijs voor iemand die met goede onderbouwing aantoont dat ook niet joodse mensen pleiten voor immigratie en multi-etnische ontwikkeling ( met motieven die ze zelf bedacht hebben, niet met motieven die ze van hun joodse mensen hebben overgenomen, uiteraard) .
   En dan wil ik ook horen dat die mensen (goyim) profijt denken te hebben van multi-etnische toestanden.
   Veel verder dan naïvelingen die de 'keuken' zo fijn divers vinden zal je vermoedelijk niet geraken.

   En wat bedoel je met "Schuldig vanwege afkomst ? ".

   Wat een onzin. Joodse mensen zijn niet schuldig. Al mijn bronnen zijn joods.
   Maar de schuldigen (aan opzettelijk Verdeel en Heers) zijn wel altijd joods. Of in nauwe samenwerking met joodse mensen. Àltijd !   Nu moet ik wel zeggen dat als iemand op de LSE ( London school of Economics) spreekt over immigranten, dat hij het dan mogelijk over de creme de la creme van de universiteiten wereldwijd heeft. En dan wordt het een heel andere kwestie.
   U geeft te weinig context om te bepalen wat Sutherland bedoelde.


   Verwijderen
  7. @ Jan V.,

   Merci voor je reactie.

   "Evil forces pose less danger to us when they make war on each other. This keeps them focused locally, and it prevents either one from emerging victorious and thereby posing a greater danger. Western powers should guide enemies to a stalemate by helping whichever side is losing, so as to prolong their debilitating conflict.”
   Evil forces pose less danger to us when they make war on each other. This keeps them focused locally, and it prevents either one from emerging victorious and thereby posing a greater danger. Western powers should guide enemies to a stalemate by helping whichever side is losing, so as to prolong their debilitating conflict.”

   Heel herkenbaar proces. Zie je in de politiek op nationaal en internationaal niveau voortdurend.

   En wat bedoel je met "Schuldig vanwege afkomst ? ".

   'k Heb geloof ik al eens eerder gezegd dat ik een probleem heb met collectieve schuld; iemands doen en laten beoordelen in het licht van z'n etnische afkomst: blank, zwart, goy, goyim, Sjinees, Eskimo. Daar komt onnodig gedonder van.

   Ontmasker personen, instituties, machtsrelaties, invloedssferen voor wat ze zijn, maar hang het niet op aan etniciteit.

   Sutherland heeft het over het immigratie in de brede zin van het woord. Hij zegt bijvoorbeeld:

   The EU should "do its best to undermine" the "homogeneity" of its member states, the UN's special representative for migration has said.   'Mr Sutherland recently argued, in a lecture to the London School of Economics, of which he is chairman, that there was a "shift from states selecting migrants to migrants selecting states" and the EU's ability to compete at a "global level" was at risk.'

   Concurreren waarmee? Met hoogopgeleiden, of de hele en halve analfabeten die nu die EU binnenkomen?

   Verwijderen
  8. @Jan V

   Oh ja:

   "Verdeel en heers. De ironie wil dat als je op zoek gaat naar de drijvende kracht achter deze social engineering je jezelf binnen no time tot een instrument maakt van deze stategie: je doet mee aan 't spelletje."

   In de meeste Europese landen is de multikul een enorme politieke splijtzwam geworden. Tegelijkertijd is het ook een even enorm taboeonderwerp. Wie een uitgesproken mening over dit onderwerp heeft wordt onmiddelijk onderwerp van controverse. En dat is dan meteen weer nieuwe brandstof voor het vergroten van maatschappelijke tegenstellingen.

