zondag 10 mei 2015

Reageerproblemen bij Blik op NOS-journaal

Grandalf vroeg mij onderstaand bericht te posten omdat hij blijkbaar geblokkeerd is. Ikzelf heb dit bericht 3x proberen te posten maar als ik de pagina ververs is het bericht verdwenen. Kun jij zelf dit bericht plaatsen?

Groeten, Matt

Vrijheid van meningsuiting:

De betaalde overheids-trollen durven commentaar te geven op het verwijderen van hun walgelijke propaganda, maar dat 'n normale burger ondertussen door hun overheid gecensureerd word en niet meer kan posten is dus volgens onze staats-propagandisten vrijheid van meningsuiting. Fuck de ko-ning-trolls...weer 'n bewijs, dat we in de EU-SSR leven:

Op 3 mei rond 16u probeerde ik 'n post bij Blik te plaatsen over de laatste stand van zaken mbt. censuur op het web. Vanaf eind april is het namelijk mogelijk, om per ip-adres en/of account via security certificaten trucs, al je verkeer te beinvloeden en/of blokkeren. Ik heb 5 keer geprobeerd te posten, maar binnen 1 minuut was mijn post weer verdwenen. Joop (Theyknew) kreeg ongeveer tegelijkertijd problemen met posten en 'toevallig' begon LPG, die duidelijk 'n seintje van zijn baas had gekregen, vervolgens 6 uur achter elkaar Bliks blog te vervuilen met zijn anti-humanity troep.

Zijn ze blijkbaar toch wel bang voor Joop en mij en al helemaal voor de waarheid natuurlijk...

1. HTTPS: Een HTTPS-verbinding is een normale HTTP-verbinding bovenop een SSL-Verbinding (of TLS)

Moderne webbrowsers houden een lijst bij met Certificate Authorities (CA's) die ze vertrouwen, dus elke door die CA's ondertekende certificaten worden als geldig beschouwd. Het probleem is, dat deze certificaten erg duur zijn voor individuen, dus persoonlijke websites zijn binnenkort bijna onmogelijk. Tevens ontstaat er 'n levensgevaarlijke situatie, omdat nu alles via die certificaten 'gecheckt' wordt en 'n simpele programmeur kan voor de NSA 'n Trojan schrijven die als 'n soort overlay SSL functioneert en daarmee de totale controle over het browser verkeer kan krijgen en gebruiken. Het Diginotar-schandaal ligt nog vers in ons geheugen, waarbij al onze (oa bank-)gegevens ineens toegankelijk waren voor iedere hacker. Het HTTP verkeer wordt nu steeds minder ondersteund en steeds vaker zal je eerst 'n waarschuwing krijgen, dat je 'n onbeveiligde site gaat bezoeken. Maakt die site gebruik van meerdere links naar HTTP-sites, dan zit je soms wel 5x te klikken voor je de webpagina kunt bereiken. Lees bij het Mozilla Security Log hoe de stand van zaken is per 30 april 2015: Deprecating Non-Secure HTTP, of kijk eens naar de documentaire van Peter Vlemmix - PANOPTICON documentary about your privacy.

2. Facebook, of beter Feestboek: bij het meesturen van links en/of foto's krijg je zelf geen pictogram meer te zien en zie je alleen nog de link. Of je krijgt eerst een Security-check, die je met 'n paar stappen moet bevestigen. Sowieso verschijnen gevaarlijke berichten voor de Corporate DC niet in de status-update bij je vrienden. Alleen mainstream troep, games, selfies en/of porno verschijnen hoog in de updates. Op 2 Mei weer 'n test gedaan met 'n link naar de video: The Odessa Massacre - What REALLY Happened en bij niet 1 van mijn vrienden verscheen het in de status. Pas op mijn timeline zagen ze het bericht, vervolgens hebben 'n paar vrienden de link gedeeld en kwamen met hetzelfde verhaal...

3. Youtube: steeds vaker verschijnen er video's bij de tips in de rechterkolom, die naar Corporate DC propaganda troep verwijst en bijna geen relevante andere video's meer. De statistiek-manipulatie is al veel langer aan de gang. Zo worden het aantal views en likes naar waarheidzoekende video's constant naar beneden bijgesteld, etc.

of is het 'n complot:

We maken het die overheids-trol te lastig, want hij moet nu al 9 uur slavenarbeid verrichten om zijn leugens hier neer te pleuren en wij worden individueel steeds meer aan banden gelegd...onder controle van de NSA! "

183 opmerkingen:

 1. Ingezonden bericht betreffende vaccinatiedruk Australie:

  ik wil graag reageren op de eerste comment van Cruelman74 maar ik kan maar niet posten op geen enkel artikel, weet niet waarom. Hoe dan ook, zou je deze willen plaatsen voor me?@Cruelman74:Zit jij nu serieus 24/7 hier alle berichten te monitoren om er vervolgens niks van te willen geloven?? Ga dan naar je eigen nieuwssite, wordt echt tijd dat hier een ban komt op deze obsessive types. Of niemand moet er meer op reageren. Wordt zo moe van deze mensen die hier alleen zitten om de rest van de mensheid hier in Nederland te proberen te overtuigen van hun gelijk....blijf dan lekker naar het MSM nieuws kijken, die is bereikbaar voor iedereen en ga daar in forums je gelijk halen, Cruelman en consorten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en dan Angela Merkel, die krijgt per email decreet uit Washington opgelegd hoe zij Duitsland moet regeren. Hoe zou dat met die kerel? in het torentje zitten?

   Verwijderen
  2. k zie dat je mijn post hebt geplaatst! Bedankt, maar waarom zijn er nog steeds trollen aanwezig hier. Geef ze hun eigen medicijn; blokkeren die handel. Mensen die echt willen weten hoe het zit krijgen de kans niet op deze manier en dat is jammer. Want het is duidelijk dat mensen die zoveel energie besteden aan antwoorden op een blog als deze maar éen doel hebben en dat is dwarsliggen. Geef ze die mogelijkheid niet en je zult zien dat er echt meer mensen die wel eerlijk zijn terug komen!

   Verwijderen
  3. Nou He,he met safari browser kan ik dan eindelijk wel posten...

   Verwijderen
 2. Merkel nu wel in Moskou, na boycot militaire parade
  Fuck the Anglo amerikaanse elite moet Merkel gedacht hebben. LOL. (Onze Koning is close met de anglo amerikaanse elite, die wordt ook door Merkel gefucked)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   ik heb wel respect voor Merkel dat ze toch is gegaan, en ook dat ze , op 2 meter afstand van Putin durfde zeggen : " De misdadige annexatie van de Krim".
   Respect omdat ze het durft.
   Maar juist geen respect omdat het volgens mij een grove leugen is.

   Ik denk dat ze dat ook wel weet, en dat dit dus de conditie is waaronder ze van Washington naar Moskou mocht: in het hol van de leeuw de leugen uitspreken.
   De Duitse journaliste Gabriele Krone -Schmalz zei:
   " Iedereen had het meteen over ‘annexatie’. Dat is volkenrechtelijk onjuist.
   Men kan op zijn minst er over discussiëren of het juist is.
   Feit is: dat het volkenrecht twee tegenstrijdige principes in zich bergt:
   1) De territoriale integriteit.
   2) Het zelfbeschikkings recht.
   Je moet van geval tot geval bepalen welk principe voorrang heeft.
   Het kan niet zo zijn dat we het zelfbeschikkingsrecht voor bepaalde landen accepteren ( Kosovo) , en voor andere landen niet.

   Ik voeg er aan toe: In dit geval werd de Krim bevolking bedreigd door de nieuwe machthebbers, die bovendien op onwettige wijze aan de macht kwamen.
   Odessa was gebeurd. Het is duidelijk dat de balans hier door slaat naar: Het zelfbeschikkings recht van de Krim bewoners. En dat het recht op 'territoriale integriteit' van de Kiev junta hier minder goed te verdedigen is.

   Het enig eillegale aan de hele Krim kwestie is dta de Russische militairen niet het recht hadden om op te treden buiten hun bases. Maar door hun optreden werd het referendum mogelijk. Waren ze in hun kazernes gebleven,. dan zouden de Ukraiense militairen heel waarschijnlijk het referendum verhinderd hebben. En 'de wens van het volk' is het hoogste in rang als het over 'wettelijkheid' gaat.   Verwijderen
  2. @Jan Verheul,

   "Het enig eillegale aan de hele Krim kwestie is dta de Russische militairen niet het recht hadden om op te treden buiten hun bases."

   En wat hadden de Oekraïense troepen dan gedaan?

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   "En over die annexatie
   Putin had alop 20 feb de opdracht gegeven"

   En weer zit je ernaast. Blind en doof zoals je bent blijf jij maar achter de westerse propaganda aanlopen.

   Analyse van de voormalig CIA analist Ray McGovern:

   "Beyond simply ignoring facts, the U.S. mainstream media has juggled the time line to make Putin’s reaction to the coup – and the threat it posed to the Russian naval base in Crimea – appear to be, instead, evidence of his instigation of the already unfolding conflict.

   For example, in a “we-told-you-so” headline on March 9, the Washington Post declared: “Putin had early plan to annex Crimea.” Then, quoting AP, the Post reported that Putin himself had just disclosed “a secret meeting with officials in February 2014 … Putin said that after the meeting he told the security chiefs that they would be ‘obliged to start working to return Crimea to Russia.’ He said the meeting was held Feb. 23, 2014, almost a month before a referendum in Crimea that Moscow has said was the basis for annexing the region.”

   So there! Gotcha! Russian aggression! But what the Post neglected to remind readers was that the U.S.-backed coup had occurred on Feb. 22 and that Putin has consistently said that a key factor in his actions toward Crimea came from Russian fears that NATO would claim the historic naval base at Sevastopol in Crimea, representing a strategic threat to his country."

   https://consortiumnews.com/2015/05/08/obamas-petulant-wwii-snub-of-russia/

   Verwijderen
  4. @Mental Midget 2,

   Oké, dus jij weet het ook al weer beter dan een voormalig CIA analist maar ik kan alleen maar concluderen dat je schrijven noch lezen kan. Ben je van plan daar óók nog iets aan te gaan doen of blijven wij opgescheept met die blubber van jou, net als dat andere gedrocht?

