vrijdag 6 november 2020

Nul Corona Patienten in Hoofddorp-Haarlemmermeer-Schiphol ziekenhuis


Zaterdag 31 Oktober 2020, tegen 19:00 uur, trok team Blik op NOS-journaal naar het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp. Geallarmeerd door sensationele berichten, als zouden Hotelbedden van de toch al leegstaande hotels in de regio gebruikt moeten gaan worden, wilden we zelf polshoogte nemen. Zie het korte videoverslag hierboven (2 minuutjes).
Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Uitgestorven op zaterdagavond. En 0 (nul) Corona-patiënten in dit grote ziekenhuis. Nu moeten we er voor de volledigheid bijzeggen dat ze natuurlijk samenwerken met het Spaarne gasthuis in Haarlem, en daar liggen wel Corona-patiënten. Hoeveel dat er zijn en hoe het er daar uitziet, laten we graag aan een Haarlemmer over om dat uit te zoeken. Of moet Blik ook die klus opknappen? Neemt verder allemaal niet weg dat het beeld wat geschetst werd met "Hotelbedden gaan gebruiken!" niet bepaald overeen komt met de uitgestorven indruk en de nul Corona-patiënten en de repressie die in Haarlemmermeer plaatsvindt en die, als het aan de autoriteiten ligt, opgevoerd moet worden.

We waren natuurlijk al eerder in het Spaarne Hoofddorp, dat was toen eind mei, enkele dagen voordat de mondkapdwang in het Openbaar Vervoer inging. Ook toen al waren er 0 Corona-patiënten.


We waren ook nog even langs de Corona-teststraat in Vijfhuizen gegaan, waar Expo Vijfhuizen op apegapen ligt, maar op deze manier waarschijnlijk nog een grijpstuivertje weet te bemachtigen. Van de circa 6 banen werden er slechts 2 gebruikt zonder rijen wachtenden. Bij de twee testbanen stonden elk 1-2 auto's om zich nasaal te laten penetreren. De medewerkster kon ons vertellen dat het aantal geintresseerden in het zich laten penetreren drastisch gedaald was. Het nieuwtje lijkt er vanaf. Waren het eerder over de duizend per dag, nu zaten ze rond de 500, met een positief resultaat voor zo'n 17%. Kan er ook mee te maken hebben dat er in de regio nieuwe teststraten bijgekomen zijn (weten we niet), maar in Vijfhuizen is in ieder geval overcapaciteit.


36 opmerkingen:

 1. Wat ik mij afvraag: Kan je niet ergens een klacht indienen, als je zulke berichten tegenkomt, zoals hier boven werd vermeld. Je schijnt wel te kunnen klagen over reclames, als die je niet welgevallig zijn, maar niet bij nieuwsberichten?

  Zit trouwens te denken aan een actie, dat ik een hele stapel van de (kots) televaag opkoop bij de appie en die dan buiten ga staan te verbranden. Netjes brandblussertje ernaast, voor als het uit de hand loopt. Uiteraard wordt dit dan gefilmd.

  Feitelijk verlaag ik mij dan tot hetzelfde niveau, als die muts (het zal weer eens geen vrouw zijn, sorry SDR) die het nodig vond om 'Gezond Verstand' te verscheuren, maar dat moet dan maar even. Wat vinden jullie ervan? Er moet toch eens een keer een daad worden gesteld? We hoeven toch niet alles te slikken? En ons steeds maar weer in het defensief laten drukken door leugens & bedrog en alleen maar strijden tegen verdachtmakingen, die nergens op slaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Blik,
  Kun je de cruciale tekst uittikken van wat deze vrouw zei over het aantal COV id patiënten?
  Ik hoor:
  Blik: Liggen hier ook corona patiënten?
  Balie: Ik ga ja?
  Blik: Hier in hoofddorp 0?
  Balie: Nee

  Klopt dit.

  Dit is Breaking news!!!!!

