maandag 4 mei 2015

Vrijgezellenfeest versus Odessa-herdenking in Amsterdam

Amsterdam 2 Mei 2015. Terwijl de ene groep de slachtoffers van de gruwelmoord in Odessa een jaar geleden, waardig herdenkt, is de andere groep bezig met een vrolijk vrijgezellenfeest. Dat is natuurlijk prima, niet iedereen kan het leed van de hele wereld op zich nemen. Wat echter wel te denken geeft: niemand van de dames heeft ooit over de slachting gehoord. Dat is de dames natuurlijk nauwelijks aan te rekenen. Maar de vaderlandse Rusland-correspondenten des te meer.

Zoals we in de film al aangaven: David-Jan, Olaf, Pieter, Stefan, Rudy, maar ook Hubert, Laura, kom er maar in. Je zou bijvoorbeeld maar Frankrijk-correspondent zijn en niemand in Nederland zou weten waar je het over hebt als je "Charlie Hebdo" zegt. Dat zou toch vreemd zijn? De slachting van het jaar (in ieder geval de Europese slachting van het jaar, zo niet van de eeuw), waarbij in Odessa individu voor individu, één voor één, de mensen op gruwelijke wijze gedood en verbrand zijn, met overtuigende en rijkelijke videoverslaglegging, en de Nederlanders weten er niets van.208 opmerkingen:

 1. Webster Tarpley is net terug uit Donetsk en komt met een uitstekend verslag. Een interessant element is dat men daar een echte volksrepubliek aan het opzetten is. Extreem leerzaam!
  https://www.youtube.com/watch?v=7ssgkGeY7qA

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The evidence that the U.S. was behind the toppling of the Ukrainian government early this year is so overwhelming at this point that the subject really isn't up for debate, however initially it was unclear how the election of Petro Poroshenko fit in. The ecstatic response by Washington when he was declared the winner, and their unbending support in spite of his ongoing military assault against civilians in the east, made it clear that he was the chosen one, but the paper trail wasn't immediately obvious.
  http://scgnews.com/leaked-documents-ukraines-new-president-works-for-the-us-state-department?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De navo poept in de broek voor Rusland:
  http://russia-insider.com/en/why-nato-terrified-russia/6359

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uw weerlegging is blijkbaar alleen bestemd voor vergeetachtige goedgelovigen. De plotselinge daling van de olieprijs kwam voort uit een besluit van de OPEC om de productie niet te verminderen bij dalende olieprijs. En de roebel stijgt alweer een tijdje.

   Verwijderen
 4. Deze mededeling kregen we binnen:

  Zeer fijne en uitvoerige berichtgeving waar het NOS Journaal veel van kan leren! :)

  Dimitri Pisarev.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. U.S. State Department Pettier and More Vindictive than During Cold War

  De fascistische staten bepalen precies waar een president van een land wel en waar een president van een land niet naar toe mag gaan. De fascistische staten bepalen precies welke delen van de wereld je wel mag erkennen en welke niet. Er zijn in Nederland nog gekkies die denken dat de nederlandse premier vrijheid van zeggenschap en handelen heeft....Fascistische staten bepaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ISIL is Using Ukraine as a Forward Base into Caucasia and as for Entry into Europe

  De destabilisatie legers van de anglo amerikaanse corporatistische centrale bankiers maffia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben het helemaal eens met dit artikel. De anglo amerikaanse corporatistische centrale bankiers "eilte" maffia heeft Hitler "gebouwd" om Rusland terug in de status van een kolonie van de anglo amerikaanse "elite" te brengen. Ze wisten dat hij een enorme communisten hater was.
  Anglo-American Money Owners Organized World War II (I)

  "There were key figures behind the plot: the Rockefellers, the Morgans, Lord Montagu Norman (the Governor of the Bank of England), HjalmarSchacht (President of the Reichsbank and Minister of Economics in the Hitler's government).The strategic plan of Rockefellers and Morgans was to subjugate Europe economically, saturate Germany with foreign investments and credits and make it deliver a crushing blow against the Soviet Russia so that it would be returned into the world capitalist system as a colony."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor een ieder die het niet weet Lenin die de romanovs van de troon heeft gestoten was niks meer dan een Rothschild agent.
   Helaas voor Rothschild was Stalin NIET het type puppet dat Rothschild graag wilde dienen...Geen Porky of Yats laat maar zeggen.

   Verwijderen
 8. Als je ziet hoe de historie van een jaar geleden (Odessa) al verdraaid wordt, dan is het duidelijk dat je de "officiele" geschiedenisboekjes met een forse eetlepel zout tot je dient te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In de komende weken vieren we dat 70 jaar geleden het fascisme werd verslagen. Tenminste zo wordt het ons verteld in de media en via de overheid. Maar het begint er steeds meer op te lijken dat we ons af moeten vragen of het fascisme in 1945 eigenlijk wel werd verslagen. Het Hitler fascisme zoals dat zich vanaf 1933 als staatsvorm presenteerde werd verslagen, daar bestaat geen twijfel aan. Deze vorm van het fascisme werd grotendeels door de Sovjet Unie vernietigd, dat reusachtige offers bracht om niet alleen het eigen land, maar ook de rest van Europa van de bruine pest te bevrijden. Als er een land het recht heeft om deze overwinning groots te vieren is het wel Rusland. Hoe daar nu in Europa naar wordt gekeken komen we zo op terug.

  Maar een veel belangrijker vraag is of de fascistische ideologie ooit wel verslagen werd. Op deze vraag moeten we helaas ontkennend antwoorden. De fascistische ideologie is nooit echt weggeweest. Het werd alleen een tijdje opgeborgen in de voorraadkast van het kapitalistische systeem. De geschiedenis van na 1945 spreekt wat dat betreft boekdelen. Terwijl de Sovjet troepen van het Rode Leger nog bezig waren om de rode vlag van de overwinning in Berlijn te planten waren de westerse geallieerden en anderen al bezig om de voor hun bruikbare stukken van de Hitler machine weg te slepen. Een paar voorbeelden: het Vaticaan zorgde er voor dat vele Nazioorlogsmisdadigers naar Zuid Amerika konden verdwijnen. Ze kregen geld en valse papieren zodat ze aan de woede van de volkeren konden ontsnappen. Voor deze criminele gang van zaken heeft de katholieke kerk nooit haar verontschuldigingen aangeboden nog is er een echte verklaring afgelegd. Men is nog steeds bezig om het oorlogsverleden van deze kerk in de doofpot te stoppen.

  Zij waren echter niet de enige; de Amerikanen sleepten een aantal Nazi wetenschappers naar het zogenaamde “land of the free”, waar zij aan de wieg stonden van de Amerikaanse atoomwapens en het VS ruimteprogramma. Wat deze wetenschappers met hun kennis onder Hitler hadden gedaan kon de Amerikanen weinig schelen. Op zich niet zo verwonderlijk want de Amerikaanse elite had al voor de oorlog miljoenen in de Hitler partij geïnvesteerd en de Amerikaanse ponskaarten van IBM speelden een doorslaggevende rol in de Holocaust. Voor deze twee laatste zaken heeft nooit iemand voor een rechtbank gestaan. Sterker nog; de grootste investeerders in Hitler, de familie Bush, mocht later twee Amerikaanse presidenten leveren. We weten intussen dat “land of the free” betekend; vrij om uit te buiten, te vernietigen en te onderdrukken.

  Maar ook in Europa werd er gebruik gemaakt van de Nazimisdadigers, en alleen de kopstukken kwamen voor het internationale gerechtshof. Vele voormalige SS en Gestapo functionarissen konden zo aan de slag bij de westerse geheime diensten en politieorganisaties. Men had vooral interesse in hun ervaringen met het vervolgen van communisten. Dat zou immers in de al snel naderende Koude Oorlog goed van pas komen. In West Duitsland konden voormalige Hitlerbeulen weer gewoon aan de slag op sleutelposities. Pas vele jaren later werden er een aantal ontmaskerd, meestal als ze al geen rol van betekenis meer hadden. De West Duitse autoriteiten beweerde altijd structureel jacht te maken op oorlogsmisdadigers, maar bijna niemand werd werkelijk aangeklaagd. Het proces is zo lang uitgesmeerd dat zelfs nu nog figuren van in de 90 voor rechtbanken moeten verschijnen, terwijl hun misdaden al in 1945 bekend waren. In deze gevallen maalde de gerechtelijke molens niet alleen langzaam, ze maalde helemaal niet of nauwelijks. Dit leidde tot grote woede en frustratie onder overlevenden van de vervolgingen en verzetsmensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh laten we het maar niet hebben over de nazi's die voor de anglo amerikaanse elite hebben gewerkt......Een enorme lijst. O.a operation paperclip

   Verwijderen
 10. Ook in Nederland werd maar een beperkt aantal oorlogsmisdadigers werkelijk bestraft. Een van de smerigste SD’ers, Willy Lages, kreeg zelfs gratie omdat de toenmalige koningin Juliana zich voor hem had ingezet. Als er een van de Nazimisdadigers de kogel verdiende, dan was het Lages wel. Maar hij mocht rustig naar Duitsland vertrekken omdat hij zich zogenaamd had bekeerd en een slechte gezondheid had. Die gezondheid ging meteen met sprongen vooruit toen hij eenmaal de grens was gepasseerd en in zijn oude heimat terug was. Over de zuiveringen van na de oorlog zullen we het maar helemaal niet hebben. Dat is en blijft een zwarte bladzijde in de geschiedenis.