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 2,

   "Aan een basis op de Krim heeft de VS niets"

   Kijk, kijk en van geopolitiek heb je ook al de ballen verstand. Waar heb je eigenlijk wél verstand van?

   Verwijderen
  6. Daarom vaart VS elke 40 dagen weer opnieuw oorlogsschepen over de Bosporus, in en uit

   Dus VS heeft niks aan een NATO basis op de Krim
   zegt lgk.
   Misschien snapt hij nu waarom de nato juist daarom die basis willen hebben want dan hebben ze een stukje 'eigendom' en vervalt die 40 dagen regeling en kunnen ze voor de voordeur van Rusland staan.
   En als je denkt dat dit een complot is leg me dan maar eens uit waarom er zoveel druk op staat, de coup in Kiev en de aanvallen in het oosten, vlak boven de Krim, de voormalige sovjet staten wijsmaken dat Putin hun zal aanvallen enz. De hele gebeurtenissen van het afgelopen jaar kun je bijna allemaal terug herleiden naar de Krim en de basis die daar ligt. Nu nog van Rusland, straks van de nato (dat hopen ze tenminste)

   Verwijderen
  7. @LGK

   "Aan een basis op de Krim heeft de VS niets Is Kremlin propaganda om de annexatie goed te praten"

   "The Black Sea, long an arena for geopolitical conflict, has recently seen a flurry of naval activity. This activity underscores the region's central military and economic role for the surrounding nations. It also highlights the Black Sea's and critical importance to Russia, which makes it likely that the body of water would be a major point of conflict in any Russian-Western flare-up."

   https://www.stratfor.com/analysis/black-sea-net-assessment

   En de Krim is het onzinkbare vliegdekschip en het fort van waaruit je de Zwarte Zee beheerst.

   Verdragen? Zijn vodjes papier als het menens wordt.

   Verwijderen
  8. @Mental Midget 2,

   "Heb u net uitgelegd dat VS niets aan die basis heeft vanwege Montreux Convention."

   Misschien nog niet tot je doorgedrongen, maar de hele wereld weet nu zo'n beetje dat de machtswisseling in Oekraïne een Amerikaanse Coup d' Ëtat was, behalve bij @Mental Midget 2. Heb jij er misschien ook enige verklaring voor waarom dit nog niet tot je doorgedrongen is, een beetje traag van begrip, misschien?

   Verwijderen
  9. Joop, dank U voor de belangrijke info die U op 22.02 postte.

   LGK schermt met afspraken en verdragen. Die gelden uiteraard in vredestijd.
   De VS heeft al vele jaren geleden de oorlog verklaard aan Rusland:

   Wolfowitz-Doctrine; Grand Chessboard; PNAC report; Rebuilding America's Defenses; 650 NGO's in Rusland die het land destabiliseren ; de uitbreiding van de NATO; het intrekken van het anti-ballistic agreement;
   de gigantische Rusland-bashing campagne; de scherpschutters op Maidan; de steun aan de fascisten; de media steun voor de fascisten; de regeringsvorming door Nuland en Pyatt ( 'Yats' is our man, not 'Klitch') .


   Verwijderen
  10. Jan, bedankt voor je antwoord.
   Ik heb het idee dat Merkel op een koord danst tussen Amerika en Rusland in. Ze wil absoluut de touwtjes met Rusland niet doorknippen en ze wil ook geen ruzie met de anglo amerikaanse elite die wel die touwtjes willen doorknippen nu Poetin niet door een gekleurde revolutie van de troon kan worden gezet.
   Ik heb echt het idee dat ze de manier waarop de amerikanen in oekraïne hebben gehandeld afkeurt. Ik bemerk geen enkele warmte van haar om Oekraïne bij europa te betrekken. Trouwens op Polen na voor zover ik weet heeft er geen enkel europees land behoefte om het land er bij te betrekken. Dit in tegenstelling tot destijds de baltische staten.
   Goed gedaan Merkel!. Hou de relatie goed!

   Verwijderen
  11. @Mental Midget 2,

   "Merkel was in Moskou om te praten over Minsk2"

   Nee, Merkel heeft, via een email decreet van Obama, opdracht gekregen over de Krim "annexatie" te praten. Dit was de afgelopen 24 uur groot nieuws in Duitsland, "Merkel wordt via email aangestuurd door Obama!!!" Wederom loop jij achter de feiten aan. Maar ja, dat zijn wij zo langzamerhand wel gewend van jou. Jij hebt het niet zo op feiten, buiten die van jezelf dan, en die jij heel graag aan ons wenst te dicteren.

   "Niet voor de 'overwinning'"

   Nee, dat zou ook een beetje wrang zijn. Een paar honderd kilometer westwaarts werden de nazi's vereerd die de oorlog tegen het communisme verloren hadden en hoe moet je daar, als Duitse kanselier, een juiste houding aan geven? Weet @Mental Midget 2 veel? Die lult maar een eind in de ruimte.

   "Uit respect legde ze wel een krans"

   Tja, als het nu ook nog een spontane respectbetuiging was geweest? Misschien wilde zij wel, maar 'iets' hield haar tegen.

   "Maar deelnemen aan de Kremlin propaganda deed ze niet"

   Welke Kremlin propaganda, @Mental Midget 2? Dat Nazi-Duitsland is verslagen door de Sovjets en niet door het westen? Het was de Hamer en de Sikkel die als eerste wapperde op de Reichs Kanselarij, niet de Stars and Stripes en dat moet toch wel een beetje pijn gedaan hebben.

   Verwijderen
  12. @Jan Verheul,

   "Joop, dank U voor de belangrijke info die U op 22.02 postte."

   No thanks. I'm not your enemy, you know? Were in this together, and Ray McGovern is my friend.

   Verwijderen
  13. @Mental Midget 2,

   "Triest"

   Ja, dat is zeker triest! Zeker als je de neo-con agenda niet kent!

   Verwijderen
  14. @Mental Midget 2,

   Het is 11 mei en er is nog steeds geen Russisch offensief te bekennen. Kijk nog eens in je kristallen bol, misschien heb je het verkeerd gelezen? Zou mij niet verbazen, overigens.

   Verwijderen
  15. Merkel staat op zelfde lijn VS

   denk het niet. We zullen zien

   Verwijderen
  16. @Mental Midget 2,

   "En we weten wat Merkel zei;"annexatie was misdadig", wat klopt"

   Volgens jou was Merkel daar om over Minsk 2 te praten, toch? Of neem jij je eigen uitspraken ook niet meer serieus? Ook dat zou mij niet verbazen, de ene contradictie na de andere volgt zich bij jou op.

   Verwijderen
  17. @LGK

   "Om even in te gaan op uitbreiding NATO
   De voormalige oostbloklanden wilden zelf bij NATO
   Hadden net 40 jaar onder juk van Kremlin geleefd.
   Was keuze van volk van die landen."

   Rusland en Europa zijn gemaakt voor elkaar. En dat is dan ook precies het grote schrikbeeld van eerst het Britse en later het Amerikaanse imperium. Ze proberen nu de geschiedenis terug te draaien en het IJzeren Gordijn opnieuw te installeren, maar dat is inmiddels verroest.

   Verwijderen
  18. @ LGK 23.54 uur.
   Boedapest was een garantie van zelfstandigheid voor Ukraïne zodat het zonder gevaar afscheid van zijn kernwapens kon doen, als ik me goed herinner.
   Maar een Ukraïne dat gecontroleerd wordt door een land dat in vele documenten verklaart dat ze nog 100 jaar Hegemon wil blijven, en dat ze Rusland zal kapotmaken als het weer een keer op krabbelt, dat is geen neutraal Ukraïnbe, dat wordt een deel van een vijandelijke aanval.
   Weg met Budapest dus. Het zijn de Amerikanen die Budapest niet respecteerden.

   Dat de Oostblok-bewoners graag welgestelde 'Amerikanen' willen worden, dat is bekend. Dat neem ik die mensen niet kwalijk. Dat is normaal.

   Maar de politici hebben destijds Gorbachov over gehaald om de Oostblok-landen op te geven ( militair) omdat men de Nato niet oostwaarts zou uitbreiden. Het is niet van belang wat die landen en hun bevolking willen. Het gaat er om wat de Nato doet, en wat ze beloofd heeft.
   Als de Nato destijds had gezegd: 'Gorbi, als U uw legers weg haalt, zulllen wij daar de onze plaatsen" dan waren de Russen daar natuurlijk nooit weg gegaan. Zo werkt het .

   Als je buurman bent van een Grootmacht, dan is het niet aan jou om te bepalen wat je wil doen. Dan behoor je tot de invloedssfeer, tot de buuferzone van die grootmacht. dat is de realiteit, en dat is ook goed zo.

   Grootmachten die direct aan elkaar grenzen, zonder buffer, dat is levensgevaarlijk: er kan elke dag een vergissing plaatsvinden waardoor een oorlog ontstaat.
   Dat principe hoort zo sterk bij het overleven, dat ook 'leiders' zich omgeven door eigen mensen. ( Twee jongens die wedijveren om de macht , in een schoolklas bijvoorbeeld, zullen instinctief nooit naast elkaar gaan zitten. Als je dat toch doet, is de kans op verwonding veel te groot. Bij het instinct voor leiderschap hoort het instinct voor 'afstand houden', buffer, sphere of influence.

   De propaganda van de VS maakt nu iedereen wijs dat de Ukraieners vrij moeten kunnen kiezen: dat is totaal misleidend. Ook Canada en Mexico kunnen niet vrij kiezen om lid van hert Warschaupact te worden. Zagen we ook aan Cuba.
   Lees John Mearsheimer: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/03/455-putin-canon-de-krim-sloot-aan-bij.html

   Verwijderen
  19. "Rusland en Europa zijn gemaakt voor elkaar."

