zaterdag 2 september 2017

VS verordeneert Rusland consulaat te sluiten; NOS bericht over zwarte rook

De NOS is deze week door weer een nieuwe ondergrens gezakt. Telkens als je denkt dat het bij de Hollandse staatsomroep niet lager kan, blijkt dat toch weer te kunnen.

Stante pede

De diplomatieke spanningen tussen de VS en Rusland lopen op tot grote hoogten. De VS doen er alles aan om de relatie te verslechteren en lijken uit op een escalatie. De Amerikanen hebben de Russen nu verordonneert hun consulaat in San Fransisco stante pede te sluiten. De Russen hadden circa 36 uur om te vertrekken. Ook twee andere gebouwen moesten de Russen op dezelfde zeer korte termijn verlaten.

FBI

Dat is nog niet alles, de VS hebben aangekondigd de gebouwen met de FBI te gaan doorzoeken, en niet alleen het consulaat zelf maar ook de in het gebouw gelegen privé appartementen van de diplomaten.

VS in slachtofferrol

En nu komt het: als je denkt dat deze escalatie openingsnieuws of in ieder geval nieuws is bij de NOS, mispoes! De VS in een daderrol komt bij de geheel aan de CIA onderworpen Hollandse staatsomroep van zetbaas Marcel Gelauff "nicht im Frage". Bosbranden rond Los Angelos, en ontploffingen in een fabriek in Houston, dat is nieuws bij de NOS. Want de VS moeten vooral als slachtoffer gezien worden.

Rook uit een schoorsteen; da's pas nieuws bij de NOS

En het wordt nog erger: het nieuws van de diplomatieke escalatie krijgt toch een plekje bij de staats-NOS, maar dan, net als bij de gelijkgeschakelde Spiegel, vanuit het perspectief dat er rook uit de schoorsteen van het Russische consulaat is geconstateerd. Rook uit de schoorsteen! Dat is de invalshoek van waaruit de gelijkgeschakelde aan de CIA onderworpen EU-staatspers mag berichten.De toch al dubieuze status van de NOS is vandaag definitief tot onder de ondergrens gedaald. De complete onderworpenheid aan instructies vanuit Washington samen met andere gelijkgeschakelde staatsmedia is vandaag een feit: "Zwarte rook Russische ambassade", kopt het nu nog infantielere Mickey Mouse NL-staatsjournaal. Het is trouwens geen ambassade in San Fransisco, maar een consulaat, maar die fout is natuurlijk niet de kern van de zaak en laten we voor wat ie is. Trouwens, het is zwarte rook; dus geen witte rook! Zwarte rook! Da's pas nieuws! :-)

En dan nog dit...

We hebben het NOS-journaal van 20.00 uur weer eens helemaal uitgezeten. Het was nog cynischer dan voorheen: Grote ophef over twee Nederlandse bedrijven die een hijmachine geleverd zouden hebben die palen heeft geslagen voor de Krim brug: Foei! Kloeke kamerleden van CDA en PvdA hebben het gebeuren aangegrepen om kamervragen te stellen. Minister Ploumen gaat de bedrijven onderzoeken en hen dreigt een miljoenen straf want ja, in Het Nederland anno 2017 is bruggen bouwen in Rusland echt heel erg. Bruggen vernietigen en mensen doodmaken in Syrie, Libie, Irak, Palestina, da's helemaal ok! Het item van de zwarte rook werd zoals verwacht helemaal gebracht in de verdachtmaking van Rusland: ze zullen wel veel voor zichzelf belastend materiaal voor zichzelf te vernietigen hebben; dat de VS in strijd met alle diplomatieke mores op ramkoers aansturen werd verdoezeld en verharmlost. Precies zoals ze het in Washington graag zien.

51 opmerkingen:

 1. Het enige wat nog lager is dan dit non-nieuws te moeten lezen, is de wetenschap dat deze regels over zwarte rook geschreven zijn door iemand om ons te laten lezen.

