dinsdag 24 november 2020

Britse Winkelier staat op tegen Staatsterreur "We hebben niks misdaan"


"We are doing no harm to anyone"

"We doen niemand kwaad."

"We doen niemand kwaad door onze winkel open te hebben."

Koninklijke Horeca Nederland met slappe D. Beljaert en MKB Nederland met de gladde Jacco Vonhoff kunnen een voorbeeld nemen aan deze Britse winkelier die in tegenstelling tot hen, wel de rug recht houdt. De winkelier stelt ook terecht dat, niks ten nadele van tuincentra en grote winkelcentra, want ze zijn voor open winkels, maar waarom mogen die wel open, en hun winkel niet?

Zelfde geldt natuurlijk ook voor de horeca hier in Nederland. Waarom mag je wel hutje mutje in de rij staan bij Action (niks ten nadele van hen, we zijn voor hun open zijn, niemand is gestorven in hun winkels, we hebben geen lijken in de gangpaden zien liggen daar), maar rustig in een restaurant een hapje eten, mag niet?!

Het is geen misdaad, en het kan niet verboden worden, om je beroep uit te oefenen om zodoende aan je financiƫle verplichtingen (hypotheek, huur, belasting, salarissen) te voldoen.

15 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad te gek voor woorden allemaal.
  Bij restaurants alleen afhaalmenu's te krijgen.
  Afrekenen en zoek het maar verder zelf uit waar je je afhaalmenu op eet.
  Als beroepschauffeur wat onder cruciale beroepen valt kun je net zo goed een magnetron in je truc inbouwen en jouw zelf gemaakte pot van thuis erin opwarmen.
  Want ja.....vanwege rijtijdenwet kun je soms net niet thuis komen.
  De gezellige onderlinge chauffeurs praat na gedane arbeid ligt op z'n gat nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even over die PCR test:

  We zijn klaar! Retraction request met daarin aangegeven alle ontwerpfouten van de RT-PCR test kan nu naar Eurosurveillance gestuurd.
  20 PCR deskundigen wereldwijd werkten eraan mee! Een monsterklus, maar met de potentie om het monster dat de wereld in zijn greep te doden!
  9:30 p.m. · 25 nov. 2020

  https://twitter.com/BorgerPieter/status/1331696804350529536

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "An intl. team of 20 PCR experts identified 10+ very serious flaws in the SARSCoV2 test designed by @c_drosten and @MarionKoopmans

   The test can *not* reliable identify the virus. All research and diagnostics based on it is invalid.

   STAY TUNED, this is big"

   https://twitter.com/patricksavalle?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

   Dit is echt wel een dingetje hoor. De PCR test ligt al een tijd onder vuur en in diverse andere landen staan ook rechtszaken op stapel.

   Verwijderen
  2. [Dit is echt wel een dingetje hoor.]

   Inderdaad.


   [De PCR test ligt al een tijd onder vuur en in diverse andere landen staan ook rechtszaken op stapel.]

   [ITALY: CONFIRMED BY ITALIAN HEALTH SERVICE: False positives to Covid19 test as diagnosis are 95%. Legal cases started against testing under charges of fraud to procure public funding, false alarm, ideological false, and manslaughter.], bron: https://twitter.com/robinmonotti/status/1331500903564775426

   Verwijderen
  3. Het is mogelijk de PCR testprocedure zodanig in te stellen (minder markers, hoge cycle rate) dat de test van de ene op de ander dag massa's meer vals-positieven oplevert. Het RIVM besloot hiertoe na de zomervakantie. Kamerlid Haga bevraagd minister de Jonge hierover:

   https://www.youtube.com/watch?v=7Iw1TKebfYY&feature=emb_logo

   Ongehoord hoe De Jonge hier om de brei heendraait.

   Verwijderen
  4. @SDR

   In het door jouw gelinkte twitterdraadje komt ook dat overstappen van 3 naar slechts 1 marker ter sprake.

   Een wereldwijde neppandemie veroorzaken door een gigantische testfraude. Wie kan dat nog bevatten? Hoe krankzinnig overmoedig (of wanhopig, dat kan ook nog) moet men in bepaalde kringen zijn om dit soort risico's te nemen? Hoe ver zullen de verantwoordelijken gaan, welke konijnen zullen er nog uit de hoed getoverd worden, om de sporen uit te wissen en vervolging te voorkomen.

   Verwijderen
  5. "Het is mogelijk de PCR testprocedure zodanig in te stellen (minder markers, hoge cycle rate) dat de test van de ene op de ander dag massa's meer vals-positieven oplevert. Het RIVM besloot hiertoe na de zomervakantie. Kamerlid Haga bevraagd minister de Jonge hierover"

   Dat wisten Ab Osterhaus en ik al voor de zomervakantie, vandaar dat wij al de 2e golf voorspeld hebben

   "Hoe ver zullen de verantwoordelijken gaan, welke konijnen zullen er nog uit de hoed getoverd worden, om de sporen uit te wissen en vervolging te voorkomen."

   Er komt nog een externe schok of meerdere externe schokken, dat hebben wimlex en ik ook al voorspeld. Ik acht de kans groot dat dat stoomuitvallen zullen zijn.

   Uiteraard komen we in een enorme schuldencrisis. Een enorme depressie Onze bezittingen moeten worden ingeleverd om een herstart van het monetaire systeem mogelijk te maken. Omdat de nood zo groot is en oms hieruit te redden zijn we hiertoe bereid.

   Verwijderen
  6. Dus iedereen in Nederland die vindt dat hij wat te verliezen heeft aan bezittingen of iedereen hier die miljonair is of miljonair wil worden.

   Je zult in 2030 geen miljonair meer zijn en het heeft geen nut om te streven naar vermogen.

   Ook de boer uit Ossendrecht die in al zijn onnozelheid voor de lockdown was, zal zijn land en bezittingen kwijt raken.

   Verwijderen
  7. [Uiteraard komen we in een enorme schuldencrisis. Een enorme depressie ]

   We zitten al in een enorme schuldencrisis. De voorspelde depressie is onontkoombaar. Het corona circus is opgetuigd om de werkelijke daders (in ieder geval zo lang mogelijk) buiten zicht te houden. Het virus krijgt nu de schuld terwijl de oorzaak ergens anders ligt.


   [Ook de boer uit Ossendrecht die in al zijn onnozelheid voor de lockdown was, zal zijn land en bezittingen kwijt raken.]

   Als hij zijn land in volledig eigendom heeft, heeft hij waarschijnlijk nog het meest te verliezen. Als de communistische overname een feit is, is hij de eerste die zijn land zonder compensatie mag inleveren. Zie wat er gebeurde in Rusland na de "Russische" revolutie.

   Verwijderen
  8. [Hoe krankzinnig overmoedig (of wanhopig, dat kan ook nog) moet men in bepaalde kringen zijn om dit soort risico's te nemen? Hoe ver zullen de verantwoordelijken gaan, welke konijnen zullen er nog uit de hoed getoverd worden, om de sporen uit te wissen en vervolging te voorkomen. ]

   Het komt op mij over als een laatste alles of niets poging om te voorkomen dat hun kaartenhuis in elkaar stort en zij de macht zullen kwijt raken.

   Verwijderen
 3. Kort geding van gisteren. Staat blijft volhouden dat met de RT-PCR test (Drosten - Kooijmans) het COVID-19 virus aangetoond kan worden en is daarmee strafbaar wat kan leiden naar een gevangenisstraf van 2 jaar.

  Stichting Viruswaarheid c.s. tegen de Staat inzake gebruik PCR-test en overheidscommunicatie

  https://www.youtube.com/watch?v=7P1dCgsmJLA&list=PLfsDHljQ5dZK06UAPGWGA907dKDKjiWK8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Interessante zaak.
   Ben benieuwd of deze rechter begin december niet "ineens" 'corona' heeft, of erger.
   In ieder geval hoop ik op succes voor jullie.

   Verwijderen
  2. De nieuwe Weltschmerz

   Het PCR-doek valt’ | Peter Borger en Jorn Lukaszczyk

   https://www.youtube.com/watch?v=bcVSwSxDn24

   Verwijderen
  3. Goede uitzending. Wat dat vaccin betreft, is het vreemd om zo langzamerhand betrokkenen te beschuldigen van crimineel gedrag? Onwetendheid is geen excuus. Ook niet als betrokken ministers (maken het wettelijk mogelijk of geven daarvoor de ruimte), bedrijfsleven (gaan mensen verplichten tot vaccinatie om van hun product of dienst gebruik te mogen maken) of artsen (degenen die het vaccin toedienen). Zeker die laatste groep zou zich drie keer achter de oren moeten krabben voordat ze hieraan meewerken.

   Verwijderen