dinsdag 5 september 2017

Hans van Baalen en Remco Beuker van stal om oorlog Korea te promoten

De gelijkgeschakelde Hollandse staatsmedia doen er alles aan om de geesten in Nederland rijp te maken voor de vernietiging van Korea.

Stand.nl

Vanochtend mocht bij standpunt.nl Hans van Baalen, de Oekraiense Nazi-vrind van de VVD die de pogrom in Odessa verharmlost, zijn zegje doen. Ja, de militaire optie is belangrijk, bij Iran heeft het ook gewerkt, etcetera. De CIA mag weer trots zijn op hun Hollandse pion. Toen kwam Remco Beuker aan het woord. Wie? Ja, wij kenden hem ook niet, maar inmiddels wel. Je hoopt op een beetje weerwoord tegen de Nazi-vrind van de VVD, maar dat is vergeefse hoop bij de CIA onderworpen Hollandse staatsradio. Ook Beuker, een zogenaamde Korea-deskundige, was niet wars van bommen.

Inbellers: VS agressor

Het goede nieuws was dat de inbellers allen op de hand van de Koreanen waren en juist wel begrepen dat de Koreanen zich wensen te verdedigen tegen het meest agressieve land van de planeet dat rondjes vaart als een hongerige krokodil rond hun land. De inbellers krijgen sowieso steeds minder tijd bij het "inbelprogramma". Van het halve uur is nog zo'n 90 seconden voor "het volk". En ook deze keer werden de Amerikaans-kritische bellers op paniekerige wijze door de staatspresentator abrupt afgebroken.

Beuker ook bij Pauw

Blijkbaar had Beuker zich goed aan het vooraf afgesproken script gehouden want verhip! 's Avonds mocht de "deskundige" weer aanschuiven bij de gelijkgeschakelde staatstalkshow van Pauw. Heeft iemand de man daar gehoord? Wij niet, maar met wat we 's ochtends bij de staatsradio gehoord hadden lijkt het ons helder.

Nederland gaat door met aanvalsoorlogen, staats-NOS verdoezelt

Ondertussen is vandaag het besluit genomen dat Nederland doorgaat met oorlog voeren. Troepen aan de grens met Rusland, en compleet illegale bommen op Syrie en Irak springen het meest in het oog. Syrie zit helemaal niet te wachten op die "hulp", maar het demissionaire kabinet, dat helemaal niet geacht wordt dit soort besluiten te nemen en over zijn graf te reageren, stuurt de troepen gewoon toch. En weer zal de CIA tevreden toekijken. De leraren, die op een houtje bijten in Nederland, zien dat het geld in plaats van naar een loonsverhoging voor hen gaat, gestopt wordt in dure bommen voor Syrie. Je kunt je EURO ten slotte maar één maal uitgeven. Het nieuws van de Hollandse aanvalsoorlogen wordt eufemistisch gebracht door de NOS als "missies" en weggestopt ergens halverwege het journaal. Pauw zwijgt er natuurlijk helemaal over, laat staan dat er in Nederland een discussie over gevoerd mag worden. Buitenlands beleid wordt hier ten slotte door de CIA bepaald. Nederland mag wauwelen over CAO's en ander FNV gekrakeel.

35 opmerkingen:

 1. Remco Beuker is hoogleraar aan de Universiteit van Leiden en "Korea deskundige" (nee echt). Naar aanleiding van het bericht op je twitter eens naar dat inbelprogramma geluisterd. Beuker zat helemaal op de lijn van Baalen (hard ingrijpen tegen Noord Korea). Ging zelfs zover Noord Korea te beschuldigen van het bewapenen van Hamas, Iran en Syria. Dat de wapens in werkelijkheid de andere kant op gingen (raketmotoren van Ukraine naar NK, laat staan dat hij iets te melden had over de smerige oorlog van VS of EU in Syrie zegt genoeg; ook een academische krabbelaar moet z'n hypotheek betalen en z'n vrouw tevreden houden. Voor die types staat altijd wel een microfoon open bij de Staatsomroep.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze brabantse jongen gaat niet naar die Hollandse onzin luisteren maar de vermeende link met Iran is zorgwekkend. Een aanval op korea zal niet gebeuren en sancties tegen china kosten teveel, maar een aanval op iran omdat het geen nucleaire verdediging heeft, is niet uitgesloten, Trump heeft geen strategie en ze roepen er al jaren om. Deze Beuker zal niet voor niet$ deze verhalen verzinnen.