   Blijk dus al 100 jaar niet waar
   Tot 1990 was daar communisme
   Toen marktwerking onder Jeltsin
   En toen Putin die Stalin een effectief manager vind.

   Waar is dat 'gemaakt voor elkaar'?

   Korte antwoord: happiness is een pijplijn van oost naar west

   Langer antwoord: bestudeer de opkomst van het communisme, het ontstaan van WOI, WO II en de Koude Oorlog met een open mind

   Verwijderen
  20. Helder stuk Jan Verheul.

   Verwijderen
 3. Het zijn hun tools om ons te leren kennen cq beheersen en om hun agenda uit te rollen. Als bepaalde zaken vanuit hun tools tegen hun werken (zoals dat mensen de waarheid leren kennen) en het wordt een bedreiging voor hun, dan moeten ze maatregelen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zullen MK-Ultra, FEMA camps, Oklahoma City Inside Job (Anders Breivik?), 9/11 Inside Job, Boston Bombing Inside Job, Underwear Bomber Inside Job, Sandy Hook Hoax, ook wel waar zijn.

   Verwijderen
  2. O en MH-17 natuurlijk! Er wordt véél te véél de nadruk op een BUK gelegd, dus moet het iets anders geweest zijn. Toch maar een SU-25? De Russen zijn niet gek, Peter Haisenko is niet gek, Bernd Biedermann is niet gek, Grandalf is niet gek, Matt is niet gek, Blik is niet gek, oligarch is niet gek, Dawg is niet gek, SdR is niet gek, Joop "They Knew" de Jong is niet gek en Jan Verheul is niet gek. Daarnaast kunnen wij ook nog al onze bronnen opvoeren die niet gek zijn.

   Blijven er twee over die denken dat wij gek zijn. Dat heet een "Democratische minderheid" maar die moeten ook een stem hebben in het democratisch bestel. Daarom is er een Europese Grondwet gekomen. Over de vorming van één Europa mochten wij onze stem niet laten horen, men was bang dat dat op een deceptie uit zou lopen. 500 miljoen Europeanen, een fractie daarvan bepaalt voor de rest wat goed voor hen is en dat moet dan "Democratie" heten?

   Verwijderen
  3. @LGK

   "Maar nu geeft u zelf toe dat er alleen een militaire reden voor Putin was.
   Maakt hem verder niet uit wie er op de Krim wonen"

   Nee, dat is niet wat ik beweer. Ik weerspreek alleen jouw bewering dat de Krim geen strategisch belang vertegenwoordigt voor de Russen en de VS.


   Verwijderen
  4. @LGK

   "Het is geen geheim dat VS voorstander is van een regering die westerse normen en waarden aanhoud.

   En dat vond het volk ook in feb 2014"
   Victor vluchte

   Een misverstand of twee. De VS zijn voorstander van landen die niet tegen de lijn van het State Department ingaan. Al het andere is een kwestie van PR.

   'Het volk' van Oekraine zal zich deze dagen nog wel eens achter het oor krabben. Ze wilden misschien een minder corrupte samenleving, maar die beweging is gekaapt door een ultranationalistische stroming die goed van pas kwam bij de anti-Russische coup van de NAVO.

   Verwijderen
  5. @LGK

   "Het is alleen strategisch voor Rusland
   Nooit voor VS"

   Da's een nogal onlogische uitspraak. Als de Krim voor de Russen belangrijk is dan is het meteen ook een Amerikaans belang om de Russen dat gebied te ontzeggen. (lees er anders Brzezinski nog maar eens op na)

   Verwijderen
  6. @LGK

   Basis en schiereiland horen nu weer met, naar het zich laat aanzien, de overwegende instemming van de bevolking van de Krim, bij de Russische Federatie. Eind goed, al goed zullen we maar zeggen. Al die opgeklopte verontwaardiging daarover in NAVO kringen (en het gebrek aan tegenspraak in 'onze' MSM) wordt met de dag ongeloofwaardiger.

   Het waarom legt Poetin zelf je nog een keer uit.

   https://www.youtube.com/watch?v=T9aIHopGntE

   ho, verkeerd linkje. Deze:

   https://www.youtube.com/watch?v=PDLwu4E35us

   Verwijderen
  7. LGK

   "Echter", en dan komt er weer zo'n voorgebakken gelegenheidsargument. Ik ga me zelf de tijd en moeite besparen om me mee te laten slepen in de discussie of in Kosovo sprake was van genocide of niet. Poetin noemt Kosovo als één voorbeeld uit een lange lijst van voorbeelden waarin de VS (en Europa) het internationale recht selectief inroepen of naast zich neerleggen. al naar gelang het zo uitkomt. En eerlijk gezegd, ik kan hem daar in heel goed in volgen.

   De Krim heeft 220 jaar of zo bij Rusland gehoord, wordt overwegend bewoond door Russen, ooit door een soort bestuurlijke herindeling aan Oekraine toegevoegd en nu, mede door joyridersgedrag van VS en EU, weer terug bij Rusland. Met nauwelijks tot geen geweld. Big deal, 'k kan er niet wakker van liggen. Alle opwinding idaarover s alleen maar schijnheilig en behoorlijk verdacht.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Massive power blackouts hit Turkish cities

  Doğan News Agency reported that almost all 81 provinces were affected by the cuts, except for the eastern province of Van, which imports electricity from neighboring Iran.
  Hmm de provicies in Turkije die hun stroom uit Iran kregen waren niet getroffen door de landelijke stroomuitval in Turkije.....Laat Iran hierbij zien dat ze de stroom in turkije plat kunnen leggen of was het een ander probleem ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   "Oorzaak en gevolg omdraaien is uw grootste hobby"

   Dat heet "Double Speak" wat zoiets inhoudt als dat je mentaal overgenomen bent. Ik heb daar trouwens nog een leuk plaatje van gevonden.

   http://www.davidicke.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/Untitled11-587x323.jpg

   Herken jij je daar een beetje in, @Mental Midget 2? Zal wel niet hé, het gaat ongemerkt, tenminste, als je het niet in de gaten hebt.

   Verwijderen
 5. Iedereen heeft kunnen zien dat de chinese troepen meededen in de overwinnings parade op het rode plein. Russische troepen doen nu mee met de overwinnings parade in Peking. China en Rusland zijn close. Een nachtmerrie voor de anglo amerikaanse elite die ten einde raad zijn, want ze krijgen die macht niet kapot.
  De natiestaat moet vernietigd worden, uiteenvallen in kleine landjes. Nu kunnen ze hun natte droom van over de wereld heersen vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Impressies van de bezetting van de Krim:
  http://retrans24.blogspot.nl/2015/05/9_9.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En zo gaat dat ondertussen in de fascistische staten:
  http://www.vocativ.com/news/190536/what-16-months-of-police-killings-in-the-u-s-looks-like/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De 9 mei parade op het Rode Plein was indrukwekkend en vooral gerust stellend. Maar deze prachtige show mag er ook zijn:
  https://www.youtube.com/watch?t=2083&v=tuJ17JyUncM

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik begrijp trouwens niet dat die zogenaamde discussies met lpg en brabbelman steeds weer worden aangegaan. Ze zijn niet om aan te zien en het is al lang duidelijk dat deze 2 geen enkele notie hebben van elementaire concepten als verantwoordelijkheid, vrijheid, logica en zo nog het een en ander. En zonder dat is ieder zinnig gesprek onmogelijk. Wellicht zijn ze op de hoogte van een paar elementaire feiten, maar ook dat heeft geen betekenis zonder enige samenhang en context, zoals iedere keer weer blijkt.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   Dan moet je wel iets zinnigs te zeggen hebben en dat heb ik bij jou nog niet kunnen ontdekken.

   Verwijderen
 10. U.S. troops are now operating openly in Ukraine. The "paper of record's" "coverage" is an embarrassment, per usual:
  http://www.informationclearinghouse.info/article41805.htm

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Krim voor dummies:
  https://www.youtube.com/watch?v=W1zvb_ottiw

  Blijft leuk.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Ben

  Dit is ook een mooie:

  Burgers brengen wat lekkers naar het Amerikaanse consulaat in St Petersburg als dankbetuiging aan de VS voor het investeren van $ 5 miljard in de terugkeer van de Krim naar de Russische Federatie:

  https://www.youtube.com/watch?v=qi1HKJei8Q4

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schitterend! Op naar de volgende briljante zet.

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "De annexatie was putin al op 20 feb begonnen"

   Fout, zelfs in VS kringen weet men dat dit om Amerikaanse propaganda ging.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   "En wat is het bewijs hiervoor?"

   Er mankeert ook iets aan je geheugen.

   "Beyond simply ignoring facts, the U.S. mainstream media has juggled the time line to make Putin’s reaction to the coup – and the threat it posed to the Russian naval base in Crimea – appear to be, instead, evidence of his instigation of the already unfolding conflict.

   For example, in a “we-told-you-so” headline on March 9, the Washington Post declared: “Putin had early plan to annex Crimea.” Then, quoting AP, the Post reported that Putin himself had just disclosed “a secret meeting with officials in February 2014 … Putin said that after the meeting he told the security chiefs that they would be ‘obliged to start working to return Crimea to Russia.’ He said the meeting was held Feb. 23, 2014, almost a month before a referendum in Crimea that Moscow has said was the basis for annexing the region.”

   So there! Gotcha! Russian aggression! But what the Post neglected to remind readers was that the U.S.-backed coup had occurred on Feb. 22 and that Putin has consistently said that a key factor in his actions toward Crimea came from Russian fears that NATO would claim the historic naval base at Sevastopol in Crimea, representing a strategic threat to his country."

   Verwijderen
 13. Deze is ook wel leuk.