   Verwijderen
 18. Nulandistan 2.0 in the making

  http://m.strategic-culture.org/news/2015/02/16/nuland-attempts-kiev-version-2-skopje.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd of ze wederom succesvol een coup kunnen plegen. De door soros gefinancierde tv zenders Telma en 24 Vesti zou ik maar uit de lucht halen en ook opruiende accounts op de sociale media. Dit alles om te voorkomen dat de anglo amerikaanse elite wederom een democratische regering gaat afzetten en haar eigen puppets op de troon gaat zetten.
   De nieuwe puppets moeten natuurlijk voorkomen dat Turkisch stream pijplijn van Griekenland door Macedonië en Servië naar Hongarijen gaat. Ook kan voorkomen worden dat de Balkan spoorlijn (onderdeel van de chinese zijdenroute) zal worden aangelegd. Deze spoorlijn verbindt de Griekse havenstad piraeus via Macedonië en Servië met Hongarije.

   Verwijderen
  2. warm......

   "On Friday, Russian Foreign Minister Sergei Lavrov issued a statement on the crisis in Macedonia, saying that events "are developing on the backdrop of the Macedonian authorities’ refusal to join the sanctions policy against Russia, as well as on the backdrop of its active support that Skopje showed in regard to the planned construction of the Turkish Stream gas pipeline, which many in Brussels and those overseas are against"

   Read more: http://sputniknews.com/europe/20150517/1022240747.html#ixzz3aPgRSzOw

   Verwijderen
 19. Er is veel speculatie ontstaan over het haastige bezoek dat de Amerikaanse minister van defensie, John Kerry, aan Rusland heeft gebracht. President Poetin had ingestemd om John Kerry op 12 mei te ontmoeten. Naarmate de tijd verstrijkt zullen we er achter komen waarom John Kerry Poetin op 9 mei nog afsnauwde en drie dagen later felle kritiek leverde op de Oekraïense marionetten regering.
  Voor wat er momenteel bekend is zou dit kunnen wijzen op een verandering van de Amerikaanse politiek.  Een mogelijke verklaring is dat de regering Obama tot bezinning is gekomen.
  Wat wellicht meespeelt is de viering van de Russische overwinning op het leger van Hitler een aantal dagen geleden.  Tijdens deze viering werd er een imposante militaire parade gehouden in Moskou waarin Russische  troepen werden vergezeld door Chinese en Indiase militairen. Deze viering in Moskou maakte duidelijk dat het westen jammerlijk heeft gefaald om Rusland te isoleren.  Het enige wat de regering Obama heeft bereikt is dat  de BRICS landen zich meer verenigd hebben.  Met de president van China zittend aan de rechterzijde van Poetin maakte de viering ook helemaal duidelijk, zelfs aan de idioten van de Obama regering, dat de Verenigde Staten niet langer de Uni-macht is.
  Beschouw nu de impact op de vazalstaten van de Verenigde Staten in Europa,  de kern van het Amerikaanse rijk.  Europeanen zijn zich ervan bewust dat  twee van de meest krachtige militaire staten in de geschiedenis hun invasies van Rusland niet hebben overleefd.  Napoleon verloor zijn grote leger in Rusland en Hitler verloor zijn Wehrmacht  in Rusland. Het drong tot de Europeanen door dat ze worden geschoven in een conflict met Rusland vanwege een claim van de Verenigde Staten op de wereldhegemonie. Europeanen zijn gewend om te gehoorzamen aan Amerika, maar toen het erom ging om in een conflict met Rusland te worden gedwongen begonnen de Europeanen afwijkende meningen te uiten.
  Een onafhankelijk Europees buitenlands beleid begon zich af te tekenen toen Angela Merkel en president Hollande Poetin ontmoetten om de Oekraïense crisis op te lossen die door de Amerikaanse regering  werd georkestreerd. Geconfronteerd met de mislukking van zijn beleid van het isoleren van Rusland en de opkomst van een onafhankelijk buitenlands beleid in Europa, stuurde de regering Obama John Kerry als  supplicant  naar president Poetin om een de-escalering uit te werken van de Oekraïense crisis.  President Poetin als vredestichter zal toestaan dat Obama zijn gezicht kan redden. Maar die zal zeker niet de neo conservatieven of het militair complex behagen.  Deze hebben zwaar geïnvesteerd in “Amerika Über Alles”. Het zijn vooral de laatsten die begerig zijn naar de overvloedige inkomsten uit een nieuwe koude of warme oorlog.
  Barack Obama, John Kerry en premier David Cameron zullen tovenaars moeten worden, zij moeten de overgang van het demoniseren van president Poetin naar een samenwerken met hem uit moeten leggen aan de rest van de wereld

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit lijkt me een prima analyse Andzela Remenuka.