  Nu zal men denken dat dit allemaal in het verleden is en dat we vooruit moeten kijken. Maar als we dat doen wordt het beeld niet bepaald prettiger. In Duitsland, ooit de bakermat van het Hitler fascisme, trekken extreem rechtse bewegingen als Pegida weer duizenden aanhangers. Daarnaast neemt het aantal neonazi aanslagen op asielzoekersverblijven en kantoren van partijen als Die Linke, met de dag toe. Hetzelfde geldt voor mishandelingen en bekladdingen, dit laatste ook van oorlogsmonumenten en voormalige concentratiekampen. In sommige gebieden voeren bendes neonazi’s een waar schrikbewind uit, gebruikmakend van angst voor bedreigingen en mishandelingen. Daar is de nazi ideologie dus zeker niet verslagen.

  Maar dat is nog lang niet alles. In de Oekraïne is het fascisme weer onderdeel van de staatsideologie, in de Baltische staten mogen SS veteranen als helden marcheren en in steeds meer landen winnen fascistische partijen aan steun. Kortom; het fascisme is weer openlijk terug in Europa na jaren van semiondergronds gewroet. Dat kan ons alleen maar laten concluderen dat weliswaar het staats fascisme van Hitler 70 jaar geleden verslagen werd, maar zeker niet de ideologie die ons allemaal iedere dag meer bedreigd. En waar we ons opnieuw tegen moeten wapen. Het weer oplevende fascisme vindt opnieuw zijn steun en zijn kapitaal in Amerika. Dat gaat zelfs zo ver dat Washington druk zet op sommige Europese landen om monumenten die herinneren aan de overwinning van het Rode Leger in 1945 te verwijderen.

  Gelijktijdig weigeren westerse leiders deel te nemen aan de Overwinningsparade in Moskou op 9 mei. Zogenaamd als gevolg van de situatie in de Oekraïne, maar in werkelijkheid is het onderdeel van de Amerikaanse oorlogspolitiek tegen Rusland. Is het een schande dat de westerse leiders, die in feiten hun bestaan aan het Rode Leger te danken hebben, weigeren naar Moskou af te reizen? Ja, dat is een schande, want zonder de enorme offers van het Rode Leger en het Russische volk zouden de Nazi’s nooit verslagen zijn. Toch maken de mensen in Rusland zich niet echt druk om de westerse houding. Ze zien het heel eenvoudig: “wie wil komen is welkom, maar wie niet wil komen blijft maar weg. Het is ons feest en dat laten we door niemand verstoren.”
  Gelijktijdig zijn ze klaar voor een Amerikaanse aanval, mocht die komen. Niemand heeft illusies op dat gebied.

  Binnen heel kort zullen we allemaal moeten kiezen. Kiezen tussen het Amerikaanse imperialisme dat het fascisme als een vast onderdeel in zich draagt, en een andere wereld waarin geen enkel land domineert en de volkeren hun eigen route kunnen kiezen. Dit laatste is het beleid van Rusland, dat niet accepteert dat de Amerikaanse overheid de wereldbevolking tot slaven van de VS belangen maakt. We kunnen hier als antifascisten alleen nog maar aan toevoegen dat voor ons de keuze niet moeilijk zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Novorussia gaat als pilot dienen voor de toekomst. Shell en andere too big to fail wilde met de nieuwe bewindvoerders in zee. Maar nee hoor. Ze zijn niet welkom. Ik hoop ook dat ze overheids geld in omloop gaan brengen ipv bankiers geld.

   Verwijderen
 11. Was wel erg voorspelbaar:
  http://russia-insider.com/en/dutch-justice-minister-preparing-public-mh17-cover/6386

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   "U dacht dat Rusland de militairen gaat uitleveren?"

   Nee, en dat is ook nergens voor nodig. Die Russische militairen zijn alleen opgevoerd om Mental Midgets als jij gerust te stellen dat het toch echt de Russen waren die MH-17 naar beneden knalden. Oekraïne zal over de uitkomst van het definitieve rapport zijn veto niet uitspreken omdat zij als mede verdachte niet in het rapport genoemd zullen worden. Prima oplossing toch? Jij hebt je schuldige, Rusland, maar er wordt niemand voor veroordeeld. Wat moet jou dat een voldoening geven, waarbij je geen moment aan de nabestaanden denkt.

   "Geeft ook niet, Putin komt toch in zijn hempje te staan"

   Precies, en dat heb ik je hierboven haarfijn uitgelegd hoe dat in jouw brein in zijn werk gaat.

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   Nu begrijp ik het wel, je zegt dus dat de uitkomst van het rapport van te voren bekend was.

   "Een 1 of andere militair veroordelen heeft ook geen zin"

   Was het geen Russische ex Generaal die in de westerse media tentoon gespreid werd en hoe wil jij die linken met het Kremlin?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Mental Midget 2,

   "De uitkomst is al lang bekent"

   Ja, dat zei k dus. Die was op 18 juli 2014 al bekent.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Tophumor:
  http://sputniknews.com/politics/20150504/1021695630.html#ixzz3ZBkWwQDa

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   Grappig, zo'n soort site bestaat ook voor westerse media.

   http://rt.com/

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Geef eens een voorbeeld welk nieuws dat bewezen debunkt is op RT?"

   Ik zal het je nog sterker vertellen, ik geef je een voorbeeld wat stopfake niet eens debunked heeft. Een Su-24 die de hele vuurgeleiding van de US Navy plat legt en Amerikaanse mariniers gillend weg laat rennen.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   "En wat heeft dat te maken met de leugens die Kremlin verteld?"

   Niets! Het heeft te maken met de waarheid die RT vertelt en buiten de westerse media wordt gehouden. Want daar hadden wij het over hé, @Mental Midget 2, over de media en niet over het Kremlin.

   Verwijderen
  4. @Mental Midget 2,

   "Waarom liegt Kremlin?"

   Voor de zoveelste keer, jij liegt.

   http://www.anderweltonline.com/typo3temp/pics/8948d64803.jpg

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 2,

   "Nop"

   Da!

   "Wellicht heeft u geen kennis van Russisch"

   Heb ik ook niet nodig, ik zie met mijn eigen ogen dat een SU-25 een hoogte van 14,600 meter kan bereiken zonder testvlucht, want dat staat namelijk niet in mijn link. Er staat zelfs vermeldt dat de SU-25 is uitgerust met R-195 motoren. Er is jou zelfs vertelt dat een SU-25 krachtiger is dan een A-10 en waar jij het antwoord schuldig op moest blijven. Je moet dus ophouden met het schrijven van deze flauwekul.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @Mental Midget 2,

   "De link die u post refereert aan een testvlucht die ooit is geweest."

   Njet, er wordt in mijn link met geen woord gesproken over een testvlucht.

   "Als een su25 is uitgerust met R195 is het een su39"

   Njet, in mijn link wordt er gesproken over een SU-25 en ik ga er niet vanuit dat jij het beter weet.

   "Echter op het feit dat Kremlin leugens verteld gaat u niet in"

   Nee, want daar ging de discussie ook niet over, die ging namelijk over de media en die discussie heb je al verloren omdat jij weer zo nodig op een ander onderwerp over moest stappen.

   Verwijderen
  8. @Mental Midget 2,

   Ik ga op dat onsamenhangende gelul van jou niet meer in. Je leert eerst maar behoorlijk Nederlands schrijven.

   Verwijderen
  9. @Mental Midget 2,

   Whatever, je lult voortaan maar tegen jezelf.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. Net wat we nodig hebben.

  http://russia-insider.com/en/polish-president-signs-law-establish-polish-lithuanian-ukrainian-military-brigade/6425

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tsja als het niet via de nato kan, dan maar zonder de nato.
   Vraag me af wat de poolse soldaten denken als de oekraïense soldaten de slachting bij volyn verheerlijken.

   Verwijderen
  2. De Polen zijn niet goed snik. Waar is dit voor nodig? Dit wordt een eenheid die tripwire wordt om de NAVO rechtstreeks bij de oorlog te betrekken.

   Verwijderen
 14. Mooi om dit te zien deze aandacht voor deze herdenking en demonstratie. Ik ben blij dat ons schiereiland Krim en mijn woonplaats Sevastopol de gebeurtenissen in Odessa en Oost Oekraine bespaard zijn gebleven en tijdig de grenzen gesloten hebben om het referendum te houden en aansluiting gezocht hebben bij Rusland. We zullen Odessa, Sloviansk, Donets, Gorlovka, Delbatsevo etc nooit vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Interview met Valentina Lisitsa, de pianiste die niet mocht optreden in Toronto:
  https://www.youtube.com/watch?v=HoEX15zOIe4&feature=youtu.be

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 9 mei en Putin alleen op het Rode Plein:
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/05/putin-all-by-himself-in-red-square-with.html

  Alleen mensen die in de Efteling wonen geloven dat nog.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ene stuk ongeluk is weg, is de andere weer terug.

   Verwijderen
  2. @Ben,

   Wisseldienst, LGK doet de nachturen en Kroelie de daguren. 24/7 dekking.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 1,

   Wanneer loopt je dienstje af?

   Verwijderen
  4. Ik heb geen dienst, jij wel he??

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 1,

   Zo, zit de lunchtijd er weer op.

   Verwijderen
 17. Aangrijpend filmpje over de schade die de barbaren uit Kiev nog iedere dag aanrichten:
  https://www.youtube.com/watch?v=0ClNjnfoD94&feature=player_embedded

  Toch maar even kijken.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Russia’s Defense Ministry has dismissed a new statement on alleged deployment of Russian anti-aircraft weapons in eastern Ukraine and called such suggestions ‘foolishness’ that has gone viral.

  In January, even the Chief of Staff of the Ukrainian military forces, General Viktor Muzhenko told foreign military attaches that Russian troops were not involved in the fighting in southeastern Ukraine.

  http://rt.com/politics/254109-russia-us-stupidity-virus/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 19. A Vienna, Austria, court has ruled that Victoria Nuland, the US Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, attempted to pressure the President of Ukraine, Victor Yanukovich, into accepting Ukrainian association with the European Union (EU) by threatening Ukrainian oligarch Dmitry Firtash with arrest, extradition to the US, and imprisonment on allegations of bribery several years ago in India.

  The details were exposed for the first time in public in a proceeding in the Landesgerichtsstrasse Regional Court last Thursday (April 30). Austrian judge Christoph Bauer was presiding on the application by the US Government for the extradition of Firtash. The transcript of the proceeding has not yet been issued publicly, nor the official text of the judge’s ruling from the bench.

  http://www.informationclearinghouse.info/article41763.htm

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Genieten van de prachtige Russich/Siberische cultuur.

  Ruslan Gurude (Ivakin) is a multi-talented economist, singer and composer from Khakassia. During the first show of the New Star («Новая Звезда») All-Russia singing competition, he amazed both audience and judges with his powerful performance of a Khakassian shamanic song. His incredible throat singing, common for these parts, but interpreted by Ruslan in a fresh and unique way, left his audience in awe.

  https://www.youtube.com/watch?v=ixqBstdylTw&feature=player_embedded

  https://ladaray.wordpress.com/2015/05/03/mysteries-of-siberia-and-amazing-shamanic-singing-from-khakassia/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Pfff, ik ben een paar dagen weg geweest en dan kom ik hier maar ik kan er geen touw meer aan vast knopen waar het hier nu over gaat.
  Van Grandalf kreeg ik een bericht dat hij niet meer kan posten. Wat is hier aan de hand? hebben de trollen het over genomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heldere uiteenzetting wat er eigenlijk speelt, door Nexus van Bovendien. de val van het dollar imperium

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Las vorige week weer een stukje van HOERnalist Carolien Roelants werkzaam voor de PR afdeling (nrc) van de elitaire denktanks en ronde tafelgroepen die in amerika het beleid maken.
  Het ging over syrië en en het merendeel van de 250.000 doden waren soldaten van het Assad. In werkelijkheid sterft er maar 1 syrische soldaat op 30 terroristen, maar goed. Het leger van Assad was uitgeput en kwam manschappen te kort.....hmmm heb ik dat eerder gehoord. Was het niet zo dat deze HOERnalist wist te vertellen dat Assad 2013 niet zou halen.
  Vorige week dweepte HOERnalist Carolien Roelants met de jonge prins en minister van defensie Mohammed bin Salman. Hij heeft zoveel wapens en hij zet ze in!. Vervolgens zoog ze uit haar duim dat de gehele saoedische bevolking als 1 man achter deze moedige prins stond. Want hij was populair. Nou nee hoor het tegendeel is waar. Het regime is gehaat door de bevolking en ze staan helemaal niet als 1 man achter de prins. Ze onthoofden meer mensen dan IS en dat zegt genoeg wat de werkelijke aard van het regime is en hoe geliefd ze zijn in hun eigen land.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen betalen graag een kleine 600 euro per jaar om de propaganda van de eilitaire denktanks en ronde tafelgroepen tot zich te nemen. Wat een sukkels. De globalisten lachen zich rot.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen


 25. "A Vienna, Austria, court has ruled that Victoria Nuland, the US Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, attempted to pressure the President of Ukraine, Victor Yanukovich, into accepting Ukrainian association with the European Union (EU) by threatening Ukrainian oligarch Dmitry Firtash with arrest, extradition to the US, and imprisonment on allegations of bribery several years ago in India."

  Nog een snipje uit het artikel:

  "A different record of what was said in court can be read in Herszenhorn’s twitter feed for April 30; there were 87 separate tweets. This record reveals that Judge Bauer heard evidence that the US Government had shown political favour for Yulia Tymoshenko to replace President Victor Yanukovich; intervened to block the Firtash-supported candidacy of Vitaly Klitschko as Ukrainian president after Yanukovich’s ouster on February 21, 2014; and sought reallocation of Firtash’s assets in the gas and titanium sectors. For more on the US interest in Ukrainian titanium, read this. For the file on the US decision not to prosecute Tymoshenko for corruption, making and receiving bribes, click this."

  http://russia-insider.com/en/politics/secret-record-revealed-austrian-court-yanukovich-pressured-union-eu-nuland-threat-imprison

  Vrijheid en democratie, de rechtstaat. Mooi man, hoe het State Department weer pal blijkt te staan voor 'Westerse normen en waarden'. Mwoehaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kunt het niet laten om mijn woorden te verdraaien.
   Jij bent het die voor de spiegel staat te lullen en niemand anders.
   verstop je maar achter mijn rug, lafaard!

   Verwijderen
  2. je gaat nogal in de aanval....zelfs 3jarigen presteren meer dan jij en uiten verstandiger praat.
   je blijft een lafaard omdat je niks beter kunt dat na wauwelen.
   verzin zelf eens wat? moet voor jou niet moeilijk zijn

   Verwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. jouw post word toch verwijderd, iemand hier is slimmer dan jij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 1,

   Je eigen vragen beantwoorden, dat nooit eerlijk zijn.

   Verwijderen
 28. De dames van Novarossia:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3xd_yGpK4Bc

  Het is te hopen dat ze brabbelman en lpg niet in het vizier krijgen, want dan maken ze er gehakt van en die is niet te vreten ook.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @LGK

   Goh, wat ben ik hier verbaasd over.

   De VS misbruiken het uitleveringsrecht om met politieke tegenstanders af te rekenen. Klaarblijkelijk zit de rechtelijke macht in de tas van het State Departement. Zie je wel vaker in bananenrepublieken. DAAR ging dat artikel over.

   Verwijderen
  5. Aha, eindelijk geeft hij zijn doel prijs

   Verwijderen
  6. Matt, wat was het doel van LPG ?. Ik heb wel een idee....

   Verwijderen
 30. Oekies hebben nog steeds geen enkel fatsoen:
  https://www.youtube.com/watch?v=uE28MPuurKc&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Maya Plisetskaya, one of the most celebrated ballerinas and choreographers of the 20th century, died on Saturday at the ago of 89.
  https://www.youtube.com/watch?v=Luz5g-doa34

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 32. De meeste Europeanen hebben geen enkel benul van de rol van de Sovjet Unie in de 2de wereldoorlog:
  http://russia-insider.com/en/politics/europeans-underestimate-soviet-armys-role-wwii-victory-over-nazism/6446

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Arabist en ultra moslim-basher Hans Jansen is vanmorgen overleden.
  Bevrijdingsdag....
  Mag ik dat zeggen?
  Ja, natuurlijk.
  Moslimbashers zijn een vreselijk soort mensen. Ze maken Irak, Libië en Syrië mogelijk. En als ze van het kaliber Jansen, de Winter, Wilders , Pamela Geller etc. zijn, mag je aannemen dat ze voldoende kennis en inzicht hebben om te weten wat ze doen.
  Er zijn ook moslimbashers die niet weten aan welk onmenselijk spel ze mee werken. Die hebben dan nog een licht excuusje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opmerkelijk: Pamela Geller had dus een cartoon-wedstrijd uitgeschreven: 'Wie kan de religie van een andere groep het diepst beledigen... ? Leuk wedstrijdje. gezellig !

   Waarom is dit opmerkelijk? Omdat die grote Cartoon rel in Denemarken met die idioot van een Westergaard óók het gevolg was van een cartoon-wedstrijd.
   De ( uiteraard joodse-) hoofdredacteur had dat bedacht. Hij had pech, want de moslims wilden maar niet boos worden. Pas na een jaar hadden ze het voor elkaar: toen pas braken er rellen uit in Pakistan. ( Dit alles uit het blote hoofd herinnerd. Ik kan me vergissen, maar niet in de grote lijnen: de joden doen er alles aan om de moslims te treiteren en uit te daden. En zodra ze reageren: Camera er op : Wereld nieuws! Zegt het voort.