  Russia Asks Greece To Join BRICS Bank

  http://investmentwatchblog.com/russia-asks-greece-to-join-brics-bank-and-germans-push-for-greek-referendum/

  Tsipras was pleasntly surprised by the proposal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   Met €uropees geld?

   This will, indeed, be a game changer.

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   Ik had je in mijn vorige reactie al voor lul kunnen zetten maar de BRICS is NIET het infra investeringsfonds. Doe nog een poging.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   Goh, heb jij nog nooit gehoord van de Asian Infrastructure Investment Bank?

   Verwijderen
  4. We moeten gewoon een vrijhandels zone openen van lissabon tot aan wladiwostok.

   Anglo amerikaanse centrale bankiers oligarchen ga je maar zitten verbijten

   Verwijderen
 14. Het wilde westen maakt zich volslagen belachelijk in de Oekraïne. Een heldere uiteenzetting in deze:
  https://www.youtube.com/watch?v=tqJzgYh0GWE&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ben,

   Zei Alexander Mercouris nu dat LGK de realiteit ontkent?

   Verwijderen
  2. @Joop, laten we svp geen enkele aandacht besteden aan lkg etc. Zonde van onze tijd.

   Verwijderen
 15. Zieke Brzezinski (met je eugenics programma) ga jij je maar verbijten. Er is een onoverwinnelijke combinatie gevormd.
  Russia-China clinch tightens with joint navy exercises in Mediterranean

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook op facebook kun je Vanya volgen:
  https://www.facebook.com/Iamvanja

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Xi Jinping penned an op-ed in a Russian newspaper on May 6th in which, in stark contrast to the typical Western bile and hostility, he acknowledges the role of the Soviet Union in defeating Nazism and warns off against attempts to revise that outcome, be it on paper or in real life.
  http://thesaker.is/chinese-president-xi-on-russias-role-in-crushing-fascism/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De fascisten in Kiev zijn vanzelf totaal van de pot gerukt. Maar iedere keer verzinnen ze toch nog iets gekkers:
  https://www.youtube.com/watch?v=VSu8WN7LC3o&feature=player_embedded

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De russen zijn nooit in oost oekraïne geweest. Alleen wat russiche vrijwilligers. Ik weet niet waar de heren vanuit Kiev het over hebben

   Verwijderen
 19. De uiteenzettingen van Paul Craig Roberts zijn altijd interessant. Een paar citaten:

  "Washington is now committed to blocking the rise of two large nuclear-armed countries. This commitment is the reason for the crisis that Washington has created in Ukraine and for its use as anti-Russian propaganda. China is now confronted with the Pivot to Asia and the construction of new US naval and air bases to ensure Washington’s control of the South China Sea, now defined as an area of American National Interests."
  "The evidence is clear that there has been no economic recovery. With the first quarter GDP negative and the second quarter likely to be negative as well, the second-leg of the long downturn could begin this summer.

  Moreover, the current high unemployment (23 percent) is different from previous unemployment. In the postwar 20th century, the Federal Reserve dealt with inflation by cooling down the economy. Sales would decline, inventories would build up, and layoffs would occur. As unemployment rose, the Fed would reverse course and workers would be called back to their jobs. Today the jobs are no longer there. They have been moved offshore. The factories are gone. There are no jobs to which to call workers back."
  "Washington’s aggression and blatant propaganda have convinced Russia and China that Washington intends war, and this realization has drawn the two countries into a strategic alliance. Russia’s May 9 Victory Day celebration of the defeat of Hitler is a historical turning point. Western governments boycotted the celebration, and the Chinese were there in their place. For the first time Chinese soldiers marched in the parade with Russian soldiers, and the president of China sat next to the president of Russia."
  "As the years have passed without Washington hearing, Russia and China have finally realized that their choice is vassalage or war. Had there been any intelligent, qualified people in the National Security Council, the State Department, or the Pentagon, Washington would have been warned away from the neocon policy of sowing distrust. But with only neocon hubris present in the government, Washington made the mistake that could be fateful for humanity."

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/05/11/war-threat-rises-economy-declines-paul-craig-roberts/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Op de lange duur werkt propaganda niet en gelukkig maar. Een mooi voorbeeld:
  "Right now about 52% of Russians have a positive opinion of Stalin, while only 30% a negative one. The article points out that USSR's population actually grew considerably during the Stalin era (no mean feat, considering the damage wrought by WW2), as compared to the decrease during the "liberal" rule of the 1990s. Moreover, even at the height of the Purges, a smaller proportion of USSR's population were repressed than are imprisoned in the United States today. That Stalin presided over a tremendous developmental leap forward goes without saying."

  http://politrussia.com/istoriya/menya-sprosili-nuzhen-456/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vind je het gek dat het land Amerika zowel relatief als absoluut de grootste hoeveelheid gevangen heeft ter wereld. Het land wordt van achter de schermen geleid door fascistische cq corporatistische bankiers.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als dat rapport van de geestverwanten van Nemtsov van dezelfde kwaliteit is als dat laatste rapport waarin 'de Russen toegaven dat het toch een BUk was' dan kan het meteen de prillebak i:

  http://dutchturks.nl/?p=2944

  http://dutchturks.nl/?p=3001


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou wat dan nog over die russische militairen. Als het verhaaltje van memtsov waar is. Ik geef Rusland groot gelijk dat ze ingrijpen in oekraïne. De russische soevereigniteit is ingevaar. Die K*t salafisten mogen wel Houti's bombarderen vanwege hun veiligheid en rusland mag niks doen als haar veiligheid in gevaar is ?. Het russische leger is niet eens in de donbass geweest, dat weet ik zeker, want anders was debaltseve in 3 uur ingenomen ipv een week. dus.........

   Verwijderen
  2. Ik weet wel wat ik zeg. Ik weet dat de anglo amerikaanse centrale bankiers maffia (die ons haten vanwege onze vrijheden) begonnen zijn met de coup op yanukovich. Het moet eens afgelopen zijn met die gekleurde revoluties van de anglo amerikaanse elite. Rusland heeft het recht om haar veiligheid te garanderen door het huidige regime te frustreren.

   Verwijderen
  3. Nu is de anglo amerikaanse elite bezig met een coup in Macedonië

   Verwijderen
 23. De oorloghitsers zijn niet altijd bestand tegen humor: "Shut up Gary" (Kasparov)

  https://www.youtube.com/watch?v=80EnYg6RBmk

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Een interview van Marine Le Pen met Sophie Shevardnadze. Van vorig jaar alweer en misschien een beetje OT, maar aangezien het toch rustig is op de draad.

  https://www.youtube.com/watch?v=9Z5lpi4MIS8

  Twee zeer capabele vrouwen in gesprek op een zender die de oorlogspartij waarschijnlijk het liefst plat zouden bombarderen.Fascinerend interview.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marine lijkt me een verstandige vrouw. Ze heeft niet voor niets haar vader uit de partij gegooid. Het is tenminste geen globalistische puppet zoals Sarko of Hollande.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @oligarch

   Dat is ze zeker. Marine Le Pen belichaamt de gaullistische stroming in de Franse politiek: l' Europe pour la patrie. Dat kan niet anders dan haar in aanvaring brengen met de bureaucratische en ondemocratische EU: het culturele zelfmoordprogramma van Europa dat dit soort volksmenners heeft opgeleverd:

   https://www.youtube.com/watch?v=rQnXo2HMriQ

   Verwijderen
  4. "https://www.youtube.com/watch?v=rQnXo2HMriQ"

   Goh wat is die speech van verhofstad populair. 4x zoveel duimpjes naar beneden als naar boven. Die europes volgevreten, gedegenereerde bureaucratische harlekijntjes in Brussel zijn zo impopulair onder het volk. Hoe zou dat nou komen ?. Omdat ze meer voor de anglo amerikaanse oligarchen en voor zichzelf werken dan voor de hardwerkende europese belasting betaler.

   Verwijderen
 25. Honi soi qui mal y pense

  https://www.youtube.com/watch?v=tHl1m_zNCb4

  Dat volk, ......dat waren wij toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoog bezoek in Rusland. Zouden de Amerikanen er van geschrokken zijn dat hun boycot een averechts effect heeft gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Matt,
  Op de beelden, die ik van Kerry en Poetin zag, zag ik een Poetin die zeer in zijn nopjes was. Nu de gekleurde revoluties niet meer werken en Rusland een innige samenwerking heeft met China op militaire gebied zoals te zien was met de militaire oefeningen op de middenlandse zee. Bovendien valt er geen (grote) wig te drijven tussen Europa en Rusland. Mevrouw Merkel kijkt wel uit. India heeft goede verhoudingen met Rusland. (Met de opstelling van frankrijk tegenover rusland ivm de oekraïense crisis mag frankrijk nog maar 36 jachttoestellen leveren ipv 126 en nu mag Rusland 136 sukhoi's leveren ipv 0). India vond net als Bolkensteijn en ondergetekende dat Rusland het volste recht had om eerlijke verkiezingen te laten houden op de krim na de NATO coupe op maidan). Euro aziatische unie heeft sinds de oekraïne crisis een uitstekende relatie met mercosur. Maw de anglo amerikaanse elite staat schaakmat!.
  Ik weet niet wat Kerry wil. Kan best wel dat hij Poetin nog probeert om een streek te leveren. Maar ik zeg nu al dat die streek kansloos is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals het nu gaat zullen de gekleurde revoluties nooit Moskou en Peking kunnen aanvallen zoals John MC"insane graag zou zien. Mw de fuk ya maar overal koekjes uitdelen, werkt niet meer, mensen hebben het eerder gezien.
   Dus met betrekking van het destabilisatie programma. Ik zie eerder Saoedi Arabië gedestabiliseerd worden dan Iran.....en Erdoghan is ook niet populair in Turkije....

   Verwijderen
  2. De dictatuur van de anglo amerikanse elite zullen we in Nederland niet meemaken. Helaas voor u en voor uw baas.

