dinsdag 19 september 2017

NPO en NOS bereiken meelijwekkend "wildplas" niveau

Het was gisteren weer lachen, gieren, brullen bij de NOS en NPO. Wilden we ons vroeger nog wel eens opwinden over de ietwat gekleurde berichtgeving bij de staatszenders, altijd in lijn met de lijn van Pentagon en CIA, doen we nu vooral enorm lachen.

Staatsnieuws

We genieten van de de absurde vormen die die het staatsnieuws van Marcel Gelauff's NOS-staatsjournaal aanneemt. Poep, pies, plas, hahaha! Wildplassen!!! hahah. Dat was gisteren de rode lijn zowel op de staatsradio bij Lara Rense en consorten als ook bij Marcel Gelauff. De nieuwslezeres lepelt gewoon op wat haar voorgeschoteld wordt. Wildplassen hier, wildplassen daar. Live verslaggeving. Duiding. Wat gebeurt er met de boete? Nou, die ging omlaag van 140 euro naar 90 euro. Analyses.

VARA/BNN

De Wereld Draait Door van VARA/BNN dook er ook op. Het arme wildplasmeisje was daar de hoofdact. Interview, meningen, het hield niet op, het ging maar door. Wildplassen als prelude voor hoedjes kijken?En dan nog dit...En dit...

24 opmerkingen:

 1. Net op tijd.
  De vorige blog was zo vol dat hij niet meer te laden was.

  Ik wilde juist mijn eigen blog weer aanprijzen als alternatief.
  Nu niet meer nodig.
  Wel wil ik even wijzen op mijn laatste blogje aldaar: tien heel interessante artikelen worden daar gepromoot.
  http://xevolutie.blogspot.nl/2017/09/642.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de borstlulkont (postmodern beeld wat voor oudijzer is gestolen) toch actueler en er zit ook veel meer achter.

  Hopelijk heb je tijd om de trollposts uit het vorige blog te verwijderen, Blik! Het vorige blog was heel wisselend becommentariëerd, maar er zijn veel onderwerpen in genoemd. Verscheidene hadden eigenlijk een volwaardig blogje verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessant blog en artikelen van een op St. Maarten levende Nederlander, John H Baselmans.

  http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_September2017b.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Baselmans kan leuk tekenen en heeft een vlotte babbel.

   Voor de rest ken (geen vrienden!!!) ik zelf een paar volgers: grootverbruikers van aluminium!

   Beter ver wegblijven van zijn gebazel over ufos en de bijbel!

   Verwijderen
  2. Yep, corruptie bestaat ook niet! ADHD misschien ook wel niet!

   "Beter ver wegblijven van zijn gebazel over ufos en de bijbel!"

   Toevallig zie ik in zijn gebazel wel enige connecties met wat jij gebazel noemt!

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   Overigens vraag ik mijzelf af wanneer @Rootman genegen ia stappen te ondernemen over wat er werkelijk in de wereld speelt?

   Verwijderen
  4. Dat ga je niet vinden bij iemand die bazelen zelfs in zijn naam heeft! -mans is meestal joods, ook niet echt een aanbeveling... (niet bij mij, mijne komt van Rasta).

   Maar nu inhoudelijk: De man is ongetwijfeld zeer ontwikkeld, intelligent en nog praktisch ook.

   Waarom zie ik dan overal addertjes onder het gras?

   Iedereen heeft zijn eigen weg, en op mijn weg wil ik niet over kabballa, pyramidemysteriëen etc. hoeven struikelen. Ik keer me nogal af van dingen die uit de semitische en logewereld (Dat is dus uit vrije keuze NIET mijn wereld!) komen. Dit is dus een strikt persoonlijk argument.

   Er zijn meerdere auteurs met een soortgelijk type aanhangers die allemaal vanuit de oudheid, met een keur van interpretaties de verklaring van wat ´ er werkelijk in de wereld speelt´ aan elkaar breien.