  Hoe treurig moet je leven wel niet zijn als je vandaag de dag als baan de teletekst nieuws berichten mag brengen. Bestaat er heden ten dage een nog zinlozere baan dan dat?

  Hier een antidotum: Monthy Python's Galaxy Song

  https://m.youtube.com/watch?v=buqtdpuZxvk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De yanken zijn slechte verliezers dat verklaard het tit voor tat gebeuren immers de yanken Lopen achter zodadelijk nog maar een hand vol diplomaten in Rusland , dan wordt het moeilijk voor de VS om kleuren revoluties te organiseren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zwarte rook!!! Uit een schoorsteen nog wel..... Het moet niet gekker worden met Poetin en z'n Russen.

  Dat uit oud FBI directeur James Comey ook (steeds meer) zwarte rook lijkt te komen is voor de Staatsomroep om begrijpelijke reden natuurlijk geen nieuws.

  Afgelopen najaar beschuldigden de Democraten James Comey er van de presidentsverkiezingen op ongeoorloofde wijze te hebben beinvloed door de wijze waarop hij het onderzoek naar de emailpraktijken van Hillary Clinton. Ze eisten een onderzoek dat en kregen ze, maar nu blijkt uit een transcriptie van de verhoren dat het onderzoek hat handelen van Comey welliswaar in een zeer kwaad daglicht stelt maar zich ook als een boomerang tegen de Democraten keert.

  In The Duran van afgelopen vrijdag.

  James Comey exonerated Hillary Clinton months before interviewing 17 witnesses

  Wat citaatjes uit The Duran:

  "GOP senators seek more information on collusion between James Comey and Hillary Clinton. A bombshell letter drafted by US Senators Chuck Grassley and Lindsey Graham reveal testimony from new witnesses that suggest former FBI director James Comey had already started drafting documentation exonerating Hillary Clinton months before interviewing multiple key witnesses… including interviewing the main witness Hillary Clinton."

  "Mr. Comey’s final statement acknowledged “there is evidence of potential violations of the statutes regarding the handling of classified information” but nonetheless cleared Secretary Clinton because he claimed there was no intent or obstruction of justice. Yet, evidence of destruction of emails known to be under subpoena by the House of Representatives, and subject to congressional preservation requests, was obtained in interviews around the time that Mr. Comey began drafting his exoneration statement.[8] Moreover, the Justice Department entered into highly unusual immunity agreements with Cheryl Mills and Heather Samuelson in June 2016—after Mr. Comey began drafting his exoneration statement—to review Clinton email archives on their laptops."

  "The immunity agreements limited the FBI’s ability to review Clinton email archives from Platte River Networks that were created after June 1, 2014, and before February 1, 2015, and which had been sent or received from Secretary Clinton’s four email addresses during her tenure as Secretary of State.[10] These limitations prevented the FBI from reviewing records surrounding a March 2015 conference call that Paul Combetta, an employee of Platte River Networks, had with David Kendall and Ms. Mills, the attorneys for Secretary Clinton.[11] After having been initially untruthful and then receiving his own immunity agreement, Mr. Combetta admitted in his third FBI interview, in May 2016, that after a March 2015 conference call with Secretary Clinton’s attorneys, he used BleachBit to destroy any remaining copies of Clinton’s emails."

  "The limitations in the immunity agreements with Ms. Mills and Ms. Samuelson also kept the FBI from looking at emails after Secretary Clinton left office—the period in which communications regarding destruction or concealment of federal records would have most likely taken place.[13] And finally, the agreements provided that the Department would destroy any records which it retrieved that were not turned over to the investigative team and would destroy the laptops."

  http://theduran.com/james-comey-exonerated-hillary-clinton-months-before-interviewing-17-witnesses/  BeantwoordenVerwijderen
 4. De brug vanuit Rusland naar de Krim is 11 km lang en is pas in 2019 klaar. Dat gaat Rusland enorm veel geld kosten. Is het niet goedkoper om te doen wat de Presstitutes al drie jaar met zekerheid weten: dat Putin de - na 1991- onafhankelijk geworden gebieden weer wil heroveren. Een klein stukje Novorussia: daar komt ie vast wel mee weg, en dan is die brug onnodig.
  Ik wil maar zeggen: Dat Putin die dure brug bouwt is eigenlijk een overtuigend bewijs dat hij echt niet van plan is om gebieden weer in te lijven. ( Tenzij er etnische Russen worden vermoord, zoals in de Krim).

  Mooie spreuk op ICH:
  "Study as if you were going to live forever; live as if you were going to die tomorrow." - Maria Mitchell

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kan ook zijn dat men in Rusland in die streek ten noorden van de Krim (Novorossiya) een oorlog verwacht. Dan moet de Krim via de brug bevoorraad worden en versterkingen en hulp via de Krim aangevoerd.

   Verwijderen
 5. Whoehahaha...ZWARTE ROOK uit de schoorsteen van het Russische consulaat!

  Voor het Vaticaan betekent dit dat er nog geen nieuwe paus is gekozen.

  Voor de NGO Rus en de neocon Amerikaan betekent dit dat er voorlopig geen andere president dan Poetin in het Kremlin plaats gaat nemen. Goed nieuws voor de echte Rus, dus!

  Voor de Amerikaanse crisisacteur en Hillary fans betekent dit dat de Russen geheimen aan het verbranden zijn. Misschien wel de geheimen dat de Russen tóch achter de DNC hack zitten?

  Voor de FBI en Hillary een uitgelezen mogelijkheid om de discussie en het onderzoek naar deze twee entiteiten te vertragen.

  Dus, zoals u ziet, ZWARTE ROOK hoeft per definitie niet iets negatiefs te betekenen. Je kan het in je voordeel gebruiken en je kan er hartelijk om lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier nog wat extra duiding waarom we dit non-nieuws over Rusland en de zwarte rook uit San Francisco moeten lezen

   - om de aandacht af te leiden van werkelijke problemen
   - om te haten
   - om ons bang te maken

   Teletekst lees ik alleen nog via sites als die van Blik. Dan is de treurnis nog wel om te lachen

   https://off-guardian.org/2017/09/02/the-united-states-of-manufactured-hysteria/

   Verwijderen
 6. Vandaag heeft de soyuz raket 2 amerikanen opgehaald van het ruimteveer, dat de russen zich netjes aan de afspraken houden ondanks de westerse sancties en provocaties is onbegrijpelijk. Het krijgt ook geen media aandacht, om dat in het nos journaal te krijgen moeten ze ook omgezet worden in zwarte rook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Buitenhof is weer van start gegaan! Alleen het laatste stukje kon mijn interesse oproepen: Over het cultureel Marxisme.

  Een objectief verslagje (NIET!) van Joop.nl:

  https://joop.bnnvara.nl/videos/extreemrechtse-complottheorie-cultuurmarxisme-wordt-afgeserveerd-buitenhof

  De schrijver was helaas geen goed spreker, sprak te snel en binnensmonds, maar zijn opponent was zeer zwak in argumentatie.

  Daarom was het (mi.) hier gelijk spel. Gelukkig dat deze zaken niet binnen ons taalgebied worden beslist! Maar hoe dan ook: hulde voor ´Buitenhof´ dat ze het in elk geval flauwtjes geprobeerd hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, in elk geval goed dat men er in Buitenhof eens over sprak.
   Wellicht met de bedoeling om het als belachelijk idee te framen, en om het te besmeuren met 'Nazi's en Breivik associalties '.
   Ik ga niet zo ver om te beweren dat de smalend lachende mannen in het publiek met opzet daar zaten. (Maar het zou kunnen.)
   Ik denk eerder dat het naïviteit van de Buitenhof-redacteuren was. Ze weten niet dat ze met een gigantische ijsberg te maken hebben, en lachen om de waarschuwingen voor ijs-schotsen.
   ( vrij naar Israel Shamir: The formidable Jewish Lobby is just the visible tip of the iceberg, while below there are miles and miles of solid ice: media lords, chief editors, their favourite university pundits – in short, the Masters of Discourse. )
   Ben benieuwd of een van die redacteuren mij kan uitleggen wat de Frabnkfurter Schule was.

