maandag 16 november 2020

Dwangregister voor Tweedehands spullen en hun aanbieders

Het gaat nu hard. Intimidatie. Registratie. Repressie. 

Politie aan de deur vanwege een interview met iemand "die anders denkt dan het regime".

Het leger dat andersdenkende in kaart brengt. NRC mocht de primeur brengen vandaag.

Maar nu komt het:

Alle Tweedehands spullen en de mensen die ze aanbieden, moeten verplicht in een landelijk register. Als het aan het regime en Grapperhaus ligt. Zie het bericht van de Redakteur.

40 opmerkingen:

 1. @Blik,
  Hoe heeft dat NRC artikel? Kan vragen of mijn broer me een link stuurt.

  Lieten Rudy en Sidney al eerder weten dat ze keihard bewijs hadden dat Trump miljoenen stemmen was onthouden.
  https://www.infowars.com/posts/rudy-giuliani-sidney-powell-say-they-have-enough-evidence-to-overturn-election-results-in-multiple-states/

  Hierin zeiden ze dat de stemmachines van buiten Amerika gevolgd konden worden. Sidney noemt Venezuela en Duitsland. Nu gaan er GERUCHTEN dat in Frankfurt een server van Skytl in beslag is genomen. Skytl is gefinancierd. Je raad het al door Microsoft.
  https://www.youtube.com/embed/0hYGk4BFR-g

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leger verzamelde data in Nederland
  Desinformatie Een mandaat voor de grootschalige dataverzameling en analyses ontbrak. De bevoegdheden van defensie op Nederlandse bodem zijn beperkt.

  Esther RosenbergKarel Berkhout
  15 november 2020 om 22:37
  Leestijd 2 minuten


  De Nederlandse krijgsmacht heeft sinds de corona-uitbraak heimelijk op grote schaal informatie verzameld over de Nederlandse samenleving en die geduid en verspreid in rapporten. Daarbij hebben militairen zich maandenlang verdiept in het gedrag van maatschappelijke groepen als Viruswaanzin en Gele Hesjes en het als ‘alternatief’ aangeduide medium Jensen.nl in de gaten gehouden.

  Ook hebben ze de distributiepunten van de papieren uitgave De Andere Krant in kaart gebracht en de branden in de 5G-zendmasten.

  Grote hoeveelheden data over de meest uiteenlopende onderwerpen – van pollen tot faillissementen – belandden in een door defensie gebouwd computersysteem om er geautomatiseerd een coronagolf of maatschappelijke onrust mee te voorspellen.

  Dit blijkt uit een reconstructie van het Land Information Manoeuvre Centre (LIMC), een eenheid die defensie half maart oprichtte om zicht te krijgen op de coronacrisis en de verspreiding van desinformatie. Defensie wilde al langer een centrum om te kunnen experimenteren met informatie als wapen en greep de pandemie daarvoor aan.

  De speciale eenheid, LIMC, maakt naast open bronnen ook gebruik van „semi-gesloten bronnen”

  Een krijgsmacht die op eigen grondgebied onderzoek doet naar de eigen bevolking is omstreden, ook omdat defensie op Nederlands grondgebied niet veel mag. Ze mag bijvoorbeeld de politie, een ministerie of inlichtingendienst bijstaan als die erom vraagt. Militairen handelen dan volgens de regels en onder toezicht van die instantie. In dit geval handelt het LIMC op eigen initiatief.

  Volgens militair historicus Christ Klep is het „voor het eerst dat een militaire dienst structureel wordt gebruikt voor het grootschalig verzamelen van inlichtingen die eigenlijk voor civiele doeleinden bedoeld zijn”. Hij vindt dit principieel „geen taak van de krijgsmacht”.


  Lees ook de reconstructie:Hoe het leger zijn eigen bevolking in de gaten houdt
  Defensie stelt in een reactie dat de militairen van het LIMC niet naar individuen kijken omdat ze dat niet mogen, dat ze enkel openbare bronnen gebruiken en hun analyses alleen voor intern gebruik zijn. Maar uit onderzoek van NRC blijkt iets anders. Vanaf het begin deelt het centrum de analyses met bijvoorbeeld terrorismecoördinator NCTV en de Nationale Politie. Het LIMC maakt naast open bronnen ook gebruik van „semi-gesloten bronnen”, gedragsanalyses en informatie afkomstig van militaire liaisons in bijvoorbeeld de ziekenhuizen en verpleeghuizen. Ook staan vertrouwelijke bronnen genoemd in documenten, zoals het interne registratiesysteem van de politie en een technische briefing bij een ministerie. Eenmaal wordt als bron verwezen naar een tweet van een individu, PVV-leider Geert Wilders.