   Verwijderen
 2. Mooie aanvullingen, Dawg. Trouwens, ik zag een stukje debat van Merkel met Schulz. Merkel sprak daar echt met een verontruste stem en gezicht dat er enkel "friedliche" oplossingen zijn. Een helder pleidooi tegen bommen van de VS. "Europa" moet Trump en de VS afhouden van bullygedrag. Daar kwam het op neer. En dat was goed om te zien. Wat je ook van Merkel verder vindt, hier was ze kraakhelder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de EU landen zijn alleen de establishment- democrats een aanvaardbare partner. Ondanks de zeer onzelfstandige koers wat betreft buitenlands beleid is de stijl van Trump wat betreft diplomatie etc. onverteerbaar. Dan komen ook in ons continent oude instincten omhoog, net aks toen in de stijl van Bush jr.

   Wat dit zeer versterkt is Trump´s politieke incorrectheid, en zijn afstand tot de SJW stroming; iets wat Europa zeer innig, en zonder veel oppositie (hooguit 20 %) omarmt.

   Verwijderen
 3. Merkel lijkt te beseffen dat het weinig zin heeft om met iedereen oorlogen te gaan voeren, zie de houding van Duitsland ten aanzien van Afghanistan en Noord-Korea, maar ook Rusland. https://www.geotrendlines.nl/merkel-vrede-europa-alleen-mogelijk-samenwerking-rusland/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er is op dit moment maar 1 iemand die het hoofd koel houdt en dat is Putin.
  Ga er maar gerust van uit dat als Amerika toch nog het lef heeft om aan te vallen, met goedkeuring trouwens van de Nederlandse VVD oproerkraaiers, ze wel eens van een heel koude kermis konden terug komen.
  Wie gaat ze dan ter verantwoording roepen? Wij, onder de radioactieve zooi?

  http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/poetin-waarschuwt-voor-militaire-hysterie-en-risico-op-planetaire-catastrofe/ar-AArkpDA?li=BBqiQ9V

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eva Bartlett bij UK Column na een trip naar Noord-Korea.

  http://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-5th-september-2017

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Joop

   UK Column, prima site. Was ze een beetje uit het oog verloren. Je kunt tenslotte ook niet alles volgen.

   Verwijderen
  2. @Dawg,

   En dat voor een aluhoedje!

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Sta zelfs in regelmatig contact met Alex Thompson.

   Verwijderen
 6. Huiswerk voor Remco Beuker.

  Op Zero Hedge was een paar dagen geleden nog een artikel te lezen waarin uitgebreid aandacht werd besteed aan een gedetailleerd rapport in de Bulgaarse krant Trud News, door de CIA georganiseerde, heimelijke vluchten waarmee de lieverds van ISIS in Syrie werden bewapend:

  Stukje:

  A months-long investigation which tracked and exposed a massive covert weapons shipment network to terror groups in Syria via diplomatic flights originating in the Caucuses and Eastern Europe under the watch of the CIA and other intelligence agencies has resulted in the interrogation and firing of the Bulgarian journalist who first broke the story. This comes as the original report is finally breaking into mainstream international coverage.

  Investigative reporter Dilyana Gaytandzhieva authored a bombshell report for Trud Newspaper, based in Sofia, Bulgaria, which found that an Azerbaijan state airline company was regularly transporting tons of weaponry to Saudi Arabia, United Arab Emirates (UAE), and Turkey under diplomatic cover as part of the CIA covert program to supply anti-Assad fighters in Syria. Those weapons, Gaytandzhieva found, ended up in the hands of ISIS and al-Qaeda terrorists in Iraq and Syria.

  While it's long been understood that the US-Gulf-NATO coalition arming rebels inside Syria facilitated the rapid rise of the Islamic State as the group had steady access to a "jihadi Wal-Mart" of weapons (in the words of one former spy and British diplomat), the Trud Newspaper report is the first to provide exhaustive documentation detailing the precise logistical chain of the weapons as they flowed from their country of origin to the battlefield in Syria and Iraq. Gaytandzhieva even traveled to Aleppo where she filmed and examined labeled weapons shipping containers held in underground jihadist storehouses.