   Verwijderen
 29. Wat een fantastisch nieuws en wat een slag voor het eugenics programma van de anglo amerikaanse centrale federal bankiers maffia.
  Still Losing: Creditors Change Monsanto’s Investor Rating to “Negative”
  Moody's zet het aandeel op Negatief.....Muziek in mijn oren.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Soms begaan bij de MSM werkende woordvoeders van de oorlogspartij een Freudiaanse fout. En dan kan het dat RT daar verslag van doet:

  http://rt.com/usa/231163-cnn-sorry-pro-us-troops/

  Koekje?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zo, dat rapport van Nemtsov kan dus ook gelijk in de vuilnisbak:
  https://www.youtube.com/watch?v=XMZage2BkBE

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 32. En nu helemaal bulken van het lachen. Een korte samenvatting van het Nemtsov rapport:
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/05/nemtsov-report-short-guide.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dmitry Orlov slaat meestal de spijker ernstig op de kop. Wbt de fascistische staten:
  As Putin said last summer when speaking at the Seliger youth forum, “I get the feeling that no matter what the Americans touch, they end up with Libya or Iraq.” Indeed, the Americans have been on a tear, destroying one country after another. Iraq has been dismembered, Libya is a no-go zone, Syria is a humanitarian disaster, Egypt is a military dictatorship executing a program of mass imprisonment. The latest fiasco is Yemen, where the pro-American government was recently overthrown, and the American nationals who found themselves trapped there had to wait for the Russians and the Chinese to extract them and send them home. But it was the previous American foreign policy fiasco, in the Ukraine, which prompted the Russians, along with the Chinese, to signal that the US has taken a step too far, and that all further steps will result in automatic escalation.
  Wbt Rusland:
  One small detail about the parade is nevertheless stunning: Defense Minister Sergei Shoigu, a Tuvan Buddhist and one of the most respected Russian leaders, who presided over the Emergencies Ministry prior to becoming the Defense Minister, did something none of his predecessors ever did: at the beginning of the ceremony, he made the sign of the cross, in the Russian Orthodox manner. This simple gesture transformed the parade from a display of military pomp to a sacred ritual. Then followed the slow march with two flags side by side: the Russian flag, and the Soviet flag that flew on top of the Reichstag in Berlin on Victory Day 70 years ago. The march was accompanied by a popular World War II song? Its title? “The Sacred War.” The message is clear: the Russian military, and the Russian people, have put themselves in God's hands, to do God's work, to once again sacrifice themselves to save the world from the ravages of an evil empire.
  En:
  The Russian plan, along with China, India, and much of the rest of the world, is to prepare for war with the US, but to do everything possible to avoid it. Time is on their side, because with each passing day they become stronger while America grows weaker. But while this process runs its course, America might “touch” a few more countries, turning them into a Libya or an Iraq. Is Greece next on the list? What about throwing under the bus the Baltic states (Estonia, Latvia, Lithuania), which are now NATO members (i.e., sacrificial lambs)? Estonia is a short drive from Russia's second-largest city, St. Petersburg, it has a large Russian population, it has a majority-Russian capital city, and it has a rabidly anti-Russian government. Of those four facts, just one is incongruous. Is it being set up to self-destruct? Some Central Asian republics, in Russia's ticklish underbelly, might be ripe for being “touched” too.

  Het hele artikel:
  http://cluborlov.blogspot.nl/2015/05/americas-achilles-heel.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 34. En dit schattige filmpje wil niemand natuurlijk missen:
  https://www.youtube.com/watch?v=W-AJrc3DBu0

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 35. En ondertussen in de fascistische staten:
  "It is wrong to believe that postwar American suburbanization prevailed because the public chose it...Suburbanization prevailed because of the decisions of large operators and powerful economic institutions supported by federal government programmes...ordinary consumers had little real choice in the basic pattern that resulted...Essentially city planners saw the atomic threat as a means to accelerate the trend of suburbanization. Plans to circle American cities with open spaces, highways and circumferential life belts was long overdue...The federal government played a more effective role in reducing urban vulnerability [to atomic attack] in future residential development by working through the Federal Housing Administration [FHA], The Housing and Home Finance Agency and the Federal National Mortgage Association [FNMA]. As the FHA and the FNMA annually guaranteed federal liability for hundreds of thousands of dwelling units, the federal government could mandate that in the future they all be subject to urban defense standards." The Reduction of Urban Vulnerability: Revisiting 1950s American Suburbanization as Civil Defence, Kathleen A. Tobin

  Lees verder:
  http://english.pravda.ru/opinion/columnists/13-05-2015/130577-american_dream_war_planners-0/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 36. De Russen worden wel steeds stouter:
  http://russia-insider.com/en/military/russia-gives-bumper-war-party-laughing-infowar/ri6762

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Een oud artikel, maar blijft van belang. Frans Timmermans hoort eigenlijk in het cachot, maar wordt daarentegen beloond voor zijn misdaden:
  http://achterdesamenleving.nl/frans-timmermans-liegt-heel-europa-voor-krijgt-promotie/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 38. jfb on May 12, 2015 · at 6:30 pm UTC

  I heard a Russian joke.
  A journalist ask Prime Minister Yatsenyuk :
  -Why are you sending the army in the Donbass?
  He barely pay attention to the question and respond mechaninally with an unconcerned face:
  -“Because there are Russian troops there”
  -But why don’t you send the army to take back Crimea since it is closer from here?
  He opens wide his eyes and, terrified he respond:
  -“Because there are Russian troops there!”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoorde hem iets anders:
   A journalist asks Prime Minister Yatsenyuk :
   -Why are you sending the army in the Donbass?
   He barely pay attention to the question and respond mechaninally with an unconcerned face:
   -“Because there are Russian troops there”
   -But why don’t you send the army to take back Crimea since it is closer from here?
   He opens wide his eyes and, terrified he respond:
   -“Because there are really Russian troops there!”

   Verwijderen
  2. Oké, maar de clou komt op hetzelfde neer. In die van jou zelfs iets sterker.

   LOL

   Verwijderen
 39. Duitse luchtvaartexpert en piloot Peter Haisenko en defensie-specialist Bernd Biedermann, gepensioneerd kolonel over de ARD uitzending over MH17:
  - http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/05/duitse-ard-mh17-documentaire/#.VVNh-Pntmko
  - Ik weet nog niet wie de MH17 heeft neergeschoten, maar ik weet aan de hand van de beschikbare foto’s dat een luchtdoelraket vanaf de grond kan worden uitgesloten met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.
  - Wanneer u voornemens was een puur anti-Russische propaganda uitzending te maken, kan ik u alleen maar feliciteren met dit “meesterwerk”. Ik heb zelden een meer perfecte en verraderlijk opgebouwde propagandafilm gezien.
  - Ik ben geschokt hoe u het in uw hoofd haalt een meer dan dubieuze bron als geloofwaardig te certificeren. Mr. Higgins van “bellingcat” moet u reeds bekend zijn, omdat hij onder de naam ‘Moses Brown’ nep-rapporten uit Syrië heeft verspreid.
  - De eenzijdigheid van dit ‘verhaal’ is moeilijk te overtreffen. U heeft verzuimd aantoonbare technische miltiaire en luchtvaartexperts aan het woord te laten, die de teneur van het ‘verhaal’ gekwalificeerd zouden weerleggen. Ik bedoel, hiermee bijvoorbeeld de ex-kolonel in het leger, de heer Bernd Biedermann, of zelfs mezelf. We hebben allebei zonder twijfel aangetoond dat de MH17 niet kan worden neergeschoten door een BUK-raket, evenals de ondubbelzinnige kogelsporen van boordwapens die aangetroffen zijn in het puin van de MH17 en in de lichamen van de slachtoffers.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Yet another huge diplomatic victory for Russia.
  For one thing, this means that the so-called “isolation of Russia” is now officially over, even for the “Indispensable Empire”.
  Second, this is, as far as I know, the first official US endorsement of M2A. This is rather humiliating for the US considering that M2A was negotiated without the Americans.
  Still, what *might* be happening is that the Americans have finally (!) figured out a few basic facts:
  1.Russia will not back down
  2.Russia is ready for war
  3.The Nazi-occupied Ukraine is collapsing
  4.Most of the world supports Russia
  5.The entire US policy towards Russia has failed
  http://thesaker.is/yet-another-huge-diplomatic-victory-for-russia/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. UIt het artikel:
   Then, there was the rather interesting behavior of Nuland, who was with Kerry’s delegation, she refused to speak to the press and left looking rather unhappy.
   LOL LOL LOL LOL LOL.
   Ik hoop dat ze van Poetin--om haar te troosten over het mislukken van de gekleurde revoluties--nog een koekje heeft gehad.

   Honestly, this one is too early to call and, as I said, the chances for yet another US “zag” are very high.
   Inderdaad vanuit hun operatie manual 1984 zeggen de voormannen van de anglo amerikaanse elite meestal het omgekeerde van wat ze gaan doen of bedoelen. Ze weten dat de door hun gecontroleerde pers er geen issue van maakt.

   What is certain though, is that Russia has won yet another battle is this long war and that all the signs are pointing at the inevitable defeat of the Empire.
   Dat is ook mijn gedachte.

   Mooi Jongens. Als dit bezoek betekent dat Porky niet meer door de anglo amerikaanse elite wordt aangezet om de donbass aanval te vallen is dit winst. Alhoewel ik er voor als nog niet vanuit ga dat Minsk 2 echt een succes wordt, we zullen zien.

   Verwijderen
  2. @Ben

   Minsk, dat is de driehoek Berlijn, Parijs, Moskou. Wapenstilstand en onderhandelingen in UA denken wij dan. Maar 't is en blijft ook een opgestoken vinger van de Duitsers en de Fransen naar de NATO. De VS stuurt (fuck the EU, ze bedoelden fuck Europa) wapens en trainers naar UA, maar Duitsland, Frankrijk en Rusland gaan stug door met diplomatiek overleg. De psyops, eigenlijk het enige wapen dat de oorlogspartij kan gebruiken om Europa en Rusland tegen elkaar op te zetten gaat wellicht mislukken. Versneld misschien zelf wel de vorming van nieuwe machtsblokken en het uiteenvallen van oude. Misschien zijn we op dit moment wel getuige van, zoals dat dan achteraf wordt genoemd, een kantelpunt in de geschiedenis. En die zijn meestal erg geweldadig. 't Is niet cynisch bedoeld, maar 't is echt weer voor een pikzwarte false flag.

