woensdag 28 september 2022

Amerikanen maken er geen geheim van: "We vernietigen Nordstream"

"We will bring an end to it"

De mafia-praktijken van de VS zijn gewoon open en bloot voor iedereen zichtbaar. Biden zegt het gewoon op klaarlichte dag, HIER. Hij spreekt in dit geval over Nordstream 2; maar als je die kunt slopen, kun je dat waarschijnlijk ook met Nordstream 1.

De legendarische Hubert Smeets

Gisteren hoorden we de legendarische Russofoob, en NATO-asset, Hubert Smeets voorbij komen die een wanhopige poging deed, te suggeren dat Rusland zijn eigen gasleiding opgeblazen zou hebben. Woehahahaha.

The Nordstream 2 pipeline allows Russia to send gas to Western Europe without paying transit fees to Ukraine and Poland. Russia just completed it in the teeth of massive opposition from Ukraine, Poland and USA. Now they are trying to convince you it was Russia who blew it up ­čĄú­čĄú

59 opmerkingen:

 1. Het nieuwe normaal

  https://twitter.com/afca360/status/1574871723220017163?t=bH6StQ4KT6ro1weAIgF7nw&s=19

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De enige normale reactie die Giorgia Meloni kan geven is deze, want ze ziet dat haar eigen land door de 'Vijandige Elite' ( politici en Media) onder onze voeten wordt weg gestolen.

   Ze mag van mij nog wel wat meer woede uitstralen, want de diefstal is ongekend brutaal en de medeplichtigheid afschuwelijk.

   Zolang de haren niet in vlam schieten heeft de persoon iets te onderkoeld gereageerd - gezien de situatie.

   Slapekoppen hebben niks in de gaten en wegen het gedrag af aan tijden dat er niks aan de hand was. Tja, als er alleen over lantaarnpalen wordt beslist, dan hoort zoveel opwinding er natuurlijk niet bij. Maar existentiele ondergang: daar hoort woede bij. Extreme woede.

   Verwijderen
 2. Wow!!! gelukt... Ik kan weer reageren!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, daar is ie weer ! Rootman.

   Mijn trouwe vriend die me 30 pilletjes Ivermectine toe stuurde deze week!

   NB: Ik kreeg 8 dagewn geleden Corona verschijnselen. En ik heb GGD test geedaan: Corona.
   Mijn eerste keer.
   Nu wordt het spannend.
   Ik verlaat het virale stadium, en ga naar het 'ontstekings-stadium'.
   Als mijn lichaam de strijd gewonnen heeft, dan ben ik over enkele dagen beter.
   Als het virus gewonnen heeft zit ik over enkele dagen aan de bloedverdunners. En misschien wel de beademing, en misschien wel in een ziekenhuis.

   Ik kon niet geloven dat het Corona was en wist het pas op dag 3. Dan heeft het nog enige dagen geduurd voor ik alle middeltjes bij elkaar had en dagelijks tot me nam:
   48 mh Ivermectien, 1 pil Hydroxychloroquine, 3 x 30 mg zinck, 3x daags gorgelen listerine, 3 x daags neusspray met betadinee 1%, 3 x 3 mg Melatonine, 3 x 100mg asperione, 3 slokjes Nigella Saiva, 2 slokjes Broomhexine, 3 sinasappels met 3 gram vitamine C, 2 pil Omega 3 , 2 pil NAC, 1 pil Q10.
   Drie maal daags O2 meten.
   Ik probeer zo veel mogelijk te slapen.

   NB: toen mijn Iverm,ectine op was ( deels van Blik en deels van Wolf gekregen) heb ik Ivermectine van een veeboer gebruikt: zij spuiten het bij de koeien in.
   5 ml is voldoende voro mij voor een hele dag.
   Het geeft geen enkele bijwerking, en de veeearts had gezegd dat hij het zelf ook zou gebruiken als hij Covid zou krijgen.

   Verwijderen
  2. Het enige is dat er geen corona test bestaat.

   Verwijderen
 3. Aan Hildegard: We moeten afwachten wat La senora Meloni gaat doen. Ik ben voorlopig sceptisch*. Maar wat betekent het korte twitter fragmentje? Italianen en andere latijnse volken uiten zich veel gepassioneerder dan wij. Beginnen we aan een nieuwe periode van xenofobie? Slecht idee, want dat kan eindigen in een man tot man gevecht (als je dat nog mag zeggen, wie weet is het nu ''mens tot mens-''.