  The Bulgaria-based journalist obtained and published dozens of secret internal memos which were leaked to her by an anonymous source as part of the report. The leaked documents appear to be internal communications between the Bulgarian government and Azerbaijan's Embassy in Sofia detailing flight plans for Silk Way Airlines, which was essentially operating an "off the books" weapons transport service (not subject to inspections or tax under diplomatic cover) for the US Special Operations Command (USSOCOM), Saudi Arabia, Israel, Germany, Denmark, and Sweden. Silk Way Airlines has been the subject of other recent investigations involving weapons supplies for the Saudi war on Yemen. In addition, the military monitoring site Balkan Insight has exposed similar weapons cargo flights in and out of neighboring Serbia."

  http://www.zerohedge.com/news/2017-08-28/journalist-interrogated-fired-story-linking-cia-and-syria-weapons-flights

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huiswerk voor Beuker? Denk het niet. Ga er maar gerust van uit dat Beuker dit allemaal (en nog veel meer) al weet, maar aangezien het niet in hun straatje past dat de alternatieve media hier weet van heeft hij zal er alles aan doen om dit onder de noemer 'fake news' van aluhoedjes te houden.
   Trouwens, een poos geleden, ten tijde van de bevrijding van Aleppo zijn er door RT reporters ter plekke ook chemische wapens gevonden, made in UK, geleverd door de VS aan, jawel, IS.
   Dat Beuker daar maar eens een verslag over geeft.
   Dat de gewone mens achter de waarheid komt? Om de dooie dood niet!

   Verwijderen
  2. Stukje geschiedenis die de studenten van prof Breuker wel niet te horen zullen krijgen. Dat is geen verwijt naar Breuker's professie: de man is expert in de geschiedenis van Korea van zo'n 1000 jaar geleden, leert mij de website van Breuker leren, en verder heeft hij meegewerkt aan een woordenboek.

   Is er echt geen betere duiding in Nederland mogelijk dan die van Van Baalen en Breukel over Korea?

   John Pilger noemt N Korea: the coming war on China, docu die we ook wel niet op de VPRO te zien mogen krijgen (helaas ook nog niet down te loaden op internet)

   Hier 2 links en een quote

   https://www.counterpunch.org/2017/06/23/if-north-korea-didnt-exist-us-would-create-it/

   http://johnpilger.com/articles/good-and-bad-war-and-the-struggle-of-memory-against-forgetting

   In the West it is rarely brought to light that the US has repeatedly turned down North Korea offers to end nuclear weapon development. Offers have been put forward by North Korea back to the Clinton administration in the 1990s but were then rejected by the US.

   The most recent proposal was made in 2015 when North Korea offered to “halt nuclear testing if the United States would cancel an annual spring military exercise with South Korea”, but Washington rejected the proposal.

   War Crime

   It is hardly surprising that North Koreans want peace, for they remember the war in the fifties when the US Air Force carpet-bombed their country with incendiaries and explosives, dropping 635,000 tons of explosive bombs and up to 40,000 tons of napalm.

   They remember the worst atrocities carried out by South Korean police, who took part in prostitution rings, racketeering, blackmail and the execution of thousands of political prisoners, and routine execution of prisoners of war, including old men, women and children. Western reporters who revealed these atrocities had US censorship imposed on them.

   North Korea was carpet bombed for three years by US bombers, destroying every town and village. In the words of Air Force General Curtis LeMay: “We burned down every town in North Korea …. Over a period of three years or so we killed – what – 20 percent of the population”.

   To quote Senator John Glenn, a Korea war veteran who ended up as an astronaut, “We did a lot of napalm work …. You could strafe them, bomb them, napalm them, flying in low. Quite a variety of weapons.”

   And in the final stages of the war, mass bombing (1,514 sorties) of hydro-electric and irrigation dams was done, flooding and destroying huge areas of farmland and crops. Five reservoirs were hit, flooding thousands of acres of farmland, inundating whole towns and laying waste to the essential food source for millions of North Koreans.

   Quoting Professor Charles Armstrong, Director of the Centre for Korean Research (Columbia University):

   “The physical destruction and loss of life on both sides was almost beyond comprehension, but the North suffered the greater damage, due to American saturation bombing and the scorched-earth policy of the retreating UN (read US) forces”.

   Verwijderen
 7. Een uiterst opmerkelijk verhaal: De PR activiteiten van Obama wat betreft Syrië werden veroordeeld door het holocaust museum en de ADL van ultrazionist Foxman: zelfs voor hen waren de apologies te gortig!

  http://www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/244567/holocaust-museum-pulls-study-absolving-obama-administration-for-inaction-in-face-of-syrian-genocide

  De neocons hebben hen daarna wel fors op de vingers getikt, waarbij ze een nieuwe term hebben uitgevonden: itt. ´interventionism´ (wat in hun ogen uiteraard een deugd is) noemen ze het: ´bystanderism´

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Rootman

   Huh? Het lijkt wel alsof je het artikel waar je naar linkt helemaal niet begrepen hebt. Er is helemaal niets merkwaardigs aan de opstelling van het Holocaust Museum . Men laat zich voor het gebruikelijke anti-Assad propagandakarretje spannen.

