zondag 30 augustus 2020

Berlijn sloopt NOS, RTL4 en EénVandaag

Zoals gezegd, we mijden de genoemde  systeemmedia zoveel mogelijk. Ja, als de Pest. Maar soms krijg je een glimps mee. Zoals HIER van EénVandaag, die door de PropagandaOndergrens zakken. Kijk hieronder, zolang Youtube het niet verwijdert!, naar de beelden van Berlijn, zoals NOS, RTL of Bild ze je niet zullen tonen. Die zwetsen liever over extreem rechts, of andere labiele verdachtmakingen. De systeemmedia gaan down

33 opmerkingen:

 1. tears in my eyes,

  https://www.youtube.com/watch?v=ud2tw5Dsh5o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. EU heeft het beste met ons voor, zelfs peuters met een muilkorf op hun snoetje.

  https://europa.eu/!WY77tw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappenmaker gaat met de bonden en de Boa's om de tafel om toch WEL boetes uit te schrijven.

  Grapperhaus: 'Nog verantwoording afleggen aan de boa- en politiebonden'
  https://nos.nl/artikel/2346199-boa-s-houden-boetes-op-zak-vanwege-coronamisstap-grapperhaus.html

  Sorry Grappernmaker, ik ben ook niet voortdurend in staat geweest om die 1,5 meter te handhaven. Ik zeg ook voor de camara dat het me spijt.
  Doei Grappermaker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, Grapperhaus is inderdaad een Grappenmaker. Als advocaat zal hij ook wel weten dat giften aan een goed doel aftrekbaar zijn van de belasting.

   Verwijderen
 4. https://www.lewrockwell.com/2020/08/no_author/how-the-great-reset-united-cop-21-and-covid-19-the-rise-and-fall-of-predictive-models/

  "The world has recently been swept up by waves of propaganda promoting the idea that a “Great Reset” of the world system is in order to prepare society for a new “post-COVID’ world order. When one reviews the nature of those reforms on the World Economic Forum’s websites, or from the words of the former Governor of the Bank of Canada Mark Carney (who has recently returned to Canada to run the post-COVID reset team alongside fellow technocrat Chrystia Freeland), it becomes crystal clear that this Great Reset is just the Green New Deal under another name."

  verder lezen op:

  https://www.lewrockwell.com/2020/08/no_author/how-the-great-reset-united-cop-21-and-covid-19-the-rise-and-fall-of-predictive-models/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ROQU GROUP ANNOUNCE THE LAUNCH OF HEALTH PASSPORT IRELAND
  PATRICK O BRIENAUGUST 29, 2020

  "The Irish-based ROQU Group has announced the pilot launch of Health Passport Ireland, a world-first digital platform designed to facilitate increased COVID-19 testing for businesses and the public.

  Engineered in Ireland, the platform combines the latest digital technologies with accurate and validated COVID-19 testing solutions, which can deliver results in as little as 15 minutes.

  The digital platform is a big step towards helping businesses and individuals to quickly minimise risks related to COVID-19 and ensure they can continue daily activities. The system has been designed to work will all official COVID-19 test types."

  verder lezen:

  https://irishtechnews.ie/roqu-group-health-passport-ireland/

  'Enginered in Ireland' lijkt het Ierse paspoort als twee druppels water op de Britse COVIpass die enige maanden geleden werd geintroduceerd:

  https://twitter.com/DarrenPlymouth/status/1300408151968223233

  Onheilspellende ontwikkeling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. DNB-baas Knot: zonder verdere integratie is euro op termijn onhoudbaar

   "Maar het is met name het Nederlandse bedrijfsleven dat sterk geprofiteerd heeft van vrijhandel, van de interne markt en van de euro. Dat geldt minder voor de werkenden en dat is volgens Knot een probleem. "Als een groot deel van hen 'Europa' vooral als een ondernemersfeestje gaat beschouwen waarvan zij de voordelen maar beperkt in de eigen portemonnee terugzien, dan gaat dat het draagvlak voor het Europese project ondermijnen."

   meer lezen op:

   https://nos.nl/artikel/2346356-dnb-baas-knot-zonder-verdere-integratie-is-euro-op-termijn-onhoudbaar.html

   No shit Sherlock. Citaat is onderdeel van een heldere analyse van Knot over wat er mis gaat in de eurozone. Het hele verhaal klopt als een bus, maar is helaas wel 25 jaar later dan de kritische economen die toen al waarschuwden voor wat Knot nu niet meer onder het vloerkleed kan vegen. De oplossing van Knot, nog meer Europese integratie (nee maar), kan dus bij het oudvuil.

   Verwijderen
  2. Zegt Knot nu dat de kleine ondernemer het veld moet ruimen om het 'Project Europa' te redden onder het mom van een niet bewezen virus?

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Ik lees in het artikel van de NOS over de lezing van Knot niks over corona, Maar Knot trapt nu met het nodige geraas een open deur in. De problemen die Knot nu benoemd waren niet zo moeilijk te voorspellen en kon je 25 jaar geleden al zien aankomen. Maar alle waarschuwingen werden in de wind geslagen. En nu de crisis acuut is geworden willen de voorstanders van een centraal gezag over de EU die crisis misbruiken om verder integratie af te dwingen. En ook dat was voorspelbaar.

   Verwijderen
 6. 'Situatie nu niet alarmerend, maar het blijft spannend'

  "De Jonge sprak de hoop uit dat er begin volgend jaar een vaccin beschikbaar is. "De eerste resultaten zijn hoopvol", zei hij. Tot die tijd zal iedereen zich aan de bekende regels moeten houden: anderhalve meter afstand houden en regelmatig handen wassen."

  https://nos.nl/artikel/2346352-situatie-nu-niet-alarmerend-maar-het-blijft-spannend.html

  Keiharde chantage door het loopjongetje van big phrma.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Het verhaal wat @MinPres Rutte en @hugodejonge nu staan te vertellen is OP GEEN ENKELE MANIER terug te zien in de cijfers of realiteit.

  Het is aanname op aanname op aanname.

  Wie verzint deze onzin?"
  7:20 p.m. · 1 sep. 2020

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1300846120197910528

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Vraag: is het nodig om de hele bevolking te vaccineren tegen een ziekte die verreweg het grootste deel van die bevolking nooit zal ziek maken? De meeste leeftijds- en bevolkingsgroepen hebben >99.9% kans een infectie zonder complicaties te overleven."

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1300727014446559232

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoek eventueel even op wat een Freudiaanse verspreking is en kijk dan even naar dit videofragment:

  https://twitter.com/Wordofbeak/status/1300622296244195329

  ...the Gates Fou...eh the government

  BeantwoordenVerwijderen
 10. WATCH: The Jab – How the WHO Faked a Pandemic to Sell Vaccines

  In 2009 the W.H.O changed their definition of “pandemic” in order to create an artificial panic and sell billions of doses of untested flu vaccines, ruining at least 1300 young lives.

  https://off-guardian.org/2020/08/31/watch-the-jab-how-the-who-faked-a-pandemic-to-sell-vaccines/

  "This shocking recent history has been totally memory-holed in the mainstream, but serves as a dress rehearsal for our current “crisis”. Watch the video, share it widely. It has, quite obviously, never been more important or more relevant." clip: +/- 7 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog wat cijfers voor de factcheckers,

  https://153news.net/watch_video.php?v=9KRWXRWK2GDB (30 min.)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Duitsland: Rus Navalny vergiftigd met zenuwgif novitsjok

  "Duitse artsen hebben bij de Russische oppositieleider Aleksej Navalny sporen gevonden van novitsjok. Onderzoek van zijn bloed heeft "ondubbelzinnig bewijs" opgeleverd dat hij het slachtoffer is geworden van een aanval met dit zenuwgif, zegt de Duitse regering.

  Novitsjok is ook de stof waarmee de Russische spion Sergej Skripal in 2018 en zijn dochter in Engeland werden vergiftigd. Ze overleefden dat ternauwernood."

  https://nos.nl/artikel/2346451-duitsland-rus-navalny-vergiftigd-met-zenuwgif-novitsjok.html

  Zucht...........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. "Navalny vergiftigd met zenuwgas novitsjok, wijst op Poetins veiligheidsdiensten Tom Vennink2 september 2020, 16:00

   Navalny ligt sinds 22 augustus in coma in het Berlijnse ziekenhuis Charité. Twee dagen eerder raakte hij onwel tijdens een vlucht van de Siberische stad Tomsk naar Moskou. Zijn familie en collega’s vermoedden direct dat president Poetin verantwoordelijk is voor de vergiftiging.

   De vondst van novitsjok wijst volgens deskundigen van chemische wapens op een aanval van Poetins veiligheidsdiensten. Die zouden als enige toegang hebben tot novitsjok, dat in de Sovjet-Unie ontwikkeld is als een van de dodelijkste chemische wapens ter wereld.

   Skripal
   Novitsjok werd eerder gebruikt bij een aanval op een andere tegenstander van het Kremlin: de voormalige dubbelspion Sergej Skripal. Skripal en zijn dochter Joelia belandden twee jaar geleden in Engeland in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat ze in aanraking kwamen met het gif. De Skripals herstelden, maar een vrouw die het flesje van de aanvallers aanraakte, overleed."

   meer lezen:

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/navalny-vergiftigd-met-zenuwgas-novitsjok-wijst-op-poetins-veiligheidsdiensten~b1f9f41b/

   Logisch, Poetin laat een moord plegen met een gif, waardoor hij jezelf meteen in de beklaagdenbank zet.

   WAAR ZIJN DE SKRIPALS? Die vraag is een heel groot taboe in de MSM.

   Verwijderen
  3. Dodelijkste zenuwgas?
   Waarom leven ze dan alle 3 nog?
   En hoe is het mogelijk dat Navalvy in een Russisch ziekenhuis de eerste behandeling kreeg en van daaruit op transport kon naar Duitsland? Levend!!
   Maar er is een schrale troost: deze situatie heeft geen invloed op de Duitse samenwerking met Rusland wat NS2 betekend. Wat is dan wel de achterliggende reden? Waarom gaat Merkel nu ineens ruzie zoeken met Poetin himself? Waar is dat nu voor nodig?

   Verwijderen
 14. Zwangere vrouw wordt gearresteerd voor het plaatsen van een facebook post

  Extraordinary moment pregnant mum is arrested and handcuffed in front of her two children over a Facebook post about lockdown - moments before she was due to have an ULTRASOUND
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8688793/Pregnant-mum-arrested-Facebook-post-inciting-coronavirus-protest.html

  Wat een hel daar op Engelstalig zuidelijk halfrond.
  China is hier in Australië / Nieuw Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Crazy, maar er woedt ook een discussie op Twitter over de authenticiteit van dit filmpje. Het zou door de plietsie van Victoria in scene zijn gezet om burgers te intimideren. Hoe het ook zij, wat ook de waarheid is achter het filmpje, het deugt van geen kanten. Australie is bar, maar vlak Nederland niet uit. Wij hebben een minister (De Jonge, wie anders) die ons doodleuk voor de camera's chanteert met de 1,5 m samenleving zolang er geen vaccin is. Ongehoord, maar 'k heb niet de indruk dat er ook maar iemand is die daar over gevallen is.

   Verwijderen
  2. Zelfde geldt voor die dame in Berlijn op de grond; was dat echt, of een crisis actrice?

   Verwijderen
  3. Nog zo'n draadje

   https://twitter.com/riseupmelbourne/status/1282823856768512000

   Vent zit al 7 dagen opgesloten in een woonblok en wordt daar overduidelijk een beetje gek van. Hij wil een luchtje scheppen maar wordt tegengehouden door plietsies die het blok omsingelen. In het woonblok zijn 53 personen positief getest, maar de man die naar buiten wil is negatief getest. Als het filmpje authentiek zou zijn is Australie dus al zo diep gezonken dat de politie je naar willekeur kan opsluiten in je eigen woning, ook als je zelf niet besmet bent en negatief getest.

   Verwijderen
 15. De Partij van de Dieren kan volgend jaar met een overweldigende meerderheid de TK verkiezingen winnen. Hoeft ze zich alleen maar om te dopen in De Partij van de Schapen. Mehhhh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Hoezo omdopen?
   Kan Dawg dat even toelichten?
   Of lukt ‘m dat niet zoals ‘m dat al vaker niet gelukt is.
   Ik kan ook wel een omdoopnaam voor FvD bedenken.
   Dan zal ik het wel moeten toelichten, waarom!!

   Verwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Baudet in de TK (clip +/- 5 min.)

  Ferd #Grapperhaus gelooft niet dat de 1,5 meter nodig is. Waarom zouden Nederlanders dat dan wel moeten geloven?

  @thierrybaudet
  : "Laten we de maskers afdoen. Laten we dit theaterstuk stoppen. Laten we de coronamaatregelen beëindigen." #Baudet #FVD #coronadebat

  https://twitter.com/fvdemocratie/status/1301213785693343745

  Precies. Hier gaat het om in de kwestie Grapperhaus. Al het andere gemoraliseer is niet meer dan een rookgordijn dat moet voorkomen dat we deze conclusie trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer Baudet in de TK (clip: +/- 7 min.)

   "Ferd Grapperhaus houdt vol dat de coronamaatregelen ontzettend belangrijk zouden zijn. Maar als dat zo is, dan zou hij zijn familie bewust hebben blootgesteld aan een enorm risico."

   https://twitter.com/fvdemocratie/status/1301236423685812226

   Ja toch Grapperhaus? Hoor 'm glibberen.

   Verwijderen
 18. Zapruder Inc retweet

  Wat doen we als we (bij het RIVM, Dawg) de CoronaInfectieKaart niet donkerrood genoeg kunnen krijgen? Dan veranderen we gewoon de schaalverdeling! (van de legenda van kaartjes, Dawg)

  https://twitter.com/DeRedacteur_/status/1301414560075837441

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Off topic.
  Kleine update @SDR:
  Hierzo een tjoep over
  het moeras droogleggen. (Begint rond 3:30 en verder.)
  En anders via tekst bij Q. Starten bij drop 4633 en verder naar beneden.

  Verder heb ik bij een advocaat nagevraagd, of het eerder in de parlementaire geschiedenis is voorgekomen, om wetten met terugwerkende kracht in te voeren. Het antwoord is: nee.
  Ik heb zelf op mijn werk bij de soos meegemaakt, dat men dit bij bepaalde (bijstands)wetgeving ook graag wilde: was niet mogelijk, maar met listige jurisprudentie heeft men daar, met een kromme redenering, een dusdanige draai aan weten te geven, dat men 5 jaar terug mocht gaan. Bij mijn weten is dit dus feitelijk 1 keer voorgekomen, maar niet goedgekeurd door de 2ekamer.

  BeantwoordenVerwijderen