maandag 18 januari 2021

Het busje van de Romeo’s - Amsterdam, Museumplein- 17/01/2021

Amsterdam heeft de buik vol van Halsema's laffe Afdruipende Romeo's.

Romeo's here,

Romeo's there,

Romeo's were everywhere!
Beelden met dank aan De Kapitein en Debby Edam. Wat zijn er toch een goede mensen bezig die de Laffe Romeo's uitleggen wat ze zijn en die het regime-wangedrag vastleggen.

Romeo en Juliette Halsema

26 opmerkingen:

 1. OT. Mijn 1/2 wekelijkse portie BNR op de radio gehad: Na 13:15 Barbara Baarsma, een of andere CO van de rabobank. Een nauwelijks verhulde kritiek op het corona-beleid van de overheid. Zowaar. Korte termijn visie (voor visie moet je naar de oogarts) en geen exit-beleid, niet in de verste verte.

  Na 14:00 uur wordt het nog erger: rivm spuit dagelijks cijfers over besmettingen, ziekenhuisopnames, IC-opnames, doden etc. Werd de vraag gesteld: Hoe zit het nu met de vaccinaties? Die lopen nu al enige tijd en we zijn er nieuwsgierig naar.

  DOODSE STILTE !!! Geheim, embargo, geen cijfers, NIETS. Rivm: "Weten we niet".

  Voor mij een bewijs, dat het aantal uitgedeelde fèksiens heel zwaar tegenvalt en dat mensen zich nauwelijks laten kapot spuiten, ondanks de continue propaganda, die ieder uur wordt gespuid. Natuurlijk weten ze het wel, maar het zal wel heeeeeel erg laag zijn. Niet goed voor de propaganda van het regime.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor alle zekerheid maar even gezocht op de Code van Neurenberg.

   Ook deze link naar mijn huisarts gestuurd. Dan is hij ook gewaarschuwd. Weet iemand, of huisartsen straks ook gaan fèksineren? En hoe reageer je dan op de oproep?

   Verwijderen
  2. [En hoe reageer je dan op de oproep?]

   Niet of beleefd weigeren. Mocht het in de toekomst verplicht worden dan wacht ik tot een van de traditionele feksins beschikbaar is. Dat laatste heb ik onze (schoon)ouders ook geadviseerd.

   Vanochtend stonden er een opvallende zin in een bericht op TT:

   "totdat er een gunstig seizoenseffect is en tot er een vorm van groepsimmuniteit is door doorgemaakte infecties en vaccinatie" (komt uit onderstaand berichtje).

   [Het OMT maakt zich zorgen over de verspreiding van de Britse coronamutant in Nederland.De experts melden in hun meest recente advies dat de situatie niet onder controle lijkt.Dat kan vanaf april leiden tot grote druk op de zorg.

   Volgens het Outbreak Management Team is het van belang om nu maatregelen te nemen om de verspreiding in te dammen. Aan welke maatregelen het OMT denkt, wordt in dit advies niet vermeld.

   Beperkingen zijn nodig totdat er een "gunstig seizoenseffect is" en tot er een vorm van groepsimmuniteit is door doorgemaakte infecties en vaccinatie,zo schrijven de OMT-deskundigen.]

   Blijkbaar ligt opeens groepsimmuniteit door doorgemaakte infecties (weer) op tafel (waar eerst volledig op het vaccin gericht werd) en - of ze het beseffen of niet - met de opmerking over het seizoenseffect geven ze aan dat er geen sprake is van 'corona golven' maar van het normale seizoenseffect bij luchtweginfecties.

   Verder mag dat hele OMT wat mij betreft naar huis gestuurd worden. Zelden een stelletje grotere prutsers meegemaakt. Ze lopen achter de feiten aan, hebben hun werk niet gedaan (Gommers en Kuipers) en kletsen maar een eind weg.

