woensdag 20 januari 2021

Avondklok zonder Noemenswaardige discussie in staatsmedia

We gaan niet eens meer zeggen dat de besmettingen afnemen, en bij het hele Corona gebeuren de dwangmaatregelen niet in verhouding staan met het originele probleem. Corona was een Hoax, is een Hoax, en blijft een Hoax. En het gaat om hele andere zaken. En daarvoor moet je bij de FED zijn.

En nu krijgen we daar dan "SperrZeit" bij, oftewel, een Avondklok. Vakkundig voorbereid door de geoliede propagandamachine, door de perceptiemanagers, powered bij de usual suspects. Als er door het OMT getwijfeld wordt aan de wenselijkheid van de Avondklok, dan heb je Boonman en Plag op staatsradio NPO1, om dat weer glad te strijken.

Laat in de comments weten wat de volgende stappen worden, en wat er gedaan kan worden om het jezelf, en elkaar, makkelijker te maken onder deze omstandigheden, of hoe er zelfs van de nieuwe omstandigheden geprofiteerd kan worden.
11 opmerkingen:


 1. "Het OMT denkt dat een avondklok "kan leiden tot een belangrijke en relevante extra vermindering van het totaal aantal gevallen van covid-19 tegen 9 februari". Het team van deskundigen kan geen maatregel bedenken die evenveel of meer effect heeft, behalve een strikt advies om thuis te blijven, waarbij mensen - overdag en 's nachts - alleen nog naar buiten mogen voor de hoogstnoodzakelijke zaken. Zo'n advies gaat veel verder dan een avondklok, stellen de OMT-leden."

  https://nos.nl/artikel/2365165-avondklok-mogelijk-vanaf-vrijdag-van-20-30-tot-04-30-uur.html

  ...Behalve een strikt advies om thuis te blijven, waarbij mensen - overdag en 's nachts - alleen nog naar buiten mogen voor de hoogstnoodzakelijke zaken. Zo'n advies gaat veel verder dan een avondklok, stellen de OMT-leden....

  1. we mogen nog blij zijn met alleen een avondklok
  2. algeheel huisarrest kan ook nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Boze vader grijpt in tijdens NPO Radio 1-interview
  Video19 jan.

  "Een opmerkelijk moment dinsdagochtend in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers. Presentatrice Ghislaine Plag gaat in gesprek met een 10-jarige luisteraar over les vanuit huis, maar al snel grijpt haar vader in."

  https://www.telegraaf.nl/video/970291758/boze-vader-grijpt-in-tijdens-npo-radio-1-interview

  Misleiding is de corebusiness van Ghislaine Plag. Pa betaalt haar met gelijke munt terug. Oh, wat is ze boos.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De Nederlandse pers is het marketinginstrument voor het kabinet. Dagenlang voorsorteren op komende maatregelen om de geesten rijp te maken. Dat heel geen lekken, dat heet voorweken!"

  https://twitter.com/aadvanwinden/status/1351600595451473921

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat de volgende stappen zijn?
  Hier een tip: koop op alibaba een paar honderdduizend dunne plastic regenjassen met capuchons in diverse kleuren. Maak een deal met de viroleugenaars en beloof hun 10% van de te halen omzet en die omzet komt er als er druk op de regering wordt uitgeoefend dat muilkorf niet voldoende werkt en men het hele lichaam moet beschermen en dat kan alleen met die kap strak over het hele hoofd en flink aangetrokken onder de kin, daarboven natuurlijk de muilkorf en als kers op de taart een klein zwembad brilletje, natuurlijk ook reeds volop ingekocht en zorg er voor dat nog voor de zomer deze maatregel in de spoedwet terecht komt. De enige vrijheid hierin is dan met zelf het kleurtje mag kiezen.
  De staat betaald natuurlijk die investering met een factor 20 terug, kassa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees dat we een avondklok gaan krijgen en dat roept natuurlijk vele vragen op bij mij, maar misschien ook bij jou.

  - Welk bedrijf komt hem installeren?
  - Mag ik zelf bepalen aan welke muur die komt?
  - Krijgt iedereen dezelfde of is er een soort catalogus waar ik uit mag kiezen?
  - Zijn de batterijen erbij inbegrepen?
  - Zijn er (verborgen) kosten aan verbonden?
  - Werkt dat ding overdag ook of moet ik daar zelf een klok voor aanschaffen?
  - Draai ik op voor reparatiekosten bij een defect?
  - Kan ik mijn oude klok nog wel gebruiken?

  Hopelijk komt de overheid snel met antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen