donderdag 7 september 2017

Israel begaat weer criminele oorlogsmisdaad; NOS zwijgt

Israel heeft vandaag weer een illegaal bombardement uitgevoerd op Syrie. Twee mensen zijn omgekomen. Het gaat om weer een misdaad van de schurkenstaat Israel. NOS 8-uur journaal zwijgt. Han ten Broeke, de gladde VVD buitenland goedprater, vindt het helemaal toppie, en onze eigen Olaf Koens vindt er ook niet veel van.

"Syrisch observatorium"

Op het radio journaal wordt het Syrische observatorium van stal gehaald. Volgens die organisatie (1 persoon op een achterkamer ergens in Londen; net zo'n gecontrolleerd CIA mouthpiece als Bellingcat) zouden daar chemische wapens liggen. Na de gesjeesde VN uitspraak gisteren als zou Syrie chemische wapens gebruikt hebben. De ene leugen wordt in de lucht gehouden met de andere leugen. Bij de NOS. Bij de VVD. Bij RTL.Levensgevaarlijke VVD buitenland (lees CIA-pion) loopjongen, de gladjanus Han ten Broeke vindt illegaal bommen op een ander land gooien stoer en helemaal toppie.

300 opmerkingen:

 1. Bij een bliksembezoek van Benjamin Netanyahu aan Sochi (Poetin was nota bene op vakantie) eiste Netanyahu het vertrek van de Iraanse troepen uit Syrië. Bij de opmerking van Netanyahu dat als dit niet gaat gebeuren hij het presidentieel paleis van Bashar al-Assad zou bombarderen beantwoordde Poetin dit met: "Nou, veel succes!" Netanyahu heeft dit waarschijnlijk goed in z'n oren geknoopt, want de laatste Israëlische luchtaanval op Syrisch grondgebied werd vanuit Libanees luchtruim uitgevoerd. De S300 en S400 systemen die op Syrisch grondgebied zijn gestationeerd doen wonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er was eerder een gerucht dat er een toen IDF toestel zou zijn neergeschoten. Helaas lijkt dit niet meer dan een gerucht te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman,

   Wanneer was "toen"? Er was namelijk "toen" ook een Israëlische onderzeeër door de Syriërs tot zinken gebracht wat eerst óók een "gerucht" was maar later correct bleek te zijn.

   Verwijderen
  2. Vanmiddag op RI. ´Syrian Girl´ had het er ook over. Ze waarschuwde ook het Syrische leger dat temidden van de Russische troepen wel een spionnen van Israel zouden kunnen zitten:

   http://russia-insider.com/en/politics/syriangirl-does-it-again-predicted-israeli-cw-strike-10-days-ago/ri20853

   Verwijderen
  3. Je gebruikt Syrian Girl als bron?
   Ben je niet zo slim of een aivd mafkees?

   Verwijderen
  4. Wat is er mis met Syrian girl? Ze heeft zeer veel juist voorspeld en geeft interessante analyses. Ipv meteen te gaan schelden en met losse flodders te komen zou je met argumenten kunnen komen waarom je het niet met haar eens bent, of waarom ze geen betrouwbare bron zou zijn.

   Maar misschien prefereer jij liever Bana Alabed?

   Verwijderen
  5. Bij debka wordt als argument aangevoerd de onderschepte noord koreanse chemische transporten naar syrie uit een geheim VN rapport. En zo is er weer de link noord korea--syrie-iran. Het valt me tegen dat de russische/syrische luchtverdediging niet voldoende is gebleken, meer aanvallen zullen volgen want israel zoekt een excuus om een westelijk front te activeren om de koerdische huurlingen de oostelijke oliebronnen te laten bezetten. Qatar/turkye en de russen kunnen de plannen nog verstoren.

   Verwijderen
 3. Game Changer: China to Buy Oil With Gold-Backed Yuan

  “Having accepted payment for oil or gas in yuan, the seller, be it Russia or Saudi Arabia or anyone else for that matter, does not have to worry about having excess yuan, they can simply trade it back into gold,” Tinker said.

  “We are moving to a multi-polar world.”

  http://russia-insider.com/en/politics/game-changer-china-buy-oil-gold-backed-yuan/ri20807

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russian insider is een CIA outlet wie dat als bron gebruikt is niet zo slim of zelf van de club.

   Verwijderen
  2. Extra-ordinary claims require extra-ordinary evidence.

   De info van RI is vrijwel altijd uitstekend, al is hun baas Bausman een geldwolf.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. The Reason For Netanyahu's Panicked Flight to Russia

  "Israel has understood that it backed the wrong side in Syria – and it has lost."

  http://russia-insider.com/en/politics/reason-netanyahus-panicked-flight-russia/ri20810

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Illegaal bombardement?
  Dat is vedorie niet niks.
  Bestaan er soms ook legale bombardementen?
  Maakt legaal soms een bombardement rechtvaardiger?
  Ieder bombardement getuigd hoe dom de mens eigenlijk bezig is.
  En dat in een tijd waar de mens zover geëvolueerd is en zichzelf schaamteloos slim durft te noemen.
  Tsja,ook zij die zichzelf leiders noemen zijn uiteindelijk mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als een land wordt aangevallen, dan kan het legaal bommen gooien op het land dat heeft aangevallen.
   Ja, dat maakt een bombardement rechtvaardig.
   Het probleem is namelijk: als je niet zou toestaan dat een agressor wordt terug geslagen, dan heeft elke agressor zonder risico te nemen, de wereld in handen.

   Ja, de mens is geëvolueerd, maar dat gebeurde grotendeels ruim voor de jaartelling. In de honderdduizenden jaren daarvoor.
   Sinds de jaartelling is er wel veel vooruitgang geboekt. Denk aan het Magna Carta. Denk aan de rechten van de mens, denk aan de Geneefse Conventie., En denk vooral aan hetfeit dat een ambitieuze Heerser het in onze dagen echt niet kan maken om te zeggen: "Ik ga nu wat zwakke buurlanden veroveren." Dat is vooruitgang.
   ( Daarom kun je als Elite nu alleen nog een verovering doen onder het mom van humane motieven: een land bevrijden van zijn dictator, bijvoorbeeld.)

   Ja, we zijn slim. Want als vergelijking heeft de mens alleen de dieren. En dan is het duidelijk: wij zijn enorm veel slimmer.
   Maar wel behept met een neiging tot agressie, veroveren en stelen. ( Maar dat is logisch: alle soortgenoten die deze neiging niet mee kregen bij hun geboorte, zijn beroofd en gedood: die eldele eigenschappen zijn dus in onze mensenpopulatie niet meer te vinden.)

   Beste lezer: vergelijk de 'wijze woorden' ( Vol van zelf-felicitatie: oh, oh, wat zijn die anderen toch dom!) van Eddy nu eens met mijn opmerkingen.
   Èlke bewering van Eddy was onjuist.

   En daarom zijn de posts van Eddy niet interessant.

   Of U mijn posts interessant vind zal mij een zorg wezen.

   Als ze niet informatief zijn, of foutief, dan hoor ik het graag van U.

   Verwijderen
  2. Pseudo- pacifisme heet dat. Dat heeft mij ooit een super vriendin gekost: in niet- westerse culturen verwacht een vrouw dat je zoveel liefde voor haar hebt dat je haar met moed verdedigt indien nodig.

   (het was niet dat ik laf was, maar vechten kwam gewoon niet in me op).

   Verwijderen
  3. Rootman,

   ik ben bang dat jouw vriendin gelijk heeft: een vrouw heeft niks aan een man die haar en haar kinderen niet wil verdedigen als het nodig is. Evolutionair geen speld tussen te krijgen.

   ( Nu begrijp ik ook wel dat dit soort bereidheid-tot- geweld-gebruiken in de huidige tijd niet erg functioneel meer is, en zelfs contra-productief is geworden. Maar 'instinctmatig' wordt het door een vrouw nog steeds aangevoeld als een risico om een partner te hebben die niet bereid is te vechten.)

   ( Daarom vergiftigen die sportschool-types zich ook met hormonen, om grote spierballen te krijgen, wat dan de suggestie geeft dat hij huis en haard goed zal kunnen verdedigen.
   Nu heb ik wel gehoord dat je van die anabolen heel kleine balletjes van krijgt. Weet niet of dat echt waar is. Koop je als vrouw toch nog een kat in de zak... )

   Verwijderen
  4. Eddy doet een 'Maxima-tje'. Dwz, Eddy kent geen waarde toe aan wat goed is en wat fout. Daarmee probeert Eddy te verbloemen wat niet te verbloemen valt.

   Maar Eddy is Maxima niet. En daarbij: als Maxima over Wim-Lex zegt: 'Hij was een beetje dom', nadat hij over de geschiedenis van Argentinië met Videla een onbetrouwbare bron heeft geciteerd, dan is dat toch anders dom dan Eddy die van dit illegaal bombardement van Israel op Syrie zegt dat de uitvoerders een beetje dom waren.

   Verwijderen
  5. 2 Jan:

   [Maar wel behept met een neiging tot agressie, veroveren en stelen. ( Maar dat is logisch: alle soortgenoten die deze neiging niet mee kregen bij hun geboorte, zijn beroofd en gedood: die eldele eigenschappen zijn dus in onze mensenpopulatie niet meer te vinden.) ]

   het leuke is dat psychopathie en de vrouwelijke tegenhanger borderline (niet 100 % genderbepaald maar wel voor een groot deel) onderdeel uitmaakt van de 5% regel (2e wet van Rootman, grapje).

   De 5% regel: in een stabiele maatschappij is er plaats voor 5 % minder ´productieve´ varianten, omdat die het geheel evolutionair voordeel opleveren.

   Ik stel me altijd een epileptische medicijnman voor, die als geen ander de tekenen kan lezen van de migratie van kudden en geneeskrachtige kruiden. Te weinig van dit soort mensen in de stam, en iedereen wordt veel kwetsbaarder, teveel en het overschrijdt de draagkracht. Daarom heeft de mens in een groep de neiging 5 % van dit soort minderheden een plaats te geven.

   Die 5 % komt steeds weer terug:

   Homosexualiteit
   ADHD
   antisocial/borderline
   etc. etc.
   Ook bij niet- biologisch bepaalde minderheden die niet snel integreren of mengen, zal er een tendens naar 5 % gaan:

   calvinisten (gereformeerden) in NL
   moslims in NL en west Europa   Ook is er de 0.0025 % regel (5% x 5%) die geldt voor recessieve genen zoals sikkelcelanemie. die .0025% zijn zeer nadelige, of lethale mutaties, maar de recessieve variant geeft bescherming.

   Wie weet vallen jehovas en salafisten daar wel onder!

   Soms is er een mengvorm, zoals bij Asperger( 1 %), waarbij de schade voor het individu niet opweegt tegen het nut voor de maatschappij. Dit kan ook van definities en criteria afhangen. In Silicon Valley voldoet Asperger wel aan de 5 % regel:

   https://decorrespondent.nl/4372/welkom-in-asperger-valley/246519592-8c155684

   Wat betreft die psychopathie: een normale maatschappij tolereert 5 %. De huidige westerse maatschappij dreigt veel te veel % minderheden te krijgen: Ayn Rand is verantwoordelijk voor zeker 10 % Psychopaten en Soros& co. voor een toename van alle ´snowflake´ varianten, en daardoor ook van hun opponenten, de facistoïde component van alt -right.

   Het kunstmatige begrip ´intersectionality´, oorspronkelijk een zinvolle onderscheiding tussen het nare ideologische 2e golf feminisme en het realistischer en menselijker 3e wereldfeminisme, is een soort verbindende factor gemaakt om alle toch al zeer gezwollen snowflake minderheden te bundelen tot een te gevaarlijk grote minderheid tot boven de 20 %. Dit gevaar roept aan de andere kant ook een dergelijke bundeling op. Het maakt de maatschappij labiel, met moeilijk te voorspellen consequenties. (ja ik weet welke uit stam de aanstichters komen...)

   Het gaat hier om de onbewuste kant van de groepsdynamiek, rationeel zijn uiteraard vele standpunten mogelijk, ook die welke door eerstgenoemde minderheden worden verdedigd. Deze mensen zijn echter veel minder manipuleerbaar.

