vrijdag 29 mei 2015

Verse Amerikaanse Humvee's onderweg naar Donbass

ENGLISH BELOW. Een ooggetuige registreerde met zijn dashboard-camera een colonne Humvee's in de buurt van Xarkov, (zeer waarschijnlijk) onderweg naar de Donbass. Een paqar dagen geleden werden de verse Amerikaanse wagens uitgeladen, en nu rijden ze al, voorzien van allerlei handige tools, richting de Donbass, een ongewisse toekomst tegemoet. BRON.

De Humvee producent schrijft goede orders. Niet enkel in het midden Oosten waar "ISIS" graag gebruik maakt van dit door de Amerikanen verschafte automobiel, maar ook dus in Oekraine.

Je zou met "Minsk-2" verwachten, of hopen, dat de gepantserde voertuigen juist uit Donbass weggetrokken zouden worden. Maar "met dank" aan de Amerikanen gaan er dus juist meer oorlogsmiddelen die kant op.

Een groep Oekrainese saboteurs van het Azov-bataljon trachtte Novorossiya binnen te dringen. Ze werden onderschept en geliquideerd door eenheden van DNR (Volksrepubliek Donetsk). Bron en 18+ foto's, HIER.

Hoe zo'n actie van de Oekraieners eruit ziet is in volgende video van de Oekraieners zelf te zien, bij Donetsk. Merk ook op dat rond 1:13 iemand in het Engels "Thank you", zegt.

The American Humvee business is thriving. With the Americans supplying IS with Humvee's and the Ukrainians, sales must be up. In the above video, the Humvee's that were probably off-loaded this week, from an airplane express delivery, seemingly have been rapidly equipped with handy tools, were spotted around Xarkov, on their way to Donbass. So what you would expect that with Minsk-2, armoured vehicles are withdrawn from the area, the Ukrainians are pumping more US material into the area. Of course this is good business for the Americans. In the link under the Humvee's there are pictures of Ukraine sabotage Azov Bataljon members that were intercepted and eliminated when trying to intrude Novorossiya territory. In the video underneath that one, there is a Ukraine video in which a sabotage action is being executed by the Ukrainians. At 1:13 an English "thank you" can be heard.

23 opmerkingen:

 1. Humvee's, levensgevaarlijk voor fietsers en voetgangers. Zelf ook nog steeds vrij kwetsbaar voor alles waarmee geschoten wordt of uit elkaar springt in gevechtssituaties.

  Maar voorlopig nog even lekker met wapperende vlaggen on the road in de nieuwe superjeeps. 'Happy in my Humvee' jengelt een orgeltje op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist als je denkt dat het niet gekker kan:

  "It is of utmost importance for Mr. Poroshenko to have firm guarantees that he will be awarded the 2015 Nobel Peace Prize, since it could highlight the unanimous support of Ukrainian integrity by the democratic community of the world. Assistant Secretary of State Viktoria Nuland has highly estimated your job during her visit to Kyiv."

  "Voor de Westerse lobby zou een Nobelprijs voor de vrede een grote slag zijn in het gezicht van Poetin, en alleen al om die reden is het zeker niet vreemd te denken dat Porosjenko, president van een intens corrupt land waarin het neonazisme openlijk wordt beleden, politieke tegenstanders uit de weg worden geruimd, iedere herinnering aan de strijd tegen de nazi’s per wet verboden wordt verklaard, en de premier de Russisch sprekende Oekraïeners benoemd als ‘mindere mensen’, de Nobelprijs van de vrede krijgt."

  http://joostniemoller.nl/2015/05/brief-sterke-lobby-voor-nobelprijs-vrede-porosjenko/#comment-17897

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha die gasten zijn echt van god los. Ik verwacht niet dat de stichting voor de nobelprijs dit gaat toekennen aan Porky. Door internet zijn veel meer mensen geïnformeerd.

