woensdag 20 januari 2021

Avondklok zonder Noemenswaardige discussie in staatsmedia

We gaan niet eens meer zeggen dat de besmettingen afnemen, en bij het hele Corona gebeuren de dwangmaatregelen niet in verhouding staan met het originele probleem. Corona was een Hoax, is een Hoax, en blijft een Hoax. En het gaat om hele andere zaken. En daarvoor moet je bij de FED zijn.

En nu krijgen we daar dan "SperrZeit" bij, oftewel, een Avondklok. Vakkundig voorbereid door de geoliede propagandamachine, door de perceptiemanagers, powered bij de usual suspects. Als er door het OMT getwijfeld wordt aan de wenselijkheid van de Avondklok, dan heb je Boonman en Plag op staatsradio NPO1, om dat weer glad te strijken.

Laat in de comments weten wat de volgende stappen worden, en wat er gedaan kan worden om het jezelf, en elkaar, makkelijker te maken onder deze omstandigheden, of hoe er zelfs van de nieuwe omstandigheden geprofiteerd kan worden.
11 opmerkingen:


 1. "Het OMT denkt dat een avondklok "kan leiden tot een belangrijke en relevante extra vermindering van het totaal aantal gevallen van covid-19 tegen 9 februari". Het team van deskundigen kan geen maatregel bedenken die evenveel of meer effect heeft, behalve een strikt advies om thuis te blijven, waarbij mensen - overdag en 's nachts - alleen nog naar buiten mogen voor de hoogstnoodzakelijke zaken. Zo'n advies gaat veel verder dan een avondklok, stellen de OMT-leden."

  https://nos.nl/artikel/2365165-avondklok-mogelijk-vanaf-vrijdag-van-20-30-tot-04-30-uur.html

  ...Behalve een strikt advies om thuis te blijven, waarbij mensen - overdag en 's nachts - alleen nog naar buiten mogen voor de hoogstnoodzakelijke zaken. Zo'n advies gaat veel verder dan een avondklok, stellen de OMT-leden....

  1. we mogen nog blij zijn met alleen een avondklok
  2. algeheel huisarrest kan ook nog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het OMT, een stelletje ongekozen bureaucraten met tunnelvisie die iedere dag opnieuw bewijzen achter de feiten aan te lopen. Hun kennis is achterhaald. Waarvan zeker twee leden (Gommers en Kuipers) hun werk zo slecht doen dat ze in het bedrijfsleven al lang ontslagen waren.

   Inmiddels heeft Levi (verantwoordelijk voor een aantal ziekenhuizen in Londen) al aangegeven dat het erger LEEK dan dat het was, er is in Nederland al geconstateerd (bij de kwetsbare ouderen nota bene) dat de Britse variant (als die al bestaat) een stuk minder ziek maakt dan wat er vorig voorjaar rondwaarde + dat in Nederland is geconstateerd dat de Britse variant stukken minder besmettelijk is.

   En dan legt nu een demissionaire premier, dezelfde premier die gister in de TK een ongekende verbale draai om zijn oren heeft gekregen, ons een avondklok op. Blijkbaar ziet niemand dat er met dit corona dossier exact hetzelfde aan het gebeuren is als met de toeslagenaffaire. Ja, Nederland is met recht verworden tot een bananen monarchie. Iets anders kan ik het niet meer noemen. Zeker als de TK vanmiddag akkoord gaat met deze idiotie.

   Overigens ik vraag me af hoe ze dat willen gaan handhaven.

   Verwijderen
 2. Boze vader grijpt in tijdens NPO Radio 1-interview
  Video19 jan.

  "Een opmerkelijk moment dinsdagochtend in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers. Presentatrice Ghislaine Plag gaat in gesprek met een 10-jarige luisteraar over les vanuit huis, maar al snel grijpt haar vader in."

  https://www.telegraaf.nl/video/970291758/boze-vader-grijpt-in-tijdens-npo-radio-1-interview

  Misleiding is de corebusiness van Ghislaine Plag. Pa betaalt haar met gelijke munt terug. Oh, wat is ze boos.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo! Prima gedaan vader! Vooral die opmerking dat hij weet waar Plag naar toe wil omdat hij vaker luistert.

   Verwijderen
 3. "De Nederlandse pers is het marketinginstrument voor het kabinet. Dagenlang voorsorteren op komende maatregelen om de geesten rijp te maken. Dat heel geen lekken, dat heet voorweken!"

  https://twitter.com/aadvanwinden/status/1351600595451473921

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gister heeft Omtzigt het daar ook over gehad. Hij merkte op (ik weet niet meer precies hoe hij het verwoordde) dat de Nederlandse pers innig verweven is met de regering.

   Verwijderen
 4. Wat de volgende stappen zijn?
  Hier een tip: koop op alibaba een paar honderdduizend dunne plastic regenjassen met capuchons in diverse kleuren. Maak een deal met de viroleugenaars en beloof hun 10% van de te halen omzet en die omzet komt er als er druk op de regering wordt uitgeoefend dat muilkorf niet voldoende werkt en men het hele lichaam moet beschermen en dat kan alleen met die kap strak over het hele hoofd en flink aangetrokken onder de kin, daarboven natuurlijk de muilkorf en als kers op de taart een klein zwembad brilletje, natuurlijk ook reeds volop ingekocht en zorg er voor dat nog voor de zomer deze maatregel in de spoedwet terecht komt. De enige vrijheid hierin is dan met zelf het kleurtje mag kiezen.
  De staat betaald natuurlijk die investering met een factor 20 terug, kassa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees dat we een avondklok gaan krijgen en dat roept natuurlijk vele vragen op bij mij, maar misschien ook bij jou.

  - Welk bedrijf komt hem installeren?
  - Mag ik zelf bepalen aan welke muur die komt?
  - Krijgt iedereen dezelfde of is er een soort catalogus waar ik uit mag kiezen?
  - Zijn de batterijen erbij inbegrepen?
  - Zijn er (verborgen) kosten aan verbonden?
  - Werkt dat ding overdag ook of moet ik daar zelf een klok voor aanschaffen?
  - Draai ik op voor reparatiekosten bij een defect?
  - Kan ik mijn oude klok nog wel gebruiken?

  Hopelijk komt de overheid snel met antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen