maandag 16 februari 2015

Debat in Nederland vs debat in Rusland

Het politieke debat in Nederland beweegt zich tussen de krappe marges van mild Pro-Kiev to Extreem Pro-Kiev. De eerst persoon die oproept tot sancties tegen Poroshenko en hulp voor Donetsk en Lugansk, zelfs humanitaire (!) moet op de radio of tv nog verschijnen.

Daarbij wordt er in ons mooie NAVO kikkerlandje vaak met dedain over de Russisch "staats" media gesproken: Allemaal propaganda!Een typisch voorbeeld van Nederlands "debat" rond Oekraïne is de Nieuws BV met Felix Meurders. Donderdag 12 Februari jl. kwamen daar Evgeniy Levchenko, Anna Grebrentchikova en Arend Jan Boekestijn tesamen. De marge van de discussie bewoog tussen enkel geld geven aan Kiev (Anna) tot geld en wapens aan Kiev geven (Levchenko). Arend Jan Boekestijn mocht de "gulden middenweg" bewandelen: "Wapens of geen wapens voor Kiev? "Een duivels dilemma!"". Terugluisteren kan HIER.

Buitenhof Zondag 15-2-2015

Laura Starink twittert Valentijnsdag: "Een jaar na Majdan is Poetin erin geslaagd Oekr in een puinhoop te veranderen..." De volgende dag mag zij aanschuiven bij Buitenhof...

Een ander, niet minder typisch voorbeeld, was gisteren het staatspraatprogramma Buitenhof. Daar mochten aanschuiven Laura Starink "Een jaar na Majdan is Poetin erin geslaagd Oekraïne in een puinhoop te veranderen" en oud-diplomaat Adriaan Jacobovits "Ik zou mogelijke wapenlevering aan Kiev boven de markt hebben laten hangen". De presentatrice vatte het gesprek, hoe verrassend, aan het eind samen: "Het gedrag van Poetin blijft volledig onvoorspelbaar. Dank voor het gesprek." Terugkijken kan HIER.

Talkshow Rusland: de Vonken vliegen er vanaf.

We maken even een sprongetje naar Moskou. Onderstaand ziet u de talkshow waar we het eerder over hebben gehad. Maar gisteren deden we een interessante ontdekking. Wie kwamen we namenlijk tegen in een oude uitzending (we schatten eind vorig jaar) van die talkshow? Inderdaad, op 12:00 Pieter Waterdrinker!


De correspondent van de Telegraaf, de pro-Kiev, pro-USA, pro-NATO krant. En hij was niet de enige die het Westerse geluid mocht laten horen. Ook "Michael", de Amerikaan waar we het eerder over hadden, die ook het pure VS geluid laat horen, was er weer bij. Er waren nog meer buitenlanders, maar daarvan weten we niet precies hoe ze in de discussie stonden. Maar vergelijk Buitenhof en het Russische discussieprogramma. Buitenhof is flets en iedereen is het gezellig met elkaar eens. In Rusland vliegen de dakpannen bijna van het studiodak af en beweegt de discussie zich in veel ruimere marges.Deze 18 minuten komt Zhirinovski veel aan het woord. Dat komt omdat deze samenvatting van zijn politieke partij komt en zij dus logischerwijs, de stukken met hem verzameld hebben. Het discussieprogramma zelf kan één of meer uren duren. Helaas hebben we geen andere versie van die betreffende uitzending kunnen vinden. Waterdrinker heeft zelf ook aangegeven dat je bij een Russische talkshow, in tegenstelling tot in Nederland, vooraf niet het hemd van je lijf gevraagd wordt over wat je wil of moet gaan zeggen. Veel vrijer, veel spontaner. De vrijheid en ruimte die u dus kunt zien is niet gespeeld maar echt. Voor de duidelijkheid, niet in Nederland, maar in Rusland dus! Het verschil in openheid en gespreksruimte wordt nog schrijnender als beseft wordt dat Nederland veel verder van het conflict staat, eigenlijk geen partij had hoeven zijn, eigenlijk heel neutraal had kunnen zijn en je hier daarom alle meningen had verwacht. De realiteit is dus weerbarstiger.

177 opmerkingen:

 1. In #Zurinsk #Donbass man, burger omgekomen. Oekraïne had nog wat oude projectielen afgeworpen. Zo kans- en zinloos allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

   Verwijderen
 2. Nee Nederland is niet verder van het conflict dan Rusland. Het is de anglo amerikaanse elite tegen Putin. Met de familie die zich van Oranje noemt (nooit DNA afgestaan, want dan komt de wereld erachter dat het enkel een familie is van ss/sa, nazi en junta en geen enkel stukje dna van de oranjes bezit) staan we midden in de anglo amerikaanse elite waar de oranjes ook een rol in spelen. Compleet gecontroleerde pers hier in Nederland. Een ministerie van waarheid is niet eens nodig. Via Bilderberg krijgen de journalisten de verhaallijn te horen. De journalisten weten precies hoe ze zich moeten gedragen om hun goed betaalde baan te behouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij wel eens preventieve opname overwogen?

   Verwijderen
  2. Heeft de familie die zich oranje noemt ooit dna afgestaan ? zodat het dna vergeleken kan worden met dat van bv. de romanovs.
   Heb jij wel eens overwogen voor preventieve opname omdat je geen vragen stelt of het officiële verhaal wel klopt ?.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Nou ja vanwege alle geruchten zou het verhelderend zijn waar ze nu wel van afstammen. Ze hebben een speciale positie en dus moeten we alles van ze weten. Hendrik had ook syphilus en er gaan geruchten dat Wilhelmina ook verschillende miskramen heeft gehad en toen er een baby kwam bleek dat ze geestelijk gehandicapt was. Dit gehandicapte kind is toen verwisseld met een baby uit een gewoon gezin uit soest. Althans dat zijn wat geruchten. Die moeten sowieso ontzenuwd worden door dna onderzoek. Verder weet ik niet hoe de troonopvolging in de wet geregeld is. Of dat een kind zonder van oranje dna zich nog van oranje mag noemen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Absurde ideeen over de Oranjes, absurde ideeen over Rusland.
   Spot ik hier een trend?

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Nee als ik tot die familie zou behoren zou ik ook niet op de geruchten ingaan. Maar de belastingbetaler/de inwoners van het land willen het wel weten.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeert Graham nu zijn straatje schoon te vegen?

   De T72 heeft UA ook wel, echter niet in service tot voor kort
   Echter de T72b3 heeft alleen Rusland

   Hierop zit de Sosna-U, die UA niet in bezit heeft.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Betere PC kopen, die van jou kan alleen westerse propaganda aan!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @SdR,

   Zal wel een Compaq, Dell of Packard Hell zijn! :)

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @LGK,

   "Het swastika wordt al eeuwen door diverse groepen mensen gebruikt"

   O vandaar, dat als ik er één in mijn bezit zou hebben, ik gearresteerd word voor het in bezit hebben van nazi attributen.

   Verwijderen
  7. Sophia,
   wat doe je nu?
   Elke post die LGK kan plaatsen levert hem geld op, zoals we weten.
   Negeer hem.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

  9. Het artikel koppelt een groep mensen aan nazi's omdat ze swastika symbolen gebruiken.

   Die symbolen zijn al zeer oud
   Nog niemand heeft aangetoond dat ze dezelfde gedachte aanhouden als Hitler

   Verwijderen
  10. Blogger haalt 2 zaken door elkaar

   Mensen die een Nazi zijn
   En mensen die symbolen gebruiken die nazi's ook gebruiken
   Het swastika wordt al eeuwen door diverse groepen mensen gebruikt

   Verwijderen
 5. Voor Engels ondertitelde recente video's, meest uit de gevechtszone, maar ook anders, moet je trouwens bij Kazzura zijn:

  https://www.youtube.com/user/wintersodomy/videos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En bij Vox Populi Evo (het vroegere Anti Maidan Youtube):
   www.youtube.com/user/VoxPopuliEvo

   Verwijderen
 6. Officieel document van de CFR;

  "Why the Ukraine Crisis Is the West’s Fault"

  http://www.foreignaffairs.com/articles/141769/john-j-mearsheimer/why-the-ukraine-crisis-is-the-wests-fault

  In an interview with Ukrainian Espesso TV, Ukrainian military expert Major Aleksander Taran confirmed what General Muzenko head of the Ukrainian Armed Forces had to say on the subject.

  During a briefing with General Muzenko he announced that “To date, we have only the involvement of some members of the Armed Forces of the Russian Federation and Russian citizens that are part of illegal armed groups involved in the fighting. We are not fighting with the regular Russian Army.

  https://www.youtube.com/watch?v=t_iZKJ0tJN0

  Ron Paul: Ukraine Coup Planned By NATO And EU

  https://www.youtube.com/watch?v=G93SlyJIQSg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Mensen. alsjeblief, hou toch op met die discussies met LGK.

   Ik heb die hele kwestie over Ron Paul en de Kremlin Trol al uit en te na behandeld. Maar LGK leert niks bij.
   LGK verwarde Ron Paul met Paul Craig Roberts, ook dat nog.
   Het is alles van een bedroevend laag niveau.
   LGK kijkt alleen naar partijdige leugenachtige sites, en blijft hun verzinsels hier herhalen.
   Dit is geen discussie, dit is waardeloos. Weg met die man op dit forum.

   Reageer er niet op en binnen 2 uur heeft Blik elke post van LGK verwijderd. ik weet het zeker.
   Dus Sophia, Joop: niet reageren svp.

   Ik heb redenen om aan te nemen dat LGK autistisch is.

   LGK kan geen ironie onderscheiden van werkelijke beweringen. Dat wijst op autisme.
   Hier ziet U het bewijs ( Kijk naar de discussie die aan mijn opmerking vooraf gaat) : http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2015/01/putin-het-oekraiense-leger-is-een.html?showComment=1422432216264#c6193449379324826892

   Ik heb wel eens discussies met een autistisch persoon, en die zal nooit van idee veranderen. Hij steunt op enkele 'feiten' , maar ziet niet de hele picture.
   Die 'feiten' blijft hij herhalen, of ze nu waar of onwaar zijn.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Ron Paul is één van de meest eerbiedwaardige politicus die washinton de afgelopen 40 jaar heeft gehad. Ik ben zelf geen libertariër omdat ik denk dat ieder mens ook een bepaald niveau van economische rechten heeft.

   Verwijderen
  6. @Jan Verheul,

   "Ik heb redenen om aan te nemen dat LGK autistisch is."

   O, neemt Opstelten nu ook al autisten aan? Dus, LGK verdedigt het continent waar het Big Pharma concern Merck is gevestigd, die hem zijn handicap heeft gegeven?

   Verwijderen

  7. Ron Paul is niet serieus te nemen

   Zijn baas is al ontmaskerd als Kremlin trol

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/08/rpi-executive-director-daniel-mcadams.html

   Verwijderen
  8. Wat begrijpt u niet?

   "RPI executive director Daniel McAdams acts as Russian Propagandist/Troll"
   he operates as an extension of Russian Propaganda.
   These are some things he says:

   "Ukrainian authorities are carrying out ethnic cleansing."
   Ukrainian "election in such a climate ... result of 'wonderfully democratic' vote"
   "Imposing sanctions on Russia is an act of war."
   "Stalemate can only be resolved by returning to February 21 agreement between Yanukovich and the opposition."

   En posten met "forget your medication"

   Precies wat u doet
   Niet ingaan op inhoud maar door gebrek aan argumenten de ander 'belachelijk' maken

   Verwijderen
  9. En nog steeds geen argument wat uw stelling onderbouwt.

   Ik heb duidelijk onderbouwt dat RP niet serieus te nemen is

   Graag uw inhoudelijke reactie

   Verwijderen
  10. Jan

   Wat begrijpt u niet
   We hebben het nu over Ron Paul

   U komt met;"LGK kijkt alleen naar partijdige leugenachtige sites, en blijft hun verzinsels hier herhalen. "
   Echter nog geen tegenargument van uw kant gezien.

   Alleen uw verzoek om mijn post te verwijderen.
   dat is nogal een zwakte bod.

   Eerder poste ik eigenschappen van trollen
   En u doet hetzelfde; "LGK kan geen ironie onderscheiden van werkelijke beweringen. Dat wijst op autisme. "

   De poster belachelijk proberen te maken

   Verwijderen
 7. Voor wie Russisch kan, het verhaal van de gedode man Zoerinsk, Perwomaisk, systematisch kapotgeschoten doer oekie-leger, geen huis onbeschadigd en mensen al 7 maanden in de kelders, kinderen oudjes, alles; ohh, een een vrouw die op de terroristenlijst was geplaatst; ze hielp achtergebleven mensen; (ironiemodus aan) Ja, er zijn echt lichtpuntjes...... Ik zeg, 40 miljard verdient Kiev minimaal.....
  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2359547#

  En dit is het verhaal van de gedode man in Zoerinsk; geen enkel militair doel; militairen Novorossiya niet in de buurt; 3 beschietingen, rond 4:30, 8:00 en 8:20, met multiple rocket launchers Smerch en Uragan. Zonder militair doel, gewoon burgers en huizen slopen.

  Ik sprak over de telefoon vandaag met jonge jongen op 20 km van Debaltsevo, hij bevestigde, het is afschuwelijk. Okeraieners schieten met anme op burgerdoelen, meer dan op militairen, exact het tegenovergestelde van wat het verzet doet. Stelen, martelen, "zuiveringen" doorvoeren als ze een dorp bezet hebben... mogelijk komt er een opgenomen gesprek.

  https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_47026 (zonder subs)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rossiya24 en Vesti.

   Strelkov is gewoon de verzamelpagina; weet u ook.

   Ga liever uw bijdragen bij Ukraine@war doen.

   Verwijderen
  2. Ik zal er maar niet al te zeker van zijn dat "sepa's/Russen" MH17 hebben neergeschoten. Jouw Minister President weet waarschijnlijk meer dan dat hij toegeeft.

   http://becircumspect.blogspot.co.nz/p/mh17-historic-flight-paths-have-been.html?m=1

   Verwijderen
  3. Zelfs CNN wil niets met ukraine@war te maken hebben.

   Verwijderen
  4. Een bloger die niet snapt dat je geen rechte lijn over een kromming (de aarde) kan plaatsen
   Niveau van lagere school blogger

   Verwijderen
  5. Je commentaar slaat helemaal nergens op LGK. In het artikel worden twee GEKROMDE banen met elkaar vergeleken. De baan die MH17 vloog en de, volgens de schrijver, baan die de gebruikelijke zuidelijker lopende route beschrijft.

   Verwijderen
  6. Nop

   Er wordt een rechte lijn over kaart van UA getrokken.

   Hiermee wilt de blogger aantonen dat de MH17 veel zuidelijker moet vliegen
   Dit is totaal onjuist

   Dit is het zelfde als bv een rechte lijn vanaf schiphol naar Tokio trekken over Azie (incl Rusland), bij een platte kaart, terwijl de kortste route over de noordpool gaat.

   Lagereschool blog dat wilt aantonen dat MH17 een normaal gesproken route zou kiezen die veel zuidelijker ligt.

   Wat dus totaal niet juist is (als je iets vangeografie afweet)

   Verwijderen
  7. Gezwam LGK. Geen rechte lijn te bekennen.

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-v8lJRaPiuIc/U9isNVKhvaI/AAAAAAAAALY/NDvVaoKW3Fk/s1600/16thOriginal.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-fAIh-BunLJI/U9pNoU2ZatI/AAAAAAAAAMU/yQAhl58ekNY/s1600/MapOfFlightPath.png

   Verwijderen
 8. Oekraiens 25e bataljon, in paniek: "We zijn nog maar met 20 man, we hebben niks meer; de Natsguardia ligt hier vlakbij, waarom helpen die ons niet? Wie kan er met die verdomde regering van ons bellen?!"

  "Hoe lang moeten onze jongens nog sterven? We hebben niks meer. Dat de regering ons nog wat voertuigen stuurt!"

  "Bataljon Kievske Rus gaat eraan. Het wordt erger dan de Ilowaisk pocket!"

  https://www.youtube.com/watch?v=yfVCjB2_6kg&ab_channel=PolitVzor

  ps: Ons contact noemde met name ook Kievski Rus als bataljon dat wandaden pleegt. Daar zouden nu dan nog 20 man van over zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kun je zien wat een ongelofelijke arrogante misdadiger Porky is. Laat die mensen aan hun lot over. Hij ziet ze waarschijnlijk liever sterven dan dat ze zich overgeven. Enkel en alleen omdat het laatste een negatieve invloed heeft op zijn aanzien. Aanzien Porky is belangrijker dan mensenleven soldaat.
   Ik zeg tegen die gasten. Gewoon handjes omhoog en lekker terug naar moeder de vrouw en de kindjes. Laat oligarch Porky het heen en weer krijgen (ik druk me zachtjes uit)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @SDR. Dan kunnen ze zich in de toekomst niet tegen hem keren. Dat gevaar bestaat inderdaad.
   De overheid in amerika ziet teruggekeerde militairen als staatsgevaar nummer 1.