   Verwijderen
  3. Gaan wij voor een 200-jarige isolatie van de VS, om ze een toontje lager te laten zingen?

   Verwijderen
  4. @Dawg,

   Je hebt het hier over de kern van de zaak. En geen idee wat dit ons gaat brengen. De fascistische staten zijn 100% onbetrouwbaar en onberekenbaar. Zij zullen ten koste van alles hun primaire imperiale positie willen behouden want dat is hun levensader. De rest van de wereld wil daar duidelijk vanaf. We zijn dus in een levensbedreigende fase beland. Veruit het beste is dat de fascistische staten zelf imploderen. Dit gaat gebeuren, maar of dat op tijd is, zal de tijd ons leren.

   Verwijderen
  5. Ik wens de Amerikanse bevolking het beste. Ze zullen hun huis intern weer op orde moeten zien te krijgen. Ik hoop dat ze dat gaat lukken voordat het miltair industriele complex en de financiele maffia iedereen meeslepen in hun ondergang.

   Verwijderen
  6. Iedereen die het over het beleid van de fascistische staten heeft, moet beseffend dat het beleid gemaakt wordt in ronde tafelgroepen volgens het model van cecil rhodes/alfred milner circles within circles. Daardoor is het mogelijk dat alleen een select groepje mensen het beleid bedenkt en laat uitwerken en bij wijze de wereld kunnen regeren. Professor Quigley (mentor van Bill Clinton) heeft er onderzoek naar gedaan en een boek over geschreven. Tragedy and Hope.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Tragedy_and_Hope

   Verwijderen
 41. Russische tanks maken een dansje:
  http://foxtrotalpha.jalopnik.com/i-cant-stop-watching-these-waltzing-russian-tanks-1616645002

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 42. En ondertussen in de fascistische staten:
  http://www.paulcraigroberts.org/2015/05/13/hell-unleashed-paul-craig-roberts/
  Americans played a small role in the war against Hitler. Eisenhower cleverly waited until the Red Army had defeated Hitler, and then invaded long after the tide had turned against Germany. Today Washington claims credit for winning a war in which Washington’s role was small.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 43. De rimpelloze samenwerking van de fascistische staten met neo-nazi's:
  It may surprise some that the U.S. government — especially under a reputedly liberal Democratic Party administration — would be supporting fascists in Ukraine.
  But fascists they are — in their symbols and program, as well as in their brutal practice.
  Niets nieuws want in 1956 was het al niet anders in Hongarije:
  One of the uprisings took place in 1956 in Hungary. While the West characterized it as a “revolution,” its leaders were in truth counterrevolutionaries bent on restoring the Hungarian ruling class, which included many Nazi collaborators.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.workers.org/articles/2014/05/15/sordid-history-u-s-collaboration-neo-nazis/

   Verwijderen
  2. Zowel de liberalen als de (neo) conservatieven werken voor dezelfde belangen. rechts of links betekent niks meer en is alleen voor de bühne. Het is een circus waarachter de agenda van de elite gewoon doorgaat. Beleid kan alleen door het volk beïnvloed. bv oorlog voeren, dat wordt niet meer door de amerikanen geaccepteerd. Dat weet de elite en daarom doen/proberen ze het nu met proxies. Laten we niet vergeten dat amerika nog steeds een democratie is. De achter het gordijn regerende elite moet nog steeds rekening houden met het volk. In een dictatoriale omgeving moet de elite ook rekening houden met het volk, maar veel minder.

   Verwijderen
  3. Democratie betekent dat het volk regeert. Dat is nergens zo, dus democratieën bestaan niet. En het betekent zeker niet dat het volk stemt.

   Verwijderen
 44. Ik heb nog maar weinig dat mijn mond open valt van verbazing. Nou, die jongens in Kiev is het weer gelukt:
  http://rt.com/news/258389-saakashvili-mccain-ukraine-advisors/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het complete lijstje van adviseurs:
   http://hinter-der-fichte.blogspot.de/

   Verwijderen
 45. Poroshenko Green-Lights Bill Allowing Russians to Be Sent to Internee Camps:
  The bill applies to citizens of a foreign state who pose a threat to the security of the country, and it is worth mentioning that Russia has been declared by Ukraine an “aggressor state”. If the bill is approved, millions of Russian citizens residing in Ukraine will be interned in special camps as war prisoners.

  Read more: http://sputniknews.com/europe/20150512/1022058084.html#ixzz3a6DQciYJ


  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 46. En ja hoor, het kan nog gekker in Kiev:
  http://sputniknews.com/politics/20150513/1022093062.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 47. En tja, die Russen daar heb je wat aan:
  http://sputniknews.com/politics/20150514/1022122323.html

  Dat is heel wat anders dan met die blaaskaken uit het wilde westen.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Yats is natuurlijk een enorme sukkel. Hier erkent hij dat hij genocide pleegt in de Donbass:
  https://www.youtube.com/watch?v=pmLwKk1igFg&feature=youtu.be

  Artikeltje Blik?

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nou, wie brengt deze man aan bij het internationaal strafhof.

   Verwijderen
  2. Ik ga dat doen Blik, maar eerst een weekje vakantie.

   Verwijderen
  3. Doe je goed Ben! Geen stress bij Blik!

   Verwijderen
 49. Op naar verdere autonomie voor LPR en DPR:
  http://www.interfax.co.uk/newsinf.asp?id=592096
  http://russia-insider.com/en/politics/confederal-solution-now-proposed-ukraine/ri6877#disqus_thread

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat is dit? Kerry opeens poeslief.

  https://www.youtube.com/watch?t=338&v=tcIF2M6Kj0U

  BeantwoordenVerwijderen
 51. De laatste statistieken van de Oekraïense politiestaat:

  Sources: Reporters without Borders; Ukrainian official data; The Foundation of Research of Problems of Democracy; open sources

  Political Prisoners:
  4,023 criminal cases "for support of separatism"
  753 people in jail, including for speaking out against mobilization (12 years) and on suspicion of collection of open information about a military base (9 years)
  Murders and Persecutions
  Oleg Kalashnikov, ex-deputy and anti-Maidan activist - shot to death
  8 former high profile officials committed suicide due to persecution, which some referred to in death notes. [In some cases suicides have the hallmarks of homicides - KR]

  Witchhunt of Journalists:
  Contract killings of Oleg Buzina and 4 more journalists
  33 journalists kidnapped
  47 arrested
  215 have been attacked
  About 100 Russian journalists deported from Ukraine
  5 journalists killed in Donbass

  Torture and War Crimes:
  Hundreds of militia fighters and Donbass civilians tortured to death
  Mass cases of rape, robberies and aggravated crimes of national guard confirmed by Ukrainian General Ruban

  Lustration of Public Servants:
  Testing of public servants and judges for loyalty to the new authorities [including using a lie detector - KR]
  For working under Yanukovich for more then a year - immediate termination without trial
  Public servants suspected of crimes are subjected to "trash lustration" by the radicals, beaten and assaulted

  Persecution of Church:
  More then 20 churches of Ukrainian Orthodox Church of Moscow Patriarchate have been seized
  More then 70 cases of attacks of radicals on priests and parishioners
  Dozens of priests were forced to leave the country under death threats

  Bans on Movies:
  Legal ban on movies promoting operations of Russian security forces
  Separate bans on films "The White Guard" and "Ivan Poddubny"

  Communism Outlawed:
  Ban on communist symbols (with an exception of Soviet medals), including flags and monuments
  Communism equated to Nazism as a criminal ideology
  5 years in jail for performing the anthem of USSR

  Ban of TV channels:
  14 Russian TV channels banned
  Russian "Euronews" lost its license

  Restrictions on Interviews:
  Ukrainian citizens are advised against giving interviews to Russian media
  Rules on communication with Russian journalists developed

  State Promotion of Snitching:
  7,500 people in Interior Ministry database "on suspicion of separatism" complied based on complaints posted to the website "Peacemaker" ("Mirotvorets") instituted by the Interior Ministry, including historian Oles Buzina and activist Maxim Kalashnikov [who were murdered after their personal info was posted on the site - KR].

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://fortruss.blogspot.nl/2015/05/the-chilling-statistics-of-ukrainian.html

   Verwijderen
 52. En zo gaan ze in de Oekraïne om met oorlogsveteranen:
  http://fortruss.blogspot.nl/2015/05/ukrainian-patriots-harassing-elderly.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Niemand zegt het zo helder als Paul Craig Roberts: http://www.informationclearinghouse.info/article41838.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 54. VS komen eindelijk met bewijs dat Putin hoogstpersoonlijk MH17 neerschoot:

  https://twitter.com/dulezc/status/496923459260538880

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Mijn jongste zoon maakte mij attent op deze video en hij zei er bij dat als Obama 'eh' zei, en dat zei hij vaak, hij dan al liegt. Ik heb vaak discussies met mijn zoon en we zijn het lang niet altijd eens. Hierover wel dus.
  Putin komt heel eerlijk over. Obama?
  https://www.youtube.com/watch?v=YD2j0otkFAI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zegt "eh" als hij geen autocue heeft.
   Harry Lennix heeft Barry jaren getraind om "presidentieel" over te komen en om zo geloofwaardig mogelijk tekst van de autocue te lezen. Op het moment dat de man zelf zinnen moet maken heeft hij problemen.