  * de passie heeft ze, maar niet de ervaring. Wie weet helpt opa Berlusconi haar genoeg. Haar standpunten lijken ook alle kanten op te gaan, zoals pro Israel, pro Oekraine. Maar dat moet ze misschien wel zeggen, anders komt gelijk het sanctiewapen ban Brussel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ze pro Israel? pro Oekraine? Dat wist ik allemaal niet.
   Ik ken alleen de tweet waarin ze boos is dat alle identiteit van ons wordt afgenomen: man, vrouw, christen, moeder.

   Verwijderen
  2. In Colombia is een fake linkse president gekozen. Helaas niet links, maar woke. Ooit een revolutionair, nu een pion van de VS. Buddies met de zoon van Soros. Zelfs Lula uit Brasil trekt behoorlijk naar de pseudolinkse kant.
   Op populistisch rechts bestaat hetzelfde fenomeen: denk aan sinofobe Bannon en marionet van Israel Wilders. Ierdereen zal zich moeten bewijzen. Daarbij kan onwetendheid ook een factor zijn. Ik denk dat de erg anti China houding van Baudet en de rabiate anti-commie houding van Jordan Peterson daar voorbeelden van zijn.

   Verwijderen
  3. @Rootman, meestal bedoelen we met gepassioneerd, hartstochtelijk, temperamentvol of liefdevol. Maar als ik in haar ogen kijk zie ik angst vermengd met boosheid, een woede zoals we die kennen als iemand geraakt wordt in een jeugdtrauma, bepaald geen eigenschappen die ik graag terugzie in een leider van een land. Maar blijkbaar is dit wat de meerderheid in Italie wil. Ze is de spiegel van de samenleving: boos, woedend en vooral angstig ( en daar niet mee kunnen omgaan) Dit kunnen wel eens de perfecte ingredi├źnten voor fascisme zijn.

   Verwijderen
  4. Mijn verloofde is Latina. Ik verzeker je dat wij als noord Europeanen het veel bredere scala aan hun emotionele kunnen maar zeer moeilijk kunnen duiden. Dit geldt overigens ook voor het Russische karakter, maar weer heel anders. Daarom zijn al die pogingen om Putin psychologisch te duiden net zo infantiel als die van GW Bush die meende zijn ziel te zien


   Verwijderen
  5. Maar ik deel je angst dat we in Europa in veel landen misschien binnenkort door incompetente fascisten worden geleid. Ik wil iedereen echter wel het voordeel van de twijfel geven. Vooralsnog zie ik dat Italia verlost is van WEF loopjongen Draghi. Moelijk voorstelbaar dat Meloni erger kan zijn!

   Verwijderen
 4. Wat ging er mis zodat ik niet meer kon reageren: ik had cookies uitgeschakeld. Het was een enorme uitzoekerij maar het lijkt gefixed. Alleen heb ik me misschien andere ellende op de hals gehaald, dat zal moeten blijken. Maar voorlopig kan ikweer meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gonzalo Lira heeft de sabotage een act of war against Europe genoemd.

  Er is alle reden om de VS verantwoordelijk te stellen, zelfs als er bv Poolse duikers zijn ingeschakeld. Maar gezien de nauwkeurigheid van de Russen in het uitzoeken van dit soort dingen zal er tzt meer bewijs op tafel komen.

  Hoe dan ook: we are screwed! Een ijskoude winter, en de jaren daarop hongerwinters!

  Waar geleidelijkaan weerstand tegen de counterproductieve sancties begon op te komen, is dat voorlopig gepareerd: nu zijn de sancties niet meer de schuld, maar defecte aanvoer. Wie weet kan men de bevolking zelfs aanpraten dat het de schuld van Putler is....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welk belang zou Putin hebben zijn zelfbetaalde infrastructuur te saboteren, terwijl er aan zijn kust een hele grote gaskraan zit?

   Verwijderen
 6. Ai!!!! Nu Is Rusland binnenkort verslagen!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Bf1_jXXhlGI

  Hahahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grapje... Maar we gaan nu naar een heel gevaarlijke tijd! Vanaf nu gaan er veel meer gevaarlijke wapens verstuurd worden, zoals lange afstandsraketten voor de himars, aangekondigd door gen Hodges.