   ==
   Voor de meeste mensen is dit een compleet nieuw idee: dat er achter al die 'goede-doelen-stromingen' ( emancipatie van minderheden) mogelijk een kwaadaardig motief zit: het doen uiteenvallen van de 'samen-leving'.
   Ik hoop dat sommige lezers dat eruit hebben gehaald.

   ==
   Ik denk dat Lukassen veel beter is als je hem niet ziet.
   En hij zou wat minder intellectualistisch moeten zijn.
   Zijn running gag a om zijn boek te promoten vond ik wel aardig. En wel fijn dat Witteman daar ook aan mee deed.

   Verwijderen
 8. http://www.fort-russ.com/2017/09/for-israel-and-us-russia-has-closed.html

  Hier worden we allemaal heel blij van! Er schijnt een chemische false flag aanval voorbereid te worden.

  Dit is een signaal aan de neocons dat ze maar beter niks kunnen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij het zoeken naar echt nieuws kwam ik dit youtube filmpje tegen met allerlei grafiekjes waarbij 'The great moderation' wordt uitgezet tegen de 'golden age of capitalism'

  https://m.youtube.com/watch?v=6zsXUDQXKuQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi filmpje. Aanhoudende productiviteitsstijgingen en stagnerende lonen (Nederland is zo'n land) voor de 'werkende mensch' zijn een recept voor problemen. Individuele landen kunnen die problemen voor zich uit schuiven door hun surplus weg te exporteren (Nederland is zo'n land) of door de bestedingen op peil te houden door gezinnen zich in de schulden te laten steken (Nederland is zo'n land), bijvoorbeeld via de woningmarkt:

   https://www.youtube.com/watch?v=RiO4AfdAOZU

   Tot dat de wal het schip keert.

   Verwijderen
 10. Voor de antivaxxers:

  https://sputniknews.com/us/201709041057062052-drug-addiction-vaccine/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken ook iemand die denkt dat alles vergif is. Zo erg dat ze haar broodnodige pillen niet neemt!

   Verwijderen
  2. Sorry Joop, maar je vráááágt er om!!! Je hebt weer een of andere kwakzalver opgedoken!!!

   Deze meneer is oa HIV denialist, meent dat de ark van Noach ergens is gevonden en onderschrijft al het gebruikelijke aluminium verpakte samenzweringsgoed.

   Zijn verhaaltje over nanoparticles van zwaar metaal in vaccins is interessant, maar hij begint niet eens aan mogelijke verklaringen: zijn ze er bewust ingestopt of is dit een soort effect van het productieproces (dan zit het ook in je melk en in je bier). Maar van vergelijkend onderzoek heeft deze kwakkelaar nog nooit gehoord. Ook merkwaardig dat deze microscopisch metalen deeltjes niet oxideren en in oplossing gaan.

   Met dit soort bronnen preek je slechts voor eigen parochie, Joop!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Kwakzalver? Is CIA/FBI taal nog het enige waarmee je kan reageren?

   Verwijderen
  5. Rootman, wat vind je van deze arts?https://www.ninefornews.nl/arts-spreekt-zich-uit-vaccins/

   Verwijderen
  6. Wat ik er van vind? Laat ze maar met statistiek komen!

   Goed bedoeld of niet, met anecdotische verhalen komen we nergens. Met goeie statistiek weten we of het middel echt erger dan de kwaal zou zijn.

   Wat vind je er overigens van dat tientallen jaren verslaafde junks met een paar prikken immuun worden tegen heroïne etc.??? Is dat ook slecht?