   Verwijderen
  2. Wat ik zeer opmerkelijk vind aan Obama, en waar ik nooit iets over lees is de zeer opmerkelijke eigenschap dat hij tijdens een toespraak afwisselend naar links en naar rechts kijkt, maar nooit rechtuit.
   Verder is de man een acteur volgens mij. Wat zou er gebeuren als hij een 4 uur durend marathon interview moest geven, met allerlei vijanden als vragenstellers ( zoals Putin doet en waarbij de baas van Echo of Moscow gewoon zijn vragen kan stellen) ?

   Verwijderen
  3. @Jan,
   Ben bang dat hij door de mand valt. Voorzover ik weet beantwoordt hij alleen vragen van bevriende journalisten. Zonder autocue wordt niks live uitgezonden. Interviews met hem moeten worden nagelezen door pr mensen voordat ze mogen worden gepubliceerd etc etc

   Verwijderen
  4. Obama is nu al de meest tragische president uit de geschiedenis. Zeker met tegen de achtergrond kanjers als MalcolmX en Martin Luther King.
   De beschikbare achtergrond informatie in deze is dermate uitgebreid dat je wel erg je best moet doen om hiervan niet op de hoogte te zijn.

   Verwijderen
 56. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is daarom alleen bedoelt voor pro-Russen, niet voor halfzachte westerlingen.

   Verwijderen
  2. Ik ben niet pro russisch, Ik ben tegen de anglo amerikaanse elite met hun eugenics programma, hun agenda 21, hun programma om de natie staten van de kaart te vegen.
   nazi's zijn voor hun alleen maar tools (bruikbare idioten) om hun doel te bereiken, net als jihadisten dat zijn. Ik snap die gasten echt niet, ze geven hun leven voor een paar oligarchen. Die bruikbare idioten moesten eens weten hoe de oligarchen over hun denken. Quote Kissinger.“Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.” Beesten die goed gebruikt kunnen worden om buitenlandse politiek te voeren

   Verwijderen
  3. Pro-Russisch? Is dat nog erger dan pro-fascistische staten?

   Verwijderen
  4. In de wereld der onnozelen kan brabbelman heel goed meekomen.

   Verwijderen
  5. Het punt is natuurlijk ook dat als je vindt dat pro-Russisch een issue is, dan ben je gewoon een racist.

   Verwijderen
  6. @Mental Midget 2,

   "En de hoofdprijs is...."

   Een nazi video van een halfzachte westerling!!!

   Verwijderen
  7. Dan proest, proesten we toch twee keer.

   Verwijderen
 57. Jongens we winnen de oorlog tegen Monsanto (monSATAN). Maar.....het is zeker nodig om Zaterdag 23 mei weer de straat op te gaan. Iedereen die geïnformeerd is over voedsel eet biologisch. Ook bv Obama en Bush.
  GMOs: The Fight For Our Future
  De march is extra belangrijk want hij gaat tegen TTIP.
  German States Call for EU-Wide Ban on Monsanto’s Roundup
  Spreidt de info op zo veel mogelijk plaatsen op het internet aub-ik zet het op minimaal 100 plaatsen.....neem dit niet licht op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zaadjes tegen Monsanto zijn/worden gepland.

   Verwijderen
  2. Even mieren-neuken: zaadjes worden gezaaid, plantjes worden geplant, plannen worden gesmeed en acties worden gepland...

   Verwijderen
 58. That's the spirit, Oligarch, Ouwe Strijder !

  BeantwoordenVerwijderen
 59. That's the spirit, Oligarch, Ouwe Strijder !

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Het vriendje van Rutte Poroshenko geeft het groene licht voor een wet die toestaan dat Russen worden gestuurd naar interneringskampen. Als het wetsvoorstel wordt goedgekeurd, zullen miljoenen Russische burgers in Oekraïne worden geïnterneerd in speciale kampen als krijgsgevangenen. Oekraïense president Petro Poroshenko nieuwe wetsvoorstel "Op wettelijke regeling van de staat van beleg" voorziet in de verplichte internering in speciale kampen van buitenlandse onderdanen die in de Oekraïne, die een bedreiging vormen voor de veiligheid.
  http://sputniknews.com/europe/20150512/1022058084.html

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Prachtig relaas van Engdahl over de 9 mei viering in Rusland:
  http://www.informationclearinghouse.info/article41853.htm

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ben

   Pics, or it didn't happen:

   https://www.youtube.com/watch?v=E38VdiFiC-g

   Mooi hoe Engdahl z'n gevoel van heimwee onder woorden brengt.

   Verwijderen
 62. Ach die Russen toch. Totaal BRILJANT:
  https://www.youtube.com/watch?v=A7IMKWvyBn4&feature=player_embedded

  KIJKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Zelfs Forbes:
  http://www.forbes.com/sites/dougbandow/2015/05/11/ukraine-fight-flares-again-u-s-should-keep-arms-and-troops-at-home/

  Het moet toch niet gekker worden.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amerika is duidelijk oorlogs moe. Na 100 jaar gevochten te hebben voor wat money masters en corporate belangen houdt het op. De teleurstellingen in Irak en Afghanistan hebben daar natuurlijk aan bij gedragen. Ook al roepen Breedlove en Ian Brzezinski nog zo hard om wapens en ondersteuning voor oekraïne. Ze krijgen te weinig mensen mee.

   Verwijderen
 64. @Oligarch, laten we het hopen dat ze oorlogsmoe zijn. Aan de andere kant is de enige echte industrie die ze nog hebben de oorlogsindustrie. En zoals Marx al uitlegde kun je alleen waarde creëren via arbeid en natuur. Als de oorlogsindustrie verdwijnt heb je nog minder dan een 3de wereldland over. Inmiddels hebben dat heel veel mensen ook begrepen, maar ik denk dat het te laat is. Zie o.a. de artikelen van Craig Roberts en dat is echt geen linkse jongen.
  Het gaat dus heel spannend worden de komende maanden/jaren.

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Roy weet het ook mooi te vertellen:
   https://www.youtube.com/watch?v=KnF-Va_D2ao&feature=youtu.be

   Groeten, Ben

   Verwijderen
 65. "People in Germany are fed up with NATO lies and wars organized by the US, ‘here, there and everywhere’… We will be all happy if the NATO secretary-general (Rasmussen) will have left office."

  Poetintrollen op het televisiestation dat de oorlogspartij liever zou platbombarderen?
  Nou nee. Een voormalig een voormalig staatssecretaris van defensie van Duitsland en 33 jaar lid van de Bondsdag voor het CDU. Zwaargewichten als Helmud Schmidt, Gerhard Schroeder gingen hem al voor.

  https://www.youtube.com/watch?v=54Y28LR3tyk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Mental Midget 2,

   "Dus die Duitser denkt te weten wat alle Duitsers denken?????"

   Dan ben je nog niet op de hoogte hoe het Duitse publiek staat tegenover de Duitse media en deze Duitser springt daarop in. Één ding moet je het Duitse publiek meegeven, zij zijn beter op de hoogte dan Mental Midget 1 & 2.

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Zijn ze beter op de hoogte van de grote hoeveelheid Kremlin propaganda?"

   Nee, zij zijn beter op de hoogte van de westerse propaganda. Je zou er een voorbeeld aan kunnen nemen, evenals John Kerry. Je bent een loser, je hebt het alleen nog niet in de gaten.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   Jouw loyaliteit met de Amerikaanse politiek, wordt met het bezoek van John Kerry aan Moskou de grond in geboord. Ik wens je een prettige nacht, zonder nachtmerries.

   Verwijderen
  4. @Mental Midget 2,

   16 mei 2015, nog steeds geen Russisch offensief te bekennen volgens @Mental Midget 2's kristallen bol profetie en logische redenatie.

   Verwijderen
  5. @Mental Midget 2,

   "En weer weet u het niet

   Wanneer was Kerry voor het laatst in Moskou???"

   Gaan wij "mieren neuken" @Mental Midget 2? Of is de nederlaag je te veel geworden en heb je een Mental Breakdown?

   Verwijderen
  6. @Mental Midget 2,

   "Nop"

   Wat "Nop"? In internettaal wordt dat geschreven als "Nope", Het is maar even dat je het weet.

   "En Putin is zo geschrokken van Kerry's woorden, dat hij het offensief heeft afgeblazen."

   Met dien verstande dat Kerry pas op 11 mei gesprekken had met Poetin. Één dag na de profetie van @Mental Midget 2, dat het Russisch offensief zou beginnen. Je kunt je niet belachelijker maken dan je nu doet.

   Verwijderen
  7. @Mental Midget 2,

   "Kerry was toch echt op 12 mei in Sotsje
   U haalt datums door elkaar"

   Nog mooier, dat zegt dat je profetie nog belachelijker is. Dank voor de bevestiging.

   Verwijderen
 66. Wederom een schitterend artikel van Paul Graig Roberts.
  Is Washington Coming To Its Senses?
  Amerika heeft door dat ze Rusland niet kunnen isoleren. India en China deden mee met de overwinnings parade op het rode plein. Nu ze zien dat Rusland niet te isoleren valt, komen ze de banden met Rusland weer aanhalen. Verleiden is het woord dat Roberts gebruikt.
  De anglo amerikaanse elite heeft de rest van de wereld eeuwen lang bestolen. Sinds de krediet crisis is het westen hun eigen landen aan het bestelen (ierland en griekenland) en later spanje, italië en portugal. Amerika is al leeg gestolen.
  Het is maar te hopen voor een ieder die in het westen woont en niet in een politiestaat wil leven dat Poetin niet valt voor de verleiding vanuit Whashinton.

  Hmm ik lees /begriijp/concludeer hieruit dat Kerry aan Poetin vraagt om de bevolking in het westen geen hulp te bieden op het moment dat ze de VS en Europa veranderen in politiestaten...Dat ze hun geopolitieke spel op een laag pitje zetten en dat ze zich richten op hun eigen landen, om die te veranderen in politiestaten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   Russia Today is een Russische overheids propaganda newsoutlet. Kennelijk heeft de live uitzending van 9 mei zoveel indruk op de Amerikaanse overheid gemaakt dat zij de propaganda nu wel geloven en dan vervalt automatisch het woord propaganda.

   Verwijderen
  2. @Mental Midget 2,

   "Huh???
   Hadden de Inca's ons al bestolen?"

   Ik zou het niet weten, maar je zal er best een betrouwbare Oekraïense site voor hebben.

   Verwijderen
  3. @Mental Midget 2,

   "oli komt met eeuwenlang aanzetten
   Dus mijn vraag is of de Inca's ons ook bestolen hebben?"

   Dan zou het prettig zijn als jij daar ons het verband van uit kunt leggen.

   Verwijderen
  4. @Mental Midget 2,

   "Dus waar haalt oli vandaan dat we al eeuwen bestolen worden"

   Dát, heet dus "mieren neuken"!

   Verwijderen
 67. niet op lpg reageren Joop.

  "eeuwen" is niet van toepassing. Die spelletjes van het IMF. De voorwaarden om de schulden terug te betalen. Al de bezittingen van een land moeten geprivatiseerd worden en verkocht. Wie profiteerde daarvan ? Juist de wall street banken en hun vriendjes kregen die bezittingen in handen. Nu doen ze die truukjes in europa. Alle staatsbezittingen komen in private handen en burgers mogen die diensten voor veel geld kopen. Dat zien we nu met al de nuts bedrijven die we verkocht hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Om even on-topic te blijven:
  Ik heb hier ook een reageerprobleem, mijn reacties verdwijnen steeds, maar nogmaals:

  Wat een onzinnig en warrig verhaal, men probeert met SSL/TLS juist verbindingen veilig te maken tegen onderscheppen. Bij bijvoorbeeld Xolphin kosten die certificaten bijna niets. Je kunt ook altijd nog self-signed certificaten aanmaken. Minder veilige encryptie methodes zoals SHA-1 worden sinds kort ook zo aangemertkt door bv Chrome browser en SSL is bijna geheel vervangen voor TLS.

  Over Diginotar, dat was dus zo'n CA.
  Zij gaven certificaten uit, maar door de hack hadden ze ook bv. certificaten uitgegeven voor Google.
  Alleen iemand die het echte certificaat kan onderscheppen en daarna een eigen certificaat kan injecteren dat door de browser word geaccepteerd kan vervolgens verkeer onderscheppen. En dan alleen specifiek voor het verkeer dat met dat certificaat is beveiligd (in dit geval Google, dus NIET jouw bank).
  Alleen een land als Iran kon dit doen, want in Nederland is er geen centraal punt waar het verkeer overheen gaat. Het kan vanuit de ISP meerdere kanten uit naar verschillende IX-en of transit providers, waar het antwoord vandaan komt weet je ook niet, dus veel lastiger te doen hier.
  En zodra men er achter komt dat bijvoorbeeld Diginotar onterecht vertrouwde certificaten afgeeft trekt men hun root CA certificaat in en dan werkt het ook niet meer.
  Je hebt iets gelezen wat je niet begrijpt en daar ga je met je fantasie een eigen verhaal omheen maken, maar zo werkt het niet Gandalf/Mattie.

  Maargoed, zo gaat het nier natuurlijk steeds, mensen maken hele verhalen over dingen waar ze geen verstand van hebben. Andere mensen die dan bijvoorbeeld Rusland kenner zijn doen er nog een schepje bovenop met wat meer propaganda om de onwetende mensen nog verder van de waarheid te brengen.
  Als er dan iemand is die ze wel de waarheid wil vertellen dan word daar niet naar geluisterd, word er getreiterd of reacties worden weg gehaald.


  Ook Mozilla "Deprecating Non-Secure HTTP" FAQ geeft aan dat de zorgen van Gandalf onzin zijn:
  https://blog.mozilla.org/security/files/2015/05/HTTPS-FAQ.pdf
  Q. Why are you forcing me to buy a certificate? Isn’t this hard on small sites?
  If you want to use HTTPS, you’ll have to get a certificate. That doesn’t mean you have to buy one though! There are multiple free certificate providers in the market right now (e.g., StartSSL, WoSign, and soon Let’s Encrypt). Some web platforms will provide you a certificate for free (e.g., Cloudflare). For those who prefer to run their own server, Mozilla already offers an HTTPS configuration generator.

  Q. Why are you bothering with pushing HTTPS, given that the CA system is so broken?

  For all its flaws, the CA system we have is one that underpins the entire online economy we have today. It’s broken in ways, but for the most part, it works. We are always trying to improve the quality of the Mozilla CA Program, from kicking out misbehaving CAs to strengthening disclosure requirements.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Zdravstvuyte
  Vam nuzhen udobnyy kredit dlya vashego udovletvoreniya?
  My predlagayem dostupnoye kredit @ 3 % protsentnoy stavki dostupnyye dlya mestnogo
  i mezhdunarodnyye zayemshchiki .
  My sertifitsirovany , zasluzhivayushchiy doveriya , nadezhnyy, effektivnyy, bystryy i dinamichnyy
  i my sotrudnichayem s nashikh kliyentov .
  My vydayem dolgosrochnyy kredit ot dvukh do pyatidesyati let maksimum , svyazhites' s nami
  na ( adamfred23@GMAIL.COM )
  ( Adamfred2@outlook.com )
  KREDIT ZAYAVKA
  IMYA:................................
  Pol: .........................
  SEMEYNOYe POLOZHENIYe:...........................
  KONTAKTNYY ADRES:................................
  Gorod / Pochtovyy indeks : .................
  STRANA: .................
  VOZRAST: ............
  Summa, neobkhodimaya Kredita : ..............
  KREDIT SROK : ...............
  YEZHEMESYACHNYY DOKHOD:.............
  ZANYATIYe:............
  TSEL' KREDITA : ...........
  Deystvitel'nyy nomer telefona : .............
  Faks : ................
  Zapolnite etu formu i pereslat' ikh mashine ( Adamfred23@gmail.COM )
  ( Adamfred2@outlook.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Zdravstvuyte
  Vam nuzhen udobnyy kredit dlya vashego udovletvoreniya?
  My predlagayem dostupnoye kredit @ 3 % protsentnoy stavki dostupnyye dlya mestnogo
  i mezhdunarodnyye zayemshchiki .
  My sertifitsirovany , zasluzhivayushchiy doveriya , nadezhnyy, effektivnyy, bystryy i dinamichnyy
  i my sotrudnichayem s nashikh kliyentov .
  My vydayem dolgosrochnyy kredit ot dvukh do pyatidesyati let maksimum , svyazhites' s nami
  na ( adamfred23@GMAIL.COM )
  ( Adamfred2@outlook.com )
  KREDIT ZAYAVKA
  IMYA:................................
  Pol: .........................
  SEMEYNOYe POLOZHENIYe:...........................
  KONTAKTNYY ADRES:................................
  Gorod / Pochtovyy indeks : .................
  STRANA: .................
  VOZRAST: ............
  Summa, neobkhodimaya Kredita : ..............
  KREDIT SROK : ...............
  YEZHEMESYACHNYY DOKHOD:.............
  ZANYATIYe:............
  TSEL' KREDITA : ...........
  Deystvitel'nyy nomer telefona : .............
  Faks : ................
  Zapolnite etu formu i pereslat' ikh mashine ( Adamfred23@gmail.COM )
  ( Adamfred2@outlook.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Zdravstvuyte
  Vam nuzhen udobnyy kredit dlya vashego udovletvoreniya?
  My predlagayem dostupnoye kredit @ 3 % protsentnoy stavki dostupnyye dlya mestnogo
  i mezhdunarodnyye zayemshchiki .
  My sertifitsirovany , zasluzhivayushchiy doveriya , nadezhnyy, effektivnyy, bystryy i dinamichnyy
  i my sotrudnichayem s nashikh kliyentov .
  My vydayem dolgosrochnyy kredit ot dvukh do pyatidesyati let maksimum , svyazhites' s nami
  na ( adamfred23@GMAIL.COM )
  ( Adamfred2@outlook.com )
  KREDIT ZAYAVKA
  IMYA:................................
  Pol: .........................
  SEMEYNOYe POLOZHENIYe:...........................
  KONTAKTNYY ADRES:................................
  Gorod / Pochtovyy indeks : .................
  STRANA: .................
  VOZRAST: ............
  Summa, neobkhodimaya Kredita : ..............
  KREDIT SROK : ...............
  YEZHEMESYACHNYY DOKHOD:.............
  ZANYATIYe:............
  TSEL' KREDITA : ...........
  Deystvitel'nyy nomer telefona : .............
  Faks : ................
  Zapolnite etu formu i pereslat' ikh mashine ( Adamfred23@gmail.COM )
  ( Adamfred2@outlook.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Vraag / krijg snel een betrouwbare en gecertificeerde lening ter waarde van $ 5000- $ 50000000 USD,
  Diana Guzman Loan Firm, een dochteronderneming die gelieerd is aan Barclays bank PLC, is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en andere gebieden over de hele wereld. Biedt een leningrente van 3%. Onze lening helpt mensen hun cashflow te beheren, aan hun behoeften te voldoen en hun manier van leven te stabiliseren. Als u een contante lening nodig heeft om u voor een korte tijd te vervoeren, zijn wij er voor u. Ons leningproces is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen
  We zijn transparant
  We zijn flexibel
  Wij zijn toegewijd
  We zijn hier om u te helpen
  Onze leendiensten
  «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «» «»
  Persoonlijke lening
  Autolening
  Hypothecaire lening
  Schuldconsolidatielening
  Medische lening
  Onderwijslening
  Lening voor verbetering van het huis
  Haast je nu,
  Contacteer ons nu :
  Kantoornummer: +1 877-458-0834
  Whatsapp Chat nummer: +2348133483735
  E-mail ons op: dianaguzmanloans@gmail.com
  Vriendelijke groeten ,
  Diana Guzman

  BeantwoordenVerwijderen