  Die gaan ze gebruiken, en zodra echt belangrijke doelen geraakt worden, zoals bv de Kerch brug zal Rusland zwaar vergelden. Uiteraard niet nucleair, want ze hebben genoeg conventioneel arsenaal. Maar wat gaat NATO doen wanneer hun commando hoofdstructuur in Kiev en Lvov uitgeschakeld wordt?

  Ik denk niet dat de aanvoerwegen zoals spoorlijnen, nog bestaande vliegvelden, bruggen en electriciteitsstructuur nog erg lang intact blijven, dus de vraag is in hoeverre NATO binnen Ukraine kan blijven escaleren.

  Maar het is voor mij nog maar de vraag of Rusland frequente vluchten en andere militaire activiteiten vanuit nabije NATO buurlanden kan tolereren indien ze niet in staat zijn het merendeel in de lucht uit te schakelen.

  Wat NATO daarna kan gaan doen is nog maar de vraag. De druk in de ketel zal zeker steeds hoger worden, in ieder geval tot de midterm elections op 8 november as.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn vast bezig een ''pacman'' satelliet te ontwikkelen om het gruis van Elon Musk te neutraliseren. En waarschijnlijk een korte afstand of zeer gericht EMT wapen voor de grote jongens.

   Verwijderen
  2. In elk geval verandert de status van het conflict: van hun SMO naar ''anti - terrorist operation''. Dat geeft het RF leger legaal veel meer mogelijkheden. Daarnaast maakt het landen die wapens leveren aan Ukraine ''state sponsors of terrorism''. Wat dat praktisch gaat inhouden is nu nog speculatie.

   Verwijderen
 8. Ik heb een reageer achterstand, dus ik moet een beetje inhalen.

  Felicitaties aan de bewoners van Kherson, Zaporidhyia, Donetsk en Lugansk! De komende weken worden misschien moeilijk, maar uiteindelijk zullen ze veel veiliger zijn en kan hun wederopbouw beginnen. In de Krim zijn ze er ook snel veel beter op geworden.

  Voor de twijfelaars over de hoge percentages plak ik een Engelstalige reactie van mezelf als citaat:

  Voting results at referendums on joining Russia based on the results of processing 100% of ballots:
  In the Zaporozhye region, 93.11% of voters voted for joining the Russian Federation.
  In the Kherson region - 87.05%.
  In the LPR - 98.42%.
  In the DPR - 99.23%

  Why this is a very plausible outcome:

  Weird? Not really! After all, it is a civil war and both geographical areas have all the reasons imaginable to hate each other. They already voted with their feet. It is called internal displacement, an even higher number than the millions of external refugees. Why the soldiers present during the voting ? The same reason as near every ATM in the Domenican republic is a heavy armed military policeman: it is for protection. People: think!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker in de zuidelijke oblasts zijn een toch behoorlijk aantal Zelenski sympathisanten aanwezig, dit blijkt ook uit de cijfers. (7 en en 13 % van enkele miljoenen mensen: dat is veel!) Een deel daarvan zijn getrainde hardcore nazi's en waarschijnlijk wat commandos, die geweld verheerlijken, graag saboteren en schade toebrengen. Dat gaat waarschijnlijk minstens zover als plaatsen die door cartels, jihadists en mafia geterroriseerd

   Verwijderen
 9. @Jan Verheul, houd ons svp op de hoogte hoe het met je gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Rootman, goed dat je er weer bent en helder verhaal hierboven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik haal nog even een oude koe uit de sloot:

  ================ ( vorige blog, onderaan)====

  hildegard27 september 2022 om 21:16

  Jan Verheul schreef: Het staat er leterlijk:

  Boris Johnson who told Zelensky "Putin is a war criminal, he should be pressured, not negotiated with," and that "even if Ukraine is ready to sign some agreements on guarantees with Putin, they are not." Three days after Johnson left Kyiv, Putin stated publicly that talks with Ukraine "had turned into a dead end".

  Dat staat er inderdaad letterlijk, maar dit staat er niet letterlijk:
  "Boris verbied de vredesonderhandelingen."

  Dit is een interpretatie door JV van de wikipediatekst.
  =========================

  Tja, dat is het verschil tussen een normaal en ervaren iemand enerzijds (ik dus) en een autistisch iemand. Voor een autist gelden alleen de hoofdletters. Niks ervaring, niks interpretatie, niks zwartmakerij of suggestie.

  Uiteraard is het ondenkbaar als Boris thuis zou komen en zou zeggen:
  ' Ik verbood de vrede te sluiten. Ik wil dat er nog vele dode Russen en Oekraieners gaan vallen. Per slot MOET Rusland kapot worden gemaakt. We zijn er al 32 jaar mee bezig, en kunnen nu niet hebben dat die gekke Zelensky een vrede gaat sluiten ! '

  In mijn blog
  https://xevolutie.blogspot.com/2022/09/1331-onze-vrienden-zijn-de-good-guys.html
  is een lijst met 109 daden van agressie door de VS.
  Daar hoort het blokkeren van de vrede ( zoals doro Johnson uitgevoerd) bij.

  En ook het akoord dat in Yugoslavie was bereikt ( Robert Owen, Izetbegovich, Milosevich) zou de Yugo-oorlog hebben voorkomen. Maar tioen vloog de Amerkaanse diplomaat Zimmermann ( joods) naar Yugoslavie en moest Izetbegovich zijn medewerking intrekken, en daarna werd de Yugo oorlog mogelijk.
  Gevolg vor de VS: het pro-Russische Servie verloor zijn macht. De Yugo republieken vielen over de VS, en met Camp Bondsteel controleerde de VS elke oliepijpleiding die Europa binnen kwam.

  ( Lubbers en Van den Broek hadden al plannen voor een olieprijp via dat deel van Europa. Maar Camp Bondsteel maakt dat ondenkbaar. Weg vrijheid en onafhgankelijkheid van Europa ! )

  Dus ook daar weer: een agressie van de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @JV, ik volg je gedachtengang van begin tot einde. Die is vrij onnauwkeurig, zodat je gemakkelijk de stappen kunt zetten richting de door jou gewenste uitkomst.

   Maar nu reacties worden verwijderd laat ik het hierbij.

   Verwijderen
  2. Ik maak ook vaak de fout te snel en impulsief te reageren. Vanwege mijn handschoenmaat 15 maak ik dan vele typfouten, maar maak soms gedachtensprongen of reageer ik onnodig. Jouw verzonnen dialoog tussen Putin en Lavrov was een beetje kinderachtig, je zou argumentatie hebben kunnen geven waarom je Rusland als verdachte wilde beschouwen. In dat geval blijft je reactie zeker staan. Het gaat nl niet om het bannen van je mening maar om een volwassen debat.

   Verwijderen
  3. @Rootman, ik had mijn argumenten onderbouwd met verwijzingen naar NOS artikelen. Inmiddels zijn deze reacties van mij verwijderd.

   Verwijderen
  4. Ik haal ook vaak MSM artikelen aan. Alleen: verwacht niet dat je deze kunt gebruiken als autoratieve bron. Maar ook het Russisch nieuws is geen autoriteit! Vandaar mijn Engelse citaat om te onderbouwen dat het hier zeer plausibel is.

   Verwijderen
  5. Onze kranten en TV nemen slechts alles over van Reuters en AP, die blindelings alles van het Oekraiense persbureau overnemen. ''Zelenski zegt:...'' Washington is ook slechts denktankvoer. Een enkele NL generaal brengt soms wel wat nuance in zijn analyse.

   De rest is van zo'n laag waarheidsgehalte dat men beter kan uitgaan dat alles is gelogen, tenzij het tegendeel bewezen is. Militair is het YT military summary channel van Dima behoorlijk objectief omdat hij altijd de kaarten en data van beide kanten naast elkaar legt. Soms vliegt hij wat uit de bocht met zijn interpretatie. Op strategisch niveau kan men beter naar Scott Ritter en kolonel mcGregor luisteren

   Verwijderen
  6. H. reageert:
   =======================
   hildegard 28 september 2022 om 13:07
   @JV, ik volg je gedachtengang van begin tot einde. Die is vrij onnauwkeurig, zodat je gemakkelijk de stappen kunt zetten richting de door jou gewenste uitkomst.

