woensdag 18 november 2020

Repressie in EU: Berlijn, Parijs: Regime-Waterkannonnen nemen straten over


Dankzij de Russische media, weten we zeer goed wat er, notabene, in onze buurlanden (!) gebeurt. gisteren regime-eenheden met waterkannonnen op vreedzaam protesterende burgeres en vandaag hetzelfde plaatje (zie boven), maar dan vanuit Berlijn. Mensen komen in verzet tegen de dwangmaatregelen onder het mom van "Corona", en het regime laat haar ware aard zien.

8 opmerkingen:

 1. En zulke massale demonstraties, niet op 1,5m. en zonder muilkorf, gaan natuurlijk voor een gigantische opname in de ziekenhuizen zorgen.
  OF NIET?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanmiddag (18-11) op het radionieuws: De vvd wil er over nadenken, om de vaccinatie semi-verplicht te maken. Het blijft niet-verplicht, maar als je je niet laat vaccineren, dan kan/gaat dat consequenties hebben. Welke weet men nog niet.

  Duivels dilemma, maar dat kan je verwachten van satanisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roland Pierik en Marcel Verweij Volkskrant 17 november 2020, 14:14

  'In deze coronatijd hebben we een morele verantwoordelijkheid elkaar te beschermen tegen verdere uitbraken en besmetting met de ziekte. Op dit moment nemen we die verantwoordelijkheid door: geen handen schudden, afstand houden, mondkapje dragen, afzeggen van grote evenementen, testen en in quarantaine gaan als iemand dichtbij is blootgesteld, en soms een lockdown. Sommige van deze maatregelen worden afgedwongen, op basis van wetgeving en argumenten die ruime steun kregen in het parlement, ook van Wilders en Krol. De vrijheidsbeperkingen liggen dus primair in deze breed gesteunde beschermingsmaatregelen tegen covid-19.

  Overbodige maatregelen
  Op het moment dat er een voldoende veilig en effectief vaccin voorhanden is, ontstaat er een tweede manier om elkaar te beschermen. Met een effectief vaccin is de kans dat je een ander nog kunt besmetten zo klein, dat de bestaande beschermingsmaatregelen overbodig worden. Je hebt dan nog steeds de verantwoordelijkheid besmettingsrisico’s te voorkomen, maar dat kun je nu óók doen door je te laten vaccineren. Daarom valt goed te rechtvaardigen dat mensen die zijn gevaccineerd weer meer bewegingsvrijheid krijgen. Omdat met vaccinatie het risico voor anderen is weggenomen, valt de noodzaak weg om je te houden aan andere voorzorgsmaatregelen.

  Maar als gevaccineerden meer mogen dan niet-gevaccineerden, is dat dan niet toch een vaccinatieplicht? Nee, dat is het niet. Voor zover er sprake is van een plicht of dwang, dan geldt dat de maatregelen sowieso noodzakelijk waren en aan iedereen werden opgelegd, zoals tijdelijke lockdowns. Als vaccinatie vervolgens als alternatief voor thuisquarantaine wordt geboden, is iedereen nog steeds vrij om van vaccinatie af te zien. De plicht betreft de quarantaine, niet de vaccinatie. Zo’n quarantaine is geen leuk vooruitzicht, dus het is begrijpelijk dat je je gedwongen voelt om je te laten vaccineren. Toch is er van een vaccinatieplicht geen sprake – ook niet van een verkapte plicht.

  Stel, ik zit even krap bij kas en je leent me 50 euro. Ik heb nu een plicht om je terug te betalen. Maar als je dan zegt: ‘je kunt me ook vanmiddag even wat zware dozen helpen sjouwen, dan laat ik die 50 euro zitten’. Dan bied je me een alternatief voor de verplichting die ik moest nakomen. Ben ik nu óók verplicht jouw dozen te sjouwen? Natuurlijk niet, want ik kan me beperken tot wat ik sowieso moest doen: terugbetalen. Op dezelfde manier pleit Hugo de Jonge niet voor een vaccinatieplicht als hij stelt dat gevaccineerden al eerder meer ruimte krijgen als er vanwege de pandemie vrijheidsbeperkende maatregelen van kracht moeten zijn.