   De toekenning van de prijs aan Barry was al dubieus omdat de man nog niets voor de vrede had gedaan. De puppet masters van Barry wisten al dat Barry overal in de wereld oorlog zou gaan voeren (weliswaar in naam van humaniteit) en dat de nobel prijs zijn image goed zou doen. Barry een warmonger ?. Nee joh hij heeft toch de nobelprijs voor de vrede gehad
   De europese unie kreeg de nobelprijs voor de vrede in 2012 nadat ze Libië in chaos hadden gestort door het bewind van ghadaffi omver te bombarderen.

   De stichting Nobel gaat absoluut zijn legitimiteit verliezen als ze Porky de nobelprijs voor de vrede geven.
   Toch moet je niet vreemd opkijken als ze het toch doen. Kissinger (the architect of peace) heeft ook de nobelprijs voor de vrede gekregen en ik heb gehoord dat hij persoonlijk opdracht heeft gegeven om cambodja te bombarderen wat 100.000 den mensen hun leven heeft gekost. WAR = PEACE vergeet dat niet.

   Verwijderen
  2. @ oligarch

   Gaat bijna geen dag meer voorbij dat er geen reden is om Orwell te quoten.

   Laat die nobelprijs voor de vrede zichzelf maar opblazen (als eerbetoon aan Alfred Nobel) door Pork voor te dragen. Hij heeft er minstens evenveel recht op als Obama en Gollem.

   Verwijderen
 3. Bijna alle Oekraïense generaals willen naar Rusland:
  There are only ten out of nearly 400 generals in the Armed Forces who are willing to wage the war. Others would prefer to move to Russia, a member of the Azov regiment said.

  Read more: http://sputniknews.com/europe/20150529/1022710642.html#ixzz3bYYGbGcb

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na Debaltsevo druipt er dunne stront langs hun benen omlaag en hebben ze knikkende knietjes als ze er alleen al aan denken dat ze naar het oosten moeten om te vechten.

   Duitsers weten er alles van, die zijn ook wel eens boze beer tegen komen.

   Verwijderen
  2. Debaltsevo was buiten de minsk 2 besprekingen gelaten.

   Verwijderen
 4. Dat in het oosten een oorlog woedt waar Moskou de hand in heeft, is geen afdoende argument, vindt Groebinka. Oorlog is geen reden om corrupte ambtenaren niet te ontslaan. Hij twijfelt aan de hervormingsgezindheid. „Porosjenko zet overal zijn eigen mensen neer om een verticale macht voor zijn eigen oligarchenclan te bouwen.
  http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/mei/29/een-jaar-later-stijgt-in-kiev-temperatuur-1499374

  Waar zijn de hervormingen vraagt Reanimatiepakket Hervormingen zich af.

  Lachen man. De oligarch Poroshenko en de rest van zijn oligarchen maatjes moeten Oekraïne een open markt economie geven en "transparant" maken. Je kan ook Willem Holleder minister van Justitie en veiligheid maken en verwachten dat hij de straffen voor afpersen verhoogt. Wat een sukkels. Wordt nog een serieus stuk over geschreven in Bilderberg propaganda krant.
  Natuurlijk zit Porky niet op het pluch om transparantie te brengen in Oekraïne. Hij zit daar om samen met de rest van Europa de oorlog aan te gaan tegen Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van Baalen en Servaes mogen Rusland niet in
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24097183/__Ruslandverbod_Van_Baalen__.html

  Ik geef Poetin groot gelijk. Stelletje oproerkraaiers. De levensstandaard van de Oekraïner is er niet beter op geworden na de revolutie. Trouwens nergens waar een revolutie is geweest de afgelopen 4 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En gelukkig is het volk van UA ook in opstand gekomen tegen Rusland"

   Tja, daarom leven 80% van de revolutionaire Oekraïeners nu onder de armoede grens.

   Verwijderen
  2. @Hij, die gek wordt van zichzelf,

   "dat klopt, en komt door Putin"

   Dus jij wilt de leningen, die Oekraïne van het IMF heeft ontvangen, op Poetin afschuiven? Voor de rest is alles nog goed met je?

