donderdag 12 november 2020

Bioboer Jansen laat weer van zich horen

We kregen het artikel van hem zelf toegestuurd, waarvoor dank. 

Hugo Jansen pleit in dit artikel nog steeds, eufemistisch, voor: "...de kwetsbaren wat beperkingen opleggen.”

Wellicht hoopt Jansen dat Rutte en de Jonge vanavond speciale dwangmaatregelen afkondigen voor bioboeren van 69 in de regio Ossendrecht. Een Berufsverbot bijvoorbeeld, net als dat al voor de horeca geldt. Dat zal Jansen, die ten slotte ook tot "de kwetsbaren" behoort, goed beschermen...

Nieuw of niet nieuw, who cares?

Verder stelt hij: ,,Want dit virus is nieuw. N-I-E-U-W!"

Corona-virussen zijn al decennialang bekend. En ja, telkens duiken er nieuwe varianten en virussen op; dat gebeurt al zo lang als de aarde bestaat. De "opgelegde beperkingen", van dit kaliber, zijn echter nog nooit eerder vertoond.

Blik op NOS-journaal

Verder in het artikel komt ook ons blog aan de orde:

De eigenzinnige bioboer schuwt afwijkende meningen niet en schreef op een blog waar hij doorgaans medestanders treft die het NOS-journaal vaak te eenzijdig vinden. ,,Maar na mijn bijdrage over het gevaar van corona werd ik voor gek verklaard. Het virus zou flauwekul zijn, of voor 90 procent overdreven.”

Jansen neemt enkel Corona serieus, terwijl wij alles serieus nemen, van TBC tot hondsdolheid, van geslachtsziekten tot eenzaamheid. Obesitas nemen we heel serieus, maar McDonalds of Mayonaise, verbieden? De griep nemen wij al ons hele leven serieus, daarom raden wij iedereen een gezonde leefstijl aan, maar mensen dwingen?

Ski-ongelukken nemen wij heel serieus, maar ski-reizen verbieden?

Geslachtsziekten nemen we heel serieus, maar een overheid vragen ons op dat gebied beperkingen op te leggen..? 

En Corona nemen we serieus, maar als de overheid ons dan, onder het voorwendsel van Corona, plots verbiedt met zijn vieren te tennissen, een restaurant uit te baten, een gezichtslap dwingt te dragen, onze dierbaren verbiedt te ontmoeten of knuffelen, met twee vrienden in het park verbiedt af te spreken, kortom, ons hele leven overneemt, dan is er dus meer aan de hand. In die zin was, is, en blijft, Corona een HOAX. Als dat complotdenken is, prima, dan zijn we trotse complotdenkers.

Jansen neemt enkel Corona serieus

In tegenstelling tot Jansen, nemen wij niet enkel Corona serieus, maar nemen we alles serieus, en vooral ook de kostbare goedjes, vrijheid en zelfbeschikking. Jansen is, geheel in lijn met waar de media hem heen wijzen, enkel bezorgd om Corona.

Waar zijn de Honderdduizenden doden?

Wij herinneren er ook aan dat we in het begin met Jansen over de telefoon spraken en hij vol overtuiging vertelde dat als "we" niks zouden doen er wel een half miljoen doden gingen vallen. In Nederland. Of toch zeker 100.000. Niks van dat alles. "Ja maar dat komt door de overheid die ons beschermd heeft!" Oh ja? We kijken naar Zweden en Wit Rusland waar geen of nauwelijks "beperkingen" werden opgelegd, en niets van die aantallen.

Bevangen door de angst

Jansen was bevangen door de angst. En afgaande op het absurde artikel, en zijn pleidooi om beperkingen opgelegd te krijgen, is hij daar nog steeds niet vanaf. Hugo Jansen gaat door met Corona groot maken, en de dwangmaatregelen verharmlosen. "... wat beperkingen opleggen"

Update:

Jansen lijkt zelf ook niet erg te spreken over het artikel en wat zijn nieuwe vrienden van BN de Stem van het epistel gebrouwen hebben. Getuige zijn verslag en commentaar ("niet gelukkig", "kletskoek", "kul") op zijn website, HIER. Gelukkig vinden zijn kennissen het wel "een geslaagd artikel".

 

13 opmerkingen:

 1. Bioboer Jansen blijkt nog steeds een angstige onnozelaar te zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een kleine groep, die logisch- kritische mensen! Homo sapiens blijkt wel heel erg een kuddedier. Beste manier om dit te onderscheiden: ideologische verblindheid en geen voortschrijdend inzicht. Of ze nu voorbuffel Jensen of v Dissel achternalopen.

  Ik informeer me liever door Chris Martenson, dr Mobeen, Kim Iversen, of the Saker die serieus hun huiswerk doen op hun verschillende gebieden van expertise (en het overigens lang niet altijd eens zijn) en ik niet met hen. Ook zeker niet altijd met Jan Verheul, de bioboer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn GEEN complotdenkers.
  Wij zijn complot-ontmaskeraars.Mensen die complotten aan het licht brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor de liefhebbers, een video die e.e.a duidelijk blootlegt:

  De Covid Cult

  Met duidelijke grafieken dat de genomen maatregelingen totaal geen nut hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Een landgenoot van jou aan het woord.

   Toezichthouder medicijntesten: coronavaccin kan heel gevaarlijk zijn en zelfs ons DNA muteren.

   https://www.youtube.com/watch?v=FySGgOkmKnM

   Verwijderen
  2. Klopt, Joop, die video circuleert ook op viruswaanzin.be

   Verwijderen
  3. @Matt en @Joop: weer duidelijke bevestiging dat het een plandemie met cult-coyona-complot-denker-gelovers aanhangers is.

   Verwijderen
 5. [Wij zijn complot-ontmaskeraars.Mensen die complotten aan het licht brengen.]

  Helemaal niet nodig, Matt. De plannen zijn altijd 'in your face'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Interessant, maar heeft niks met complot te maken maar met een staatsgreep onder het mom van verkiezingen.
   Complotten zijn HellGates met zijn ciochips en zijn NWO, corona en MH17 om maar wat voorbeelden te geven. Zaken die naar de buitenwereld als goed en juist worden afgeschilderd maar in werkelijkheid precies het tegenovergestelde doen, dus de waarheid verbloemen of zelfs verzwijgen

   Verwijderen
  2. Bellingcat: Nederlandse MH17-blogger wordt aangestuurd vanuit Rusland

   https://nos.nl/artikel/2356280-bellingcat-nederlandse-mh17-blogger-wordt-aangestuurd-vanuit-rusland.html

   Verwijderen
  3. Dat bedoel ik nu met complotten.

   Verwijderen
 6. @Blik: heb even vlug door het blog van die omgekochte bioboer gescrold, maar wat ik hier al eerder over hem geschreven heb, dat hij een staatstrol is, komt wel steeds meer naar voren. Hij wordt nu ook al in de msm genoemd voor zijn trouwe coyona bangmakerij. Samen met zijn hulpje @Rootmsm proberen ze mensen bang te maken met nepnieuws over een virus, waar geen enkel geisoleerd bewijs van is. Dat zijn nou de echte complotdenkers en gelovers.
  Wij hier bij @Blik zijn compleetdenkers en staan open voor alle bronnen, die we zorgvuldig uitpluizen en laten ons niks wijsmaken door onbetrouwbare bronnen als Martenson, Ferguson, Gates, Schwab, etc.
  Die boer wordt waarschijnlijk gechanteerd, omdat hij anders zijn bedrijfje kwijt is. Om nu nog steeds te geloven in het bestaan van een dodelijk besmettelijk virus moet je toch wel heel erg ongeinformeerd zijn. Er zijn nu zoveel bewijzen, dat er niks bijzonders aan de hand is, zelfs al geloof je in besmettelijke virussen. Gates en Schwab hebben meerdere malen aangegeven, dat het echte dodelijke virus er nog aankomt, dat zit in de vaccins, net als bij de Spaanse griep. Komende winter zullen er waarschijnlijk wel veel meer mensen dood gaan, door de lockdown maatregelen en door vaccins. Covid-19 was dus al in 2017 bekend, vandaar dat ze nu ineens een vaccin klaarhebben. Ze hebben het allemaal al jaren kunnen voorbereiden.
  Vandaag weer bij de Jumbo boodschappen gedaan en kwam 2 gemuilkorfde angsthazen tegen, verder was iedereen normaal en hield niemand zich aan de 15 decimeter. Ook al het personeel liep zonder muilkorven.
  Bij mijn werk als vrijwilliger voor de dementerende medemens is de situatie redelijk. Er is geen coyona maar de zorgmedewerkers moeten verplicht gemuilkorfd werken. Velen hebben dat geval onder hun kin hangen. Ikzelf weiger om een muilkorf voor te doen en heb als compromis een Face-Shield voor, zo'n spatscherm, waarmee je in iedere geval normaal kunt ademhalen.
  Afsluitend nog wat herhaling van boeiende video's:
  1. Highly Recommended Video. 2014 Anthony Patch Interview. He is telling the exact story of what is happening right now. Word for word. Exactly the same... Change everybodys DNA, what do they become, they become a hybrid.
  Over Hondsdolheid, Corona, RNA vaccins, DNA etc: Anthony Patch Shocking Prediction from 2014
  2. George Carlin veegt de vloer aan met de angsthaasboeren: George Carlin - Germs, Immune System

  BeantwoordenVerwijderen