   Is dit uw echte naam? Wil U iets meer over uzelf kwijt?

   Ik ben erg benieuwd hoe de verhoudingen tussen de Neocons en Obama zijn.
   Wie staan achter Obama?
   Of zijn de neocons oppermachtig en hebben ze zelf besloten dat dit zo niet goed af loopt?
   Of is het een misleidend vredes-gebaar, en zal men het straks alleen gebruiken om ons te overtuigen: 'Wij, de VS, heeft geprobeerd de vrede te bewaren.'
   Het kan zijn dat men eerst Assad wil verwijderen, en dus Putin heeft 'omgekocht' met een tijdelijke vrede in Donbass. En Putin, die dit wel begrijpt, denkt: tijd winnen. Misschien stort het Amerikaanse kaartenhuis volgende week wel in.

   Ik denk dat de heel opvallende samenwerking tussen China en Rusland , op 9 mei, wel indruk gemaakt heeft.
   U weet dat China zoveel dollars en staatsleningen van de VS heeft, dat ze in feite redelijk veel macht hebben: als ze willen kunnen ze de VS in grote moeilijkheden brengen. ( Dan zijn ze een groot deel van hun afzetmarkt misschien kwijt, dus dat doen ze niet zomaar. Maar àls de VS echt op leven en dood zou gaan tegen Rusland, dan weet China: wij zijn hierna aan de beurt, want dan blijkt dat de idiote Neocons kost wat kost nog 100 jaar de wereld willen regeren. Dat is dan het moment voor China om zijn dollars in te wisselen voor goud en zijn US bonds te verkopen. Dan stort de VS in elkaar.

   Ik denk dat dit allemaal scenario's op de achtergrond zijn die worden meegewogen en dat die de VS politiek bepalen.


   Verwijderen
  2. @Jan Verheul,

   Volgens mij kan je dat beter aan Paul Craig Roberts vragen want dit is een exacte Nederlandse vertaling van zijn artikel;

   http://www.paulcraigroberts.org/2015/05/15/washington-coming-senses-paul-craig-roberts/

   Verwijderen
  3. Ik wil niet vervelend doen maar vermeldt voortaan even de bron vanwaaruit het vertaald is.

   Verwijderen
  4. @Jan Verheul,

   "Ik ben erg benieuwd hoe de verhoudingen tussen de Neocons en Obama zijn."

   Wat denk je, als Obama het neo-con beleid na Bush door blijft voeren, Libië, Syrië, etc.?

   Verwijderen
  5. Zelfs John Kerry is een neo-con.

   Verwijderen
  6. Dag Joop,

   Ik ben een fan van PCR, maar ik kan echt niet alles lezen.
   Jammer, ik hoopte dat Andzela eigen teksten schreef.

   Natuurlijk is Obama een Neocon-goedgekeurde president. ( Hij was prominent aanwezig op de jaarlijkse AIPAC conferentie in 2007, en werd 6 maanden later verkozen , dank zij de 'social media' ( ! ja ja)

   Maar toen hij de oorlog in Syrië blokkeerde in september 2013, toen kwam het stoom uit de oren bij de Neocon hardliners als McCain.
   Er wringt daar toch wel degelijk iets, denk ik.   Verwijderen
  7. Dag Jan,

   Het is helemaal niet erg als je een Engels artikel naar het Nederlands vertaalt maar vermeldt er dan wel de bron bij dat is wel zo netjes.

