zondag 17 januari 2021

Tweedeling nu compleet. Waar is Halsema mee bezig?

Waar gaan we beginnen met het beschrijven van deze dag, 17 Januari 2021 in Amsterdam op en rond het Museumplein?

Laten we beginnen met de opkomst. Typisch geval van is het glas half vol of half leeg?

Laten we het vanuit het regime-oogpunt eens positief bekijken: een zeldzaam protest, en dan draven er "een handjevol" demonstranten op, die met behulp van de collaborerende staatsomroepen en het oud NSB-Blatt De Telegraaf nog verder gemarginaliseerd en gecriminaliseerd worden. Een groot deel van de thuis chips-etende en cola-drinkende regime-getrouwen, zullen afgeven op deze "dissidenten die het verpesten voor de rest en dankzij wie "we" nog langer in lockdown moeten blijven". Perceptie-management wederom geslaagd!

En nu vanuit dissidenten-oogpunt: een afgeblazen en gefrustreerde en verboden demonstratie, en dan krijg je toch nog het Museumplein nagenoeg vol. Puike sfeer. Nul mondluiers. En nogmaals, een uitstekende sfeer. Een statement dat er wezen mag!

Waar is Halsema mee bezig?

Nu dan Halsema, van nota bene Groen Links. Zij stuurt op een vreedzame manifestatie, die nota-bene protesteert tegen de meest fascistische dwangmaatregelen die we sind 1945 hebben gezien. En wat doet Halsema? In plaats van de demonstranten te fasciliteren, desnoods van koffie te voorzien en solidariteit te betuigen, want dit zijn ook haar Amsterdammers, stuurt ze er tot op de tand toe bewapende regime-eenheden op af, compleet met waterkanon, honden-brigades, politie te paard, Romeo's, drones, helicopters, crisis-acteurs en wat dies meer zij, zoals zelfs in de meest repressieve regimes nauwelijks gezien wordt.

Tweedeling

Nederland stevent af op een tweedeling, voor zover die er niet al is. Het regime, met aan haar zijde burgemeesters, collaborerende staatsmedia, en een contingent "brave burgers" die het allemaal geloven. Daartegen staat een groeiende groep burgers die de agenda door heeft en de dwangmaatregelen doorziet en verwerpt. Welke kant gaat het kwartje vallen?

Heerlijk dagje om een blokje om te gaan met je paard rond het Museumplein in het centrum van Amsterdam...

En natuurlijk ook een heerlijke dag om je hond uit te laten bij het Museumplein in Amsterdam......


De boodschap is duidelijk. Kappen met die Domme LockDown.
De organisator in gesprek met TV Noord Holland. Goed om te zien dat niemand zo'n afgrijzelijke en onhygiënische mondluier op had en ook lak had aan Rutte's fascistische anderhalvemeter gezwam.

Volg ons ook op Twitter @BlikopNOS voor meer bewegende beelden uit de frontlinie, maar we zullen ze hier ook geven: 

1 HIER zie je de regime-troepen in de achterafstraatjes.

2. HIER zie je een korte impressie van de goede en relaxte sfeer bij de vreedzame Museumpleinbezoekers.

3. HIER zie je waar we inmiddels aanbeland zijn. BIG Brother is watching you. Met drones en helicopters. Wat kost deze ongein allemaal? Voor deze repressie is een ogenschijnlijk ongelimiteerd budget beschikbaar.

4. En HIER zie je de opgepompte, tot de tand toe bewapende, regimetroepen die klaar staan om het vreedzame protest in een chaos te doen laten veranderen. Hetgeen ook probleemloos gelukt is later. En zoals altijd, powered by exNSB-Telegraaf en NOS.

12 opmerkingen:

 1. Wat een hoop paniek om niks.
  Wat de vrije mens daar demonstreerd heb ik begrip voor.
  Maar wat die politiemacht daar in opdracht van Halsema demonstreerd heb ik totaal geen begrip voor. Zoiets is onNederlands en niet normaal.
  Dat zegt wel nogal wat over Halsema.
  Dat krijg je als burgemeesters niet gekozen worden door inwoners van een gemeente maar als opgetilde paarden door de staat worden geïnstalleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Halsema organiseert niks. Die doet alleen wat haar opgedragen wordt. Als we willen weten welke kant het kwartje valt, moeten we het probleem systematisch begrijpen.

  Zo lang ambtenaren thuis kunnen zitten, salaris kunnen vangen en hun vreselijke bullshit baan niet hoeven uit te voeren valt het kwartje niet. Pas als de ambtenaren worden gekort, zoals nu de studenten en het midden en klein bedrijf worden gekort, valt het kwartje de gewenste kant op, eerder niet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja tijd voor pennenlikkers om solidair te wezen en 50% aan onderners KMB 4

   Verwijderen
  2. Waar de MKB blijft (en de boeren), is mij een volslagen raadsel.

   Verwijderen
 3. Hier een waarschuwing tegen het regime door een arts: Laat je niet prikken en kijk naar de geschiedenis. Dat krijg je als je uitverkorenen loslaat op een land. Die nemen gewoon wraak.
  https://www.janbhommel.com/post/vaccins-tegen-het-sars-cov-2-virus-deel-1
  https://www.janbhommel.com/post/vaccins-tegen-het-sars-cov-2-virus-deel-2
  https://www.janbhommel.com/post/vaccins-tegen-het-sars-cov-2-virus-deel-3
  Lees ook de commentaren eronder, allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit deel 3: [De conclusie van het artikel is verontrustend, zo niet alarmerend. Het laat zien dat als economische, politieke en biomedische krachten hetzelfde momentum hebben dat er de mogelijkheid bestaat dat zich opnieuw een grote humane catastrofe voordoet. Dàt er op dit moment sprake is van een dergelijk momentum van economische, biomedische en politieke krachten kan mijns inziens nauwelijks ontkend worden.]

   Verwijderen
  2. En als je je toch laat prikken, wordt dat voor minimaal 20 jaar vastgelegd. Ha ha ha, maar dat maakt toch niet uit? Die 20 jaar haal je toch niet na een feksien, dus wat zou dat nou bommen?

   En daarbij: de overheid heeft toch een fantastisch record met databases?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Was een mooie demonstratie. We moeten vaker naar het museumplein gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Breaking! Huig Plug live op het Binnenhof: Corona is al opgelost voordat Rutte III valt!
  https://www.youtube.com/watch?v=4LrSF-6hUuchttps://www.youtube.com/watch?v=4LrSF-6hUuc

  De pers die de 1,5 meter en de mondkap verkoopt (en straks de avondklok) heeft er zelf maling aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De misleiding van vaccineren
  https://youtu.be/DounkAAkvZc

  Vaccineren? Gewoon niet doen!

  BeantwoordenVerwijderen