  Proportioneel
  Het voorstel kan ook nog anders worden onderbouwd. De overheid moet maatregelen nemen om de maatschappij tegen corona te beschermen. Dit impliceert dat onze vrijheid beperkt moet worden met quarantaines en dergelijke. Die vrijheidsbeperking moet wel proportioneel zijn, dus mag niet groter zijn dan strikt noodzakelijk is om het doel te bereiken. Als ook gevaccineerden in quarantaine moeten blijven terwijl ze niet meer besmettelijk zijn, is dit disproportioneel en daarom onverdedigbaar.

  Dat viruswaarheidaanhangers zich verzetten tegen het voorstel van de minister is begrijpelijk, want ze verzetten zich tegen alle maatregelen: quarantaine én vaccinatie. Maar parlementariërs die de covid-19-maatregelen onderschrijven, zullen logischerwijze de minister op dit punt gelijk moeten geven.'

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-vaccinatie-hoeft-niet-maar-piep-dan-ook-niet-over-minder-vrijheid~bc2eca4e/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zie je maar weer dat alle tot nu toe geaccepteerde vrijheidsbeperkende maatregelen nu als argument gebruikt worden als chantagemiddel om vaccinatie af te dwingen. Dat is het hellende vlak waarop we ons sinds maart van dit jaar zitten. De argumentatie van de Pierik en Verwey doortrekkend is er bijvoorbeeld geen enkel beletsel voor werkgevers om personen die weigeren om zich te laten vaccineren te ontslaan, ze te verbieden van het openbaar vervoer gebruik te maken, of zich te bevinden in 'openbare ruimten. En zo wordt iedere vinger die je de staat geeft een argument om verder door te gaan op het pad van vrijheidsbeperkende maatregelen.' Als je voor de 1,5 meter samenleving bent of voor het verplichte mondkapje dan verlies je het recht om bezwaar te maken tegen discriminatie van personen die, ongeacht hun argumenten, zich niet laten vaccineren. Alsof vrijheid een gunst van de staat is. Een gunst die je moet verdienen door de hoepeltjes te springen die de staat voor je bedenkt.

   Verwijderen
  2. Iedereen die de op de hoogte is van de agenda (agenda 2030) van de oligarchie weet dat IEDEREEN geïnjecteerd gaat worden. In de 4e industriële revolutie is er een samensmelting van fysiek, biologische en digitaal.

   Alleen als wij mensen opstaan en weigeren gebeurt dit niet.
   Jensen had het gisteren over leugenaars en karakter......
   De clowns dumb en dumber zijn LEUGENAARS en wij moeten KARAKTER tonen.

   Verwijderen
 4. Als ik dit goed lees dan neemt men dat vaccin ENKEL om ANDEREN te niet te besmetten en niet om zichzelf te beschermen tegen dat virus.
  Dus krijg je straks 2 soorten rijen bij de kassa. 1 waar je gewoon kunt aanschuiven en de andere waar je op 1,5m. van mekaar afstaat, en waar de helft van het volk een muilkorf op heeft en de andere helft niet, en de ene helft viert vaak "vakantie" door de quarantaine en de ingespoten slimmerik werkt zich kapot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, voor het woordje 'dwang' hebben ze een betere vergelijking en dat heet "chantage".

   Verwijderen
 5. OMG,
  De MSM is failliethttps://www.infowars.com/posts/ny-times-says-great-reset-is-a-conspiracy-theory-on-same-day-world-economic-forum-celebrates-it/.
  NY Times Says “Great Reset” is a “Conspiracy Theory” on Same Day World Economic Forum Celebrates It

  BeantwoordenVerwijderen