   Opmerkelijk; NRC schrijft: "Israëlische militairen: leger beschermde burgers Gaza te weinig."
   Zie: http://www.nrc.nl/nieuws/2015/05/04/israelische-leger-deed-niet-alles-om-palestijnse-burgerslachtoffers-te-voorkomen/

   Pardon??

   Er zijn een aantal militairen die gewetensproblemen hebben en die anoniem uit de school hebben geklapt.
   De opdracht aan de soldaten was: "Schiet op alles wat beweegt.Ook vrouwen en kinderen. "
   Lees de waarheid bij (de joodse) Glenn Greenwald: http://www.informationclearinghouse.info/article41759.htm
   Of herinner U Norman Finkelstein die zegt: 'Gaza war? There was no war. nobody did shoot back at the Israeli's. It was a genocide."

   Dat is ook meteen het anwoord op primitive denkers als Cruelman: het is nutteloos om jodenhater te zijn, want er zijn zoveel joden die zelf het goede nastreven, met gevaar voor eigen leven.
   Maar het heeft wèl erg veel nut om zeer kritisch te zijn op joden en Israel en Zionisten, omdat ze toch echt wel de meest gruwelijke daden plegen van alle volkeren, en op de allergrootste schaal. Zonder ( joodse) Neocons waren Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Ukraïene en ook de VS nog normale landen met gelukkige mensen.
   Het is echt belangrijk dat U zich dit realiseert, of op zijn minst zelf onderzoekt of deze bewering van mij hout snijdt.

   Verwijderen
  2. In de VS worden miljarden besteed om het volk wijs te maken dat het een democratie is.
   Aan de verkiezingen kun je alleen deel nemen als je vele tientallen miljoenen te besteden hebt.
   Democratie !

   Ik hoorde op tv dat 50% van het Amerikaanse volk beneden de welstandsgrens leeft. Dat was 40 jaar geleden nog lang niet zo erg.
   Toen was het leven prima in de States.

   40 jaar geleden was er analfabetisme en nauwelijks gezondheidszorg in landen als Libië en Irak. De dictators Saddam en Ghadafi hebben daar de zaak enorm verbeterd: gratis onderwijs en greatis gezondheidszorg in :Libië. Maar de VS vond het nodig om die leiders te liquideren.

   De Amerikaanse 0,1 % is namelijk niet tevreden met het uitzuigen van de eigen bevolking. Ook de bevolking van àndere landen moet verdwijnen.

   Voilà , uw antwoord, LGK en Cruelman.

   U zou best allebei de bijnaam Cruelman gebruiken, zodat we meteen weten wat U in wezen vertegenwoordigd: Domheid, omwetendheid en wreedheid zijn vaak in elkaars gezelschap.   Verwijderen
  3. Locale politiek heeft geen enkel belang. Daar is niemand in geïnteresseerd.
   Zelfs veel andere zaken laten de neocons en de 1% koud.
   Maar de Internationale politiek, en dan zeer zeker de Midden Oosten politiek, daar zijn ze al 20 jaar toonaangevend.

   En natuurlijk de politiek om de hegemonie te handhaven, daar spelen ze een grote rol. Oorlog en vrede , dààr gaan ze over. Vooral over Oorlog.

   Ik gun mensen àlle kansen op een volwaardig menselijk bestaan, maar in de VS wordt het steeds minder, er verdwijnen verworvenheden. Ook al is daar zogenaamd een democratie.
   In Irak en Syrië kwamen die menselijke verworvenheden er bij, er werden steeds meer behoeften bevredigd. Ook al was het door toedoen van dictators.

   Als U wil weten wat een joodse heerschappij doet met een land, bestudeer dan het Arendar systeem in Polen/Ukraine/Litouen. ( van 1500 tot 1800 waren de joden de facto de baas in die landen. De rabbies waarschuwden : Als we deze menzen zo beestachtig blijven behandelen zullen ze ooit wraak nemen. En dat gebeurde. Onder Bandera, en eerder al onder Khmelnitski.

   Bestudeeer het Boek Esther.

   Bestudeer wat er in communistisch Rusland gebeurde. ( daar joegen uw vrienden maar liefst 60 ,miljoen etnische Russen over de kling.)

   Bestudeer het treurige lot van de Palestijnen.

   En kijk wat er met de gewone Amerikanen gebeurt.

   Al deze landen veranderen van normale menselijke landen in een hel, omdat de joden er de baas zijn geworden.

   Luister naar de joodse Yossi Gurvitz, die het uitlegt dat je dit kunt verwachten: http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html

   Idioten als die Hans Jansen doen het werk voor ze, als nuttige idioten.
   Dat mag je Hans best kwalijk nemen,want als ìk het snap, had hij het zeker moeten snappen. Zoveel dommer dan ik is ie niet, mag ik toch aannemen.

   Verwijderen
  4. mag ik dat zeggen. Ja dat mag ik zeggen :-)

   Mart smeets

   Verwijderen
  5. Oligarch,

   ik ken de uitdrukking vooral van die huisdichter in de Wereld draait door. (Naam is me even ontschoten. Iemand die ik niet erg apprecieer, maar hij heeft van die uitdrukking een beetje een handelsmerk gemaakt).

   Het is natuurlijk niet echt aardig om iemand, bij gelegenheid van zijn overlijden, zo zwaar te bekritiseren. Maar Hans Jansen draagt zo enorm bij aan de ellende in de wereld dat ik denk: mooi zo.
   (Maar dan mag je het misschien nog niet zeggen ... )

   Verwijderen
  6. Nico Dijkshoorn persifleert Mart Smeets met deze uitdrukking.

   Verwijderen
  7. Ah, wist ik niet. Ik dacht dat Dijkshoorn het had bedacht.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 34. Ze gaan er allemaal vandoor, desertie zoals nooit eerder vertoond http://sputniknews.com/europe/20150505/1021729552.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ja, ja, hoogtij voor de vrije pers in de Oekraïne
  http://rt.com/news/255753-rt-correspondent-death-threats/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Een zwarte dag voor de vrijheid vandaag jongens
  Frans parlement steunt antiterreurwet
  Belangrijke stap in de ontwikkeling van de franse stasi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @Dawg,

   LGK gaf toe dat hij het Russische offensief, dat op 10 mei a.s. plaats moet gaan vinden, zelf verzonnen heeft. Volgens LGK was het een "onderbouwde redenatie" van hem.

   Verwijderen
  3. Lijkt een beetje op dit.

   ‘When you need militarism, you invent threats to legitimize policy, budgets’

   http://rt.com/op-edge/256037-nato-breedlove-statement-russia-ukraine/

   Verwijderen
 37. Obesitas zal sowieso geen probleem zijn als de agenda van de anglo amerikaanse elite vrijelijk kan worden uitgerold. Dan moeten de overgebleven slaven op minimale hoeveelheden voedsel zien rond te komen. zie hunger games.
  Europa wordt dikker, Nederland niet

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dank voor alle lezenswaardige bijdragen in dit draadje. Ik heb voor mijzelf weer een paar puzzelstukjes kunnen leggen in de gaten die de huidige eenzijdige berichtgeving heeft gelaten. Vooral de “nieuwelingen” op deze site Andzela Remanuka, Joop de Jong, Ben Braam en Jan Verheul, dank.
  En, Blik, als ik het op jouw blog zeggen mag, de “nieuwen” hebben de ontgroening door de anti-Russen op dit blog doorstaan, want zij hebben zich niet laten wegblaffen 
  Deze zwakstroom reaguurders zijn met hun gescheld gelukkig ook niet schadelijk. (Tenzij hier in NL ook een ultra-rechtse staatsgreep wordt uitgevoerd, want dan kunnen deze lui zeer gevaarlijk worden. Maar vandaag zijn ze dat niet.)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Naast de vs is ook israhel een diepbruin fascistische staat. Ter illustratie:
  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/fire-at-every-person-you-see-israeli-soldiers-reveal-they-were-ordered-to-shoot-to-kill-in-gaza--even-if-the-targets-may-have-been-civilians-10223427.html?utm_content=buffer53b52&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ross Kemp visits Ukraine to investigate the rise of the Nazi Far Right in the country's civil war with rebels of Donbass. Read more at http://www.liveleak.com/view?i=98d_1423931054#vPy9S7xt3Ipmc2yb.99

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Ben, langzaam begint men de realiteit te beseffen en meer en meer verliest het regime zijn legitimiteit.

   Verwijderen
  2. http://sputniknews.com/europe/20150506/1021762334.html

   Verwijderen
  3. arme jongens zullen sterven voor een paar oligarchen.

