vrijdag 29 september 2017

Hennis ruimt Amerikaanse Wapen Troep op

Hennis ruimt Amerikaanse Wapenrotzooi op, en stuurt Nederlandse mensen op hopeloze, nutteloze en zelfs voor het eigenbelang, schadelijke missies. Gelukkig krijgen steeds meer mensen dit door en wil er geen hond meer in zo'n leger dienen.

Mooi op een tank, pijnlijk achter een microfoon. Hennis in een notendop

In het mediaforum zojuist op NPO 1 werd gesteld dat Hennis op een tank mooie plaatjes geeft maar als ze voor een microfoon staat het allemaal wat moeizaam gaat.... Ook vinden ze het daar dat het twitteren van onderstaand ruw, pijnlijk, materiaal onder de gordel was. Iemand?D66, de referendum partij stemt tegen... referendum

Hand in hand leggen D66 en Hennis het laatste restje vertrouwen in de politiek te grave. D66, zo blijkt nu, is wel voor referenda, maar niet waar het internationale verdragen betreft. En stemt dus tegen de nieuwe referendum wet. Hoe zoiets eruit ziet? Dat toont de onderstaande glibberpartij.En dan nog dit...

17 opmerkingen:

 1. Van Jan Verheul, gepost onder een ander artikel, maar interessant genoeg, en on-topic, om hem hier ook nog even onder de aandfacht te brengen:
  *********************************************

  Ik had hier gisteren een off topic post, en die is in de grote schoonmaak helaas gesneuveld.
  Toch wil ik hem herplaatsen.

  Komt uit De Saker.
  http://thesaker.is/letter-to-my-american-friends/

  Hij wijst er even op dat er in 1945 drie Plannen waren van de
  Geallieerden om Rusland aan te vallen en compleet te vernietigen.

  Dat was iets te kort door de bocht.

  Eén plan was al in 1949 gemaakt en zou moeten reageren als Rusland ( een aantal jaren later ) zou pogen West Europa en Azie te veroveren.
  Citaat: 'Operation Dropshot' included mission profiles that would have used 300 nuclear bombs and 29,000 high-explosive bombs on 200 targets in 100 cities and towns to wipe out 85 percent of the Soviet Union's industrial potential at a single stroke.
  ( Dit plan werd pas in 1977 declassified)


  Een ander plan was al in augustus 1945 klaar en men zou dan atoombommen gooien op de 20 belangrijkste steden van Rusland: Plan Totality.
  Nu had de VS op dat moment hooguit 9 atoombommen, dus er was ook een element van bluf in dat plan.

  Het derde plan was het belangrijkste. Het kwam van Churchill: hij wildemet een enorm leger de Russen aanvallen die in Duitsland gelegerd waren, in 1945. Maar omdat er 2,5 maal zoveel Russen als Geallieerden waren, durfde men niet.

  Later werd dezelfde code naam ( Operation Dropshot) gebruikt voor een plan dat pas in werking zou komen als de Russen zouden aanvallen. NB: deze hele 'Operation Dropshot' was geheim tot 1998.

  Ik meen te kunnen concluderen dat de Russen - als ze gewild hadden-- sterk genoeg waren geweest om direct na Berlijn de rest van Europa te veroveren. (Chuchill durfde hen immers niet aan te vallen, omdat ze te sterk waren.)
  Van de atoombom was in mei 1945 nog niks met zekerheid bekend. Hij was ook nog niet klaar. Dat zal Stalin's besluit om niet verder Europa in te trekken niet hebben beïnvloed.

  Dit is helemaal in lijn met het historische gedrag van de Russen: Ze worden steeds aangevallen door het Westen ( Napoleon 1812?, Duitsland 1917, Hitler 1941) maar ze vallen zelf nooit aan. Soms begeleiden ze de verliezer tot bij hem thuis ( Parijs), en gaan dan weer naar Rusland.

  De paranoia en de agressie komt steeds vanuit Het Vrije Westen. Onder andere omdat daar 'Vrije Wapenfabrikanten' zitten die onze media en politici kunnen bedriegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan was er nog de Amerikaanse generaal Patton, die graag de Russen meteen in 1945 had willen aanvallen, zodra de legers elkaar ontmoetten. Hij mocht het niet, en stierf 6 maanden later na een auto-ongeluk.