  Er lig geen 1 f*cking COV id patient in Spaarne gasthuis Hoofddorp. De teststraten zijn leeg, de balie medewerkster is opgedragen om niks te zeggen over Cojona en ze brengen het nieuws naar buiten dat ze COV id hotels moeten inhuren voor alle zieken mensen getroffen door het killer virus!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is echt een zaak! Dit zou inderdaad verder uitgezocht moeten worden en landelijk via Gezond verstand, de andere krant, Cafe Weltschmerz, Blue tiger studio etc naar buiten gebracht moeten worden.
   De Balie medewerker zegt dat het inderdaad druk is, terwijl het muisstil is in het ziekenhuis. Het klopt niet.

   Verwijderen
  2. Vanaf 27 februari zijn er volgens het RIVM 78 gezonde mensen gestorven aan Cojona.
   https://www.rivm.nl/documenten/wekelijkse-update-epidemiologische-situatie-covid-19-in-nederland

   Verwijderen
  3. @ olicharch: waarom noem je het Cojona? En vanwaar die hoofdletter?

   Verwijderen
  4. @Rootman, waarom noem jij mij olicharch?

   Verwijderen
  5. Omdat je dat zelf als je pseudoniem hebt gekozen.

   Verwijderen
 3. Trump heeft de Biden volgelingen in de val laten lopen!!

  Deze operatie is onderdeel van het lange proces om het publiek te laten zien hoe corrupt de gevestigde orde is. Hahahahaha.

  Alle stembiljetten zijn gemarkt met een moeilijk te breken QFS blockchain beveiligscode. Ze weten precies waar ieder stembiljet naar toe is gegaan en wie het heeft!

  Duizenden mensen van de national gard zijn in 12 verschillende staten gestationeerd!

  Arrestaties van de deepstate zijn nu gaande!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Intelligence Insider: President Trump Setup Democrats In “Sting Operation” To Catch Them Stealing Election!
   https://banned.video/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2

   Over de countercoupe.

   Verwijderen
  2. Nog meer signalen van fraude. Waarom is er zo'n verschil tussen het aantal stemmen wat Biden versus Trump en democratische senatoren en republikeinse senatoren?

   Why Does Biden Have So Many More Votes Than Democrat Senators In Swing States?
   https://www.zerohedge.com/political/why-does-biden-have-so-many-more-votes-democrat-senators-swing-states

   Verwijderen
  3. [Alle stembiljetten zijn gemarkt met een moeilijk te breken QFS blockchain beveiligscode. Ze weten precies waar ieder stembiljet naar toe is gegaan en wie het heeft!]

   Goede zaak natuurlijk, alleen wordt op die manier wel het stemgeheim om zeep geholpen. En dat was toch ook een van de pijlers van de (kuch) democratie. Maar aan de andere signalen van FB en TW valt toch wel de voorkeur van de betreffende persoon te destilleren.

   [Arrestaties van de deepstate zijn nu gaande!]

   Ook een prima zaak, maar waar blijkt dat uit? Heb je een link voor mij? DuckDuckGo kan niets vinden.

   Verwijderen
  4. [Alle stembiljetten zijn gemarkt met een moeilijk te breken QFS blockchain beveiligscode. Ze weten precies waar ieder stembiljet naar toe is gegaan en wie het heeft!]

   Dat heb ik ook ergens gelezen maar als dat zo is, waarom maakt Trump dat dan niet bekend? Ik heb zijn speeches van de afgelopen dagen allemaal beluisterd en nergens maakt hij hier melding van.


   [Goede zaak natuurlijk, alleen wordt op die manier wel het stemgeheim om zeep geholpen.]

   Nee, wat ik ervan begrepen heb (als je die berichten tenminste moet geloven), zijn de stembiljetten voorzien van een watermerk (net zoals bij bankbiljetten), het is alleen om het verschil tussen echte en nep te onderscheiden. Of ze ook precies weten naar welke personen de biljetten zijn gegaan, maakte ik niet uit de berichten op. Overigens heb ik deze berichten nog niet bevestigd gezien bij bijvoorbeeld TruNews die toch altijd aardig op de hoogte zijn. Tot het tegendeel bewezen is, leg ik dit bericht op de hoop waar ook het bericht ligt dat Hunter Biden zich heeft aangegeven bij de FBI en dat ouwe Joe de keus heeft gekregen om zich terug te trekken of de consequenties te aanvaarden. Maar ik hoop dat het waar is want het is, denk ik, de enige manier om de fraude van de democraten aan te tonen.


