maandag 30 november 2020

BREAKING: PCR Test Zakt Door de Hoeven


Knap werk van het hele team. Wij volgen op twitter met name Patrick Savalle, dus knap van hem, maarhij  heeft het niet alleen gedaan, maar onder andere met Peter Borger en vele anderen.

Het is te veel in de video om het allemaal hier samen te vatten. Misschien wil iemand het in de comments doen.

Maar de conclusie is: die PCR test kan het Corona virus helemaal niet zien. Het Marion Koopmans recept is een waardeloos recept! Die PCR test zegt helemaal niets. Laat staan over de besmettelijkheid. (Nog los van het feit of je sowieso "elkaar kunt besmetten")
Marion Koopmans
We kunnen dus (konden we al, maar nu helemaal) per direct terug naar het oude normaal. Kroegen en stadions weer open. Tja, en wat er met Koopmans moet gebeuren en de regime-leden... na alles wat ze de bevolking aangedaan hebben, de materiële en immateriële schade... laat het in de comments weten.

16 opmerkingen:

 1. Een eigen samenvatting geven, is me een beetje teveel werk op dit moment :-) maar Patrick heeft het in dit twitterdraadje netjes samengevat:

  Infowarriors unite! We zijn in informatieoorlog en we gaan die winnen.

  [1/ Zeer binnenkort worden wij bewapend met de Death star van de informatiewapens. Om dat wapen effectief te gebruiken, moeten echter zoveel mogelijk mensen het begrijpen.

  Daarom context en duiding.], bron: https://twitter.com/patricksavalle/status/1332339935316221957

  Even doorklikken voor het hele draadje, het zijn 9 tweets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. [Knap werk van het hele team. Wij volgen op twitter met name Patrick Savalle, dus knap van hem, maarhij heeft het niet alleen gedaan, maar onder andere met Peter Borger en vele anderen.]

  Inderdaad heel knap werk! Pieter Borger is ook interessant om te volgen, hij legt e.e.a. vaak nog wat verder uit. Als ik het goed begrijp, is er niet eens een nieuw virus 'ontdekt' maar gaat het om het SARS virus uit 2002/2003 met een kleine mutatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [ Als ik het goed begrijp, is er niet eens een nieuw virus 'ontdekt' maar gaat het om het SARS virus uit 2002/2003 met een kleine mutatie.]


   Ben niet thuis in de materie, maar wat Koopmans in dit draadje zegt lijkt in de richting van een bevestiging te gaan.

   https://twitter.com/MarionKoopmans/status/1333002773642833923

   Verwijderen
  2. [Ben niet thuis in de materie, maar wat Koopmans in dit draadje zegt lijkt in de richting van een bevestiging te gaan.]

   Dat draadje had ik gelezen ja maar volgens Patrick (die erin reageert) gaat het daar helemaal niet om. Ze draait om de brei heen.

   Pieter Borger schrijft ergens in zijn tijdlijn dat dit "nieuwe" virus dezelfde 'vingerafdruk' heeft als SARS COV 1 en dat het volgens zijn onderzoek dus helemaal niet om een nieuw virus gaat.

   Ik ben verder ook niet thuis in de materie, ik kan het in grote lijnen volgen maar de details kan ik ook niet uitleggen.

   Verwijderen
  3. Ze geeft in het video fragment in ieder geval wel toe dat een positieve test feitelijk niets zegt, anders dan dat er een RNA fragment van het virus wordt aangetroffen, de test toont niet aan of dat fragment van een huidige infectie is of van een infectie die al doorlopen is en daarmee ook niet of iemand op het moment van testen ziek is, laat staan besmettelijk. Daarbij gaat ze er wel nog steeds vanuit dat haar 'recept' valide is en dat is blijkbaar ook niet zo (woorden van Patrick uit het interview openingsblog).

   Verwijderen
 3. Ze lijkt wel op catweazel die enge vrouw op de foto hierboven.
  Maar goed.
  Eddy25 november 2020 om 20:16
  Cojona is volgens Dr. P. Borger hetzelfde als Sars-Cov-1 uit 2003

  Conclusies komen meestal aan het licht nadat de spuiten zijn gezet.

  Ik bied jullie aan een studie uit 2004 uiteraard uitgevoerd nadat sars voor massa hysterie zorgde en ze volkeren ook zo gek hebben gekregen om zich maar vooral te laten vaccineren.