   Deze gedachtengang wordt in de wetenschapsfilosofie´pre-scientific´ genoemd en is een variatie op de drogreden van autoriteit, waarbij ouder en orgineler automatisch meer autoriteit verkrijgt. Ik verwerp het, maar sta er emotioneel wel dichtbij, vandaar de naam Rootman die ik ooit verkregen heb.

   Allereerst vind ik het wereldbeeld van B. veel te vergezocht, het omvat veel teveel onbewezen hypotheses. Zijn verklaringen zijn 2e hands.

   Maar het ergste is het TOTAAL ontbreken van methodiek: hij legt NERGENS uit WAAROM hij tot zijn conclusies is gekomen! Teveel dogma´s aan de basis van zijn bevindingen.

   Ik zeg niet veel slechts over deze auteur zelf: de man heeft zijn huiswerk zeer goed gedaan.

   Maar zonder HEEL VEEL overtuigende achtergrond zal ik zijn werk nooit serieus kunnen nemen!!!

   Verwijderen
  5. "Dat ga je niet vinden bij iemand die bazelen zelfs in zijn naam heeft! -mans is meestal joods, ook niet echt een aanbeveling..."

   Tja, het is voor jou als ADHDer natuurlijk hartstikke moeilijk het onderscheid te bepalen tussen Benjamin Netanyahu en Gilad Atzmon.

   "Deze gedachtengang wordt in de wetenschapsfilosofie´pre-scientific´ genoemd en is een variatie op de drogreden van autoriteit, waarbij ouder en orgineler automatisch meer autoriteit verkrijgt."

   En nog moeilijk opvoedbaar geweest ook!

   "Maar zonder HEEL VEEL overtuigende achtergrond zal ik zijn werk nooit serieus kunnen nemen!!!"

   Dan heb jij nog HEEL VEEL leeswerk te verrichten!!!

   Verwijderen
  6. In plaatjes ziet dat er zo uit!

   https://admin62b4b.davidicke.com/wp-content/uploads/2017/09/Untitled-74.jpg

   https://admin62b4b.davidicke.com/wp-content/uploads/2017/09/get-attachment-129-1.jpg

   https://admin62b4b.davidicke.com/wp-content/uploads/2017/09/Untitled-32-3.jpg

   https://admin62b4b.davidicke.com/wp-content/uploads/2017/09/get-attachment-46.jpg

   https://ejbron.files.wordpress.com/2017/09/screenshot_841.png?w=541&h=257

   Verwijderen
  7. Joop! Net als of meneer Icke geloofwaardiger zou zijn!

   Jij moet toch ook kunnen zien dat dit meer van hetzelfde is? Zo preek je toch slechts voor eigen parochie???

   Opnieuw: hun huiswerk kan ik wel respecteren; de context waarin ze het plaatsen absoluut NIET!

   Verwijderen
  8. Met je detailreacties passeer je opnieuw de kern van mijn betoog:

   Waarom reageer je niet serieus en inhoudelijk (dus niet ad hominem of met vage raadseltjes) op de kern van mijn betoog:

   Maar het ergste is het TOTAAL ontbreken van methodiek: hij legt NERGENS uit WAAROM hij tot zijn conclusies is gekomen! Teveel dogma´s aan de basis van zijn bevindingen.

   Als ik heb gemist zou hebben: waarom maak jij het dan niet duidelijk? Of kun je dat soms helemaal niet?

   Verwijderen
  9. "Joop! Net als of meneer Icke geloofwaardiger zou zijn!"

   Bob! Evenals:

   - "THE PROTOCOLS OF THE LEARNED ELDERS OF ZION";

   https://www.biblebelievers.org.au/przion1.htm

   - "1984".

   https://www.youtube.com/watch?v=DixZxKkMga0

   Of zijn dat romannetjes en gebeurd niet echt?

   "Jij moet toch ook kunnen zien dat dit meer van hetzelfde is? Zo preek je toch slechts voor eigen parochie???"

