woensdag 27 januari 2021

Banner op Politiebureau: "NOS = FAKENEWS"

Toen de buitenwereld lucht kreeg van deze banner aan de muur van het politiebureau, is deze vliegensvlug verwijderd en heeft de politie diepe excuses aangeboden. Waarom eigenlijk?

AD & Dilan

Niet alleen NOS, ook AD en Dilan Yesilgöz, verspreiden fakenieuws. Ze combineren het één met het ander en doen kansloze poging Karin Maria in doorzichtig 1-2tje, waar Dilan zich wel vaker gewillig voor leent, zwart te amken, met een gierende kop:

"Vrouw valt Hugo de Jonge lastig, politici reageren: ‘Dan ben je wel echt van het padje af’"

Raadsel
Feit is, dat het een man is die Hugo, terwijl hij aan het bellen is, hem een vraag stelt. Dat kun je, als je heel kleinzerig bent, "lastigvallen" noemen. Maar dat deed een man, en Karin Maria registreerde dat enkel. Die man hoorde NIET bij Karin Maria. Zij heeft niet eens zo'n professionele microfoon! Nu reageert Hugo wel vaker als door een wesp gestoken, ook als je hem een vraag stelt en hij belt niet, zoals toen Eric Donk een simpele vraag stelde en Hugo, op de teentjes getrapt, hem gelijk wilde laten verwijderen.  Maakt voor Dilan allemaal niet uit, die veroordeelt de vrouw, als we AD mogen geloven, direct en hoe: "dan ben je wel echt van het padje af". Kritische geesten voor gek verklaren is best wel een twijffelachtige praktijk. Waar kennen we dat van? Dilan is trouwens de enige politicus die aangehaald wordt in het artikel, dus waar AD het meervoud, "politici reageren" vandaan haalt, is eveneens een raadsel. 

Furore
Karin Maria maakt juist furore op Twitter de laatste tijd met aantrekkelijke filmpjes waar de droge humor vanaf spat en die de absurditeit van Mark en Hugo's dwangbeleid exposen. Zoals deze van ponypark Slagharen bij het Museumplein. Tja, en als je dat doet, dan weet je dat de machtsverdedigingslinie (lees, NOS, AD, NPO) klaar staan om juist de kritische geesten aan te vallen. Opdat Mark en Hugo verder kunnen gaan met de sloop van Nederland, en de sloop van het vaasje.

3 opmerkingen:

 1. Jammer dat ze dat spandoek hebben weggehaald :-)) Ze weten dus wel degelijk hoe het zit daar bij de politie.

  Overigens, na Henk Krol (die heeft er al vragen over gesteld in de TK), beginnen meer politici over BBB. De pers begint heel langzaam te volgen:

  [Het is gerechtvaardigd als wij burgers ons afvragen waarom - en sinds wanneer - al die wereldleiders, inclusief Mark Rutte, ineens de slogan 'Build Back Better' zijn gaan gebruiken:], bron: https://twitter.com/wierdduk/status/1354111952470028288

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Henk Krol in de TK:

   https://www.youtube.com/watch?v=0JD5dJd2fd8&feature=youtu.be

   Rutte draait er weer op zijn Rutteriaans omheen.

   Verwijderen
  2. Meest opmerkelijk in Rutte speech, we zitten in heftige crisis maar we hebben voor hetere vuren gestaan ? 2 referendum geitenpaadjes, MH17 doofpot ,doofpot bonnetjes, doofpot Demmink, doofpot toeslagen , doofpot Syrie, doofpot etc. What else ?

   Verwijderen