   Het HC Museum beweert nu dat Obama zich te passief heeft opgesteld ten aanzien van de genocide in Syrie, maar daar bedoelt men dan wel expliciet mee dat Obama niet genoeg heeft gedaan om Assad weg te krijgen. Wat? Obama's CIA heeft terroristen bewapend en getraind en is daarmee een hoofdschuldige aan de genocide (als dat woord dan zo nodig van stal gehaald moet worden). Als het stuk ergens toe dient dan is het misschien nog als 'limited hangout', een kulverwijt dat Obama zich in Syrie te passief zou hebben opgesteld. En juist dat de bewijzen tegen de regering Obama steeds meer handen en voeten beginnen te krijgen.

   https://www.geotrendlines.nl/azerbeidzjan-faciliteerde-transport-wapens-diplomatieke-vluchten/

   Verwijderen
  2. En daar komt dit nog bij! De OPCW heeft van de Russen en de Syrische regering de mogelijkheid gekregen om op locatie onderzoeken te verrichten maar wezen die van de hand. De beelden van social media was voor de OPCW voldoende om een oordeel uit te spreken en wij weten nog heel goed door wie die beelden werden verzorgd.

   VN: Syrisch regime achter gifgasaanval Khan Sheikhoun

   https://nos.nl/artikel/2191662-vn-syrisch-regime-achter-gifgasaanval-khan-sheikhoun.html

   Verwijderen
  3. En als toppunt: ´Volgens het VN-rapport moeten Syrische burgers beter beschermd worden tegen aanvallen door een coalitie, geleid door Amerika.´

   Ze zijn niet eens op locatie geweest! D VN schaadt zo ernstig haar reputatie van onpartijdigheid. Voor de situatie in Syrië maakt het niet meer uit, want dankzij Russische, Iraanse en Hezbollah steun zit president Assad stevig in het zadel!

   Verwijderen
  4. @ Dawg; Ik zie hier een strijd tussen neocons en über zionistische fundies. Volgens de laatsten is elke vergelijking met de holocaust blasfemie, terwijl de neocons eigenlijk zelf bezig zijn met één grote holocaust 2.

   Verwijderen
  5. @ Rootman

   Volgens mij lees je allemaal zaken in dat artikel die er helemaal niet staan of geimpliceerd worden.

   Waar het artikel over gaat is dat het Holocaust Museum praatte eerst de passieve (zogenaamd dan) opstelling van Obama inzake Syrie goed. Na kritiek op die opstelling verweet ze vervolgens dat Obama te weinig had gedaan om genocide in Syrie te voorkomen.

   Maar beide posities van het Holocaust Museum zijn volkomen onzinnig. De regering Obama was helemaal niet passief in Syrie. Ze lokte de opstand tegen Assad uit, steunde de terroristen met wapenleveranties en was daarom hoofdschuldige aan de moord en doodslag in Syrie.

   't Is gewoon weer het zoveelste couplet in het liedje 'Assad must go' aangezwengeld door Syrische expats in de VS.

   Verwijderen
  6. @ Joop

   "73.To establish the facts surrounding these allegations, the Commission sent a note verbale on 7 April to the Permanent Representative of the Syrian Arab Republic to the United Nations Office at Geneva and specialized institutions in Switzerland requesting information from the Government. At the time of writing, no response has been received. The Commission conducted 43 interviews with eyewitnesses, victims, first responders and medical workers. It also collected satellite imagery, photographs of bomb remnants, early warning reports and videos of the area allegedly affected by the air strikes. The Commission also took into account the findings of the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons report on the results of its fact-finding mission. Below is a summary of the Commission’s findings, elaborated in full in annex II."

   Interviews met 43 partijde ooggetuigen, slachtoffers, hulpverleners die allemaal de Sarin hebben overleefd. Alle filmpjes waar die White Helmets achtige clowns zonder beschermende kleding in de weer waren en het gebruik van Sarin melden zijn klaarblijkelijk van YT verwijderd. Kan ze tenminste niet meer vinden. Scahandelijke propaganda van die commissie en de MSM kakelt het na.

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Je weet waar Google, YouTube en Facebook mee bezig zijn hé?

   Het reviseren van de geschiedenis!

   Verwijderen
  8. @ Dawg: de reden dat ik er misschien meer achter zoek dan op het eerste gezicht lijkt heeft te maken met een aantal zeer beruchte spelers (aan beide kanten) die in dit artikel genoemd worden.

   Verwijderen
  9. @ Joop

   Ja, als ik zeg dat ik heel bezorgd ben over de oprukkende censuur (en het cybergluren) dan is dat een understatement.

