zaterdag 21 november 2020

Nederland gunt Politici en NPO/NOS-journalisten de eerste en enige Injecties!

Terwijl de politici met twee handen op één buik doen alsof de injectie al een uitgemaakte zaak is, en alleen de vraag of eerst "de ouderen" of eerst "de jongeren" geïnjecteerd dienen te worden, heeft Blik op NOS-journaal onderzoek laten uitvoeren wat de Nederlanders zelf vinden.

De uitslag van deze poll wijst erop dat Nederlanders noch de ouderen, noch de jongeren willen laten injecteren. De Nederlanders gunnen de politici in Den Haag en de staatsjournalisten in Hilversum, de allereerste, en waarschijnlijk de enige, injecties! Laat in de comments weten welke politici en staatsjournalisten je de injecties het meeste gunt.


48 opmerkingen:

 1. [Laat in de comments weten welke politici en staatsjournalisten je de injecties het meeste gunt.]

  Ha, dat is een inkoppertje. Alle politici en alle journalisten van televaag, nrc, ad en ander politiek/journalistiek tuig mogen wel 3 prikken tegelijk krijgen van mij. Hoe langer de naald, hoe beter. Ook W.A. en family niet uitgezonderd. Maar dan wel de versie, die ook voor de 'normale' burger is bestemd. Geef maar het goede voorbeeld.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad @G.B. Wolf, politiek en journalistiek zijn ook de New Social Benefiters/NSBers die werelwijd de Smith-Mundt Act aan het uitvoeren zijn.

   https://153news.net/watch_video.php?v=654Y95X9Y571

   Verwijderen
 2. Toch blijf ik me afvragen wat er zo slecht is aan het gebruik van cellijnen uit toch al geaborteerd foetaal weefsel bij de ontwikkeling van een vaccin (afgezien van de emotionele creep-factor).

  Dit staat helemaal los van de nog zeer twijfelachtige kwaliteit en de enge ontwikkelingen naar 2e rangs burgerschap, censuur etc.

  En uiteraard het feit dat vitamine D en ivermectine voor bijna geen geld sterker scoren dan die 94.5 % uit de persberichten. Dat dit nog steeds weggedrukt wordt is criminele nalatigheid of erger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je geeft geen antwoord op de vraag.

   Verwijderen
  2. [Toch blijf ik me afvragen wat er zo slecht is aan het gebruik van cellijnen uit toch al geaborteerd foetaal weefsel bij de ontwikkeling van een vaccin]

   Bij dit vaccin gaat het daar niet om, het nieuwe vaccin is gen therapie, er wordt materiaal van een adenovirus van een aap voor gebruikt. Het is iets heel anders dan voorgaande vaccins.

   Verwijderen
  3. Het komt de kern niet binnen.

   Wie mag het eerst een prik? Mij lijkt het meest logisch het personeel in de gezondheidszorg. Laat de smerissen er ook maar een krijgen (wel met een stevige naald...).

   Verwijderen
  4. [Het komt de kern niet binnen.]

   Goedgelovige Thomas:

   https://twitter.com/3Groter/status/1330191580704219141

   Verwijderen
  5. [Mij lijkt het meest logisch het personeel in de gezondheidszorg.]

   Waarom jij zelf niet? Er is toch niets aan de hand met dat vaccin? Je behoort ook nog eens tot de risicogroep. In tegenstelling wat @G.B. hoopte, begint men dus niet met het leger en de politie maar met de groep boven de 60 (zal wel 65 worden vanwege de beschikbaarheid) en het eerst met de mensen met onderliggende aandoeningen zoals diabetes.

   Verwijderen
  6. Ik ben al op natuurlijke wijze gevaccineerd (zeer lichte symptomen waarschijnlijk mede dankzij vit. D, ivermectine en artemisia).

   Dus voor mij is het onnodig, en vermijd ik onnodige medische interventies, in elk geval totdat ik in een vliegtuig etc. of naar een concert of zo wil.

   Het idee om eerst de kwetsbaren, en dan pas de hulpverleners te beschermen is weer eens een oliedom RIVM idee, en gaat weer eens totaal tegen wat andere landen doen. Al maakt het maar enkele maanden extra lockdown uit.

