maandag 22 juni 2020

Malieveld 21-6-2020, Blik gaat onderuit (5)

Sorry, dit is een wat langere zit, 12 minuutjes. Anders scroll je er maar doorheen. Maar deze video geeft de overgang weer, van het staan naast het Malieveld, naar het "innemen" van het genoemde veld, via de voetbalmannen. Je ziet de puike sfeer. Je ziet in deze video Blik (letterlijk) op zijn bek gaan, onderuit, rond minuut 5. Hij wordt direct geholpen op te staan. Krijgt zijn telefoon netjes weer aangereikt. Allemaal handelingen die goed zijn voor eur 390 boete onder het huidige regime, want geen huishouden en geen 1,5 meter. Maar deze mensen zijn gelukkig nog mensen en nemen de Rutte regels met een korreltjes zout. Mens boven regel.Zie voor commentaar bij deze foto, volgende blog.

10 opmerkingen:

 1. Goede impressie van wat er plaatsvond.
  Dank daar voor.

  Vreemd hoe die hooligans het veld op komen en wat rookbommetjes gooien.
  Later zie ik ze niet meer.

  Het was een beetje een 'happening': goede sfeer, maar weinig op de agenda.
  Gesymboliseerd door die ambitieuze zwarte mijnheer met zijn Duitse moeder en Nederlandse vader: probeerde angstvallig zijn 15 minutes of fame te grijpen. Lukt niet erg als alleen de camera van Blik er op staat.(Minuut 11)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En vanaf 12:02 wordt de man uitbundig gefotografeerd door de politie (4 man), alsmede de man van de installatie. Die krijgen later wel een bezoekje, denk ik zo.

  Verder: relaxt sfeertje. Matcht totaal niet met de YT's met alleen maar rellen, zoals eerder vermeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel scherp gezien Wolf: drie 'men in black'alle drie met een vrij dure camera, en met dezelfde rugzak. En allemaal nemen ze foto's , maar niet zozeer van de zwarte man, maar van de mensen die op hem reageren, zo lijkt mij.

   Ik weet niet waarom.
   Worden de foto's door AI gescand en wordt de identiteit vastgesteld?
   Worden deze mensen in een verzameling gezet als zijnde 'geneigd om het voortouw te nemen?' ( Als zijnde: potentiele aanvoerders')

   Ik ben benieuwd.

   Verwijderen
 3. Daarnet bij het 18u journaal werd voor de zoveelste keer duidelijk gemaakt dat de 1,5m. blijft bestaan tot er een vaccin is. Triestig ook dat er zoveel mensen zijn die hier in meegaan, en die mogen dan natuurlijk uitgebreid op het journaal komen.
  Duidelijk is dus dat de broer van de minister een heel dikke vinger in de pap te brokken heeft en voor zijn geldelijk gewin het hele land onder de duim kan houden, met een waarschijnlijk niet werkend vaccin. Wel kassa natuurlijk.Voor hem.
  Massaal dat vaccin weigeren is nu nog de enige oplossing, want met 50% dekking werkt het, hoe dan ook, toch al niet, en verplichten zal op een gigantische muur van weerstand botsen, want geen enkele viro'loog' zal verantwoordelijkheid durven nemen voor de bijwerkingen, die er gegarandeerd komen omdat het veel te snel ontwikkeld is en er totaal geen zicht is op schadelijke bijwerkingen. Eerste test in Engeland hebben al aangetoond dat 1/5 ziek tot zwaar ziek werd van dat vaccin en dat al na een paar dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   "Duidelijk is dus dat de broer van de minister een heel dikke vinger in de pap te brokken heeft en voor zijn geldelijk gewin het hele land onder de duim kan houden, met een waarschijnlijk niet werkend vaccin. Wel kassa natuurlijk.Voor hem."

   En vanmiddag kwam ik er achter dat de broer van Carola Schoutenin de vegaburgers zit.

   Verwijderen
  2. Hier nog eens een goede uitleg over de onzin van vaccins
   de gevaren van vaccins en het kan wat mij betreft niet vaak genoeg herhaald worden, want dit als 'oplossing' voor de 1,5m. is hetzelfde als genocide van zowel het bedrijfsleven als de mensen.

   Verwijderen
 4. Blauwe Tijger toespraak voor 21-06-2020: https://www.deblauwetijger.com/speech-malieveld-live-op-21-06-2020/

  Kijk ook naar het commentaar onder de YT van Jolanda Meivogel en van Beeldbuis en de antwoorden van Three Sons en Freemind

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De comments die je aangeeft vind ik niet. Te veel werk.

   Ik erger me aan de overdrijvingen van Tom Zwitser en aan zijn voortdurende reklame.

   Maar de essentie van zijn speeck vond ik wel goed. Staat ook in de toelichting:

   Het Malieveld is van iedereen, Den Haag ook, de staat ook. Het volk wil het Malieveld terug, wil Den Haag terug. Het volk is staat en we gaan de onbestuurbare bestuurders bijsturen. Zij hebben drie maanden ons platgelegd, hebben ons de goede medicijnen verboden, en hebben onnodig veel doden op hun geweten terwijl ze een superstaat optuigden. Wij gaan hén platleggen, net zo lang tot onze bestuurders weer zijn bij te sturen en wij definitief machtsmiddelen in handen hebben

   ===

   Een beetje rebellie spreekt me wel aan.
   Helaas is dit nu net wat de allerhoogste PTB willen dat we doen.

   Verwijderen
 5. JV: [Gesymboliseerd door die ambitieuze zwarte mijnheer]
  Die zwarte mijnheer heeft een naam: Stanley Ter Haar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zwarte mijnheer is iets aan het uitleggen, en dat gaat 8 minuten duren. Maar hij weet zelf niet goed wat ie te zeggen heeft. Na 4 minuten ben ik afgehaakt.

   Ik blijf bij mijn vooroordeel: Hij wil zijn 15 minuten faam grijpen.

   Verwijderen