donderdag 20 augustus 2020

Treurig Amsterdam dankzij Halsma's Masker Squads

 

"Hey, meisje, neem jij van mij eens even een lekker gezichtsmaskertje aan..."

Mond-Neus-Masker pusher staat op de uitkijk in het treurige centrum van Amsterdam, op de Nieuwedijk. Waar de klanten wegblijven, en de Halsma Masker Squads terrein winnen.

"Is ie gratis? Ohh, wat leuk, dankjewel, ik ga 'em zeker eens proberen..."

Halsema's masker-squads gaan als ware street-pushers op hun slachtoffers af. Het percentage gemaskerden moet en zal omhoog gaan. Desnoods doet Halsema er een gratis joint bij. Wat is het trouwens een vreemde blauwe gezichtsluier op het bord. Lijkt meer op een waarschuwing voor verzuipingsgevaar; lijkt meer op een blauwe golf.

Man, die eerst nog ongemondkapt door het leven ging, is nu ook om. De squads boeken terreinwinst. Steen voor steen, straat voor straat. Alles wordt door het regime uit de kast gehaald bij deze titanenstrijd, want de anti-maskers bieden plaatselijk nog hardnekkig verzet. Afgaande op de puinhoop vooraan op de foto lijkt het erop dat Halsema de reinigingsdienst van hun taken heeft ontheven en ze naar het masker-front gestuurd heeft. Wat een bende. Wat een treurige en unheimische hoofdstad heeft dit mens, Halsema, in luttele weken er van gemaakt. De middenstand heeft ze ook op apegapen gekregen in het duurste stukje winkelvastgoed van Nederland. Winkels in Goes of Almere doen nu betere zaken. Wat een bende.

34 opmerkingen:

 1. Kees van der Pijl heeft geretweet

  Frank Ho@Holavista

  #Halsema had als burgemeester van Amsterdam game-changer kunnen zijn op basis van wetenschap en gezond verstand. Maar ze is simpelweg wat ze altijd geweest is: een regenteske establishment ambtenaar, beloond voor het neutraliseren van een losse flodderpartij met gifgroen label.

  https://twitter.com/Holavista/status/1295814310770483201

  EN zo is maar net. De Covidhysterie heeft ook wel weer iets eh.....ontmaskerends.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :-)

   Kees had vandaag deze ook nog:

   Kees van der Pijl
   @KeesvdPijl1
   ·
   50 m
   Twentse supermarkt weer open. Voorzieningen enz. "Ook heeft het personeel een verklaring ondertekend dat ze alle regels begrijpen en actief zullen meewerken aan de handhaving daarvan". Dat is de 1984-dictatuur: je moet het willen

   Verwijderen
 2. Kijk:

  https://twitter.com/redpillmonster/status/1283114133785804801

  Met je deuglapje van de Gamma of die omgebouwde tangaslip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen logica in #coronamaatregelen. Alle genomen maatregelen zijn bewezen zinloos.

   Het gaat om de bevolking onder permanente druk te houden. Permanent in een alarmeringstoestand, #mondkapjes en #PCRtest zijn permanente inprentingstools van dodelijk gevaar.

   https://twitter.com/top_grafisch/status/1296081227041177605

   Verwijderen

  2. -verplicht mondkapje
   -verplicht 1,5 m
   -verplicht testen
   -verplichtte quarantaine
   -verplicht track end trace appje

   Inprenting en conditionering om in te stemmen met opgelegde maatregelen Totdat iedereen zo murw is dat de verplichte vaccinering op de agenda komt. Ondenkbaar? Je zou het zeggen, maar in Australie is het al zo ver:

   ‘No Jab, No Pay’: Australia to Use UBI, Benefit Payments to Enforce Vaccine Compliance AUGUST 20, 2020

   Scott Morrison says a coronavirus vaccine would be 'as mandatory as you can possibly make it'

   https://www.sbs.com.au/news/scott-morrison-says-a-coronavirus-vaccine-would-be-as-mandatory-as-you-can-possibly-make-it