   Natuurlijk was het leven in Amerika destijds veel beter en humaner dan onder Stalin. En het zal best dat de Russische soldaten niet altijd even aardig waren. En er stierven heel veel mensen in de Gulag's onder Stalin.
   Het zou voor de Oosblok-landen- bevolking mogelijk een grote vooruitgang hebben betekend als ze toen niet onder Russisch gezag, maar onder Westers gezag waren gekomen.

   Maar het zou wel een enorm verraad van een ally zijn geweest als Patton zijn zin had mogen doen.

   En met de kennis van nu weten we dat de Amerikanen in een positie van Hegemon heel snel degenereren tot de grote Moordenaars zoals we die in de laatste 17 jaar hebben gezien.

   Ik ben blij dat Patton niet zijn zin mocht doordrijven. En de geschiedenis leerde ons dat de Russen zelden of nooit imperialistisch zijn. In tegenstelling tot de Amerikanen, die het al zijn zolang als ze bestaan.

   Verwijderen
  2. "Dit is helemaal in lijn met het historische gedrag van de Russen: Ze worden steeds aangevallen door het Westen ( Napoleon 1812?, Duitsland 1917, Hitler 1941) maar ze vallen zelf nooit aan."

   Voor zover ik het kan overzien denk ik dat deze opsomming correct is. De geschiedenis laat zien dat de Sovjet-Unie/Rusland altijd reageert op acties van de VS. Of je nu de Cuba-crisis neemt (reactie op plaatsing raketten in Turkije) of de inval in Afghanistan (reactie op wapenleveranties aan de Mujahedin in juli 1979 i.p.v. juli 1980, Zbigniew Brzezinski, Le Nouvelle Observateur 1998) of de interventie nu in Syrië, het is altijd een reactie op westerse agressie. Daarbij moet in ogenschouw worden genomen of men in het westen werkelijk zo panisch zijn voor de Russen of dat het hier gaat om angstzaaierij onder de burgerbevolking, goed voor de wapenindustrie en met "Gladio" is het ook gebleken dat men niet vies is van politieke beïnvloeding, gezien de aanslagen en de moord op Aldo Moro in Italië.

   Verwijderen
 2. Vrijwel het enige belang van referenda betreffen JUIST de internationale verdragen. Rutte heeft door het negeren van het Ukraine referendum ook officieel het buitenlandbeleid volledig buiten het democratische proces geplaatst. Dat maakt de regeringscoatiepartijen tot geradicaliseerde partijen. Er bestaat dus inderdaad een machtig centrum-extremisme: hoeveel einden heeft een hoefijzer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop: Doe svp eens een keer hetzelfde als ik (niets!!!), ipv het blog te festeren! Trollen zijn trollen, mmar jij zou echt beter moeten weten!

   Verwijderen
  2. @Rootman,

   Tla, als volgens het Sociopathische, Zielige Kneusje uit Broekuizenvorst de uitspraken van Zbigniew Brzezinski in een gerenomeerd weekblad ook al bullshit is, dan houdt het voor mij ook op en heeft hij waarschijnlijk één of andere bron bij Niburu opgescharreld.

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   Overigens ben ik niet te beroerd, in tegenstelling tot @Dawg, om aan @Blik te vragen de bullshit van het Sociopathische, Zielige Kneusje uit Broekuizenvorst te verwijderen.

   Verwijderen
  4. Boodschap van algemeen nut!

   Overigens blijkt uit de kennis van nu (dat is tegenwoordig een geldig excuus voor falend beleid) dat het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Polen ons in 1938 in Munchen hebbenverraden door Hitler op ons los te laten en zo de heeft geplaveid voor WWII.

   Verwijderen
 3. Nederland waterdrager voor USA !
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/11/29/volgens-ex-officier-van-de-britse-geheime-dienst-was-ook-koningin-wilhelmina-betrokken-bij-de-ondergang-van-de-k-xvii/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tijdens de Algemene Vergadering van de VN in New York hebben delegaties uit Australië, België, Maleisië, Nederland en Oekraïne een Memorendum of Understanding ondertekend. Deze MoU moet het Non Disclosure Agreement vervangen wat op 8 augustus 2014 door dezelfde landen (m.u.v. Maleisië) is getekend. Een reden hiervoor is niet gegeven maar het zou verband kunnen houden met de onenigheid die is ontstaan tussen leden van het Australische JIT team en de onderzoekswijze en conclusies uit het rapport van de OvV.

