zondag 17 januari 2021

Busted! Passeren Halsema, Politie en Regime een grens?

Je moet erbij geweest zijn om te weten wat er gebeurd is.

En wij waren erbij. In de frontlinie, om verslag te doen.

Halsema heeft zich van haar slechtste kant laten zien met haar "exhibitionistische" inzet van regime-eenheden. En regelrechte veroorzaking van de chaos. Precies zoals het moest gebeuren in een doorzichtig 1-2-tje met de regime-media, die er als de kippen bij waren om het gebeuren te framen als een stel relschoppers waar de lieve politie nog net de orde kon handhaven. Allemaal zo voorspelbaar.

Wat je niet bij die regime-media zult zien, zijn de volgende beelden:

1. BUSTED: Romeo-alert! Agents-Provocateurs! HIER. Andere haarscherpe beelden van 100% Romeo's zijn VERWIJDERD van Twitter. De beelden zijn weer TERUG! Niet klein te krijgen!

2. Dacht dat we zo voorzichtig moesten doen om geen druk op het ziekenhuis te geven. Waarom knuppelt Halsema dan een vreedzame zeventigjarige de IC, of in ieder geval het ziekenhuis in?

Kan Halsema nog wel aanblijven na het door haar zelf uitgelokte en uitgevoerde excessieve geweld?

3. Wat NOS 20:00 uur sjoernaal vanavond aan verdraaiĆÆng heeft getoon lijkt weer op het passeren van een grens. De karatetrap van hoogstwaarschijnlijk een crisis-acteur kwam, net als bij het oud NSB Blatt Telegraaf, prominent in beeld. Knap gedaan. Tien met een griffel voor hoger perceptie-management! En op Teletekst, oei, oei, oei, de mensen droegen geen mondkapje in de open lucht. hallo NOS, waarom zou je in de frisse lucht zond infecterende smoelluiersragen??!! NOS BUSTED als verlengstuk van het regime.

4. De sfeer zat er goed in. Via Patrick Savalle.

5. Ontluisterende beelden van zieltogende ME'ers die de dwangmaatregelen van Gates en Schwab moeten verdedigen. Met harde hand. De filmster had de ME'ers nog kunnen vragen: "Heb je kinderen? Hoe bevalt het thuisonderwijs?"of "Heeft je vrouw een kapperssalon of je broer een kroeg? Hoe gaat het met hun?". Kijk ook eens naar het tenenkrommende niveau en de reactie op regime-geweld tegen een charmante vrouw van de zieltogende Provinciezender NH.

En dan nog dit....

Als je ff wil lachen, kijk dan eens naar deze beeelden, en dan met name het laatste stukje, vanaf minuut 6:00. Peppie & Kokkie, centjes verdienen. Prutsers!

Update

Er is een nieuwe foto verschenen van de neergeknuppelde man, HIER.

8 opmerkingen:

 1. Ik heb de provocatie agenten ook gezien toen ik terug liep naar het Olympisch stadion waar mijn auto stond. Helaas was mijn accu leeg om ze te filmen.
  Als we met 10x zoveel mensen zijn, zijn ze kansloos en nemen we ons eigen museumplein in en gaan we ons grondrecht uitoefenen. Halsema en Peppie en Kokkie zullen dan wanhopig worden dat ze geen macht meer hebben.
  Super goede rapportage Blik. Trots.

  P.s. Helaas nog geen spoor te bekennen van de hard getroffen middenstand. Het thuis zittende winkel/horeca personeel was er waarschijnlijk ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Oli. Ja, dat is wat ik in het vorige blog bedoelde; aan de ene kant, best goede opkomst, toffe sfeer, regime-eenheden lieten weer hun ware gezicht zien.

   Aan de andere kant, waar waren horeca, kappers, detailhandel, sex-werkers, evenementenbranche, etc.? Waarschijnlijk zaten ze er wel tussen, maar waren ze nog niet allemaal gekomen...

   Verwijderen
 2. Goed dat er gedemonstreerd is. Respect!
  Volgende keer misschien een helm opdoen? Scheelt de zorg een hoop werk.
  Femke weet wel hoe ze het plebs moet laten luisteren.
  Niets anders dan oude Sovjet praktijken.
  Groen Links is, ten tijde van de oprichting, samengesteld uit diverse politieke partijen die in meer of mindere mate dweepten met de voormalige USSR.
  Dit wetende had je deze onvervalste Sovjet show van de gezagsdragers kunnen verwachten!
  Die ouwe man was dom om zo lang te provoceren, waarschijnlijk een egoboost nodig of zo iets, anyway, shit happens šŸ¤•
  But shit doesn't happen by itself, it's always made by an asshole!šŸ˜‚šŸ˜‚

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als dit niet op een gegeven moment volledig uit de hand loopt en de bevolking zich tegen het huidige Ć©tablissement keert weet ik het niet meer.

  Die laffe hond op zijn paard voor zijn leven schorsen en c.a. 6 jaar achter de tralies.
  Halsema, aftreden meis.

  Waarom staan deze foto's niet paginagroot op het AD ren de telegraaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Opvallend is dat de naast de rechtse mainstreammedia bij de alternatieve media van extreem rechts ook volledig in het provirus kamp zitten, het gebruikelijke geklaag over liegende russen en minderwaardige moslims maar niets over zinloos politiegeweld. FvD durft ook niet meer. Er zijn duidelijke grenzen aan waar je kritisch over mag zijn. Goed dat Blik er zelf bij was en post op zijn eigen blogspot. Dat gezeur over Halsema en Links is onnodig en alleen maar afleiding.

  BeantwoordenVerwijderen