vrijdag 15 januari 2021

Rutte Circus gaat doorrrrr....!!!!!

Wat een week!

Het begon met de Rutte Rasti Rostelli hypnoseshow, ook bekend als "de" persconferentie. Alle kijkbuisburgers werden compleet gehypnotiseerd. En Rutte deed hen geloven dat een citroen mierzoet is en het Engels virus een killervirus.

Hypnoseshow

Kom bij de gemiddelde Nederlander nu niet aan dat een citroen toch best zuur is en het Britse virus niks voorstelt. Fout! Fout! Fout! Kom niet aan onze mierzoete citroenen, en waag het niet het Britse killervirus te marginaliseren!

Goochelshow

Toen kwam de Rutte Hans Klok goochelshow, beter bekend als "het" Corona-debat. Rutte goochelde daar met cijfers en uitpuilende Britse ziekenhuis, die in realiteit een lagere bezettingsgraad hebben dan 12 maanden geleden. Verder maakte hij natuurlijk de geesten rijp voor "de" avondKlok.

Circus

En na de hypnoseshow en de goochelshow, was het vandaag compleet met Rutte's Circus Renz! Er was geen touw meer aan vast te knopen. Maar meneer blijft gewoon aan de knoppen, met name aan de Corona-knoppen, waarmee het land compleet naar de kn....n gaat!

De Rutte Hypnoseshow, de Rutte goochelshow, en vandaag, de klapper van de week, het Rutte Circus. Natuurlijk powered by NOS/NPO.

En een figuur als Wilders, randfiguur van het Rutte circus, vindt het prima dat Rutte doorgaat met zijn Corona terreurbeleid. Vrijland kan het wel eens bij het rechte eind hebben, dat Rutte op deze manier met nog vastere, en hardere, hand zijn dwangmaatregelen voort kan zetten. Met nog minder weerstand uit het nep-parlement. En verkiezingen waarschijnlijk uitgesteld naar Oktober.

Hunkemöller staakt huurbetaling

Hunkemöller, Hema, Blokker, Terstal, Bruna, Action, Nelson, Ako, Primera, Zeeman, de plaatselijke mode- of schoenenzaak, ze staken (bijna) allemaal (deels) de huurbetaling. Dat was vandaag het nieuws. Vindt iemand dit gek? Misschien moet iemand Rutte eens uitleggen hoe de (detail)handel werkt? Als je winkels dwingt de deuren te sluiten, en ze enkel wat kruimels belooft, dan krijg je dat de winkel de huur niet meer kan of wil betalen. Maar Rutte zei dat we "het samen" gingen doen. Dus dan zou je van een man verwachten, die als een man zijn woord houdt, dat als hij Blokker verbiedt zijn beroep uit te oefenen, dat je zijn kosten betaalt. Blokker heeft ten slotte dankzij jou geen inkomsten meer om die kosten te dekken. En jij, Rutte, zou het allemaal regelen. 

"Gelukkig heb ik van geschiedenis meer verstand..."

Maar Rutte -als geschiedenisleraar met minder verstand van economie- begrijpt misschien ook niet, dat als je Blokker sluit, ook de groothandel, de importeur, de lokale producent, de bank, de pandbaas, het schoonmaakbedrijf, de accountant, een trits aan bedrijven, daar ook onder te lijden krijgt. Heeft Rutte die ook al gecompenseerd?

Maar Rutte met zijn vaste maandsalaris en de aan hem gelieerde staats- en concernmedia begrijpen dit mogelijk niet, evenals het gros van de ondermaatse kamerleden. Rutte zou ook vanwege zijn desastreuze Corona-Hoax-Wanbeleid per direct af moeten treden.

"We doen het toch ook financiëel samen?" wordt direct weggedraaid.

Trouwens, een frappant moment op de staatsradio vanacht rond 4:43 uur bij het inbelprogramma Gaan! Een inbeller opperde dat mensen met een vast salaris (NPO staatsmedewerkers!), salaris gingen afgeven aan de gedupeerde ondernemers. De presentatrice wilde nog net vertellen dat ze onbekend was met deze gedachte en de inbeller werd abrupt weggedraaid. Luister het fragment HIER.

Ondertussen in StPetersburg en Minsk... het leven gaat wel heerlijk normaal verder.

Ondertussen in StPetersburg en Minsk: Musea open, restaurants ook open, tot 23:00 uur. Waarom vraagt niemand hem, waarom de (Wit-) Russen wel grotendeels doorkunnen met hun normale leven, en hier niet? Waarom gijzelt Rutte de Nederlandse bevolking, of waarom kan de Russische gezondheidszorg het wel aan, en de Nederlandse niet? En in Italië lost de bevolking het zelf op en heeft de horeca daar vandaag gewoon alle deuren opengegooid. Kijk eens naar deze heerlijke beelden HIER, waar de bevolking de politie vriendelijk vraagt te vertrekken, die daar gehoor aan geeft.

11 opmerkingen:

 1. Heb deze week een aantal keer tegen kennissen en collegae gezegd dat de persconferentie me overkwam als de Rasti Rostelli show en ik er geen touw aan kon vastknopen, behalve dat ik er wat angstig van werd en het gevoel kreeg dat ik Rutte moest vertrouwen.

  Leverde meewarige blikken op en was de opzet om het te hebben over seizoensgebonden griep die, elk jaar weer, hetzelfde patroon laat zien als de Covid.