   Maar nu reacties worden verwijderd laat ik het hierbij.
   ====================
   Onnauwkeurig?
   In de Nederlandse rechtsspraak is bijna elk vonnis op basis van circumstantial evidence.
   Populair gezegd: de rechter kijkt, en als het er uit ziet als een eend, en kwaakt als een eend en loopt als een eend: Dan zegt de rechter: het is een eend.

   Dat princiepe gebruik ik ook: Als de VS 33 landen bombardeert en 76 landen Regoime Changesd, en NOOIT zelf bedreigd wordt, maar dank zij De Media als 'de good guy' bij ons bekend staat, dan is mijn oordeel:
   Vertrouw NOOIT wat de Media zeggen.

   Zeker niet als ze een land als Rusland van oorlogsmisdaden of een agressie-oorlog beschuldigen. Want Rusland onder Putin heeft NOOIT een agressie gepleegd. Dit is: " pre-emptive self defense."

   Als iemand als Hildegard al deze 109 indirecte bewijzen negeert en beweert dat mijn gedachtengang onnauwkeurig is, dan weet ik genoeg: deze H. kletst maar wat.
   Hier moeten we geen minuut meer aan besteden.
   Hopelijk is het een autitst, dan valt hem niks echt kwalijk te nemen.
   Verwijderen
 12. Is Hildegard geband? I mis nu enkele van haar reacties. Toegegeven, haar verzonnen dialoog tussen Putin en Lavrov was kinderachtig, maar nu is mijn reactie uit context. In elk geval zal ik vanaf nu reacties op haar, toktok of anderen inleiden met een korte quote of samenvatting....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben het inderdaad een beetje opgeschoond.

   Verwijderen
  2. Ik ben uiteraard nu maar deels op de hoogte van de gang van zaken op dit blog. zoals je weet heb ik geen interesse in het nationale en media aspect. Evemin in het te zeer naar voren halen van potentiele schuldigen. Oh ja, alle usual suspects zijn zeer verdacht. Maar ik begin meer en meer verbanden te zien. In die zin vind ik de afgekapte toespraak van Baudet illustratief:
   Ook hij legt verbanden...
   https://youtu.be/17Nz2bp3DoE

   Ik volg Matthias Desmet ook intensief, ben Dugin aan het lezen, en ook (know your opponent!) Yuval Harari. En niet te vergeten Rudolf Steiner, waarvan alle lezingen en boeken nu gratis beschikbaar zijn in hun archief en als audiobooks via ''Rudolf Steiner Audio'' YT.

   Zich informeren betekent uiteraard niet overal mee eens zijn.

   Verwijderen
 13. Zelfde strekking hier door neocon Nuland.
  https://tass.com/economy/1418817
  Ze wisten dat Rusland geen andere keus had dan een militaire operatie in Oekraïne door toelating Oekraïne tot de NATO en de EU.
  .
  Europese bevolking wordt aan alle kanten aangevallen.
  Rusland sterkte de euro enorm door de euro een wettig betaalmiddel te maken voor Russische grondstoffen. Iedereen in de wereld die wat in Rusland wilde kopen, kon euro's kopen en daarmee Russische goederen kopen. Rusland accepteerde geen dollars. Nu is dat weggevallen en de globalisten die Europa willen afbreken gaan verder met het opblazen van Nord stream 1 en 2.
  Euro gaat door het putje. Alle munten op de roebel na gaan nu door het putje. Chinese munt weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Om de verwoesting van de Europese economie mogelijk te maken moeten er maatregelen genomen worden. Die maatregelen kun je niet doorvoeren zonder crisis. (Angst onder de bevolking. Overheid help ons!) Dus die moeten gemaakt worden.
  1. Covid en klimaat en stiksof crisis - Lockdowns, gemiste inkomsten, extra belasting, extra schaarste, klap voor mkb, klap voor de boeren
  2. Oekraïne crisis.- Extra schaarste, meer inflatie, extra belasting
  3. De valuta/banken crisis. Grote werkeloosheid, deflatie en daarna weer extra inflatie, klap voor mkb, klap voor de middenklasse.

  De 3e crisis is nu aan de gang en zal weldra hoofdnieuws worden en een massieve impact hebben op onze economie!
  Ik verwacht bill ins. Iedereen met geld boven de 100.000,- euro op de bank zou zich zorgen moeten maken denk ik.

  2030 you own nothing en je leeft in een digitale gulag.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik krijg door dat Polen, Bulgarije en de VS hun burgers oproepen met spoed de Russische Federatie te verlaten. Iemand bevestiging hiervan? Dit betekent niet veel goed...

  BeantwoordenVerwijderen

 16. Mart de Kruif suggereert dat Rusland de pijpleidingen heeft opgeblazen.
  Rusland wordt als dader aangewezen uiteraard. LOL. Ze kunnen gewoon de kraan dicht zetten. Waarom opblazen?
  https://twitter.com/NPORadio1/status/1574997588931117057

  De enige die een reden heeft om de leidingen op te blazen zijn de globalisten om de europese eonomie te vernietigen en het europese volk woedend te maken op de russen om wellicht een totale oorlog te beginnen die de steun heeft van de europese bevolking.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een tactische nuke in Oekraïne of een ontploffende kerncentrale in Oekraïne levert ook lekker veel angst op onder de bevolking. Dan zie je weer hernieuwde mogelijkheden om nog meer van de bevolking af te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Reacties
  1. Waar was je nou al die maanden, dawg?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. aangemaakt Google account lukte comments plaatsen ook niet meer. Besloot het maar even zo te laten omdat mijn werk zo'n beetje al mijn tijd opslokte en ook omdat ik hoognodig wat afstand moest nemen van de geopolitiek en wat daar mee samenhing; kon het niet langer bevatten en verdragen hoe Nederland en de EU zich klaarblijkelijk willens en wetens lieten meesleuren in een soort collectieve zelfvernietiging. Bleef wel af en toe een kijkje nemen op Blik en daardoor begreep ik uit een post van Rootman van vandaag dat het niet kunnen plaatsen van comments iets te maken zou kunnen hebben met cookie-instellingen. Moest ik toch even mee experimenteren en zowaar, ik kan weer communiceren. Kan het nauwelijks bevatten in wat voor crazy en gevaarlijke tijd we levn.

   Sterkte met je gezondheid.

   Verwijderen
 19. Uitzending van gisteren door Richard Methurst:
  BREAKING: Nordstream Pipelines Sabotaged by Explosions?
  video +/- 1 uur
  https://www.youtube.com/watch?v=YXZWGPxy4xk  BeantwoordenVerwijderen
 20. De meest voor de hand liggende dader van de aanslag op de NS 1 & 2 had eerder dit jaar al aangekondigd wat er in de eh...pijpleiding zat voor Europa.

  https://twitter.com/ABC/status/1490792461979078662

  https://twitter.com/StateDept/status/1486818088016355336

  't Zou me niets verbazen als het met toestemming van de eurocratie/Duitse regering is gebeurd. Alle bruggen zijn nu achter ons verbrand. De vooral in Duitsland toenemende druk bij de publieke opinie om met hangende pootjes bij de Russen aan te kloppen en NS1 en/of 2 te (her)openen is nu zinloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. En Root terug, en JV, Dawg, Oli; fijn mannen jullie weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben niet weg geweest, maar was wel te druk om te schrijven.
   Bij Wolf en Sofia zit de boosheid nog veel te hoog, vrees ik.
   Maar inderdaad: heel leuk dat nu ook Dawg terug is.

   Verwijderen
  2. De coef heeft vele goede mensen verdeeld. Ik stond een beetje in het midden (denk ik), en heb de vaccins genomen om zonder problemen te kunnen reizen. Problemen genoeg! Door test-ellende 3 tickets naar de klojo! Maar desondanks geen spijt! Ik ben inmiddels verloofd met mijn (Latina) geliefde van 14 jaren en hoop na oktober eindelijk af te kunnen reizen voor een overwintering en lange huis koop vakantie.
   Helaas heb ik er zware post-Pfizer verschijnselen aan over gehouden: auto-immuun achtig-- Ernstige overgevoeligheid voor koude lucht (afgelopen zomer was alles beneden 29 graden te koud!). Een lange ivermectine kuur, acupunctuur en wat Chinese dieetinstructies. Na 4 maanden wat verbetering, nu is mijn koude drempel 25 graden, maar nu is het te koud buiten, zelfs met mondkapje (thermoregulatie, geen virusbescherming), dus voorlopig een ernstige handicap voor normaal functioneren.

