maandag 2 november 2020

90% Scholieren kiest bij vrije keus voor GEEN gezichtsmaskers

Scholieren in Hoofddorp, waar trouwens in het plaatselijk Spaarne Gasthuis, nog steeds, 0 Corona-patiënten liggen kiezen voor vrij ademen en maskerloos door het leven gaan, althans op school. Lees HIER verder. Een fragment hieronder:

De directeur ziet dat de meeste leerlingen dit advies niet opvolgen. ‘’Als je nu een foto zou maken van de aula zie je dat 85- tot 90 procent geen mondkapje draagt.’’ Ondanks alle maatregelen is er bij het personeel geen reden om te stoppen in het onderwijs. ‘’Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in je werk. Als de sfeer goed is, los je dit soort problemen op. Wij gaan de uitdaging aan met elkaar .’’

26 opmerkingen:

 1. Het regime heeft de spoedwet omgezet in wet en gaat nu NIET medische muilkorven VERPLICHTEN ook al zeggen ze er bij dat die niet echt werken dus is de 1,5m. nu ook meteen wet.

  Regeling aanvullende mondkapjesverplichtingen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [want 95% van de meute loopt gewoon braaf met zo'n ding op.]
   Dat valt soms vies tegen. Ik liep afgelopen zaterdag in dé koopgoot van Doetinchem (Hamburgerstraat)en -naar schatting- had +/- 20% iets van bescherming voor. De rest niet. In de plaatselijke appie was de verhouding andersom. Maar ook wel steeds meer 'mensen' in de auto met zo'n ding op. Dat is dan weer een beetje verstandig, want in de auto loop je de meeste vervuiling op, fijnstof welteverstaan.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Daarnaast: of je wel of geen mondgeval voor je neus hebt maakt voor het Regime niets uit: al 3 dagen op rij dalen de (kuch) 'besmettingen', maar dat is voor het Regime geen reden, om nóg zwaardere maatregelen te treffen.

   Verwijderen
  5. @SDR: [Op de parkeerplaats voor de plaatselijke -]
   Hier de omgekeerde ervaring: ze rijden met lap op- en de parkeerplaats af met lap. Waarschijnlijk om de handen vrij te houden?
   Ik heb er verder geen last van: Ik ben inmiddels overgegaan op een totale boycot van het grootwinkel-bedrijf en de plaatselijke zaakjes hier (Achterhoek) doen daar niet moeilijk over. Die zijn blij met elke klant.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Inderdaad Matt, de inkt van de wet is nog niet droog of ze zetten al hun doelen erin. Achter de voordeur en het min of meer verplichte vaccin komt er ook in.

   Verwijderen
 2. Inmiddels de nieuwste café WS met Kees van der Pijl.

  Daaronder een statement van een commenter. Zo zie ik het graag.

  Voor alle zekerheid hier maar even quoten:
  "Emancipationshop 3 uur geleden (bewerkt)

