vrijdag 27 november 2020

Praat nu alvast met je supermarkt-manager

Zojuist bij een supermarkt even gesproken met de manager betreffende de gezichtsluierdwang-situatie per 1 December a.s. 

Hij/zij gaat bij de ingang wijzen op de mondkap-plicht.

Hij/zij krijgt daar dan een antwoord op; zal de toegang niet ontzeggen.

Handhaven gaat verder ook niet gebeuren.

Mocht er een boa in de buurt zijn en die zich ook nog geroepen voelt "in actie te komen", dan heeft de manager zijn ding gedaan.

In het geval van een medisch bezwaar, zal niet gevraagd worden naar een schriftelijke dekking. Er worden veel mensen met medische bezwaren verwacht vanaf dinsdag.

Laat in de comments weten hoe jij ermee omgaat en hoe het in de praktijk uitpakt vanaf dinsdag.

Praat nu alvast met je supermarktmanager, hoe het gaat lopen vanaf 1 december. De RTL-chef Duitsland is in ieder geval klaar met het absurdisme onder het mom van "Covid!"


13 opmerkingen:

 1. Iedere supermarktmanager is anders.
  Daarbij,supermarktmanagers worden geïnstrueerd door de lokale gemeente bestuursleden en burgemeester.
  Het ligt uiteindelijk aan de gemeente hoe streng toezicht wordt gehanteerd over de wel of niet muilkorf dragende boodschappers.

  Iedere supermarktmanager zal uiteindelijk zwichten voor de gemeente als deze dreigt met eventuele verplichte sluiting filiaal.
  Dan kun je als boodschapper, winkelpersoneel en zelfs supermarktmanager lullen als brugman maar het zal geen zoden aan de dijk zetten.
  Zo zal het gaan en zo zal de frustratie in de juist drukkere filialen zoals in steden het hefstigst zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overigens ook goed nieuws (zeker voor degenen die bang zijn vanwege de veronderstelling dat er heel vaak blijvende longschade optreedt na corona):

  [Onderzoek Radboudumc: longen na COVID-19 herstellen in meeste gevallen goed Uitgebreide gezondheids­evaluatie drie maanden na herstel van COVID-19], bron: https://www.radboudumc.nl/nieuws/2020/onderzoek-radboudumc-longen-na-covid-19-herstellen-in-meeste-gevallen-goed

  Overigens, ik meld het maar weer eens, kan er op dezelfde manier en in dezelfde mate longschade optreden na het doorlopen van een infectie met Influenza.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. [De RTL-chef Duitsland is in ieder geval klaar met het absurdisme onder het mom van "Covid!"]

  Hulde voor deze man!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoort eigenlijk onder het vorige blog. Gevonden via twitter:

  [Horeca zegt vertrouwen op in kabinet: 'Wij gaan 17 januari weer open'], bron: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3298608/horeca-zegt-vertrouwen-op-in-kabinet-wij-gaan-17-januari-weer-open

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom 17 januari ?
  Waarom niet morgen ? Kunnen mensen nog op tijd reserveren om met kerst te dineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog meer mondkapjes-verplichting weigeraars, dit keer een ziekenhuis:

  [Albert Schweitzer ziekenhuis gaat mondkapje niet verplichten], bron: https://www.ad.nl/dordrecht/albert-schweitzer-ziekenhuis-gaat-mondkapje-niet-verplichten~a0b68e4a/

  Dat er maar velen mogen volgen.

  BeantwoordenVerwijderen


 7. Het Albert Schweitzer ziekenhuis merkt dat veruit de meeste mensen het dragen van een muilkorf zelf nu al ervaren als een ‘sociale plicht’ en die muilkorf brainwash is precies wat het Albert Schweitzer ziekenhuis wil en toejuicht.

