zondag 3 januari 2021

Zelfs Houten Haarlemmers in verzet Tegen Domme Corona Lockdown

De voorzitter van HFC Haarlem zei het destijds zo, zich beklagend over het weinige enthousiasme van de Haarlemmers voor de plaatselijk rood-blauwe FC: Haarlem heeft slechts één Haarlemmer Hout, maar 150.000 houten Haarlemmers.

Daarom is de demonstratie vanmiddag zondag 3-1-2021 (13:00-15:00 uur) in de Haarlemmerhout veelzeggend. Als Haarlemmers massaal op komen dagen tegen Rutte's domme lockdown, dan betekent dat wat. Dan is er wat aan de hand.

Haarlemmers massaal in verzet tegen domme lockdown maatregelen. Was het ook niet Haarlem waar de dappere vrouw Kenau vandaan kwam? En was het niet ook Haarlem waar het verzet tegen de Spanjaarden gestalte begon te krijgen? De koppen van het verzet rolden dan deels het Spaarne in, maar het verzet was begonnen, en het begin van de neergang en de ondergang van de Spaanse maatregelen ook.

26 opmerkingen:

 1. Het heeft zelfs het nationale nieuws gehaald, ieder 1/2 uur op de radio te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook teletekst doet een duit in het zakje:

   NOS Teletekst 121
   Kort nieuws binnenland

   Bij De Hout in Haarlem hebben 1750
   mensen tegen de coronaregels betoogd.
   Volgens de gemeente was dat vooraf met
   de organisatoren afgesproken.Op Twitter
   maken mensen bezwaar tegen het protest.
   De regels zouden niet zijn gehandhaafd,
   terwijl het erg druk was.Ook zouden de
   aanwezigen veel hebben geknuffeld.

   Verwijderen
 2. And the beat goes on: twitteraccount suspended wegens The COVID-19 Genocide of 2020 - Claire Edwards.

  Gaat lekker zo bij dat vogeltje. Dat roeit zich vanzelf uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat we het doodse Malieveld moeten vergeten. We moeten gewoon in de binnensteden van de steden gaan protesteren, te samen met het volledig negeren van de corona maatregelen. Persoonlijk heb ik nog geen 1 keer een mondkapje opgedaan. Geen probleem. Niemand stoort zich eraan, niemand zegt er iets van. Pakje een boete, ga je in verzet. We zijn geen experiment. We hebben geleerd van het Nazi regime.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard zonder toestemming te vragen, want dat heb je al volgens de Grondwet. Alleen niet organiseren via sociale medio, want daar kijkt de tegenpartij ook.
   En als we overal tegelijk demonstreren, komen ze handen te kort.

   Alleen: hoe doen we dat?

   Verwijderen
 4. Pierre Capel houdt Nederland een worst voor... Of was het nou een frikadel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het mooiste vind ik nog, dat alles waar ze de viruswappies belachelijk mee proberen te maken, ze keihard in hun bakkes krijgen terug gesmeten. Dit zooitje duivels moet terug waar ze thuishoren: in de hel.

   Verwijderen
 5. Als de bangen zich laten Vaxxen, wat is er nog te vrezen, werkt het deels [doet het al decennia] prima, als er meer doden vallen door vaxx, jammer maar overheid zal onderliggende kwalen als oorzaak geven #ikprikernietin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is niet te bevatten dat ook Nederlandse volk 8 maanden is belazerd. En het gaat maar door .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al jaren word ik door buren in de gaten gehouden, maar de laatste maanden kreeg ik ook last van stemmen in mijn hoofd. Ze kunnen mijn gedachten lezen en kan zelfs met ze communiceren. Nou ben ik altijd behoorlijk nuchter van geest geweest, dus kon ik niet geloven, dat ik dat mijzelf aandeed, maar dat er iets anders aan de hand was. Ik zocht op gedachten lezen en kwam de website stopeg.nl tegen en tot mijn verbazing, blijkt dat dit al veel langer aan de gang is. Er zijn emp-apparaten waarmee je buren door de muren heen kunnen kijken en tevens je gedachten lezen. De bende criminelen die mij lastigvallen noemen het de stille kracht, maar ik noem het kankerherrie. Heb net ook nog de film Control Factor uit 2003 zitten bekijken en zie daar veel herkenbaars in terug. Veel kennissen om mij heen hebben ook last van het idee, dat ze overal in de gaten gehouden worden. Deze kennissen zijn toevallig ook wakker en,volgens mij, is er een speciaal netwerk van psychopaten opgezet om ons, de compleetdenkers te brainwashen. Ik kom hier later nog op terug, want ben nu nog druk bezig met het verder uitpluizen. Wees in ieder geval gewaarschuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Koop een rol aluminiumfolie en wees er creatief mee! Dan heb je nergens meer last van!

