maandag 22 juni 2020

Malieveld 21-6-2020, Flatcoat bewijst Knuffelnoodzaak (6)

Heerlijke Flatcoat, een echte knuffelbeer. Er was nog even sprake van dat het Hoax-team ook huisdieren als virushaarden wilden bestempelen. Daar zijn ze gelukkig op terug gekomen, maar hebben helaas alsnog gekozen voor de Nertsenhoax, met de verschrikkelijke Nertsenmoord als gevolg.

Flatcoat toont het heerlijke relaxte sfeertje en de noodzaak voor fysiek contact bij levende wezens; baas van het beestje laat hem even de vrije loop, waardoor het dier plotseling in handen is van een meisje dat de zwarte schat verder ook niet kent.


Verderop in de video boven komt ook het slipper- of gerberameisje in beeld, vrolijk dansend; dit is ook de dame, die met haar bosje bloemen en op haar slippers, tussen de strijdende partijen later tussenbeiden springt. Ze moet dat bekopen met klappen van de regime-eenheden. Zie hoe veelzijdig ze is: van vrolijk dansend, tot vredestichtend tussen hooligans en ME. Op haar slippertjes, haar bosje bloemen, en haar mondkapjesversiering! Die slippertjes maken het af. Foto van het jaar, nu al?

2 opmerkingen:

 1. Inderdaad, Blik, prachtige toepassing voor de muilkorven.
  Hebben ze toch nog iets van nut, en goedkoper dan een BH van de Hema. EN je kunt er niet ziek van worden op die manier.
  Wat mij betreft: foto van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Vrede stichtend tussen hooligans en ME"

  Wat een onzin. Er is geen ruzie. Waarover dan? Ze willen vechten. Vrede is dus het enige dat ze nu juist niet willen.
  Maar ze durven niet.te vechten en ze kunnen het niet. Kijk maar goed.

  Per agent (een man met kinderen en een vrouw thuis die hoopt die ie weer heelhuids thuis komt) minstens vijf van die minkukels.

  Wat die maffe meid met die bloemen (is het wel een echte vrouw? Het gezicht is niet erg vrouwelijk...) er tussen doet weet niemand.

  BeantwoordenVerwijderen