  Ik stel voor dat de stenen gooier zo snel mogelijk zijn excuses komt maken aan Kees zodat we weten wie je bent en niet het hele land je hoeft komen opzoeken lafaard. Stenen gooien is voor mensen die hulp nodig hebben. Ga naar Kees en geef je excuses aan. Want ik onthoud wat er is gebeurt. Die steen is namelijk voor ons allemaal bedoeld en omdat je aan onze en "MIJN DIRECTE VRIJHEID" zit ga je dit heel snel oplossen!!!
  Je gaat waneer je dit leest per direct je excuses aanbieden aan onze hoeder van onze vrijheid. Ik zal persoonlijk met je afrekenen waneer je dit niet doet en omdat je mogenlijk geen mensenlijk besef hebt kan ik niet voor de gevolgen instaan wat er met je staat te gebeuren waneer je niet zo snel als mogenlijk je excusses gaat aanbieden.
  Dit alles vat ik persoonlijk op richting mij. Ik zet mij in om zelf gevaar te lopen in deze tijden en vervolgens hebben we een "stenen gooier". GA DIRECT JE EXCUSES AANBIEDEN AAN KEES (mijn hoeder van de vrijheid) want ik ga dit nooit vergeten. NU!!! Dit doe je door je zelf aan te geven bij de politie zodat we dit niet zwaar hoeven op te nemen maar dan moet je per direct, NU naar de politie. NU het nog KAN idioot!!!!!!!!¡! Laat zien dat je andere eigenschappen in je hebt dan het intimideren van onze Nationale!!! vrijheid. "Het hele land komt zo op je af stenen gooier". Ga je zelf NU aangeven en laat Weltschemrtz weten wat je bezielde. En doet dit al helemaal als je hersenen hebt en van onze veiligheidsdiensten bent.
  Mocht dit het geval zijn dan ken je mij nog niet. Ga JEZELF NU AANGEVEN voor je eigen veiligheid, je vrijheid en die van de onze. Ga NU naar het politiebureau en schaam je niet want het kan mensenlijk zijn om als een kat in het nou vreemde sprongen te maken!!!!!!!!!!!!! Nu naar het bureau en dit heel serieus nemen of je kan met het gevoel rond gaan lopen alsof ik in je nek zit. Alsof ik je tweede schaduw bent die ieder moment kan toeslaan. Je gaat nu naar het bureau."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Biden kamp moet wel erg vertrouwen op verkiezingsfraude. Anders kan ik niet verklaren dat Biden zo openlijk spreekt over belastingverhogingen, Het stoppen met energie onafhankelijk zijn van Amerika, een zwarte winter voorspellen, mask mandates etc etc.
   Als je dat tegenover Trump zet die alleen maar hoop voor de toekomst uitspreekt. The best is still to come! en als je weet dat er nog nooit een verkiezingskandidaat president is geworden met de boodschap van belasting verhogingen (los van de andere zwartgallige toekomst beelden van Biden) dan weet je toch zeker dat je de verkiezingen zult verliezen. Als ik dat weet, dan weten de democraten dit toch ook!
   Ze vertrouwen op tientallen miljoenen frauduleuze verkiezingsbiljetten verwacht ik en ze zullen de verkiezingswinst van Trump nooit accepteren omdat er altijd nog postzakken zijn die niet geteld zijn of vanwege andere zaken.

   Joe Biden brags about having “the most extensive and inclusive VOTER FRAUD organization” in history.
   https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0

   Of ze zijn zo van de werkelijkheid vervreemd dat ze de stomste dingen doen en echt volledig met hun billen bloot gaan

   Verwijderen
  2. Wat heb ik genoten van deze aflevering met Kees van der Pijl!

   Nu is me voor mij persoonlijk duidelijk waarom Seth Rich lekte naar wikileaks. Hij was het niet eens dat de verkiezing tussen Clinton en Sanders niet eerlijk werd gespeeld.

   De Jensen show van vanavond is ook weer top wat mij betreft.

   Verwijderen
  3. Kees van der Pijl vergat erbij te zeggen dat Seth Rich vermoord werd door een berover die niks van Seth gestolen had. LOL. Dit gegeven is niet echt bevorderlijk voor het officiële verhaal.

   Verwijderen
 3. Welkom in het nieuwe normaal. Alles wat amusement en cultuur is zal worden gesloten. Niks leuks meer. Wat zullen we blij zijn als het vaccin er is! Met mijn vaccin paspoort mag ik weer overal naar binnen!

  Er is een kans dat vanaf donderdag musea, bioscopen, theaters, dierentuinen en pretparken twee weken worden gesloten.
  https://nos.nl/artikel/2354960-waarom-overweegt-het-kabinet-het-museum-te-sluiten-maar-niet-de-bouwmarkt.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Coronahype? ‘Er is momenteel helemaal niks aan de hand in Nederland’
  in Binnenland 2 november 2020 14:00

  "Nederland heeft bijna 10 miljoen coronasneltests besteld. De eerste lading wordt halverwege deze maand geleverd. De test geeft volgens de fabrikant binnen een kwartier uitsluitsel of iemand corona heeft. De versnelde tests kunnen volgens deskundigen het aantal vals-positieven enorm doen stijgen.