   Nee, hetzelfde is wat er uit jouw parochie komt. Misschien dat jij het daarom zo moeilijk kan accepteren en mijn bronnen conspiracy sites noemt?

   Verwijderen
  10. "Met je detailreacties passeer je opnieuw de kern van mijn betoog:"

   Hoe kan dat als mijn reactie een uur voor jouw reactie geplaatst is? Is dat de connectie die je mist in je hoofd?

   "Waarom reageer je niet serieus en inhoudelijk (dus niet ad hominem of met vage raadseltjes) op de kern van mijn betoog:"

   Misschien vind je het gek maar mijn bronnen conspiracy sites noemen ervaar ik ook als een ad hominem aanval en dan moeten wij even achterhalen wie daarmee begonnen is.

   Verwijderen
  11. [Misschien vind je het gek maar mijn bronnen conspiracy sites noemen ervaar ik ook als een ad hominem aanval]

   Maar ik leg wèl uit WAAROM sommige sites dit predikaat verdienen. Je kunt dingen dan persoonlijk gaan opvatten, maar ik heb het helemaal niet over jou. Jij bent immers niet de nonsens die je soms aanprijst. Een mens kan leren en verder komen.

   Verwijderen
  12. @Rootman,

   Leg jij mij eerst maar eens uit waarom jij gebruik maakt van een niet gekalibreerde geigerteller. Dit geeft dus aan dat jij het niet zo nauw neemt met betrouwbare data en als jij het niet zo nauw neemt met betrouwbare data wat blijft er dan van jouw betrouwbaarheid van wat je schrijft, welke bronnen je daarvoor gebruikt? En dan wil jij mij de maat nemen over mijn bronnen? Laat mij raden waarom jij What Really Happened de rug hebt toegekeerd? Dat was toch alleen maar om de vaccinaties en AGW, wat niet in jouw parochie paste? David Icke past waarschijnlijk niet in jouw parochie om zijn reptielen en G.Edward Griffin past bij jouw niet om de chemtrails, maar wat weet jij van deze personen waarin zij wel correct waren, heb jij hun boeken gelezen, documentaires gezien en uitgezeten of kan jij daar het geduld niet voor opbrengen om er een objectief beeld over te kunnen vormen? Jij behoort tot het gros van de wereldbevolking die zich niet voor kunnen stellen dat er een elite op de wereld rondloopt die opdracht geven vliegtuigen in gebouwen te laten vliegen waarbij 3000 eigen burgers worden opgeofferd voor een hoger doel. Daarnaast heb ik je nog een vraag gesteld over de biologische wapenfabriek Fort Detrick waar o.a. ebola en HIV wordt gefabriceerd maar dan houd jij daar je mond weer over. Dus hoezo ben ik niet breed geïnformeerd? Waarom denk jij dat er een biologische wapenfabriek in Georgië staat? Om bij een pandemie in Rusland de Russische bevolking te hulp te schieten of komt die pandemie juist uit die biologische wapenfabriek?

   Op ad hoc reacties jouwerzijds zit ik niet te wachten, ik heb wat aan mensen die de dots kunnen verbinden, zonder daarbij vraagtekens te zetten of er op de wereld mensen bestaan die 3000 mensen opofferen voor een hoger doel, want de geschiedenis heeft geleerd dat die mensen bestaan.

   Verwijderen
  13. @Rootman,

   En als jij nu een vent bent, @Rootman, dan geef jij dat gewoon toe i.p.v. te strijden met mij over mijn bronnen. Daarom kan ik niets anders dan excuses van jouw eisen over jouw ongegronde aantijgingen m.b.t. mijn bronnen.

   http://investmentwatchblog.com/massive-corruption-and-criminal-misconduct-uncovered-at-the-cdc-world-mercury-project-issues-call-for-extradition-of-vaccine-research-criminal/

   Verwijderen
  14. Ik heb een volkstuin. Op ons complex komen elk jaar we enkele figuren die aluhoedje theoriëen aanhangen. Zonder ervaring weten ze desondanks volgens eigen zeggen meer van tuinieren dan de senioren met 40+ jaar tuinervaring. Heel af en toe houdt eentje het meer dan een jaar vol.