   Verwijderen
 6. http://www.gilad.co.uk/writings/2017/8/31/being-a-goy-in-a-jewish-state-1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goy moet zijn gentiles

   Peter's revelation to take the gospel to the gentiles

   https://www.lds.org/bible-videos/videos/peters-revelation-to-take-the-gospel-to-the-gentiles?lang=eng

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahahaha

  http://weekvandevooruitgang.nl/manifest/

  "Naar een verantwoordelijke journalistiek
  Een groeiend aantal Nederlanders keert zich af van het nieuws. Ze hebben genoeg van de drama’s, conflicten en ellende die daarin de boventoon voeren. Het maakt hen somber en moedeloos. Wanneer wij, journalisten en mediaprofessionals, deze Nederlanders terug willen winnen, zullen wij de manier waarop wij nieuws brengen ter discussie moeten stellen."

  h
  Het hele manifest lees je hier:

  http://weekvandevooruitgang.nl/manifest/

  Nee, stinkende farizeeers. Een groeiend aantal Nederlanders keert zich af van de MSM. Ze hebben genoeg van de leugenss, de manipulatie, de eenzijdige berichtgevind en de censuur op de onafhankeljke media die de propaganda weerspreekt en aan de kaak stelt.

  Veertig positivo's gingen als voor in het tekenen van het manifest. Eens kijken wie volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wie denkt dat het met de EU nog allemaal goed komt moet dit officiele document van juli jl. maar eens lezen. Onder een verwijzing naar verdragsbepalingen en procedures wordt een besluit gepubliceerd waarin onder meer wordt bepaald dat:

  "Gezien de ernst van de situatie in Syrië, die met name is ontstaan door het feit dat het Syrische regime chemische wapens gebruikt en betrokken is bij de verspreiding van chemische wapens, moeten 16 personen worden toegevoegd aan de in bijlage I bij Besluit 2013/255/GBVB opgenomen lijst van natuurlijke en rechtspersonen,
  entiteiten en lichamen die onderworpen zijn aan beperkende maatregelen." (getekend: F. MOGHERINI)

  Onder de 16 personen bevindt zich o.a. Isam Zahr Al-Din, de generaal die de leiding had over de door ISIS belegerde troepen in Deir Ezzor.

  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32017D1341&from=NL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt gewoon een lijstje geplukt uit medewerkers van het Syrisch Centrum voor Wetenschappelijke
   Studies en Onderzoek. Het OPCW, wat de VN commissie heeft geleverd zei ook: ´De Syrische burgers moeten beter worden beschermd tegen aanvallen, zeggen de onderzoekers in hetzelfde rapport. De coalitie die geleid wordt door Amerika moet daarvoor zorgen. ´

   Gezien de verhoudingen in de VN kunnen we met zekerheid stellen dat deze commissie uiterst partijdig was. de Brics en onafhankele landen (meer dan de helft van de wereldbevolking vinden dit nl zeker niet!)

   De namen van het onderzoekspanel zeggen mij niets, maar hun methodiek zeker wel! Zelfs bellingcat wordt erbij gehaald en serieus genomen.

   Mogherini is het prototype incompetente vazal, die alles doet en zal zeggen vanuit haar comfortabele Brusselse pluche.

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   Trof de link naar het EU document aan in een lezersreactie op een artikel van Willy van Damme. (Die overigens de moeite neemt om heel serieus in te gaan op reacties van zijn lezers). Wille zei dat de UN delegatie onder leiding stond van een Braziliaan die al 22 jaar in functie is. Dat lukt je natuurlijk nooit als al die niet netjes binnen de lijntjes heb gekleurd.

   We hebben dus een VS/EU politiek-militair complex dat een imperialistische oorlog in het MO vecht en daar bij terreurorganisaties bewapent, traint en bevoorraadt. Als je zo nodig etiketjes moet plakken, dan kun je die aanpak gerust fascistisch/totalitair en in ieder geval crimineel noemen. Baudet is zo'n beetje het enige kamerlid in Nederland die in het parlement oppositie voert tegen deze aanpak en de organisaties die zich daar schuldig aan maken, maar juist hij wordt door MSM en de SJW beweging op ongekende manier gedemoniseerd als fascist en nazi. Mindboggling.

   Verwijderen
  3. Die framing als fascist van Baudet slaat nergens op!!!

   En dat terwijl er zeer veel van wat deze man presenteert punt voor punt zó afgeschoten kan worden!

   Uiteindelijk is het slechts een rechtse corpsbal met wat creatieve ideëen!

   Maar deze post-Wilders club heeft wel voordelen:

   -Ze zijn vrij isolationistisch

   -ze zijn veel minder uitgesproken zionistisch.

   Maar wie dan ook die in het voetspoor van Rand of Soros loopt, zal voor mij altijd de vijand blijven!

   Verwijderen
 10. Craig Murray, voormalig UK ambassadeur wiens blogs ik graag lees over bv baroness Amos, wikileaks, Brexit, en de media bias bij de BBC, wordt wegens laster aangeklaagd door The Daily Mail.

  https://www.craigmurray.org.uk/archives/2017/09/save-craig-murray/

  Ik dacht, ik zeg het hier maar even, want Murray heeft geld nodig voor zijn verdediging en evt vervolging.

  Murray haalt overigens binnen 24 uur 50.000 pond op van zijn lezers. Mocht het tot veroordeling van Murray leiden, zal ik ook mijn financiële steentje bijdragen. Maar ik hoop dat het niet zover komt en Murray wordt vrijgesproken op alle punten.

  The daily mail las ik al bijna nooit (voor Carrie Fisher maakte ik ooit een uitzondering: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1088513/Dad-ran-Liz-Taylor-Cary-Grant-lectured-drugs-George-Lucas-ruined-life-The-extraordinary-autobiography-CARRIE-FISHER.html) en zal dat vanaf nu nooit meer gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Putin is inderdaad een schaakmeester: Als Trump het in zijn kop haalt om de fascisten in Kiev te bewapenen wordt het voor de VS meteen een stuk moeilijker in het overigens toch al kansloze Afghanistan:

  http://russia-insider.com/en/politics/putin-trump-if-you-arm-ukraine-i-will-arm-taliban/ri20867

  Of Putin echt wapens naar de Taliban wil sturen is de vraag, maar in principe kunnen ze dezelfde rol vervullen als Chechenen onder Kadyrov: een door de locale bevolking gedragen niet - salafistische groep getrainde strijders tegen IS en een geduchte tegenstander van de VS.

  Maar vermoedelijk zal Trump of zijn generaals eerst knipperen! Het lijkt er wel op dat Rusland nu echt helemaal klaar is met de VS fratsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fratsen komen natuurlijk alleen voor in Amerika.
  Rusland haalt nooit fratsen uit.
  Ze fratsen maar dat ze een ons wegen.
  Ipv fratsen zouden Putin en Trump zich eens moeten gaan kratsen.........hahahahaha.
  Ik kom niet meer bij hoe alle puppets en journalisten op het wereldtoneel zich elkaar in de haren vliegen.
  Er zijn ook nog mensen die gewoon werken,dus.......weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier met je weekend, met dank voor de irrelevante info over je werk. Met fratsen bedoel ik interventionist, internationaal destabiliserend gedrag.

   De VS heeft helemaal niets te zoeken in de Ukraine en dient al zeker niet de nazi´s daar te steunen!

   De Taliban, onsympathiek als ze zijn, hebben nooit territoriale ambities buiten Afghanistan en Pakistaans Pashtun gebied getoond. Nu de meer radicale taliban overlopen naar IS vertonen ze meer gelijkenis met Tjetjenië; een oerconservatieve, maar lokale islam variant. De VS escalatie is zeer ondoordacht, want het drijft IS en de taliban in elkaars armen. Bewapenen van de taliban heeft ook grote risico´s, maar Rusland heeft itt tot de VS wel human intel daar. De VS bewapent elke keer blind, met ernstige onbedoelde consequenties, vandaar de term fratsen.

   Daarnaast is er nog geen Russisch pistool naar Afhanistan gegaan, maar wordt (overte) lethal bewapening van de fascistische junta in Kiev zo mogelijk vermeden. Dat is de-escalatie, en dat gaat vaak beter zonder je pseudo- pacifisme.

   Verwijderen
  2. Wederom neemt Eddy ruimschoots de tijd om zichzelf te feliciteren met zijn bovenmatig goed begrip van de realiteit. Eén ding slechts begrijpt hij niet: Hoe al die politici en andere hoge Pieten zo dom kunnen zijn. Waarom zien ze niet wat hij - per slot een eenvoudige chauffeur - met gemak kan zien ?

   Dan gooit ie er nog een uitgebreid bijbel-citaat tegenaan waarvan niet duidelijk is wat het te maken heeft met de video waarop dat een reactie is, en hij verbetert Gilad Atzmon omdat hij denkt dat het woord Goy niet gebruikt mag worden in de betekenis van niet-jood.

   Enfin, de reeks aan dommiteiten is eindeloos.

   Verwijderen
  3. Nog afgezien van het feit dat het nieuwe testament in het Grieks geschreven is. Petrus mag dat gesproken hebben, maar zijn moedertaal was Aramees, dus hij zal zelf eerder zoiets als goy gebruikt hebben. Atzmon, zelf een jood, heeft daarom alle reden om het oorspronkelijke woord te gebruiken, zeker omdat het helemaal niet over de bijbel ging. Dus inderdaad, onder die ouwe jongens krentenbrood-gevatheid ligt een berg opzettelijke domheid.

   Verwijderen
  4. Stelletje loslopende kakelende kippen zijn jullie hier. Ook nog eens kritiek op het evangelie hetgeen goede boodschap is. Maar ga gerust verder met het kakelen en val iedere poster hier aan. Daarom heb ik al veel mensen aangeraden om maar niet te posten hier. Hoogstens het hersenloos gekakel van jullie aanschouwen.

   Verwijderen
  5. Hoewel ik zelf niet veel met de bijbel, incl de evangelieén heb, was mijn kritiek niet daarop gericht, maar op je denktrant wat betreft het woordje ´goy´ vs. gentile, wat in het NL overigens vertaald wordt als ´heiden´.

   Maar dat klinkt dan weer veel minder lekker, want ´gentile´ geeft associaties met ´gentle´: zachtmoedig.

   Samenvattend: voor Atzmon is het ´goy´, voor ons ´heiden´, voor moslims ´kafir´

   Wie is hier de kakelende kip?

   Verwijderen
  6. Wie?
   Atzmon, gepresenteerd door die andere kukelaar jan.

   Verwijderen
 13. De Nederlandse instituties die belast zijn met het onderzoek naar de aanslag op MH17 zijn allesbehalve onafhankelijk. Daarom weigert de Nederlandse regering als drie jaar de reikwijdte van de non disclosure afspraken met UA vrij te geven.

  Bertje Koenders lijkt te denken dat zijn publiek niet doorheeft dat (geveinsde) verontwaardiging niet hetzelfde is als met geldige argumenten komen:

  https://www.youtube.com/watch?v=v7C1RHQllHU

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Bert Koenders, nog geen jaar geleden verkondigden Pieter van Vollenhoven en Tjibbe Joustra in een interview bij de NOS dat de OvV juist niet onafhankelijk is en dat u nu juist de Amerikanen moet noemen die die onafhankelijkheid prijzen is een gotspe,
   daarvoor hoeven wij alleen maar het 9/11 en het MH-17 rapport naast elkaar te leggen. De tijd dat er nog naïeve Nederlanders rondlopen is voorgoed voorbij. Behoudens dan de webcaretroepen van Ivo Opstelten.

   'Inspectiediensten in Nederland niet onafhankelijk'

   https://nos.nl/artikel/2133043-inspectiediensten-in-nederland-niet-onafhankelijk.html

   Verwijderen
 14. Het mooiste meisje van Amerika: https://www.bndestem.nl/buitenland/amerikaanse-darci-12-laat-simon-cowell-blozen-met-nieuw-optreden~vad711452/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. INFORMATIE DIE DE WESTERSE MAINSTREAM PERS DOORGAANS VERZWIJGT

  (Echt niet alleen de westerse MEANstream pers) JdJ

  Proof Of Climate Engineering
  NASA Satellite Imagery Reveals Shocking Proof Of Climate Engineering — HAARP Waves

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/09/proof-of-climate-engineering.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ze hebben er ook nog een liedje over gemaakt.

   Kate Bush - Cloudbusting

   https://www.youtube.com/watch?v=pllRW9wETzw

   Verwijderen
  2. Lieve help!!! Geloof je nu ook al in de al jaren buiten gebruik zijnde HAARP installatie???

   Wanneer kom je met de verschrikkelijke sneeuwman, het monster van loch ness, de chupacabra en de auto die op water loopt?? Als ik geld had zou ik beleggen in Alcoa aandelen!

   Er is een naam voor dit soort wolken (undulatus, die term bestond al vóór de radio was uitgevonden!) en het is een fenomeen dat niet tot de aarde beperkt is: ook de duinen op mars.

   Maar het is uiteraard vet cool om een zeer voorkomend meteorologisch verschijnsel met miljarden belastinggeld te reproduceren. Met welk doel, dat is de vraag!

   Climate engineering-- om global warming te maskeren...