  Je hoopt natuurlijk dat dit mensen de ogen opent, maar dat kan ik niet voor ze doen.

  Maar Rasti Rostelli is een mooie grap om er mee in te komen, wilde ik maar zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed te horen dat het tij in Italië aan het keren lijkt.

  In Duitsland daarentegen gaan de machthebbers er autoritair in.
  Na Nieuw Zeeland nu ook in Duitsland quarantaines voor Covid 19 overtreders.
  https://www.infowars.com/posts/germany-to-put-covid-rulebreakers-in-detention-camp/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er gaan geruchten dat in de Duitse verpleeghuizen de oudjes bij bosjes sterven waar gevaccineerd word. In Noorwegen al 23 doden. IFR van 0.2 aldus Willem Engel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Parler CEO Matze ‘goes into hiding over death threats,’ company says as it seeks to seal employee info in court battle with Amazon

  De oligarchie wil niet dat je alternatieven hebt om je informatie te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. https://www.blckbx.tv/videos/wat-staat-er-op-het-spel

  NOTE: De uitzending is binnen 15 minuten na upload verwijderd van Youtube omdat het de WHO Guidelines zou schenden. De video duurt 50 minuten en dus is de kwestie opmerkelijk te noemen. Je kunt de bijzondere uitzending daarom nu via Rumble bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kun je geen korte samenvatting geven, al is het maar 2-3 regels; zou door velen zeer gewaardeerd worden.

   En wat de stervende oudjes betreft in Noorwegen en Duitsland. Denk niet dat het hier iemand verbaast. Nu sterven in verpleeghuizen voor oudjes natuurlijk altijd veel mensen. Of het vaccineren van die mensen meer kwaad dan goed doet is meen ik al een discussiepunt. De media gaat er nu achterkomen dat er mensen sterven in verzorgingshuizen met bejaarden! Met of zonder prik!

   Verwijderen
  2. @ oli

   Da's wel heel snel. Heb 'm nog net even, tussen de bedrijven door, kunnen bekijken.

   Docu is een kritische terugblik op een jaar corona. Coronna wordt geschets als een onderdeel van een op handen zijnde Vierde Industriele Revolutie. (Ze Great Reset) Aandacht voor en waarschuwing tegen de verwachten massawerkeloosheid, surveillancesamenleving en totalitaire trekjes waarin de maatschappij zich zal bewgen a.g.v. de Vierde Industriele Revolutie.

   Verwijderen
  3. Bovengenoemde documentaire gaat over de plannen van een handje vol super rijken mensen op aarde. Deze mensen willen absolute controle over alles wat er op aarde gebeurd.
   Om dit te bereiken gebruiken ze de klassieke hegelian dialectic problem reaction solution:

   1 Creëer een probleem: Laat een corona virus vrij uit Wuhan en spreek een wereldwijde pandemie uit
   2 Creëer een reactie: Verspreid zoveel mogelijk angst. (waardoor mensen de benodigde offers willen die nodig zijn voor de transitie)
   3 Creëer een oplossing: Geef iedereen die door de maatregelen (en later met de 4e industriële revolutie) werkeloos wordt een algemeen basis inkomen en laat dat inkomen zetten op de in gebrachte Rockefeller Microsoft digitale identificatie drager (chip) met alle mogelijke opties
   Laat de mensen dan met hun basis inkomen leven in een stad vol met toezicht waar meerdere apparaten in je huis je zullen monitoren.

   De 4e industriële revolutie gaat hen de toekomst geven van controle.
   De 4e industriële revolutie is het samensmelting van ons mensen/geesten met kunstmatige intelligentie.
   De 4e industriële revolutie zal alles automatiseren/robotiseren
   De plannen zijn dat we in steriele steden wonen waar we 24/7 door apparaten/satellieten etc in de gaten worden gehouden.

   De great reset is het diepte punt van waaruit we de 4e industriële omgeving gestalte gaan geven. The new birth. Build back better.

   De pandamie is het middel dat ons meeneemt naar de great reset en de 4e industriële revolutie toe. Never let a good crises go to waste.
   De pandemie vernietigt de middenklasse
   De pandemie vernietigt de democratische instellingen
   De pandemie verarmt ons mensen en verrijkt dezelfde handjevol mensen die de 4e industriële revolutie wil

   De documentaire geeft verder veel onderbouwing voor bovengenoemd proces en toekomst visie en welke mensen hier achter zitten.

   Een absolute must watch.

   @Blikkkers Ik wil jullie nog even attenderen op Sacha Stone vanaf minuut 46.30. Er komt geen cavalerie ons redden, we moeten zelf opstaan en ons bevrijden van deze tirannie. Er zijn honderdduizenden jongen mannen gestorven voor onze vrijheid en wij slappe intellectuele mensen zijn te slap om op te staan?

   Graag toevoegingen en commentaar om een beter plaatje te krijge

   Verwijderen
  4. Viruswaarheid helden promoten.
   Viruswaarheid Weekoverzicht #17
   https://www.youtube.com/watch?v=yfjUhkoRm7Q

   Verwijderen
 6. Held Huig Plug promoten
  Huig Plug over het verdwijnen van zijn Twitter-account
  https://www.youtube.com/watch?v=zPJA5yVKM90

  BeantwoordenVerwijderen