   Verwijderen
  4. Putin ziet de 'soldiers mothers' als staatsgevaar nummer 1

   De organisatie is door Putin bestempeld als 'buitenlandse organisatie'

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat de mensen in het oosten niet onder de tyrannie van Kiev willen/kunnen leven

   Verwijderen
  2. En u geloofd nog steeds dat het volk in de Donbas dat wilt?

   Meerderheid wilt gewoon bij UA blijven

   Kunt u hier nalezen

   http://kiis.com.ua/?lang=eng&cat=news&id=258

   Verwijderen
 10. Inwoners van de stad ontmoeten van mensen militieleger LC als bevrijders
  http://lentachpost2015.ru/zhiteli-debalceva-soobshhili-o-temnokozhix-naemnikax-na-tankax/
  Dat de mensen in de donbass zogenaamd bij Kiev willen horen wordt constant debunked. Ze zien de militia als bevrijders

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als dat zo is, dan komt dat omdat de mensen in donetsk/donbass moeten leven onder de terreur van de kanonnen van kiev. Plus Porky heeft het betalingsverkeer in de donbass stilgelegd.
   Maar meeste mensen in donbass zijn naar rusland gevlucht

   Verwijderen
 11. In oktober vorig jaar hebben Ukraïne, Rusland en de OSCE samen een 'organisatie' opgericht die toezich moet houden oip de naleving van MINSK1.
  De organisatie heet : JCCC , ofwel Joint Center for Control and Coordination.

  Colonel Lentsov maakt deel uit van de JCCC en houdt toezicht op de naleving van MINSK 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog even een compliment aan Blik voor deze blog.

  Hij toont aan dat er in Nederland GEEN persvrijheid is en GEEN vrijheid van meningsuiting, en in Rusland WEL.
  Want het gaat er om dat jouw mening een PODIUM krijgt, waar het grote publiek de mening kan horen. Dat podium moet àlle meningen weergeven, en liefst in verhoudingen die 'recht doen aan hun belang ' en 'evenredig zijn met hun voorkomen in de samenleving'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, Blik toont aan dat er GEEN persvrijheid is en GEEN vrijheid van meningsuiting

   Dit doet hij zelf door post te delten die niet in zijn straatje passen.

   Het grote publiek mijdt dit blog dan ook omdat als er een kritische post is die verwijderd wordt.

   Een poduim zal er dan ook nooit komen.
   Want blik haalt zelf de "àlle meningen weergeven" onderuit, door censuur toe te passen

   Tegen argumenten zijn hier ook ver te zoeken

   Ben benieuwd hoe lang zijn 'getrouwen' nog hier blijven posten, als zelfs blik die ook delete

   Verwijderen
  2. Jan

   En waaruit blijkt dat er wel vrijheid is in Rusland?

   U blijkt hiermee rusland totaal niet te kennen, en zeker niet wat er vandaag in Rusland speelt op gebied van persvrijhied en vrijheid van meningsuiting

   Uw post zijn hiermee niet meer serieuste nemen

   Verwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oekraïene gebruikt ambulance als militair voertuig
  https://www.youtube.com/watch?v=s90FLDjz2H0

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En weer een Oekraiens militair debacle:

  Een hel, grote verliezen, wanhoop en verraad leger #Oekraïne bij #Marioepol (Shirokino)
  Het Oekraïense "Donbass" bataljon, omcirkeld, in de steek gelaten, wanhopig, en vele gedode, gewonde, en vermiste Oekraiense militairen. En elkaar onderling en intern over de radio met militaire tribunalen bedreigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hongarije gestraft omdat ze niet meedoen met "bulliën" Rusland.

  http://rt.com/op-edge/203151-hungary-independent-politics-west/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. 14 Februari was het Oekraiense leger (nog) bij Marioepol, Shirokino, in opperste stemming. Let ook op het taalgebruik en de diverse verwijzingen naar Lucifer.

  https://www.youtube.com/watch?v=1GWxJsKm3uM

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat een land een ander land om hulp mag vragen
   Zo vroeg Afganistan ooit ook de hulp van Rusland

   Terroristen mogen dat niet

   Verwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En?

   De tanks in de docu van Graham waren T72b3
   En die heeft alleen Rusland

   Vreemd dat een mijnwerker uit de Donbas daar mee overweg kan

   Verwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een baggerblog is dit!!! Ze schrijven een stukje over vrijheid van meningsuiting en discussievrijheid terwijl ze zelf volop aan censuur doen!!! Ja hoor, hypocrisie ten top!! En maar klagen en jammeren maar zelf volop dat doen waar je de ander van beschuldigt. Wat voor persoon ben je dan?? Dan ben je niet echt 100 % meer in je bovenkamer, anders doe je zoiets niet...maar ja, dit zal ook wel weer gewist worden want Blik haat kritiek maar denkt wel anderen kritiek te kunnen geven en die moeten slikken of stikken. Wat een hypocriete bende hier!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was laatst opeens Odessa ontkenner en niet meer gewenst.
   De pro-Russische kant laat weer zien hoe propaganda en leugens werkt en dat het mensen uitsluit.

   Verwijderen
  2. Blik komt ook niet meer op de twitter acount van DJ Godfroid. Over vrijheid van meningsuiting gesproken en meneer DJ God...de propagandist wordt nogal liefst door de belasting betaler betaald. Schandalig!!

   Verwijderen
 23. Leuk toch: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2015/02/blik-op-nosjournaal_17.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SDR ik ken de website niet. Ik neem het bericht vooralsnog niet echt serieus. Dat Porky in big shit is heb ik vaker gehoord. En dat zal best waar zijn. Hij heeft geloof ik nog niet echt hervormd zoals hij van het IMF moest doen. Dat is misschien nog de reden dat hij nog op de troon zit. Gaat hij de IMF maatregelen doorvoeren zoals ze in Griekenland, Egypte, ed doen. Dan is hij er zeker zo geweest.

   Verwijderen
 24. Ach de grootste hypocriet van allemaal heeft ook wat te melden zeg...poe poe...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat ik ook zo raar vind is dat nu de leider van de DNR in zijn been is geschoten terwijl hij met een actie bezig was in het centrum van Debaltseve.
  http://lifenews.ru/news/150038
  Ik dacht dat er een staakt het vuren was?

  Men vond het raar toen ik vorig jaar commentaar had dat de leiders van DNR en LNR beide actief in dienst van het leger zijn, dat kon naar mijn mening niets goeds voorspellen.
  We zien het nu gebeuren.

  Imho tijd om dit niet meer te pikken van Putin, de maat is vol, sluit ze maar af van SWIFT, geen genade meer. Vreedzame oplossingen blijken niet meer mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Vreedzame oplossingen blijken niet meer mogelijk."

  Die conclusie stond bij de oorloghitsers al bij voorbaat vast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rusland zei al eerder dat het zou reageren op een SWIFT blokkade, maar er blijkt wel dat er niet mee te onderhandelen valt. Afspraken zijn niets waard.
   Uitbreiding van de oorlog is geheel aan Rusland te danken.

   Verwijderen
 27. Ik heb alleen nog nergens gelezen dat Poetin de stekkers uit de couveuses van te vroeg geboren kinderen trekt.

  http://www.express.be/business/nl/economy/is-er-iemand-op-de-wereld-rijker-dan-vladimir-poetin.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een bullshit artikel. Laat ze eens praten over de biljoenen die de federal reserve maffia bezit.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 28. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha. De federal reserve bankiersmaffia hebben Saakashvili gebombardeerd als hoofd van de hervormingen die doorgevoerd moeten worden en mede als adviseur van de president.....Hoe moet een oekraïener zich nu voelen ?. Mogen we niet door eigen mensen geregeerd worden ?. Moet een buitenlander ons uitkleden ?. We hebben hier in europa in Griekenland en Italië meegemaakt dat plotseling een democratisch gekozen premier werd afgezet ten faveure van een goldman sachs baasje gedirigeerd vanuit "democratisch"europa. Voor iedereen duidelijk hoop ik dat nationale staten en grenzen worden afgebroken zodat er een nieuwe wereld orde tot ontwikkeling kan komen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 29. Verzet zegt dat het op dit moment 80% van debaltseve in handen heeft en dat binnnen enkele dagen het gehele gebied bevrijd is.
  http://www.dw.de/ukraine-separatists-claim-major-gains-in-debaltseve/a-18264224

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoel je de pro-Russische aanvals-terroristen?

   Verwijderen
  2. Als er bankiers een coup plegen en een democratisch gekozen regering omver werpen heb je het recht en de plicht om de wapens op te pakken en je land te verdedigen tegen de misdadigers die de bevolking een tyrannie opleggen.

   Verwijderen
  3. Hoe werkt dat als de misdadigers uit Rusland komen?

   Verwijderen
  4. Rusland heeft geen democratisch gekozen regering afgezet. Baas van maidan en voorvrouw voor de anglo amerikaanse elite wel

   Verwijderen
  5. Weer zo hypocriet he....dus een (totaal verzonnen) coup door het Westen mag niet maar een zeer reele coup van Rusland is zwaar oke, werkt dat zo hier?? Dus ehmmm, kritiek leveren mogen wij dan ook ineens?? Zonder weggegumd te worden??? Ow wacht, dan zeggen jullie dat het mag maar jullie doen het andere...net als de Russen....

   Verwijderen
  6. Het één is het gevolg van het ander kroel. Wordt een coup gepleegd, dan moet je de wapens oppakken tegen de bezetter en Rusland helpt daarbij.

   Verwijderen
  7. Ruslands puppet vlucht um, daarna valt Rusland binnen met tanks.
   Volledig logisch.

   Verwijderen
  8. Waarom vlucht Yanukovich ?. Spontane populaire opstand van het volk ?

   Verwijderen
  9. Misschien omdat ie wist dat Rusland aan ging vallen?

   Wat we nu zien is echt misselijkmakend, een Putler die zich weer eens niet aan zijn woorden wil houden, de boel heeft belazerd en het staakt het vuren gebruikt om alles te concentreren op een stad die hij graag in handen wil hebben.

   Verwijderen
  10. Nee Mennie als er een pro russische puppet in oekraïene op de troon zit hoeft rusland niet aan te vallen. Je gaat toch niet vluchten voor je eigen meester. Hij heeft nu gratie in Rusland. Je begrijpt er niet veel van he..

   Verwijderen
  11. oli

   En nu toegeven dat Yanukovich een zetbaas was van Putin?

   Na de 60 deden op Maidan was zijn positie onhoudbaar geworden
   Zelf zijn eigen partij liet hem vallen
   en in de Donbas had hij nog maar 11% steun

   Putin heeft Yanukovich toen geholpen met vluchten, want Putin begreep ook wel dat zijn positie onhoudbaar was geworden

   Verwijderen
  12. nou ja. Tentijde van de verkiezingen had Yanukovich erg veel support uit de regio (rond de 70% van de stemmen vanuit de donbass was voor Yanukovich). Waarom een coup als de puppet toch geen support van de bevolking heeft ?.

   Verwijderen
 30. De onzin verhaaltjes uit Kiev dat niemand zich overgeeft.
  https://www.youtube.com/watch?v=cRiEKCaH2iA
  Hier lopen er weer 72

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opvallende video

   Geen enkele POW heeft een insigne, geen enkele markering

   Ook degene met wapens hebben geen insigne

   Wat zien we hier nu werkelijk?

   Verwijderen
 31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, die is niet meer welkom in hollywood. David wie ?. Nee die kennen we niet (meer).

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. "Hij mag straks, na zijn optreden in de Donbas, de EU ook niet meer in :-)))"
   Wat een enorm moedige stap van Bowie. Respect

   Verwijderen
 32. BBC's Ian Pannell's bijna laatste verslag uit Oekraïne.

  http://www.veteranstoday.com/2015/02/17/caught-bbc-fail-in-ukraine-yes-there-is-a-god/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Boze en moedige demonstranten blokkeren de weg in kiev voor het gebouw van het ministerie van oorlog.
  https://www.youtube.com/watch?v=WMEh3YqecGc#t=94

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi voorbeeld van vrijheid van meningsuiting

   In Rusland was je al lang opgepakt

   Verwijderen
 34. U.S. says 'proxy war' with Russia not in Ukraine's interest
  http://news.yahoo.com/u-says-proxy-war-russia-not-ukraines-interest-184102034.html
  Amerikanen geven toe. Proxy oorlog in het oosten niet in het belang van oekraïene en de interntionale gemeenschap (de internationale gemeenschap zijn alle landen onder de controle van de anglo amerikaanse federal reserve maffia)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Lees bij verschillende media toch dat de vrouw van Poroshenko Oekraine heeft verlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oorlogszuchtige bullshit van, het zal eens niet, The Economist:

  http://www.economist.com/news/leaders/21643189-ukraine-suffers-it-time-recognise-gravity-russian-threatand-counter?fsrc=scn/tw/te/pe/ed/putinswaronthewest

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "Poroshenko and his generals have betrayed you," the messages read, referring to the Ukrainian president. "There's no need for you to die for them."

  Deze tekst kregen de oekraïense soldaten in debaltseve op hun telefoon.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-31511926

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En waar staat dat in het BBC artikel?

   Verwijderen
  2. U heeft het waarschijnlijk al gevonden. Anders zoekfunctie

   Verwijderen
  3. dat staat dus niet in BBC artikel "There's no need for you to die for them."

   Dus wat is bron?

   Verwijderen
  4. Je bent toch niet achterlijk:

   Ukrainian TV has shown pictures of text messages sent to government soldiers in Debaltseve, allegedly from Russia. "Poroshenko and his generals have betrayed you," the messages read, referring to the Ukrainian president. "There's no need for you to die for them."

   Verwijderen
 38. Volgens Poetin maakt het niet zoveel uit of het westen wapens levert aan oekraïene. Ze verliezen toch..Niet gemotiveerd.

  Putin also accused the West of supplying weaponry to Kiev's army, which he has called a proxy of NATO:

  “According to our data, weapons are already being supplied [to Kiev],” Putin said. “This is not surprising. I am convinced that whoever is supplying the weapons, the number of victims may grow, but the outcome will not change. The vast majority of soldiers serving in the Ukrainian army have no motivation to participate in an internecine conflict away from home, while the Donbass militia have every reason to defend their families.”

  Read more: http://uk.businessinsider.com/putin-is-really-rubbing-it-in-over-ukraine-2015-2#ixzz3S2XNRYc7

  De crimineel en stumperd Porky wilde nog 50.000 mensen naar het oosten sturen....Maar bijna niemand komt vrijwillig opdagen LOL LOL LOL LOL.

  Je ziet dat de oekraïeners zelf beschaamd zijn over wat hun eigen leider zou moeten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Je ziet dat de oekraïeners zelf beschaamd zijn over wat hun eigen leider zou moeten zijn.
  Porky = Brennan's Bitch

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Vreemd dan dat Oostenrijks parlement de EU sancties steunt

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Debaltsevo gevallen en nu in handen van de vrijheidsstrijders.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/02/17/ukraine-meldet-den-fall-der-stadt-debalzewo/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vrouw alvast gevlucht :-) ?. Hoe gaat de bevolking Porky behandelen na deze nederlaag.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. De bevolking van UA gaat een nog grotere hekel krijgen aan Putin

   Verwijderen
  4. "Vrouw alvast gevlucht :-) ?. Hoe gaat de bevolking Porky behandelen na deze nederlaag."

   Op een braadspit?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. O, is het kwartje gevallen?

   Verwijderen
  7. Spareribs komen binnenkort in de aanbieding :-)
   Hier een recept
   http://bbq-helden.nl/lekkere-malse-spareribs/

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @SdR,

   Sorry hoor, ik wist niet dat je zo snel aanbrandde. :-)

   Verwijderen
  10. @oligarch,

   Dank voor het recept, ik zal er van de zomer mijn voordeel mee doen.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. @SdR,

   Laatste nieuws al gehoord? In Costa Rica wordt een "Obese-Tax" ingevoerd!
   Geen gein.