   Maar daar geloof je toch niet in???

   Joop, je bent zelf je ergste tegenstander!!!

   Verwijderen
 16. Bron:
  NASA.........dan is het wel betrouwbaar en is het bewijs.
  Die stan heft ze niet meer op een rijtje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NASA is alleen betrouwbaar als zij beelden van afnemende ijsmassa laten zien.

   Verwijderen
  2. Nasa is een logge organisatie, die echter wel prachtige satellieten, sondes en andere ruimtevaarttuigen heeft gelanceerd. Dankzij hen krijgen we de prachtige beelden van de planeten en de sterrenwereld! What´s not to like?

   Het zal allemaal ongetwijfeld beter kunnen, maar voorlopig ben ik er best heel blij mee! Hebben jullie wel eens een stevige telescoop gebouwd? Nou, ik wel!

   Verwijderen


 17. Actief orkaanseizoen

  Het is tot nu toe een zeer actief orkaanseizoen. Sinds het begin in juni zijn er vier orkanen geregistreerd waarvan twee zware (categorie 3 of meer). Gemiddeld zijn dat er zes per jaar met drie zware. Dat er nu relatief veel orkanen ontstaan is het gevolg van verschillende oorzaken. De meest belangrijke zijn relatief warm zeewater in de tropische Atlantische oceaan, La Niña en een actieve West-Afrikaanse moesson. Orkanen ontstaan uit grote buiencomplexen vaak voor de kust van Afrika zoals bij Irma of in de golf van Mexico in het geval van Harvey. Een actieve West-Afrikaanse moesson zorgt voor meer buiencomplexen op de Atlantische oceaan. Om zich verder te kunnen ontwikkelen moet het zeewater tot op grote diepte voldoende warm zijn wat nu het geval is. Verder moet de wind in de bovenlucht relatief zwak zijn, zoals tijdens een La Niña, zodat de wolkentoppen niet worden weggeblazen.
  http://www.blikopnieuws.nl/buitenland/256580/orkaan-irma-raast-over-cuba-zes-miljoen-mensen-in-florida-op-de-vlucht.html

  Cloudbusting m'n hoela. Wat een groot onzin verhaaltje,maar Kate Bush is ook een rare illuminati tante.

  Wacht,we gaan nog meer liedjes erbij halen.............
  One way wind
  https://www.youtube.com/watch?v=huq_BlHBnaA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Cloudbusting m'n hoela. Wat een groot onzin verhaaltje,maar Kate Bush is ook een rare illuminati tante."

   En wie is hierin de illuminati, dan?

   The Lone Gunmen - 'Pilot' - FIRST and FULL Episode (Aired March 4, 2001)

   https://www.dailymotion.com/video/x2j6pbq

   Verwijderen
  2. The Lone Gunmen - 'Pilot' - FIRST and FULL Episode (Aired March 4, 2001)
   Ik kijk niet naar mindfuck films.
   Om de eenvoudige reden.......ze zijn nooit realistisch. Ze fucken alleen maar je gedachten die je hersenen aanmaken.
   Niet goed en gezond voor mijn linker en rechter hersenhelften.

   Verwijderen
 18. Meer over Craig Murray's zaak

  https://www.craigmurray.org.uk/archives/2017/09/jake-wallis-simons-v-craig-murray/

  Het gaat over anti-semitisme en de staat Israel waartegen Murray smaad heeft gepleegd, is de beschuldiging. Dus wellicht dat sommigen dat hier wel interessant vinden om over te lezen.

  Mij gaat het om de vrijheid van meningsuiting en dat in GB een burger op straat kan worden gezet als hij veroordeeld wordt voor smaad. Dat is draconisch, onafhankelijk of er nou wel of niet sprake is van smaad, en daarom heb ik gul gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Stan heeft iets eerder nog een oud artikel over HAARP gepubliceerd, van Chossudosvky, de baas van Global Research.
  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017_09_03_archive.html

  Ook daar officiele info over de poging om het weer te beinvloeden.
  Dus niks bijgeloof of illuminatie of conspiracy: gewoon een techniek van oorlogvoeren, waar geld voor is vrijgemaakt in begrotingen. Allemaal na te lezen in de officiele documenten. Eddy zit er zoals àltijd naast. Ook een kunst: om àltijd de onjuiste mening te hebben.

  Het is niet zo dat Irma een gevolg is van deze zaken, maar je moet er wel naar kijken of het er toch mee te maken kan hebben.

  Dat de orkanen steeds rekords breken is volgens mij niet los te zien van de climate change, man made of anderszins.

  Maar zelfs als het niet man made zou zijn, dan zouden we er alles aan moeten doen om het zo veel mogelijk af te remmen als we daar een kans toe denken te zien.
  En we moeten ons voorbereiden op heel ingrijpende aanpassingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Flikker toch op met je idiote fear porn jan.
   En flikker al helemaal op met je climate change.
   Zit je soms met Al Gore aan de computer?
   Wil je wat nuttigs doen? Stop eens met je dom gekukel hier op Blik.
   Haarp is helemaal niet ontworpen om klimaat oorlog te voeren tegen de mensheid.
   HAARP is simply nothing more than just a ‘Radio Science’ Research facility.
   Dit gaat tot ver in de ionosphere boven de atmosphere

   Verwijderen
  2. Het wordt eentonig.
   Eddy zit er weer consequent naast.

   1. Ik weet niet wat Eddy met 'fear porn' bedoelt, maar ik ben niet bang, en ik ben niet naïf. Ik wijs de gevaren aan. En het zijn de veroorzakers die het gevaar vormen. Niet hun wapens. Niet de immigranten. Dat zijn hun wapens. Stop de immigranten en ze nemen àndere wapens.
   ( Eddy denkt dat de immigranten de boosaardigen zijn)

   2. Over Climate Change is vriend en vijand het eens: dat is een feit. De oorzaak, daarover is discussie. Eddy denkt dat er geen Climate Change is.

   3. Over HAARP heb ik niet geschreven dat het is bedacht om oorlog te voeren tegen 'de mensheid' zoals Eddy zegt. Maar wèl om oorlog te voeren tegen een vijand, bijvoorbeeld de Russen. Het idee dateert uit die tijd.

   Eddy, je bent een nutteloze kletskous.

   Verwijderen
  3. Er is geen climate change.
   ( Eddy denkt dat de immigranten de boosaardigen zijn)

   Vraagje: uit welke mouw heb je dit getoverd?
   Je lult dus weer wat uit je nek en beweert iets over mij als person.
   Hiermee bewijs je alweer dat je alleen maar kunt kukelen.
   Dan zeg je dat HAARP wordt gebruikt om oorlog tegen Rusland te voeren is.
   Oh ja joh? Zijn er al nieuwsberichten over orkanen/stormen in Moskou?
   Ik dacht wel iets te hebben gelezen over een heftige storm in Florida.
   Maar ik heb ook getracht uit te leggen waarom daar wel vaker orkanen land bereiken.
   Heb ik het nog niet eens over tornado's gehad.
   Want dat is ook wat vaker ontstaat in Amerika. Een groot stuk land wat verschillende tijdzone's en klimaten kent.
   Maar ik zie het alweer, degene die pas echt nutteloos is ben jijzelf jannemanneke.

   Verwijderen
  4. Climate change is een psyop.
   En janneman's brein is besmet met dit psyop virus.

   Verwijderen
  5. Global Research is in de loop der tijden veel realistischer geworden, gelukkig maar! HAARP etc zal me worst wezen! Met een kritisch denkvermogen en goede informatie moet men kunnen zien dat de echte dreigingen van een heel andere, veel concretere kant komen. Waarom geven intelligente en redelijk goed geïnformeerde mensen zoveel aandacht en autoriteit aan WAPPIES?

   Heb veel sex, eet lekker en geniet van je bier of wijntje! Geloof niet in geloven. Dan ben je totaal immuun voor al die shit-so-called- straling of vergif!!!! Fuck the wappies!

   Verwijderen
  6. Het artikel waar ik naar verwijs staat op 9 sept bij Stan van Houcke.
   Het is deels in 2004 en 2015 geschreven door Chossudosvsky.
   Er staat nergens dat dit iets te maken heeft met Orkanen.
   (1e Foutje van Eddy)
   Maar het feit dat Stan het nu plaatst interpreteer ik als: 'kijk er eens naar. Zou er een link zijn ? '
   En dat kan geen kwaad.

   Dat orkanen een natuurlijk oorzaak hebben is bekend. (Eddy denkt dat hij de enig eis die dit weet. 2e foutje).
   Maar nu zijn het wel rekord-orkanen. Is daar een verklaring voor?
   Het is zinvol om daarvoor een verklaring te zoeken.
   Dat doen we altijd als van het vaste patroon wordt afgeweken.
   --
   HAARP was een project in Alaska. Destijds gericht op Rusland. Is officieel gestopt. ( Had niks met orkanen te maken.)

   Altijd nuttig om je af te vragen of het wel echt is gestopt. Wat waren de motieven om te stoppen?

   Nog enkele relevante vragen:

   Waarom hadden zowel N Korea als Irak als Afghanistan als Syrië te kampen met extreem moeilijke jaren voor hun landbouw, vlak voor de VS hen aan viel ? Is dat toeval?
   Kan het zijn dat de VS dit middels een 'afgeschaft HAARP' systeem wist te beïnvloeden?
   Legitieme vragen voor een rationeel ingesteld iemand.

   Die vragen stellen is uiteraard niet in strijd met levenslust of zelfs hedomisme ( zoals Rootman suggereert)
   In tegendeel: wie goed wil leven zal moeten begrijpen wie het op hem heeft gemunt en welke wapens tegen hem worden gebruikt.
   (Eén van die wapens kan ik hier al verklappen: ze zullen ieder kritisch persoon voor gek proberen te zetten. Ze zullen hem een 'Al Gore fan' noemen (zoals Eddy deed) of ze zullen suggereren dat het een zuurpruim is die te weinig van het leven geniet (zoals Rootman deed).

   WAPPIES. Het blijkt te betekenen: dronkaards/ onder drugs verkerende figuren.
   Nu wil ik nog even weten wie volgens Rootman de dronkaards zijn.

   Verwijderen
  7. Haarp-installatie in Alaska als wapen tegen Rusland.
   Kan Jannemaneke opstaan en even naar voren stappen met keiharde bewijzen wat Amerika allemaal al heeft vernietigd in Rusland?

   Zo niet,blijf op je krent zitten waar je zit en houd je domme kukelkaken eens dicht.

   Verwijderen
  8. Eddy kan niet winnen, en moert dus wel gaan schelden.

   Eddy weet niet hoe de wereld in elkaar zit.
   Er zijn vele landen die kernwapens hebben, maar op 1 uitzondering na hebben ze nog nooit zo'n wapen gebruikt.
   Voor Eddy is dat dan het bewijs dat die landen helemaal geen kernwapens hebben.

   Lekker bezig, Eddy. Ik begrijp wel waarom je beter achter het stuur van een vrachtauto kan zitten.

   Verwijderen
  9. Je bent weer aan het afdwalen jannemanneke.
   Jij en ik hadden een discussie over HAARP en niet over kernwapens.
   Over kernwapens zullen we het een andere keer over hebben.
   Nu terugkomen op HAARP waar jij zelf over begonnen bent.
   Je zegt A dus nu moet je met B komen.
   Bewijzen graag van jou wil zien over hetgeen jij beweert op dit blog over wat HAARP met Rusland gedaan heeft of doet.
   Zo niet........verwijs ik jou met al jouw schrijfbrouwsels naar het land daar fabelen. Kunnen ze het daar in de fabeltjeskrant publiceren die ik toch niet lees.

   Verwijderen
  10. ( Ik herhaal even wat ik hieronder schreef)

   Eddy begrijpt zelfs niks van wat ik schrijf.
   Ik ben geduldig.
   Ik zal het uitleggen.
   Uit dat onderzoekje bleek dat mensen die heel erg overtuigd zijn van hun mening, vaak niet eens de meest simpele zaken weten die betrekking hebben op die mening. Wèl alles weten over Afghanistan, maar geen idee waar het ligt. Dat is een indicatie dat de studie heel kort en heel oppervlakkig is geweest,. Dat de overtuiging een
   emotionele toestand is , en geen afweging van de feiten.

   Verder heb ik aangetoond dat HAARP best een 'wapen' kan zijn geweest tegen Rusland, ook als dat wapen nooit gebruikt is. Dat geldt namelijk ook voor de atoombommen die in diverse landen aanwezig zijn: die bestaan wel degelijk.

   Dat Eddy onzeker is van zijn zaak kunnen we afleiden uit de beledigende toon van zijn posts.

   Verwijderen
  11. ''Dat Eddy onzeker is van zijn zaak kunnen we afleiden uit de beledigende toon van zijn posts.''

   En dat zegt Jan .
   Ben blij dat ik hier weg ben .
   Alleen lezen modus geldt hier nog voor mij .

   Verwijderen
 20. En wie is hierin de illuminati, dan?
  Dat moet je maar aan Mevr Bush zelf vragen.Waking the witch,ook zo iets raars van haar.
  Waking the witch m'n hoela. Kate Bush is een illuminati hoer net als Kate Perry en Madonna.
  Die Joop toch. Hoort wel muziek maar ziet niet hoe die door die muziek beduveld wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Kate bush is een zangeresje, met mooie octaven. Verder niks. Illuminatis is een 19e eeuws logeverschijnsel. Het betekent niks, het is nu gewoon een van de vele old boys clubs (bilderberg, davos, etc.).

  Vanuit commercie stoppen ze graag veel symbolen in hun optreden, en gelijk hebben ze! Het betekent NIKS! Er is ook veel betere muziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die Rootman toch. Toch blind?
  "Vanuit commercie stoppen ze graag veel symbolen in hun optreden, en gelijk hebben ze!"

  Nee brilsmurf Rootman, gelijk hebben ze niet.
  Volgens mij ben jijzelf degene die een wappie is hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Commercieel gezien hebben ze wel gelijk. De rest telt niet. Er is wel betere muziek en beter theater.

   Verwijderen
  2. Zeer belangrijk,maar daar ben jij ook te dom voor om dat zien. Ga jij maar jezelf maar voorbereiden op heel ingrijpende aanpassingen.
   Al zul je waarschijnlijk nog niet eens weten waar je moet beginnen.

   Verwijderen
 23. Dat er betere muziek is, zal wel.
  Maar de commercie heeft geen gelijk.
  Gisteren niet,vandaag niet en morgen ook niet.
  Daarbij,veel liedjes worden gebruikt om via de aangebrachte songtekst de luisteraar te beïnvloeden.
  Ook de symbolen die de artiesten verplicht moeten uitdragen zijn er puur alleen om hun "aanbidders" op een sneaky way te hersenspoelen/transformeren.
  Maar smurfen zijn blind,zien dit niet, dus begrijpen ze dit ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Von dem man nicht sprechen kann, soll man schweigen.

  Beroemde woorden waar ik regelmatig aan denk.

  Wittgenstein's exacte bedoeling ( in zijn Philosophische Untersuchingen', groen boekje, heb het vroeger nog moeten bestuderen) ben ik vergeten, maar ik vind het wel een goede leidraad.

  Jullie gooien alles op een hoop.
  Natuurlijk zijn er betere muzikanten en was er betere muziek. So what?
  Natuurlijk zijn sommige tekstschrijvers met een agenda bezig en willen ze ons beinvloeden.
  Natuurlijk zijn er tekstschrijvers die echt niet weten waar ze het over hebben, maar sommige zaken wel intrigerend vinden klinken.

  Conclusie: er valt geen zinnig woord over te zeggen.
  Nutteloze discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee,niet nutteloos.
   Silence is golden,but my eyes still see.
   En dat is precies waar jannemanneke zich mateloos aan irriteerd.
   Eddy......die ziet.
   Pech voor jou jannemanneke,want je kunt mijn ogen niet sluiten.

   Verwijderen
  2. Eddy feliciteert zichzelf maar weer eens.
   Hij heeft het met zichzelf getroffen.
   Elke gedachte in zijn hoofd is onjuist, maar dat deert hem niks.

   Doet me denken aan onderzoekje:
   Een groep respondenten werd ingedeeld in 2 groepen:
   1. Mensen die heel zeker waren over de agressie van land X
   2. mensen die wat minder overtuigd waren, die wat meer twijfelden over de agressie van land x.

   Daarna werd hen gevraagd om land X op de kaart aan te wijzen. U begrijpt al wat de uitslag was.

   Verwijderen
  3. Ik hoef niet landje x aan te wijzen.
   Als ik gewoon de wereldbol aan wijs is er een x op ieder land.
   Die jan toch ook met z'n onderzoekjes.
   Wanneer kom je nou met bewijs over hoe HAARP Rusland heeft vernietigd ?
   Zit je weer te dagdromen,jannemanneke?

   Verwijderen
  4. Maar goed, morgen is de 16th anniversary van 9/11 en waar niemand, maar dan ook werkelijk niemand, rekening mee had gehouden, was dat 19 plofmoslims de miljarden $$ kostende Amerikaanse luchtverdediging in de luren legde, met een Osama bin Laden die op 10 sept. 2001 nog in een hospitaal in Rawalpindi lag, Donald Rumsfeld de vermissing van $2,3 trillion uit het Pentagon bekend maakte en de wetenschap dat men zich in Hollywood kennelijk wél voor konden stellen dat er vliegtuigen in het WTC gevlogen konden worden. Daarnaast hebben wij nog de wetenschap dat na de slag om Tora Bora het testament van Osama bin Laden is gevonden. Maar ja, dat mogen wij niet weten natuurlijk, anders komt het Abbottabad verhaaltje in het gedrang, zodoende blijft dit document classified voor de komende 70 jaar?. Hetzelfde als met het autopsierapport van Dr. David Kelly. Zelfmoord gepleegd, maar toch mogen de familie en nabestaanden het rapport niet inzien en voor 70 jaar achter slot en grendel opgeborgen. Dat moet een gruwelijke zelfmoord zijn geweest!

   Verwijderen
  5. Eddy begrijpt zelfs niks van wat ik schrijf.
   Ik ben geduldig.
   Ik zal het uitleggen.
   Uit dat onderzoekje bleek dat mensen die heel erg overtuigd zijn van hun mening, vaak niet eens de meest simpele zaken weten die betrekking hebben op die mening. Wèl alles weten over Afghanistan, maar geen idee waar het ligt. Dat is een indicatie dat de studie heel kort en heel oppervlakkig is geweest,. Dat de overtuiging een
   emotionele toestand is , en geen afweging van de feiten.

   Verder heb ik aangetoond dat HAARP best een 'wapen' kan zijn geweest tegen Rusland, ook als dat wapen nooit gebruikt is. Dat geldt namelijk ook voor de atoombommen die in diverse landen aanwezig zijn: die bestaan wel degelijk.

   Dat Eddy onzeker is van zijn zaak kunnen we afleiden uit de beledigende toon van zijn posts.

   Verwijderen
  6. Overigens, wat wij nu lezen dat er I.S. strijders met Amerikaanse heli's uit hun benarde situatie worden gered, zo gebeurde dat in 2001 bij de slag om Tora Bora óók. Kennelijk waren daar 2 kampen aan het strijden. Één om Osama bin Laden te pakken te krijgen (Als hij niet in het ziekenhuis in Rawalpindi lag, want wie zat er dan aan de laptop in de grotten van Tora Bora?) en een ander kamp die er alles aan gelegen lag dat er Al-Qaida stijders zouden worden gered.

   Verwijderen
  7. @Jan,

   Eddy is Eddy niet. Cruel heeft in de gaten dat er niet meer op hem wordt gereageerd en heeft z'n zoveelste accountje aangemaakt.

   Verwijderen
  8. Niet filosofische onderzoekingen, maar de Tractaus. Wat Wittgenstein ermee bedoelde (met: Waarover men niet kan spreken, daarover dient men te zwijgen), daar worden tot op de dag van vandaag vetes en twisten over gevoerd door filosofen. Wat ik ervan weet is dat Wittgenstein met de tractatus de filosofen het zwijgen wilde opleggen omdat ze spreken over dingen (mystiek, religie, ethiek) waarover niet gesproken kan worden, maar wat zich alleen toonbaar maakt in het leven.

   Eddy is overigens een interessant persoon. Interessant voor degene die graag meer wil leren over praktische voorbeelden van drogredeneringen. Over een eufemisme heb ik hierboven al wat gezet. En de ad hominem kent Eddy ook, zoals Jan hier boven aangeeft.

   Een andere tactiek die Eddy op dit blog gebruikt is the Gish Gallup: zoveel onzin achter elkaar verkondigen dat het een discussie smoort en verder onmogelijk maakt. Dat soort 'discussies' kan je het beste maar negeren of zeggen dat het een Gish Gallup is om daarna over te gaan tot de orde van de dag. Aan Blik is het dan om de zin van de onzin te scheiden en de onzin te verwijderen van zijn blog.

   Toch is Eddy ook wel weer onbedoeld grappig.

   'Eddy... die ziet'
   Maar dat irriteert met en t is en niet met een d, dat ziet Eddy niet

   Zie ook: https://rationalwiki.org/wiki/Gish_Gallop

   Verwijderen
  9. Oh jee, ik had het kunnen weten.
   9-11 en de 19 plofmoslims en gekaapte boeings indoctrinatie komt morgen weer.
   Goed bezig, die Joop.
   Alleen maakt hij mij niets wijs.

   Verwijderen
  10. Willem Willem, ben je er ook weer?
   Mooi dat er ook een spel professor in het Blik kamp zit.
   Het is toch ook echt een schande dat ik irriteert met t heb geschreven i.p.v. met een d.
   Wat Gish Gallup nou met mij te maken heeft weet ik verder niet.
   Die stempel stop je maar achter in je eigen reet,maar niet in de mijne.

   Verwijderen
  11. http://www.geoengineeringwatch.org/possible-haarp-locations-around-the-world/

   Verwijderen
  12. Ih wacht,ik schreef irriteerd met een d, maar moet met een t zijn.
   Goed bezig die Willem Willem. Hij leest ieder woord en speurt naar foutjes.
   Je zal maar zo'n bezigheid hebben.
   Ben jij ook zo op de werkvloer Willem Willem?
   Mensen op hun vingers kijken als ze aan het werk zijn.

   Verwijderen
  13. @ Willem,

   De Gish Gallop kende ik nog niet.
   Ook de On The Spot fallacy had ik niet paraat.

   Hier wel een hele lijst, op mijn eigen blog. De meestemn heb ik niet paraat, moet ik toegeven. Maar ik voel meestal wel aan dat er iets niet klopt: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/440-fallacies-drogredenen.html

   Verwijderen
 25. Even iets anders wat Blik weer aan het werk zet.

  Georgia's President Saakashvili, on the Eve of War

  http://pulitzercenter.org/reporting/georgias-president-saakashvili-eve-war

  Naar Ukraine reizen blijkt niet zo gemakkelijk te zijn voor hem.

  Laat ik eens een mninder bekende site publiceren.
  http://www.charlotteobserver.com/news/business/national-business/article172397802.html  BeantwoordenVerwijderen
 26. Joop,
  Aardbevingen dus ook een tsunami worden niet veroorzaakt door HAARP.
  Geoengineering beweert dit wel.
  Daarbij schrijven zij "mogelijke" HAARP locaties van installaties.
  Ja wat nou mogelijke? Alleen die in Alaska is bewezen.
  Rusland zelf heeft er ook een,maar die heft een andere naam.SURA.

  Waarom denkt er niemand aan kernproeven onderzee?
  De seismograaf registreerd dan een "aardbeving" en een tsunami ontstaat wel als gevolg van een enorme dreun ergens op zee ver genieg weg van de kust.
  Dan heb je ook nog CERN in Zwitserland met die dansende "god of destruction" genaamd shiva.
  Hmmmmmmmmm aardbeving......destruction?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Willem Willem,
   Kun je a.u.b. mij eventjes weer betrappen op spelfoutjes? Heb je ook weer wat te doen.

   Verwijderen
  2. Kijk Joop:
   http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/SURA_Radar_Facility.html
   Ik stop nu er mee
   Zodra ik weer tijd heb zal ik je laten zien hoe die tsunami in Japan is veroorzaakt en hoe CERN als wapen wordt gebruikt.
   Misschien is mij dan al iemand voor bij Blik.
   Ook goed,dan haak ik wel daar aan.

   Verwijderen
 27. Even voor de duidelijkheid.
  Ik ben niet Cruel.
  Ik ben Eddy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, dat zegt Cruel ook altijd.

   Verwijderen
  2. "Ik ben Eddy."
   Tot zover begrijp ik het.

   Maar wie is Eddy?
   En vooral: Waar gelooft Eddy in?

   Ik citeer een heel kort stukje tekst van Eddy: ( 12.21 uur)

   ================
   Joop,
   Aardbevingen dus ook een tsunami worden niet veroorzaakt door HAARP.
   Geoengineering beweert dit wel.
   Daarbij schrijven zij "mogelijke" HAARP locaties van installaties.
   Ja wat nou mogelijke? Alleen die in Alaska is bewezen.
   Rusland zelf heeft er ook een,maar die heft een andere naam.SURA.
   ==================
   Eddy vind dat je niet mag schrijven 'mogelijke HAARP locaties".
   Waarom zou je dat nietmogen schrijven, Eddy?
   Je bevestigt zelf dat er twee locatioes bekend zijn: één in Alaska, en een Russische.