   Verwijderen
  2. Waarom zou Grandalf een rol aluminium kopen?
   Hij kan z'n aluminium jaarlijks gratis ophalen bij zijn huisarts.

   https://153news.net/watch_video.php?v=K13SK2Y4RN2S

   Verwijderen
  3. Niet hetzelde! Alu, Hg, en desnoods Plutonium of stront als adjuvant heeft als doel een tijdelijke oorlog te veroorzaken, opdat het immuunsysteem ook bij een lage dosis antigen hyperactief wordt.

   Dat risico kunnen we wel of niet aanvaardbaar vinden (we hebben op dit punt toch nog recht op een vrije mening, toch???).

   De Aluhoedjes... Het is een scheldwoord, en mi. terecht.

   Voor wie bang is voor straling: een zeer voordelige aankoop.

   Voor wanen? Betreft het telepatisch stelen van ideeen? Neem een dubbele rol en wikkel het over je hoofd! Als het niet beter wordt, meld je bij een goede psychiater!

   Verwijderen
  4. [desnoods Plutonium of stront als adjuvant heeft als doel een tijdelijke oorlog te veroorzaken, opdat het immuunsysteem ook bij een lage dosis antigen hyperactief wordt.]

   Ik vraag me af, of dit wel een tijdelijke oorlog wordt, gezien de bijwerkingen volgens de FDA, die jij ook sponsort middels de belastingen. Hier de originele tekst.

   Succes ermee, je kunt later niet zeggen, dat je niet was gewaarschuwd.

   Verwijderen
  5. Deze man is ook even de bijsluiter vergeten te lezen. Maar die was hiervoor al helemaal lek geprikt, net als jij, kan ik me nog herinneren.

   Verwijderen
 8. Mooi, een van de eerste goede berichten van dit nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. :) !!! +++

  Assange zal waarschijnlijk nooit meer herstellen van alle martelingen die hij heeft ondergaan. Maar hij staat rechtop, voor altijd in de geschiedenis!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gert van Dijk, ethicus (kuch) bij de KNMG en het Erasmus MC. " De prijs van niet-vaccineren". Hoezo, chantage?

  Vernietigend oordeel van huisartsen. De KNMG heeft de comments onder dit bericht gesloten. Hoezo, censuur?

  Zo worden huisartsen 'bewerkt' toch vooral het fèksien uit te delen en vooral zelf ook een prikje te halen. Huisartsen lusten ook wel een frikandel, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Reactie op intimiderende reacties van een 'collega' van de ethicus. Die zegt daar een waar woord: "Bij een deel van de mensen, en ook bij sommige zorgprofessionals leven twijfels en vragen, en daar moeten we wel over kunnen praten."
   En dát, m'n beste, kunnen we juist niet. Je wordt monddood gemaakt, blijkens het verwijderen van de reacties. Ook de Zorg wordt/is gepolitiseerd.

   Verwijderen
 11. Af en toe kom je nog eens een juweeltje tegen bij de msmm.
  Waarschijnlijk was deze nog nèt voor de tijd, dat de krant werd opgekocht door een of andere Belg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. [Maar hij staat rechtop, voor altijd in de geschiedenis!]

  Jij hebt nog steeds niet de kern van het blog van de buurman begrepen. "De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars" lees: de uitverkorenen. Dacht je echt, dat JA in de geschiedenisboekjes komt? Zolang dit blog blijft bestaan wel, maar hoelang nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Reacties
  1. Remedie: downloaden op je telefoon en als je wordt aangehouden door een mong.. ehh boa, dan even afspelen.

   Verwijderen