   Verwijderen
  13. Gelukig heeft Putin de belasting op vodka verlaagd

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. En Putin probeert de gezondheidskosten te drukken door belasting op vadka te verlagen

   Hoe zou de verontwaardiging zijn in NL als de belasting op jenever naar bv 6% wordt gebracht?
   Dan zou NL op zijn achterse poten staan

   Verwijderen
 42. Sepa's/Russen hebben Debaltseve en Shyrokyne bijna volledig kapotgeschoten

  Wie denkt nog dat de bewoners van die steden nog zitten te wachten op de sepa's?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Locals zijn boos dat de bezetters ooit gekomen zijn vanuit Kiev. Begrijpen dat er geweld nodig was om het uitschot te verwijderen

   Verwijderen
  2. Locals hebben nooit bezetters gehad, want het is UA grondgebied.

   Waarom vluchten de meeste bewoners van Debaltseve en Shyrokyne dan naar UA en niet naar DPR of Rusland?

   Verwijderen
 43. Er is nog altijd een verschil tussen een parlement en burgers. Bij het referendum over de Europese grondwet stemde 61% van de Nederlanders tegen en toch hebben wij een Europese grondwet. Europa bestaat nog altijd voor grootste deel uit gewone burgers en niet uit politici.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Alleen als je nooit op straat komt. In nogal wat landen groeft de kloof tussen de gevestigde politieke partijen en hun traditionele achterban .

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Heeft u het artikel wel gelezen?

  "The Austrian government does not support sanctions against Russia"

  Heeft niks met burgers te maken
  Maar parelemnt stmde wel in met Eu sancties

  Dus tekst klopt niet in het artikel

  En dat de president Putin uitnodigd heeft niets te maken met de mening van parlement.

  Vraag me af of de schrijver wel iets van politiek systeem begrijpt

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @LGK,

  "Heeft u het artikel wel gelezen?"

  Nee, ik plaats altijd linken die ik zelf niet lees.

  "Heeft niks met burgers te maken
  Maar parelemnt stmde wel in met Eu sancties"

  Heeft alles met burgers te maken! De kop van het artikel luidt dan ook; "Most Europeans support Russia." en aangezien "Most Europeans..." bestaan uit burgers, de reporter zich wendt tot een politicus, omdat deze de burger vertegenwoordigd, geeft dus aan dat de burger geen ene reet te vertellen heeft en politicus handelt tegen de wil van de burger. Dát moet je kunnen lezen uit dit artikel en niet dat er niets klopt van de tekst.

  "Vraag me af of de schrijver wel iets van politiek systeem begrijpt"

  Tja, en ik vraag mij af of jij iets van politiek begrijpt? Nee dus, jij laat je oren hangen naar de politiek en dat is iets héél anders. Maar goed, dat blijkt wel uit je reacties hier.  BeantwoordenVerwijderen
 47. @LGK,

  Ik dacht dat ik dat al duidelijk had gemaakt met het voorbeeld over het referendum. Maar zelfs een voorzet dringt niet tot je door.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Blijkt dus dat u het artikel niet heeft gelezen

  "Most Europeans support Russia."

  Hier gaat het artikel totaal niet op in
  Enige wat artikel aanhaalt is dat de president van OostenrijkPutin heeft uitgenodigd.

  Er wordt alleen de mening van Peter Bachmeier gepubliceerd, waarvan de bron ook nog 'Pravda' is

  Er is in artikel geen enkele onderbouwing dat 'meeste Europeanen Rusland suporten.

  Echter dit was wel te verwachten van Pravda

  Conclusie;
  U haalt een artikel aan dat als bron heeft Pravda, maar het totaal niet onderbouwd
  Hoe ongeloofwaardig (en slechte journalistiek)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Het EU referendum heeft niets te maken met uw post dat "Most Europeans support Russia"

  Waar is nu de onderbouwing dat deze bewering juist is?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @LGK,

  Daar tegenover staat dat jij niet ingaat op mijn conclusie dat jij geen ene reet begrijpt van politiek en daarmee mijn conclusie beaamt. Waarop dan de volgende conclusie volgt dat je reactie nergens op slaat. Tja, en als jij vindt dat Peter Bachmeier zich niet moet laten interviewen door Pravda, dan moet je daarvoor bij Peter Bachmeier zijn maar Peter Bachmeier heeft waarschijnlijk iets meer vertrouwen in Pravda dan jij anders had hij het interview wel geweigerd, denk je niet? Nee, je denkt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Zojuist fysieke confrontatie geweest op straat voor de deur bij #jinek met 2 bewakers. Wilden geen filmen. Op straat. Er zijn toch beelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Heb Olaf gezien bij Jinek. Weer dezelfde beelden van hem vanuit de krim. Beetje schelden met beveiligings personeel. Heeft hij niks beters gedaan ?. Beste journalist van Nederland ?.Kinderwerk, als ik dat vergelijk met het werk van Graham op een russische tank en tussen rond vliegende kogels. Maar dat geeft hij zelf ook ruiterlijk toe dat hij het in zijn broek doet en het siert hem dat hij dat toegeeft en dat hij de prijs relativeert. Hij komt wel sympathiek over. Gevoelige jongen en tussen neus en lippen door vertelt hij wel af en toe de waarheid. (Veel te weinig natuurlijk). Zoals bv over MH17. Geen goed woord heeft hij over voor de nederlandse politiek dat die zich niet of zeker niet voldoende bezig houdt met het vinden van de daders en dat deel ik. Jinek...oh daar komen we toch niet achter bla bla. Nee oplossen die zaak.

   Verwijderen
  3. Het is niet de NL politiek die zich bezighoud met daders van MH17, maar OVV (oorzaak) en OM voor daders.