  Daarnaast heeft zeker één militair zich volgens bronnen een tijdlang onder een schuilnaam op een online platform van complotdenkers begeven. „Apekool”, reageert commandant Patrick Dekkers van het LIMC. „Dat mogen we ook niet.”

  Volgens commandant Dekkers is het „apekool” dat een militair zich met schuilnaam op een platform voor complotdenkers begaf

  De manier van werken van het LIMC zorgde voor onrust binnen de eenheid zelf, waar enkele militairen na het leveren van kritiek op een zijspoor belandden. Ook greep de defensietop in. Op 25 augustus kreeg Dekkers in het bijzijn van de directeur van de militaire inlichtingendienst MIVD te horen dat hij de rapporten niet meer extern mocht verspreiden.

  Als reactie op de bevindingen van NRC noemt D66-Kamerlid Salima Belhaj de werkzaamheden van het LIMC „zorgwekkend”. „Defensie moet geen taken van politie of AIVD op zich nemen”, meent Belhaj. Ze vraagt een Kamerdebat aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Patrick Dekkers is een absolute held dat hij het Nederlandse volk meldt dat het leger op grote schaal informatie verzameld over het Nederlandse volk.

   Verwijderen
 3. Dr Scott Atlas zegt hetzelfde wat wij hier en Jensen zegt. Ze halen ons hier niet uit. We komen er alleen uit als we zelf opstaan!

  Trump COVID Adviser: “The Only Way This Stops Is If People Rise Up
  https://www.infowars.com/posts/trump-covid-adviser-the-only-way-this-stops-is-if-people-rise-up/

  Trump wil of kan blijkbaar geen executive order schrijven die lockdowns verbied. Hier in Nederland hebben helemaal niks te verwachten van ons regime.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals Wimlex al zei moeten we ons voorbereiden op een 2e lockdown.

  Germany Wants To Avoid "Yo-Yo Shutdown" Of Economy With 4-5 Months Of 'Severe' Lockdown
  https://www.zerohedge.com/economics/germany-wants-avoid-yo-yo-shutdown-economy-4-5-months-severe-lockdown-measures

  Rutte is Merkels schoonhondje. Als Duitsland maanden dicht gaat, dan gaan wij ook.
  Zou het kunnen dat die "knetterende" ruzie in het kabinet hier over gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Demonstreren, ook al is het volledig geweldloos, zal niet helpen.

  Het enige wat wel zou kunnen helpen is totale burgerlijke ‘ongehoorzaamheid’ , dus massaal, en dan bedoel ik ook massaal die muilkorf afgooien en die verdomde 1,5m. straal negeren.

  Spreek een dag en tijd af en doe deze actie in iedere stad en dorp. Als het echt door iedereen gedaan wordt heeft de politie het nakijken, en zo een actie is het enige waar het regime bang voor is.

  Het zal straks voor iedereen, ook de angsthazen, een opluchting zijn als ze weer vrij kunnen ademhalen en zich vrij mogen bewegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch doen ze het in België goed. Ik hoorde vandaag op het nieuws -het hele en het halve uur- op BNR, dat de Belgische politie geen bonnen meer wil uitschrijven, wegens toenemende agressie. (Aggut, ze voelen zich in de steek gelaten, vermeldde het bericht.)

   Ook een bericht, dat in een gesloten gedeelte van Telegram namen en adressen van politici, leden van het rivm en politie zijn uitgewisseld.

   Verwijderen
  2. G.B. niet vergeten dat de maatregelingen hier een stuk strenger zijn dan bij jullie. Hier geldt o.a. al een hele poos de muilkorvenplicht, zelfs in open lucht als er meer mensen in de buurt zijn.
   Dat nu juist de politie in staking gaat is het ideale moment om een actie te starten, dus ik plaatste die oproep ook op viruswaanzin.
   Maar de reden van die staking is volledig hun eigen schuld, ze durfden nooit massaal de broeihaarden van "andersdenkenden", voornamelijk in hartje Brussen waar ze in getto's zitten, fors aan te pakken. Nu moeten ze omdat 'corona' dat eist en krijgen ze klappen.

