vrijdag 16 september 2022

Ook Ronald van Amerongen's Perevalsk doelwit HIMARS

De Oekr terreur houdt niet op. In Berdyansk een bestuurders-paar voor hun garage gedood, en nu dit weer: Nederlander Ronald van Amerongen woont als jaren in Perevalsk. De muziekschool in hun plaats is door Oekraine verwoest met Amerikaanse HIMARS.

Wanneer gaat de zaak echt uit de hand lopen? Wanneer gaat Rusland de oorlog afkondigen? Volgende week? Volgende maand? Volgend jaar? Teken ons maar in voor volgende week.

3 opmerkingen:

 1. Wanneer gaat Rusland de oorlog afkondigen schrijft die pipo Blik.
  Beetje dom van jou hè Blikkie?
  Rusland is al in oorlog met Ukraïne en creëert false flags ( Je ziet gewoon in het filmpje hoe die "studenten" acteren.) False flag amateurfilmje zonder echte bewijzen om die te gebruiken voor propaganda , om zo nog meer geweld, rottigheid en ellende te veroorzaken. Een reden creëren voor wraak.
  Gewoon om het land in te pikken en naar Putin's hand te zetten.

  Ik hoop eigenlijk stiekum dat Rusland dan maar een atoombom op Ukraïne gooit of op een Europees NATO land zodat eindelijk alle grote westerse krachten Amerika,Europa,Canada en wie weet nog meer zich bundelen en over te gaan op totaal vernietiging van Rusland te beginnen met atoombommen op st Petersburg en Moskou.
  Weet Putin zelf ook eens wat ellende is.
  Jammer voor de Russen die tegen oorlog zijn en Putin eigenlijk al veel eerder hadden zien vertrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. n.a.v Het filmpje: Waar is de HIMARS raket ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zijn lekker afgeleid door het leed wat in de Oekraïne plaats vindt. (Dat gaat nog een hele tijd duren, daar zorgen beide partijen wel voor- oligarch)

  Dat voorkomt dat we ons bezig houden met hoe het kartel lekker bezig is om bij ons de agenda uit te rollen. Volgende week begint de volgende prikronde. Dan is het weer tijd voor de schapen om hun immuunsysteem verder naar de klote te helpen. Van Dissel hoeft niks te zeggen over de toediening van de spuiten en de oversterft.

  FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “Bizar! Gideon van Meijeren kan zijn vraag aan Van Dissel niet normaal stellen omdat het kartel hem steeds het woord ontneemt. En als de vraag eindelijk gesteld is, hoeft Van Dissel van de voorzitter niet te antwoorden.”
  https://www.ninefornews.nl/verontwaardiging-nadat-gideon-van-meijeren-de-mond-wordt-gesnoerd-zoiets-heb-ik-nog-nooit-eerder-gezien/

  BeantwoordenVerwijderen