  Mijn vermoedens hebben betrekking op een brief, die door het kabinet op 16 aug. 2017 aan het parlement is verstuurd, waarin vermeldt staat dat het kabinet het bestaan van een Non Disclosure Agreement ontkend en uitspraken gedaan door Detective Superintendent Andrew Donoghoe, een lid van het Australische JIT team die het volgende verklaarde:

  “a “tougher standard than the DSB report” is required before the criminal investigation can identify the weapon which brought the aircraft down, or pinpoint the perpetrators. Their criminal investigation will continue into 2016, Donoghoe told the Victorian Coroners Court (lead image) on Tuesday morning. He and other international investigators are unconvinced by reports from the US and Ukrainian governments, and by the DSB, of a Buk missile firing. “Dutch prosecutors require conclusive evidence on other types of missile,” Donoghoe said, intimating that “initial information that the aircraft was shot down by a [Buk] surface to air missile” did not meet the Australian or international standard of evidence”

  Het lijkt er niet alleen op maar er is dus bewust naar een conclusie toegewerkt zonder daarin Australische of internationale standaarden te betrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is overigens het bewijs dat die Non Disclosure Agreement wél bestond en dat het kabinet het parlement heeft voorgelogen!

   http://disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fwww.rtlnieuws.nl%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fcontent%2Fimages%2F2014%2F11%2F26%2Fscreenshot-australie2_0.jpg%3Fitok%3DqFGXJyDx%3AAOuvT6RHqgZZNqwfOhcOjGW0G0A&cuid=2099916

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Ik heb gisteren een vraag aan jou gesteld waarop ik nog geen antwoord heb gekregen.

   Heb jij JA dan wel NEE email adressen met Eddy uitgewisseld?

   Verwijderen
 5. @ Dawg.
  Ik heb het gecontroleerd, en Eddy heeft inderdaad het verhaal beschreven dat jij hierboven citeert.
  Dan schrik ik toch even.
  Het is niet helemaal in orde met die jongen.

  Hierboven linkt Eddy nog naar 'de slag om Warschau'. denkend dat dit een agressie van Rusland betreft.
  Maar als je zijn link leest zie je dat de Polen onder Pidsulski zelf eerst op verovering richting Rusland gingen.

  Rusland was in 1920 jaren in volle burgeroorlog, dus waar ze de kracht vandaan haalden om die Polen toch nog even van repliek te dienen, God mag het weten.
  Bertrand Russel was die zomer in St Petersburg en beschreef de situatie in een brief aan zijn vriendin Ottoline:
  Bertrand Russell , in zijn autobiografie, pag. 354. Brief 25 juni 1920:
  “Bolshevism is a close tyrannical bureaucracy, with a spy system more elaborate and terrible than the Tsar's, and an aristocracy as insolent and unfeeling, composed of Americanised Jews. No vestige of liberty remains, in thought or speech or action.”

  Àls Eddy een afkeer heeft van 'De Russen' in 1920, laat hem dan wel beseffen dat het wel zijn joodse vrienden zijn die daar de dictator waren op dat moment.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Link: https://isgeschiedenis.nl/nieuws/de-slag-om-warschau-1920

   Verwijderen
 6. Op mijn blog heb ik nu een artikel dat ik heel zinvol vind: "Tell the truth, even if it leads to your death."

  Laat ons beseffen dat heel veel helden dit ook werkelijk doen.
  Laat ons daarom geen seconde meer verspillen aan idioten die hier di blog met leugens en kletskoek proberen te verzieken.
  Er is meer werk aan de winkel.

  Volgens de oude schrijver Alfred McCoy zal er mogelijk een grote oorlog komen tussen de VS en China.
  Alle parameters wijzen op een nieuwe wereldmacht: China.
  ( Meer patenten dan de VS, veel betere scholing., meer energieverbruik etc. Met dezelfde parameters gemeten werd Duitsland rond 1900 veel sterker dan Engeland. Dat leidde tot WO1)

  Het is een lang artikel, maar zeker de moeite waard:
  http://www.informationclearinghouse.info/47901.htm

  Denk ook aan de filomn van John Pilger die hetzelfde zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mensen steun pascal hillebrand
  https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/axelaar-met-gouden-hart-sluit-zich-aan-bij-rebellenleger~aa00fd20/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. On topic.

  De commando's ( vorig jaar werd een van hen doodgeschoten op een schietbaan) gaan nu ook een aanklacht indienen: https://www.volkskrant.nl/binnenland/commando-s-doen-aangifte-na-fatale-schietoefening-militaire-top-denkt-dat-ze-boven-de-wet-staat~a4519406/

  BeantwoordenVerwijderen