zaterdag 20 juni 2020

Horeca kapt gesprekken met Kabinet

Het heeft even geduurd, maar de Horeca bij monde van Rober Willemsen van KHN, merkt nu ook dat de regime-maatregelen voor zijn bedrijfstak pure treitermethoden zijn, en dat er van een verdere normalisatie van staatswege geen sprake meer is*. Bij de gasten en de ondernemers, en dat is het goede nieuws, des te meer.

Terwijl het virus, net als ieder griepvirus ieder jaar, nu in juni compleet weg is, ondernemers en gasten klaar zijn met de vrijheidsbeperkende anderhalve meter- en verdere vrijheidsbeperkende maatregelen, laat het regime de ondernemers en hun gasten verder kreperen, door geen centimeter verder te willen versoepelen. Wij herhalen: terwijl alle seinen verder daarvoor op groen staan.

KHN ziet het nu ook, is woest, en staakt het overleg.

Dit gezellige terras kan, vanwege de regime-regels, de ondernemer 4000 Euro kosten.

* De horeca is natuurlijk maar één bedrijfstak die getreiterd en kapot gemaakt wordt: Kermis-exploitanten, luchtvaart, tourisme, theaters, bioscopen, sauna's, bowlingbanen, strandtenten, prostituees, evenementen-organisatoren, muziekbands, geluids-technici, dj's, betaald voetbal, etcetera, etcetera.


2 opmerkingen:

 1. In 2005 tekenden 193 landen de binnen de WHO opgestelde 'International Health regulations' die in 2007 in werking trad. Daarmee verplichtten die landen zich de protocollen, bepalingen, richtlijnen etc van de WHO om te zetten in nationale wetgeving. In Nederland werd dat de Wet Publieke Gezondheid. Implicatie is o.a. dat zodra de WHO een pandemie afkondigt een serie protocollen in werking treedt die de ministerraad in staat stelt per decreet te regeren, buiten het parlement om. (Rond die tijd wijzigde de WHO ook de begripsinhoud van de term pandemie.)

  Aldus Jeroen Pols (rond de 57e minuut) in een uitzending van Cafe Werltschmerz waarin Pols en Willem Engels aan de hand van een aantal stellingen geinterviewd worden door Ab Gietelink:

  https://www.youtube.com/watch?v=O3lNOWz5vqM

  (video +/- 65 min)

  Dus als kiezer ga je eens in de zoveel jaar naar de stembus waarma je wordt opgescheeping met een regering die gaandeweg de rit vergaande internationele verdragen tekent die tijdens de verkiezingscampagnes nooit een issue waren. In dit specieke geval worden het verdrag voorgekookt in de WHO, een organisatie met de status van een neutraal internationaal samenwerkingsverband gefinancierd door de deelnemende landen, maar in feite een NGO die z'n 80% van z'n poen krijgt van schatrijkerijke particulieren met een zeer particuliere agenda.(laat ik eens geen namen noemen).

  De term new world order (NWO))wordt te pas en te onpas gebruikt, slechts zelden kom je te weten wat de gebruikers van die term er zelf onder verstaan. Iemand als James Corbett is er duidelijk over. De new world order is het streven naar een wereldregering door steenrijke plutocraten die topdown regeren met het voorbijgaan aan (nationale) democratie. Hoe ze dat voor elkaar willen krijgen maakt de corona plandemie meer dan duidelijk.  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tot nu toe vind ik 2020 een uitermate curieus, luguber, naar jaar waarbij ik steeds meer het gevoel krijg dat wij wereldwijd in een serie van experimenten in het kader van normatieve sociale beïnvloeding terecht zijn gekomen.

  3:52 p.m. · 19 jun. 2020·

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1273976895605014529

  BeantwoordenVerwijderen