   [Ook een prima zaak, maar waar blijkt dat uit? Heb je een link voor mij? DuckDuckGo kan niets vinden.]

   Ja, daar wil ik nu eindelijk wel eens een bevestiging van zien. Ik zie die berichten nu al bijna 4 jaar voorbij komen maar ze worden uiteindelijk nooit bevestigd.

   Verwijderen
  5. Overigens is met behulp van diverse filmpjes uit veiligheidscamera's en verhalen van klokkenluiders (inclusief democratische stemmentellers en postmedewerkers) aan te tonen dat er fraude is gepleegd.

   Verwijderen
  6. Ik heb wat meer info over blockchain voting gevonden. De info die nu rondgaat als bewijs, gaat om een patent wat nog niet is goedgekeurd.

   [US Postal Service Files A Patent For Voting System Combining Mail And A Blockchain], bron: https://www.forbes.com/sites/vipinbharathan/2020/09/20/us-postal-service-files-a-patent-for--voting-system-combining-mail-and-a-blockchain/

   Verder heb ik (via een of ander google patent systeem) het patent zelf gevonden (hetzelfde wat rondgaat via de sociale media) en dat meldt dat het 'pending' is.

   'Secure Voting System', bron: https://patents.google.com/patent/US20200258338A1/en

   Verwijderen
  7. @SDR
   Ik moet afgaan wat Steve Pieczenick zegt. Hij is een betrouwbare bron de afgelopen 10 jaar dat ik hem volg. We zullen zien wat er de komende weken gebeurt.

   Verwijderen
  8. @Oligarch, ik hoop dat je gelijk hebt wat die stembiljetten betreft, dat zou een prachtige stunt zijn. Het feit dat het patent nog 'pending' is, wil volgens mij niet zeggen dat het gepatenteerde niet al gebruikt is. Later bedacht ik dat de mogelijkheid bestaat dat Trump er niet over spreekt omdat zij dit in de rechtszaak willen gaan gebruiken. Maar goed, we moeten afwachten.

   Verwijderen
  9. Hier een bericht over de stembiljetten met aan het eind van de commentaren een handige tip uit Apeldoorn.

   Verwijderen
  10. Hier een video van Banned video over hetzelfde onderwerp.

   In de link van 14:01 hierboven staat een film, waarin e.e.a. wordt toegelicht, compleet met spannend muziekje.
   In die film, zie je dat stemmen op Trump worden verbrand. Daar helpt dus geen blockchain tegen, die stemmen ben je kwijt. Tegen zoveel evil is niets opgewassen.

   Verwijderen
  11. @G.B., het maakt eigenlijk op dit moment niet zoveel uit of er werkelijk stembiljetten met watermerk zijn gedrukt of niet. Er hebben zich inmiddels zeker 100 mensen bij het Trump campagne team gemeld die onder ede willen verklaren dat er fraude heeft plaatsgevonden + dat er veel video's met bewijs opduiken. Verder is er bewijs dat een stemcomputer een "glitch" had (dezelfde stemcomputers worden heeeeeeeeeeel toevallig in alle swingstates gebruikt) waardoor er zeker 6.000 stemmen in het betreffende district van Trump naar Biden zijn gegaan. Ik ben even kwijt waar het precies was maar het leidt tot een hertelling in de hele staat.

   Verwijderen
  12. @SDR: [Ik ben even kwijt waar het precies was]

   Ik zag alleen hier iets wat er op lijkt, maar dan moet je een account maken en 18+ zijn...

   Verwijderen
 4. Oligarch, in Spaarne Gasthuis Hoofddorp liggen 0 nul zero nil niente Corona patiënten. Zo deelde de dame het ons mede; en het verbaast ook niet want eind mei was het idem dito. Spaarne Hoofddorp is natuurlijk wel verbonden met Spaarne Haarlem, en daar liggen wel Corona patiënten, eveneens volgens de info van de dame.