   Dus gelooft Eddy nu wel; in HAARP of niet?

   Verder:
   Eddy denkt dat een Tsunami ook best door een atoombom kan zijn veroorzaakt.
   Eddy is verbaasd dat anderen nooit aan die mogelijkheid denken.

   Eddy vindt de meeste mensen maar rare snuiters die in allerlei onzin geloven, maar zelf haalt hij zijn kennis van sites als deze:
   http://www.thelivingmoon.com/index.html

   Wie of wat is Eddy?

   Ik heb geen idee.   Verwijderen
  3. Goede norgen,
   Even wat jan verdraait en op de kop tracht te zetten weer rechtzetten.
   Heb ik geschreven dat er niet over mogelijke HAARP installaties geschreven mag worden?
   Nee,dat heb ik niet.
   Fotomateriaal bevestigd dat er HAARP installaties zijn.
   Nu zijn er mensen die websites aanmaken en gaan schrijven over waarom de HAARP installaties zijn gebouwd.
   En daar heb ik zo mijn bedenkingen over.
   Ik denk namelijk dat zij niet gemaakt zijn om orkanen te creëren. Toch beweren ze dat in de alternatieve mediawereld al kunnen ze niet met goed onderbouwde bewijzen dit aantonen.

   Fotomateriaal laat zien dat ook Rusland zulke installaties heeft.Dan zou ook Rusland medeschuldig zijn aan het veroorzaken van orkanen met SURA.
   Maar ook dat geloof ik niet. Wel dat er SURA bestaat.
   Ik plaatste een link naar een site die over SURA schreef. Die site schrijft ook over aliens en ufo's.
   In aliens geloof ik niet. In man made ufo's geloof ik wel. Lees goed wat ik schrijf: door mensen gemaakt en voor de burger luchtvaart dus een niet geïdentificeerd vliegend toestel.
   Ik filter dus en probeer door nuchter verder na te denken te achterhalen waarom en met welk doel deze tesla technieken worden toegepast.
   Wat ik tot heden vermoed zijn die installaties gemaakt om communicaties via satellieten te verstoren. Militair industriele complexen bij zowel Amerika als Rusland maken gebruik van satellieten om militaire operaties te kunnen uitvoeren.
   En daar ligt dan ook de redden waarom zij de tesla kennis gebruiken om elkaar hier te dwarsbomen.

   Radiotomographic imaging of the artificially disturbed midlatitude ionosphere

   with CASSIOPE and Parus satellites

   https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8RyKwwBKNe4J:https://istina.msu.ru/download/9632473/1dXOSP:p1tlfd03-vJAZAUhoTqReQaItKQ/+&cd=10&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

   Is nu belangrijk wie of wat is Eddy ?
   Wie of wat is eigenlijk jan?
   Wie of wat is eigenlijk Joop?
   Wie of wat is eigenlijk Rootman?

   Wie of wat is eigenlijk Blik?
   Hoeveel mensen zijn dit,wat zijn hun namen dan?
   Beste lezers, dat boeit mij niet.
   Mij gaat het om het nieuws dat ze trachten naar voren te brengen.
   Hieruit ontstaan discussies die weer andere discussies losmaken. Discussies die misschien wel net zo belangrijk kunnen zijn als het nieuws wat Blik ons laat zien.
   Als ik het woordje SURA hier niet had gepubliceerd, zouden menig Blik bezoekers er nog nooit van gehoord hebben.

   Verwijderen
  4. Voor dat Willem Willem komt met de spelcorrectie corrigeer ik wel zelf.
   Mijn exuses Willem Willem.
   Juist vanwege jouw drang om andere te corrigeren zou ik ook een gepaste naam voor jouw gedrag hier kunnen plaatsen.
   Doe ik niet.

   Goede norgen moet zijn geode morgen.


   Verwijderen
  5. Goede norgen moet zijn geode morgen.
   Mocht Willem Willem zich vervelen,kan hij nog altijd de ontelbare spelfoutjes van jannemanneke eruit filteren.
   Jannemanneke die nog altijd niet B heeft gezegd als het gaat om harde bewijzen dat HAARP als wapen tegen Rusland wordt gebruikt.
   Ik denk eerder dat ikzelf het bewijs aandraag hier wat het tesla "wapen" zoal veroorzaakt.
   Het is een communicatie storings wapen.

   Verwijderen
  6. Vreemd,want ik schreef goede morgen? Heeft het toetsenbord weer kuren of type ik dan toch te snel zonder eerst goed na te lezen alvorens te plaatsen.
   Dat zal het wel zijn.
   En nou stop ik, moet zometeen weer werken.

   Verwijderen
 28. Wat interesseert mij nou wat Cruel zegt,man?
  Als je goed genoeg graaft in het bestand van Blik zul je wellicht nog discussies tussen Cruel en mij vinden.
  Schoon je verstand eens op Joop.
  Je zit hier een plank mis te slaan met je hersenspinsels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, 9/11 was een mind fuck!

   Verwijderen
  2. Goed dat je dat toch beseft.

   Verwijderen
  3. Ik geloof niet dat jij me helemaal begrijpt. Geeft niet, deed Cruel ook niet.

   Verwijderen
  4. Cruel wordt nog dagelijks gemist door Joop :-)

   Verwijderen
  5. "Cruel wordt nog dagelijks gemist door Joop :-)"

   Hij had net zo goed Jan kunnen heten.

   Verwijderen
  6. Maar ìk ben er nog, Joop !
   Mij kan je niet gemist hebben.

   Verwijderen
  7. Hoewel jij ook een 'pain in the ass' bent heb ik op de een of andere manier toch wat minder moeite met jou.

   Maar dat Cruel/LGK er niet meer zijn, is geen verdienste van jou geweest toch, @Jan?

   Verwijderen
  8. Ik heb geen idee waarom ze verdwenen zijn, Joop.

   Verwijderen
  9. "Ik heb geen idee waarom ze verdwenen zijn, Joop."

   Yep, ignorance is strength!

   Verwijderen
  10. Ignorance is zwakheid. Geen kracht.

   Maar sommige zaken weet je nu eenmaal niet.
   Dan kan je twee dingen doen: denken dat je het wel weet, òf zeggen: Ik weet het niet.
   Het lijkt me dat je sterker bent als je zegt: 'Ik weet het niet."
   Jij denkt wellicht dat je LGK en Cruel hebt doen afdruipen omdat je zo vaak met hen in debat ging.
   Maar ik denk nu juist dat ze pas zijn afgetaaid toen je je kon beheersen en NIET meer met hen in debat ging.

   Kortom: we weten het niet.

   Verwijderen
  11. "Jij denkt wellicht dat je LGK en Cruel hebt doen afdruipen omdat je zo vaak met hen in debat ging."

   Wie zegt dat ik dat was? Ik zeg alleen dat jij er geen bijdrage aan hebt geleverd door je smoel dicht te houden. Maar om politieke correctheid in een discussie te betrachten is geen vorm van beleefdheid of respect hoor, @Jan. Het is een vorm van zelfcensuur!

   Verwijderen
  12. Geweldig!!! Hou elkaar maar de koppen in!! DAAROM kom ik hier niet meer Joop, jij zoekt ruzie met alles en iedereen en het niveau van dit blog, wat al bedroevend laag was, zonk nog dieper. Kortom heb ik niks meer te zoeken, want met zulke idioten wil niemand geassocieerd worden, zeker als ze als een stelletje domme ruziezoekers elkaar compleet gaan afmaken. Dan leest geen hond meer dit blog, maar dat is dus ook de makke van alle complotdenkers. Elkaar proberen hun eigen "verzonnen en in elkaar geknutselde waarheid" in elkaars hersens te rammen. Nou ja hersens....ga zo door jochies. Ook het feit dat jij denkt dat ik Eddy ben geeft aan hoe laag je IQ is Joop, maar eigenlijk mag ik het daar niet eens over hebben omdat jouw herseninhoud de afkorting IQ niet eens waardig is met als je ruzies en fantasieën....

   Verwijderen
  13. "Ook het feit dat jij denkt dat ik Eddy ben geeft aan hoe laag je IQ is Joop"

   Je hebt echter een foutje begaan, @Kneusje uit Broekhuizenvorst, dus heb het niet over mijn IQ! Je taalgebruik als Eddy heb je al iets aangepast maar heeft nog steeds teveel kenerken van Cruelman1974. Daarnaast is het mij prima dat jij op het super de luxe intelligente YouTube kanaal van Micha Kat jouw verschillende typetjes aan het uitproberen bent. De tweede fout die je hebt begaan is dat "Eddy" om deze tijd op de vrachtwagen zit.

   Verwijderen
  14. Wat jij wil sukkel!!! Je bent nog dommer als een amoebe....wil je bewijs?? Ik ben er de komende week niet, ben weg op vakantie. Eddy zal er vast wel zijn, en ik ben geen Eddy. Maar jij met je stomme kop zal dat niet geloven, maar ja, jij gelooft Niburu en naturalnews op hun blauwe oogjes met alle maffe toestanden daar. God echt wat ben jij dom. Ga zo door, je brengt dit blog naar de klote. Maar daar ben je goed in, dingen naar de klote helpen.

   Verwijderen
 29. Het is leuk geweest: hopelijk verwijdert blik de trollenposts spedig.

  @ Jan: het woordje ´wappie´ is geheel nieuw in mijn vocabulaire: Ik had begrepen dat het een dubbele betekenis had:

  1 Iemand zwaar onder invloed van drugs

  2 Iemand die een beetje tè alternatief is, die alle orthorexische trend volgt, maar ook in aardstralen, aliens en alle samenzweringstheoriëen gelooft, en nog nèt niet opgenomen hoeft te worden.

  Deze mensen volgen vaak vreemde dieëten en kuren. Een beetje hedonisme is misschien voor hen geen genezing, maar kan wel wat broodnodige ´aarding´ betekenen.

  De zaken waar wappies uit categorie 2 bang voor zijn hebben weinig om het lijf. Waar ze in de mainstream komen leiden ze af van werkelijke bedreigingen, die economisch en geopolitiek zijn. hedonisten zijn immuun voor dit soort flauwekul, dat is een persoonlijke observatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "en alle samenzweringstheoriëen gelooft"

   Heb jij je er al eens in verdiept hoeveel samenzweringstheorië er bewezen zijn? En kennelijk besef jij niet dat je in een tijd leeft waarin alles een samenzweringstheorie kan zijn. Maar houd jij je nu maar bezig met je persoonlijke observaties, oké?

   Verwijderen
  2. Inderdaad. Mijn persoonlijke obsevaties vertellen mij dat er weinig te vrezen valt van vaccinaties, chemtrails, haaarp en de honderden gifstoffen (ik heb het niet over serieuze dumping en vervuiling)die we binnenkrijgen. En inderdaad, dat besef wordt nog veel sterker bij het genieten van de goede dingen der aarde!

   De machinaties van de neocons, de verkankering van de cultuur, de SJW beweging, de pseudosekten, en het neoliberalisme, dàt bedreigt de mensheid en het ecosysteem. De rest doet vrijwel niemand kwaad, en is slechts afleiding.

   Verwijderen
  3. Mijn persoonlijke observaties vertellen mij dat jij er gruwelijk naast zit. Maar wie niet horen wil moet maar voelen.

   Verwijderen
  4. Het is eenzelfde principe als wat Soros heeft toegepast op links. Eens of niet, dit ging over verkleinen van verschillen tussen arm en rijk. Sociaal-economisch dus, niks anders. Maar inmiddels joudt pseudolinks zich bezig met feminisme, homo´s en vluchtelingen, terwijl ze de ergste neocons en neoliberalen volgen. Ze geloven meestal zelf ook nog dat ze links zijn!

   Als bijkomend effect wordt links in diskrediet gebracht.

   Dus volgens mij zijn sites als naturalnews kwalijke stoorzenders!

   Verwijderen
  5. "Dus volgens mij zijn sites als naturalnews kwalijke stoorzenders!"

   Yep, joop.nl en Harry van Bommel ook maar daar was ik iets eerder achter dan jij!

   Verwijderen
  6. Hoe noemde jij dat ook alweer? O ja, meer van hetzelfde! Het daalde bij jou alleen wat trager in! En dat Natural News voor jou een stoorzender is wil ik best geloven, wat ervaring met betrouwbare sites betreft heb ik een voorsprong op jou.

   Verwijderen
  7. Waarom dan dat strijden?