   Waarom blijf je zeiken over mijn dosimetergadget? (Bij nadere inspectie bleek er wel een keuringsplaatje op te zitten).

   Ga nog maar een rol aluminiumfolie kopen!

   Verwijderen
 4. Dank voor de mogelijkheid om hier weer reacties te kunnen schrijven, Blik.

  Ik vind het eerder zinloos nieuws dan meelijwekkend nieuws, hoewel ik wel medelijden voel voor de nieuwslezer die het nieuws moet uitspreken. Meelijwekkend nieuws is dat 2.8 miljoen Nederlanders onder de armoede grens leven, dat op St Maarten de huizen zijn weggewaaid, en dat in de VS een opium epidemie heerst.

  Nu ga ik het blog van Baselmans lezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Willem Willem,

   Vergeet zijn gratis boeken niet te lezen!

   Verwijderen
 5. Dit is heel ander nieuws dan waar Blik mee begint:
  politici en bedrijven omgekocht, smeergeld affaire

  En lees op dezelfde site ook dit artikel en je kunt zelf wel het verband leggen:
  toekomstige grenzen van Europa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eddy,Trump was er ook heel duidelijk in met zijn speech voor de VN: Noord Korea moet er aan geloven en volgende op de lijst is Iran, de schurkenstaat die terroristen steunt. Ik dacht eerst dat hij het over Amerika had!
   En toevallig allemaal landen die met de petrodollar gaan stoppen net als Venezuela dat ook in het vizier zit om regimechange te ondergaan.
   Voor handel te drijven heb je inderdaad geen wapens nodig, maar sommigen denken dat ze in andere landen alles mogen pikken en die verdedigen zich natuurlijk, zoals Noord Korea dat niet zal toestaan dat Amerika hun land plundert.

   Verwijderen
  2. Juist de meest bedreigde landen, N Korea voorop, zijn het meest bezig met zelfvoorzienend te zijn/worden.

   Verwijderen
 6. Baselmans ( What's in a name) schrijft het volgende:

  "In het kort is de Zwarte Paus de President van deze wereld en de Bourbon Koning van Spanje is de Monarch van de wereld (niet koningin Elizabeth zoals velen denken). Hij bestuurt het Vaticaan via de Jezuïeten — de Spaanse Borgias / Borja hebben de Jezuïeten gecreëerd — en staat ook bekend als de Koning van Jeruzalem. (Wat vertelt je dit over wie er heimelijk over de Zionistische-Khazarische ruige staat van Israël regeert?) De Grijze Paus is de ‘voorbestemde’ heerser van dit alles!"

  Dan weet ik alweer genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dr. Philip Giraldi:

  I spoke recently at a conference on America’s war party where afterwards an elderly gentleman came up to me and asked, “Why doesn’t anyone ever speak honestly about the six-hundred-pound gorilla in the room? Nobody has mentioned Israel in this conference and we all know it’s American Jews with all their money and power who are supporting every war in the Middle East for Netanyahu? Shouldn’t we start calling them out and not letting them get away with it?”

  It was a question combined with a comment that I have heard many times before and my answer is always the same: any organization that aspires to be heard on foreign policy knows that to touch the live wire of Israel and American Jews guarantees a quick trip to obscurity. Jewish groups and deep pocket individual donors not only control the politicians, they own and run the media and entertainment industries, meaning that no one will hear about or from the offending party ever again.

  http://www.informationclearinghouse.info/47843.htm

  Dit is HET probleem dat alles overheerst. Samengevat in enkele zinnen.
  Wie het nu nog niet weet, heeft angst voor de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen