zaterdag 20 juni 2020

Was ist Los mit Tönnies?

Nertsenfokkers
Het krijgt eigenlijk maar weinig media aandacht, en daarom halen wij het aan: De Nertsenfokkers en de slachthuizen. Wat is daar aan de hand? Gelooft er nou iemand echt dat die diertjes het Corona virus over kunnen brengen? En al zou het in theorie zo zijn, dat daar mensen op aanmerkelijke schaal slachtoffer van zouden kunnen worden? En als dat al zo zou zijn, zouden het dan de mensen in de nabijheid van die bedrijven, de eigenaren met name, zelf hun afweging moeten maken betreffende de risico's? Het is gewoon een HOAX.

Tönnies
Wat ook een HOAX is, zijn de positief op Corona geteste Tönnies medewerkers. Iets van 700 van de 1000 medewerkers. Allereerst, die mensen zijn getest op hun werk. Je komt in deze tijd enkel op je werk als je je goed voelt. Toch zijn 700 van de 1000 medewerkers positief getest. Dan deugt of de test niet. Of het positief testen op dit symptoomloze virus betekent verder niets. Wellicht testen ze positief omdat ze al anti-lichamen hebben. Ook dit is dus een complete HOAX. De agenda erachter is dezelfde als bij de Horeca: het moet allebei kapot. We moeten richting minimalisering van sociaal contact en schaarste aan voedsel en met name dierlijke eiwitten, en dat kan, via het sluiten op basis van de Corona hoax, van voedingsmiddelenbedrijven. Met de sluiting van Tönnies gaat er 20% minder vlees (!) op de Duitse markt komen.

En dan nog dit...
In de tussentijd is dankzij de Corona Hoax ook nog even Karstadt failliet gegaan. 62 Filialen op de fles, 28.000 man naar huis. Met zijn allen kunnen we Corona de baas! (Ironie modus)

12 opmerkingen:

 1. Van nertsen is algemeen bekend (OK, sommigen zullen nooit enige algemene ontwikkeling vergaren. Die zijn te druk om hun eigen emoties de wereld in te slingeren: "Jullie moeten weten dat IK boos ben! Dat is belangrijk !" ) dat hun gevoeligheid voor virussen heel erg lijkt op mensen. Vrijwel al het virus-onderzoek word met nertsen als proefdieren gedaan.
  Al;s Blik zijn eig4en blog zou lezen, zou hij het hebben geweten: http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/06/ernst-jansz-doe-maar-waar-ik-verdrietig.html?showComment=1592482679237#c1373793590114590019

  Ik citeer uit eigen citaat van de NY TIMES:
  The experiment in Rotterdam transformed the virus into the supergerm of virologists’ nightmares, enabling it to spread from one animal to another through the air. The work was done in ferrets, which catch flu the same way people do and are considered the best model for studying it.


  Tonnies.
  Over de hele wereld zijn er problemen in de vlees verwerkende industrie.
  Vermoedelijk omdat daar aan drie voorwaarden wordt voldaan die gunstig zijn voor verspreiding:
  - Temperatuur is laag. Koel. ( Maurice: tussen 6 en 11 graden is goed voor het virus)
  - Vochtigheid graad zal wellicht ook gunstig zijn.
  - Alles gebeurt binnen. Geen verse lucht. Mogelijk interne ventilatie = verspreiding virus.
  - Mensen staan noodgedwongen de hele dag dicht bij elkaar.
  - De bazen van Tonnies waren misschien eigen wijze lieden die dachten dat alles een hoax was. Zelfs in maart hadden ze nog geen enkele maatregel genomen om het virus tegen te werken: https://www.stern.de/wirtschaft/news/video-aus-toennies-kantine--wann-entstand-diese-aufnahme--9305948.html

  In Ossendrecht zeggen we dan: Domheid komt voor de val.

  De werknemers in de vleesindustrie zijn jonge gezonde mensen, Die worden niet erg ziek van het coronavirus en kunnen gewoon blijven werken. Hun bazen hebben geen belang bij het bekend worden van zoveel besmettingen. Maar de overheid wel en die gaat dan in zulke bedrijven testen doen, met genoemde resultaten.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. U ziet dat ik al meer ruimte nodig heb om de onzin van Blik te neutraliseren dan hij zelf gebruikt om het te verspreiden.

   Verwijderen
  2. Voor de goede orde: de nerts is een broertje van de fret.
   De proeven doet men met fretten. De nertsen hebben de gevoeligheid voor corona en influenza virussen gemeen met de fretten.

   Verwijderen
 2. Dawg 19 juni 2020 om 23:56
  [Nu is het streven van Gates algemeen bekend: Hij wil de wereld verbeteren.]

  Denk dat je het streven van Bill Gates beter typeert met: hij wil de wereld vaccineren.
  ==================================

  De twee sluiten elkaar niet uit. Hij wil de wereld verbeteren door vaccins beschikbaar te maken.

  Idioten willen de wereld verbeteren door mee te helpen aan 4 miljard Afrikanen over 80 jaar. ( Ze kunnen nog niet eens 1000 Afrikanen tegen houden die vast besloten zijn om naar het Noorden te komen. Maar 4 miljard over 80 jaar: Wir schaffen das !
  Hun grote vijand is Bill Gates.

  Hoe stupide kun je zijn? Heel heel erg. Da's wel duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Nogmaals: Gates probeert mensen levens te redden. Dus ook blanke mensenlevens.
   Onze geboorte is laag omdat we een betrouwbare ouderdoms-voorziening hebben.
   In Afrika zijn dat de kinderen. Als die niet in groten getalen sterven, heb je er aan 2 genoeg. Geen 6 om zeker te zijn. Dat is het idee achter de vaccinaties.

   Het propageren van kleine gezinnen in Afrika werkt niet.
   Ik denk zelfs dat het reddeen van kinderlevens ( wat Gates'strategie is) niet werkt: de r-strategie is bij Afrikanen aangeboren. Bij ons is dat de K strategie. Ik denk niet dat Gates daar van weet of daar in gelooft.

   Ook de aids-preventie was in Afrika niet te doen.
   Afrikanen zijn veel impulsiever, roekelozer.
   Het enige dat helpt de bevolkings explosie te temperen zijn de oude situaties: oorlogen en besmettelijke ziekten.

   Zo bezien kun je dus zelfs denken dat Gates, die besmettelijke ziekten wil uitroeien, misschien juist mee helpt aan een populatie explosie.

   Ik meen dat 4 miljard over 80 jaar al een redelijk hopge schatting is. De hoogste is 5 miljard, meen ik.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Sofia schrijft: "Tja, waarom zou dat nu zijn."

   Luister, Sodia,

   ik heb nooit beweerd dat Gates de aarde bijna leeg wil maken.
   Dat wordt op dit blog door ànderen beweerd.
   Jij bent nooit tegen die ànderen in gegaan. Maar wel tegen mij.


   Dat wil zeggen: JULLIE beweren te weten dat Gates MINDER mensen nastreeft.

   Als ik dan concludeer: 'Misschien wil Gates wel MEER mensen, dan kun jij niet net doen alsof dat zo is.
   Jij moet dat bestrijden, want het past niet in jouw beschuldiging van Gates.

   Of beschuldig je Gates er van dat ie zowel MEER mensen op aarde wil als tegelijk ook MINDER mensen?
   Wat wordt het nu ?

   Ik hoef het niet te bestrijden, noch te bevestigen. Het enige dat ik wil doen is: een einde maken aan heksen-verbranding door de massa.   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Misschien moeten jullie een een woordenboek raadplegen op "de-populatie", want dat komt namelijk uit de mond van Bill Gates; "Door het slimme gebruik van vaccinaties kunnen wij een populatiereductie van 10% á 15% bewerkstelligen." Daar hoef je niet voor in Bill Gates' hoofd te kruipen, het komt uit zijn hoofd. Tenminste, ik ga er van uit dat Bill Gates eerst nadenkt voor dat er iets uit zijn mond komt.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Karstadt stond op de nominatie om failliet te gaan.

  Ik heb er een beeld bij als een soort V&D, maar dan toch een stuk chiquer. Ze verkochten ook voedsel.

  Zulke logge concerns kunnen niet snel genoeg van collectie wisselen, zitten met heel veel oude trouwe personeelsleden (duur) en zullen wellicht online ook niet hun mannetje staan.
  Misschien zijn ze al een keer door de 'venture capital' gieren bezocht.
  Ik bedoel: zulke bedrijven zijn ten dode opgeschreven en net als bij de oude mensen die corona krijgen is Corona dan de definitieve slag.

  BeantwoordenVerwijderen