   Verwijderen
 41. Je mag rustig tegen mij "Fuck Oligarch" zeggen. Blijkbaar mag dat niet tegen die misdadigers familie die geheime bijeenkomsten zoals Bilderberg bijwoont en organiseert. Die afstammen van de SS, van het NAZi"isme en van Junta regimes die mensen laten verdwijnen. Nee tegen deze "elite" mag je geen Fuck the Koning, Fuck the koningin en Fuck het koningshuis zeggen. Hier bedoelt hij mee te zeggen, schaf die poppenhuis af, weg met die criminelen.
  Vervolging voor 'fuck de koning'-uitspraak.......Gisteren heb ik via de msm vernomen hoe vrij we zijn....ahum. Als je aan de geldpers van de centrale bankiers oligarchy komt of je komt aan die criminele familie die zich van Oranje noemt, maat geen enkel stukje dna hebben van de grote Willem van Oranje die tegen tyrannie streedt......Nou dan wordt je vermoord of hard aangepakt..., dan mag helemaal niks meer. Iedereen, maar dan ook iedereen die de geldpers van Rothschild heeft afgepakt of heeft geprobeerd om af te pakken is vermoord..

  BeantwoordenVerwijderen
 42. "The most likely reason for the destruction of Malaysia Airlines' Boeing-777 (MH17) in the air was the impact of a 9М38М1 antiaircraft guided missile from a Buk-M1 missile system," the document, which was published untouched by Novaya Gazeta on Tuesday, says.

  Read more: http://sputniknews.com/europe/20150506/1021764384.html#ixzz3ZMPUJsid


  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Bernd Biedermann en Peter Haisenko hebben open brieven gestuurd naar de ARD n.a.v. de docu „Todesflug MH17“.

  http://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-2015/zwei-offene-briefe-an-den-programmdirektor-der-ard-zum-thema-mh-17/

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Although the founding of AFRICOM was ostensibly designed to enhance the national security capabilities of African nation-states coupled with addressing supposed threats to U.S. interests on the continent, just the opposite has taken place. - See more at: http://www.globalresearch.ca/tomorrows-battlefield-u-s-proxy-wars-and-secret-ops-in-africa/5447468#sthash.c3W0VMUI.dpuf
  Ze doen zoals gebruikelijk precies weer het omgekeerde van wat ze verkondigen. De natie staat zullen ze niet verdedigen in afrika. De natie staat zullen ze vernietigen.
  Trouwens in europa wordt de natiestaat vernietigt door op te gaan in europa. Op het moment dat Iran, Rusland, India en China uiteengevallen zijn, mag europa imploderen......Ik heb nieuws voor de anglo amerikaanse elite. Europa zal allang uitelkaar gevallen voordat Rusland uitelkaar gevallen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. De DPR is heel snel een volwassen land aan het worden. Verbazingwekkend:
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/05/absolutely-stunning-images-indicate.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De puppets die de "elite" voor hun karretje spannen zullen in de toekomst wel 2x nadenken voordat ze voor de "elite" met de edele delen van Poetin gaan spelen. Poroshenko zal vast veel spijt hebben dat hij aan het avontuur met de Soros gang is begonnen. Zijn eigen imperium loopt niet meer zo lekker.

   Verwijderen
 46. Blijkbaar is ook de vuilnisman weer langs geweest. Opgeruimd staat netjes!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Prachtig gedicht over de strapatsen van het wilde westen dat al lang knettergek is:
  https://www.youtube.com/watch?v=XYOXiorUE20&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 48. http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/Untitled-81-587x389.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Corporate Washington, waaronder facebook ook valt, blokkeert informatie die ongelegen komt voor de regerende elite met hun gigantische invloed op de besluitvorming in de amerikaanse politiek.
  FACEBOOK BLOCKS ALEX JONES ACCOUNT FOR POSTING IMAGE OF ISIS MILITANT

  Vervelend als de massa er achter komt dat de terreur door de eigen "elite" is gemaakt oa om de eigen bevolking in bedwang te houden. Stalin wist het al. Stalin Quote: “The easiest way to gain control of a population is to carry out acts of terror.”. Toch maar deze informatie blokkeren

  BeantwoordenVerwijderen
 50. In Nasrallah's speech yesterday, the following imp comments with regard to Hizbullah (HA) in syria:
  - HA will be with the syrian people always, regardless of cost or consequences.
  - Over the lst few days, HA has depoyed to new locations in. syria for the first time.
  - HA is confidant that the news from syria in the future will be good.
  - The battle in Qalamoun against Nusrat is inevitable, but HA will have no statement on when and where the battle starts.
  - Nasrallah, mentioned allthe rumors circulated in syria by the rats supporters and assured the syrians that these rumors are not true and that syrians should not believe these rumors which are psychologeic war against syria.
  - He acknoledged the setbacks in idlib and jis shogour, and said that in every war there are ups and downs. You win some and lose some but the overall situation is still in the SAA favor.
  Few days ago, there was a meeting between Nasrallah and General Awn in which Nasrallah assured Awn that the situation in syria is stable and the syrian gov and army are in control.

  De centrale bankiers "elite" in londen en washington en HOERnalist Carolien Roelants (ook de rest van de hoernalisten bij het corporatistische propaganda vodje) kunnen zich gaan verbijten en ook die bruikbare idioten die moeten trollen. De terroristen van al qaeda en IS zullen Assad niet weg krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. HOUTHI ROCKETS HIT SAUDI CITY “NAJRAN”
  http://www.yementimes.com/en/1875/news/5076/Houthi-Rockets-Hit--Saudi-City-%E2%80%9CNajran%E2%80%9D.htm

  Heerlijk dat dat apen regime wat zoveel leed veroorzaakt in het midden oosten (en natuurlijk niet te vergeten ook onder de eigen bevolking) nu zelf ook wat klapjes krijgt.
  Ik verwacht niet dat de houthi's op termijn iets kunnen uitrichten tegen KSA, omdat KSA hulp van andere landen (zoals egypte) kan krijgen. SISI zit op de troon met de gratie van KSA. Die heeft SISI 15 miljard gegeven.............Maar goed dit nieuws is toch bevredigend en je weet maar nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Oproep van studenten uit Rusland aan die in de Oekraïne: https://www.youtube.com/watch?v=eJ6YOlfWv_U

  MOOI!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL ....De Russen hebben de hollywood style propaganda gecopierd en slaan hiermee terug naar de anglo amerikaanse elite om de geest van de bevolking te winnen.

   Verwijderen
 53. En zo hoort het mensen:
  In a tiny corner of Eastern Europe, a fledgling Republic struggling with the day-to-day hurdles of warfare and shaky ceasefires, has succeeded in doing what has long been overdue in the most powerful nation on the face of the earth – it has nationalized its out-of-control banks and put them to use for the good of the people.

  http://www.globalresearch.ca/ukraine-donetsk-republic-nationalizes-banks-draws-ire-of-nato-and-world-banking-cartel/5447630

  Fantastisch toch!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel een goede kans dat de heersende elite nu echt link gaat worden.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. Global research is een uitstekende en informatieve website.

   Verwijderen
 54. Wie zei er ook al weer hier dat Novaya Gazeta een George Soros krantje was?

  Wil die persoon zich even melden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duidelijk dus.

   "De krant wordt mede gefinancierd door de Amerikaanse miljardair en financier George Soros via zijn internationaal-politiek-maatschappelijk instituut Open Society Institute."

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Novaja_Gazeta

   Verwijderen
 55. Viktor Yanukovych moest zogenaamd gewipt worden voor corruptie. In de VS viert de corruptie vooral hoogtij bij het JSFproject.

  Joint Strike Fighter Corruption

  http://www.opensecrets.org/news/2015/05/f-35-contractors-under-fire-spent-record-amounts-in-2014/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over corruptie gesproken. Als je tot de inner circle behoort in amerka mag je alles!....Corzine van mf global mag bv meer dan 1 miljard van privé accounts halen van mensen. Hoe is het mogelijk!. Ja het geld was plotseling verdwenen en is niet meer te traceren....einde zaak.

   Verwijderen
 56. @LGK

  "Eerder werd hier al vermeld dat er fouten zitten in de sat foto's, klopt ook, zie hier"

  Beter: een of andere fluim van de nimmer liegende SBU beweert dat die foto's niet kloppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @IQ19:74

   Ga eerst eerst de bron waar LGK naar verwijst maar eens lezen, want dat hysterische gekef van je lijkt weer helemaal nergens op:

   http://www.unian.info/war/1075119-russian-engineers-report-on-mh17-crash-based-on-fake-photos-from-russian-general-staff.html

   Ik blijf erbij: eerst lezen, dan nadenken en dan pas reageren (of keffen in jouw geval)

   Verwijderen
  2. @IQ19:74

   https://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   "Welke leugens heeft SBU verteld?"

   Dit zijn er twee die mij zo even te binnen schieten:

   - Een video de wereld in sturen die op 16 juli 2014 het levenslicht zag;
   - Er een aanslag op een Nederlandse delegatie zou zijn voorkomen.

   Het zou prettig zijn als jij deze leugens even schriftelijk vastlegt, straks ga je ons ook nog wijsmaken dat er bij de SBU alleen maar ideale schoondochters/zonen werken.

   Verwijderen
  4. @LGK

   Je vermeldt als vaststaand feit dat de Russische satelietfoto's vervalst zijn, terwijl dat niet meer dan uitspraken zijn van een SBU official. Diezelfde SBU van die fakeopnamen op YT waarin rebellen zogenaamd het neerschieten van MH17 bespreken.