   Verwijderen
  3. Nee opstand van willem van oranje was grass roots. Deze opstand is van buitenaf geregisseerd. De NGO van Soros heeft hier een belangrijke rol in gespeeld zoals ik u heb laten zien. Hij pocht zelfs over zijn aandeel in de coup

   Verwijderen
  4. @Hij, die gek wordt van zichzelf,

   Het zou zelfs zomaar kunnen dat Poetin ook achter de Goldman Sachs fraude van Griekenland zit? Tja, je weet het bij jou nooit, als er Russische mobiele crematoria in Oekraïne zijn of, zoals een Amerikaanse senator verkondigde, Poetin zijn eigen dode Russische soldaten opeet. Hoever wil jij eigenlijk nog gaan, om het Amerikaanse beleid te verdedigen? Het maakt je geloofwaardigheid er niet beter op. John McCain wilde zelfs Amerikaanse militairen inzetten tegen de FIFA. Hoever wil je gaan met je gekkigheid, @Hij, die gek wordt van zichzelf?

   Verwijderen
  5. @Hij, die gek wordt van zichzelf,

   "UA heeft zowel van Rusland als van IMF geleend"

   Tja, en nu weigert Poroshenko de leningen aan Rusland terug te betalen! Poroshenko is net zo geloofwaardig als @Hij, die gek wordt van zichzelf.

   Verwijderen
  6. @Hij, die gek wordt van zichzelf,

   "Waar staat dat?"

   Dan heb je wat nieuws gemist! Maar ik hoop, dat jij jou falen deze keer niet op mij afschuift?

   Verwijderen
 6. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik zie hoe de prachtige republiek van de verenigde staten door een satanische elite is veranderd in een helhol. Met recht de fascistische staten
  Want to Feed the Homeless? That Will Be $400, Please - See more at: http://www.thedailysheeple.com/want-to-feed-the-homeless-that-will-be-400-please_052015#sthash.fBkSQh6H.dpuf

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verwacht van de Moscow times geen positief nieuws over Poetin. Demyan Kudryavtsev is de eigenaar van de krant en deze man was een zakenvriend van Berezovski. Poetin heeft Berezovski buitenspel gezet, waarna Berezovski is verhuisd naar Londen.

  Russian Owner Wants Modernized Moscow Times, Not Kremlin Stooge
  http://www.themoscowtimes.com/business/article/russian-owner-wants-modernized-moscow-times-not-kremlin-stooge/520174.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor niet bang voor oppositie. Ieder nieuws is gekleurd dus ook de moscow times. Voor je eigen beeldvorming is het belangrijk te weten wie er achter de nieuwsdienst zit en wat voor invloed dat heeft voor de beeldvorming. De reden dat ik positief ben over Poetin is dat hij de agenda van de anglo amerikaanse elite frustreerd. En hij is tegen MGO's. Bovendien is zijn land tegenwoordig vrijer en humaner dan de VS.

   Vindt niemand het gek dat een man als Snowden moet vluchten naar Rusland ?. Wat er zou moeten gebeuren is dat Obama de baas van de NSA ontslaat en dat de illegale praktijken van de NSA stoppen.

   Verwijderen
  2. U bent nog nooit in de VS geweest

   Verwijderen
  3. Als je een dakloze wat eten wil geven in de VS heb je een vergunning nodig en die kost 400 dollar.
   http://www.thedailysheeple.com/want-to-feed-the-homeless-that-will-be-400-please_052015
   Leuk land he.

   Verwijderen
  4. @Hij, die gek wordt van zichzelf,

   "En VS ken ik ook goed"

   Ja, dat heb jij hier uitgebreid ten toon gespreid!

   Verwijderen
 8. Nee, Poetin heeft niet de behoefte om regimes omver te gooien. Openheid van Soros is alleen een fascade voor het omgekeerde wat hij doet

  BeantwoordenVerwijderen