   "Maar toen hij de oorlog in Syrië blokkeerde in september 2013, toen kwam het stoom uit de oren bij de Neocon hardliners als McCain.
   Er wringt daar toch wel degelijk iets, denk ik."

   Het was niet Obama die een oorlog met Syrië blokkeerde maar de Amerikaanse "Intelligence Community", dat is te lezen in een artikel van Robert Parry hoe dat in zijn werk is gegaan. Het verhaal wat John Kerry op 31 augustus 2013 in een persconferentie hield was gebaseerd op een "Government Assessment” oftewel een verhaal wat rechtstreeks uit het Witte Huis vandaan kwam.

   https://consortiumnews.com/2013/11/14/fixing-intel-around-the-syria-policy/

   https://consortiumnews.com/2015/05/08/obamas-petulant-wwii-snub-of-russia/

   En ja, PCR is ook één van mijn favoriete schrijvers, er zijn er meer maar dat is puur een persoonlijk smaak en dat hoeft niet jou favoriet te zijn.

   Verwijderen
  8. By the way, @Jan, ook op deze site van voormalig CIA analist Ray McGovern valt een hoop informatie te halen.

   http://www.raymcgovern.com/

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Goed vertaald hoor Andzela. Dat is toch een inspanning waar ik respect voor heb.

   Verwijderen
  11. @Jan,
   "Natuurlijk is Obama een Neocon-goedgekeurde president. ( Hij was prominent aanwezig op de jaarlijkse AIPAC conferentie in 2007, en werd 6 maanden later verkozen , dank zij de 'social media' ( ! ja ja)"

   Het zijn allemaal neocon's. Hitlery, mccain, romney, kerry......Ik heb nog 1% hoop bij Rand Paul en 1% is niet veel...

   Verwijderen
 20. Andzela,
  als je inderdaad artikelen vertaalt en hier aan biedt, schrijf dat er dan gewoon bij svp.
  Ik heb voorheen jouw artikelen niet gelezen omdat ze zo lang waren.

  Zelf vertaal ik ook artikelen en plaats ze dan op Zaplog.
  Dat kan je met deze bovenstaande analyse ook doen.
  Het is een interessante analyse.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. US Intelligence Officer: “Every Single Terrorist Attack In US Was A False Flag Attack”
  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=ac7_1431761932#15KeqXXPAZDtQS38.99

  BeantwoordenVerwijderen
 22. OT

  Interview van VICE

  ' Leider Donetsk zag zelf Oekraïense straaljagers. Geen nieuws hier. #MH17'

  http://joostniemoller.nl/2015/05/leider-donetsk-zag-zelfs-oekraiense-straaljagers-geen-nieuws-hier-mh17/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. 'k Zie hier zomaar een nieuw topic. Blik reist naar de republiek Donetsk voor een interview met Aleksandr Zakharchenkoover de gang van zaken in het onderzoek naar de aanslag op MH17.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs Victoria Nuland will visit Moscow on May 17 and 18 to discuss the implementation of the Minsk peace agreements on Ukraine, the US State Department said in a statement Sunday."

  Read more: http://sputniknews.com/politics/20150517/1022228426.html#ixzz3aPcS92ve

  Kerry, Nuland

  In ieder geval onmiddelijk die koekjes in beslag nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha. Wil ze gelijk een gekleurde revolutie in moscow beginnen. Nuland verscheen niet bij Poetin die dag op 17 mei in plaats daarvan liep ze koekjes uit te delen bij een demonstratie op het rode plein.

   Wat moet Nuland bespreken over de implementatie van minsk 2 ?. Ik dacht dat Hollande en Merkel daar over gingen...ah....De anglo amerikaanse elite heeft het in principe in de Oekraïne voor het zeggen en bepaald of minsk 2 wordt uitgeoefend of niet.

   Verwijderen