   Verwijderen
  5. @LGK

   Samen met die fotoshopjes van een BUK ,

   Verwijderen
  6. @Mental Midget 2,

   "Maar eigenlijk is dat niet zo belangrijk
   Artikel gaat al de fout in met afstraalgedrag van schrapnel."

   Ja, dat is voor jou niet belangrijk maar het is wel belangrijk. De fout met het afstraal gedrag van het shrapnel hoeft helemaal niet fout te zijn. Je zegt het zelf eigenlijk al, je moet goed kunnen beargumenteren waarom het shrapnel deze hoek gemaakt heeft. Je gaat dus iets wat onlogisch is via een argument proberen logisch te praten. Populairder gezegd: You use the intelligence that fits your policy. Een tactiek die veelvuldig werd/wordt gebruikt door John Kerry tijdens de Syrië crisis, waarbij hij vreselijk op z'n bek is gegaan en door zijn eigen veiligheidsmensen is teruggefloten, en met de MH-17. Het is jouw starre houding, evenals die van John Kerry, dat het een BUK en niets anders dan een BUK moet zijn geweest. De romp van MH-17 bijvoorbeeld, laat geen enkele schade van shrapnel zien, het cockpitgedeelte laat duidelijk sporen zien van boordkanon vuur maar dat wordt door figuren zoals jij allemaal terzijde geschoven om de dood eenvoudige reden dat je gelijk wilt hebben en voor dat gelijk willen hebben onthoudt jij 298 doden gerechtigheid.

   Eigen gewin is kattengespin.

   Verwijderen
  7. @IQ19:74

   Wie de aanslag op MH17 op z'n geweten heeft moet worden vastgesteld door onpartijdige deskundigen. Als uit zo'n onderzoek zou blijken dat het separatisten waren die dachten een militair vliegtuig neer te halen, so be it. Als het de Russen waren of Kiev: idem dito. Lijkt me geen schokkend standpunt.

   Verwijderen
  8. @Mental Midget 2,

   "Dus u gelooft wel de Russische bron die zegt dat de datum is eigenlijk van 16 juli is? Zijn ze bijOM zo dom dat ze dit nu gebruiken?"

   Het was geen Russische bron, daarom wordt het door het OM gebruikt als bewijsmateriaal.Wederom probeer je zaken te verdraaien.

   "Eerste is Russische propaganda."

   Nope!

   "Tweede is uw eigen intepretatie"

   Politieke uitspraak!

   Verwijderen
  9. @Mental Midget 2,

   Daarnaast kunnen wij jou nu dus ook beschuldigen van het verzinnen van verhalen die niet gebeurt zijn zoals het Russische offensief dat volgens jou op 10 mei a.s. plaats moet gaan vinden.

   Verwijderen
  10. @Mental Midget 2,

   "Dus het OM gaat risico lopen door fake info te gebruiken die in rechtzaak geen stand zou houden??
   Tuuuuurlijk
   Gelukig weet OM wel beter"

   Het OM zegt het zelf op haar website!

   "In de oproep zijn ook gedeelten van afgeluisterde telefoongesprekken van separatisten opgenomen."

   Dat is dus van jouw Russische bron. Maar ja, gezien de uitspraken van Ard v.d. Steur dat het héél moeilijk wordt schuldigen gearresteerd te krijgen, stuurt hij waarschijnlijk hier op aan.

   Wij hebben geprobeerd de onderste steen boven te krijgen maar dat is helaas niet gelukt. De schuld daarvan moet u bij Poetin zoeken.

   En Mental Midget 2 neemt dat maat wát graag aan.

   Verwijderen
  11. @ IQ19:74

   Ik wil dat onpartijdig onderzoek wordt gedaan naar de daders van de aanslag op MH17. Jij vindt dat verdacht: jammer dan.

   Verwijderen
  12. @Mental Midget 2,

   "Is niet verzinnen van verhalen"

   Heb je ook al een lulverhaal verzonnen als het Russische offensief op 10 mei .a.s. niet doorgaat?

   Verwijderen
  13. @Mental Midget 2,

   "Maar wel aardig om te zien dat Rusland gisteren toegaf dat het een buk was die MH17 neerhaalde"

   Dus volgens jou spreekt Novaya Gazeta voor héél Rusland, inclusief Poetin? Dus de Telegraaf spreekt voor héél Nederland, inclusief Rutte?
   Hebben Poetin en Rutte eigenlijk wel iets te zeggen? En er was volgens jou geen vrije pers in Rusland?

   Verwijderen
  14. @@Mental Midget 2,

   "Ik deponeer een hypothese"

   O, noem jij dat zo. Ik zie het meer dat jij je eigen complottheorie verzonnen had.

   Verwijderen
  15. @Mental Midget 2,

   "En NL kent Trias politica"

   Theoretisch, ja, praktisch, nee.

   Verwijderen
  16. @LGK

   Trias politica. En een vrije onafhankelijke pers. En de WOB. Dus gaat u maar rustig slapen.

   Verwijderen
  17. @Mental Midget 2,

   "En u geeft zelf het antwoordt, vrije pers is er niet in Rusland"

   Kennelijk ben jij een beetje dom, hoe kan Novaya Gazeta dan zulk soort berichten de wereld in sturen als er géén vrije pers is? Ik hen trouwens via een Wikipedia link aangetoond dat Novaya Gazeta gesponsord wordt door George Soros en zoals je weet is dat een veroordeelde Amerikaanse crimineel.

   Verwijderen
  18. @Mental Midget 2,

   "Kremlin heeft gisteren erkent dat MH17 door buk is neergehaald"

   Sorry, maar je verward het Kremlin met Novaya Gazeta. Als jij berichtgeving uit het Kremlin hebt daarover, dan zie ik daar gaarne de link van jou tegemoet.

   Verwijderen
  19. @Mental Midget 2,

   "Zegt iemand die week geleden nog zei dat RT de waarheid vertelde dat een su25 op 11880 vloog, terwijl er voet op de hoogte meter stond."

   Ik heb RT nergens verdedigt, dat zit in dat complotterhoofdje van jou. Daarnaast ben jij niet bekent met kalendermaanden, jij denkt dat september voor augustus komt.

   Verwijderen
  20. @Mental Midget 2,

   "Omdat Kremlin dat niet heeft tegengehouden."

   Nee, het is tenslotte een Amerikaanse outlet van een Amerikaanse veroordeelde crimineel.

   "Maar ik zie al dat u niet begrijpt hoe media werkt in Rusland"

   Nu is wat jij schrijft toch al moeilijk te begrijpen, want wij worden door jou weggezet als complotters terwijl jezelf complotten zit te verzinnen. Daarnaast zit je hier nu met droge ogen te beweren dat er wel vrije pers in Rusland is, terwijl je eerst beweerde dat er geen vrije pers in Rusland was. Ik mag hier toch uit concluderen dat jij je vestje laat waaien hoe het jou het beste uitkomt. By the way, het 10 mei offensief van Poetin gaat niet gebeuren, omdat Poetin 100x slimmer is dan jij, dat is mijn onderbouwde redenatie, "Poetin is 100x slimmer dan jij".

   "Kremlin weet dat de su25 onhoudbaar was geworden"

   Gelul in de ruimte van jou. Ik heb aan jou om bevestiging van het Kremlin gevraagd en weer probeer je er omheen te lullen. Jij bent een onbetrouwbaar sujet, weet je dat zelf nog niet? Dan weet je het nu.

   Verwijderen
  21. @Mental Midget 2,

   "Maar ik zie al dat u niet begrijpt hoe media werkt in Rusland"

   Ik denk eerder dat ik jou uit moet leggen hoe de media in Rusland werkt.
   Hetzelfde als in de westerse wereld, anders kan er nooit geen informatieoorlog zijn. M.a.w. beide zijden liegen en het is aan ons om daar de juiste informatie uit te halen. Kortom cockpitgedeelte van MH-17 vol met kogelgaten, zowel inwendig als uitwendig. Als voormalig .50 schutter ben ik in die zin geen expert, maar ik weet donders goed wat de uitwerking van die specifieke munitie is, anders heeft men mij in mijn parate diensttijd niet goed opgeleid en als onze regering zo loopt te dwepen dat wij zulke goed opgeleide militairen hebben, dan liegt onze regering. Zo simpel is het, @Mental Midget 2, en niet anders.

   Verwijderen
 57. Zelfs het 20 u npo journaal hield een slag om de arm want de echte waarheid moest eens boven water komen en dan hebben ze toch nog iets om hun gezicht te redden.
  Ze krijgen het steeds moeilijker om hun verhaal, dat het een buk van de separatisten moet zijn geweest, vol te houden.
  Maar natuurlijk is dat wel ideaal voer voor de trollen want brabbelmans is weer volop aan het brabbelen en boort iedereen die niet met hem in de zandbak wil spelen de grond in.
  Mijn mening is van wat ik tot nu toe allemaal gelezen heb is dat een jet het vliegtuig heeft aangeschoten en het werk is afgemaakt door een buk, beide van UA.
  De piloot van die jet heeft dat zelf toegegeven. De wrakstukken tonen schades van beide aanvallen, zowel kogels als schrapnel. Bewijzen voldoende te vinden (ik ga al die links hier nu niet bij zetten).
  Dat de dader nog steeds in het onderzoeksteam zit is voor mij extra bewijs want zo kunnen ze hun daderschap mooi stil houden en aangezien Nederland op de hand is van Amerika, die perse willen dat Rusland de dader is dan vallen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats. Er is meer dan voldoende info waarom Rusland de schuld moet krijgen.(zie de link die ik in eerdere reactie van dit topic plaatste).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zie je hoe brabbelmans respect heeft voor de mening van een ander.
   hij kan niks anders dan de woorden van een ander pikken want zelf heeft hij totaal geen inhoud, zeker mentaal niet. De duim komt van mij niet van hem, maar is wel voor hem bedoeld. Denken kan hij al helemaal niet, gezien het blanco vel met zijn herseninhoud.
   ik ben 20 jaar ouder dan brabbelmans dus wie moet hier naar de zandbak?
   Respect heeft hij niet en zal dat hier ook nooit krijgen want volwassen zal hij nooit worden al denk hij bij de grote mensen te horen (zoals zoveel kleine jongetjes doen)

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Dus eerst schiet een su25 op de 777, wat zeer inefficient is en technisch niet mogelijk."

   Dat complotterverhaaltje is allang debunked, op 1-8-2014 kon een SU-25 een vlieghoogte van 14.600 meter bereiken en op 1-9-2014 was dat nog maar 7.500 meter. Bellingcat blijft ook in gebreke, want die durft mij niet te antwoorden waarom hij zo druk bezig is geweest in de Engelse Wikipedia de vlieghoogte van de SU-25 te edditen. Simpel gezegd, dat is om zijn BUK verhaal in de lucht te houden. Hij vergeet echter dat hij als Brown Moses ook al de fout is ingegaan door te verzwijgen dat Syrische terroristen over Sarin beschikte waarbij 1300 Syrische burgers het leven hebben verloren. Die informatie had hij gekregen van een US contractor, Matthew VanDyke. Ook hierover weigert Bellingcat mij te antwoorden.

   Verwijderen
 58. Inflatie in Oekraïne is meer dan 60%

  BeantwoordenVerwijderen
 59. US Productivity Suffers First Consecutive Quarterly Plunge Since 1993
  Barry Soetoro wist te melden dat de russische economie in tatters was......Kijkt hij ooit wel naar zijn eigen economie of is hij meer bezig op de golfbaan, in badhuizen en met zijn crack cocaine pijp.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Barry is nu al een van de grootste menselijke drama's uit de geschiedenis. Met op de achtergrond giganten als Malcolm X en Martin Luther King is hij een van de misselijkste windbuilen aller tijden.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
 60. Een mooie opsomming van de praktijken van de fascistische staten in het Midden-Oosten:
  http://nsnbc.me/2015/05/07/twenty-six-things-about-the-islamic-state-isil-that-obama-does-not-want-you-to-know-about/

  Het moet niet moeilijk zijn voor de Oekraïne een zelfde lijst te maken.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 61. 2 linkjes voor onze MH17 analytici:
  http://www.mondialisation.ca/le-vol-mh-17-abattu-par-un-avion-de-chasse-ukrainien/5395582
  https://www.youtube.com/watch?v=X691vlsogTU&feature=youtu.be

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK

   Bellingcat is op z'n best een amateuristische prutser, op z'n slechts een oplichter. Alleen al het feit dat aan zijn geklooi zo'n gewicht wordt toegekend in de officiele berichtgeving is een aanwijzing dat operatie doofpot in volle gang is.

   What we have is Bellingcat ‘procuring’ a pair of images some time after the event and claiming they are pure and unaltered. There is not the slightest attempt by Bellingcat / Romein / Higgins to see if they could have been tampered with, and in particular no mention whatsoever the various scenarios.

   "They then proceed to write a large post on the images, forgetting the basic problem that they have zero means of independently verifying their authenticity."

   "A lot of Romeins’ report is spent trying to justify the images. I note that much of that justification is bad research, bad forensics, and bad science."

   http://7mei.nl/2015/02/02/mh17-bellingcat-photo-proof-spoof/

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Die trail was er wel, zelf al snel gepubliceerd en later door vele, oa RTL, onderzocht"

   Sorry joh dat ik je feestje weer kom verpesten maar het was de trail van een Grad BM21 en niet van een BUK.

   http://7mei.nl/not-buk-m1-new-video-proof/

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   "Bellingcat is op z'n best een amateuristische prutser, op z'n slechts een oplichter."

   Hou het er maar op dat hij voor 'een' overheid werkt. Hij is in 2013 door een US contractor (Matthew VanDyke) geïnformeerd dat Syrische terroristen over sarin beschikte waarmee de aanval op Ghouta is uitgevoerd. Het feit dat hij daarover zijn mond heeft gehouden wijst erop dat de Amerikaanse vergeldingsaanval doorgang moest vinden.

   Verwijderen
  4. Maar er komt aardig lijn in de Amerikaanse tendens in deelname aan en uitlokking van oorlogen.

   - Lusitania;
   - Golf van Tonkin incident;
   - 9/11;
   - Arabische lente;
   - M-17.

   Verwijderen
  5. @Joop

   Ik ben bekend met dat verhaal. Het minste wat je kan zeggen dat hij bijzonder eenzijdig is. Dat de MSM zijn oprispingen telkens weer kritiekloos omhelzen zou misschien al genoeg moeten zeggen.

   "De maker van een van de meest cruciale foto's in het onderzoek besefte het risico en nam maanden geleden al het zekere voor het onzekere."

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3939891/2015/04/01/Rusland-stopt-oproep-MH17-in-de-doofpot.dhtml

   Trouw, de meest russofobe krant van Nederland schat ik.

   Verwijderen
  6. @Dawg,

   "Trouw, de meest russofobe krant van Nederland schat ik."

   De reacties onder het artikel daarentegen zijn hoopvol.

   Verwijderen
  7. @Mental Midget 2,

   "Wat heeft bellingcat er nu mee te maken??"

   Alles!

   Verwijderen
  8. @Mental Midget 2,

   "Je zou toch verwachten dat de Russische media dit oppakken, dat OM getuigen zoekt."

   Dan had je ook de comments even moeten lezen. Daar reageren zelfs Nederlanders die in Rusland en op de Krim wonen en die zeggen dat er wel degelijk ruim aandacht aan is besteed in de Russische media.

   Verwijderen
  9. @Mental Midget 2,

   "Waarom besteed Russische media er dan geen aandacht aan?"

   Ezel !!!

   Verwijderen
  10. @LGK

   "Wat heeft bellingcat er nu mee te maken??"

   https://www.bellingcat.com/resources/case-studies/2015/01/27/examining-the-mh17-launch-smoke-photographs/

   "RTL heeft er een item aan besteed, onderzoek naar gedaan, en zelfs de fotograaf geïnterviewd."

   RTL heeft het volk afgelopen jaar op gezette tijden weer even herinnerd aan het 'door rebellen afgeschoten BUK-scenario'.Geen idee waarom ze die foto's, die al vlak na 17 juli bekend waren, in november opeens als groot nieuws naar buiten brachten, vergezeld van een interview met de anonieme fotograaf.

   "Je zou toch verwachten dat de Russische media dit oppakken, dat OM getuigen zoekt."

   Misschien halen de Russen inmiddels hun schouders wel op over de activiteiten van het JIT en OM. Zeg nou zelf: zo'n treurig fotoshopje van BUK en trailer en een even treurig, zogenaamd door de SBU getapt, telefoongesprek van rebellen en Russen. Weer zo'n telefoongesprek met een onduidelijke verhaallijn dat van alles moet suggereren, maar waarschijnlijk weer een geluidsmontage is met een script als uit een derderangs spionagefilm. Er wordt bijvoorbeeld zogenaamd verhult over de aard van het transport gesproken, maar één van de rebellen zegt in het gesprek wel even drie keer hard BUK, BUK, BUK tegen een superieur die hij moet rapporteren maar die klaarblijkelijk niet eens weet waar het over gaat.

   Als ik niet beter zou weten zou ik bijna geloven dat het OM dit onderzoekstraject zelf moedwillig probeert te saboteren via deze lachwekkende getuigenoproep

   Verwijderen
  11. @LGK

   Ze moeten nog bijkomen van het lachen om dit amateurtoneel.

   Verwijderen
 62. De fascisten in Kiev beginnen nu op elkaar te schieten:
  http://russia-insider.com/en/politics/chaos-kiev-ukraine-army-now-fighting-against-its-own-militias/ri6540

  Ja, ja, voor je het weet, heeft Putin het weer gedaan.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 63. In Kiev alone 95% of able-bodied men are evading conscription. Companies are making false statements in order to protect their employees. Some men go even further.
  http://russia-insider.com/en/ukrainian-men-anything-just-notthe-army/ri6549

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hechte club die eu:
  http://russia-insider.com/en/hungary-confirms-paks-nuclear-power-plant-deal-russia/ri6536

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 65. En nu wat prachtige muziek. Uit de Rusland natuurlijk:
  https://www.youtube.com/watch?v=tnivbANae5s&sns=em

  Wel propaganda hoor!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Paul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada.
  Hij werpt een verder licht op hoe het zo ver gekomen is met de fascistische staten:
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/03/canadese-ex-minister-van-defensie-onthult-geheimen/#.VUtC1WccTIX

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=90ALYE6CdrA

   Verwijderen
 67. Zoals eerder vermeld DPR nationaliseert de banken. Je kan de washington maffia niet harder raken.
  Donetsk Republic Nationalizes Banks, Draws Ire Of NATO and World Banking Cartel

  BeantwoordenVerwijderen
 68. De proxy oorlog in het midden oosten tussen zeg de NATO+golfstaten+israhel en Rusland+Iran is al 4 jaar bezig. Laatst is Saoedi Arabië openlijk een oorlog begonnen tegen de houthi's (waarvan met zegt dat ze een proxy zijn voor Iran). Na Saoedi Arabië lijkt het erop volgens deze geruchten dat Turkije het volgende land zal zijn dat openlijk de strijd tegen Syrië gaat beginnen.
  Turkey to send ground troops to Syria, opposition deputy claims
  Als Turkije echt openlijk oorlog gaat voeren. Dan ga ik er maar vanuit dat Iran niet met zijn handjes over elkaar blijft zitten. Grondstroepen binnen twee dagen. We zullen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet erbij zeggen dat ik het niet zo waarschijnlijk acht dat Turkije Syrië binnen valt.

   Verwijderen
  2. Ik denk ook dat Turkije dat niet doet ivm Southstream.

   Verwijderen
  3. wbt Turkije: ik weet niet of Imran Hosein de grootste expert is. In ieder geval mateloos interessant.
   http://www.imranhosein.org/

   Verwijderen
 69. Ter geruststelling van de gehele mensheid:
  https://www.youtube.com/watch?v=mS-QZ_l2IN4

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeet de vrouwen niet Ben
   https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/166771_332538703535190_279557893_n.jpg?oh=864ed447ba614d61435583228bd55550&oe=55C64E89

   Verwijderen
  2. En deze dan:
   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0TQPPGl-W8c

   brabbelman en lpg helemaal overstuur, maar dat is goed voor de bloedsomloop.

   Verwijderen
  3. Die aanbidding van amerika is hard aan het weg ebben sinds de NATO coup in Kiev van vorig jaar.
   Niet dat Soros daar wakker van ligt. Die heeft ook een hekel aan Amerika en haar constitution en bill of rights.

   Verwijderen
 70. War-Crazed Western Propaganda Machine Rages at Its Growing Insignificance

  http://www.counterpunch.org/2015/04/23/weaponizing-information/

  BeantwoordenVerwijderen
 71. "Whatever difficulties the West is currently facing in terms of confronting RT, it seems safe to say that a shortage of money is not one of them. Much attention has been devoted to RT’s supposedly lavish budgets but Western budgets are even bigger!

  The fact that we already outspend Russia in the media sphere also makes some of the proposals to further hike Western spending look rather curious. If exceeding Russian media spending by a factor of four isn’t sufficient to guarantee success, why would exceeding it by a factor of five? What is the marginal return on additional spending likely to be if substantial quantities of earlier spending have apparently been so ineffective? "

  "If it was simply a question of getting the message out, the West would already have won the information war against Russia. Collectively, Western state-owned outlets reach far more people that RT does. It’s not that people in various parts of the world aren’t being exposed to the Western point of view, it’s that they aren’t being convinced by it. That’s a significant (and very real!) problem, but it’s one that is not going to be solved by shoveling another $50 million into VOA."

  http://russia-insider.com/en/media-criticism/west-losing-media-arms-race/ri6568

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ukraine Today presents a documentary recounting last year's tragedy in Odesa

  It should have been an ordinary football match and a regular fan march.

  Instead, six people were shot dead during street clashes and 42 people were burnt to death in a fire that engulfed the Trade Union Building.

  Nearly 300 people were injured, including 70 policemen. Now, a year later, nobody has been brought to justice… What really happened in Odesa a year ago?
  http://uatoday.tv/society/odesa-may-2-watch-on-ukraine-today-424573.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK

   Tiende keer dat je dit artikel hier tracht te slijten. Zubrin toont niets, maar dan ook niet aan. Het enige waar hij mee komt zijn insinuaties.

   Verwijderen
  2. @Dawg,

   Je hebt het persoonlijk van @Mental Midget 2 kunnen vernemen, hij kijkt graag in zijn kristallen bol, ziet daar een Russisch offensief wat op 10 mei a.s. plaats moet gaan vinden, plempt dat hier op het blog met de mededeling dat het een goed onderbouwde redenatie van hem is. De beelden uit de kristallen bol kon hij er echter niet bijleveren.

   Verwijderen
  3. @ Joop

   LGK is nu eenmaal gespecialiseerd in de verkoop van slechts nieuws over Poetin en de Russen. Aan z'n inzet zal het niet liggen, 't product overtuigt alleen niet zo.

   Verwijderen
  4. @Mental Midget 2,

   "En die zijn uitstekend onderbouwd"

   Het is niet eens een hypothese, het is een complottheorie. Jij, die ons hier uitmaakt voor complottheoristen, lanceert een eigen complottheorie. Zie je zelf niet in hoe bezopen dat is?

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 2,

   "Met groot verschil dat ik al lang zeg dat het een buk was"

   Ja, en zelfs met die redenatie zit je verkeerd.

   "En kijk, Rusland zegt het nu ook, MH17 is neergehaald door buk"

   Nee, dat zegt niet het Kremlin maar de Novaya Gazeta.

   "Info verzamelen, causale verbanden zien redeneren ect"

   Dan moet je wel de juiste info verzamelen en er zelf niets bij verzinnen.

   Verwijderen
  6. @Mental Midget 2,

   Jij zegt dat het door het Kremlin bevestigt is en dat zit je weer te liegen. Ook wapenexperts zijn geen Kremlin. Graag link dat het Kremlin dit bericht bevestigd! Heb je niet, kan je niet krijgen, is er niet.

   Verwijderen
 73. https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/05/07/mh17-duitse-experts-roeren-zich-opnieuw/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   "Gisteren was hij volgen u nog de man die in de Balkan de M1 versie bouwde"

   Nee, zelfs dat haal je weer uit je kristallen bol. Waarom moet jij constant zitten liegen om je gelijk te willen krijgen?

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Waarom moet jij constant zitten liegen om je gelijk te willen krijgen?"

   Antwoord graag!

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   Ik lieg niet, daarom stel ik de vraag aan jou. Daar is een simpele redenatie voor, jij loopt constant om de hete brij heen, kan geen onderbouwing tonen voor je uitspraken en je zit dingen te verzinnen die er niet zijn.

   Verwijderen
 74. @LGK

  Ik heb die docu het afgelopen weekend bekeken. Onderbouwt de insinuaties van Zubrin helemaal niet. Wordt ook op geen enkele manier gezegd of gesuggereerd door de makers van de docu.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Het Oekraïense leger in volle glorie:
  http://www.1tv.ru/news/world/283366

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 76. De Texan vecht voor de DPR:
  https://www.youtube.com/watch?v=5cA9cGUGr00&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Land of the brave, and home of the free? Ik lever mijn citizenship in !!! Woehahahahaha !!

  http://rt.com/usa/256921-americans-renounce-us-citizenship/

  BeantwoordenVerwijderen
 78. '@LGK

  "Hoe fascisme hoogtij voert, 70 jaar na einde ww2 in Rusland

  http://www.forbes.com/sites/realspin/2015/05/07/70th-anniversary-of-world-war-ii-marked-by-fascism-in-russia/"

  Lekker tendentieus stukje. De VS zijn nooit te beroerd geweest om om het even welke fascist aan de macht te helpen via regimechange als dat ze zo uitkwam. Vorig jaar november stemde de VS TEGEN een VN resolutie tegen het verheerlijken van nazipraktijken. Wist die stagiaire van de KievPost waarschijnlijk niet

  https://deepresource.files.wordpress.com/2014/11/un-nazism-vote.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 79. @LGK

  Een tegenargument veronderstelt dat er ook argumenten werden gegeven waarmee aannemelijk werd gemaakt dat 'fascisme nu zijn hoogtepunt beleefd in Rusland'.
  Ik heb ze niet kunnen lezen in het vodje van die stagiaire van KievPost. Blijft over de schaamteloze hypocrisie van de anti-Russische agitprop uit de VS . Het land dat niet aarzelt om het Ukraiense nostalgonazisme en het islamofascisme uit het MO te mobiliseren als dat zo uitkomt. Niet helemaal in de positie om aanklager, rechter en beul te kunnen spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Naar aanleiding van 1Vandaag schreef ik dit blogje: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/05/476-rusland-bashen-bashen-bashen.html
  ofwel: Altijd maar Rusland bashen...

  BeantwoordenVerwijderen