   Verwijderen
  3. Daarbij ook nog even vermelden dat het "dodenaantal" 'door' corona hier een stuk hoger ligt ondanks al die strenge regels en wetten.

   Verwijderen
  4. [het ideale moment om een actie te starten]
   Maar daar bereik je niet voldoende mensen mee. Wat wel zou werken is een oproep op Twitter & Facebook, maar dat wordt natuurlijk direct verwijderd. Of de -moeizame- weg via artikelen in de alternatieve media. Maar we weten nu wel, dat er wordt meegekeken. "Feind hört mit."

   Even gekeken bij viruswaanzin.be en kwam daar de volgende link tegen over President Trump. Is al oud, maar nog steeds van toepassing, dus bij deze herplaatst.

   Verwijderen
  5. "Daarbij ook nog even vermelden dat het "dodenaantal" 'door' corona hier een stuk hoger ligt ondanks al die strenge regels en wetten"

   De telling in België is corrupter.

   Verwijderen
  6. Dat bedoel ik nu juist, Oli, hier rommelen ze maar wat aan puur en alleen om de angst erin te houden.
   Net nog goed nieuws gehoord: In België wordt het vaccin NIET verplicht!.
   Die strijd heeft big pharma in ieder geval verloren, want hun doel; minimaal 70%, zullen ze nooit halen.

   Verwijderen
  7. Matt, bij ons hebben ze ook gezegd dat het niet verplicht is. We zullen zien.
   Als ze de 4e industriële revolutie willen, zullen we aan het vaccin moeten anders, kunnen we niet biologisch integreren met IT en fysiek. Onze sensoren moeten continue in contact zijn met de andere sensoren en data uitwisselen. Of misschien accepteren ze voor gewone stervelingen een track and trace app.

   Globalist Klaus Schwab made it clear that transhumanism is an integral part of “The Great Reset” when he said that the fourth industrial revolution would “lead to a fusion of our physical, digital and biological identity,” which in his book he clarifies is implantable microchips that can read your thoughts.
   https://www.infowars.com/posts/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-a-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identity/

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SDR, lees ook eens de artikelen van deze Belgische advocate:

   Ingrediënten ASTRAZENECA COVID19 vaccin

   En de andere artikelen op haar blog. Zeer verhelderend.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Volgens mij is de enige conclusie die je hier uit kunt trekken dat ze bij de EERSTE lading vaccins een vrij onschuldig goedje inspuiten dat amper werkt, misschien hooguit wat symptoom bestrijding.
   Dan is de massa gerust en bij de volgende lading vaccins, want je moet er minimaal 2 hebben voor dat je echt "resultaat" ziet, is het oppassen geblazen.
   Hoe dan ook het is big kassa voor big pharma.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Blijft de vraag, waarom zijn ze zo eager om jonge mensen te vaccineren?

   Verwijderen
  6. [Blijft de vraag, waarom zijn ze zo eager om jonge mensen te vaccineren?]
   Omdat die groep als eerste onvruchtbaar moet worden gemaakt.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Ik wil hier iets anders aanhalen. Dat vaccin zou het DNA van de mens veranderen en eventueel manipuleren. Hoe kan het juist op die plekken, die ze wensen te veranderen, terecht komen? Onze hersenen en dan ook nog eens onze ziel, kunnen die zomaar gemanipuleerd worden? Want nu komt het pittige, waar zit onze ziel, dat wat ons vrij denken veroorzaakt? Hoe weten ze waar mijn 'denken' zit? Zijn dat ook een groepje hersencellen die eventueel beïnvloed kunnen worden of kan ons denken door iets 'lichamelijks' niet beïnvloed worden?
   Hebben we dus een ziel die losstaat van het menselijk lichaam?
   Ik ben agnostisch atheïst,(ik onderzoek) maar geloof niet zomaar in een god die alles geschapen zou hebben,(want dan heeft die toch wel bar slecht werk afgeleverd) maar ik geloof wel dat ik een ziel heb die losstaat van mijn lichaam. Hoe kan ik anders discussies met mezelf voeren?

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 7. Een boezemvriend van Trump?

  The real Rudy Giuliani full documentary

  https://www.youtube.com/watch?v=FDLAfJR7K2E

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, het is waar dat hij alles van 9/11 afweet en met grote waarschijnlijkheid op de hoogte was wat er zou gebeuren. Wellicht zelfs het evenement gefaciliteerd heeft.
   Trump weet er natuurlijk ook alles vanaf.

