donderdag 13 augustus 2020

Berning heeft -Moreel- gewonnen

 


Wie het nu nog niet ziet, gaat het ook niet meer zien.

Helden-actie van Berning. Hij demaskeert in zijn ééntje Rutte, Bruls en de Jonge samen, simpelweg met een rechte rug. Chapeau.

8 opmerkingen:

 1. Toffe vent.
  En zolang er nog iets bestaat als de grondwet heeft hij gelijk.
  Er is geen noodtoestand of oorlog en zeker geen pandemie die deze acties van het regime rechtvaardigen.
  Of de rechters weten ook niet (of willen niet weten) wat eerlijkheid betekend (helaas zijn daar in Nederland plenty voorbeelden van) dan kan hij het schudden, tot er een massale volksopstand komt.
  Hier in België broeit het ook, maar het is nog te warm voor echte acties.
  Die gekke viroleugenaar zei dat we minstens tot volgend jaar om deze tijd (want dan is het vaccin er) we GEEN, ik herhaal GEEN nauw contact met onze naasten mogen hebben. Ook in huis die muilkorf als het aan hun ligt. Ik voorspel een hete winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zozo, zomaar een stuk of 15 plietsies om de buurtsuper uit te schakelen.
  Goed om te zien dat de Nederlandse plietsie haar prioriteiten helemaal op orde heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg, klopt helemaal want aan de andere kant komen de gelukszoekers massaal naar binnen en daar hebben ze "niet voldoende personeel voor".

   Verwijderen
 3. Ze zijn trouw aan het gezag, dat niets presteert maar alles mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze pittige 'tante' legt in deze open brief aan de 2e kamer haarfijn uit wat de

  GRONDWET

  inhoud in deze situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blue tiger Studio

  15 augustus, demo tegen de spoedwet

  Zaterdag 15 augustus is de ‘Dag van Verbinding’ op het Malieveld, waar meer dan 40 organisaties samen demonstreren tegen de spoedwet van het kabinet. De demonstratie wordt uitgevoerd door het ABC: het Algemeen Burger Collectief. Het gaat niet alleen om demonstreren, maar vooral om elkaar te ontmoeten en te versterken. Daarnaast wordt gedemonstreerd tegen het kabinet, het RIVM en de mainstream media. Mede-organisator Ferdinand van der Neut legt u graag uit waarom u zaterdag naar het Malieveld moet komen.

  https://www.youtube.com/watch?v=lBkvehx7dBI

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Berning heeft niet alleen moreel gewonnen, maar kan zijn winkel weer opengooien, want Covid-19 blijkt veroorzaakt te worden door Waterstofcyanide en niet door een of ander zogenaamd besmettelijk virus:

  De werkelijkheid is nog absurder dan de meest wilde complottheorie
  De cirkel is rond. De werkelijke oorzaak van de onwerkelijke “pandemie” wordt afgedekt door een onbewezen virus. Het testen op “coronavirus” is een militaire operatie om het schandaal te onderdrukken. En zoals altijd: ordinair winstbejag is de drijfveer.

  In dit artikel proberen we kruisverbanden aan te leggen tussen de nieuwe ziekte COVID-19, lucht-, water- en bodemverontreiniging en elektromagnetische straling. De medische wetenschap heeft het verschijnsel gekarakteriseerd als een “virus” en daarmee voor zichzelf het bewijs geleverd, dat één ontsnapt (gemuteerd) virus SARS-CoV-2 verantwoordelijk is voor één (nieuwe) ziekte: COVID-19. Met de intrede van deze ziekte, was het met de griepgolf over en uit, evenals andere ziekten. Hoe kan het bestaan als er geen virus is, dat er toch wereldwijd mensen worden “besmet”.

  Alsof iemand op een knop heeft gedrukt….

  In het Amerikaanse Forbes van 29 maart 2020 verscheen een column, waarin de connectie “COVID-19” en “Fracking for oil & gas” werd gelegd. En wel op een gangbare, politiek verantwoorde manier.

  Lees het uitgebreide artikel verder bij De Bataafsche Courant: “COVID-19” veroorzaakt door Waterstofcyanide (HCN)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even tijd voor wat humor: de jaarlijkse paardenrace de Melbourne Cup heet nu de 2020 Coronavirus Cup:
  Toilet paper is on a roll, Social Distancing never got close, here comer the New Normal...
  Volg de hele race: 2020 Coronavirus Cup

  BeantwoordenVerwijderen