   Verwijderen
  8. Ik zie die zaken als antivax, klimaatontkenning (èn -alarmisme), chemtrails etc. echt als even schadelijk als SJW. die onderwerpen leiden volgens ,mij slechts af en vergiftigen reputatie. Desondanks probeer ik naast sarcastisch wel inhoudelijk en niet ad hominem te blijven. Wat niet altijd even goed lukt.

   Verwijderen
  9. Tja, ik heb er geen boodschap aan hoe jij die zaken ziet. Ik constateer dat jij achterloopt wat betreft betrouwbare bronnen.

   Verwijderen
  10. Tja, dan kun je blijven rekenen op mijn bestrijden daarvan.

   Ik raad je dan ook aan je bronnen beter te controleren, want als je met politici, lobbyisten of kwakzalvers komt ga ik je afbranden!!!

   (Ik heb joop.nl en v Bommels site overigens niet als infobron gebruikt (hoogstens over ´wat er leeft´), maar als een plaats om stukjes te schrijven. Dus ga me niet steeds inwrijven dat ik ´achterloopt wat betreft betrouwbare bronnen´. Wat dat betreft sta je zelf veel zwakker met naturalnews & co.

   Verwijderen
  11. Toon mij de relatie maar aan tussen Mike Adams en politici? Ik heb wel de relatie gevonden tussen de sceptici van Mike Adams. Zij komen overwegend uit de Big Pharma hoek.

   Hoe verrassend, nietwaar @Rootman?

   Als gevolg van je niet gekalibreerde geigerteller hebben jouw hersens teveel straling ontvangen die daardoor verkeerde connecties maakt. Jij hebt nog een hoop te leren, krullenbol.

   Verwijderen
  12. Mike Adams is HIV denialist en lid van de scientology cult. En dat neem jij serieus?

   lees je soms ook nog http://www.whale.to/ ??? Die schinen een eigen godwin verworven te hebben:Scopie´s law.

   Wat deze sites zo toxisch maakt is niet hun kwakzalverij: wie dit soort ´adviezen´ serieus neemt vraagt immers zelf om medische complicaties. Er bestaan ook samenzweringstheoriëen die wel waar zijn, op geopolitiek vlak etc. Deze sites lebberen ook dit op om over te publiceren. Daar doen ze de zaak geen voordeel mee!

   bewust of onbewust passen ze een hasbara techniek toe: ´poisoning the well´ genaamd.

   Rationalwiki en snopes.com waardeer ik over het algemeen. Maar ik weet niet in wiens handen ze zijn en welke agenda´s ze hebben. Met hun kritiek op de kwaksites ben ik het eens, maar in hun sidebar worden ook ´conspiracy theoriëen´ genoemd zoals de PNAC en de moord op Seth Rich, dus ze helpen de informatiestroom nog verder te bevuilen, met dank aan deze ´get rich quick´ figuren.

   Verwijderen
  13. "Rationalwiki"

   Aha, nu snap ik het! Jij bent Neuro Linguistic geprogrammeerd, want daar is Rationalwiki weer de connectie naar.

   Zoals je ziet, @Rootman, ik heb mijn huiswerk gedaan en jouw verwijzingen naar Rationalwiki en snopes.com bewijzen mijn gelijk.

   Verwijderen
  14. [Aha, nu snap ik het! ]

   Volgens mij juich je weer te vroeg: Je gaat weer helemaal langs mijn argument heen: Ik zeg net dat ik hun agenda NIET vertrouw! Dank voor het huiswerk over NLP, maar dat heeft er niks mee te maken.

   Die sites zijn inderdaad deel van een politiek spel, maar wat betreft natuurwetenschap zijn ze wel degelijk nuttig. Wikipedia zeker ook, als ik weer eens een smeltpunt, inwonertal of etnisch percentage wil weten. Reason.com is ook nuttig, zolang je van rechtse stokpaardjes wegblijft.

   Maar even to the point: ik verneem graag waarom je de site van een scientology cult member en HIV denialist bezoekt en het af en toe linkt. Of ben je zelf soms ook lid?

   Verwijderen
  15. "Je gaat weer helemaal langs mijn argument heen"

   Jij ook, je gedraagt je als een soort van Cruelman die kennelijk ook graag om vragen van mij heen fietst.

   [Toon mij de relatie maar aan tussen Mike Adams en politici?]

   Daarnaast mag je deze vraag ook nog beatwoorden:

   Waar staat dat Mike Adams het bestaan van HIV ontkent?

   Voor jou informatie, ik ben lid van geen enkele club. Maar jij schijnt wel enige geestelijke bijstand nodig te hebben, gezien je algemene waardering voor Rationalwiki.

   Verwijderen
  16. Ik ga altijd op jouw vragen in, jij gaat nooit op mijn FEITEN in...maar ja, voor iemand die naturalnews en Niburu.co tot zijn bronnen rekent hoeft niet op mijn vertrouwen te wachten...verre van zelfs!!!

   Verwijderen
  17. http://scienceblogs.com/denialism/2013/04/01/natural-news-mike-adams-adds-global-warming-denialism-to-hivaids-denial-anti-vax-altie-med-anti-gmo-birther-crankery/

   Je hebt de scientology nog niet genoemd.

   Verwijderen
  18. Lesje nr.1 over betrouwbare bronnen:

   Kijk of er een tab op de site staat met het woordje "about", daar vind je (meestal) informatie over de auteur van de website. Helaas ontbreekt dat bij jou bron. Daarnaast gebruikt de auteur van het artikel Rationalwiki als bron en dat heb ik je uitgelegd.

   Volgende vraag:

   Weleens gehoord van Fort Detrick, Maryland of komen chemische en biologische wapenfabrieken in jouw oneindige wijsheid alleen in Irak, Libië, Syrië, Iran, Noord-Korea, China en Rusland voor? Ken jij Sue Arrigo?

   Verwijderen
  19. Lesje nr.2,

   Do You Trust Snopes? You Won’t After Reading This.

   https://foodbabe.com/2017/02/24/do-you-trust-snopes-you-wont-after-reading-how-they-work-with-monsanto-operatives/

   Verwijderen
  20. Fort Detrick, Sue Arrigo, Snopes, Rootman?

   Verwijderen
  21. Rationalwiki, NLP, Common Purpose? Wat is jouw agenda, @Rootman?

   Verwijderen
  22. Ik zei dat ik snopes en rationalwiki NIET volledig vertrouw. De rest van alles wat je opnoemt ken ik niet eens! Het intersseert me eerlijk gezegd ook geen zak. Mijn agenda: cut through the bullshit, Maar JIJ ontspoort weer:

   Waarom ben jij fan van een scientologist en HIV ontkenner?

   En nou je er niet laf uitdraaien: ik stelde die vraag eerst!

   Verwijderen
  23. Het is laf om te stellen dat jij de eerste vraag stelde!

   Verwijderen
  24. Overigens zet ik vraagtekens bij de bron die stelt dat Mike Adams lid zou zijn van scientology en het ontkennen van HIV. Dezelfde bron die jij zo omarmt heeft connecties met Monsanto. Kan je niet beter een vrouw gaan beffen?

   Verwijderen
  25. ik ben die zaken even aan het opzoeken. Ondertussen kun jij mijn vraag beantwoorden waarom je met scientologists en HIV ontkenners wegloopt.

   of ontwijk je dat omdat je daar helemaal geen antwoord op hebt?

   Verwijderen
  26. [Kan je niet beter een vrouw gaan beffen?]

   Morgen weer, goed? Ondertussen heb jij nog uit te leggen waarom je een scientolgy fan bent.

   Verwijderen
  27. Ik ben geen scientology fan, het is niet bewezen dat Mike Adams dat is, het is niet bewezen dat Mike Adams HIV ontkent en jij doet zogenaamd voorkomen dat jij niet weet wat NLP en Common Purpose is. Als dat zo is, waarom treedt jij dan in discussie met mij als jij niet weet dat dat gerelateerd is aan elkaar? Dan zit ik dus tegen een dombo te lullen!

   Verwijderen
  28. Even naar NLP gekeken. Het komt me een beetje Bagwan achtig voor. Ik ben een simpele hobbytuinder, dat is mijn therapie! Aangezien ik geen ´world leader´ materiaal ben, ben ik nooit benaderd. Zal ook wel met mijn financiën te maken hebben. dan is er nog die mevrouw met haar CIA kinderhandel. Zal best waar zijn, evenals organen, wapens en heroïne. Maar wat is de relevantie met jouw kwakzalver?

   Of is iedereen die jouw scientologische kwakguru bekritiseert een CIA agent?

   Verwijderen
  29. "Ik ben een simpele hobbytuinder"

   Dan kan je beter een hobbytuinder blijven en je niet met zaken bemoeien waar je geen zak verstand of interesse in hebt!

   Verwijderen
  30. [ jij doet zogenaamd voorkomen dat jij niet weet wat NLP en Common Purpose is]

   Als jij wat ik zeg over wat ik wel en niet ken gaat betwijfelen zijn we uitgepraat. Zet dan je aluhoedje maar weer op, want je bent de verliezer in dit debat. Misschien mag je wel naar een introductiebijeenkomst van scientology (je kunt waarschijnlijk ook per creditcard betalen)!

   Mijn discussie gaat helemaal niet over alle irrelevante zaken die je erbij haalt. Ik heb het even vluchtig opgezocht, en mij reactie is: nou èn? Het boeit me niet zo, ik weet al lang dat dit soort missstanden bestaan, maar ik houd me niet bezig met wat ik toch niet kan veranderen. Daarom interesseren die details me niet.

   Verwijderen
  31. O, heb jij de discussie gewonnen? Nou, gefeliciteerd daarmee! Zou jij je in het vervolg dan van commentaar willen onthouden over zaken waarvan je weet dat die bestaan, je niet kan veranderen en de details je niet interesseren? Dan heb niet jij de discussie gewonnen maar ik!

   Dankjewel, @Rootman en veel plezier morgen!

   Verwijderen
 30. Ik heb zojuist VPRO Tegenlicht met een matige concentratie beluisterd.
  Ik heb de indruk dat het geen heldere uitzending was.

  Het verhaal van Kosinski was goed.
  Ook het verhaal van Williams in Oxford was goed te volgen.
  Maar wat er verder werd beweerd was me niet zo duidelijk.

  De baas van het grootste marketing en communicatie bureau ter wereld (Edelman) was een beetje ontredderd: Nu gingen de mensen naar elkaar luisteren in plaats van naar de MSM.
  Zijn ontreddering deed me deugd.
  https://edelman.amsterdam/about/?lang=nl

  Wat de heer Ran Cohen in de uitzending deed was me niet duidelijk. Wel dat hij er voor pleitte om jezelf toe te staan een onbehaaglijk gevoel te hebben als je plots met iemand uit een andere cultuur werd geconfronteerd.
  Nou ja, in Israel valt er met dit advies geen droog brood meer te verdienen: dat is daar al algemeen bekend.
  ( Pas wel op als U deze raad van Ran Cohen ook op zijn joodse neefjes zou toepassen. Dan bent U een anti-semiet, en vraag maar aan Craig Murray wat u dan overkomt. Dan komt U de eerste jaren niet meer aan werken toe> wat precies de bedoeling is, natuurlijk.)

  Enfin, geen erg goede beurt van Jos de Putter,.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik heb zojuist VPRO Tegenlicht met een matige concentratie beluisterd."

   Matige concentratie is nooit goed en geeft een vertekend beeld.

   Verwijderen
 31. Graham Phillips lijkt nu ook aan de beurt te komen bij You Tube"

  http://russia-insider.com/en/military/youtube-wants-censor-uk-journalists-incredible-work-ukraine-war-graham-phillips/ri20843

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal wel z'n reden hebben,niet?
   https://en.censor.net.ua/photo_news/349247/graham_phillips_british_pseudojournalist_as_a_tool_of_russias_fsb_and_kremlins_propaganda_photos

   Kind soldaten opleiden?
   Journalist mijn hoela. Die vent is helemaal geen journalist maar is een killer en wapenhandelaar in dienst van het Kremlin.
   Ukraïne mag blijkbaar niet een souverein land zijn en wordt als speelbal gebruikt tussen het Westen en Rusland.
   Ziek......ziek......ziek.

   Verwijderen
  2. Graham Philips is een zeer gerespecteerd journalist.

   Censor.net is een nazi-propagandasite. Bovendien moet je je gegevens invullen om toegang te krijgen!

   Ukraine mag best een souverein land zijn. Dat geldt zeker ook voor Novorossiya en Transcarpatië!!

   Verwijderen
  3. Het Ukraine van Kiev heeft de langste weg te gaan van alle Europese landen om zich souverein te kunnen noemen. Censor.net is wel een toepasselijke naam voor propaganda van het landje met de minste persvrijheid in Europa!