   Daarom doe ik nooit donaties aan politieke partijen of zal ik me opofferen voor de "greater good" zoals de fist Responders hebben gedaan. Althans niet zomaar zonder goede veiligheidsvoorzieningen.

   Verwijderen
 8. MN C.H.A.N.G.E confronts Rudy Giuliani

  https://www.youtube.com/watch?v=qCIq19-ryIA

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'VS bespioneerde vanuit Denemarken bondgenoten, waaronder Nederland'

  "De Amerikaanse geheime dienst NSA heeft jarenlang een samenwerkingsovereenkomst met Denemarken misbruikt om bondgenoten in Europa te bespioneren, waaronder Nederland. Dat meldt de Deense publieke omroep DR op basis van meldingen van een klokkenluider.

  Diverse bronnen hebben het nieuws tegen de omroep bevestigd. Ook de Volkskrant heeft zich verdiept in de kwestie.

  Datacenter
  De NSA en de Deense militaire dienst FE spraken in 2008 af dat Denemarken met hulp van de Amerikanen internetkabels in Denemarken kon aftappen. In ruil daarvoor kreeg de NSA toegang tot internetkabels naar Oost-Europa. Samen verwerkten ze gegevens in een speciaal daarvoor gebouwd datacenter dicht bij de luchthaven van Kopenhagen."

  https://nos.nl/artikel/2356718-vs-bespioneerde-vanuit-denemarken-bondgenoten-waaronder-nederland.html

  Nederlandse plietsie en inlichtingendiensten hadden het te druk met 'De bespioneren van eigen burgers, 'De Andere Krant' en 'Gezond Verstand'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je alles gehad hebt is er altijd nog het braakmiddel Sjoerd Sjoerdsma van D66:

   Kampioen #persvrijheid
   @swsjoerdsma
   van D66 vraagt aandacht voor "Nederlandse journalist - tussen aanhalingstekens - die gesteund door een buitenlandse inlichtingendienst de MH17-rechtzaak zou frustreren." Meteen 1ste minuut:

   https://t.co/AqAXGXS2L0?amp=1

   Verwijderen
  2. Dit gaat over MH17-onderzoeker @maxvanderwerff en het is precies de reactie waarop Bellingcat gehoopt had. Stellen alles in het werk om journalisten die het officiële narratief bevragen monddood te maken. Niet Van der Werff verstoort MH17-proces. Dat doet Bellingcat.

   https://twitter.com/beek38/status/1328379851561181187

   Bellingcat, met bereidwillige steun van de MSM en de hypocriet gluiperd Sjoerdsma.

   Verwijderen
 10. Hoe defensie zijn eigen bevolking in de gaten houdt

  "Desinformatie Sinds de coronacrisis oefenen Nederlandse militairen met een nieuwe vorm van oorlogvoering, maar dan in eigen land. Ze onderzoeken groepen die tegen 5G of coronamaatregelen zijn. De legertop greep in."

  verder lezen op:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/11/15/hoe-het-leger-zijn-eigen-bevolking-in-de-gaten-houdt-a4020169

  Toch doen we iets niet goed op Blik, zo te zien:

  https://images.nrc.nl/iYu6AcdpFXYpgVPEB1Yd9m-MeQk=/1280x/filters:no_upscale():format(webp)/s3/static.nrc.nl/images/gn4/stripped/data64429725-72f4ec.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha, ja we zijn blijkbaar een kleine speler.
   Op het plaatje mis ik "de andere krant"

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Grapperhaus gaat boa's bewapenen. Prima, neem ik voortaan een spuitfles accuzuur mee. Ik heb nog 6 liter staan, dus ik kan vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jensen heeft joetjoep verlaten, de shows staan voortaan alleen op Jensen.nl.

  Groot gelijk. Hoef ik niet meer alle shows te backuppen. Scheelt weer een hd van 3 tb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap niet dat hij zijn info niet op bitchute en andere platvormen dropt.

   Verwijderen
  2. Ook op Bitchute verdwijnen soms films, weliswaar veel minder als bij joetjoep. Hij mag alleen wel zorgen voor betere servers en in de comments kunnen een hoop mensen films niet meer zien, door verschillen in apparatuur.
   Ook wordt gevraagd om een commentaarsectie, maar dat vind ik minder belangrijk.

   Verwijderen