   Over cybergluren gesproken. Heb het idee dat ex FBI directeur James Comey een steeds groter risico aan het worden is voor belangrijke spelers in de deep state. Hij lijkt zich steeds verder in de nesten te werken en dat probeer ik een beetje bij te houden. Zo zag ik vandaag het volgende clipje:

   "NSA offered FBI Hillary Clinton emails James Comey refused"

   https://www.youtube.com/watch?v=goeZlofLfWA

   Bevestigt weer eens wat klokkenluider William Binney (ex NSA directeur , nu bij VIPS) onlangs ook stelde: ALLE email wordt opgeslagen en gemonitored. (Zogenaamd om terrorisme te bestrijden, maar die terroristen worden dus bewapend door dezelfde partij die je email aftapt). 1984 ligt al 33 jaar achter ons maar we slaapwandelen rustig verder. Alsof er eerst een belletje moet rinkelen dat de de totalitaire samenleving aankondigt.

   Verwijderen
  10. @Dawg,

   Ik probeer al jaren contact te leggen met Peter Dale Scott die op zijn site al aangeeft dat emails hem niet bereiken omdat zij door de NSA onderschept worden. Tja, en dat zijn meestal emails betreffende vragen over de Deep State en de oorlog in voormalig Joegoslavië.

   Verwijderen
 8. Als cultureel marxisten en SJW´s zich overal aan mogen ergeren mogen wij ook af en toe!

  Ik heb het altijd wat overdreven van de Russen en Putin gevonden om de oersaaie gay pride evenementen als een serieuze bedreiging voor een stabiele samenleving te zien en als propaganda om homo te worden.

  Ik blijf Joop.nl lezen (zonder er nog te reageren) omdat deze site me toch vaak corrigeert! Ik ben graag genuanceerd, maar men kan ook tè genuanceerd zijn, blijkbaar.

  Het volgende absurde artikel doet me heroverwegen: er is wel degelijk een campagne om hetero´s homo te maken!

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/tijd-voor-echte-homos-linda

  Daarnaast worden hetero´s die zich aan homofiel gedrag bezondigen ook nog weggezet als fake, want het zijn geen ´echte´ homo´s!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik ben graag genuanceerd, maar men kan ook tè genuanceerd zijn, blijkbaar."

   Tja, als men jouw identiteit probeert af te nemen zie je het ineens wel!

   Verwijderen
  2. [Tja, als men jouw identiteit probeert af te nemen zie je het ineens wel!]

   ?????

   Ik houd niet van raadsels, en ben er bovendien heel slecht in.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Naast het nieuwe woordje:´bystanderism´ is er ook nieuw:´strategist´(niet: ´strateeg´), ´intersectioneel´, en ´influencer´.

  Nieuwe woordjes betekenen meestal een nieuwe fase, in dit geval in de propaganda- en informatieoorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet het zo zeker nog niet of die Remco Beuker oorlog tegen Noord Korea promoot.
  Hij was niet wars van bommen. Heeft Blik daar bronnen en bewijzen voor dat hij dit promoot?
  Ik lees ook wel andere misschien wel oudere meningen van Remco Beuker als het om Noord Korea gaat.

  We hebben geen goed beeld van Noord-Korea. Dit moet er veranderen

  https://decorrespondent.nl/5236/we-hebben-geen-goed-beeld-van-noord-korea-dit-moet-er-veranderen/138170960928-e474271e

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luister stand.nl er maar op na. Horen we je daarna weer.

   Verwijderen
  2. Ik hoor 'm nergens oorlog promoten in die zinnen dat hij vindt om Noord Korea maar van de kaart te vegen.
   Alleen waarschuwt hij dat die hele nucleaire wedloop en machtsvertoon op een heuse catastrofe kan uitlopen.
   Ik heb waardering voor jullie inzet, maar toon geen enkel begrip voor jullie woordenverdraaing zodat jullie er zelf een eigen "waarheid" over schrijven.
   Misschien dat anderen daar intrappen,maar daar trap ik niet in.

   Verwijderen
 11. Jawel, Prof. Kees v.d. Pijl van de universiteit van Sussex heeft een boek over MH-17 geschreven en de inhoud zal er iets anders uitzien dan door OvV, JIT en Rutte gewenst.

  A New Twist in the Investigation into the Shooting Down of Malaysian Airlines Flight MH17

  http://www.globalresearch.ca/a-new-twist-in-the-investigation-into-the-shooting-down-of-malaysian-airlines-flight-mh17/5607457

  BeantwoordenVerwijderen