  Dec 06, 2004
  SARS vaccine linked to liver damage in ferret study
  https://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2004/12/sars-vaccine-linked-liver-damage-ferret-study

  Sterkte met de komende cojona spuit.
  Misschien zorgt die wel juist voor long schade.
  Dus als je gezond bent, heel goed naar meester Hugo de Jong luisteren om je longen of andere vitale organen te laten verneuken door hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mogelijk dat de oversterfte de babyboom bult is..... Maar die hypothese zie ik nerges

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verhaal uit eerste hand over een belevenis afgelopen weekend.
  Een vader wil met zijn vrouw, jongste zoon en diens vriendin op bezoek gaan naar zijn oudste zoon die in Denemarken woont en daar gaat trouwen.
  Op de grens tussen Denemarken en Duitsland grootscheepse controle.
  zijn er bewijzen van test? Nee, dus ze mochten het land niet in.
  Wat gedaan? Na een hoop zoekwerk eindelijk een oplossing gevonden want bij een ziekenhuis in een nabij gelegen Duitse stad kon een sneltest worden afgenomen en zij daarnaar toe.
  De vader zag de bui al hangen en zei 'tussen neus en lippen' wat het doel van de reis was en dat ze deze gebeurtenis voor geen geld wilden missen. Die test kostte hun toch al samen €150,-. De behandelende 'arts(?' knipoogde naar de vader en zei "komt wel goed" Na 20 minuten wachten kwam de uitslag: 4x negatief. De reis was gered, maar omdat er nu via een andere grensovergang naar Denemarken werd gereden en ze daar de auto niet kenden werd niet naar die test gevraagd maar naar de reden van bezoek en dat moest bewezen worden. Gelukkig had de zoon op zijn mobiel de aankondiging van het huwelijk staan en die werd grondig bestudeerd door hun namen te controleren en toen mochten ze door en na ruim 12 uur vertraging is het feest alsnog gelukt.
  Conclusie van dit waargebeurd verhaal: de test kan een, ieder gewenste, uitslag geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. [Premier Denemarken biedt in tranen excuses aan voor doden van miljoenen nertsen: “We hebben een fout gemaakt”], bron: https://www.hln.be/dossier-instagram-vtm-nieuws/premier-denemarken-biedt-in-tranen-excuses-aan-voor-doden-van-miljoenen-nertsen-we-hebben-een-fout-gemaakt~a2d4b7dc/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier een bewijs van een wereld-bedrog, letterlijk. Gevonden in het draadje van Eucalypta & Co.

  Morgen geen mondkapje maar wel een fles benzine mee naar de appie voor de eerste de beste boa, die het gore lef heeft er wat van te zeggen. Ik kook van woede, door die jodenfraude!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Hier een bewijs van een wereld-bedrog, letterlijk.]

   Dat claimt Jon Rappoport al vanaf het begin van de "pandemie", ik heb hier afgelopen voorjaar regelmatig artikelen van zijn hand geplaatst.

   Verwijderen
  2. [Dat claimt Jon Rappoport al vanaf het begin van de "pandemie"]

   Klopt, ik heb ze ook gezien en volg hem ook. Nu komt hetzelfde bewijs uit een andere hoek.

   Maar wanneer gaat de overheid eens luisteren naar al die verpletterende bewijzen? Hoe maak je ze het duidelijk?

   Verwijderen
  3. [Maar wanneer gaat de overheid eens luisteren naar al die verpletterende bewijzen? Hoe maak je ze het duidelijk?]

   Geen idee, het lijkt me duidelijk dat ze met iets (heel) anders bezig zijn dan met de volksgezondheid.

   Verwijderen
  4. Overigens is het ook een hele toer om de medemens hiervan te overtuigen, zie de buurman die tot begin dit jaar erg kritisch op de overheid was maar nu nog steeds overtuigd is van het bestaan van een N I E U W virus waarbij de overheid het opeens erg goed met de bevolking voor heeft. Na het vluchtig doorlezen van het artikel van zijn hand wat @Blik hier plaatste, werd het me duidelijk dat hij echt helemaal niets gelezen heeft van wat ik hier in het voorjaar al plaatste.

   Verwijderen
 8. Je staat al genoteerd Wolf met jouw:
  ""Morgen een fles benzine mee naar de appie voor de eerste de beste boa, die het gore lef heeft er wat van te zeggen.""

  Ze wachten al op jouw molotov cocktail aanslag Wolf, heet gebakken debiel dagge bent.

  BeantwoordenVerwijderen