   Verwijderen
  7. Kwakzalver? Is CIA/FBI taal nog het enige waarmee je kan reageren?

   Ga jij zo´n oplichter verdedigen , dan?

   Verwijderen
  8. "Ga jij zo´n oplichter verdedigen , dan?"

   Nee, ik verdedig jou toch niet en hoe denigrerender jij mijn bronnen benoemt, hoe langer ik je af zal branden. Er is namelijk niets mis met mijn bronnen maar in jouw te links denkende koppetje.

   Verwijderen
  9. [Er is namelijk niets mis met mijn bronnen]

   Er is alles mis je veel van je bronnen!

   Een idioot die gelooft in de ark van Noach en HIV ontkent!

   Ja, inderdaad, dit mannetje is ook nog ultrarechts, maar daar had ik het niet eens over!

   Geheel in jouw kenmerkende unidimensionale goed-fout; zwart-wit manier van denken meen je ook nog te mogen constateren dat mijn koppetje te links denk.

   Ik hoef jou gelukkig niet af te branden: dat doe je zelf namelijk, en behoorlijk effectief ook!

   Verwijderen
  10. Rootman, je vraagt om statistieken, maar zijn die er wel als ze door big fharma worden tegen gehouden?
   Waar zijn de statistieken van de vele duizenden meisjes die grote problemen hebben gekregen door dat zogenaamde anti baarmoederhalskanker vaccin dat jonge meiden zogenaamd preventief krijgen ingespoten? Die waarheid mag dus niet al te hard geroepen worden hé.

   Verwijderen
  11. [Rootman, je vraagt om statistieken, maar zijn die er wel als ze door big fharma worden tegen gehouden?]

   Het lijkt me niet dat die ´all you need to know´- meneer in dienst van big pharma is.

   Desondanks: als HIJ dit soort stellingen poneert zal HIJ moeten komen met onderbouwing: dat is incl data, statistiek en vergelijkend onderzoek.

   Dat mag dan lastig zijn, zonder dat is het niks, maar dan ook niks waard, tenzij iemand anders dat onderzoek wil oppikken.

   Verwijderen
  12. @Rootman,

   Ik constateer een veelzeggend stilzwijgen van jou omtrent het in de doofpot stoppen van het CDC betreffende de relatie tussen vaccins en autisme.

   Hetzelfde stilzwijgen omtrent de vaccins die Duitse politici en hooggeplaatste Duitse militairen hebben mogen ontvangen tijdens de Mexicaanse griep. Dat was namelijk een ander, veiliger, vaccin dan die de Duitse burgers toegediend kregen.

   Ik kan er nog steeds vanuit gaan dat jij geen geloof hecht aan chemtrails, ondanks het feit dat deze met name genoemd worden in een H.R. en wat de bedoeling van chemtrails is. Het uitgangspunt hierbij was of chemtrails ja dan wel nee bestaan. Het antwoord daarop is JA, terwijl de door jou zo geprezen wetenschappers jarenlang ontkent hebben dat chemtrails bestaan en deze theorie aan aluhoedjes moest worden toegeschreven. Vervolgens moest ook jij toegeven dat chemtrails bestaan maar jij kon het niet nalaten om de uitwerkingen daarvan op flora en fauna te downplayen. Tot overmaat van ramp gaf je ook nog toe met een niet gekalibreerde geigerteller rond te lopen.

   Afgelopen week heeft een Noordpool expeditie haar expeditie moeten staken wegens te veel zeeijs. Twee jaar geleden moest een Zuidpool expeditie door een Russische ijsbreker uit hun benarde positie worden bevrijdt omdat westerse ijsbrekers niet de capaciteit hadden door het Zuidpoolijs heen te breken.

   Dit zijn allemaal zaken waar jij wijselijk je smoel over dichthoudt maar wel mij aanvallen dat ik verkeerde bronnen gebruik. Nou @Rootman, ik zit langer in al deze materie dan jij en ik weet precies waar ik mijn informatie vandaan moet halen en dat zijn niet de bronnen die hun statistieken uit gemanipuleerde computermodellen halen, dat laat ik graag aan jou over.

   Verwijderen
  13. Je gebruikt meest anecdotische aanwijzingen, zoals dat zeeijs. Je snapt toch zelf ook wel dat dat niks zegt over klimaat (min 30 jaar). Je haalt er ook irrelevante zaken bij, zoals mijn dosimetertje (voor mij slechts een gadget dat is toch voldoende voor een amateur?

   Dat chemtrails KÙNNEN bestaan, of dat er ooit wat experimentjes zijn gedaan steunt op geen enkele wijze het samenzweringsverhaal van sommige sites. Dan bestaan ze in die door naturalnews etc. gesuggereerde vorm dus NIET.

   Wat bijna consistent aan je bronnen of argumenten ontbreekt is statistische onderbouwing. Het zijn vaak losse bevindingen. Zoals weer en klimaat.

   Ook blijft het waarom vaak volstrekt onduidelijk, met name die chemtrails (het doel is volstrekt onduidelijk, tenzij om opwarming van de aarde te maskeren, maar daar geloofde je toch niet in?

   Wat ik met statistiek bedoel is een statistisch significant aantal voorbeelden of waarnemingen, dat hoeft niet met gemanipuleerde computermodellen gedaan te worden, dat zou je zelf in Excel kunnen doen.

   Maar relatief grote sites als naturalnews zouden dit werk zelf moeten doen, dan kunnen ze nog een stagiaire aan een plek kunnen helpen ook. Maar nee, ze houden er van om hun publiek van meest bejaarde dames via sentiment te benaderen.

   Verwijderen
  14. "Je gebruikt meest anecdotische aanwijzingen, zoals dat zeeijs. Je snapt toch zelf ook wel dat dat niks zegt over klimaat"

   Anecdotisch? Hoe vaak moet ik die linken plaatsen dan? En het verdwijnen van het zeeijs was toch het gevolg van AWG volgens jullie slimmerikken?

   "Je haalt er ook irrelevante zaken bij, zoals mijn dosimetertje (voor mij slechts een gadget dat is toch voldoende voor een amateur?"

   Irrelevant? Het is voor mij het bewijs dat het jou geen ene reet intereseert of jij met betrouwbare cijfers te maken hebt of niet. Zo zwart wit bekijk ik het dus, jij vraagt om statistieken terwijl jezelf met onbetrouwbare gegevens uit je geigerteller loopt te zwaaien.

   Misschien behoor jij ook wel tot de "exceptional people" voor wie een ander vaccin ontwikkelt wordt dan het gepeupel. Jij ontwikkelt je wel steeds meer als een staatstrol en wordt een beetje zielig, gefeliciteerd daarmee!

   De volgende dokter die uit de kast komt!

   VACCINES ARE UNAVOIDABLY UNSAFE – by Dr John Piesse

   https://avn.org.au/2017/08/vaccines-unavoidably-unsafe-dr-john-piesse/

   Verwijderen
  15. Joop, als deze dokter geen statistieken heeft dan heeft het ook geen zin om Rootman hiermee te overtuigen dat vaccins slecht zijn.
   Vroeger waren ze misschien wel goed, maar tegenwoordig dienen ze een ander doel.

   Verwijderen
  16. Waarschijnlijk ben jij als exceptioneel persoon ook hartstikke gek aan het worden door te denken dat je een natuurlijk verschijnsel als klimaatverandering kan tegenhouden. Dan behoor je voor mij in een gekkenhuis thuis.

   http://climategate.nl/2017/09/04/70235/

   Verwijderen
  17. @Matt,

   Mijn zus is overleden als gevolg van een met SV40 vergiftigd poliovaccin, toegegeven door Dr. Maurice Hillemann, die werkzaam was bij Merck.

   Verwijderen
  18. Joop, dat wist ik al en maakt jouw strijd heel begrijpelijk tegen vergiftigde vaccins.
   Ik steun je hier in.

   Verwijderen
  19. @Matt,

   Dank je, maar vergeet niet dat het ook in jou en mij kan zitten. In de vijftiger jaren van de vorige eeuw wist men al dat het SV40 virus ontelbare vormen van kanker kon veroorzaken, ook op de lange termijn.

   Verwijderen
  20. Joop, dan heb ik toevallig? dat vaccin niet gehad want ik heb tot nu toe geen spoortje kanker.
   Mijn huisarts is 3 jaar geleden met pensioen gegaan en ik heb nog steeds geen andere dokter. Niet nodig. (In het Belgische systeem kiest men je eigen dokter)

   Verwijderen
  21. @Matt,

   Er staat ook "kon" en het wil ook niet zeggen dat ieder poliovaccin besmet was met het SV40 virus. In de VS zijn het er 'slechts' 90 miljoen van de 330 miljoen.

   Verwijderen
  22. Nogal kinderachtig om iedereen die een andere mening heeft dan jij als ´staatstrol´ die ´CIA/FBI-taal uitslaat´ te framen. Het is overigens ook flauwekul dat iedereen die SV40 krijgt ook kanker ontwikkelt (maar ik geef toe, een korte search geeft me geen ´incidence-rate´). Ik hoef ook geen fouten goed te praten.

   Vóór vaccinatie werden wereldwijd meer dan 1000 kinderen / dag door de ziekte verlamd. De fout in het vaccin is nu weg. Dat zoiets nooit in de doofpot mag spreekt vanzelf.

   Verwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  24. "De fout in het vaccin is nu weg."

   Helaas voor jou was het geen fout, Dr. Maurice Hillemann wist dat SV40 kanker veroorzaakt.

   En dat is nu precies de makke met jou, jij ziet in alles een ongelukje, een foutje of het is niet met opzet gebeurd. Als er Duitse politici en hoge Duitse militairen met een ander, veilger, vaccin worden ingeënt dan het gepeupel, dan praten wij niet meer over een onglukje of een foutje maar van opzet.

   Was het vaccineren van Afro-Amerikaanse mannen met syfilis een ongelukje, een foutje of was het opzet?

   Heeft Big Pharma meer aan zieke mensen of aan gezonde mensen?

   Verwijderen
 11. Noord Korea 'begging for war'

  Net als Saddam destijds met zijn WMD

  Ik geloof er niks van, maar moet het met het nieuws doen dat N Korea 'de bom' heeft of 'bijna heeft' en daarom vernietigd mag worden. Komt Trump met zijn war party erg goed uit. Te goed (om waar te zijn).

  Zerohedge is wel eens kritischer geweest, maar als het om nieuws over N Korea gaat (of over Venezuela) kan het niet MSM genoeg zijn.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-09-04/time-half-measures-over-haley-tells-un-kim-begging-war

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SEPTEMBER 4, 2017
   What the Media isn’t Telling You About North Korea’s Missile Tests by MIKE WHITNEY

   https://www.counterpunch.org/2017/09/04/what-the-media-isnt-telling-you-about-north-koreas-missile-tests/

   The more things change, the more they stay the same:

   https://www.youtube.com/watch?v=T9aIHopGntE

   Verwijderen
  2. Hahaha, ja inderdaad, Kim Yun Un smeekt om oorlog! Des te meer omdat de bevestiging omtrent de test van de H-bom uit Pyonyang komt en nergens anders vandaan.

   Verwijderen
  3. Dat leugenbeest Haley bij de VN beweerde met droge ogen dat ze al 14 jaar (tevergeefs)aan het praten zijn met Noord Korea. Ze vergat er wel bij te vermelden dat het niet over praten ging maar over onderwerpen.
   In Noord Korea zijn ze er zich teveel van bewust dat ze niet willen eindigen zoals Irak en Libië, landen die door Amerika totaal vernietigd en geplunderd zijn. Bij Syrië is het, dank zij Rusland, mislukt.
   Noord Korea wil zich enkel verdedigen en dat kan alleen maar met dreigen met zware bommen, de enige taal die Amerika snapt.

   Verwijderen
  4. WHO GAVE NORTH KOREA NUKES IN THE FIRST PLACE?

   https://www.infowars.com/who-gave-north-korea-nukes-in-the-first-place/

   Verwijderen
  5. Zerohedge is, evenals veel N Amerikaanse sites en commentatoren zoals Peterson en Molieux zeer anti-links, en maakt dan geen onderscheid tussen pseudo- of echt links. Zelf zitten ze tussen neoliberaal en paleo-kapitalistisch.

   Hun visie wat betreft ´linkse'of nominaal linkse landen en groepen is uiterst troebel.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Ook een beetje goed nieuws. Zeker voor de Syriers.

  Instorting ISIS lijkt nabij–Belegering Deir Ezzor loopt naar einde / Willy van Damme

  In het naschrift bij het artikel:

  "In de straten van Deir Ezzor is het al volop feest. Op het Twitteradres van Peto Lucem zijn de eerste beelden van dat feest al te zien. https://twitter.com/PetoLucem. Leden van de 4de divisie van het Syrische leger zouden intussen basis 137 van het leger in Deir Ezzor betreden hebben. De belegering is dus gebroken."

  De VS, de EU, Israël, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en Turkije steunden de terroristen van ISIS om Syrie kapot te krijgen. Het wordt steeds duidelijker dat dit niet gaat lukken, zoals ook steeds duidelijker wordt dat 'the war on terror' een gore leugen is.

  In de afsluitende alinea's van z'n artikel zegt Van Damme:

  En een schandelijke episode waarvoor die leiders wegens hoogverraad – ze steunden jarenlang met wapens en geld terroristen die hier de stabiliteit in gevaar brengen en al duizenden slachtoffers maakten – voor de rechtbanken zouden moeten worden gebracht.

  "Dat is de plaats waar figuren als David Cameron, Elio Di Rupo, Mark Rutte, Charles Michel, Barack Obama, Nicolas Sarkozy en anderen thuishoren. Rechtvaardigheid hoort te geschieden. De nazaten van de honderdduizenden Syrische doden hebben er recht op."

  Ben het daar zo hardgrondig mee eens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://willyvandamme.wordpress.com/2017/09/03/instorting-isis-lijkt-nabij-belegering-deir-ezzor-loopt-naar-einde/

   Verwijderen
  2. Zojuist nog bevestigd door Mike Robinson van UK Column dat de Britten géén "Boots on the Ground" in Syrië hadden.

   British Troops Withdraw From South Syria, End Training to Militants

   http://www.globalresearch.ca/british-troops-withdraw-from-south-syria-end-training-to-militants/5607385

   Verwijderen
 13. Disclaimer: Bewegende beelden van Frans Timmermans. Klikken op eigen risico.

  Tegen de achtergrond van de opstelling van de EU naar Syrie is het voor een fatsoenlijk mens vrijwel onmogelijk naar de kwezelarij van Timmermans vooer het EP op 23 aug. jl te luisteren zonder je beeldscherm onder te kotsen:

  https://www.youtube.com/watch?v=tj6ISXDagLo

  Ter verwerking een stukje tekstanalyse (clipje):

  A DANGEROUS LUNATIC: Frans Timmermans and his obsession with "diversity"

  https://www.youtube.com/watch?v=7F221Oqc1f0  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wilders dient Timmermans van repliek:
   http://www.stopdebankiers.com/geert-wilders-droom-frans-timmermans-is-nachtmerrie/

   Verwijderen
  2. klik beneden op die site ook even op het bericht van Wierd Duck.

   Verwijderen