  Moleculair geneticus Pieter Borger besloot het RIVM enkele vragen te stellen over de coronatest. “Wat ik vermoedde blijkt te kloppen: de test is niet specifiek opgezet en herkent ook andere Sars-virussen,”

  https://www.linkedin.com/pulse/genormeerde-covid19-data-bewijzen-geen-reden-tot-paniek-pieter-borger/

  De PCR-test voor corona was oorspronkelijk gericht op 3 targets. Nu is dat er nog maar één: het E-gen. Dit is volgens Borger problematisch. “Het E-gen, dat nu als enige gen wordt gebruikt om een positieve coronatest te scoren, is niet specifiek voor Sars-CoV-2 [het nieuwe coronavirus]. Het detecteert ook een breed spectrum andere Sars-virussen.”

  Als de R in de maand is, komen Sars-virussen veel voor in Nederland. Dat verklaart volgens Borger waarom het aantal positieve tests enorm stijgt, maar het aantal coronadoden sinds augustus niet meer toeneemt en geen gelijke tred houdt met het aantal positief geteste mensen.

  Covid-hype gebaseerd op pseudowetenschap
  Al die positieve tests zijn dus geen coronagevallen, maar vals-positieven en andere Sars-virussen waar we niet ziek van worden, zegt hij. Oftewel: geen reden tot paniek.

  Borger vroeg het RIVM daarnaast of de PCR-test peer review heeft ondergaan, dus of hij door andere deskundigen is beoordeeld. Op deze vraag kwam geen antwoord. Sterker nog: het RIVM liet weten geen verdere vragen te willen beantwoorden.

  “De genormeerde Covid-data tonen dat er momenteel helemaal niks aan de hand is in Nederland. Ja, een Covid-hype, gebaseerd op pseudowetenschap,” concludeert hij.

  https://www.ninefornews.nl/coronahype-er-is-momenteel-helemaal-niks-aan-de-hand-in-nederland/

  Ale je al op de link naar het artikel van Pieter Borger op (what's in a name) Linkedin heb geklikt dan zal je gemerkt hebben dat Linked in het artikel inmiddels heeft verwijderd. Gisteren kon ik het nog wel lezen.
  Krokodillentranen huilen om de vermoorde Franse leraar Samuel Paty, iets prevelen over het vrije woord, maar ondertussen als de dood zijn voor dat vrije woord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Covid-hype gebaseerd op pseudowetenschap]
   Pseudowetenschap? Gewoon pure fraude, anders niets.

   [maar ondertussen als de dood zijn voor dat vrije woord.]
   Hier een mooie video van cafe WS om dat te onderstrepen.
   https://www.youtube.com/watch?v=yV1kBHN1qw8

   Verwijderen
 5. Geen woord in het media virus over de rellen in Europa tegen de corona maatregelen.
  Net als die vrouw in Belogna die haar kind van 3 niet meer kon voeden, nu ook deze man in Spanje die alleen maar Bouillon soep kon eten omdat er geen geld is.
  Spanien: Straßenschlachten gegen Corona-Maßnahmen gehen weiter

  https://www.youtube.com/watch?v=T0rw71UAss0&feature=youtu.be

  HET KILLER VIRUS ZIJN ONZE EUROPESE OVERHEDEN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar hier gaat de po-li-tie wel benen maken tegen de woedende menigte. https://www.youtube.com/watch?v=OQHgC71lUQU

   Verwijderen
  2. Goed zo. Ze moeten iedere avond terugkomen om de politie uit te putten om na verloop van tijd de bezetter af te zetten en de vrijheid weer terug te krijgen.

   Alleen als ze zien dat hun acties in Spanje mislukken zullen ze niet proberen om het bij ons te doen. Zijn ze succesvol dan hebben we binnen de kortste keren hier ook een avondklok.

   Verwijderen
 6. "Of course it's completely coincidental that multiple European countries have terrorist attacks. Just as the Covid19 effect was starting to fade.

  Our intelligence agencies have been paying these terrorists to attack their own people, now our agencies are hiring them to attack us."

  Of course it's completely coincidental that multiple European countries have terrorist attacks. Just as the Covid19 effect was starting to fade.

  https://twitter.com/patricksavalle?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  bekende van politie en justitie: check
  eerder veroordeeld: check
  dader doodgeschoten: check

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een reden om "de staat van beleg" af te kondigen?
   Zo hebben ze dan 'het recht' om de hele bevolking massaal op te sluiten en eventueel gewapend te onderdrukken, want nu is het even niet corona maar die verschrikkelijke terroristen (die we nota bene zelf in het leven geroepen hebben, maar) zich nu tegen ons keren.
   Die terroristen hebben zelf natuurlijk geen last van corona. Allah beschermt hun beter dan de zooi van de Jonghe.

   Verwijderen
  2. "Und es ging erst gestern Abend weiter... der „Tote“ versteckt noch schnell die Fernbedienung mit der er die Mini- Explosion der Wand ausgelöst hat, als der „Schütze“ ohne Mündungsfeuer und Rückstoß auf ihn schoss..."

   https://twitter.com/rt777777777777/status/1323538575057702913

   Verwijderen
 7. Vandaag in mijn mailbox:

  Ach...
  Het is maar een masker.
  Het is maar 1,5 meter.
  Het is maar tijdelijk.
  Het is maar een paar weken.
  Het is nog maar een paar maanden.
  Het is gewoon om de curve plat te krijgen.
  Het is gewoon om te voorkomen dat de IC's vol liggen.
  Het is maar om groepsimmuniteit te creëren.
  Het is gewoon om te voorkomen dat anderen bang zijn.
  Het is voor de veiligheid van je medemens.
  Het is maar een beetje desinfecterende zeep.
  Het is maar een stukje stof.
  Het is maar tijdelijk voor de schijnveiligheid.
  Het is maar een beperking tot inname van verse lucht.
  Het is maar in het openbaar vervoer.
  Het is maar een sticker.
  Het zijn maar een paar pijltjes.
  Het zijn maar tijdelijke borden.
  Het is maar een plexiglas scherm.
  Het zijn maar kinderen die we inzetten om ons aan te spreken op ons gedrag.
  Het is maar een belletje naar een kliklijn.
  Het zijn maar een paar plaatsen die geen contant geld meer aannemen.
  Het is maar een reservering die spontaniteit momenteel onderdrukt.
  Het zijn maar een paar niet-essentiële bedrijven.
  Het is maar een bar.
  Het is maar een restaurant.
  Het is maar een concert.
  Het zijn maar evenementen.
  Het is maar een tentoonstelling.
  Het is maar even zonder ontspanning.
  Het is maar een wedstrijd.
  Het is maar een beurs.
  Het zijn maar een paar winkels.
  Het is maar een zzp-er.
  Het zijn maar een paar ontslagen.
  Het zijn maar een paar schulden.
  Het zijn maar een paar gekorte pensioenen.
  Het is maar thuisonderwijs.
  Het zijn maar een paar boetes.
  Het zijn maar een paar arrestaties.
  Het is maar een app.
  Het zijn maar een paar aanpassingen in de Grondwet.
  Het is om je te helpen.
  Het zijn maar een paar eenzame mensen.
  Het is maar even geen knuffels en omhelzingen.
  Het is maar een enkele uitvaart met onmenselijke restricties.
  Het zijn maar een paar niet nagekomen- en spontaan ‘vergeten’ woorden van de Minister President.
  Het zijn maar een paar verworpen moties die rechtvaardigheid hadden konden brengen.
  Het is maar een weggehaalde post.
  Het is maar een verwijderd filmpje.
  Het zijn maar een paar mensen die we belachelijk maken omdat ze een tegengeluid geven.
  Het zijn maar een paar stemmingmakende kopteksten.
  Het zijn maar een paar misleidende cijfertjes.
  Het zijn maar een paar eenzijdige berichtgevingen.
  Het is maar een beetje paniek zaaien om mensen bang genoeg te houden.
  Het is maar om ons gedrag te beïnvloeden.
  Het is maar een negatief reisadvies.
  Het zijn maar een paar uitgestelde dokter bezoekjes.
  Het zijn maar een paar tijdelijk onderbroken behandelingen.
  Het zijn maar een paar dierbaren die je even niet kan zien.
  Het zijn maar een paar geliefden die niet bij elkaar kunnen zijn.
  Het zijn maar een paar depressieve mensen.
  Het zijn maar een paar verwarde mensen.
  Het zijn maar een paar meldingen van huiselijk geweld.
  Het zijn maar een paar zelfdodingen.
  Het zijn maar een paar artsen waar we geen gehoor aan geven.
  Het zijn maar een paar mensen die het wel (in)zien en tóch zwijgen.
  Het is maar een brandbrief over het gevaar voor de
  democratie die nauwelijks aandacht in de pers heeft gekregen.
  Het zijn maar een paar mediabedrijven onder hetzelfde moederbedrijf.
  Het is maar een enkele oplegging vanuit de regering om het RIVM in de media te besparen.
  Het zijn maar een paar burgemeesters die op niet wetenschappelijke basis gaan experimenteren.
  Het zijn maar alleen de horeca ondernemers die aangepakt worden om het gedrag van hun klanten.
  Het is maar een drukte-monitor.
  Het is maar een avondklok.
  Het zijn maar een paar kleine opofferingen.
  Het is maar een kleine beperking op je vrijheid.
  Het zijn maar een paar doden door hongersnood.
  Het zijn maar een paar armen waar we op testen.
  Het is maar tot we een vaccin hebben.
  Het zijn maar een paar bijwerkingen.
  Het zijn maar genetisch gemodificeerde organismen.
  ...En er hoeft niet gekeken te worden naar alternatieven, niet gekeken worden wat dit allemaal met de gezondheid in totaliteit doet en ook niet of het allemaal héél anders kan !

  Doorsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem net afgekeken en het ruim een uur zitten genieten van Jensen & Adam Curry. Wat een prachtig inzicht in de US of A of hoe de hazen lopen. Klasse. En nu maar hopen dat Trump wint.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar ik bang voor was is ook gebeurd. De staten die er toe doen zijn nog onbeslist. Reken maar dat de democraten bezig zijn met verkiezingsfraude op grote schaal.

   Ik heb moeite om positief te blijven over de mensheid. Blijkbaar moet het nog zoveel slechter worden.
   Als deze seniele man president kan worden houdt het op. Dat er überhaupt iemand op stemt is onbegrijpelijk. Ook als je geen Trump als president wilt, kun je nog altijd blanco stemmen of niet stemmen.
   Als Biden het wordt krijg je Kamala met waarschijnlijk de squad. Man man man.

   THIS Senile Guy Could Still Be President: A Man Who Introduces His Granddaughter As His DEAD Son
   https://www.infowars.com/posts/this-senile-guy-could-still-be-president-a-man-who-introduces-his-granddaughter-as-his-dead-son/

   Verwijderen
  2. Watch Live: Dems Insist Biden Won The Election, Ready For All Legal Challenges
   https://www.zerohedge.com/political/watch-live-biden-delivers-post-election-update-vote-count-continues

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen