vrijdag 2 september 2022

Richard Clarke, de Amerikaanse Terreur-opleider

We moeten het hebben van dit Telegram verslagje onderstaand, en we hebben niet het originele artikel in de Washington Post (WP). Zou mooi zijn als iemand het kan vinden ter bevestiging. Maar het lijkt serieus genoeg om het hier te plaatsen, mede via Kotsnieuws.

Waar het om gaat? Richard Clarke is de Amerikaanse baas "Speciale Operaties". Dit figuur nam feitelijk de verantwoordelijkheid op zich voor de terreuraanslagen in de door Rusland ingenomen gebieden in (voormalig) Oekraïne. Hij schept in de WP op dat de VS al 7 jaar lang groepen in Oekraïne voorbereid op oorlog. En dat ze "verzetsgroepen" opgericht hebben uit plaatselijke bevolking, zoals in Kherson, Zaporozhe en Donbass. "Als je een Russische soldaat bent, dan moet je achterom kijken want je weet niet waar de bedreiging vandaan komt".

De realiteit is, volgens het Telegram bericht, dat deze "Partizanen", zich liever niet inlaten met Russische soldaten, maar liever vrijwilligers, bloggers, lokale bestuurders, sporters en hoofden van gezinnen dood maken.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Wat is er met een deel van Europa aan de hand dat we dit soort terroristenopleiders uit Amerika hier vrijelijk laten rondlopen om ons tegen elkaar op te hitsen en Europeanen op te leiden om onze Russische mede-Europeanen, burgers, dood te maken?


Wat we wel hebben gevonden is DIT artikel over Clarke, waarin zwart op wit staat dat hij met zijn NATO-vrinden al 8 jaar lang, compleet in strijd met Minsk 2, de Oekraïners aan het ophitsen en opleiden is, inclusief zogenaamde "verzetsgroepen". Hoe meer ellende, doden en gewonden, hoe mooier dit soort elementen het vindt.

De verliezen van de Oekraïners bij hun "counter-offensief" van 29 Augustus tot 1 September. Meer dan 2500 Oekraïners dood. Bij de collectief gecontrolleerde Nederlandse staatskanalen deze cijfers al meegekregen? En de Oekraïners maar verder blijven ophitsen om vooral door te vechten, en Rutte en Ollongren die compleet "achter hen staan"....

1 opmerking:

  1. Laten we hopen dat de militaire top in Oekraïne snel een coupe pleegt. Oekraïnse soldaten door het open veld de vijand tegemoet lopen zonder luchtsteun. Pure kamikaze. Zelensky en de mensen waar hij de orders van aanneemt zijn echt een gewetenloze schurken.

    BeantwoordenVerwijderen