   Verwijderen
  3. @SDR: Dank voor je uitgebreide antwoord.
   [Aan welke maatregelen het OMT denkt, wordt in dit advies niet vermeld.]
   Daar worden we de laatste weken al voor klaargestoomd: De avondklok. Denk dat de 2e Kamer hier niet aan meedoet: Staatsrechtelijk kan het worden betiteld als een controversiële maatregel, wat een demissionair kabinet niet mag doen. Weer een kans voor van Haga.

   De conclusie die je trekt in de 1 na laatste alinea is m.i. correct. (seizoenseffect)

   Ik heb voor mezelf voorgenomen als volgt te reageren op een oproep:
   Ik ga naar de huisarts en ga een hele hoop vragen stellen. Dat kost hem heel veel tijd. En daarna gewoon afzien van de jab, door te stellen, dat ik het al heb doorgemaakt. Ik ben al maanden reuk en smaak kwijt. Ik ga ervan uit, dat als je het al hebt gehad een prik niet meer nodig is. Lijst met vragen gaat een dezer dagen volgen.
   Jullie mogen dan nog vragen erbij stellen. Nadruk zal worden gelegd op veiligheid, gezien de -nu al 29- overlijdens in Noorwegen. Zo uit de losse pols schat ik het aantal doden wereldwijd op > 100, inclusief doden tijdens de trials.

   Verwijderen
  4. @Wolf,
   Inderdaad beleeft weigeren. Het is en blijft een experimenteel vaccine waarbij hele test stadia zijn overgeslagen en er mogen geen medische experimenten met mensen gedaan worden.
   De kans dat je ziek of overlijd aan het vaccine is net zo groot als dat je ziek of overlijd aan het virus. Wellicht is het vaccin nog schadelijker dan het virus.

   Verwijderen
  5. Ook kan je zelfs na de vaccinatie nog mensen besmetten. Althans ze testen positief na het vaccine. Dus je doet de gemeenschap er ook geen goed mee.

   Verwijderen
  6. [Denk dat de 2e Kamer hier niet aan meedoet: Staatsrechtelijk kan het worden betiteld als een controversiële maatregel, wat een demissionair kabinet niet mag doen.]

   Hopelijk doen ze dit keer wel hun werk. Maar ik las dat Billie Turf (zoals iemand op twitter Bruls omschreef) in plaats van een avondklok nadenkt over een ............ visite verbod! Gesteld wordt dat een avondklok niet te handhaven is, hoe men een visite verbod denkt te gaan handhaven, wordt niet vermeld. De burgemeester van Amersfoort heeft aangegeven (zijn vrouw schijnt op de IC te werken) dat verdere maatregelen nu niet nodig zijn.


   [De conclusie die je trekt in de 1 na laatste alinea is m.i. correct. (seizoenseffect)]

   Zoals ik vorig voorjaar al aangaf, corona is te vergelijken met een vervelende influenza infectie. Probleem is dat de meeste mensen blijkbaar influenza behoorlijk onderschatten. Werkelijk ALLE gevolgen van corona kunnen ook ontstaan na influenza. Verder denk ik dat er veel en veel meer immuniteit voor corona onder de bevolking is dan men nu denkt (of men weet het wel maar meldt het niet).


   [Ik ben al maanden reuk en smaak kwijt.]

   Kan ook het gevolg van influenza zijn.


   [Nadruk zal worden gelegd op veiligheid, gezien de -nu al 29- overlijdens in Noorwegen.]

   Dat ga ik (mocht ik opgeroepen worden voor die mRNA feksiens) ook doen. Ik wil geen proefkonijn zijn (mijn (schoon)ouders en gezin ook niet) waarbij ik hen de code van Neurenberg onder hun neus zal duwen.

   @G.B. denk je trouwens dat de radiostilte over de cijfers wat betreft het vaccin en de plotselinge aandacht (zie het bericht) voor natuurlijke immuniteit met elkaar te maken hebben?

   Verwijderen
  7. Mark pinokkio Rutte hoeft niet meer zijn best te doen om zijn meesters te pleasen. Al zou een avondklok wel mooi op zijn CV staan.

   Verwijderen
  8. Ik bedoel waarom pinokkio Rutte zijn best niet meer hoeft te doen om zijn meesters te pleasen. Hij wil toch gewoon premier blijven? En anders een mooi baantje bij de EU of een of andere denktank?

   Verwijderen
  9. [@G.B. denk je trouwens dat de radiostilte over de cijfers wat betreft het vaccin en de plotselinge aandacht (zie het bericht) voor natuurlijke immuniteit met elkaar te maken hebben?]

   Zeker weten. Ze zijn te ver gegaan en voelen nu nattigheid. Ze zoeken nu voorzichtig een modus naar de uitgang.

   Verwijderen
  10. [Zeker weten. Ze zijn te ver gegaan en voelen nu nattigheid. Ze zoeken nu voorzichtig een modus naar de uitgang.]

   Die connectie maakte ik ook toen ik las wat jij op de radio gehoord had of beter gezegd wat er niet verteld werd.

   Verwijderen
 2. Ik ontdekte vandaag een prachtig initiatief als tegenhanger voor de WEF reset:

  https://thegreaterreset.org/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik moet het nog uitgebreid bekijken maar dit lijkt me een zeer goed, interessant initiatief.

   Verwijderen
 3. Onderstaand is wat ik bedoelde met mijn opmerking over het achter de feiten aanlopen van het OMT:

  Echt vreselijk besmettelijker hoor die Britse variant (sarcasme):

  [Nog geen 5 procent zorgmedewerkers 'Surhuisterveen' positief ], bron: https://www.lc.nl/friesland/achtkarspelen/Nog-geen-5-procent-zorgmedewerkers-Surhuisterveen-positief-26358522.html

  Uit het artikel:

  "Van de ruim 400 zorgmedewerkers, bewoners en naasten van positief geteste personen die dit weekend getest zijn in Drachten, zijn er 16 positief bevonden op het coronavirus. Dat meldt woordvoerder Jan Arendz namens GGD Fryslân.

  Onder de zestien positief geteste personen zijn acht personeelsleden van ‘t Suyderhuys in Surhuisterveen, vier naasten van positief geteste personen en vier bewoners van het woonzorgcentrum, waar vorige week sprake was van een uitbraak met de Britse variant."

  en ook veeeeeel ernstiger (sarcasme):

  [„Voor het ziektebeeld en de behandeling is er geen verschil met het ‘normale’ coronavirus”, zo stelt de GGD. ]


  Sterker nog volgens onderstaand artikel zorgt het virus (zoals verwacht door o.a. Pieter Borger) voor een minder ernstig ziektebeeld:

  [Britse variant virus vastgesteld in verpleeghuis Amstelveen ], bron: https://www.parool.nl/amsterdam/britse-variant-virus-vastgesteld-in-verpleeghuis-amstelveen~b377ac2e/


  Uit het artikel:

  [Bewoners minder ziek

  De ziekteverschijnselen, zegt Zuidema, zijn milder dan bij mensen die in het voorjaar besmet raakten met het virus. “We zien dat de bewoners minder ziek zijn. Ze hebben minder hoge koorts en zijn minder benauwd. Ook het hoesten is minder erg.” ]

  Beide artikelen komen uit de MSM en kunnen dus niet als 'wappie' artikelen worden afgedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan B. Hommel over "deskundige" Ernst Kuipers (blijkbaar net als Gommers 10 maanden lang op zijn achterwerk gezeten in plaats van te doen waar hij voor aangenomen is):

   [Ernst Kuipers adviseert: scholen langer dicht en avondklok invoeren https://rtvr.nl/9zwe

   Zeg Ernst... Nu heb je toch al bijna een jaar de tijd gehad om de capaciteit op de Intensive Care op niveau te krijgen.

   En, Ernst? Wat heb je gedaan om dit zover te krijgen.]

   [ ]

   [Kortom, Ernst: bemoei je met je eigen zaken. Dat is de capaciteit voor de zorg. En laat je enorme ego je niet in de weg zitten. Niemand vraagt jou of je kleine broertje Diederik om je mening over andere zaken.

   Echt niemand.]

   lees voor de rest van de tweets uit het draadje: https://twitter.com/hommel_b/status/1351208638912880649

   Verwijderen
 4. https://sputniknews.com/us/202101181081803841-views-of-washington-dc-before-rehearsal-for-bidens-inauguration/
  kijk nou toch eens wat een Amerikaanse vlag vertoon tijdens de installatie van puppet Joe. Je mag niet twijfelen of Joe wel een patriot is. LOL. Lang leven de CCP.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit staat te lezen in de Gubbelskrant.

  „Het is echt heel zorgelijk”, zei minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) tussen de corona-overleggen door. Eerder was hij tegen de avondklok, nu is hij ervan overtuigd geraakt dat er iets moet gebeuren. „De gereedschapskist begint zo langzamerhand leeg te raken.”
  De bewindsman heeft formeel de bevoegdheid om zo’n ’spertijd’ eigenhandig op te leggen, maar hij wil dat niet zonder steun van de Tweede Kamer doen.

  Hier is mijn reactie op het gubbelsblat en grapjas Grapperhaus  Meneer Grapperhaus…..U heeft HELEMAAL geen gereedschapskist.
  Alleen de werkman wat U niet echt bent heeft een gereedschapskist. En daar doet hij alleen maar goede dingen mee.
  Wat U wel heeft is een gemene trukendoos wat min of meer hetzelfde is als een dictoriale goochelaarshoed.
  Wat U eigenlijk bedoelt is dat U dus bijna geen konijnen meer uit Uw hoed kunt toveren.
  Uw nep show in uw Haagse circus is zo goed als afgelopen.
  Het publiek vindt er ook geen zak meer aan.

  we gaan het anders doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaat lekker met dat feksien:

  [Mini draadje over onzuiverheden mbt mRNA bij vaccin productie

  Blijkt dat er in de vaccin batches voor commercieel gebruik, ook onzuiver (afwijkend) mRNA zit. In significante hoeveelheden, en ook in wat grotere hoeveelheden dan in de trial batches.], bron: https://twitter.com/Alicia1984N/status/1351257502076309508

  De bron is EMA assessment report.

  En dat hebben ze op de markt toegelaten. Misdadig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 4822 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er 784 minder dan gisteren. Het is ook het laagste aantal sinds 1 december. Op 12 januari daalde het aantal nieuwe besmettingen voor het laatst onder de 5000."

  https://nos.nl/artikel/2364953-aantal-nieuwe-besmettingen-daalt-weer-onder-de-5000.html

  Nou ja, 'besmettingen'... Laten we het maar positief getesten noemen. Maar afgezien daarvan, de veronderstelde noodzaak van een avondklok is volkomen uit de lucht gegrepen. Wat is hier aan de hand? Kan de crisissituatie niet lang genoeg in stand worden gehouden? Zit er nog iets onaangenaams voor ons in de pijplijn voor, zeg, maart van dit jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Halsema: “Er is demonstratierecht in Nederland, je hoeft het niet eens aan te vragen” en “Zeker in een periode waarin een overheid zich zoveel macht toe-eigent is het noodzakelijk, demonstreren is dan vaak een laatste verdedigingslinie”

  Hoor het haar zeggen. Na de demo van BLM:

  https://twitter.com/annstrikje


  BeantwoordenVerwijderen
 9. [je hoeft het niet eens aan te vragen]

  Dat moeten we volgende keer ook niet meer doen. Ondergronds oproepen tot demonstreren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. https://www.bitchute.com/video/aiSQq59ysiZf/

  BeantwoordenVerwijderen