woensdag 18 november 2020

Repressie in EU: Berlijn, Parijs: Regime-Waterkannonnen nemen straten over


Dankzij de Russische media, weten we zeer goed wat er, notabene, in onze buurlanden (!) gebeurt. gisteren regime-eenheden met waterkannonnen op vreedzaam protesterende burgeres en vandaag hetzelfde plaatje (zie boven), maar dan vanuit Berlijn. Mensen komen in verzet tegen de dwangmaatregelen onder het mom van "Corona", en het regime laat haar ware aard zien.

6 opmerkingen:

  1. En zulke massale demonstraties, niet op 1,5m. en zonder muilkorf, gaan natuurlijk voor een gigantische opname in de ziekenhuizen zorgen.
    OF NIET?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanmiddag (18-11) op het radionieuws: De vvd wil er over nadenken, om de vaccinatie semi-verplicht te maken. Het blijft niet-verplicht, maar als je je niet laat vaccineren, dan kan/gaat dat consequenties hebben. Welke weet men nog niet.

    Duivels dilemma, maar dat kan je verwachten van satanisten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ik dit goed lees dan neemt men dat vaccin ENKEL om ANDEREN te niet te besmetten en niet om zichzelf te beschermen tegen dat virus.
    Dus krijg je straks 2 soorten rijen bij de kassa. 1 waar je gewoon kunt aanschuiven en de andere waar je op 1,5m. van mekaar afstaat, en waar de helft van het volk een muilkorf op heeft en de andere helft niet, en de ene helft viert vaak "vakantie" door de quarantaine en de ingespoten slimmerik werkt zich kapot.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Trouwens, voor het woordje 'dwang' hebben ze een betere vergelijking en dat heet "chantage".

      Verwijderen
  4. Iedereen die de op de hoogte is van de agenda (agenda 2030) van de oligarchie weet dat IEDEREEN geïnjecteerd gaat worden. In de 4e industriële revolutie is er een samensmelting van fysiek, biologische en digitaal.

    Alleen als wij mensen opstaan en weigeren gebeurt dit niet.
    Jensen had het gisteren over leugenaars en karakter......
    De clowns dumb en dumber zijn LEUGENAARS en wij moeten KARAKTER tonen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. OMG,
    De MSM is failliethttps://www.infowars.com/posts/ny-times-says-great-reset-is-a-conspiracy-theory-on-same-day-world-economic-forum-celebrates-it/.
    NY Times Says “Great Reset” is a “Conspiracy Theory” on Same Day World Economic Forum Celebrates It

    BeantwoordenVerwijderen