  Ik kan er niet meer of minder van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top journalistiek, de ont mask kering van killer virus. Vergelijk VS verkiezing waar Trump speech weggedraaid wordt wegens zijn woorden. Niets is wat het lijkt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NIETS IS WAT LIJKT, Trump wordt gekapt door MSM, BIG TECH censuur, Soros stemmachines Software, BIG PHARMA., Gates en Soros virus spuiters, de Big Reset. Ik doe niet mee

   Verwijderen
 6. Tweet van Niemands Knegt:

  [Vier jaar lang hebben de Democraten gegild dat de Russen de verkiezingen hebben beïnvloed en nu er een aantal mensen vragen stellen bij de gang van zaken bij de huidige verkiezingen gillen zij dat die mensen niet zulke slechte verliezers moeten zijn...]

  bron: https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1324695818209763329

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat je zegt ben je zelf......(het is altijd hetzelfde met dat soort mensen)

   Verwijderen
 7. Komisch woordkunstduo Tom & Rypke over SDG 12: afschaffing eigendom!
  https://www.youtube.com/watch?v=yk_waOSTTAc

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als er fraude is gepleegd, ook al is dat met 10 stemmen of met duizend, het houd in dat in principe de hele stemgang ongeldig is en moet worden over gedaan.
  Ik heb nog geen enkel geluid gehoord in die richting.
  Als dat in andere landen gebeurd schreeuwen ze moord en brand.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. If voting would make a real difference,it would be illegal.
  Only morons follow vote for a presidential puppet as their leader.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. DOMINION Election Software
  Voting software that makes the difference

  Founded in 2003, Dominion Voting Systems is a leading supplier of election technology across the U.S., Canada and globally.

  https://archive.is/AydjQ

  meer lezen op:

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/07/verkiezingen-vs-met-computersoftware-gesaboteerd/#more-13813

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OT

  "Of moet Blik ook die klus opknappen?"

  "Mag ik even iets vragen?"

  Doe maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als ik de koppen van onze kwaliteitskranten moet geloven zijn de presidentsverkiezingen in de VS geheel en al volgens de regels van het spel verlopen en is het Trump die 'twijfel aan het zaait' over de legitimiteit van de uitslag. Hoe anders was de reactie van diezelfde
  kwaliteitsbagger tijdens Russiagate, de drie jaar lopende couppoging van de Democraten na de verkiezing van Trump in 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En mag ik je nog eens wat vragen, @MarionKoopmans?

  21 januari ingezonden, 22 januari geaccepteerd, 23 januari gepubliceerd.

  Dat is wel een hele snelle peer-review geweest, denk je niet, Marion?

  https://twitter.com/hommel_b/status/1324706726797549569

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit de link: "En niemand mag het review report zien en Drosten zit in de review board. Niks aan de hand verder."

   Ja, alles is geheim, uiteraard voor Uw eigen bestwil.

   Verwijderen
  2. [Ja, alles is geheim]

   Net zoals niemand mag weten hoeveel geld er aan de testen verdiend wordt, hoeveel geld er aan het vaccin verdiend wordt of wat erin zit.

   [Vrijgevestigde artsen boren goudader aan met coronatesten], bron: https://www.ftm.nl/artikelen/vrijgevestigde-artsen-coronatesten

   Maar we doen het echt, echt, ECHT waar allemaal voor de gezondheid van de bevolking en er waart echt, echt, ECHT waar een killervirus rond, weliswaar moeten we het met een lampje zoeken (PCR test) om aan een behoorlijk aantal zieken te komen maar dat mag de pret niet drukken.

   Verwijderen
 14. In dit artikel op Ellaster wordt haarfijn uitgelegd wat een virus nu precies is:

  Is onze angst voor virussen terecht?

  Nu ben ik benieuwd hoe die viroleugenaars hierop reageren.

  BeantwoordenVerwijderen