   Verwijderen
 32. Gegevens invullen om toegang te krijgen?
  Wat schrijf je nu voor een onzin? Ik kom er zonder gegevens in te vullen.
  Graham Philips is een zeer gerespecteerd journalist?
  Bij oplichters is hij wel gerespecteerd.
  Vraag dat maar Michel Spekkers die tegen de lamp aan is gelopen met zijn vervalsen van betaalkaarten en cheques.
  Nu zit die SP-er tot aan z'n oren in de schulden en heeft hij een nieuw maatje gevonden,Graham Philips.
  Soort zoekt soort op, weet je wel.
  En dat wordt door Rootman wel gerespecteerd en gewaardeerd.
  Zien we de kleur van Rootman ook weer eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zal dan wel op een zwarte lijst daar staan! Terecht, want fascisten zijn bij mij zo de mond gesnoerd!

  Ik houd me niet bezig met het privéleven van publieke figuren en andere ad hominem bagger. Ik let liever op zijn journalistieke prestaties, die ik inderdaad zeer respecteer: zonder Philips zouden we veel minder over het dagelijks leven in Donbass weten. Voor militaire zaken is Southfront beter, zowel in de Ukraine als in Syrië.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Journalistieke prestaties of propaganda?
  Jij denkt dat alleen het westen zich schuldig maakt in de propaganda business.Bij de russische propaganda zit je je vingers af te likken.
  Kik jij zo op oorlogspropaganda?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik leg de verschillende versies naast elkaar, doe aan fact checking en analyseer. alleen dat al geeft een instant score van 90 %. De overige 10 % wordt later ingevuld ( zo heb ik nu nog geen info over de schade van hurricane Irma in Cuba, de Dominicaanse republiek en Haiti- maar volgende week waarschijnlijk wel).

   Maar de Ukraiense bronnen zijn zo ongeveer de slechtste ter wereld: zelfs n Korea is nog transparanter!

   Ik kick helemaal niet op oorlogspropaganda, alhoewel ik zelf vind dat alle jihadisten, neocons en nazis liefst vandaag nog een langzame, gewelddadige en pijnlijke dood mogen sterven.

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   We hebben een nieuwe trol: Eddie de Arbeider

   Verwijderen
  3. Inderdaad. Negeren of droog, onpersoonlijk en feitelijk de inhoud weerleggen/ corrigeren. En geen verdeeldheid tussen ons onderling laten zaaien, die is er zowiezo al voldoende. En als Blik weer in zijn normale routine zit kan hij dagelijks de trollposts verwijderen: daar kon zelfs cruelman slecht tegen.

   Maar sommige posts zijn wel een leuke kapstok: zelf zou ik niet op het idee komen om over censor.net te beginnen. Niet reagerende lezers kunnnen zo zelf eens kijken en hun oordeel vellen. Ik verwacht niet dat het erg gunstig voor de censors zal uitvallen!

   Verwijderen
  4. Nee hoor, Eddy is geen nieuwe trol, het is een oude trol in een nieuw jasje. Eddy was vergeten dat hij om deze tijd altijd op de vrachtwagen zit.

   Verwijderen
  5. @ Joop

   'Nee hoor', zegt Iwan ook altijd als ie tegen de lamp loopt met een in het oog springende leugen.

   Verwijderen
  6. M.a.w. ik ben Iwan?

   Verwijderen
  7. Nee jij bent uitschot, IK ben verstandig. Geloof jij maar je domme eigen redeneringen maar ik ben hier weg. Zulke idioterie van de hoogste orde door Niburiaan Joop de Jong kan door niemand overtroffen worden....tenzij het Micha Kat of Wim Dankbaar heet.

   Verwijderen
  8. @ Joop

   Kijk, dat was nu een echte Iwan Knelissen; schelden, gezeur over Micha Kat en voor de rest inhoudsloos.

   Verwijderen
  9. Nee FEITEN Dawg, maar daar doen jullie nooit aan, wat je hier mee bewijst. Man echt, kansloos dit blog. Vooral met dodo's als Joop, Dawg en Matt....

   Verwijderen
  10. @Dawg,

   Je leest het hé Dawg, wij zijn een uitstervend ras.

   Verwijderen
  11. Gelukkig wel, je zal maar alleen met zo'n nazi's en klootzakken als jullie overblijven...weg wereld. Maar wacht, jullie vernietigen al de wereld met jullie gelieg en bedrieg. He ach, kunnen we altijd zeggen het is de schuld van Joop en Dawg en co....

   Verwijderen
  12. "He ach, kunnen we altijd zeggen het is de schuld van Joop en Dawg en co...."

   Yep, kan je nagaan wat voor een bekrompen geest je hebt.

   Verwijderen
  13. Nee hoe verstandig ik ben. Nu jullie nog, maar ja, jij als naturalnews en nieboeboe gekkie dat je bent zie ik het zeer zwaar voor je in. Ach een simpele zwarte ziel zoals jij is al gauw tevreden, elke uitleg is goed, zolang het maar inktzwarte horror is. Man echt, kansloos dit blog.

   Verwijderen
  14. Hoe verstandig jij bent? Door twee personen aan te wijzen die geen enkele invloed op het wereldgebeuren hebben als vernietigers van de wereld!

   Het is inderdaad tijd voor je om op vakantie te gaan en neem een goede raad van mij aan, laat je laptop thuis!

   Verwijderen
  15. Doe ik zowiezo, al was het maar om dombo's zoals jou te mijden en mijn vakantie te laten verpesten.

   Verwijderen
  16. Brave jongen, Kneusje uit Broekhuizenvorst.

   Verwijderen
 35. Leermomentje voor de FBI; als het congress documenten opvraagt dan heb je daar maar aan te voldoen. Zo niet, volgt stante pede een dagvaarding.

  https://www.youtube.com/watch?v=Dq9VEZnRb7M

  Video van de hoorzittingen van 5 sept jl over de email van Clinton.

  Bedoelde fragment: van minuut 10 - 15. Kijktipje.

  Comey, de FBI en het DoJ lijken steeds meer in de problemen komen. Ben benieuwd met welke nieuwe canard de MSM zullen komen om te voorkomen dat 'Russiagate' als een kaartenhuis in elkaar zakt en Hillaary's emailgate niet meer is af te dekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Josua Livestro laat in NSB Handelsblatt zien dat hij het verschil tussen 'scherpe kritiek' en intimidatie niet begrijpt.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/09/11/scherpe-kritiek-op-baudet-blijft-noodzaak-12930037-a1572914

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een zwak stukje van die verslagen opponent tegen het verwerpen van steun voor het nazi regime in Kiev!

   De lichtgewicht presenteert het concept ´Pimwin´ als een soort nationale analoog voor de ´Godwin´.

   Wie is Pim Fortuyn? 15 jaar later een kleine voetnoot in de geschiedenis van Nederland. De sentimenten betreffende de hoop die deze man meebracht zijn langzamerhand niet meer dan nostalgisch.

   Baudet is geen Fortuyn en geen Wilders. Hij is ook geen fascist.

   Baudet is een verademing post-tokkie-Wilders. Blijkbaar zijn velen doodsbang voor hem!

   Wat mij betreft: beter een slimme dan een sluwe man!

   Ik sta wat zijn partij betreft, hier zeer dubbel in: zijn visie op geopolitiek ondersteun ik, maar zijn visie op economie en sociaal beleid: Vergiftigd door Ayn Rand ideologie. Terwijl hij een soort nationale identiteit propageert is hij zelf het prototype van pan- Europeanisme.

   Verwijderen
  2. @ Roodman

   Ben in de eerste plaats mijn eigen baas, maar daarnaast ook al een jaar of duizend lid van de SP. (Zij het dat ik daar de laatste jaren niet meer zo'n goed gevoel over heb als bijv. in de tijd dat Marijnissen nog in de Kamer zat).
   Baudet staat dus in sociaal-economisch opzicht een eind van mij af. Maar er spelen ook andere, met elkaar verweven zaken; EU, immigratie/integratie, geopolitiek waar ik Baudet een stuk beter kan volgen. De onvrede over de wijze waarop het partijkartel met deze issues omging was overigens precies de voedingsbodem waarop Fortuyn zo'n aanhang kreeg. Ik zou dus jouw bewering

   "Wie is Pim Fortuyn? 15 jaar later een kleine voetnoot in de geschiedenis van Nederland. De sentimenten betreffende de hoop die deze man meebracht zijn langzamerhand niet meer dan nostalgisch."

   niet voor mijn rekening willen nemen. Sterker nog, ik denk dat velen die zien welke behandeling Baudet ten deel valt zich weer terugwanen in de Nederlandse politiek van vijftien jaar geleden.

   Inderdaad, men is blijkbaar doodsbang voor hem. Angstzweet, dat is die stank die je ruikt.

   "Terwijl hij een soort nationale identiteit propageert is hij zelf het prototype van pan- Europeanisme."

   L'Europe des patries.

   Verwijderen
 37. Hahaha, wat een sukkels hier. Laat me raden, werkeloos? Ben weer geladen onderweg met peperdure levensmiddelen. Jullie komen allemaal aan het dokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. The Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova: The US destroys diplomatic relations with Russia (video 40 min.)

  Maria Zakharova op Russia 1 (met vertaling in Engels) over de recente sluiting van de Russische consulaten in de VS.

  http://thesaker.is/the-russian-foreign-ministry-spokeswoman-maria-zakharova-the-us-destroys-diplomatic-relations-with-russia/

  De VS lijken alleen nog maar te handelen volgens het principe
  "might makes right". Robert Parry beschrijft hoe dit uitgangspunt de UN vrijwel volledig heeft gecorrumpeerd.

  https://consortiumnews.com/2017/09/08/u-n-enablers-of-aggressive-war/

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Waren we op het Europese continent eindelijk die vervelende oorlogszuchtige Britten kwijt, die op dezelfde lijn als de Polen en Balten zitten, lijken ze door de achterdeur weer binnen te komen!

  ://www.theguardian.com/politics/2017/sep/12/uk-to-offer-eu-deals-on-foreign-policy-and-joint-military-operations

  Dit lijkt een flinke setback voor de zeer voorzichtig ontdooiende relatie tussen Berlijn en Rusland. In brussel lijken ze blij. Gadverdamme!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Link niet goed gepasted, sorry:

   https://www.theguardian.com/politics/2017/sep/12/uk-to-offer-eu-deals-on-foreign-policy-and-joint-military-operations

   Verwijderen
 40. @ Joop:

  Hier heb je het uit de mond van de kwakguru zelf:

  http://www.naturalnews.com/027890_AIDS_test_HIV.html

  Het schijnt dat hij nominaal ex lid is, maar wel dezelfde nonsens verdedigt:

  http://www.mgr.org/AboutMikeAdams.html

  En een global warming ontkenner gelooft hij dan wel weer dat hurricane Irma kunstmatig was (hij neemt het serieus genoeg om het te linken:

  http://www.naturalnews.com/2017-09-10-claim-hurricane-irma-a-man-made-storm-created-via-weather-weaponization-technology-new-video-released.html

  Onbegrijpelijk dat je dit soort bronnen serieus kan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman,

   Ben jij nu jezelf aan het overtuigen hoe dom je uit je nek zit te lullen?

   Verwijderen
  2. Schaamte sucks! Maar jij bent wel kampioen in het ontkennen van terechte kritiek!

   Ik heb vandaag, zoals gisteren aangekondigd, haar verrukkelijke Afrikaanse poesje op meerdere wijzen mogen genieten!

   Maar jij lijkt nog steeds gefocust op die scientologische kwakzalver! Wat heb je toch met hem?

   Je kunt toch wel beter krijgen???

   Verwijderen
  3. @Rootman,

   Heb jij je eigen geplaatste linken eigenlijk wel gelezen? Mike Adams maakt daar o.a. hetzelfde excuus zoals jij die hebt opgevoerd bij Rationalwiki en Snopes. Maar ik had toch goed gelezen dat jij niet de man van de details was en als zodanig er bij jou nooit terechte kritiek vandaan kan komen?

   "Maar jij lijkt nog steeds gefocust op die scientologische kwakzalver! Wat heb je toch met hem?"

   Gezien de link die jij daarover geplaatst hebt, heb jij nu de hulp ingeroepen van een hogere macht en als zodanig kan ik deze...

   "Je kunt toch wel beter krijgen???"

   ...naar jou terugkaatsen!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Rootman,

   "Schaamte sucks!"

   Hier heb jij het over jezelf, neem ik aan! Eerst ontkennen dat chemtrails bestaan, dan meesmuilend ("Schaamte sucks!") moeten toegeven dat ze wel bestaan, om het vervolgens zo te downplayen ("Schaamte sucks!") dat de gevolgen daarvan wel meevallen ("Schaamte sucks!")!

   Eerst ontkennen dat er kwik in vaccins zitten, dan meesmuilend ("Schaamte sucks!") moeten toegeven dat het er wel in zit, om het vervolgens zo te downplayen ("Schaamte sucks!") dat de gevolgen daarvan wel meevallen ("Schaamte sucks!")!

   De enige personen die zulk soort zaken proberen te downplayen komen wij tegen bij de overheid, Big Pharma en andere multi-nationals. Dus het zal je hoogst waarschijnlijk niet verbazen dat ik bij jou in deze richting aan het zoeken ben. Ik sluit zelfs niet uit dat jij (onbewust) slachtoffer bent van NLP. Een andere verklaring voor jouw draaikontengedrag is er niet.

   Verwijderen
  6. @Rootman,

   "Ik heb vandaag, zoals gisteren aangekondigd, haar verrukkelijke Afrikaanse poesje op meerdere wijzen mogen genieten!"

   En...wat zei ze...?

   "Is that a prosthetic in your pocket or are you just glad to see me?"

   Verwijderen
  7. [Joop de Jong 12 september 2017 om 20:11]

   Het zal ongetwijfeld aan mijn intelligentie of onbewuste NLP hersenspoeling liggen, maar wat een verwarde opsomming! Is dat wat je leert in je scientology klasje?

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   Het is het gebrek hebben voor details, maar misschien vloeit dat inderdaad wel door naar jouw intelligentie. En wat is er voor jouw zo verwarrend aan mijn opsomming of krijg ik straks weer te lezen dat je die zaken nooit ontkent hebt?

   Verwijderen
  9. Volgens mij zit er NU geen kwik in vaccins en bestaan er geen chemtrails enigszins op de schaal die conspiracy sites suggereren. Het kan best zijn dat ik hierover ooit onduidelijk was, ik heb met mijn ADHD inderdaad vaak geen ook voor details. Maar laat deze post daar dan een correctie op zijn.

   Ik geloof inderdaad dat schaamte vrijwel nooit een deugd is, evenmin als geloof of gehoorzamen. Zeker tegenwoordig werken de SJWers en andere ideologen iedere keer op (publieke) schaamte.

   Veel biowetenschappers zijn pro farma en pro GMO. Het is een soort groepscultuur, uiteraard ook gevoed door werkgevers en sponsors van universiteiten. Die sfeer is goed te proeven op ´scienceblogs´. Ikzelf sta meer in het midden: Ondanks de gevaren van vaccinatie en nu in de VS het spuiten van zeer giftige anti-muggen pesticiden na de hurricanes, zie ik de acute gevaren als veel groter dan de lange-termijn gevaren, al besef ik dat die er waarschijnlijk ook zijn. Maar de bible belt, Pashtun gebied, Boko- Nigeria en de Ukraine bewijzen wel dat niet vaccineren alleen daar tot hele nare epidemiéen leidt. Polio was godverdomme bijna uitgeroeid 10 jaar geleden! Pokken vaccins zijn ook niet meer nodig (totdat het virus uit een biolab wordt gejat door terroristen).

   Ook wat klimaat betreft verwerp ik zowel alarmisme als blind scepticisme.

   Wat al deze dingen betreft ga ik uit van (echt) linkse principes: volksgezondheid, educatie, nutsvoorzieningen, openbaar vervoer etc. dient uit handen van het bedrijfsleven en lobbyisten te blijven.

   Maar ook als staatsvoorziening is corruptie mogelijk.

   Verwijderen
  10. @Rootman,

   Zie jij een relatie tussen de voedselindustrie en Big Pharma? Daar bedoel ik mee: Zou de voedselindustrie afspraken met Big Pharma maken om bepaalde stoffen in het voedsel te verwerken die de consument naar de geneesmiddelenindustrie doet lopen?

   Verwijderen
  11. Er zullen wel relaties bestaan. Maar meestal denk ik dat het gemakszucht is, of al lang bestaande research. Zo is suiker en glucose een goedkoop vulmiddel en met geharde vetten of E-toevoegingen hoeven ze niet zo precies zijn wat betreft bederf. Chloorkippen hebben bv geen salmonella, dat scheelt dure antibiotica tijdens de kweek, en de stal kan ook minder schoon met chickfriend. Ik denk niet dat er veel meer achter zit dan marketing en bochtjes afsnijden. Mensen worden toch wel ziek gezien hun levensstijl.

   Verwijderen
  12. Rootman, misschien kun jij je eens verdiepen in het Monsanto schandaal en op het net eens zoeken hoe verderfelijk dit bedrijf wel is. Als dit de manier is hoe GMO wordt toegepast dan pas ik daarvoor.
   Er is een groot verschil tussen GMO en gewassen veredelen waarbij dit laatste het gewas enkel ten goede komt zonder chemische rotzooi, want dat doet Monsanto, hun gewassen zodanig aanpassen dat ze enkel nog 'zuiver' gehouden kunnen worden als er tonnen glyfosaat opgespoten worden waarvan ondertussen voldoende bewijzen voor zijn dat het kankerverwekkend is. Of Monsanto banden heeft met Big Pharma weet ik niet, maar het zou me niet verwonderen. De Monsanto lobby is heel sterk want ondanks miljoenen protesten uit de hele EU staan ze weer op het punt om 10 jaar verlenging te krijgen om hun vergif te spuiten. Monsanto staat op het punt over genomen te worden door Bayer, die gaan dus ook vergif spuiten (deden ze trouwens al) maar zijn ook de uitvinder van de aspirine, dus ziedaar de link.
   Dan heb je het over de huidige levensstijl die mensen ziek maakt, maar vraag je eens af hoe dit toch zou komen.
   In mijn klas vroeger (40 jaar geleden) zat er welgeteld 1 dikke jongen en die werd daardoor nogal geplaagd, maar moet je tegenwoordig eens in een willekeurige klas kijken en geef de schuld niet aan de cola want die dronken we toen ook al.
   Volgens mij moet je het zoeken in twijfelachtige E-nummers en chemische toevoegingen in ons voedsel en natuurlijk de opgespoten zooi in GMO, want kijk maar eens op een willekeurige verpakking waar maiszetmeel in zit, dat is allemaal GMO, volgespoten door Monsanto met glyfosaat. In Duitsland heeft een onderzoek aangetoond dat er zelfs glyfosaat zat in moedermelk bij pas bevallen vrouwen. Dus vraag je maar eens af hoe het komt dat er tegenwoordig zoveel kanker op de wereld is.
   En dan heb je het over ziektes als polio en pokken. Stel je eens de vraag waarom die in labo's bewaard moeten blijven? Niet om een tegengif want dat is er al lang, maar denk eerder eens in de richting van chemische oorlogsvoering door de VS die 10tallen van dit soort labo's over de hele wereld verspreid in bezit hebben.
   En dan de chemtrails. Die bestaan wel degelijk, zelfs toegegeven door regeringen, onder het mom van klimaat beheersing, door een kunstmatig wolkendek de aarde te laten afkoelen, maar jij kijkt blijkbaar alleen naar boven als het (al) zwaar bewolkt is.
   De roze wereld waarin jij leeft zal niet lang meer roze zijn maar straks bloedrood.

   Verwijderen
  13. Monsanto (Bayer) is een van de meest kwalijke multinationals. Ik zie die chemtrails niet zo, maar voor Joop (climate denier) om dat op te voeren slaat nergens op!

   Wat betreft pokken: het genoom staat on line!

   Ik leef niet in een roze wereld, en zie heus wel gevaren.

   Maar dingen moeten wel bij hun naam genoemd worden en met argumenten en feiten worden bestreden!

   Pseudoscience en kwakzalverij helpen daarbij voor geen meter! Integendeel!

   Verwijderen
  14. @Rootman,

   Enig idee hoe jij aan je ADHD bent gekomen? In orde van grootte te vergelijken met autisme!

   Verwijderen
  15. Even opgezocht;

   Periode 2011-2013: 1 op de 80 kinderen in de leeftijd van 3 tot 17 jaar die autisme ontwikkelden;

   In de periode 2014 alleen al 1 op de 45 in dezelfde leeftijdscategorie. Dat is bijna een verdubbeling!

   Dat autisme zich openbaart in het derde levensjaar houdt tevens in dat het geen aangeboren afwijking is en alleen gerelateerd kan worden aan vaccinaties die verrijkt zijn met een neurotoxin.

   Verwijderen
  16. @Rootman,

   En ik ben géén climate denier. Oppassen met wat je schrijft en je ADHD kan je niet als excuus opvoeren omdat jij degene die jou deze aandoening heeft bezorgt jij min of meer ook nog zit te verdedigen!

   Verwijderen
  17. ADHD zit al generaties in mijn familie! (al werd het toen niet als zodanig genoemd) Zowel van vaders- als moederskant (ADHDers zoeken elkaar vaak op).

   Dus bij mij geen conspiracies!

   Als je geen climate denier bent, waarom kom je dan steeds met lobbyistensites gespnsord door big oil en big coal???

   Verwijderen
  18. ADHD is een van de 5% regel aandoeningen.

   Verwijderen
 41. In Parijs wordt weer, als vanouds, gevochten voor arbeidsrecht en bescherming van ontslag

  https://www.rt.com/news/403057-paris-protest-clash-reform/

  Bij nu.nl heet dat 'ongeregeldheden', 'versoepeling van arbeidsrecht' en 'folklore'. Bij VK melden ze de protesten maar helemaal niet. Daar zijn ze te druk bezig met het op de voet volgen van journalisten van Reuters die in Rusland zijn en zeggen dat daar stemfraude plaatsvindt.

  Nee, dan Nederland: daar wordt wel gestemd, maar krijgen we toch geen nieuw kabinet, dat is pas stemrecht.

  En Rutte zegt in datzelfde VK dat we nu niet 'zomaar' geld moeten uitgeven aan St Maarten. Want om voor geld uit Nederland in aanmerking te komen moeten ze daar, naar ik aanneem, van Rutte eerst nog wat meer honger lijden, ziekte krijgen, en slapen onder de sterrenhemel. Voor 160 miljoen euro kan je St Maarten opbouwen, zei een expert op Nieuwsuur. Dat is minder dan die paar miljard die onze regering namens ons 'zomaar' heeft uitgegeven aan het kapot maken van Syrie en de Oekraine. Maar daar hoor je Rutte niet over, en er is ook geen enkele journalist die hem hierover ook maar iets zal vragen.. En daarom lees ik de MSM maar liever niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rutte vindt het ook erg dat mensen daar winkels plunderen en bij gebrek aan voedsel dan maar tv's mee naar huis nemen (wat ze altijd later nog evt voor voedsel kunnen ruilen). Hier ben ik het wel met Rutte eens. Als je dan toch gaat plunderen, zou ik gaan voor de brievenbussen van bedrijven en rijke stinkerds die via die brievenbus hun geld op St Maarten parkeren en belasting ontduiken. Heb je twee vliegen in een klap: en geld voor de wederopbouw van St Maarten, en een solidaire afdracht van belastinggeld voor dat waar belastinggeld voor bedoeld is: voor herinvesteren in het land en haar inwoners.

   Verwijderen
 42. Rusland stuurt bouwmateriaal en machines voor wederopbouw Syrië

  “De schaal van vernietiging en verloren economische groei – het verlies in bbp ten opzichte van een Syrië zonder oorlog – wordt geschat op $200 tot $300 miljard. Dat betekent dat er substantiële investeringen nodig zijn voor de wederopbouw na de oorlog.” – Wereldbank

  https://www.geotrendlines.nl/rusland-stuurt-bouwmateriaal-en-machines-wederopbouw-syrie/

  Stuur de rekening maar naar de daders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Assad kan het straks heel goed betalen als ze alle oliebronnen weer in bezit hebben en die olie wordt natuurlijk verhandeld in roebel. Zal de petrodollar flink pijn doen.
   De westerse bedrijven die hoopten op dikke orders voor de wederopbouw van het door hun kapotgeschoten land vissen nu achter het net en maar goed ook.

   Verwijderen
 43. Hoe maak je niet bestaand nieuws over niet bestaande inmenging Russische inmenging in de komende Duitse verkiezingen. De Washington Post weet het:

  As Germans prepare to vote, a mystery grows: Where are the Russians?

  https://www.washingtonpost.com/world/as-germans-prepare-to-vote-a-mystery-grows-where-are-the-russians/2017/09/10/07d47f54-9257-11e7-8482-8dc9a7af29f9_story.html?tid=ss_tw&utm_term=.14e0b2c2af1d

  Where are the Russians?
  Under your bed off course.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Dit is een steengoede op Boublog:

  http://www.boublog.nl/2017/09/13/wat-hoor-ik-nu-het-russische-leger/

  BeantwoordenVerwijderen