   Verwijderen
  7. Ik heb nog nergens vernomen dat er reverse transcriptase in sars 2 corona zit. Dan zou het een retrovirus zijn, en dat zou op alle voorpagina's staan.

   Verwijderen
  8. @Rootman, wat ik ervan begrijp, wordt iemand niet ingespoten met verzwakt coronavirus maar met een adeno-virus van een aap + een stukje RNA van corona. Blijkbaar een hele nieuwe manier van immuniteit opwekken.


   [Ik ben al op natuurlijke wijze gevaccineerd]

   Test laten doen? Anders kun je dat zo niet stellen.

   Verwijderen
  9. Dat komt overeen met wat ik gelezen heb. Maar in dat geval komt het de kern niet binnen.

   Er zijn wel andere virale eiwitten die de celkern binnendringen, en die de cel langdurig kunnen verstoren waardoor die nare long covid symptomen kunnen optreden. Die kunnen ze maar beter niet in het vaccin doen!

   Ik kan niet overal bewijzen voor geven, ik was veel te laat om een test te kunnen doen- want dan had ik eerst weer een DigId wachtwoord moeten aanvragen. Maar gezien de bekende besmettingshaard en wat ongewone symptomen ben ik er zeker van.

   Als je virale replicatie in de kiem smoort is de test weinig betrouwbaar met 40+ cycli.

   Verwijderen
 3. Dit is een uiterst moeilijke vraag.
  Ikzelf denk aan:

  1) Het gehele koninklijk huis incl. ouders, kinderen, broers, zussen, etc.
  2) Alle politici die dit beleid steunen en/of verdedigen, incl. ouders, kinderen, etc.
  3) Wetsdienaars (Boa's, politie, soldaten) die dit beleid steunen c.q. uitvoeren incl. ouders, kinderen etc.

  Ik vermoed dat het virus ver uitgedoofd zal zijn wanneer deze 3 groepen op geroepen worden zich aan te bieden voor hun Pfizer m-RNA injectie.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BTW, ik ben 65 jaar en sta mijn ,door de overheid, liefdevol beschikbaar gestelde injecties graag af aan voormelde doelgroepen.
   Ik heb me er bij neer gelegd dat niemand hier levend weg komt.
   Van leven ga je nou eenmaal dood.

   Verwijderen
  2. [Van leven ga je nou eenmaal dood.]

   Ja, dat is de enige echte zekerheid die iedereen bij de geboorte meekrijgt. We gaan uiteindelijk allemaal dood.

   Verwijderen
  3. @Allen: [de enige echte zekerheid]

   Er zijn er 2: de dood en belasting betalen. Tenzij je ouders zelfvoorzienend zijn en niet zo dom om je bij geboorte aan te geven.

   Verwijderen
  4. Elixir of Life Finally Discovered? Israeli Scientists Find Way to Reverse Biological Aging
   https://sputniknews.com/science/202011211081236728-elixir-of-life-finally-discovered-israeli-scientists-find-way-to-reverse-biological-aging/
   Alleen voor Klaus Schwab en consorten.

   Verwijderen
  5. Het is heel gebruikelijk dat Israelische startups hun stocks omhoogzwammen!

   Verwijderen
 4. Ik geef de injectie die voor mij bedoeld is graag aan een kleinkind van Klaus Schwab. Klaus is nogal bezorgd om zijn kleinkinderen. Daarom de great reset en de 4e industriële revolutie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Informatie over Dominion frauduleuze stemmachines worden keihard geblokt door google of door ons land.

  https://www.azmirror.com/2020/11/17/maricopa-county-vendor-dominion-voting-systems-at-center-of-false-conspiracies/

  "This site not available in your country"

  De leugens van de fake MSM too big to fail staan boven

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gun het kabinet, de leden van de EK en TK die voor spoedwet en maatregelen hebben gestemd, alle burgemeesters die dit beleid niet alleen steunen maar er zelfs genoegen in scheppen nog strenger te handhaven (die mogen helemaal vooraan) en ALLE journalisten van de MSM (die van Eenvandaag en Nieuwsuur voorop met hun gepush) de eer om als eerste groep gevaccineerd te worden. Het vaccin wat daarvoor gebruikt moet worden, is niet het traditionele vaccin (die worden ook gefabriceerd) maar het gen therapie vaccin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En met dit soort smerige trucs worden mensen gepushed zich te laten vaccineren:

   onderstaande tweet is van Hugo Bloemschoen:

   [We staan aan de vooravond van een nieuwe fase in deze coronacrisis. Vaccineren! Niet alleen voor jezelf, maar voor elkaar. Ik vertel straks bij @op1npo meer over het vaccinatieplan.]

   Je doet het niet voor jezelf maar voor elkaar, net als het dragen van dat waardeloze masker. Ook om die reden (die smerige psychologische druk die er achter zit) sta ik met liefde mijn vaccin af aan deze mensen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. De absurde stelregel: je neemt dat vaccin om anderen te beschermen. huh?

   Hoe zit het dan met mijn eigen bescherming? Ben ik dus afhankelijk van de andere om veilig te zijn voor het virus? Als ik die spuit neem hoor ik veilig te zijn juist tegen diegene die de spuit niet heeft gehad en mij dus zou kunnen aansteken. Dus per saldo hoef ik als ingespotene helemaal geen schrik te hebben voor een niet gevaccineerde. En als niet gevaccineerde hoef ik al helemaal geen schrik te hebben voor iemand die de spuit heeft gehad want die kan me dus nooit aansteken. En diegenen die niet zijn ingespoten houden mekaar veilig door hun eigen immuunsysteem op peil te houden, wat veel effectiever is en absoluut vrij is van bijwerkingen.(De gewone griep even daargelaten, mensen weten wel dat ze dan juist contact moeten vermijden).

   Verwijderen
 7. Voor mij ook hetzelfde antwoord als hierboven vaak gegeven: eerst alle beleidsmakers en hun uitvoerders, hun kinderen en zeer zeker ook hun kleinkinderen als eerste die spuit, en ja ze mogen ze met alle plezier allemaal (zijn er toch al gauw minstens 3) van mij krijgen, en liefst ook nog de vermelding erbij dat ze van een 66 jarige komen, een leuk getal voor hun.
  En daar mogen wij(het klootjesvolk) gerust bij vertellen dat deze groep 'noodzakelijk' is om de "maatschappij", want daar blijft toch al niet veel van over, alsnog een beetje draaiende te houden. Ze zouden zich vereerd (moeten) voelen.
  Het enige probleem is: hoe controleren we dat ze geen onschuldige zoutoplossing ingespoten krijgen en niet het vaccin dat voor 'ons' bestemd is?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier mag de jeugd in België en Nederland wel een puntje aan zuigen:
  Via het blog van Advocate Carin Knapen:
  Duitse studenten doorprikken de PCR test
  En voor diegenen die het
  smoelenboek
  hebben hier rechtstreeks de link.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie op haar blog ook de video over een heel apart protest in Zwitserland.
   Een absolute aanrader.

   Verwijderen
  2. Inderdaad Matt. Prachtig protest.

   Verwijderen
 9. Ik sluit me aan bij @Dwarsligger, met dien verstande, dat ze geen placebo's ingespoten krijgen, maar het echte c-ovid vaccin.
  Blijkbaar verwachten ze een hoop nare bijwerkingen met die gen vaccins, want er wordt naarstig gezocht naar ai-software om enig inzicht en overzicht te verkrijgen in alle bijwerkingen:

  For reasons of extreme urgency under Regulation 32(2)(c) related to the release of a Covid-19 vaccine MHRA have accelerated the sourcing and implementation of a vaccine specific AI tool.

  Strictly necessary — it is not possible to retrofit the MHRA’s legacy systems to handle the volume of ADRs that will be generated by a Covid-19 vaccine. Therefore, if the MHRA does not implement the AI tool, it will be unable to process these ADRs effectively. This will hinder its ability to rapidly identify any potential safety issues with the Covid-19 vaccine and represents a direct threat to patient life and public health.

  Reasons of extreme urgency — the MHRA recognises that its planned procurement process for the SafetyConnect programme, including the AI tool, would not have concluded by vaccine launch. Leading to a inability to effectively monitor adverse reactions to a Covid-19 vaccine.

  Events unforeseeable — the Covid-19 crisis is novel and developments in the search of a Covid-19 vaccine have not followed any predictable pattern so far.


  Lees het hele document bij TED Europa: Supplies - 506291-2020 United Kingdom-London: Software package and information systems

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er bestaat zoiets als het Lareb. Zodra de eerste spuiten zijn gegeven, deze website helemaal volplempen met bijwerkingen, de meest erge, die je maar kunt verzinnen. Ter inspiratie kan je even spieken bij andere vaccinaties.

  Om het niet te veel op te laten vallen, zorgen dat je steeds een ander ip-nummer hebt. Via een VPN gaat dat makkelijk, evenals via open verbindingen bij mcdonalds, de trein, Schiphol, enz.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met andere woorden nepnieuws verspreiden.
   En dan andere er van betichten dat zij fakemedia zijn.
   Zo creëert Wolf dus informatie chaos en vragen anderen zich af waarom er toch chaos is.
   Op dat moment schijnen lichtwerpers licht op Wolf en ontmaskeren hem als een zielige clown wat wegrent zodra ze licht op hem schijnen.
   Een abc-tje leid vervolgens naar zijn woonadres met een huisdoorzoekingsbevel. Dan zingt Wolf een toontje lager LOL

   Verwijderen
  2. Met dergelijke acties voldoe je precies aan het profiel dat de MSM over kritische personen heeft verspreid.
   Nepnieuws verspreiden is zinloos en overbodig.

   Verwijderen
  3. Als iets berust is op 100% aantoonbaar bewijs is het wel zinvol.
   Eens afwachten dus of Wolf tegen die tijd 100% aantoonbaar bewijs in handen heeft en met ons zal delen vanaf McDonalds of Schiphol.
   Bij Blik zitten immers goede critici's om ieder artikel wat als bewijs wordt aangeleverd tot op de bodem te analyseren.
   Ook fotoshopping wat weer als "bewijs" wordt aangeleverd is zo gemakkelijk te achterhalen.
   Of denkt Wolf soms dat iedereen zo dom is als hij soms doet ?

   Verwijderen
 11. Van de twitter account van Zapruder:

  [Italiaanse ondernemers stoppen met betalen van belasting!

  Waarom in Nederland al die ondernemers zich zo gewillig naar hun faillissement laten leiden is me nog steeds een raadsel.], bron: https://twitter.com/patricksavalle/status/1330235328142200837

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tweede bericht (misschien nog wel belangrijker):

   [Ik raad jullie aan @BorgerPieter te volgen.

   Er gaat vuurwerk komen en daar kunnen wij hem bij helpen.

   #PCRMAFIA

   Pieter Borger is moleculair bioloog met een grote staat van dienst.

   https://researchgate.net/profile/Pieter], bron: https://twitter.com/patricksavalle/status/1330231378097692690

   Het lijkt erop dat er schot in de zaak van PCR gate zit.

   Verwijderen
  2. Zie ook deze tweet van vanmiddag:

   [De buiten-parlementaire onderzoekscommissie hoort nu Peter Borger die uitleg geeft bij de ontwerpfouten die zijn gevonden in de PCR-test die @MarionKoopmans et al hebben ontworpen.

   Dit gaat nog een ENORM vervolg krijgen en dan hebben we jullie nodig! ] bron: https://twitter.com/patricksavalle/status/1330184288290172933

   Verwijderen
  3. Ook deze mag in het rijtje niet ontbreken (tweet van 5 uur geleden):

   [Slaap je nog goed @MarionKoopmans? De BPOC is niet de enige groep die achter je aan komt. Als je eens wist wat ik nu voor mijn neus heb :) Mega-explosief.

   Heb je ondertussen al wat op te biechten?], bron: https://twitter.com/patricksavalle/status/1330150354395279361

   Verwijderen
  4. Heeft die heks enig besef wat een schade ze aanricht aan onze maatschappij?

   Verwijderen
  5. [Heeft die heks enig besef wat een schade ze aanricht aan onze maatschappij?]

   Ze is op zijn minst frauduleus bezig geweest met die test, het kan ook zijn dat ze onderdeel van de structuur tot reset is. Je moet voor de aardigheid haar lijst met nevenfuncties eens bekijken.

   Verwijderen
  6. Wie is Pieter Borger en hoe denkt hij?
   Een atheïst Bart Klink ontdekt opmerkelijke uitspraken van Pieter Borger waar je U tegen zegt.

   Doe er je voordeel mee SDR.

   Ik houd afstand van beide heren en ze discuzeuren maar onderling tot ze hun hoofd erover breken LOL

   De wetenschappelijke dwaalwegen van een creationistisch bioloog

   Verwijderen
  7. [Ik houd afstand van beide heren]

   Beetje vreemde opmerking voor iemand die beweert christen te zijn.

   Verder het feit dat er ergens consensus over is, wil niet zeggen dat het de absolute waarheid is.

   Verwijderen
  8. Juist daarom houd ik afstand van die heren @ SDR.
   Zij zijn beiden geen christenen en volgen hun dwaalleer.
   Ze vallen onder de afvallige christenen.
   Maar laat maar zitten verder,want ik ga er toch niet verder over door omdat je het blijkbaar toch niet begrijpt.
   Misschien omdat je de moeite niet hebt genomen om het helemaal te lezen en gelijk je oordeel te vellen over mij.
   1 Tessalonicenzen 5:21-22

   Verwijderen
 12. MSM was eager om Georgia toe te kennen aan de democraten door de betekenisloze hertelling. Georgia is nog lang niet voor de democraten

  Georgia Governor Kemp Calls for Audit of Signatures on Ballot Envelopes
  https://www.infowars.com/posts/georgia-governor-kemp-calls-for-audit-of-signatures-on-ballot-envelopes/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je gezien wat de Supreme Court gister heeft gedaan? En wel met onmiddellijke ingang?

   [SCOTUS Reassigns Trump-Appointed Justices to Key Election States}, bron: https://twitter.com/TruNews/status/1329927659447480320 De originele bron is de site van de Supreme Court zelf.

   Verder heeft Trump (op basis van een besluit van het congres van 3,5 jaar geleden) alle Special Forces ondergebracht in een nieuw legeronderdeel, de leiding hierover heeft hij gegeven aan Cohen-Watnick, voormalige medewerker van Flynn.

   Verwijderen
 13. Lügenpresse wil je de indruk geven dat Trump Iran gaat aanvallen. Hahahahaha hij haalt juist troepen terug uit het midden oosten. Ook meldt het AP dat Trump het witte huis gaat verlaten. Hahahaha

  https://apnews.com/article/joe-biden-donald-trump-iran-middle-east-baghdad-7532d20c40b9d1240c77f26f621d2902

  BeantwoordenVerwijderen
 14. https://www.toomey.senate.gov/newsroom/press-releases/release-toomey-statement-on-pa-federal-court-decision-congratulates-president-elect-biden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze moeten allemaal vervangen worden want zij zijn allemaal hoofdelijk verantwoordelijk voor het vermoorden van de zwakken in deze samenleving
  Jack de Mooij

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Allemaal @ Jack De Mooij?
  Dat is nogal een statement van jou met lege handen.
  Omdat je geen echt levend bewijs hebt tegen allen en omdat jijzelf ook nada niets doet voor de zwakkeren.
  Als dat wel zo was geweest zou je nu niet zitten te bedelen en janken voor nieuwe puppets als vervanging.
  Wat jij moet doen is de gaarkeuken alvast inrichten voor de zwakkeren of als clown optreden in bejaarde tehuizen om de ouderen mensen wat aan het lachen te brengen.
  Alles beter dan de clown uithangen bij Blik,want ik heb al te strijden hier tegen genoeg andere blik internetclowns waarvan hun postings soms niet om aan te zien zijn.

  BeantwoordenVerwijderen