  Tsja...…..dan hoeft er ook geen boa meer aan te pas komen daaro.
  Een enkeling die zich niet laat brainwashen en zonder muilkorf een bezoek komt brengen aan het ziekenhuisbed die wordt wel door de gestapo's in witte jassen in de gaten gehouden dat hij zich wel aan die ………….daar is die weerrrrrrrrrr……...de 1,5 meter brainwash houd.
  Doet hij dat niet dan belt de witte Gestapo de beveiliging en wordt je als bezoeker vermaand het ziekenhuis onmiddellijk te verlaten. Bij weigeren treed de harde hand op en geleuf het maar...………..je wordt dan ook nog op het bonneke geslingerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pepe uit Zwolle steekt om deze rouwfoto zijn middelvingers naar je op, als jij denkt dat corona ‘een griepje’ is
  https://www.destentor.nl/zwolle/pepe-uit-zwolle-steekt-om-deze-rouwfoto-zijn-middelvingers-naar-je-op-als-jij-denkt-dat-corona-een-griepje-is~abe42fe1/?referrer=https://startpage.com/

  Zouden ze deze gezonde vrouw aan de IC hebben laten doodgaan. Na 2 dagen al aan de IC. Dat is snel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar ik me veel bozer over maak, is dat Pepe blijkbaar denkt dat dit met Influenza niet had kunnen gebeuren. Waarom is de wereld niet stil gezet toen een gezonde jongen van 18 jaar (18 jaar, geen 72) overleed aan influenza twee jaar geleden? Dus die Pepe kan 100 middelvingers opsteken maar dat verandert niets aan het feit dat corona net als influenza een griepvirus is en dat daar (helaas) mensen aan overlijden.

   Verwijderen
  2. [Zouden ze deze gezonde vrouw aan de IC hebben laten doodgaan.]

   Hoe bedoel je dat? Er sterven toch ook mensen op de IC?

   Verwijderen
 9. Mevrouw Koopmans maakt een draai: Van de twitter account van Patrick Savalle:

  [Wat zei ik nou al in maart? De PCR test toont geen virus aan. Nu zegt @MarionKoopmans
  het ineens ook. Letterlijk.], bron (met filmpje) https://twitter.com/patricksavalle/status/1332437339247947784

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die gasten van viruswaarheid hebben een rechtzaak hiertegen aangespannen. Waarschijnlijk ziet de heks de bui hangen.

   Verwijderen
 10. [Een mondkapje in een openbaar gebouw? Autobedrijf Postma wil de plicht omzeilen met een aanplakbiljet: 'Ik vind het zelf ook onprettig om ze te dragen' ], bron: https://www.dvhn.nl/extra/Een-mondkapje-in-een-openbaar-gebouw-Autobedrijf-Postma-uit-Damwoude-wil-de-plicht-omzeilen-met-een-aanplakbiljet-Ik-vind-het-zelf-ook-onprettig-om-ze-te-dragen-26241385.html

  Uit het artikel:

  [Het is een ludieke actie, maar wel met een serieuze ondertoon.]

  en

  [Romke Postma, eigenaar van het autobedrijf, kwam op sociale media een aanplakbiljet tegen waarin een bedrijf aangaf ,,geen openbaar gebouw’’ meer te zijn. En dus mag ook niet iedereen zomaar naar binnen. ,,Maar wie de deur opendoet en hallo roept, kan een afspraak maken.’’

  In de brief staat dat het bedrijf niet wil meewerken aan ,,gedragsveranderende experimenten.’’ In openbare gebouwen geldt vanaf 1 december een mondkapjesplicht en die hoopt Postma zo in zijn bedrijf te omzeilen. ,,We hebben de brief aan onze situatie aangepast en op de deur geplakt.’’ ]

  en

  [De werking van mondkapjes is op zijn zachtst gezegd nihil. Ik vind het zelf ook onprettig om ze te dragen. Mensen gaan er ook helemaal niet hygiënisch mee om, ze worden in en uit de broekzak gefrommeld en ze zitten er met vieze vingers aan.’’ ]

  Ook hulde voor deze man en zijn bedrijf!

  BeantwoordenVerwijderen