   En hier een Australische overheidsofficial die uitlegt dat hij er op vertrouwt dat de overheid de bevolking zal kunnen overtuigen zich te laten vaccineren en dat degenen die die uitleg niet 'begrijpen' het leven onmogelijk gemaakt gaat worden:

   https://twitter.com/DamoPelham/status/1296012665274302464

   Verwijderen
  3. "We've had the discussions with the prime ministers of Papua New Guinea and Fiji most recently, but also when I last spoke to (Indonesian) President Joko Widodo, this was also an important topic of discussion.


   Je kan niet aan het vaccin ontsnappen he.Australië zal er ook wel voor zorgen dat de Fiji en papua niginea ook het vaccine zullen verplichten.

   Agenda 21 = controle over alles wat er op aarde is.

   Verwijderen
  4. Als je afhankelijk van de overheid bent, ben je sowieso de lul.

   Verwijderen
  5. @ Oli

   't Zou me niks verbazen als verplichte coronatesten op je werk binnenkort een issue gaan worden. Schat zo in dat veel werknemers daar weinig problemen mee zouden hebben, sterker nog daar heel tevreden mee zouden zijn. Met dat verplicht testen loop je vanzelf tegen verplichte quarantaine en de (problemen met) controle op naleving daarvan. Verplicht testen is daarom een 'problem' dat om een 'solution' vraagt en dus een brug te ver voor mij. Weigeren om je te laten testen zal ongetijfeld als asiocaal geframed en beschouwd worden en mogelijk ook tot ontslag leden. Aan heel wat principes gaat binnenkort misschien wel een heel hoog prijskaartje hangen.

   Verwijderen
  6. @Dawg
   Ik zal me nooit verplicht laten testen. Met tegenzin laat ik mijn temperatuur meten. Daar houdt het mee op. Desnoods moet ik maar ontslag nemen.

   Verwijderen
  7. @Dawg,
   Toch ben ik positief dat we uiteindelijk deze hoax niet meer pikken en we de regering dwingen om weer terug te gaan naar het oude normaal.

   Amerika gaat ZEKER niet vallen. Trump wint met OVERMACHT.

   Biden Harrison is een kansloze combinatie. Dat ze dat niet inzien is nog lachwekkender.

   En Trump heeft nog niet eens zijn kaarten uitgespeeld. En hij heeft er zoveel:-) Ik verheug me op het moment dat hij dat gaat doen en ik weet zeker dat hij dat gaat doen!

   Verwijderen
  8. Kamala Harris bedoel ik.

   Deze 2 clowns doen er echt alles aan dat bijna niemand op ze gaat stemmen. Hahahaha

   Na de bekendmaking van de running mate Harris beantwoorden de 2 niet eens vragen en zette alleen hun muilkorf op. En zeiden ze dat iedereen dat moest doen. Net alsof dat stemmen trekt.
   Pff die 2 hebben echt geen enkele charisma.
   Verder gaan de betrokkenen in de Obama/spy gate er steeds slechter uitzien is me opgevallen. Hahaha. Heerlijk.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @ Oli

   Ben benieuwd. Je zou zeggen dat de de coronacrisis zo 'in your face'is dat mensen massaal de schellen van de ogen moet vallen. Maar als ik met collega's praat merk ik dat ze zo bang zijn geworden dat ze zich bijvoorbeeld niet goed meer voor kunnen stellen waarom iemand bezwaar zou kunnen maken tegen verplichte vaccinatie. Is echt wel onthutsend om te ervaren hoe slecht goed opgeleide en verdraagzame mensen in staat zijn om totalitaire ontwikkelingen op te pikken.

   Verwijderen
  11. ‘ Maar als ik met collega's praat ’

   Een (groot) deel heeft ook te maken met sociaal acceptabele antwoorden. Wellicht zijn mensen veel sceptischer of onzekerder over Covid dan ze in eerste instantie laten blijken.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Ik zal mijn monopolie spel snel aanpassen. De kalverstraat is geen klote meer waard.
  Blij dat ik huizen op dorpstraat heb staan. Daar lopen de mensen nog gewoon normaal erbij en daar heb geen last van gehersenspoelde wurgslangen met pet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rotterdam Ahoy ontslaat bijna helft van personeel vanwege coronacrisis
  Gepubliceerd: 20 augustus 2020 17:23

  https://www-nu-nl.cdn.ampproject.org/c/s/www.nu.nl/muziek/6072225/rotterdam-ahoy-ontslaat-bijna-helft-van-personeel-vanwege-coronacrisis.amp

  Steeds meer bedrijven die nog de hoop hadden een moeilijke periode te kunnen overbruggen raken door hun reserves en zullen kopje onder gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan gaan ze wakker worden!

   En de zorg krijgt er niks bij he.

   Tientallen miljarden voor de Zuid Europese domoren die hun hele economie hadden plat gelegd. En geen extra IC bedden!!!!!

   Ook geen geld voor het deltaplan om onze kantoren virus proof te maken!!!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ieder gezin dat minder verdient dan € 35.000- per jaar verdient in Italië heeft een vakantiebonus van € 500,- gekregen.

   Basis inkomen zal spoedig komen. Zoveel mogelijk mensen afhankelijk van de overheid. Dat is het plan.

   Verwijderen
  4. @SDR

   Een handige vuistregel is dat Nederland economisch (op basis van bbp) een gewicht heeft van 5% in de EU. Zou er een bedrag van 750 mld euro betaald moeten worden i.v.m. een 'Corona' noodfonds dan zou Nederland op basis van evenredigheid naar economisch gewicht
   dus 5/100 x € 750 = € 37,5 mld moeten bijdragen. Om quitte te spelen zou Nederland dan ook € 37,5 mld uit zo'n fonds moeten ontvangen. Ik heb begrepen (maar nog nergens een bevestiging kunnen vinden) dat Nederland netto € 63 miljard moet gaan bijdragen aan dat noodfonds. Als het waar is is dat meer dan Rutte in de laatst 8 jaar aan uitgavenverminderingen en belastingverhogingingen op Nederlandse huishoudens heeft losgelaten. zo'n bedrag van € 63 mld hoog lijkt onwaartschijnlijk hoog, maar wanneer je je vrealiseert dan grote landen als Spanje en Italie voor bedragen die groter dan 100 miljard euro netto ontvanger zijn en dat dat geld ergens vandaan moet komen wordt alles een beetje anders. EU en monetaire unie; breek me de bek niet open.

   Verwijderen
  5. @ oli

   Of niet. Misschien gaat een berg van dat geld net als de 'steun aan Griekenland' tien jaar geleden linea recta weer terug om beleggers die geld aan Spanje of Italie geleend hebben terug te betalen.

   Verwijderen
  6. Hier ligt het grote dillemma tussen 'rechts' en 'links':

   [Basis inkomen zal spoedig komen. Zoveel mogelijk mensen afhankelijk van de overheid. Dat is het plan.]

   Er zijn wel meer plannen. Komen vaak op hetzelfde neer...

   Ikzelf ben banger voor de volgende versie:

   'Zoveel mogelijk mensen afhankelijk van big corp. Dat is het plan.'

   Verwijderen
 6. Hilarisch. Recalcitrante ziekenhuisarts Luis Benito houdt zich niet aan
  het script tijdens interview.

  https://planetes360.fr/saturation-vaccination-reconfinement-un-medecin-espagnol-explose-la-propagande-mediatique/#

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Arrestaties verricht en agent gewond bij coronaprotest in Den Haag
  https://www.nu.nl/coronavirus/6072156/arrestaties-verricht-en-agent-gewond-bij-coronaprotest-in-den-haag.html?redirect=1

  Je in het begin van het filmpje weer de provocatie agenten die niet geaccepteerd worden door de echte demonstranten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeft iemand hier al een niet mondkapje verklaring aan zijn huisarts gevraagd? en zo ja, gekregen? Ik heb nog niks gevraagd. Ga ook niet met het openbaar vervoer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. na overleg met doktersassistente kreeg ik bevestiging dat er GEEN
   mondkap verplichting in de praktijk in Hallum was,dit na eerdere weigering een kapje te dragen en NIET werd geholpen...

   Verwijderen
  2. Gevraagd maar niet gekregen vsn huisarts. Huisartsen mogen geen medische verklaringen afgeven, was zijn antwoord.Nu maar een mail naar Viruswaarheid gestuurd erover. Want ze schijnen 4 artsen te hebben die een verklaring afgeven, wel wachttijd.

   Verwijderen
 9. @Dawg 20:02 : In jouw link stond nog een ander (m.i.) belangrijk filmpje: Edward Snowden zou gratie krijgen van Donald Trump. Als dat zou doorgaan, is dat hoopvol nieuws, zeker voor Julian Assange, die nog steeds in de gevangenis zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ATTENZIONE!!!!!:

  Vanochtend hing op het plexy spatscherm van de kassa's bij de AH in 010 een briefje dat ze geen wisselgeld retour meer hadden. Dat is dus een andere manier om te zeggen dat je bij AH vandaag alleen nog maar kan PINNEN, dus niet meer CASH kan betalen.

  Ben zelf, om allerlei redenen, een groot voorstander van het cash betalen van de dagelijkse boodschappen, maar heb sinds corona op verzoek van de bedrijfsleiding, met het oog op de gezondheid van het kassapersoneel, gepind.

  Had het berichtje nog niet eerder opgemerkt en informeerde bij het de immer vriendelijke kassajuf:

  Dawg: Sinds wanneer hangt dit briefje hier, aardige kassajuf?
  Kassajuf: Dat is vanwege corona.
  Dawg: Ik zie het vandaag pas voor het eerst......?
  Kassahuf: Ja, dat is vanwege corona.
  Dawg: Ja, dat snap ik, maar sinds wanneer hangt dit berichtje hier
  Kassajuf: Sinds corona.
  Dawg: Maar corona is hier al sinds maart en ik kom hier bijna iedere dag. Heb dat briefje hier nog nooit eerder zien hangen....?
  Kassajuf: Sinds vandaag.

  Sneaky en FOUTE BOEL als deze actie van AH een beleidsmatige achtergrond heeft. Het gebruik van cashgeld (ondanks alles, nog steeds het enige wettelijke betaalmiddel) moet mogelijk blijven. Cash is, bezien vanuit het perspectief van het publiek, een veiligheidsklep in ons geldstelsel. Zonder die klep wordt je financieel voor 100% gegijzeld door de banken. Negatieve rente? Wat wil je daar nog tegen doen als je geen cash meer kunt gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wilde bellen naar de klantenservice van AH, maar bellen is op dit moment sowieso niet mogelijk en voor email whatapp etc laat de klantenservice laat me het volgende weten.

   "Onze wachttijden zijn helaas langer dan je gewend bent. We werken met man en macht om je zo snel mogelijk te helpen."

   VEEG teken.

   Verwijderen
  2. Dawg: in de serie, ons cashgeld verdwijnt als sneeuw voor de zon.

   In de parkeergarage in Amsterdam: ivm Coyona, enkel pinbetalingen.

   Mind you: we hebben het hier over een betaalautomaat! Die onklaar is gemaakt wat het cash-gedeelte betreft. Blijkbaar is de machine ook bang om besmet te raken met Coyona!

   Verwijderen
  3. Nu zijn het de automaten die in de greep zijn van coronascare. Straks ook eenvoudige deurklinken en brugleuningen.

   Verwijderen
  4. Coronascare is trouwens een verboden woord. Google kan het niet meer vinden. Probeer het maar, ze vinden dan corona-care voor je.
   Duckduckgo dus.

   Verwijderen