   Heeft politiek niets me te maken

   ooit gehoord van trias politica?

   Naar mijn mening
   OM en OVV weten al lang de richting, duurt alleen lang om dat te onderbouwen

   Idd goede docu van Graham, rondje rijden bij Debaltseve met op achtergrond T72b3 tanks, Russisch wapentuig

   Was Putin niet blij mee

   Verwijderen
  4. Heb je aan de telefoon gehangen met Putin ?

   Verwijderen
  5. Putin voert een proxy oorlog

   Niet gunstig voor Putin dat op beeld vaststaat dat er Russische tanks bij Debaltseve zijn

   Verwijderen
 52. U geeft uw mening

  U ondergraaft nu uw eigen post

  Peter Bachmeier geeft nergens aan dat 'meeste Europeanen Rusland steunen'
  Het enige wat hij zei was dat president van Oostenrijk Putin had uitgenodigd.
  Zijn conclusie dat parlement van Oostenrijk Rusland steunt klopt ook niet.
  Dat de president Putin uitnodigt staat los van standpunt van parlement.

  Dus mijn vraag opnieuw,
  Hoe komt Peter Bachmeier tot conclusie dat 'meeste Europeanen Rusland steunen'?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @LGK,

  "Waar is nu de onderbouwing dat deze bewering juist is?"

  Moet alles jou voorgekauwd worden? De onderbouwing ligt in relatie politiek ---> burger, als je dat iet duidelijk is kan je beter stoppen met reageren, want ik ben nog nooit zo'n oerdom mens tegengekomen als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wilde er mannen naar binnen om de handtekening te vragen van Emma Holten?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. U plaatst een post met als heading; "Most Europeans support Russia."

  Dit onderbouwt u met een link

  Echter uit die link blijkt niet dat 'meeste Europeanen Rusland steunen'

  Het enige wat de link zegt is dat;
  "The Austrian government does not support sanctions against Russia"

  Volgende zin is;
  "Austrian President Fischer invited Russian President Putin to Vienna"

  Dit zijn 2 verschillende 'dingen' de uitvoerende macht en de controlerende macht. (ook Oostenrijk heeft trias politica)

  Hierna gaat Peter Bachmeier verder dat Putin heeft gesproken met KVK.
  Daarna zegt hij dat Oostenrijkse bevolking positief is tov Rusland.

  Echter een onderbouwing geeft hij niet.

  Het enige wat hij zegt is dat Oostenrijk geen lid is van NATO

  Maar dat is geen onderbouwing dat Oostenrijkse volk Putin steunt, of dat uw heading; ' Eu bevolking Rusland steunt"

  Dus:
  - waar is de onderbouwing dat EU volk Putin steunt?
  - Oostenrijks parlement steunt EU sancties, heeft president niets over te zeggen

  Ik begrijp niet wat u probeer te bewijzen?
  Want elke onderbouwing ontbreekt

  BeantwoordenVerwijderen
 56. At all: ik probeer eht zo online te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Het andere proxy leger van de anglo amerikaanse bankiers elite zit ook in de cauldron in Aleppo
  http://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-encircles-aleppo-city/

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @LGK,

  "Ik begrijp niet wat u probeer te bewijzen?"

  Nee, dat begrijp ik, dat is voor elke autist moeilijk te begrijpen.

  "Want elke onderbouwing ontbreekt"

  Voor jou ontbreekt elke onderbouwing, ja. Maar dat wil niet zeggen dat er geen onderbouwing in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hier zijn de beelden en begeleidende tekst; we maken er zo een artikel van voor hier op deze site, maar nu alvast eerste beelden en het verhaal op youtube https://www.youtube.com/watch?v=qqwnwe9_Toc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vrije en liberale nederland LMAO......

   Verwijderen
  2. En die vrijheid wordt hier op dit blog wel ingeperkt?

   Maar dat is ok?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 61. Is het voor u mogelijk om inhoudelijk te reageren?

  U geeft aan;" Maar dat wil niet zeggen dat er geen onderbouwing in zit."

  Waar is die onderbouwing dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 62. "theyknew schreef "Voor jou ontbreekt elke onderbouwing, ja. Maar dat wil niet zeggen dat er geen onderbouwing in zit."

  Een juiste constatering :-))"

  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. "Is het voor u mogelijk om inhoudelijk te reageren?"

  Ja, dat heb ik al gedaan.

  "Waar is die onderbouwing dan?"

  Ja, ergens tussen mijn reacties maar die heb jij niet kunnen ontdekken. Dat is ook mijn probleem niet maar de jouwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. En waar is die onderbouwing dan?

  Waaruit blijkt dat 'EU volk Rusland steunt'

  In al uw post nog geen onderbouwing gezien

  Het enige wat u doet is roeptoeteren

  BeantwoordenVerwijderen
 65. U heeft geen enkele onderbouwing gepost

  Anders had ume daar naar moeten verwijzen
  Maar geen onderbouwing, dus geen verwijzing

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. En werderom geen enkel argument

  Hiermee is bewezen dat u post geen enkele waarheid bevat.

  Waar is de onderbouwing dat Eu volk Rusland steunt?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Lees nu berichten dat Debaltseve waarschijnlijk op een hel is uitgelopen, jammer genoeg. Waarom geven die soldaten zich niet gewoon over. Je weet dat je geen kans maakt. Gestoven voor nop, voor een oligarch

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel stom van Porky. Hij had na Minsk 2 onmiddelijk de troepen moeten laten terug trekken uit debaltseve. Dat is veel minder gezichtsverlies dan dat hij nu verslagen is, lijkt mij althans.

   Verwijderen
 69. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen