vrijdag 29 mei 2015

Aap komt uit de mouw bij Fifa hetze

Als plotseling uit alle hoeken en gaten de betaalde personen naar boven kruipen om Sepp Blatter de les te lezen, van Cameron tot Merkel en van Rutte tot Frits Barend en Arno Vermeulen bij Nieuwsuur en Joost Vullings bij met het Oog op Morgen, met de FBI voorop, dan weet je hoe laat het is. En vanavond kwam bij Nieuwsuur de aap uit de mauw. Als Blatter niet inbindt, dan moet Europa misschien maar niet naar Rusland in 2018! Dat zal hem een lesje leren! En die "hem", ja, dat is natuurlijk niet alleen Blatter!

En niemand bij de betaalde media die zich wat vragen stelt. Zoals bijvoorbeeld, hoe het komt dat de Amerikanen met hun FBI zich plots zo druk maken om een voetbalorganisatie. De AIVD is toch ook niet bezig met de wereld basketbalbond, of de wereld honkbalbond, of de wereld American Football bond? Laat staan dat de AIVD om uitlevering van die bestuurders naar Zoetermeer vraagt.

En dan hebben we het nog niet eens over de pot die de ketel verwijt dat hij zwart ziet. De Amerikanen die in het ene na het andere land dood en verderf zaaien, waarvan een boek van 6000 (!!!) pagina's is uitgekomen over hun wereldwijde martelpraktijken, die mensen die openen nu de heksenjacht op de loopjongens van Blatter! Zogenaamd omdat de Amerikanen zich zorgen maken om het voetbalspelletje! Ook hier is, net als in de Oekraïne crisis en vele andere vlakken weer de waterscheiding te zien tussen de door de VS gedomineerde landen, die achter de VS aanlopen, en anderzijds de vrije landen die zelf hun koers betalen.

Aan de andere kant biedt deze ontwikkeling ook positieve kanten. Als Rutte het zo'n goed idee vindt dat Nederland zich afscheidt van de Fifa wegens corruptie, is het wellicht een vrijbrief voor provincies of steden zich af te scheiden van Den Haag en Brussel. Of desnoods dorpen, straten of individuele huizen. Zoveel betuttelende regels van flexwerk-wetten tot verbod op de Komboucha fermenteringszwam en de waanzinnige inkomstenroof onder het mom van belasting. We zullen dan eens zien hoe koers-vast Rutte is. Wordt vervolgd.

14 opmerkingen:

 1. Aanklacht tegen Franse regering is er al, maar die geldt voor kabinet Rutte natuurlijk evenzeer.

  http://slavyangrad.org/2015/05/26/laurent-brayard-jaccuse-2/#more-5680

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GB stuurt grootste oorlogsschip richting Russische kust.
  http://rt.com/uk/261637-nato-military-drills-russia/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin zal van het scheepje niet bang worden.

   Verwijderen
  2. LGK,
   Daar worden we het niet over eens. Maar ik ben van mening dat je in het tijdperk van raketten niet meer zoveel aan een vloot hebt. Wat kan je doen als tientallen raketten met mach 3 1,5 meter boven het water komen aanzeilen. Radar ontdekt ze veel te laat. Één goalkeeper kan dat niet handelen. Ballistic raketten komen met mach 8 aanzetten. Je hebt snelle torpedo raketten. Margrav technologie. Ik zou het in ieder geval niet zien zitten op een schip in oorlogstijd. Het gaat te langzaam.

   Verwijderen
  3. @ LGK

   Ballistische raketten kunnen nog wel wat harder dan mach 8.

   Poef, weg carriergroup.

   Verwijderen
  4. LPG
   Raketten bereiken max mach 3. LOL Komt u uit een ei ?

   Russia's Fast And Elusive TOPOL-M Ballistic Missile Is Scary As Hellhttp://foxtrotalpha.jalopnik.com/russias-fast-and-illusive-topol-m-ballistic-missile-is-1618672889
   15000 mph.
   Die mistral schepen zijn leuk voor een lokale oorlog. Niet voor een wereld oorlog.
   Als ik Poetin investeerde ik veel in informatie (waar is en wat doet mijn tegenstander), raketten(tanks, vliegtuigen en schepen uitschakelen en onderzeers.(ik kom overal ter wereld zonder gezien te worden en kan ik alles vernietigen wat ik wil)

   Verwijderen
 3. Dat boycotten van Rusland met het wk voetbal is afkomstig van wat oorlog zuchtige amerikaanse senatoren.
  Michael van Praag zei dat de officials in het stemhokje toch andere dingen hadden getemd dan dat ze gezegd hadden. Ik zei het gisteren toch al. Officials houden helemaal niet van dit soort acties en gaan juist op Blatter stemmen. Ali wilde niet eens een 2e ronde, zo kansloos was hij. Dat Blatter minder support krijgt is logisch, de man is al 76 en is al 17 jaar voorzitter.

  Of europa het wk boycot zal afhangen van de ontwikkelingen in oekraïne. Maar er moet heel wat gebeuren wil de EU het toernooi gaan boycotten. Ben benieuwd hoe het nu verder gaat met de ontwikkeling van de autonome regio in het oosten van het land.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ LGK

  Bijna goed. Tegen Rusland. En tegen Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie is corrupt ?

  Too big to fail and to big to jail money masters uit Londen en New york
  http://www.huffingtonpost.com/news/wachovia-money-laundering/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zolang mensen naar voetbal blijven kijken zullen grote sponsors verbonden blijven aan de sport. U begrijpt er weer helemaal niets van LPG.

  BeantwoordenVerwijderen