vrijdag 7 augustus 2020

"Het gemak waarmee mensen geconditioneerd worden is fascinerend"

Het is inderdaad fascinerend, hoe op basis van een complete Scam, mensen, zelfs van wie je het niet verwacht had, geconditioneerd worden. En gillend zich soms wel tot 3 keer toe zo'n rietje in de kop laten steken om getest te worden op cojona.

KenFM in gesprek met Ullrich Mies. Ik weet niet hoe het Duits van de volgers hier is. Voor Blik is het prima te volgen. Mies was ook nog even in Nederland maar dat komt aan het begin van het gesprek slechts terloops ter sprake.

De twee beginnen ook een beetje de draak te steken met de scam, en dat is ook de manier om het te doen, want serieus nemen kan niet meer. Althans niet continu. En mee gaan in vangnetdiscussies over aerosols, parasols en costa del sol, doet Ken natuurlijk, ook niet.

Kijk het gesprek HIER.

Alle informatie die er is om de paniek te verminderen, wordt weggelaten. De paniek wordt juist bewust gemaximaliseerd. Dat is perfide. Mies spreekt over VVP (UK, de grootste), Omnigroup (VS), Publicis (Fr), Interpublic Group. Dit is de centrale bewustheidsindustrie. Omzet 50 Miljard. Miljard! Vijftig! Deze leveren de complete teksten, wereldbeelden, Stories. Alleen al het Pentagon heeft 27.000 PR-adviseurs onder zich. ZEVENENTWINTIGDUIZEN PR-MANNETJES BIJ HET PENTAGON.

Alle slogans worden daar ontwikkeld. Of het nou om de volgende oorlog gaat, of om eco- of werknemerszaken, alles wordt daar bedacht, en van daaruit bij de mensen in de hoofden gehamerd.

Het is een citaten-kartel. Je weet als je met iemand spreekt, al wat iemand gaat zeggen: een selectie van het citaten-kartel!

Deze mensen, waarmee Mies ook in zijn prive-kring spreekt, hoeven maatschappelijk niet onsuccesvol te zijn, maar zijn wel eenzijdig geinformeerd en bewegen zich oop een smalspoor. Ze leven in deze wereld en willen daar onder geen enkele voorwaarden, uit gaan.

De kritische burger is nu de vijand. Vrije internet journalisten zijn geen vrienden van de gekochte journalisten.

Je kunt als macht de mensen koeioeneren, vernederen, kleineren, tot op een zeker niveau. Je weet, als macht echter nooit precies hoe er gereageerd gaat worden.

Het systeem kiept bij een 5% actieve anti-kracht. Vijf procent. De macht weet dat precies.

Humor moet. als je geen lolletje meer kan maken, heb je verloren.

De huidige politiek is een vorm van georganiseerde criminaliteit.

Wie verkeerde vragen stelt, ontvangt verkeerde antwoorden.

Na de Tweede Wereldoorlog was er een tribunaal. We zullen nu weer zoiets nodig hebben.

Burgerlijke ongehoorzaamheid is een burgerplicht.

Democraat zijn, betekent ook je niet door bureaucraten je een masker op je kop te laten zetten.


2 opmerkingen:

  1. Even ruim een jaartje aankijken, en dan op medische vakantie naar Rusland:

    https://sputniknews.com/world/202007241079976643-human-trials-of-russias-second-covid-19-vaccine-to-start-july-27/

    BeantwoordenVerwijderen