   Maar met veel geduld en beleid kan ik hier net wegkomen naar Spanje, voordat de temperatuur zwaar ziekmakend wordt of dat de stookkosten zeker tot faillisement zouden leiden. Want voorlopig is het voor mij geen optie om de thetmostaat een graadje lager te zetten. Ik heb hem nooit hoger dan 19 C gezet, s'morgens even, daarna naar 16 of 17 graden als ik thuis was. Maar nu kan ik voorlopig niet lager dan 25 graden!

   Het vervelende van post vaxxx is dat je nooit weet wat de volgende nare verrassing is: mijn afgelopen zomer naar de Filistijnen triggered door een lichte verkoudheid. Enorme achterstand in mijn planning. Het immuunsysteem is ontregeld en het RNA sluimert in sommige weefsels. Daarnaast zijn er nog steeds strains van het GMO virus in omloop... De volgende trigger kan om de hoek liggen te wachten...
   :

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   Sodeju, niet mis. Dat je aan die shots ook nog overgevoeligheid voor koude lucht kan overhouden is nieuw voor me. Kan je openhartigheid over de bijwerkingen van die Pfizerprut wel waarderen. Zeker nu er weer een nieuwe prikronde wordt opgetuigd.

   Verwijderen
  4. De spike proteins ontregelen het immuunsysteem. In acute covid kan dit in het post virale stadium tot onsteking van het endotheel leiden, wat tot de fatale longproblemen leidt. Bij vaccinaties en long covid vaak tot hartbeschadigingen, soms subklinisch tot een plotselinge hartdood. Maar er is een enorm scala aan klachten, van haaruitval tot onvruchtbaarheid. Maar in mijn geval is mijn immuunsysteem ietwat op hol geslagen, met jicht na een prik, wat meer psoriasis, soms nachtelijke jeukaanvallen. Maar altijd een patroon wat de dokter nooit gezien heeft. Een weekje geleden opeens zonder hitte of inspanning mijn kleren doordrenkt met zweet dat vrijwel puur ammonia was. daarna alles gewoon. Ik heb maar wel een pH metertje gekocht, als ik weer eens mijn Tshirt moet uitwringen kan ik de dokter die waarde vertellen (niet dat hij me dan gelooft). Wat in sommige weefsels kan gebeuren is dat een autoimmuun reactie een enorme activatie of remming kan veroorzaken. Dat hoeft niet lokaal te zijn maar kan bv ook via hormoonproductie of het autonome zenuwstelsel. In de normale fysiologie is zo'n snelle regeling bv bij insuline/ glucagon, of met adrenaline bij acute stress.

   Wie een of meer prikkken heeft gehad kan dus een wandelende tijdbom zijn, maar ach, meestal gaat het goed. En wie covid krijgt, ook licht, is net zo goed de sigaar. Gewoon doorgaan met leven, wel voorzichtiger dan eerst...

   Verwijderen
  5. Meten is weten, maar een experimentje werkt ook wel: Ik had nog een flesje zoutzuur staan. Als je een halfleeg flesje zoutzuur een eentje met ammonia voorzichtig inknijpt, zodat de dampen vermengen krijg je witte rook (salmiak kristalletjes damp NH4Cl).
   De zoutzuurdamp over mijn shirtje produceerde ook die witte rook!

   Ik sta bepaald niet te springen om weer een prik! Maar wie weet moet het toch, omdat ik voor de verhuizing naar Spanje wel een aantal keren op en neer zal moeten. Dan maar direct flink ivermectine slikken...

   Verwijderen
 22. Hallo stelletje clowns hier.
  Hebben jullie het nog steeds over die cojona?
  Het virus bestaat niet. Heeft ook nooit bestaan.
  Het enige wat bestaat is het gif wat kabouter rootman in zich heeft laten spuiten.
  Laat hem gewoon langzaam sterven ermee.
  Net als alle anderen wat niet hebben willen luisteren om die troep niet in je lijf te laten injecteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. H├ę Toktok, we gaan allemaal een keer dood. Wat had jij gedaan als je vrachtwagenchauffeur in Canada was? (geen prik geen werk).

   Verwijderen